انجام روزانه ۳۰ هزار بازرسی در سطح بازار

گروه اقتصادی الف،   3980909052

قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: میانگین روزی ۳۰ هزار بازرسی در بازار از سوی افزون بر چهار هزار بازرس در حال انجام است.

به گزارش تسنیم، حسین مدرس خیابانی گفت: میانگین روزی 30 هزار بازرسی در بازار از سوی افزون بر چهار هزار بازرس در حال انجام است.

قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: متاسفانه با توجه به ساختار تورمی در اقتصاد کشور مردم با تورم و گرانی رو به رو هستند و در ضمن قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است.

وی همچنین اظهارداشت: تمامی تلاش ستاد تنظیم بازار و مجموعه وزارتخانه صمت اینکه اصلاح قیمت بنزین بر این گرانی ها اضافه نکند.

قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: پس از افزایش قیمت بنزین تمرکز ستاد تنظیم بازار و اقدامات عملیاتی این وزارتخانه در سه حوزه هماهنگی، کنترل و اطلاع رسانی معطوف شده است.

وی افزود: ستاد تنظیم بازار طی این بازه زمانی هماهنگی های لازم را بین تمامی دستگاه های مرتبط با موضوع و همینطور شبکه های توزیع، اصناف، فروشگاه های زنجیره، اتحادیه ها، مراکز عرضه و حتی تولید کنندگان انجام داده است.

مدرس خیابانی اظهارداشت: جدا ازاین بازار به شدت در حال رصد، پایش و کنترل است و بازرسان سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان، تعزیرات حکومتی، اصناف و اتحادیه ها با تمام توان در سطح بازار حضور دارند.

وی گفت: هم اکنون میانگین روزی 30 هزار بازرسی در بازار از سوی افزون بر چهار هزار بازرس در حال انجام است.

قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: عده ای به دنبال این هستند که از شرایط بوجود آمده سوء استفاده و کالاها را با قیمت های بالاتر در سطح بازار عرضه کنند.

وی اظهارداشت: بازار از سوی دستگاه های نظارتی و کنترلی بطور مستمر در حال رصد و کنترل است بنابراین با بروز هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، احتکار و نظایر این به شدت با متخلفان برخورد خواهد شد.

مدرس خیابانی گفت: این افراد از جنس اصناف نبوده بلکه در لباس کسبه و واحدهای صنفی می خواهند از آب گل آلوده ماهی بگیرند.

وی افزود: نرخ بنزین در برخی از کالاها تاثیر خیلی ناچیزی دارد بنابراین افزایش قیمت کالاها به هیچ وجه مورد قبول نیست.

قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی اظهارداشت: بخشی از شکایت ها و گزارش های مردمی ناشی از گرانی لوازم خانگی در بازار است.

وی گفت: خوشبختانه هماهنگی خوبی درراستای کنترل بازار لوازم خانگی با تمامی انجمن های مرتبط با تولید، عرضه و حتی تعمیرکاران در این حوزه صورت گرفته است.

مدرس خیابانی افزود: مطابق اعلام بنکداران تهرانی کالا رسانی لوازم خانگی به تمامی شهرستان های سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: میزان تولید انواع لوازم خانگی در هشت ماهه سال جاری بین 11 تا 13 درصد افزایش یافته بنابراین در بخش عرضه مشکل خاصی نباید وجود داشته باشد.

قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: قیمت لوازم خانگی از سوی تولید کنندگان داخلی پس از اصلاح قیمت بنزین افزایش پیدا نکرده است.

وی افزود: قبل از افزایش قیمت بنزین لوازم خانگی بواسطه کاهش قدرت خرید مردم و کسادی بازار با تخفیف های ویژه عرضه می شد.

مدرس خیابانی تصریح کرد: انواع لوازم خانگی بر اساس اعلام انجمن تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این حوزه هیچ گونه افزایش قیمتی نخواهند داشت.

وی در ادامه ضمن اشاره به صنعت فولاد کشور گفت: میزان تولید سالیانه فولاد در ایران 28 میلیون تن است.

قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: حداکثر نیاز کشور به فولاد 15 تا 16 میلیون تن در سال است و به یک معنا ایران سالی 12 تا 13 میلیون تن فولاد به دنیا صادر می کند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه کشور از منظر تامین انواع محصولات فولادی اعم از ورق فولادی، میلگرد و تیر آهن نه تنها خودکفاست بلکه کارخانجات فولادی سالانه بخشی از محصولات خود را روی ریل صادرات قرار می دهند.

مدرس خیابانی گفت: نکته قابل توجه اینکه در بخش فولاد به هیچ وجه کمبودی وجود ندارد منتها اتفاقی که افتاد این بود که طی هفته پیش بخشی از عرضه تولیدکنندگان بزرگ محصولات فولادی کشور متوقف شد البته این موضوع ربطی به افزایش قیمت بنزین ندارد.

وی با اشاره به اینکه قیمت پایه فولاد در قالب مکانیزم بورس در حال کنترل است، افزود: اگر عرضه به اندازه کافی باشد هیچ گونه افزایش قیمتی در بحث فولاد نخواهیم داشت در ضمن کارخانجات از محل صادرات محصولات مازاد به اندازه کافی سود خواهند برد.

قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی اظهارداشت: پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت مردم با کاهش عرضه سیلندرهای گاز مایع مواجه شدند که با هماهنگی های صورت گرفته با وزارت نفت این مشکل هم برطرف شده است.

وی در ادامه یادآورشد: مطابق تصمیم اخیر ستاد تنظیم بازار 100 لیتربنزین به سهمیه وانت بارها اضافه شد یعنی سهمیه وانت بارها از 300 به 400 لیتر افزایش یافت.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین