رئیس قوه قضائیه: ماموریتم در گام دوم انقلاب اجرای عدالت و مبارزه با فساد است/ گزارشگران فساد را مورد تشویق قرار می‌دهیم

گروه اجتماعی الف،   3980426104 ۲۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس قوه قضائیه با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: بخشی از بیانیه پرمعنای رهبر انقلاب، ارتباط مستقیم‌تری با ماموریت من در قوه قضاییه دارد و آن بخش عبارت است از گسترش عدالت و مبارزه با فساد. البته این امر مختص همه آحاد جامعه به ویژه همه مدیران کشور است.

رئیس قوه قضائیه: ماموریتم در گام دوم انقلاب اجرای عدالت و مبارزه با فساد است/ گزارشگران فساد را مورد تشویق قرار می‌دهیم

به گزارش میزان، آیت‌الله رئیسی، رئیس قوه قضاییه روز چهارشنبه ۲۶ تیر ماه طی سخنانی در بیست و چهارمین گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور اظهار کرد: حضور در جمع شما علما و ائمه جمعه برای من یک توفیق است. این اجتماع  با سخنان حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در روز گذشته، راه خود را بازخوانی کرد و شما  برای حضور در بلاد خود جهت تبیین احکام اسلامی و مسائل عمومی جامعه مصمم‌تر شده‌اید.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: بخشی از بیانیه پرمعنای مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی، ارتباط مستقیم‌تری با ماموریت من در قوه قضاییه دارد و آن بخش عبارت است از گسترش عدالت و مبارزه با فساد. البته این امر مختص همه آحاد جامعه به ویژه همه مدیران کشور است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه در مفاهیم دینی ما بعد از توحید هیچ مفهوم فراگیر‌تر و گسترده‌تری از عدالت وجود ندارد، گفت: عدالت در همه حوزه‌ها جاری است و یک مفهوم گسترده و فراگیر می‌باشد. در خلقت، امامت، معاد، فرج، امور اقتصادی، امور اجتماعی، امور قضایی، امور اداری و به طور کلی در همه امور و شئون، عدالت مفهومی مستقر می‌باشد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه منظور ما از عدالت، اجرای عدالت و عدالت اثباتی است، گفت: اگر تمام جامعه بخواهد مزه شیرین عدالت را بچشد، باید لوازم و اقتضائاتی فراهم شود. نخستین لازمه استقرار عدالت آن است که در حوزه قانونگذاری، قانون عادلانه تصویب شود و در حوزه اجرا، مجریان عادل حضور داشته باشند. برای استقرار عدالت باید صفت عدالت در میان همه مسئولان و مدیران نظام وجود داشته باشد؛ در غیر این صورت آحاد جامعه مزه عدالت را نخواهند چشید.

وی با اشاره به فرمایشات امیرالمومنین علی(ع) خطاب به کارگزارانشان و تاکید ایشان بر اجرای دقیق و عادلانه امور گفت: بهترین ملاک برای اجرای عدالت، در شرایط فعلی توافق بر اجرای قانون است. بر همین اساس هیچ کس در جامعه نباید به خود اجازه دهد که اقدامی خلاف قانون انجام دهد و باید چنین اصلی برقرار باشد که هر نوع حرکتی در خلاف مسیر قانون به مثابه خدشه وارد کردن به عدالت است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه طی چهل سال اخیر اقدامات بسیاری برای گسترش و بسط عدالت در جامعه انجام شده است، اما وضع موجود با وضع مطلوب فاصله دارد، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری تدوین شده است، آرمان‌های نظام ما در حوزه استقرار عدالت به روشنی بیان شده و در این بیانیه نگاه واقع‌بینانه‌ای به آنچه که تا کنون در زمینه استقرار عدالت انجام گرفته، شده است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه زیبنده نظام اسلامی اجرای عدالت است و فساد در هر سطحی خرد یا کلان زیبنده نظام ما نمی‌باشد، اظهار کرد: در حوزه مقابله با فساد برخی اقدامات از تقدم برخوردار هستند. برای نمونه موضوع بستن منافذ فساد در قانونگذاری مطرح است که این امر وظیفه قوه مقننه است و یا اصلاح بسترهای فساد که از وظایف قوه مجریه می‌باشد.

وی ادامه داد: در سال 74 که من در سازمان بازرسی کل کشور حضور داشتم، پرونده فساد ی مطرح شد که دادگاه با آن برخورد کرد. چندی بعد پرونده فساد مالی دیگری با مبلغی بسیار بیشتر باز شد و همینطور این پرونده‌ها ادامه داشت تا به پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی رسید. مقصودم از بیان این سخن آن بود که در پرونده‌های فساد مالی و اقتصادی شاهدیم که مبالغ و متهمین مختلفی مطرح می‌شوند؛ اما جنس تمام آن پرونده‌ها یکسان است. به این معنا که یک منفذ فسادزا در حال خسارت زدن به کشور است؛ بنابراین اگر نظام پولی و بانکی، نظام صادرات و واردات و نظام مالیاتی کشور اصلاح نشود، همین طور شاهد تولید پرونده‌های فساد اقتصادی خواهیم بود.

آیت‌الله رئیسی در ادامه با بیان اینکه در همه برنامه‌های توسعه کشور بر کاهش تصدی‌گری دولت در بخش اقتصاد تاکید شده است، گفت: تصدی‌گری دولت در بخش اقتصاد می‌تواند یکی از منافذ فسادزا باشد؛ بر همین اساس در برنامه‌های توسعه کشور بر نقش نظارتی دولت‌ها در نظام اقتصادی کشور تاکید شده است. قبل از خصوصی‌سازی‌ها بیش از 80 درصد اقتصاد کشور دولتی بود؛ در حال حاضر هم قریب به همین میزان، اقتصاد دولتی است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: کاهش تصدی‌گری دولت در بخش اقتصاد و تقویت نقش نظارتی دولت در این بخش می‌تواند به مقدار زیادی در بحث کاهش پرونده‌های فساد اقتصادی نقش آفرین باشد.

وی در ادامه با تاکید بر اصلاح زمینه‌های فسادزا توسط دولت گفت: برای نمونه موضوعاتی از قبیل نحوه واگذاری‌ها در خصوصی‌سازی و یا افزایش نقدینگی در کشور می‌تواند زمینه‌های فساد را ایجاد کند. راه حل این معضلات، تدبیر از ناحیه دولت‌هاست. برای مثال نقدینگی موجود در کشور باید به سمت تولید هدایت شود؛ در غیراینصورت به طرف امور دلالی می‌رود و این امر خود عامل فساد است و به مثابه یک سیل بنیان‌کن است.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به مسئولیت‌های قوه قضاییه در امر مقابله با فساد گفت: ما در قوه قضاییه مصمم به اتخاذ برخورد عبرت‌آموز با مفسدان اقتصادی هستیم.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مقوله معنویت و اخلاق در امر اجرای عدالت در جامعه بسیار موثر است، گفت: در میان آحاد جامعه به ویژه مدیران کشور به هر میزان که معنویت و اخلاق بیشتر باشد، به همان میزان با کاهش و تقلیل‌ یافتن جرم و فساد مواجه می‌شویم. لذا نقش علما و ائمه جمعه در امر گسترش عدالت و مبارزه با فساد از آن جهت که به تقویت معنویت در جامعه کمک می‌کنند، نقش بسیار برجسته‌ای است.

وی با بیان اینکه کارآمدترین نظام کنترلی خودکنترلی است، تصریح کرد: زمانی ما با کاهش قابل توجه جرم و فساد مواجه می‌شویم که انسان‌ها در خلوت و جلوت، خود را در محضر خداوند تصور کنند. بر همین مبنا نقش ائمه جمعه در زمینه هدایت مردم و تقویت روحیه خداباوری آنها در جهت کاهش جرم بسیار برجسته می‌باشد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به توطئه دشمنان برای حساسیت‌زدایی از جامعه و القاء احساس یاس و ناامیدی به جامعه گفت: مطابق با روایات ما فردی که نسبت به ترک معروف‌ها و انجام منکرها بی‌حس است و احساس مسئولیت نمی‌کند، با فرد مرده تفاوتی ندارد؛ لذا ائمه جمعه باید در احیای حس مسئولیت در جامعه که این حس، پشتوانه قانون و اجرای عدالت است،‌ پیشگام باشند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به اهتمام قوه قضاییه در جهت حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: ما به همکاران خود در دستگاه قضایی تاکید کرده‌ایم که گزارشگران فساد باید مورد تشویق قرار گیرند و از فردی که اقدام به افشای منکری در یک اداره یا بخش می‌کند، باید تقدیر صورت گیرد و آن فرد باید به عنوان یک فرد مسئولیت‌شناس به جامعه معرفی شود.

