وزیر نفت: تولید بنزین از ۱۱۰ میلیون لیتر در روز عبور خواهد کرد/ استفاده از کارت سوخت از مرداد ماه عملیاتی می‌شود

گروه اقتصادی الف،   3980417032 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر نفت درباره کارت سوخت هم با اشاره به اینکه استفاده از آن از مرداد امسال عملیاتی می شود، گفت: برخی مشکلات تولید کارت، موجب عقب افتادن این برنامه شد اما اکنون این مشکلات حل شده است و از اواخر مرداد همه برای دریافت سوخت ملزم به استفاده از کارت سوخت هستند اما سهمیه بندی موضوع دیگری است.

وزیر نفت: تولید بنزین از ۱۱۰ میلیون لیتر در روز عبور خواهد کرد/ استفاده از کارت سوخت از مرداد ماه عملیاتی می‌شود

به گزارش صداوسیما، بیژن زنگنه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شبکه دو سیما با اشاره به اینکه برای پیشگیری از سوء استفاده آمریکایی ها، نمی توانیم اطلاعات نفتی خودمان را بیان کنیم، افزود: با همه توان تلاش می کنیم و قبلا هم به شوخی گفته ام که اگر دوستانمان در داخل بگذارند، از عهده دشمنانمان بر می آئیم.

وی درباره نشست اوپک هم گفت: در نشست پارسال اوپک، تصمیم گرفتیم اوپک و غیر اوپک، یک میلیون و 200 هزار بشکه از تولید را کاهش دهند تا بازار، متعادل شود و قرار شد این موضوع 6 تا 9 ماه تمدید شود.

زنگنه ادامه داد: مشکل ما فرآیند تصمیم سازی بود و به این مسئله اعتراض کردیم زیرا اوپک 14 عضو دارد و همه اعضای آن حق رای مساوی دارند و تصمیمات اوپک باید با اجماع، اتخاذ شود و نمی شود کسی به اسم اوپک با جایی مذاکره کند و بگوید همان تصمیم باید تصویب شود.

وزیر نفت گفت: اعتراض خودم علیه یک جانبه گرایی را در اوپک اعلام کردم و آن را بزرگترین خطر برای اوپک دانستم زیرا تصمیمات باید در اوپک اتخاذ شود و به علت مراعات همکاری های دراز مدت، نام آن کشور تک رو را نمی برم.

*ایران بزرگترین ضمانت کننده ثبات و امنیت انرژی در منطقه است

زنگنه افزود: موضوع دیگری به عنوان منشور همکاری میان اوپک و غیر اوپک در نشست، مطرح شد و متنی از قبل، تهیه شده بود و خواستند که ما بپذیریم و حدود 5 تا 5 و نیم ساعت بحث های چالشی فرساینده میان ما و عضوی از اوپک بر سر اینکه فرآیند تصمیم سازی طی نشده است، انجام شد و در نهایت آنچه که ما می خواستیم پذیرفته و در منشور و قطعنامه اوپک منعکس شد.

وی اضافه کرد: ایران، ونزوئلا و لیبی شامل تعهد کاهش تولید نمی شوند و اگر شرایط ما عادی شود به بالاترین سطح تولید و صادرات ممکن خواهیم رسید.

زنگنه در پاسخ به این گفته وزیر نفت عربستان مبنی بر اینکه ایران امنیت انرژی جهان را به خطر می اندازد، گفت: او تکنوکرات محترمی است و معمولا این حرف های سیاسی را از او نمی شنویم و احتمالا به او گفته اند که این حرف های سیاسی را بیان کند.

وی اضافه کرد: ایران نه تنها تهدیدکننده امنیت انرژی نیست بلکه بزرگترین ضمانت کننده ثبات و امنیت انرژی در منطقه است و ما از ابتدا گفته ایم نفت را سیاسی نکنید.

زنگنه گفت: به اوپک گفتم اقدامات و تحریم های غیر قانونی آمریکا علیه کشور ما و کشورهای ونزوئلا و لیبی را محکوم کنید.

