کنترل قندخون بالا با مصرف مغزیجات آجیلی

گروه سلامت الف،   3980621010

لازم است افراد دیابتی به رژیم غذایی و ورزش روزانه شان توجه نمایند تا بتوانند میزان گلوکز خون شان را تحت کنترل داشته باشند.

به گزارش مهر، افراد دیابتی علاوه بر مصرف دارو باید میان وعده مناسبی هم انتخاب نمایند چراکه اکثر میان وعده ها حاوی چربی های ناسالم بوده و میزان کالری زیادی دارند.

میوه ها حاوی گلوکز بوده و ممکن است گزینه مناسبی نباشند. اما مغزیجات آجیلی گزینه مناسبی محسوب می شوند. مغزیجات آجیلی حاوی کربوهیدرات کمتری بوده و سرشار از پروتئین و فیبر هستند.

آنها حاوی مقادیر زیاد چربی های سودمند بوده و موجب تحریک رشد سلولی شده و از اعضای بدن محافظت می نمایند. مغزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئیدها و فیتوسترول ها و مملو از ویتامین های همچون ویتامین E، فولات، و تیامین هستند. همچنین منبع خوب مواد معدنی نظیر منیزیم و پتاسیم هستند.

مغزیجات با ایجاد حس سیری از اضافه وزن پیشگیری می کنند از اینرو برای افراد مبتلا به دیابت یا در آستانه ابتلا به دیابت بسیار مفید هستند. اما محققان توصیه می کنند از مصرف مغزیجات شور اجتناب شود.

در ادامه به مغزیجات مناسب برای افراد دیابتی اشاره می شود.

بادام

بادام به کنترل میزان قند خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک می کند. همچنین میزان کلسترول بد را نیز کاهش می دهد. بادام سرشار از چربی های سالم مونواشباع نشده، فیبر، پروتئین و مواد مغذی مهم است. آنتی اکسیدان های موجود در بادام از سلول ها در مقابل آسیب اکسایشی محافظت می نمایند. منبع خوب منیزیم هستند که برای افراد مبتلا به سندروم متابولیک و دیابت نوع2 مفید است.

گردو

گردو کالری زیادی دارد اما تاثیر نامناسبی بر وزن بدن ندارد. در حقیقت مصرف منظم گردو موجب بهبود نسبت کلسترول HDL به LDL می شود بدون آنکه تاثیر منفی بر ترکیب بدن داشته باشد. همچنین ریسک ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

بادام هندی

مملو از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست. می تواند موجب کاهش کلسترول بد بدن شده و در نتیجه خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. همچنین می تواند فشارخون را کاهش دهد. بادام هندی نه موجب کاهش میزان قندخون و نه موجب افزایش آن می شود.

پسته

پسته مملو از فیبر و چربی های سالم است. می تواند تری گلیسیریدها را کاهش داده و سلامت قلب را تقویت نماید. پسته همچنین دارای شاخص گلوکز پایین است که موجب کاهش میزان قندخون می شود. همچنین منبع خوب چربی های سالم، فیبر، پروتئین، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی نظیر ویتامین B6 و پتاسیم است.

بادام زمینی

بادام زمینی سرشار از پروتئین و فیبر است. به تنظیم وزن و کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند. بعلاوه به کنترل میزان قندخون هم کمک می کند. بادام زمینی دارای شاخص گلوکز پایینی است و حاوی میزان کم کربوهیدرات و میزان بالا پروتئین، چربی و فیبر است.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

  2. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

  3. فرآیند بازگشت مالکیت زمین به حوزه علمیه امام خمینی در حال انجام است

  4. جلاد، به پایان سلام کن!

  5. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

  6. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

  7. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

  8. کلید تحقق شعار سال ۱۴۰۳

  9. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

  10. فرامرز اصلانی درگذشت

  11. علی‌ ضیاء و افتادن در باتلاقِ ابتذال!

  12. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

  13. انتقام از پوتین؟

  14. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

  15. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

  16. سلبریتی‌ها چگونه با اعصاب مردم بازی می‌کنند؟

  17. رئیس سازمان برنامه و بودجه: تورم را وارد کانال ۲۰ درصد می کنیم/ تلاش برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی

  18. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

  19. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

  20. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

  21. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

  22. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

  23. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

  24. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

  25. رشد نقدینگی ۱۸ درصد کاهش یافت

آخرین عناوین