افشاگری زاکانی از فسادی که می‌توان با آن تمام بی‌خانمان‌ها را خانه‌دار کرد

گروه سیاسی الف،   3980610057 ۴۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه امکان ندارد فساد در نظام جمهوری اسلامی سیستمی شود، گفت: اگر کسی می خواهد در کشور با فساد برخورد کند باید از دانه درشت ترین ها آغاز کند.

افشاگری زاکانی از فسادی که می‌توان با آن تمام بی‌خانمان‌ها را خانه‌دار کرد

به گزارش فارس، علیرضا زاکانی با حضور در جمع اعضای شورای مرکزی و دبیران استانی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی ضمن تسلیت شهادت شهید حسن سماواتی، از جانبازان عضو این جمعیت، به سخنرانی با موضوع «پرده برای از مفاسد و مبارزه با فساد» پرداخت.

وی با بیان اینکه مبارزه با مفاسد امر مغفولی بود که مقام معظم رهبری آن را در چندین نوبت مطرح کرده بودند اما اکنون پس از سالها، گروهی با لبیک گویی به رهبری به آن پرداخته اند، گفت: این اتفاق فرصت تازه ای برای انقلاب اسلامی ایجاد کرده است.

نماینده سابق مجلس در تشریح ماهیت فساد اقتصادی، یادآور شد: در شرایط کنونی برخی معتقدند اصل فساد به میزان اندک لازم است و نباید با آن در هر سطحی مقابله کرد، چراکه ممکن است موجب کند شدن پیشرفت در برخی زمینه ها شوند و از افراد کارآمد در مدیریت های کشور بی بهره بمانیم، اما برخی آن را به کلی موجب ضرر می دانند و معتقدند فساد در هر سطحی مضر است.

زاکانی با بیان اینکه تفکر مدافعان فساد شاید از عجایب باشد اما در میان برخی از مدیران کشور رواج دارد، افزود: گروهی که با فسادستیزی موافق هستند نیز دو دسته هستند؛ یک دسته مایوس بوده و معتقدند مبارزه با فساد بی فایده است، اما دسته دوم معتقدند می توان از برخود جدی با مفاسد اقتصادی، نتیجه مطلوب گرفت و ریشه فساد را خشکاند.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه عده ای در کشور اجازه نمی دهند امکانات میان همه مناطق به درستی توزیع شود، گفت: باید با این گروه مبارزه کنیم؛ ما معتقدیم مبارزه با فساد هم ضروری و هم شدنی است و حتی با حداقل فساد هم نباید کنار بیاییم؛ چراکه هم مانع پیشرفت کشور می شود و هم ایمان و اعتقاد مردم را سست می کند.

وی معتقد است فساد در چهار سطح ممکن است در هر جامعه رخ دهد؛ سطح اول فساد «تک گیر» است، به این معنا که در هر دوره ای برخی افراد در نزاع خیر و شر در درون خود مغلوب نیروی شر می شوند و دست به فساد می زنند.

زاکانی با تاکید بر اینکه فساد تک گیر همیشه بوده، هست و خواهد بود، خاطرنشان کرد: سطح بعدی فساد، ایجاد اپیدمی در جامعه است و سطح سوم نیز طغیان آن در جامعه و در واقع ایجاد فساد شبکه ای و فراگیر است.

وی ادامه داد: سطح چهارم فساد نیز فساد سیستمی است به این معنا که حاکمیت خود تولید فساد می کند. در این سطح بر مبنای روایت «الناس علی دین ملوکهم» عموم افراد جامعه فرهنگ قارون صفتی را به عنوان آرزو دنبال می کنند و اینجاست که عذاب الهی نازل می شود.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیش از انقلاب اسلامی فساد در کشور هم در سطح تک گیر وجود داشت و هم شاهد فساد شبکه ای و فساد سیستمی بودیم، چراکه افراد ارشد حکومت خود فاسد بودند، افزود: با این حال در همان دوران فرهنگ غالب کشور «قارون صفتی» نبود و همه از فساد ذله شده بودند.

