خطرناک تر از تحریم و تهدید

مهدی محمدی،   3980212080 ۴۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۵ تکراری یا غیرقابل انتشار
خطرناک تر از تحریم و تهدید

در منازعه راهبردی که میان ایران و آمریکا در جریان است و اکنون به اوج خود رسیده، نقطه کانونی تمرکز افکار عمومی ایران است. اگر دولت امریکا از سال ۸۸ یک درس آموخته باشد –که به عقیده من درس آموزترین سال پس از انقلاب برای امریکایی ها بوده- آن درس این است که کسی برنده نهایی بازی خواهد بود که بتواند افکار عمومی را در مواقع حساس و درباره موضوعات کلیدی کنترل کند.

تامل در سیر یک دهه‌ای طرح ریزی راهبردی امریکا برای مواجهه با ایران نشان می دهد روز به روز بر وزن این مقوله، یعنی تلاش برای کنترل ادراک و سپس رفتار مردم ایران افزوده شده است. امریکایی ها در سال 88 به نتیجه نرسیدند اما متوجه شدند که وقتی بتوان بخش های بزرگی از مردم را به راهی کشاند، کنترل اوضاع دیگر برای هیچ طرفی به سادگی میسر نخواهد بود.

برخلاف آنچه در ظاهر گفته می شود، امریکایی ها نظام جمهوری اسلامی را به شدت دموکراتیک می دانند و عقیده دارند نهایتا این نظر مردم است که تعیین می کند جهت امور به کدام سمت خواهد رفت. به همین سبب، درست در همین نقطه، که نقطه مزیت جمهوری اسلامی است ایستاده اند و تلاش می کنند آن را به یک آسیب، ضعف و نهایتا تهدید بدل کنند. اگر این حرف پمپئو را جدی بگیریم که هدف بنیادین و نهایی امریکا روی کار آوردن رهبران غیرانقلابی در ایران است، فقط یک راه برای رسیدن به این هدف وجود دارد و آن راه این است که ابتدا جامعه ایرانی از انقلاب اسلامی عبور کند. این، همه بازی و البته تا اینجا شکست خورده ترین بخش آن است.

در تمام یک دهه گذشته، امریکا تا جایی که توانسته تلاش کرده زیرساخت های ارتباط، تغذیه و کنترل افکار عمومی در ایران را تحت کنترل خود بگیرد و به اشغال دربیاورد. هم در بعد نرم افزاری، یعنی طراحی های سیاسی، روانی و رسانه ای که بتواند همه یا بخش هایی از مردم را در ایران در مقابل نظام بسیج و الگوی رفتار آنها را رادیکال کند و هم در بعد سخت افزاری، با توسعه پلتفورم هایی که اساسا به زندگی دستجمعی مردم در ایران شکل می دهند.

در بعد نرم افزاری مهم ترین تکنیکی که امریکایی ها توسعه داده و بارها به کار گرفته اند تکنیک دوقطبی سازی میان زندگی، معیشت و آینده مردم ایران با تفکر انقلابی و برنامه های امنیت ملی است که بر اساس این تفکر بنا شده است. روز نیست که ما در سطوح خرد یا کلان شاهد تلاش امریکایی ها برای ترویج این ایده در ایران نباشیم که اگر مردم ایران می خواهند به طور عادی زندگی کنند، چاره ای جز دست برداشتن از ایده ها و رفتارهای انقلابی ندارند و جمع میان این دو امکانپذیر نیست.

هنری کیسینجر که ظاهرا هنوز هم تیم ترامپ از انبان فکری او تغذیه می کند یک بار در توصیف این راهبرد گفته بود «ایران باید تصمیم بگیرد که می خواهد یک کشور باشد یا یک نهضت». همه گزینه هایی هم که امریکا در اختیار دارد در خدمت ترویج این دوقطبی بزرگ قرار گرفته است. اکنون هدف تحریم های اقتصادی فقط وارد کردن فشار اقتصادی به مردم نیست، بلکه ایجاد این دورنماست که با این وضعیت آینده ای وجود نخواهد داشت.

هدف از معتبرسازی گزینه نظامی هم این نیست که واقعا به ایران حمله ای بشود، بلکه هدف این است که نوعی ترس از آینده در صورت تداوم رویارویی فعلی ایجاد شود. هدف عملیات های اطلاعاتی، سایبری، ترورها و خرابکاری ها هم در اصل این است که نظام ضعیف یا رو به ضعف جلوه داده شود. ملاحظه می کنید که گزینه های پیشین کارکردهای جدید پیدا کرده اند و این کارکردها بیش از آنکه عین جامعه را هدف گرفته باشد ذهن آن را هدف گرفته است.

