آیت الله رئیسی: عده‌ای درآمد میلیاردی دارند، اما مالیات نمی‌دهند

گروه اقتصادی الف،   3980702209 ۲۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: عده‌ای درآمد میلیاردی دارند، اما مالیات نمی‌دهند، در حالی که قبل از همه به سراغ کارمند‌ها می‌رویم.

آیت الله رئیسی: عده‌ای درآمد میلیاردی دارند، اما مالیات نمی‌دهند

به گزارش فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه قضائیه و عضو مجلس خبرگان رهبری که سخنران ویژه اجلاس امروز مجلس خبرگان بود، در سخنانی، هدف مهم نهضت اسلامی را اجرای عدالت دانست و با بیان اینکه در چهل سال اخیر، گام‌هایی قابل تقدیر برای ایجاد عدالت برداشته شده است، تصریح کرد: با این حال، همانطور که در بیانیه گام دوم هم آمده است، می‌طلبد نگاهی داشته باشیم به اینکه از لحاظ عدالت در چه جایگاهی قرار داریم؛ چه کرده‌ایم و چه باید بکنیم که بیانیه گام دوم، این موضوع را به‌شکل واقع‌بینانه‌ای تبیین کرده است.

رئیس دستگاه قضا، تبیین شرایط فعلی را مهم ارزیابی کرد و گفت: تردیدی نیست که همه روسای پیشین دستگاه قضا، از شهید بهشتی گرفته تا مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی و آیت‌الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی، برای ایجاد عدالت تلاش کرده‌اند.

وی متناسب نبودن قالب اجرای عدالت با محتوای آن را به‌عنوان آسیب فعلی اشاره کرد و گفت: ما قضای اسلامی داریم، اما آیا قالب‌ها، متناسب با محتوا است؟ سیرت، سیرت قضای اسلامی است، اما آیا صورت هم صورت قضای اسلامی است؟

آیت الله رئیسی با اشاره به تلاش بزرگان پیشین دستگاه قضا برای حذف یا اصلاح بخشی از نظام دادرسی گفت: من این را یک ضرورت اجتناب ناپذیر می‌دانم که قالب، متناسب با این سیرت و برخاسته از الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت باشد.

رئیس قوه قضائیه در تبیین متناسب نبودن محتوا و قالب اجرای عدالت در کشور گفت: برای طراحی قالب‌های متناسب با نظام دادرسی عادلانه، با حضور بخشی از مجربین دستگاه قضا و بخشی از علمای حوزه و بخشی از دانشگاهیان، لجنه‌ای را تشکیل داده‌ایم و این کار بدون عجله و با جزمیت علمی انجام خواهد شد.

وی شرط نخست برای اجرای عدالت در گام دوم انقلاب را بازآفرینی اعتماد مردم به اجرای عدالت دانست و گفت: متأسفانه اعتماد مردم مخدوش شده است، چرا که تا حد زیادی اعلام فساد و اعلام دزدی شد و به‌جای اینکه اقدامِ بسیار شود، اعلامِ بسیار شد و همین موجب شد که به اعتماد مردم خدشه وارد شود.

رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: اساس نظام بر اعتماد مردم استوار است؛ بنابراین باید هرچه سریع تر، این وضع را علاج کرد.

وی دمیدن دشمن در موضوع فساد را یکی از عوامل ایجاد بی‌اعتمادی در مردم دانست و در ادامه به بیان راهکار‌های اصلاح بی‌اعتمادی مردم به مسئولان و اجرای عدالت پرداخت و گفت: نخستین قدم این است که تمام پرونده‌هایی که در ذهن مردم سوال ایجاد کرده است، رسیدگی شود و هر نتیجه‌ای داشت اعلام شود. اینکه یک پرونده چرا مطرح شده و نباید می‌شد، موضوع دیگری است؛ حال که در افکار عمومی مطرح شده باید بررسی شود.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه نباید هیچ پرونده‌ای زیر میز برود و رسیدگی به همه پرونده‌هایی که مطرح شده، قطعی است، گفت: این که بگوییم فلانی وابسته به فلان شخص است و سخنانی از این قبیل، اصلاً پذیرفته نیست. آبروی نظام، فوق آبروی همه است، مهم این است که نظام بماند. البته قاضی باید بر اساس عدل حکم دهد.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: در خصوص پرونده‌هایی که در بین مردم مطرح شده، باید اطلاع داده شود؛ اگر شخص، مجرم بوده، باید مجازات شود و در غیر این‌صورت، مردم مطلع شوند که جرمی در میان نبوده است و اگر این کار با قاطعیت، دقت و سرعت انجام شود، از افشاگری‌های بدون سند نیز جلوگیری خواهد شد.

وی مرجع رسیدگی به شکایات مردم را قوه قضائیه دانست و گفت: هرکسی حرفی دارد باید با دستگاه قضا در میان بگذارد. این دستگاه به عنوان ملجأ مظلومان به آن‌ها پناه می‌دهد. همچنین با اقتدار و تدبیر که اقتضای امر است، رفتار می‌کند.

آیت الله رئیسی ادامه داد: مردم باید احساس کنند که قوه قضائیه، پناهگاهی مهربان است. من به مسئولین دستگاه قضا اعلام کرده‌ام که اگر پیرمردی عصا به‌دست و با زبان محلی آمد و گفت پولی در دست ندارم تا وکیل بگیرم و از زبان حقوقی هم بی‌بهره هستم، ما باید پناهگاه او باشیم تا داد مظلوم از ظالم ستانده شود.

وی صیانت از مدیران را یکی از اقدامات دستگاه قضا در دور جدید دانست و گفت: سامانه اعلام اموال دارایی مسئولان که یک خوداظهاری است، با هدف صیانت از مدیران ایجاد شده است.

آیت الله رئیسی در ادامه به مسائل اصلی حیطه فساد پرداخت و گفت: یکی از مسائل اصلی، قاچاق سازمان یافته است که مبالغ کلانی را به‌خود اختصاص داده است. رونق تولید هم در گرو مبارزه با قاچاق سازمان یافته است.

وی فرار مالیاتی را یکی دیگر از مشکلات اساسی دانست و گفت: عده‌ای درآمد میلیاردی دارند، اما مالیات نمی‌دهند، در حالی که قبل از همه به سراغ کارمند‌ها می‌رویم.

آیت الله رئیسی ایجاد فساد را موضوعی چندضلعی دانست و گفت: ابتدا باید کاری کنیم که پرونده فساد تشکیل نشود. دو نرخی شدن ارز یا کالا، به‌معنای تولید پرونده برای قوه قضاییه است.

وی اصلاح نظام پولی را یک ضرورت دانست و گفت: همه دولت‌ها و مجالس روی این موضوع تاکید کرده‌اند، اما اقدام اساسی صورت نگرفته است.

آیت الله رئیسی با تاکید بر اصلاح ساختار‌های فسادزا گفت: خصوصی‌سازی از مواردی است که اشکال ساختاری دارد و مربوط به یک یا دو شهر خاص نیست. تصدی گری دولت در اقتصاد مطلوب نیست، اما در واگذاری‌ها باید شرایطی را در نظر گرفت. نخست اینکه باید دید که آیا فردی که امور به او واگذار می‌شود، اهلیت دارد یا نه. برخی امکاناتی را می‌گیرند و با تغییر کاربری آن به نفع خود، تولید را از کار می‌اندازند و کارگران را بیکار می‌کنند.

وی ادامه داد: نکته دوم، توانمندسازی بخش خصوصی است؛ دولت نباید بعد از واگذاری، بخش خصوصی را رها کند؛ بنابراین مسئله خصوصی‌سازی باید توسط دولت حل شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه پیگیری مواردی که دغدغه مردم است، در راس اولویت‌های دستگاه قضا قرار دارد، به جلسه سران سه قوه اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب با تشکیل این نشست، با ما اتمام حجت کردند. اکنون دیگر حجتی نداریم که بگوییم اختیار نداریم؛ اینجا میدان عمل است.

وی در ادامه اظهار داشت: هزینه جرم و فساد باید بالا برود. چه کسی که دستش آلوده است و چه کسی که چشم خود را به‌روی فساد بسته باید محاکمه شوند.

آیت الله رئیسی، برخورد با روابط ناسالم در دستگاه‌ها را ضروری دانست و گفت: در قوه قضائیه چنین حساسیتی وجود دارد و اعلام کرده‌ایم که با روابط ناسالم قاضی و وکیل و دیگران برخورد می‌شود چرا که روابط ناسالم در دستگاه قضایی از همه‌جا خطرناک‌تر است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه بگذارید مزه شیرین عدالت به کام مردم، خوش آید، گفت: این آرمانی دست‌نیافتنی نیست، بلکه شدنی است. به فضل الهی فضا در حال تغییر است و مردم دارند به این باور می‌رسند که در مدیران نظام، عزمی جدی برای برخورد با فساد وجود دارد. البته همچنان که پرچمدار مقاومت در کشور، رهبر معظم انقلاب هستند و دیگران سرباز ایشان هستند، بی‌شک در مبارزه با فساد نیز ایشان پرچمدار هستند و ما سرباز ایشان هستیم.

وی با اشاره به دادگاه‌های ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی گفت: تشکیل این دادگاه‌ها در مردم امید ایجاد کرده است و این حرکت نباید سست شود.

رئیس قوه قضاییه بر اصلاح ساختار‌های فسادزا تاکید کرد و گفت: اگر این ساختار‌ها اصلاح نشوند، در آینده شاهد تولید پرونده‌های جدید خواهیم بود. اینکه برخی می‌گویند ما از منفذ‌های قانونی استفاده کرده‌ایم و جرمی مرتکب نشده‌ایم، نشان می‌دهد ما باید راه‌های دررو و منافذی را که قانون برای مفسدان باز گذاشته است، ببندیم.

آیت الله رئیسی با اشاره به پیام سال ۸۰ رهبر انقلاب در مبارزه با فساد و بستن منافذ قانونی گفت: در این پیام، تکلیف سه قوه مشخص شده است و اگر عملی شود در دل مردم امید ایجاد خواهد شد.
رئیس قوه قضاییه در پایان، بر دو اقدام برای افزایش سرمایه نظام و امیدآفرینی در جامعه تأکید کرد و گفت: نخست حاکم شدن فضای مقاومت به‌جای سازش و دوم اینکه، ادعای فساد فراگیر که دشمن می‌خواهد در آن بدمد، تبدیل به فضای مبارزه بی امان با فساد شود.

دیدگاه کاربران

حسنعلی سبد سبد گل یاس۱۱۰۶۵۸۲۱۹:۴۲:۲۲ ۱۳۹۸/۷/۲
چرا باید اجازه داد افراد به راحتی و بدون زحمت و از راه های بعضا حرام و غیر مشروع به ثروت های کلان برسند که دولت بخواهد هزینه ظلمی را که آنها به اقشار کم درآمد وارد میکنند با مالیات اندکی جبران کند
ناشناس۱۱۰۶۷۲۷۲۱:۵۶:۰۴ ۱۳۹۸/۷/۲
اتفاقا همین دولت دست در بیت المال می‌برد و در جیب این و آن می‌ریزد و میلیاردر پروری می‌کند.
ناشناس۱۱۰۷۱۴۳۰۹:۳۱:۱۶ ۱۳۹۸/۷/۳
جناب رئیسی آستان قدس حسابهایش شفاف هست و مالیات می دهد!؟
ناشناس۱۱۰۷۲۰۳۰۹:۵۷:۰۴ ۱۳۹۸/۷/۳
و بستگان مدیران دولتی برادر آن و ..‌زاده ها....
ناشناس۱۱۰۶۷۴۶۲۲:۱۴:۰۹ ۱۳۹۸/۷/۲
وقتی بدون زحمت پول در میارن دیگه بعضا حرام و نامشروع نیست ، قطعا و حتما و کاملا حرام و نامشروعه ..
mostafa.kamali95@yahoo.com۱۱۰۶۵۸۷۱۹:۴۸:۱۴ ۱۳۹۸/۷/۲
باید شرایط و قوانینی بر کشور حاکم باشد که افراد از طریق کار و تلاش مادی و فکری و آموزشی به ثروت پاک و مطهر ولو زیاد برسند نه اینکه در این سالیان دراز افراد ..ی از تلاطمات اقتصادی و رانت و رشوه و سوء استفاده از قدرت و موقعیت به ثروت های کلان و افسانه رسیده اند و نبض اقتصاد کشور را هم در دست دارند و هر وقت که بخواهند بازاری را به هم میریزند ان لیس للانسان الا ماسعی باید در جامعه اسلامی حاکم باشد
پیر پالان دوز طرقبه و قصبات۱۱۰۶۵۸۹۱۹:۵۲:۰۳ ۱۳۹۸/۷/۲
اجرای قانون از کجا آورده ای پاشنه آشیل مفسدین اقتصادی و ایجاد تعادل و توازن اقتصادی است
معلم۱۱۰۶۶۲۴۲۰:۱۴:۰۵ ۱۳۹۸/۷/۲
پزشکان، دندانپزشکان، آزمایشگاهها، داروخانه ها، طلا و آهنفروشان، مغازه های بالای 200 متر، پیمانکاران در اولویت مالیات اساسی باشند.
ناشناس۱۱۰۶۷۸۸۲۳:۱۵:۲۸ ۱۳۹۸/۷/۲
فکر کنم خودت ۱۹۰متر مغازه داری و مالیات رو ناحق میدونی.همه در اولویت هستن
ناشناس۱۱۰۷۱۸۲۰۹:۴۹:۵۴ ۱۳۹۸/۷/۳
ما آهن فروش هستیم اینقدر بازار کساده که به بد بختی افتادیم جز چند نفر کله گنده ی بازار مابقی حالشون بده الکی جمع نبند
ناشناس۱۱۰۷۲۰۰۰۹:۵۶:۳۴ ۱۳۹۸/۷/۳
روسای بانکها را فراموش کردی بنویسی!
ناشناس۱۱۰۶۶۳۵۲۰:۲۰:۱۷ ۱۳۹۸/۷/۲
یک سامانه هم برای افشاگری فساد به قوه قضاییه اعلام کنید
ناشناس۱۱۰۶۷۲۸۲۱:۵۷:۴۳ ۱۳۹۸/۷/۲
هم آدرس برای ارسال مدارک داده شده و هم تلفن اعلام فساد ۱۵۸۰.
ناشناس۱۱۰۶۷۶۱۲۲:۳۰:۱۶ ۱۳۹۸/۷/۲
آدرس چیست
ناشناس۱۱۰۶۶۴۲۲۰:۲۲:۵۷ ۱۳۹۸/۷/۲
مدیران برخی شرکت های دولتی بخصوص شرکت های دولتی پروژه محور نفت و گازی و مجریان پروژه ها و اعضای هیئت مدیره این شرکت ها و اعضای کمیسیون مناقصات و قرارداد ها با ده ها هزار میلیارد پول سرو کار دارند و احتمال دریافت پورسانت و کمیسیون و مجریان و مدیران پروژه ها که در تایید مبالغ مالی و احجام پروژه ها در ارتباط مستقیم با پیمانکاران بزرگ بخصوص نفت و گازی هستند و اعضای هیبت مدیره این شرکت ها و اعضای کمیسیون مناقصات و قرارداد ها باید به فهرست ارزیابی مشروعیت اموال و اعاده اموال نامشروع اضافه شوند زیرا با ده ها هزار میلیارد پول و بودجه تخصیصی سرو کار دارند و احتمال دریافت پورسانت و کمیسیون و تبانی در مناقصات و قرارداد ها و برآورد هزینه پروژه ها و اضافه کارها هم وجود دارد
سیروس مهدوی۱۱۰۶۷۴۱۲۲:۰۹:۴۷ ۱۳۹۸/۷/۲
جناب آقای رییسی درآمد میلیاردی نه درآمد چند صد میلیاردی و هزار میلیاردی دارند و مالیات که نمی دهند هیچ به اسم قانون از خون بیماران ارتزاق می کنند و حرامتر آنکه مسئولین ناپاک چشم بر فساد این عده می بندند. چرا باید این عده همچنان غارت کنند اما مجازاتی در کار نباشد. مدیران فاسد شرکت .. ، در حرامخواری پیشکسوت فاسدان هستند. چرا که حتی راهزنان هم از خون بیماران ارتزاق نمی کنند چه برسد به این حرامخوارانی که خود را دانشمندان یک درصدی می دانند. تا زمانیکه هزینه فساد پایین باشد برای این مفسدین و یا هزینه افشای فساد مردم را به فقر و بی کاری بکشاند این حرامخواران پیشتازند در بی قانون و قاضی و وکیل
