زنگنه: کارت سوخت حذف نشده بود!/ علی مطهری: حوادث آبان را به گردن سلطنت‌طلبان نیندازیم/ علت‌ خنده‌های روحانی در جلسه بعد از گرانی بنزین

گروه سیاسی الف،   3980919148 ۴۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

زنگنه: کارت سوخت حذف نشده بود!/ علی مطهری: حوادث آبان را به گردن سلطنت‌طلبان نیندازیم/ علت‌ خنده‌های روحانی در جلسه بعد از گرانی بنزین

زنگنه: کارت سوخت حذف نشده بود!

فاطمه سعیدی، سخنگوی فراکسیون امید در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح جلسه امروز این فراکسیون گفت: این جلسه با حضور وزیر نفت برگزار شد و آقای زنگنه توضیحاتی درباره سهمیه بندی بنزین، کارت سوخت و افزایش قیمت بنزین ارائه کرد.

وی ادامه داد: در این جلسه آقای زنگنه توضیح داد که کارت سوخت هرگز حذف نشده است در همین بازه زمانی دولت یازدهم و دوازدهم که مخالفان، مدعی حذف کارت سوخت هستند بیش از ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار کارت سوخت صادر شده است. همچنین ایشان درباره تحریم‌ها و فروش نفت نیز توضیحاتی ارائه کرد.

در این زمینه باید گفت یا سخنگوی فراکسیون امید سخنان زنگنه را به درستی منتقل نکرده است یا جناب زنگنه تجاهل کرده‌اند؛ چرا که اساسا صدور یا عدم صدور کارت سوخت، مورد اعتراض نیست بلکه برچیدن سامانه استفاده از کارت سوخت محل ایراد و اعتراض است. چه‌اینکه در این چهارسال تمامی این ۱۶ میلیون کارت سوخت در پست، خاک می‌خورده‌اند.

ماجرا این است که با تدبیر غلط زنگنه استفاده از کارت سوخت وسایل نقلیه از سال ۹۴ منتفی اعلام شد و دارندگان خودرو با کارت سوخت جایگاه‌ها اقدام به سوخت‌گیری می‌کردند. نکته مهم این است که در همان سال ۹۴ کارشناسان مختلفی در نامه‌ها و گزارش‌های خود به ضرورت تداوم استفاده از کارت سوخت توسط وسایل نقلیه تاکید کردند؛ مثلا مرکز پژوهشهای مجلس با انتشار گزارشی بر این مسئله تاکید و حذف کارت سوخت را اقدامی غلط ارزیابی کرد.

اکنون و پس از احیای دوباره کارت سوخت توسط دولت، این سوال برای افکار عمومی ایجاد شده است که اگر کارت سوخت خوب بود چرا حذف شد؟ متاسفانه تاکنون بیژن زنگنه به این سوال پاسخ درستی نداده است و همین پرسش هم یکی از رئوس استیضاح زنگنه در مجلس است.

متاسفانه در کشور ما رسم بر این است که یک مدیر به‌جای پاسخگویی درباره عملکرد خود سریعا موضوع را سیاسی می‌کند و اغراض سیاسی مخالفان را نشانه‌ای بر درستی عملکرد خود می‌پندارد.

***

آغاز فعالیت حزب دولت برای انتخابات مجلس

به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت؛ دبیرکل حزب اعتدال و توسعه، با صدور حکمی، علی جنتی را به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی این حزب در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی منصوب کرد.

علی جنتی که از موسسین حزب اعتدال و توسعه در سال ۱۳۷۸ به شمار می‌رود، هم‌اکنون عضو شورای مرکزی این حزب است.

شاید این خبر که شب گذشته منتشر شد خبر مهمی به نظر نیاید اما این خبر نشانه‌ای بر یک اتفاق مهم است: حزب اعتدال و توسعه فعالیت خود را برای انتخابات مجلس آغاز کرده است. این حزب که در سه انتخابات ۹۲ و ۹۴ و ۹۶ با اصلاح‌طلبان ائتلاف کرده بود. اما با اتفاقاتی که در مجلس دهم افتاد به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان در این انتخابات بنا ندارند با این حزب ائتلاف کنند؛ امری که برخی از اصلاح‌طلبان بارها بر آن تاکید کرده‌اند.