وی افزود: بزرگترین کسی که ثبات و امنیت انرژی را در جهان بر هم می زند ایالات متحده آمریکاست که از نفت به عنوان سلاح استفاده می کند. اگر نفت، سلاح است پس همه حق دارند از آن استفاده کنند.

زنگنه با تاکید بر اینکه نفت، سلاح نیست، افزود: ما از امنیت انرژی، منفعت می بریم و اگر امنیت از بین برود زیان می بینیم.

وزیر نفت افزود: کاهش امنیت انرژی موجب افزایش قیمت نفت می شود و در نتیجه کشورهایی مانند عربستان از آن سود می برند.

وی اضافه کرد:  در حال حاضر برای ما میزان  بشکه های صادراتی  مهم تر از قیمت نفت  است.                                                

وزیر نفت همچنین گفت: در این هفته تولید بنزین ما از 110 میلیون لیتر در روز عبور خواهد کرد که این عدد، حدنصابی جدید در تاریخ تولید بنزین در ایران است.

بیژن نامدار زنگنه در ادامه سخنانش افزود: یکی از عللی که امریکا تحریم های نفتی را علیه ایران و ونزوئلا اعمال می کند این است که برای فروش نفت خود بازار باز کند.

وی ادامه داد: در طول دو سال در فاصله جولای 2017 تا جولای 2019، امریکا 3 میلیون و 100 هزار بشکه به تولید نفت خود اضافه کرد بنابراین امریکا اکنون بزرگترین تولیدکننده نفت است و روسیه با بیش از 11 میلیون و عربستان با بیش از 9 میلیون بشکه نفت در روز در رتبه های بعدی قرار دارند.

زنگنه اضافه کرد: در ژانویه 2017 پانصد هزار بشکه نفت دیگر به تولید نفت امریکا اضافه شد و این موضوع در اوپک دیده نشده است و کسی تصور نمی کرد امریکا بتواند با چنین سرعتی تولید خود را افزایش دهد.

وی با بیان اینکه این افزایش تولید نیاز به بازار مصرف دارد، گفت: بنابراین بخشی از تحریم های نفتی برای این است که امریکا بتواند برای نفت خود از جمله نفت "شیل"، بازار تهیه کند و صنعت نفت خود را توسعه دهد.

*اختلاف ایران و عربستان بر سر دستمزد تعمیرات نفتکش ایرانی

وزیر نفت با بیان اینکه به طور کلی در اوپک از همکاری تولیدکنندگان و مصرف کنندگان استقبال می کنیم، گفت: اختلال در تولید و صادرات به هر دو ضرر می زند.

زنگنه درباره توقیف نفتکش ایرانی هم گفت: وزارت امور خارجه با قدرت این موضوع را پیگیری می کند و امیدواریم به نتیجه خوبی برسد.

وی درباره نفتکش هایی که در عربستان و مصر هستند، افزود: نفتکشی که در عربستان است توقیفی نیست و موضوع آن اختلاف دستمزد است که شرکت ملی نفتکش ایران، پیگیر آن است و همچنین پیگیر حل مشکل کشتی که در مصر توقیف شده است نیز هستیم.
زنگنه درباره تحریم صنعت پتروشیمی کشورمان هم گفت: این موضوع چیز جدیدی نیست و ظاهراً آنها نیاز به اقدامات تبلیغاتی دارند.

وی با اشاره به اینکه نمی توانیم برنامه های وزارت نفت را اعلام کنیم، افزود: پالایشگاه های ما با ظرفیت بالا در حال کار هستند و ظرفیت آنها می تواند افزایش یابد و در مرحله ای هستیم که همه فرآورده های ما قابلیت صادرات دارد و در این هفته تولید بنزین ما از 110 میلیون لیتر در روز عبور خواهد کرد و این بالاترین رقم تاریخی ماست.

زنگنه ادامه داد: در بنزین، گازوییل ، گاز مایع، نفت کوره و سوخت جت تولید اضافه داریم و برای صادرات آن از طریق خشکی و دریا برنامه داریم.

وزیر نفت درباره کارت سوخت هم با اشاره به اینکه استفاده از آن از مرداد امسال عملیاتی می شود، گفت: برخی مشکلات تولید کارت، موجب عقب افتادن این برنامه شد اما اکنون این مشکلات حل شده است و از اواخر مرداد همه برای دریافت سوخت ملزم به استفاده از کارت سوخت هستند اما سهمیه بندی موضوع دیگری است.