ناشناس۱۱۰۶۷۴۸۲۲:۱۴:۵۳ ۱۳۹۸/۷/۲
مالیاتی که کارمندان بخش دولتی و خصوصی پرداخت می کنند کلا ۹درصداز بودجه را تشکیل میده و ان شاالله دلیل اینهمه مانور روی این موضوع توجیه تراشی برای فشار روی قشرهای دیگر جامعه نباشه .اگر واقعا بدنبال عدالت مالیاتی هستند لطفا از شرکتهای زیرمجموعه آستان قدس و بنیاد مستضعفان و نهادهای اقتصادی و شرکتهای دولتی آغاز کنند که دهها برابر بیشتر از ثروتمندان محدود جامعه مالیات پرداخت نمیکنند.متأسفانه همه تمرکز ..روی فشار بیشتر روی بخشهای مختلف مردم(اعم از ثروتمند و غیرثروتمند)هست.
ناشناس۱۱۰۶۷۴۹۲۲:۱۵:۱۱ ۱۳۹۸/۷/۲
این از بی لیاقتی و بیکفایتی مسئول و ناظر که این فاسدین اینکارو میکنن
ناشناس۱۱۰۶۸۷۵۰۱:۳۵:۵۹ ۱۳۹۸/۷/۳
پزشکان پزشکان پزشکان پزشکان دندانپزشکان دنداپزشکان دندانپزشکان دندانپزشکان
ناشناس۱۱۰۶۸۹۴۰۲:۴۷:۵۱ ۱۳۹۸/۷/۳
چقدر نامردی است فردی درامد میلیاردی از این اب و خاک داشته باشد اما مالیات ندهد.
ناشناس۱۱۰۶۹۰۱۰۳:۴۹:۲۹ ۱۳۹۸/۷/۳
أقای حجت االسلام رییسی مالیات نمیدهند چون اثرش را نمیبینند . مالیات صرف حقوق ارگانها و سازمانهای عریض و طویلی میشود که خودشان برای هر کاری از مردم پول طلب میکنند
ناشناس۱۱۰۶۹۱۳۰۴:۵۷:۲۳ ۱۳۹۸/۷/۳
شما که رییس قوه قضاییه هستی مبارزه رو شروع کن
ناشناس۱۱۰۶۹۱۹۰۵:۳۹:۴۹ ۱۳۹۸/۷/۳
مثلا چه كساني يا چه سازمان هايي يا كدام عده؟
ناشناس۱۱۰۶۹۲۹۰۶:۳۵:۱۸ ۱۳۹۸/۷/۳
آقا یارانه همین افراد رو قطع کنید .
ناشناس۱۱۰۶۹۴۰۰۶:۵۷:۲۱ ۱۳۹۸/۷/۳
یعنی منظورش چه کسانی است؟
ناشناس۱۱۰۶۹۴۸۰۷:۰۹:۱۲ ۱۳۹۸/۷/۳
شما هم فهمیدید یک عده مالیات نمی دهند پیشرفت بزرگی در حال انجام است
ناشناس۱۱۰۶۹۹۱۰۷:۵۶:۱۰ ۱۳۹۸/۷/۳
و حتی از 45 هزار تومان یارانه هم نمی گذرند .
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

  2. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

  3. فرآیند بازگشت مالکیت زمین به حوزه علمیه امام خمینی در حال انجام است

  4. جلاد، به پایان سلام کن!

  5. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

  6. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

  7. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

  8. کلید تحقق شعار سال ۱۴۰۳

  9. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

  10. فرامرز اصلانی درگذشت

  11. علی‌ ضیاء و افتادن در باتلاقِ ابتذال!

  12. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

  13. انتقام از پوتین؟

  14. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

  15. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

  16. سلبریتی‌ها چگونه با اعصاب مردم بازی می‌کنند؟

  17. رئیس سازمان برنامه و بودجه: تورم را وارد کانال ۲۰ درصد می کنیم/ تلاش برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی

  18. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

  19. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

  20. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

  21. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

  22. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

  23. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

  24. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

  25. رشد نقدینگی ۱۸ درصد کاهش یافت

آخرین عناوین