اما تعیین رئیس ستاد انتخاباتی این حزب نشان‌دهنده عزم این حزب دولتی برای حضور در انتخابات مجلس است. باید منتظر بمانیم و شرایط آینده انتخابات را ناظر باشیم.

***

جزئیات جدید از پرونده مهدی آخوندی

تسنیم نوشت: «سوم آذر ماه امسال بود که رسانه‌ها از بازداشت "محمدمهدی آخوندی" فرزند عباس آخوندی وزیر سابق مسکن و شهرسازی خبر دادند؛ خبری که ۹ روز بعد غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه آن را تأیید کرد و علت این بازداشت را مسائل و موضوعات مالی اعلام کرد.

اسماعیلی در نشست خبری روز ۱۲ آذر خود گفت: "این فرد تنها نیست و چهار نفر دیگر مرتبط با این پرونده در بازداشت هستند و کار رسیدگی به این پرونده در دادسرا در حال انجام است."

بر اساس این اعلام، مهدی آخوندی با صدور قرار بازداشت موقت از سوی شعبه بازپرسی به قرار صادره اعتراض کرده و پرونده وی به شعبه هشتم دادگاه کیفری یک برای تصمیم‌گیری در خصوص اعتراض متهم به قرار بازداشت، ارسال شده است.

بر اساس آنچه تا‌کنون در تحقیقات مشخص شده، فرزند آخوندی در یک فقره فقط از محل واگذاری پروژه پردیسان قم، ۵۰۰ میلیارد تومان منتفع شده است.

همچنین این فرد بر اساس روابطی که داشته، از یک نهاد و سازمان، ساختمانی به ارزش 4 میلیارد تومان در یکی از مناطق شمال شهر تهران را ۳۸۰ میلیون تومان خریداری کرده است.»

***

علی مطهری: حوادث آبان را به گردن سلطنت‌طلبان نیندازیم

به گزارش ایسنا، علی مطهری در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با انتقاد از تصمیم قوا در چگونگی اصلاح قیمت بنزین و حوادث پس از آن اظهار کرد:  ما نباید تحلیل غلط بکنیم و اتفاقات را به گردن سلطنت طلبان و منافقان بیندازیم هر چند که آن‌ها هم به موضوع ورود کردند اما طبق گفته نهادهای اطلاعاتی خودمان، این توده فقیر جامعه بود که به میدان آمد باید فکری به حال این قشر شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هم اکنون در شرایط خاصی هستیم حداقل کاری که مجلس می‌تواند انجام دهد استیضاح وزیر کشور به عنوان مسئول اجرای تصمیمات اخیر است.

بیشتر بخوانید:

مطهری: مشارکت ۷۰ درصدی در انتخابات دهان آمریکا و اروپا را می‌بندد

وی هم‌چنین درباره نقش مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به نظرم نماینده یا نمایندگان مجمع تشخیص مصلحت نظام باید در عین بررسی لایحه یا طرحی در مجلس در کمیسیون مربوطه یا صحن علنی حاضر شوند و نظر خودشان را اعلام کنند. اما آن چه نمایندگان  تصمیم می گیرند باید نهایی باشد یعنی دیگران حق بررسی مصوبه مجلس را نداشته باشند و پیچ دادن و دست و بال مجلس را بستن مناسب نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: در این‌باره نامه‌ای به رهبری نوشتم و این مطالب را گفتم. بعضی نمایندگان نیز از هیات رئیسه درخواست برگزاری جلسه غیرعلنی برای این موضوع داشتند، اما ترتیب اثری داده نشده است. هم اکنون لوایح پالرمو و CFT به دلیل عدم انطباق با سیاست‌های کلی، در مجمع نگه داشته شده است. ما تا بهمن ماه بیشتر وقت نداریم وگرنه وارد لیست کشورهای غیر همکار و یا همان لیست سیاه می‌شویم.

مطهری با تاکید بر در راس بودن مجلس و دفاع از این نهاد ابراز عقیده کرد: فلسفه تشکیل شورای هماهنگی اقتصادی گرفتن تصمیمات فوری و فوتی برای دور زدن تحریم‌ها بود هم اکنون شاهدیم که این شورا به هر مسئله‌ای ورود می‌کند به نظرم نیازی به ادامه دار بودن آن نیست و هر چه زودتر باید این شورا منحل شود.

***

ایمانی: جبهه پایداری رای بالایی ندارد

ناصر ایمانی، تحلیل‌گر مسائل سیاسی در ارتباط با آرایش سیاسی اصول‌گرایان در انتخابات به انتخاب گفت: «حتی قبل از مطرح شدن موضوع ثبت‌نام‌ها، بارها بر این موضوع تاکید کرده‌ام که حضور اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان در قالب چند لیست محتمل به نظر می‌رسد. اساسا دیگر، این تفکر سنتی که هر جناح سیاسی باید یک لیست خروجی داشته باشد، به نوعی خدشه‌دار شده است. این روند نه تنها برای این انتخابات، بلکه در انتخابات آینده نیز احتمالا اتفاق خواهد افتاد. واقعیت این است که دو جناح سیاسی اصلی کشور آن‌قدر بزرگ شده‌اند که دیگر امکان جمع‌کردن تمامی جریان‌ها کنار یکدیگر تا حدودی سخت و پرهزینه به نظر می‌رسد.»

این فعال سیاسی اصول‌گرا در ادامه پیرامون تلاش‌های شورای وحدت برای ایجاد اجماع حداکثری و ارائه لیست واحد که به نوعی با مخالفت ضمنی جبهه پایداری همراه شد، تاکید کرد: «مساله اختلاف جبهه پایداری با اصول‌گرایان را به اندازه‌ایی که رسانه‌ها به آن می‌پردازند و تاکید می‌کنند، نمی‌بینم. بر این باور هستم نسبت به جبهه پایداری شاهد نوعی بزرگ‌نمایی هستیم که البته شاید هم نوعی اغراض سیاسی در طرح این موضوع وجود داشته باشد. پایداری تعدادی افراد هستند که شاید سطح بالایی در آراء مردمی که پای صندوق‌های رای می‌روند، نداشته باشند. هر چند اعضای جبهه پایداری، انسان‌های خوش‌صبحت هستند و دوربین را زیاد دوست دارند، به معنای موثر بودن آن‌ها نیست. در عین حال، این امکان نیز وجود دارد که جبهه پایداری در قالب یک ائتلاف مشترک و واحد با اصول‌گرایان در انتخابات حاضر شود. هر چند این امکان وجود دارد که چنین اتفاقی نیافتد و در بعضی شهرها لیست ان‌ها با اصول‌گرایان متفاوت باشد.»

***

ممکن است اصولگرایان ۳ لیست داشته باشند

محمدجواد ابطحی عضو جبهه پایداری به نامه‌نیوز گفت: «انتظار داریم در شورای ائتلاف یک اجماع حداکثری صورت بگیرد، اگر نشد اصولگرایان در تهران 3 فهرست جداگانه خواهند داشت. آقای قالیباف یک لیستی را تنظیم کرده و خودش نیز سرلیست می شود. یک لیست را جبهه پایداری و یک لیست دیگری را هم جبهه پیروان خط امام و رهبری می دهد.

در حال حاضر رایزنی های فشرده ای انجام می شود. افرادی برای کدخدامنشی و نزدیک کردن دیدگاه ها به یکدیگر وسط میدان آمده‌اند که امیدواریم به نتیجه برسند... آقای صدیقی و آقای موحدی کرمانی آمده اند و در حال رایزنی هستند...

دائم نمی توان از جبهه پایداری توقع داشت که انعطاف پذیر باشد و از موضعش عقب نشینی کند. خود دوستان اصولگرا نیز باید انعطاف پذیر باشند. همه اش گفته می شود که چرا جبهه پایداری انعطاف نشان نمی دهد؟ خوب چرا آنها انعطاف به خرج نمی دهند؟ اگر از نظر برخی جبهه پایداری محلی از اعراب ندارد، اقبال عمومی متوجه اش نیست، چه ترس و واهمه ای وجود دارد که می گویند جبهه پایداری رأی ما را کم کرده و ضربه زده است.»

***

علت‌ خنده‌های روحانی در جلسه بعد از گرانی بنزین

علی ربیعی، سخنگوی دولت در دانشگاه شریف

درباره علت خنده روحانی در جلسه‌ای بعد از گران شدن بنزین اظهار کرد: گاهی خنده هایی به لب می آید که از سوز دل است اما من متاسفم برای کسانی که خنده های سرمستی سردادند و گفتند خدا را شکر که برای این دولت این مسائل پیش آمد.

بیشتر بخوانید:

ربیعی: در مورد مسئله بنزین مردم نامحرم نبودند/ ایده اطلاعات بسیج از من بود

ربیعی افزود: در مورد بنزین اصلا بی اطلاعی مردم نبود و مردم نامحرم نبودند. در مورد اینکه حامل‌های انرژی باید گران شود بسیاری کارشناسان نامه نوشتند و نسبت به وضعیت قیمت آن هشدار دادند و در مجلس هم موضوع مطرح شد و بحث درباره آن هم صورت گرفت. سال ۹۷ وقتی خواست اجرا شود یکی از رسانه‌ها خبر را منتشر کرد و اجرا نشد.

***

شکوری‌راد: مردم باید نتیجه‌رأی دادن را در سفره‌شان مشاهده کنند

علی شکوری‌راد، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با ایلنا درباره این‌که سال ۹۴ یک شور و نشاط اجتماعی برای برگزاری انتخابات وجود داشت اما به دلیل عملکرد مجلس دهم که برخی آن را به عملکرد اصلاح‌طلبان نسبت می‌دهند این نشاط کم شده است، گفت: بشخصه عملکرد فراکسیون امید را متوسط ارزیابی می‌کنم.

وی ادامه داد: بخشی از این متوسط بودن به این بازمی‌گردد که فراکسیون امید اکثریت مجلس را به دست نیاورد و در شرایط خاصی قرار گرفت.

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران در خصوص این‌که افکار عمومی مطرح می‌کند شاید استقبال از انتخابات مجلس شورای اسلامی مانند سال ۹۴ نباشد، بیان کرد: مردم طبیعتا نگاه می‌کنند به خروجی کار و آن چه قابل رؤیت است چیست، آنان خروجی کار را ضعیف مشاهده می‌کنند.

وی تاکید کرد: مردم باید نتیجه رأی‌ دادن را سر سفره‌شان ببیند اما آن را مشاهده نکردند.

***

راغفر: با این سیاست‌های اقتصادی باید منتظر انفجارهای بزرگتر بود

حسین راغفر استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص سیاست‌های اقتصادی دولت گفت: این سیاست‌ها ما را در مردابی که اکنون اسیر آن هستیم بیشتر فرو خواهد بود پس باید انتظار انفجارهای بزرگتری را در آینده داشته باشیم به همین دلیل است من تصور می‌کنم باید از طریق مجلس یک سری تغییرات اساسی در سیستم اقتصادی کشور ایجاد کرد.

وی تصریح کرد: بسیاری از سیاست‌ها باید تغییر کند در سه دهه گذشته بسیاری از این تصمیم‌ها و سیاست‌گذاری‌ها ضد مردم و به نفع گروه‌های قدرت و ثروت بوده است.

بیشتر بخوانید:

راغفر: ژنرال‌های فاسد در همه جا نفوذ دارند

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۲۳۴۴۵۵۲۱:۳۴:۲۸ ۱۳۹۸/۹/۱۹
حذف کارت سوخت در سال 93 باعث افزایش مصرف و قاچاق سوخت و ضرر 100 میلیارد دلاری کشور در عرض 5 سال گذشته شد.
ناشناس۱۲۳۵۵۲۸۱۳:۱۹:۱۹ ۱۳۹۸/۹/۲۰
حساب کردم دیدم بیشتر از این حرف ها حدود 175 میلیارد دلار اگر قیمت 0.7 دلار هر لیتر حساب کنیم و دادن سهمیه 60 لیتری بقیمت 1500 تومان معدل 0.1 دلار حدود 20 میلیادر دلار ضرر به کسانی که ماشین ندارن
ناشناس۱۲۳۴۴۵۶۲۱:۳۶:۰۱ ۱۳۹۸/۹/۱۹
احتمالاً سرکار خانم فاطمه سعیدی از میزان حقوق خود در وزارت آموزش و پرورش راضی نیستند و به دنبال انتقال به وزارت نفت هستند که چنین اشتباه بزرگ و فاحشی را مرتکب شده اند .
ناشناس۱۲۳۵۱۶۰۱۰:۱۵:۱۴ ۱۳۹۸/۹/۲۰
متاسفانه برخی نمایندگان وام دار حقوق های وزارت نفت هستند و به همین دلیل از استیضاح زنگنه اجتناب می کنند.
ناشناس۱۲۳۴۴۵۷۲۱:۳۶:۰۵ ۱۳۹۸/۹/۱۹
امیدواریم قوه قضاییه در اسرع وقت به مفاسد 500 میلیارد تومانی مهدی آخوندی رسیدگی نماید و نتیجه را به اطلاع مردم برساند.
تهرانی۱۲۳۴۴۶۰۲۱:۳۷:۵۸ ۱۳۹۸/۹/۱۹
زنگنه: کارت سوخت حذف نشده بود!!؟؟؟؟ کارت بدون استفاده با حذف چه فرقی داره؟ ۶سال جیب قاچاقچیا را پرکردی پس باید محاکمه بشی
ناشناس۱۲۳۴۴۶۱۲۱:۳۸:۱۱ ۱۳۹۸/۹/۱۹
خنده های روحانی بعد از گران شدن بنزین نمک پاشیدن بر زخم مردم بود.
ناشناس۱۲۳۴۴۶۵۲۱:۳۹:۵۵ ۱۳۹۸/۹/۱۹
تفسیر ربیعی از خنده روحانی یعنی تداوم تمسخر مردم کسی نیست جلوی اینها رو بگیره؟
ناشناس۱۲۳۴۴۶۷۲۱:۴۱:۲۳ ۱۳۹۸/۹/۱۹
زنگنه باید بخاطر انعقاد قراردادهای خسارت بار کرسنت و استات اویل و توتال و حذف سهمیه بندی سوخت و ضرر 66 هزار میلیارد تومانی آن محاکمه و مجازات بشود.
ناشناس۱۲۳۴۴۷۱۲۱:۴۳:۳۸ ۱۳۹۸/۹/۱۹
اصلاح طلبان و کارگزارانی ها اقتصاد کشور و معیشت مردم را نابود کردند و باید از سیاست کناره گیری نمایند.
ناشناس۱۲۳۴۴۷۲۲۱:۴۴:۴۲ ۱۳۹۸/۹/۱۹
تورم و بیکاری و گرانی / پاسخ بده روحانی
ناشناس۱۲۳۴۴۷۴۲۱:۴۶:۱۱ ۱۳۹۸/۹/۱۹
اقتصاد ایران بعد از برجام 40 درصد کوچک شد زیرا تحریم های ظالمانه تشدید شدند.
ناشناس۱۲۳۴۴۸۲۲۱:۴۸:۰۷ ۱۳۹۸/۹/۱۹
به قول دکتر توکلی افزایش قیمت بنزین بعد از چندین بار تکذیب آن به معنای فریب مردم بود.
ناشناس۱۲۳۴۴۸۵۲۱:۴۹:۳۹ ۱۳۹۸/۹/۱۹