*تاخیر در طرح های اکتشاف نفت و گاز در کشور

زنگنه با اشاره به اینکه از روش های گوناگون تلاش می کنیم منابع مالی مورد نیاز طرح های وزارت نفت را تأمین کنیم افزود: اجرای برخی از طرح ها مانند طرح های اکتشافاتی، تأخیر خواهد داشت.

وزیر نفت درباره برنامه وزارت نفت برای رونق تولید داخل هم گفت: برخی ها فکر می کنند اگر تجهیزات نفتی را از داخل نمی خریم حتماً داریم از خارج می خریم اما اینگونه نیست با توجه به مشکلات مالی از هیچکدام خرید نمی کنیم و اولویت بندی کردیم و باید تعداد طرح ها را کم کنیم و منابع مالی را به طرح های اولویت دار از جمله میادین مشترک اختصاص دهیم.

زنگنه افزود: برخی پیمانکاران از ما طلب دارند.

وی گفت: در بخش بالادستی نفت، امسال حدود 80 میلیون متر مکعب گاز یعنی معادل 3 فاز متعارف پارس جنوبی از دریا به مدار تولید می رسد و در خشکی به جز فاز 14، بقیه به پایان رسیده است.

زنگنه اضافه کرد: در بخش نفت هم طرح های توسعه ای داریم و در حال انجام آن هستیم و صد درصد پیمانکاران، ایرانی هستند و بیشتر تجهیزات را باید از تولیدکنندگان داخلی بخرند. اصل این طرح به مبلغ 6 میلیارد دلار مصوب شورای اقتصاد است که از محل درآمدهای خود آنها پرداخت می کنیم و حدود 6 هزار میلیارد تومان از مناقصه های آن قرارداد بسته شده است و بقیه آن نیز در حال مناقصه است.

وی ادامه داد: در بخش شبکه گاز همچنان روزانه هشت تا نه روستا را گازرسانی می کنیم و جمعیت تحت پوشش گاز در کشورمان به حدود 95 درصد خواهد رسید که در جهان، استثنایی است.

زنگنه اضافه کرد: جمعیت تحت پوشش گازرسانی روستایی کشورمان به 80 درصد می رسد و شهری به بالای 99 درصد می رسد.

وی با اشاره به اینکه در بخش پتروشیمی هم اقدامات بزرگی در حال انجام است، گفت: تا پایان سال 99 و حداکثر تا اوایل 1400 شمسی، ارزش تولیدات پتروشیمی به نسبت سال 92 به قیمت ثابت، دو برابر می شود و به نسبت سال 97، هشت تا 9 میلیارد دلار افزایش می یابد و خوشبختانه بخش قابل توجهی از این تولیدات به عنوان خوراک واحدهای داخل عرضه می شود.

زنگنه افزود: اکنون حدود 5 میلیارد دلار خوراک به صنایع پایین دستی واحدهای پتروشیمی می دهیم.

وی اضافه کرد: تا پایان امسال ظرفیت پالایشگاه خلیج فارس به 480 هزار بشکه در روز می رسد و این هفته به 420 هزار بشکه می رسد.

* از روی دست توتال چیز یاد گرفتیم

وزیر نفت با بیان اینکه ساخت کالاهای تولید داخل در بخش نفت هم در حال بهبود است، گفت: به کالاهایی که امکان ساخت آن در داخل وجود دارد اجازه واردات آن داده نمی شود.

زنگنه با بیان اینکه از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان حمایت ویژه می کنیم، افزود: منطقه وسیعی در تهران در انبار ری که حدود 17 هزار هکتار زمین دارد را می خواهیم به استارتاپ های حوزه نفتی اختصاص دهیم و به زودی این کار انجام می شود که در انجام آن جدی هستیم و معاون پژوهشی وزارت نفت به طور ویژه مأمور این کار شده است.

وی اضافه کرد: قرار است نمایشگاه دایمی برای تجهیزات نفتی در ری ایجاد کنیم تا دستاوردهای داخلی در آنجا نمایش داده شود.

زنگنه افزود: تأییدیه استاندارد جهانی را در حال حاضر به شرکت های ایرانی نمی دهند و این موضوع مشکلاتی را ایجاد می کند اما انجمن نفت ایران می تواند تا زمانی که تحریم هستیم تأییدیه های استانداردهای لازم را بدهد.

وی اضافه کرد: کشور عراق برای تعمیرات و بازسازی از پیمانکاران ایرانی استفاده می کند.

وزیر نفت گفت: برای فاز 11 آزادگان به 5 میلیارد و 600 میلیون دلار سرمایه گذاری نیاز داریم و علاوه بر آن برای اجرای فاز 2 توانایی فنی انجام آن را نداریم و حتی یک مورد هم در منطقه اجرا نشده است که کاری کنیم فشار گاز در سر چاه افت نکند و بتوانیم تولید را با همان میزان قبلی ادامه دهیم.

زنگنه افزود: توتال فازهای 2 و 3 را اجرا کرد و ما از روی دست آنان بسیاری از چیزها را یاد گرفتیم و فازهای دیگر را اجرا کردیم و توانستیم 27 فاز به جز فاز 14 را اجرا کنیم.

وی اضافه کرد: برای اجرای فاز 11 پارس جنوبی، قرارداد با سه شرکت امضا شد، توتال 50 درصد، چینی ها 30 درصد و پتروپارس 20 درصد از قرارداد را تعهد کردند و قرار ما این بود که اگر توتال سهم خود را اجرا نکند قرارداد به طرف چینی منتقل شود بنابراین قرار شد چین 80 درصد طرح را اجرا و بقیه را پتروپارس اجرا کند اما چین به هر علتی این کار را انجام نداده است بنابراین باید تکلیف خود را با این کشور روشن کنیم یا از قرارداد خارج شود که اگر اینگونه شود سهم او به پتروپارس ایران منتقل می شود و این موضوع اکنون در دستور کار سران سه قوه است که درباره آن تصمیم گیری کنند.

*مخالفت ایران با درخواست چین برای تعلیق 2 ساله طرح توسعه فاز 11 پارس جنوبی

زنگنه گفت: چین برای اجرای این طرح تقاضای تعلیق دو ساله کرده است که ما آن را نپذیرفتیم و سعی می کنیم دوستانه این موضوع را حل کنیم و همه اینها برای فاز اول طرح است.

وی افزود: برداشت متوسط ما از میدان آزادگان زیر 6 تا 7 درصد است و حدود 93 درصد نفت در آنجا باقی می ماند بنابراین نیاز به فناوری داریم.

زنگنه اضافه کرد: عراق از بهترین پیمانکاران امریکایی و اروپایی برای برداشت نفت از آزادگان استفاده می کند و اگر ما دیر بجنبیم سهم ما را هم برمی دارد و بحث برادری هم مطرح نیست و کار خود را انجام می دهد چون دنیا دنیای قدرت است و نباید ضعیف باشیم.

وزیر نفت گفت: درباره پتروشیمی ها هم خوراک آنها را تأمین می کنیم اما مهمترین چالش این است که باید از بازار داخل، منابع را تأمین کنیم.

وی افزود: برای ساخت پالایشگاه با ظرفیت 2 میلیون بشکه نفت به بیش از 50 میلیارد دلار پول نیاز داریم که تلاش می کنیم از منابع داخل از جمله بورس آن را تأمین کنیم.

زنگنه درباره حقوق کارکنان نفتی هم گفت: با اوضاع سخت کنونی اما پرداخت حقوق ها به موقع انجام می شود و افزایش حقوق ها را براساس مصوبات دولت پرداخت کردیم و سقف حقوق را هم دولت تعیین می کند که ما هم به آن پایبندیم.

وی افزود: در کل مجموعه نفت، تعداد کسانی که سقف حقوق را دریافت می کنند به 300 تا 400 نفر هم نمی رسد و بقیه کمتر از آن حقوق دریافت می کنند.