وی تصریح کرد: ما در قوه قضاییه بنا داریم که گزارشگران فساد را مورد تشویق قرار دهیم؛ لذا این امر مورد نظر ائمه جمعه در سراسر کشور نیز قرار گیرد.

آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به ضرورت نظارت درون‌دستگاهی برای مقابله با فساد گفت: ما برای همه مدیران و مسئولان کشور وظیفه نظارت متصور هستیم؛ لذا قبل از سازمان‌های برون‌دستگاهی باید امر نظارت در درون دستگاه‌ها مد نظر متولیان امر باشد؛ بنابراین اگر تخلفی در دستگاهی صورت گرفت، متولیان آن دستگاه نباید بگویند که چرا بر ما نظارت نمی‌شد؛ چرا که نظارت در گام اول به صورت علی‌الدوام وظیفه مسئولان و متولیانی است که در درون دستگاه قرار دارند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اهتمام در دستگاه قضایی رسیدگی سریع و دقیق به پرونده‌های فساد است، گفت: ما در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب تلاش داریم زمان دادرسی‌ها را کوتاه کنیم و بر اتقان احکام صادره نیز تاکید داریم و در صدد هستیم تا نظام دادرسی را ارتقاء بخشیم؛ به نحوی که مردم واقعا احساس عدالت کنند و به تعبیر مقام معظم رهبری، درک کنند که دستگاه قضایی ملجاء و پناهگاه مردم است.

وی با اشاره به اهمیت امیدآفرینی در بین مردم گفت: ما تاکید داریم که دستگاه قضایی باید جایگاهی مردمی، انقلابی، کارآمد و ضد فساد داشته باشد و در این رابطه اقدامات زیادی را در دستور کار قرار داده‌ایم. همچنین هدایت شما علما و ائمه جمعه نیز می‌تواند کمک حال ما در اجرای این امر خطیر باشد.

آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به موضوع پیشگیری از وقوع جرم گفت: ما شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم را با حضور سه قوه تشکیل داده‌ایم و تاکید کرده‌ایم که برای همه مدیران و همه دستگاه‌ها نقش پیشگیری از وقوع جرم قائل هستیم. بر همین مبنا همه دستگاه‌ها در کشور موظف به انجام اقداماتی در راستای کاهش ناهنجاری‌ها هستند و ما نیز در دستگاه قضایی همکاری همه بخش‌ها را در امر پیشگیری از وقوع جرم و کاهش ناهنجاری‌ها می‌طلبیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به نقش بسیار چشمگیر اتخاذ سیاست‌ها و روش‌های پیشگیرانه در جهت کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی گفت: ما معتقدیم که این مقدار ورودی پرونده به دستگاه قضایی زیبنده جامعه اسلامی ما نیست؛ لذا بر اهمیت اتخاذ سیاست‌ها و روش‌های پیشگیرانه تاکید داریم.

وی در ادامه با اشاره به نقش علما و ائمه جمعه در بحث حقوق عامه گفت: آب، خاک، جنگل، هوا، فضا و ... در زمره حقوق عامه هستند و نباید اجازه داد تجاوزکاران و سوداگران به حقوق عامه تعدی کنند. ما در همین رابطه بخشی را در قوه قضاییه برای پیگیری مسائل مرتبط با حقوق عامه فعال کرده‌ایم و در حال مستقر کردن ساز و کار‌های مرتبط با آن نیز می‌باشیم. همچنین معتقدیم که فرهنگ‌سازی در بحث حقوق عامه امر بسیار موثری است که در این رابطه ائمه جمعه می‌توانند با خطبه‌ها و تذکرات و هشدار‌های خود کمک حال دستگاه قضایی باشند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به نقش موثری که ائمه جمعه می‌توانند در کاهش ورودی پرونده ها به دادگستری ایفا کنند، گفت: برخی مسائل در حوزه‌های مالی و خانوادگی به صورت ریش‌سفیدی و کدخدامنشانه قابل حل می‌باشد. بنابراین ائمه جمعه در این رابطه می‌توانند نقش موثری ایفا کنند تا بسیاری از مسائل در حوزه موضوعات مالی و خانوادگی به دادگستری و عدلیه سرازیر نشود.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: حل بسیاری از مسائل در حوزه موضوعات مالی و خانوادگی به صورت کدخدامنشانه باعث می‌شود تا ما در قوه قضاییه بتوانیم با تمرکز و صرف انرژی و وقت بیشتری به جرایم سازمان‌یافته و مفسدان اقتصادی بپردازیم و بتوانیم کمر اخلال‌گران امنیت جامعه و مفسدان اقتصادی را بشکنیم.

وی با بیان اینکه آینده کشور بسیار روشن است، گفت: این انقلاب بر پایه خون مقدس شهدا بنا شده است و امکان ندارد کسی بتواند به این خون‌ها خیانت کند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به دست برتر جبهه انقلاب اسلامی در رخدادهای منطقه‌ای گفت: ما در هر جایی که به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل کردیم با توفیق و پیروزی همراه بودیم و نمونه آن تفوق جبهه انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت در منطقه است؛ اما آنجایی به مشکل برخوردیم که نگاه‌مان به دستان بی‌کفایت‌ بیگانگان بود.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه روحیه جهادی و انقلابی گره‌گشای مشکلات کشور است گفت: ما با توکل به خداوند و اعتماد به داشته‌های خود و نیروهای جوان خود و مردم متدین و مدیران باکفایت کشور می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم واین امر، دست‌یافتنی و نزدیک است.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسائل در دستگاه قضایی تاثیرگذار است که ما در جهت ایجاد آن نقشی نداریم؛ مثلا نوسانات اقتصادی باعث ایجاد میلیون‌ها چک برگشتی در جامعه شده است؛ به طوری که بیش از 15 میلیون چک برگشتی داشته‌ایم. البته تمام چک‌ها به دستگاه قضایی نیامده؛ اما یک تعدادی منجر به تشکیل پرونده شده است؛ لذا یک تصمیم اقتصادی مالی و یا تصمیم در حوزه های مسائل اجتماعی باید با نگاه به کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی باشد و همه بخش ها در این زمینه نقش دارند.

رئیس قوه قضاییه در پایان تصریح کرد: امیدوارم با دعای خیر شما و ایثارگران و جانبازان و اخلاص مقام معظم رهبری بتوانیم گام‌هایی که موجب رضای خداست برداریم.

دیدگاه کاربران

سیروس مهدوی۱۰۰۵۶۸۴۱۳:۳۹:۱۰ ۱۳۹۸/۴/۲۶
امیدوارم شما شعار ندهید و حرف و عملتان یکی باشد . خدا پشت و پناهتان باشد
ناشناس۱۰۰۶۶۰۸۲۰:۳۵:۳۶ ۱۳۹۸/۴/۲۶
علی(ع) تاکید میکند: «لایُقیم أمرُ الله إلاّ مَن لا یُصانِع...- امر خدا را هرگز نمی تواند اقامه کند جز کسی که اهل سازش و زد و بند با مفسدان و دشمنان نباشد».
ناشناس۱۰۰۵۶۹۷۱۳:۴۷:۲۹ ۱۳۹۸/۴/۲۶
از آنجا که .. تا حالا شاهد تلاطمات اقتصادی زیادی بوده ایم و هم چنین ثروت های زیادی ناشی از رانت و رشوه و سو استفاده صورت گرفته اجرای قانون از کجا آورده ای در صورتی اثر گذار است که برای همه بخش ها چه دولتی و چه خصوصی و چه آزاد انجام پذیرد
ناشناس۱۰۰۵۷۰۶۱۳:۵۰:۲۱ ۱۳۹۸/۴/۲۶
تنها مالکیتی دمشروعیت دارد که بر اساس ان لیس للانسان الا ما سعی باشد مولی علی ع فرمودند ثروت های حرام را اگر کابین زنانشان کرده باشند به بیت المال باز می گردانم
ناشناس۱۰۰۵۷۲۲۱۳:۵۵:۲۸ ۱۳۹۸/۴/۲۶
چرا ا در انتخاب مدیران بخصوص در شرکت های دولتی مهندسی نفت و گاز گزینش و تحقیق در جهت عدم داشتن فساد مالی و اخلاقی نمیشود و پیشنهاد میشود قبل از انتخاب و گزینش هر مدیر وهمچنین بعد از ترک سمت مدیریت شرکت های دولتی ارزیابی مشروعیت مالی انجام شود
علی۱۰۰۵۷۲۸۱۳:۵۷:۴۰ ۱۳۹۸/۴/۲۶
خدا اجرت بدهد ابراهیم جان الان اون عده ای که علیه شما بودند چه فکری می کنند...
ناشناس۱۰۰۵۷۵۳۱۴:۰۵:۴۸ ۱۳۹۸/۴/۲۶
متاسفانه مرکز متمرکزی که بشود نظیر بسیاری از کشورها مستقیما به آن از نهادهای نظارتی شکایت کرد وجود ندارد ،مثلا پرونده تخلفات مالی یکی از شرکت های دولتی را که حتی حسابرسی آن شرکت دولتی مواردی از تخلفات و دیوان محاسبات عمده موارد را تخلف محرز اعلام نموده یکی از مسئولین کارشناسی ..آنها را سعی بر توجیه تخلفات دارد و از پیگیری موارد نهی میکند و متأسفانه ...
ناشناس۱۰۰۵۷۵۸۱۴:۰۷:۱۶ ۱۳۹۸/۴/۲۶
با توجه به طرح مشروعیت سنجی و اعاده اموال مسوولان ،برخی از مسوولانی که آقازاده شأن خارج از کشور هستند مستقیما مبالغ حاصل از رانت ،ارتشا ،تبانی در مناقصه ،ووو هر نوع درآمد نامشروع را سریعا به حساب آقازاده زاده شأن در خارج انتقال می‌دهند لذا ضروری ست بعنوان متمم قانون ارزیابی و اعاده اموال نامشروع ، قانونی مصوب شود کلیه مسوولانی که آقازادهاده شأن در خارج است یا آنها را در مدت ضرب‌العجل یک‌ماهه به کشور بازگردانند یا ملزم به استعفا و ترک سمت یا اخراج شوند تا پتانسیل فساد آنها از سیستم خارج شود
ناشناس۱۰۰۵۷۸۷۱۴:۱۵:۰۸ ۱۳۹۸/۴/۲۶
هر شرکت دولتی برای خودش یک سری پروژه ناکارآمد تعریف کرده و دنبال توجیه آنست مثلا توسعه خطوط وگاز رسانی به روستاهایی که تخلیه یا در حال تخلیه اند در حالی که از روش جهانی استفاده از تانک‌های ال پی جی و یا سایر پتانسیل های موجود منطقه نظیر انرژی باد و خورشیدی می‌تواند استفاده شود، هدر دادن بودجه است الان که دولت شدیداً مشکل منابع دارد جلوی اینگونه اعمال را بگیرید
ناشناس۱۰۰۵۷۹۹۱۴:۱۷:۲۹ ۱۳۹۸/۴/۲۶
آقای رییسی چرا بعضا مدیران شرکت های پروژه محور گازی و نفتی پس از بازنشستگی بلافاصله جذب شرکت های خصوصی پیمانکار یا مشاور طرف قرارداد شرکت دولتی قبلی خود شده و برخی با رانت و رابطه و پیشنهاد کمیسیون و پورسانت ،شرکت خصوصی استخدام کننده خود را برنده مناقصات میکنند آنهم صریحا تک گزینه ای ،ترک تشریفات و انحصاری .کو نظارت کو بازرسی .همین امروز فهرست مناقصات برگزار شده در بعضی شرکت های مهندسی پروژه محور نفت و گاز را بخواهید و روش اعطای قرارداد را هم مربوط کنند ..خواهید دید چند درصد ترک تشریفات ،مناقصه محدود و تک گزینه ای ایست چرا .بعد میگویند چرا فسا د زیاد شده .
ناشناس۱۰۰۵۸۰۳۱۴:۱۸:۳۰ ۱۳۹۸/۴/۲۶
چرا فرایند رسیدگی در دادسرای دیوان محاسبات به پرونده های مفاسد اقتصادی چندین سال طول میکشد در اینصورت هم مفسدان میگریزند و هم اموال حاصل از فساد از کشور خارج می شود ،پس رسیدگی با این فرایند زمانی چه فایده ای دارد
ناشناس۱۰۰۵۸۰۵۱۴:۱۹:۱۵ ۱۳۹۸/۴/۲۶
آقای رییسی چرا با فساد مدیران نفتی در کرسنت ،ارتشا توتال ،استات اویل ،واگذاری اطلاعات ارزشمند ده ها میلیارد دلاری، مربوط به مخازن مشترک گاز پارس جنوبی به توتال و شریکش قطر ، و چرا با گماردن دانشجویان خارج نفت بعنوان مدیر علی رغم وجود افراد مستعد داخل وزارت نفت ،چرا با بودن فرزندان مدیران در خارج از کشور ،چرا با عوامل برگزاری جلسات قراردادی محرمانه برخی مدیران با توتالی که سابقه ارتشا در ایران دارد ، برخورد نمیکنید مجازات فقط مال قشر ضعیف نیست، اشرار بزرگ دانه درشت محافظت شده نظیر م.ج ها و ح.ف ها را هم دریابید
ناشناس۱۰۰۵۸۲۶۱۴:۲۸:۰۹ ۱۳۹۸/۴/۲۶
درود خدا بر سید بزرگوار عزیز که مایه عزت و آبروی خون شهدا،مردم و نظام هستید راه حل ایستادگی ، مقاومت و درخواست مردم در گام دوم انقلاب و کشور : می بایستی آن آقازاده ها،اقوام و خانوداه هایشان اگرکه منافق خیانتکار فاسد،اختلاسگر و رانت خوار ظالم در حق ملت ، مردم ،انقلاب و نظام در طول این ۳ دهه بعد از جنگ تحمیلی از سوی صدام ، در صورت حضور در مسند قدرت ،پایین آورده شده، عادلانه ، علنی و بدون هیچ گونه تبعیض ،بی عدالتی، ملاحظه و مصلحت اندیشی .. محاکمه شوند.
ناشناس۱۰۰۵۸۴۸۱۴:۳۳:۵۴ ۱۳۹۸/۴/۲۶
خدا قوت و دست مریزاد . از کسی که سالیانی کنار امام رضا (ع) بوده همین توقع میرود .
رسول۱۰۰۵۸۸۷۱۴:۵۰:۳۰ ۱۳۹۸/۴/۲۶
باوجود شما به گام دوم انقلاب امیدوارشدیم فقط خواهشن مواظب دور وریای نفوذی باشید
ناشناس۱۰۰۵۹۲۱۱۵:۰۴:۱۵ ۱۳۹۸/۴/۲۶
جناب آقای رئیسی، امیدوارم موفق باشید در راهتان،اما با توجه به وجود مافیای گردن گفت ا، امکانش یکم بعیده.
احمد۱۰۰۵۹۴۰۱۵:۱۰:۵۵ ۱۳۹۸/۴/۲۶
سید بزرگوار خدا پشت و پناهت
ناشناس۱۰۰۵۹۹۴۱۵:۲۷:۱۲ ۱۳۹۸/۴/۲۶
مردم بیشتر در انتظار مشاهده اجرای قانون در محاکم هستند حضور وکیل دادگاه علنی طبق همین قوانین موجود نه بیشتر .
omid۱۰۰۶۱۲۲۱۶:۱۱:۲۰ ۱۳۹۸/۴/۲۶
اولین ومهم ترین فساد .. نظام بانکی کشور است،نظام بانکی ربوی (از خود بانک مرکزی تا پایین) که مثل اختاپوس بجان اقتصاد و فرهنگ و جامعه ایران افتاده است ، اینم هم گزارش ،اگر مرد عمل هستید بسم الله... تشویق ما هم همین است که ببینیم به جنگ کسانی رفته اید که در حال جنگ با خدا هستند.(طبق نص صریح قرآن مجید که میفرماید ربا جنگ با خداست )
ناشناس۱۰۰۶۳۶۲۱۷:۵۵:۳۷ ۱۳۹۸/۴/۲۶
جریان آقای طبری آزمون بزرگی است . اینجا.. عمل مشخص می شود
مصطفي۱۰۰۶۳۷۰۱۸:۰۱:۴۹ ۱۳۹۸/۴/۲۶
جناب رئيسي لطفا حق الكشف بذاريد
علی کریمی۱۰۰۶۴۴۲۱۸:۴۶:۵۶ ۱۳۹۸/۴/۲۶
جناب آقای رئیسی برای گسترش عدالت و مبارزه با فساد موثر ترین راه آزادی رسانه های مستقل است.فرصت را از دست ندهید.
محمد۱۰۰۶۴۹۸۱۹:۲۱:۱۲ ۱۳۹۸/۴/۲۶
باسلام جناب ریسی خدا پشت وپناهت که جانی دوباره جامعه تشنه عدالت دادی در مبارزه با مفسدان ومتخلفان تا پای جان در رکابت که همان مسیر اصلی انقلاب است می مانیم
عاشق ایران۱۰۰۶۵۲۳۱۹:۴۳:۲۳ ۱۳۹۸/۴/۲۶
عدالت را اجرا کنید یعنی اگر قانون می گویند تحصیل رایگان است ، واقعا رایگان باشد یعنی اگر قانون می گوید حقوق یک کارمند باید کفاف معیشت یک خانواده 4 نفره را بدهد، واقعا بدهد عدالت یعنی آنکه قانون را برای همه یکسان اجرا کنید
ناشناس۱۰۰۶۵۳۵۱۹:۵۲:۵۹ ۱۳۹۸/۴/۲۶
حضرت محمد (ص) : كسی كه قرآن بخواند و به آن عمل نكند خداوند او را روز قيامت كور محشور خواهد كرد. جامع الاخبار و الاثار جلد ۱ صفحه ۴۰۹
ناشناس۱۰۰۶۵۷۸۲۰:۱۶:۱۵ ۱۳۹۸/۴/۲۶
رسول خدا(ص) فرمود: «إذا وُسِّدَ الاَمرُ الی غَیرِ اَهلِهِ فانتَظِرالسَّاعَة: آنگاه که کار به دست نااهل سپرده شود، منتظر قیامت و هلاکت باشید.». « فَلیسَت تصْلح الرّعیة الا بِصَلاح الولاة وَ لا تَصْلح الولاة الا بِاستقامة الرَّعیة: پس مردم صالح نمی‌شوند مگر به اصلاح زمامداران،و زمامداران صالح نمی‌شوند مگر با استقامت مردم»
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