مقصر اصلی حوادث آبان ماه وزیر نفت بود استیضاح زنگنه باید در الویت مجلس باشد.
ناشناس۱۲۳۵۲۳۰۱۰:۵۷:۲۸ ۱۳۹۸/۹/۲۰
مقصر اصلی شخص روحانی هست. البته زنگنه نوبخت جهانگیری و و اعظی همه باید محاکمه بشن.
ناشناس۱۲۳۴۴۸۹۲۱:۵۱:۲۷ ۱۳۹۸/۹/۱۹
در هرصورت جبهه پایداری خیلی بهتر از جبهه واداده گی است.
ناشناس۱۲۳۴۴۹۳۲۱:۵۳:۵۲ ۱۳۹۸/۹/۱۹
آقای مطهری مردم به چه امیدی باید در انتخابات مشارکت گسترده داشته باشند ؟!
ناشناس۱۲۳۴۴۹۵۲۱:۵۵:۲۲ ۱۳۹۸/۹/۱۹
وقتی مردم میتوانستن با کارت جایگاه دارها هرچقدر دوست دارند سوخت بخرند یعنی عملا"کارت سوخت حذف شده بود.
ناشناس۱۲۳۴۴۹۹۲۱:۵۷:۲۹ ۱۳۹۸/۹/۱۹
روحانی باید پاسخگو باشد که چطور ترامپ بی هیچ هزینه ای از برجام خارج شد ؟!
ناشناس۱۲۳۴۵۰۰۲۱:۵۹:۳۲ ۱۳۹۸/۹/۱۹
امید دارم یک روز ببینم زننگنه بخاطر گند کرسنت، استات اویل و مهدی هاشمی و کارت سوخت و هزار کوفت دیگه که خدا میدونه، محاکمه بشه
ناشناس۱۲۳۴۵۱۳۲۲:۰۵:۲۶ ۱۳۹۸/۹/۱۹
جدیدا به ادبیات فارسی هم اضافه شده خنده از سر سوز دل
ناشناس۱۲۳۴۵۶۷۲۲:۳۲:۳۴ ۱۳۹۸/۹/۱۹
بجز آقای راغفر . بقیه بخصوص سخنگوی دولت بهتر است حرف نزنند . ربیعی ، مطهری ، نوبخت ، شریعتمدار ، رحمانی (هم با فضلی هم بی فضلی ) ، جهانگیری ، همتی و در رأس آنها روحانی مثل نمک میمانند به زخم های عمیق اکثریت قریب به اتفاق مردم .
ناشناس۱۲۳۴۶۵۱۲۳:۵۰:۳۰ ۱۳۹۸/۹/۱۹
ربیعی صبر ایوب را خواستند میریم که اجرا کنیم ...
ناشناس۱۲۳۴۶۷۵۰۰:۱۸:۲۰ ۱۳۹۸/۹/۲۰
انداختن گناه به گردن دیگران نشانه عدم مدیریت وناکارآمدی مسئولین است مردم می فهمند.
ناشناس۱۲۳۴۷۶۹۰۲:۳۸:۵۵ ۱۳۹۸/۹/۲۰
همشیره ابوی من بود گفت کارت سوخت طرح مزخزفی است ؟ واقعا باید تحقیق کرد پشت حمایت رسانه ای بسیار سنگین و عجیب و غریب از بیژن توسط چه روابطی وجود دارد
جوان نا امید۱۲۳۴۸۲۸۰۷:۱۵:۲۴ ۱۳۹۸/۹/۲۰
متاسفانه مسئولین ما سالهاست که از واقعیات کف جامعه و از مردم و شرایطی که در اون دارن زنده مانی میکنند بسیار فاصله گرفته و هیچ شناختی از واقعیات جامعه خودشون ندارن ، بنابراین نباید انتظار داشت تصمیماتی هم که میگیرند متناسب با این واقعیات باشه ...
محمدرضا۱۲۳۴۹۱۹۰۸:۲۶:۴۹ ۱۳۹۸/۹/۲۰
زنگنه مردم رو چی فرض کرده ؟؟ این که صادر کنه کارت سوخت برای هر خودرو جدید یا به خواست مردم به معنی کارایی کارت سوخت در بخش انرژی ایران هست ؟؟؟
000۱۲۳۴۹۴۱۰۸:۳۹:۴۷ ۱۳۹۸/۹/۲۰
آقای روحانی الان یه شش سالی است به ریش این ملت و کسانی که بهش رای دادن میخنده
ناشناس۱۲۳۵۰۲۰۰۹:۱۶:۴۵ ۱۳۹۸/۹/۲۰
خنده سوز دل خنده برای مشکلات مردم بود آقای ربیعی .گرنه انسان عاقل و مسئولیت پذیر اینگونه بر مشکلات مردم نمی خندید
محسن۱۲۳۵۰۲۱۰۹:۱۶:۵۸ ۱۳۹۸/۹/۲۰
زنگنه خیلی مردم رو فریب داد چند روز قبل از افزایش قیمت در مصاحبه ش بصراحت گفت افزایش قیمت سوخت نداریم واقعا مردم رو چی فرض کردن!
ناشناس۱۲۳۵۰۳۸۰۹:۲۴:۵۰ ۱۳۹۸/۹/۲۰
در مورد زنگنه همون حرف که: کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد ...
علی۱۲۳۵۱۳۴۱۰:۰۵:۲۲ ۱۳۹۸/۹/۲۰
روحانی طبق وعده های انتخاباتی اش در دور دوم باید مذاکرات با آمریکا را ادامه میداد و قبل از خارج شدن ترامپ از بر جام چند تا عکس با ترامپ می گرفت و محال بود بعد از این مذاکرات ترامپ از بر جام خارج شود‌.
ناشناس۱۲۳۵۳۷۳۱۲:۰۳:۵۱ ۱۳۹۸/۹/۲۰
عراقچی: نتیجه پایبندی به برجام تحریم بیشتر بود.
ناشناس۱۲۳۵۱۴۲۱۰:۰۷:۳۱ ۱۳۹۸/۹/۲۰
یک روز فساد دختر وزیر سابق کشف می شود و یک روز مفاسد پسر وزیر سابق برملاء می شود روحانی متاسفم.
ناشناس۱۲۳۵۱۴۵۱۰:۰۹:۱۲ ۱۳۹۸/۹/۲۰
از این مجلس بخار در نمیاد نمایندگانی که از بالاترین مرجع رسیدگی تخلفات هدیه دریافت می کنند تصور میکنید به داد مردم برسند
ناشناس۱۲۳۵۴۸۲۱۳:۰۳:۰۹ ۱۳۹۸/۹/۲۰
آلو بخارا خریدم کیلویی 50 هزار تومان تورم داره بیداد میکنه .
ناشناس۱۲۳۵۱۵۲۱۰:۱۱:۱۵ ۱۳۹۸/۹/۲۰
در 5 سال گذشته همه خودروها با کارت جایگاه ها سوخت گیری می کردند یعنی کارت سوخت عملا"حذف شده بود.
محمد۱۲۳۵۲۳۱۱۰:۵۷:۳۲ ۱۳۹۸/۹/۲۰
آهای آقای ربیعی معلومه خودت بیشتر از هرکسی سرمستی . بگو ببینم شما که برای این نظام ادعای عباد بودن دارید چرا به حرفهای خلاف و دروغ روحانی در یزد اعتراض نکردی و مستانه خندیدی/ والله خجالت که چه عرض کنم !!!!!!
ناشناس۱۲۳۵۳۷۵۱۲:۰۴:۴۱ ۱۳۹۸/۹/۲۰
فکر می کنم روحانی قصد عصبانی کردن مردم رو داشت.
ناشناس۱۲۳۵۷۰۹۱۴:۳۷:۱۱ ۱۳۹۸/۹/۲۰
دیدی آن کبک خرامان حافظ که ز سرپنچه باز قضا غافل بود ؟
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: باید نگران دوقطبی حجاب در جامعه باشیم/ امربه معروف و نهی از منکر شرایط و مراتب دارد/ در ایران با یک جامعه یکدست و یکرنگ مواجه نیستیم