وی افزود: پس از انقلاب اسلامی فساد در حد تک گیر تنزل یافت و مفاسد اقتصادی در کشور کاملا مهار شد. اما از دهه ۶۰ کم کم مفسدان یکدیگر را پیدا کردند و به طرق مختلفی از جمله سوء استفاده از اختلاف قیمت ارز دولتی و آزاد، مرتکب فساد شدند.

زاکانی با بیان اینکه حاکمیت تکنوکرات ها بر دولت در دهه ٧۰ که بعدها به نام کارگزاران سازندگی شناخته شدند، به فساد رسمیت بخشید، گفت: کم کم این موضوع نیز به جامعه تسری پیدا کرد و اپیدمی فساد در کشور آغاز شد.

وی با تاکید بر اینکه امکان ندارد فساد در نظام جمهوری اسلامی سیستمی شود، گفت: در راس حکومت ما یک فقیه عادل، عالم و پاکدست قرار دارد و در بدنه دستگاه ها نیز عموما افراد خدوم از بطن جامعه حضور دارند که معتقد به مبارزه با فساد هستند. عموم مردم از فساد بیزار هستند و از این رو تعبیر فساد سیستمی برای توصیف وضع کنونی صحیح نیست، بلکه فساد شبکه ای در کشور وجود دارد.

زاکانی با بیان اینکه رهبر انقلاب اسلامی از بدو انتخاب برای این مسوولیت، بارها درباره نمودهای مفسده انگیز همچون اشرافی گری و فاصله طبقاتی هشدار دادند، گفت: با این حال گوش شنوایی وجود نداشت و صدای اعتراض ایشان به مفاسد شنیده نشد. به این ترتیب ایشان دستور هشت ماده ای معروف خود درباره مبارزه با فساد را در اردیبهشت سال ٨۰ صادر کردند که از آن به عنوان منشور مبارزه با مفاسد اقتصادی یاد می شود.

وی خاطرنشان کرد: با وجود این دستور، باز هم صدای نعره و فریادی ناشی از مبارزه با فساد شنیده نشد. علت این است که وجود رهبری خوب برای جامعه اسلامی لازم است، اما کافی نیست؛ رهبری برای نیل به اهداف جامعه اسلامی نیازمند همراهی نخبگان است.

این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه رهبری در سال ٨١ از پیوند میان قدرت و ثروت به عنوان بدترین ویژگی یاد کردند، افزود: این در حالی است که چنین پیوندی اکنون در جامعه برقرار شده و برخی برای دستیابی به کرسی های مجلس میلیاردها تومان هزینه می کنند. سوال اینجاست که این پست تا چه اندازه می تواند سود ده باشد که ارزش هزینه های میلیاردی را داشته باشد؟!

زاکانی بابیان اینکه برخی از مناصب در کشور ما قیمت دارد، گفت: امضاهای طلایی در کشور بیداد می کند و باید با آن مبارزه شود.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب در سال ٨٣ در دیدار با مسوولان درباره مبارزه با فساد به صراحت فرمودند «اگر نخواهید یا نتوانید، من به مردم خواهم گفت»، اظهار کرد: ایشان همچنین در آبان ٨١ در پیامی که به جنبش های دانشجویی دادند، این طور تصریح کردند که مسابقه رفاه میان مسوولان، بی اعتنایی به گسترش شکاف طبقاتی در ذهن و عمل برنامه ریزان، ثروت های سربرآورده در دستانی که تا چندی پیش تهی بودند، هزینه کردن اموال عمومی در اقدام های بدون اولویت و به طریق اولی در کارهای صرفا تشریفاتی، میدان دادن به عناصری که زرنگی و پررویی آنها همه گلوگاه های اقتصادی را به روی آنها می گشاید، و خلاصه پدیده بسیارخطرناک انبوده شدن ثروت در دست کسانی که آمادگی دارند آن را هزینه کسب قدرت سیاسی کنند و البته با تکیه بر آن قدرت سیاسی، اضعاف آنچه را هزینه کرده اند گرد می آورند؛ اینها و امثال آن نقطه های استفهام برانگیزی است که هر جوان معتقد به عدل اسلامی ذهن و دل خود را به آن متوجه می یابد و از کسانیکه مظنون به چنین تخلفاتی شناخته می شوند، پاسخ می طلبد و همچنین در کنار آن از دولت و مجلس و دستگاه قضایی عملکرد قاطعانه برای ریشه کن کردن این فسادها را مطالبه می کند.

زاکانی افزود: رهبر انقلاب در سال ٨٩ نیز در خطبه های نماز جمعه به مردم در این باره توصیه کردند و حتی فرمودند «خدایا من چه کنم، من گفتم ولی نکردند». به این ترتیب به فرمان قیامی که علیه مفاسد داده شد، در وقت خود عمل نشد و امروز به دنبال اغماض مسوولان در سه دهه گذشته، شاهد وضع نامطلوب کنونی هستیم.

این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه دولت بدون توجه به این فرمان قیام علیه فساد، راه خود را رفت، گفت: حداکثر تلاش این بود که برای افزایش سلامت نظام اداری اقداماتی صورت گرفت و در واقع مبارزه با فساد به سطح سلامت اداری تقلیل یافت. برخی از مسوولان در آن دوره با فساد مبارزه نمی کردند، به این بهانه که این مبارزه موجب خروج سرمایه ها از کشور می شود!

وی با بیان اینکه امروز امید در میان مردم در حال زنده شدن است، گفت: البته برخورد با مفاسد شبکه ای ساده نیست و نیازمند رویکرد و اهتمام فسادستیزی جدی است. فسادستیزی هم پیگیری فساد را سبب می شود و هم مقاومت عمومی دربرابر فساد ایجاد می کند. در این صورت اگر بعدها نیز در جامعه فساد شناسایی شد، همچون بدن سالم که خود در وقت بیماری، پادتن تولید می کند، جامعه نیز بخش دچار فساد را ترمیم خواهد کرد.

زاکانی با بیان اینکه پس از فسادستیزی، لازمه مبارزه با مفاسد، کارآمد بودن دستگاه های نظارتی در کشور است، گفت: این دستگاه ها باید به موقع با مفسدان مواجه شده و آنها را تنبیه کنند.

وی با بیان اینکه در گام بعدی باید جریانی در جامعه ایجاد شود تا بتواند در زمینه مبارزه با فساد مطالبه گری کند، یادآورشد: اگر کسی می خواهد در کشور با فساد برخورد کند باید از دانه درشت ترین ها آغاز کند و اتفاقا پیش از هر کس با کسانی که به پایگاه های قدرت و ثروت نزدیکتر هستند، برخورد شود. در این صورت این اعتماد میان مردم تسری پیدا می کند که دستگاه های ناظر مراقب مسوولان هستند و مسوولان باید برای خدمت به میدان بیایند، نه غارت.

وی با بیان اینکه تشکل های سیاسی و دلسوزان جامعه نیز باید در این مسیر برای مبارزه با فساد همراه شوند، گفت: مادامی که فساد در جامعه وجود دارد، عدالت مستقر نخواهد شد و پیشرفت جامعه میسر نیست.

این نماینده سابق مجلس در ادامه با بیان اینکه شخصا در طول سالیان گذشته در زمان مسوولیت در قوه مقننه و مقاطع بعد از آن، با مصادیقی از فساد که جنبه ملی داشته مبارزه کرده است، خاطرنشان کرد: البته در مواردی که یک گروه به مفسده غیرملی ورود کرده اند و نیاز به حمایت دارند نیز، در حد بضاعت از آنها حمایت کرده ام.

زاکانی در بخش دیگر سخنانش نحوه اقدام برای مبارزه با فساد را در پنج گام پیشنهادی خود این طور تشریح کرد: در گام اول باید اطمینان حاصل کنیم که اصل موضوع فساد صحت دارد. در گام دوم باید به شخص یا مجموعه ای که فاسد است، این موضوع تذکر داده شود و او را بیدار کنیم تا بداند که فعل او خیانت است. در گام سوم اگر فرد فاسد مسیر خود را تغییر نداد و مسیرش را تصحیح نکرد، باید دستگاه های مسوول را در جریان قرار داد. در گام چهارم نیز موضوع باید با نخبگان جامعه در میان گذاشته شود تا دست به دست یکدیگر داده و مانع از ادامه فساد شوند. در نهایت و در گام نهایی اگر نخبگان نیز همراه نشدند، باید موضوع با مردم در میان گذاشته شود.

وی با بیان اینکه در سال های نمایندگی مجلس به سراغ وزارت اطلاعات رفته و مفاسد این وزارتخانه را در آن مقطع با کمک دیگر همکاران شناسایی کردند، افزود: در گام های بعدی نیز سراغ چهره هایی همچون سعید مرتضوی، رحیمی معاون اول رییس جمهور سابق و حتی برخی از چهره های نزدیک به دولت کنونی رفتیم.

زاکانی با اشاره به چند پرونده فساد مالی کلان در حوزه پتروشیمی، اظهار کرد: اخیرا طی مکاتباتی فساد شناسایی شده در یکی از پتروشیمی ها را دنبال می کنم. مواردی نیز وجود دارد که مفسدان در داخل خاک ایران حضور ندارند و کشور را ترک کرده اند اما مبالغ کلان تاراج اموال ملت ایجاب می کند قوه قضاییه با جدیت این موارد را پیگیری کند.

وی گفت: تنها در یک مورد فردی زمین با کاربری سبز را به بهای ٣٧ میلیارد تومان از بنیاد شهید خریده و سپس با تغییر کاربری نیمی از مساحت این زمین آن را به ویلاسازی در قطعات ٢۰۰۰ مترمربعی اختصاص داده و سود چند صد میلیاردی کسب کرده است. وی سپس با کسب این درآمد نامشروع ۴۰ درصد از سهام یکی از پتروشیمی های کشور را خریداری کرد و ظرف چند ماه پس از خرید وی، بهای سهام شرکت یک مرتبه چند ١۰ برابر شده است. به این ترتیب فرد صاحب سرمایه ای در حدود ٩۰ تا ١۰۰هزار میلیارد تومان شده؛ رقمی که با بازگشت آن به بیت المال می توان تمام بی خانمان های کشور را خانه دار کرد.

دیدگاه کاربران

مهندس جنت شهری۱۰۷۴۹۲۱۱۱:۰۲:۵۷ ۱۳۹۸/۶/۱۰
عجب استدلال های مضحکی....فردی سهام پتروشیمی خریده و پس از چند ماه قیمت سهام او 10 برابر شده پس باید ان پول را به بیت المال برگرداند...واقعا این اقا نماینده مجلس بوده..واقعا شعورش در این حد است...
ناشناس۱۰۷۵۲۰۵۱۳:۵۲:۱۵ ۱۳۹۸/۶/۱۰
زحمت بکش و درست بخوان،سهام را به چه قیمتی و چه سازوکاری خریده؟
ناشناس۱۰۷۵۵۷۵۱۸:۱۳:۱۱ ۱۳۹۸/۶/۱۰
کدام آدم عاقل حرفهای زاکانی را قبول می کند؟!!
ناشناس۱۰۷۵۲۱۵۱۴:۰۱:۴۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
وی با تاکید بر اینکه امکان ندارد فساد در نظام جمهوری اسلامی سیستمی شود، مواظب باش نگی سیستمی است بگو ؟؟نمی دونم یه چیزی بگو سیستم توش نباشه!
عجایب شهر۱۰۷۵۲۲۱۱۴:۰۶:۵۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
اگر خرید اولیه سهام از محل فساد و دزدی باشد 1000 برابر هم که شود باید همه اش را به بیت المال برگرداند و این کاملا منطقی است.
mostafa.kamali95@yahoo.com۱۰۷۵۲۷۵۱۴:۳۶:۵۸ ۱۳۹۸/۶/۱۰
پس چرا معطلید جناب زاکانی از قوه قضاییه بخواهید هرچع سریعتر قانون از کجا اورده ای را در تمام بخش های دولتی و خصوصی و بخش ازاد اجرایی کنید جناب زاکانی چگونه میتوان با شما مواردی از فساد های کلان را مطرح کرد
علی۱۰۷۵۲۸۱۱۴:۳۹:۰۶ ۱۳۹۸/۶/۱۰
به‌ش می‌گن «مالیات بر عایدی سرمایه» که توی کشورهای غربی خیلی وقته گرفته می‌شه. (قابل توجه دوستانی که تجربیات غرب رو وحی می‌دونند)
farhad m۱۰۷۵۵۵۵۱۷:۴۸:۴۹ ۱۳۹۸/۶/۱۰
از کارهای غربیها ؛فقط انواع مالیاتش رو فهم کردین!؟
ناشناس۱۰۷۵۳۱۵۱۵:۰۲:۵۳ ۱۳۹۸/۶/۱۰
تا رانتی نباشد برای چه باید 10 برابر بشه.
ناشناس۱۰۷۵۳۲۵۱۵:۰۸:۱۶ ۱۳۹۸/۶/۱۰
وقتی اصل پولش از دزدی از اموال عمومی بوده می بایست کل پول با افزوده ای که ایجاد شده را مصادره کرد تا درس عبرتی باشد برای سایرین!
ناشناس۱۰۷۵۳۳۶۱۵:۱۰:۴۵ ۱۳۹۸/۶/۱۰
بله با پول شخصیش که نه خریده با پول امثال و من و تو خریده با رانت پولش و بدست آورده نه ارث باباش
ناشناس۱۰۷۵۳۶۳۱۵:۲۵:۱۸ ۱۳۹۸/۶/۱۰
آقای مهندس قیمت سهام از راه درست و قانونی افزایش پیدا نکرده بلکه با زدوبند و فریب کاری خودشان قیمت را بالا برده اند مثل سهام پدیده ضمنا مطمئن باشید هیچ کسب کار سالمی این طور سود دهی ندارد که 37 میلیارد که اصلش هم معلون نیست سالم باشد در طی چند ماه یا حتی سال تبدیل به 100 هزار میلیارد شود
حسنعلی سبد سبد گل یاس۱۰۷۵۵۷۷۱۸:۱۵:۱۹ ۱۳۹۸/۶/۱۰
مراجع عظام بزرگوار و اقتصاد دان ها اسلامی باید فتوا و قانون هایی هم در مورد ارث بیان کنند بسیاری از ثروت های کلان با منشا حرام و کثیف از طریق ارث منتقل میشود و این دیوار کج تا ثریا میرود باید جلوی انتقال ثروت های حرام از طریق ارث هم گرفته شود که نوعی پولشویی در ظاهر پاک صورت نگیرد
ناشناس۱۰۷۴۹۵۳۱۱:۱۶:۲۷ ۱۳۹۸/۶/۱۰
فساد تنها با شفافيت قانوني و اصلاح قو انين از بين مي رود نه شعار و تكيه بر فرد
ناشناس۱۰۷۵۰۶۹۱۲:۳۱:۲۶ ۱۳۹۸/۶/۱۰
برای مفسدان و حرامخواران همیشه راهی برای فساد هست قانون کم نداریم ، اما اغلب قانونگذاران و مجریان قانون خودشان مفسدند اول افشاء و سپس مبارزه و قلع و قمع مفسدان با دست پاک‌سیرتان و پرهیزکاران
ناشناس۱۰۷۵۴۰۶۱۵:۵۹:۵۸ ۱۳۹۸/۶/۱۰
هیچ معیاری برای سنجش سیرت و نیت وجود ندارد باید با قوانین به روز و اصلاح ساختاری فساد ریشه کن شود.
هوشیار۱۰۷۵۰۹۷۱۲:۵۰:۳۰ ۱۳۹۸/۶/۱۰
فساد با تکیه بر فرد برطرف نمیشه بلکه فرد و افراد با فشار آوردن باعث ایجاد شفافیت می شوند وگرنه مسئولین علاقه ای به شفافیت ندارند مگر اینکه مجبور بشن
ناشناس۱۰۷۵۲۰۴۱۳:۵۱:۰۸ ۱۳۹۸/۶/۱۰
هم شفافیت لازم دارد هم اصلاح ساختارها و حذف گلوگاهها و امضاهای طلایی ، هم مبارزه بی امان و بدون مصلحت اندیشی و جانبداری ، و بهمین اندازه همراهی مردم بعنوان حامیان مبارزه
علی 671۱۰۷۴۹۵۷۱۱:۲۰:۴۱ ۱۳۹۸/۶/۱۰
بله فساد از زمان رفسنجانی در ایران نهادینه شد و با آن برخورد نشد و در دوره روحانی به اوج خود رسیده بطوریکه اگر روزی در جایی از کشور ( شورای شهر- نهاد ها - بانک ها - دوائر دولتی - و)در تمام امور فساد و اختلاسی صورت نگیرد آن روز نباید شب شود .و این میانه افراد پابرهنه و ضعیف چزیده می شوند و آنچه به هیچ کجا نمی رسد فریاد است .اختلاس و دزدی شده عرضه مدیران ما که اگر کسی خواست پاک باشد لقب بیعرضه را می گیرد .تا تاریخ در باره این دودوره روحانی چی بنویسد .ک
ناشناس۱۰۷۵۰۱۵۱۱:۵۳:۱۵ ۱۳۹۸/۶/۱۰
جناب زاکانی آدرس غلط ندهید دوره مموتی شما پر اختلاس ترین دوران بوده چرا اشاره نمی کنید؟؟؟
ناشناس۱۰۷۵۳۷۲۱۵:۳۳:۴۳ ۱۳۹۸/۶/۱۰
ادب نداری حرف نزن زاکانی با محمود مخالف بود ضمن انکه مموتی نشان شعور بالای توست!
ناشناس۱۰۷۵۴۱۸۱۶:۰۷:۴۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
دکتر واقعی محموداحمدی نژاد رکورددار خدمت به ملت و دشمنی با مافیای ۱۰۰۰ فامیل بود تاریخ ، خائنان را بیشتر رسوا خواهد کرد
ناشناس۱۰۷۵۵۴۴۱۷:۴۳:۱۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
اره یادمون نمیره تنهای رفت امریکا
ناشناس۱۰۷۵۶۸۱۲۰:۴۱:۵۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
دکتر واقعی؟!!مبارزه با فساد ؟پس لطفاً نشونی اون هفتصد میلیارد دلار درآمد کشور که در زمان جناب آقای دکتر واقعی محمود احمدی نژاد غیب شد رو اگه توهین تلقی نمیکنید بفرمایید
ناشناس۱۰۷۵۰۲۶۱۱:۵۶:۵۰ ۱۳۹۸/۶/۱۰
این اقای زاکانی یه نماینده است و از این همه فساد اطلاع دارد اونوقت مقامات مافوقش در راس از آنها بی اطلاعند ؟ این تناقض نشان چیست ؟
ناشناس۱۰۷۵۰۳۵۱۲:۰۰:۰۹ ۱۳۹۸/۶/۱۰
شما درس می فرمایید و به دنبال کشف فساد بودین!!!!!!!!!!!!!!
علی۱۰۷۵۲۸۵۱۴:۴۰:۱۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
اگه دلیلی بر حرفتون دارید بفرمایید. در غیر این صورت، نیت‌خوانی ممنوع!
ناشناس۱۰۷۵۰۳۷۱۲:۰۰:۴۶ ۱۳۹۸/۶/۱۰
فساد در ایران دیگه باید شاخ یا دم داشته باشه تا سیستمیک محسوب بشه....
ناشناس۱۰۷۵۰۳۹۱۲:۰۲:۲۶ ۱۳۹۸/۶/۱۰
با صد هزار میلیارد تومان در تهران میشود صد هزار تا آپارتمان کوچک در مناطق زیر متوسط تهیه کرد، چرا رو هوا حرف میزنیم....
حامد۱۰۷۵۰۴۵۱۲:۰۸:۰۹ ۱۳۹۸/۶/۱۰
این کلی گویی ها فعلا شعار است و بس. بگم بگم بدرد مردم نمیخورد و بیشتر کل حاکمیت را زیر سوال میبرد. موارد را رسما به دادستان اعلام و پیگیری کنید.
ناشناس۱۰۷۵۰۷۰۱۲:۳۱:۳۲ ۱۳۹۸/۶/۱۰
مطبوعات ازاد و جلوگیری از نفوذی ها در همه جا
ناشناس۱۰۷۵۰۸۱۱۲:۴۰:۲۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
۱۴۰۰ با زاکانی
ناشناس۱۰۷۵۰۸۲۱۲:۴۰:۳۸ ۱۳۹۸/۶/۱۰
چرا وقتی نماینده ای پیگیر این فسادها نیستی?! بوی انتخابات میاد?
ناشناس۱۰۷۵۰۸۷۱۲:۴۳:۱۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
وقتی شفافیت و قانون و حتی اجرا در مبارزه با فساد ضعیف است کشف و افشای فساد هم میتواند مفید بباشد با تشکر از آقای زاکانی این جانباز مبارز و خستگی ناپذیر که مسئولیت در نماینده بودن نمیداند
بیژنگ۱۰۷۵۱۰۳۱۲:۵۴:۴۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
من نمیدونم چه تحول درونی در آقای زاکانی اتفاق افتاده که چند وقتیه اخبار جنجالی ازشون میشنویم. نکنه نزدیک انتخاباتیم؟
ناشناس۱۰۷۵۱۴۱۱۳:۱۰:۲۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
فساد از چیزهای خیلی کوچک شروع می شود، مثلا کسی که رعایت نوبت نان در صف نانوایی را نکند، استعداد فساد در سطح کلان را دارد...وقتی مجلس استخدام بی ضابطه حق التدریسان آموزش و پرورش به عنوان معلم را خیلی راحت تصویب می کند، خود فاسد است.
ناشناس۱۰۷۵۱۷۴۱۳:۲۸:۰۵ ۱۳۹۸/۶/۱۰
وقتی خود مسئولین جزییات را میدانند مردم انتظار دارند برخوردی قاطع صورت گیرد .
ناشناس۱۰۷۵۱۷۵۱۳:۲۹:۲۲ ۱۳۹۸/۶/۱۰
حسابرسی از تمام مسئولان ارشد فعلی و گذشته باید انجام شود...
مازندرانی۱۰۷۵۱۹۴۱۳:۴۳:۲۹ ۱۳۹۸/۶/۱۰
پس تو مجلس چیکار میکردین؟این فساد یکشبه رشد نکرده.الان همه شدین سلطان مبارزه با فساد
ناشناس۱۰۷۵۲۰۹۱۳:۵۷:۰۴ ۱۳۹۸/۶/۱۰
باز هم می گویید فردی یعنی جرأت ندارد اسم آنرا بگویید
ناشناس۱۰۷۵۲۲۳۱۴:۰۸:۲۶ ۱۳۹۸/۶/۱۰
احتمالا ایشون کاندیدای انتخابات مجلس دوره جدید خواهند بود !
ناشناس۱۰۷۵۳۰۷۱۴:۵۶:۱۲ ۱۳۹۸/۶/۱۰
این خصولتی سازی که مبنای خلاف داشته در واقع محصول الگاریشی و اشراف زدگی طبقه ایی است که ۴۰ سال است وزیر و وکیل هستند و صندلی را برای جوانان خالی نمی کنند.
ناشناس۱۰۷۵۳۲۴۱۵:۰۷:۴۵ ۱۳۹۸/۶/۱۰
درود بر مرد شجاع...زاکانی
ناشناس۱۰۷۵۵۷۹۱۸:۱۹:۵۶ ۱۳۹۸/۶/۱۰
اگر هر خانه با زمین صد ملیون تمام شود با هزار ملیارد تومان برای ده هزار نفر میشود خانه ساخت با غلو کردن اصل مطلب هم زیر سئوال میرود .
ناشناس۱۰۷۵۶۴۰۱۹:۳۷:۰۱ ۱۳۹۸/۶/۱۰
جناب زاکانی سری هم به سیمان بنوید بزنید با یک صدم قیمت توسط بانک ملی فروخته شد با 20درصد نقد مابقی اقساطی که خریدار از دادن اقساط خوداری کرد و طبق قانون متعلق به بانک ملی است پشت طرف آنقدر قوی است که بانک ملی اختیار انتخاب هیات مدیره و مدیر عامل آن را هم ندارد .
ناشناس۱۰۷۵۶۸۵۲۰:۴۵:۴۰ ۱۳۹۸/۶/۱۰
تا این خبرها و افشاگری‌های تبدیل به نتایج ملموس و دستگیری و مجازات دانه درشتها نشود حتی پشیزی ارزش ندارد ،از این خبرها زیاد خوانده ایم ،مثل باد هواست
ناشناس۱۰۷۵۷۶۹۲۲:۲۸:۳۷ ۱۳۹۸/۶/۱۰
این مبارزه با فساد فقط شعار و سیاسی هست. رکن مبارزه با فساد در تمام کشور ها مطبوعات و انتخابات آزاد هست به همراه اقتصاد خصوصی. تا این سه اتفاق نیافتد مبارزه با فساد معنی ندارد.
ناشناس۱۰۷۶۱۹۷۱۰:۵۵:۲۵ ۱۳۹۸/۶/۱۱
سلام منابع فساد کشور قوه مجریه و قوه مقننه است بایدعمارها روشنگری کنند ، از آقای دکتر زاکانی تشکر می کنیم.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  3. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  4. این صدای اقتدار ایران است ...

  5. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  6. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  7. وحدت ملی با وعده صادق

  8. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  9. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  10. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  11. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

  12. کمی دیر نیست؟

  13. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  14. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  15. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  16. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  17. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  18. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  19. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  20. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  21. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  22. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  23. تصاویری از نمازجمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی | کدام چهره‌های سیاسی و نظامی به نمازجمعه رفتند؟

  24. اسراییل چه باید بکند؟ 

  25. علم‌الهدی: نباید بیکار نشست تا تنها دولت بیاید تلخی معیشت را از سفره مردم بردارد

پربحث‌های هفته

  1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  2. این صدای اقتدار ایران است ...

  3. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  4. وحدت ملی با وعده صادق

  5. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  6. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  7. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

  8. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  9. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  10. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  11. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  12. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  13. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  14. اسراییل چه باید بکند؟ 

  15. بهادری جهرمی: احیای دریاچه ارومیه با برنامه‌ریزی دولت رخ داد

  16. انتقاد دوباره شریعتمداری از مسئولین درباره وضعیت حجاب/ اوج و فرود قیمت دلار

  17. واکنش محمود احمدی نژاد به حمله موشکی ایران

  18. واکنش خاندوزی به ادعای منفعت دولت از افزایش قیمت ارز/ حمایت خاتمی از عملیات وعده صادق

  19. این تریبون به مرجعیت نمازجمعه کمک کرد؟

  20. تحلیل صالحی از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی/ توضیحات کنعانی درباره کشتی توقیف‌شده در تنگه هرمز

  21. مشتِ آهنینِ ایران و" گنبدِ کابوسِ" اسرائیل

  22. حسین دهباشی به دادسرا احضار شد

  23. عبدالکریمی: مدافع تمام‌قد نیروهای دفاعی‌ ایران هستم

  24. احتمال تشکیل استان تهران غربی

  25. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

آخرین عناوین