    1. اقدام عجیب سفیر ایران در باکو/ برای عزت ایران استعفا دهید              

    2. وکیل رسمی دادگستری به اتهام اخذ رشوه دستگیر شد  

    3. بذرپاش: امسال هر ماه افتتاح مسکن داریم

    4. سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت ۷۰ میلیون تومان شد

    5. اول، بساط دلالی باید جمع شود

    6. جریمه تخلفات حادثه ساز ۵ برابر شد/ اعمال از هفته آینده            

    7. ابابیل ۵، از آخرین دستاورد‌های قدرت پهپادی جهان

    8. تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۳ قابلیت اجرایی ندارد/ مصوبه دولت اصلاح شود  

    9. انتظار ۹ساله برای اصلاح هزینه تخلف رانندگی/تغییری برای حفظ جان مردم

    10. ایران بر سکوی بریکس/ دستاوردهای پولی، مالی برای ایران چیست؟  

    11.   طحان‌ نظیف: لایحه عفاف و حجاب هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است  

    12.  مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد

    13. پوتین: اف-۱۶‌های اوکراین در همه‌جا هدف مشروع هستند، حتی کشورهای دیگر

    14. هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود/ علت مرگ این پزشک مشخص نیست  

    15. عکسی از سیدمحمد خاتمی در مراسم ترحیم زهرا شجاعی/ این وزیر دولت رئیسی هم آمد

    پربحث‌های هفته

    1. اقدام عجیب سفیر ایران در باکو/ برای عزت ایران استعفا دهید              

    2. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

    3. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

    4. جلاد، به پایان سلام کن!

    5. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

    6. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

    7. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

    8. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

    9. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

    10. انتقام از پوتین؟

    11. وکیل رسمی دادگستری به اتهام اخذ رشوه دستگیر شد  

    12. عوامل توهین کننده به نظام و مقدسات اسلامی دستگیر شدند

    13. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

    14. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

    15. بذرپاش: امسال هر ماه افتتاح مسکن داریم

    16. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

    17. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

    18. مردم طلای دست دوم خریداری نکنند

    19. سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت ۷۰ میلیون تومان شد

    20. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

    21. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

    22. اول، بساط دلالی باید جمع شود

    23. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

    24. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

    25. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

    آخرین عناوین