زنگنه در پایان سخنان خود از رسانه ملی خواست در شرایط سخت جنگ اقتصادی، وقت بیشتری را به وزارت نفت برای ارائه توضیحات به مردم اختصاص دهد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۹۹۰۰۲۴۱۰:۰۸:۵۰ ۱۳۹۸/۴/۱۷
چرا کارت سوخت رو کنار گذاشتین که حالا با ذلت می خوایین بهش برگردین؟
ناشناس۹۹۰۱۹۳۱۱:۳۶:۵۱ ۱۳۹۸/۴/۱۷
معلومه چون کارت سوخت مانع قاچاق سوخت و آمار دقیق مصرف را تعیین می‌کرد که برخی وارد کنندگان خاص و ویژه بنزین که با دریافت کمیسیون های عمده اقدام به واردات بنزین میکنند برایشان خوشایند نبود و جلوی ثروت حرامشان را می‌گرفت
ناشناس۹۹۰۲۳۴۱۱:۴۷:۵۹ ۱۳۹۸/۴/۱۷
دقیقا چون ارمغان محمود بود و هر چی به اسم اون بود خوب یا بد باید کنار گذاشته میشد...الان با ذلت همون طرح رو کارشناسی شده معرفی میکنن!!! قسم میخورم اگه مسکن مهر به اسم محمود نبود, هم اخوندی هم حسن, انقدر از خوبیهاش میگفتن که نگو و نپرس...
ناشناس۹۹۰۰۲۸۱۰:۱۰:۳۲ ۱۳۹۸/۴/۱۷
اولا چرا کارت سوخت که قبلاً مورد استفاده بود و مانع قاچاق سوخت بود توسط آقای زنگنه حذف شده بود ...ثانیا پرونده رسیدگی به مقصران ومجازات جرایم ده ها میلیاردی کرسنت تحمیل شده به ملت ایران ،رسیدگی به جرایم مدیران و عوامل مقصر در ارتشا توتال ،و واگذاری با ترک تشریفات قرارداد های نفتی و گازی علی الخصوص در پارس جنوبی به توتال که موجب متضرر شدن کشور شد و رسیدگی به جرایم پرونده ارتشا استات اویل که وزیر انرژی نروژ محاکمه و برکنار شد و مقصران عدم توسعه و سرمایه گذاری مخازن مشترک نفتی و تحمیل ضرر به ملت ایران و مقصران عدم سرمایه گذاری در عدم خام فروشی نفت چه کسانی بوده و کی مجازات میشوند چه کسی پاسخگوی این خواسته ملت بعنوان صاحبان اصلی منابع کشور است چه کسی و کی ....
ناشناس۹۹۰۰۳۹۱۰:۱۷:۲۵ ۱۳۹۸/۴/۱۷
دو نکته فساد انگیز در مناقصات و پروژه ها ی شرکت های مهندسی و پروژه محور علی الخصوص در پروژه های گاز و نفت و خطوط لوله سراسری و شرکتهای دولتی وجود دارد اولا بسیاری موارد برآورد ها با تبانی داخل شرکتها و با مبلغ غیر واقعی چند برابر انجام میشود که بایستی به سازمان برنامه و بودجه ،دیپان محاسبات و سازمان مدیریت و برنامه ریزی آنها را جهت بررسی و صحت سنجی و تایید ارجاع شوند تا فساد تبانی مدیریت داخلی پورسانت بگیر برخی شرکت ها و پیمانکاران کمیسیون بده حداقل شود ضمنا پروژه های مصوب واحد طر ح های تلفیقی برخی ادارات و وزارت خانه ها طرح های نامفهوم غیر ضروری صرفا جهت جذب بودجه و بستن قرارداد و کمیسیون گیری تصویب میکنند که مجددا بهتر است آنها پیش از تصویب و تخصیص بودجه به سه اداره نظارتی فوق الذکر آنها را جهت ضرورت سنجی ارجاع شوند ...پیشگیری مقدم بر درمان است
ناشناس۹۹۰۰۹۱۱۰:۴۷:۴۸ ۱۳۹۸/۴/۱۷
آقای وزیر با این‌همه برونسپاری پروژه ها چرا همچنان چندین شرکت پروژه محور مهندسی و توسعه گاز و نفت و پتروشیمی را فکری بحالشان نکردید...همچنان که مستحضرید عمده پروژه ها برونسپاری شده اند ...آیا برونسپاری نباید منتج به کوچک سازی ساختار سازمانی گردد ...آیا نتیجه اش همین نمیشود که هشتاد درصد بودجه عمرانی کشور به حقوق کارکنان دولت متورم اختصاص می یابد ...