  2. فایل صوتی لو رفته از «عبدالله مهتدی» درباره آرزوی تجزیه ایران

  3. سکوت عقل و فریاد هشتگ ها!

  4. تنها راه پیش پای اقتصاد ایران

  5. بیانیه حوزه علمیه امام خمینی (ره) درباره حواشی انتقال مالکیت یک باغ به آیت‌الله صدیقی

  6. فقر، بزرگی ما را می‌بلعد!

  7. پیشنهاد عجیب افزایش ۲۲درصدی دستمزد کارگران برای ۱۴۰۳ از سوی وزیر کار

  8. پاسخ روابط عمومی مجلس به علم‌الهدی درباره لایحه حجاب/ آیا نیکزاد با قالیباف رقابت می‌کند؟/ روایت کیهان از فایل صوتی جدید ظریف

  9. درخواست صدیقی از دادستانی درباره زمین‌خواری در ازگل/ واکنش دولت به شایعه برکناری مخبر

  10. دیر اما قابل‌توجه ...

  11. هدف قراردادن کشتی اسرائیلی و ناوشکن آمریکایی توسط ارتش یمن

  12. به زودی در این زمین مسکن ملی احداث می شود !

  13. تمجید «عبدالحمید» از حکومت طالبان!

  14. دستگیری عاملان انتشار فیلم درمانگاه قم | نخستین اعترافات متهمان

  15. انتقاد روزنامه دولت از زیباکلام/ پیش‌بینی علی مطهری از فراکسیون‌های مجلس آینده

  16. آزمونی بزرگ برای دولت رئیسی

  17. قبور لاکچری

  18. المیرای ۷ ساله کجاست؟!

  19. تورم نقطه به نقطه نسبت به اول سال ۲۲ درصد کم شد/ رشد اقتصادی به ۴.۵ درصد رسید

  20. پشت پرده ادعای جدید گروه «هفت» علیه ایران چیست؟

  21. حکایت چرخی که هزاران بار اختراع می شود!..

  22. نارضایتی عباس موزون از زمان پخش برنامه زندگی پس از زندگی

  23. آخرین وضعیت مذاکره نمایندگان کارگری و کارفرمایی

  24. افشاگری، تایید و واکنش‌ها

  25. یمنی ها فراتر از تصور !

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: باید نگران دوقطبی حجاب در جامعه باشیم/ امربه معروف و نهی از منکر شرایط و مراتب دارد/ در ایران با یک جامعه یکدست و یکرنگ مواجه نیستیم

    2. سکوت عقل و فریاد هشتگ ها!

    3. بیانیه حوزه علمیه امام خمینی (ره) درباره حواشی انتقال مالکیت یک باغ به آیت‌الله صدیقی

    4. پاسخ روابط عمومی مجلس به علم‌الهدی درباره لایحه حجاب/ آیا نیکزاد با قالیباف رقابت می‌کند؟/ روایت کیهان از فایل صوتی جدید ظریف

    5. درخواست صدیقی از دادستانی درباره زمین‌خواری در ازگل/ واکنش دولت به شایعه برکناری مخبر

    6. تمجید «عبدالحمید» از حکومت طالبان!

    7. انتقاد روزنامه دولت از زیباکلام/ پیش‌بینی علی مطهری از فراکسیون‌های مجلس آینده

    8. افشاگری، تایید و واکنش‌ها

    9. واکنش صدیقی به موضوع زمین‌خواری در حوزه‌علمیه ازگل: امضا‌یم جعل شده؛ دادستان ورود کند

    10. چراغ سبز دوباره دولت به بازگشت معین

    11. یک استعفا و مبارزه سیستمی با فساد

    12. تتلو توبه‌نامه نوشت | می‌خواهم ازدواج کنم و پدر شوم!

    13. بی‌حجابی ارزان نشان‌دادن ارزش‌های بانوان است/ مشارکت ۴۱ درصدی، جهاد مقبول بود

    14. پاسخی به یادداشت موسوی خوئینی ها 

    15. سید نظام موسوی: قرار نیست بچه‌های انقلابی در مجلس آینده ساختارشکنی کنند

    16. پذیرش استعفای معاون اول قوه قضاییه به دلیل پرونده قضایی فرزندانش

    17. مدودف: اوکراین باید بخشی از روسیه شود

    18. قدردانی رهبر انقلاب از بانوی کارشناس اورژانس بابل

    19. واشنگتن: کانال‌های ارتباطی با تهران داریم؛ ایران مانع گسترش تنش‌ها شود!

    20. علم ‎الهدی: مردم باید لذت مهار تورم را در سفره‌هایشان بچشند

    21. واگذاری استقلال و پرسپولیس به بانک‌های غیردولتی در روزهای آینده

    22. گزارش هیات به اصطلاح حقیقت‌یاب فاقد وجاهت حقوقی و قانونی بوده و از اعتبار خارج است

    23. دولت متعهد به حمایت از فعالین اقتصاد دیجیتال است

    24. ایران بر انتخابات ریاست جمهوری روسیه نظارت دارد

    25. ایران و آمریکا به «جنگ سخت» نزدیک شده‌اند؟

    آخرین عناوین