احمد۹۹۰۰۹۳۱۰:۴۹:۴۶ ۱۳۹۸/۴/۱۷
درود بر آقای زنگنه. ایشان فردی صادق و تکنوکرات است.
سید۹۹۰۰۹۵۱۰:۵۰:۰۸ ۱۳۹۸/۴/۱۷
تنها را کاهش چشمگیر بنزین کاهش جلسات طاقت فرسای مدیران چند شغله میباشد که از این دفتر به آن دفتر میروند و راننده های آنان جلوی درب خودرو را با کولر روشن نگه میدارند،
ناشناس۹۹۰۰۹۹۱۰:۵۰:۴۸ ۱۳۹۸/۴/۱۷
مگر وزارت نفت با اینهمه نیروی تحصیلکرده متخصص با تجربه نیروی مدیریتی نداشت که شما تعدادی دانشجو را خارج از نفت برای مدیریت به داخل صنعت نفت تزریق کرده‌اید و موجب نارضایتی بخش عمده ای از کارکنان زحمت کش شده ایدو موجب توسعه نارضایتی بین کارکنان صنعت نفت شده آید و فریاد اعتراض شأن را هم از این سو مدیریت کسی نمی‌شنود ، کدام اصول مدیریتی در جهت انگیزش و افزایش رضایت کاری و بهبود بهره وری این عملکرد شما را تایید میکند کدام ...
ناشناس۹۹۰۱۱۷۱۱:۰۲:۱۶ ۱۳۹۸/۴/۱۷
آقای وزیر چرا تمام مدیران شرکت های پروژه محور گازی و نفتی پس از بازنشستگی بلافاصله جذب شرکت های خصوصی پیمانکار یا مشاور طرف قرارداد شرکت دولتی قبلی خود شده و با رانت و رابطه و پیشنهاد کمیسیون و پورسانت ، استخدام کننده خود را برنده مناقصات میکنند آنهم صریحا تک گزینه ای ،ترک تشریفات و انحصاری ...کو نظارت کو بازرسی ...همین امروز فهرست مناقصات برگزار شده در شرکت های مهندسی پروژه محور نفت و گاز را بخواهید و روش اعطای قرارداد را هم مربوط کنند ..خواهید دید هشتاد درصد ترک تشریفات ،مناقصه محدود و تک گزینه ای ایست چرا ...بعد میگویند چرا فسا د...زیاد شده ... .
ناشناس۹۹۰۱۳۴۱۱:۰۹:۴۸ ۱۳۹۸/۴/۱۷
آی ژنرال کرسنتی جواب دعوت زاکانی عزیز رو برای مناظره چرا ندادی؟؟
ناشناس۹۹۰۱۵۰۱۱:۲۲:۰۳ ۱۳۹۸/۴/۱۷
چرا دروغ میگی کل مصرف با قاچاق انهم در فصل تعطیلات 89 میلیون شده و در شروع مدارس بر میگرده به 78 میلیون اینها همه بهانه برای گران کردن است
ناشناس۹۹۰۲۰۵۱۱:۴۰:۵۱ ۱۳۹۸/۴/۱۷
زنگنه اضافه کرد: عراق از بهترین پیمانکاران امریکایی و اروپایی برای برداشت نفت از آزادگان استفاده می کند و اگر ما دیر بجنبیم سهم ما را هم برمی دارد و بحث برادری هم مطرح نیست و کار خود را انجام می دهد چون دنیا دنیای قدرت است و نباید ضعیف باشیم...../// آقای زنگنه شما حالا متوجه شده اید که دنیا دنیای قدرت است ؟! چقدر دیر متوجه شده اید ، جای تاسف دارد ؟؟!!
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  18. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  21. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  22. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  23. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  24. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

آخرین عناوین