شاید بدبینانه به نظر برسد اما تمرکز بیش از یک دهه ای راقم این سطور بر مواجهه راهبردی ایران و امریکا تردیدی مملو از نشانه هایی است که ثابت می کند توسعه شبکه های اجتماعی موبایلی در ایران و رواج بی سابقه و انفجاری آن و سپس انتقال کارکردهای حکومتی به کسب و کارهای اینترنتی که اساسا معلوم نیست به یکباره از کجا سبز شدند و به کجا متعهد هستند، در واقع زیرساخت سخت افزاری کنترل افکار عمومی در ایران را فراهم آورده است.

به لطف کوتاهی یا شاید هم طراحی کسانی در ایران، اکنون بخش بزرگی از زندگی مردم روی پلتفورم هایی شکل گرفته که نه از قوانین ایران تبعیت می کنند، نه تعهدی به منافع ملی یا فردی ایرانیان دارند، نه اساسا دسترسی به آنها هست و مذاکره ای با آنها می توان کرد و نه کسی می داند برای این میلیون ها نفری که زندگی مجازی خود را در محیط اختصاصی آنها ساخته اند، چه نقشه ای کشیده اند. یک لحظه فکر کنید که از توئیتر و فیس بوک در سال ۸۸ تا تلگرام و اینستاگرام در سال ۹۸، چه راهی طی شده و فاصله چقد راست تا دریابید که در این مدت دشمن چه طرح ریزی ویژه و عمیقی برای به دست گرفتن زیرساخت ارتباطی افکار عمومی در ایران و حاکم کردن یک فرهنگ شبکه ای بر آن انجام داده و پیاده سازی کرده است.

شکل بازی اکنون اینگونه است که دشمن در فضای حقیقی همه ابزارهای خود را به کار گرفته تا فشار تولید کند و در فضای مجازی این فشار را به انواع دوقطبی ها و سازش طلبی ها ترجمه می کند و این بمباران ادامه خواهد داشت تا زمانی که به زعم خودشان تاثیرات آن بر جامعه ایرانی هویدا شود.

از این منظر، ما در واقع درگیری یک نبرد ادراکی و محاسباتی عظیم هستیم. یک پروژه عملیات روانی بزرگ در کار است که هدف آن عبور دادن بخش هایی از جامعه ایرانی از ایران و نشاندن منافع امریکا در ذهن آنها به جای منافع ایران است. ما اکنون در نقطه اوج این رویارویی قرار داریم. از یک سو جامعه ایرانی در مقابل قدم نهادن به راهی که امریکا پیش روی آن گذاشته سخت مقاومت کرده و از سوی دیگر امریکا اینگونه ارزیابی می کند که اگر کمی بیشتر فشار بیاورد بالاخره این مقاومت در جایی خواهد شکست.

کلید این بازی در امیدی است که امریکا به غربگرایان ایرانی بسته تا سر بزنگاه فضا را دوقطبی کنند، مردم را ناامید و مایوس نمایند، مقاومت را بی حاصل جلوه بدهند، خطر ها را بزرگ و فرصت ها را کوچک نمایی کنند و با خلق یک هیجان مصنوعی پرشدت، فشارها را به نتیجه ای که امریکا خواهان آن است برسانند.

دولت امریکا خود بهتر از هر کس می داند نمی تواند با ایران بجنگد و اساسا همه گزینه های خود را زیر آستانه جنگ نگه داشته تا بدون جنگ به نتیجه که می خواهد برسد، اما کسانی مامورند هر لحظه فریاد و فغان کنند که جنگی در راه است. دولت امریکا می داند که گزینه تحریم بویژه با وضعی که ترامپ ایجاد کرده روز به روز ناکارآمدتر می شود اما باز صداهایی از داخل ایران برخاسته و می گوید ما توان مقاومت در مقابل تحریم ها را نداریم. امریکا می داند که ایجاد یک فضای سایبر-اطلاعاتی مستقل در ایران به معنای کور کردن بخش بزرگی از توطئه طراحی شده علیه ایران است، اما کسانی در داخل ایران مامورند فریاد بزنند هر کس از استقلال سایبری حرف زد طرفدار فیلترینگ است.

دولت امریکا می داند که فعالیت های اقتصادی سپاه بخش بسیار ناچیزی از اقصاد ایران را تشکیل می دهد، اما عده ای صبح تا شب توئیت می کنند و مقاله می نویسند که سپاه کل اقتصاد را تسخیر کرده و باید از آن خارج شود. امریکا می داند ایران در منطقه خاورمیانه تقریبا سلطه یکصد ساله آن را نابود کرده اما کسانی در داخل ایران چشم ها را بسته و دهان ها را گشوده اند که برنامه منطقه ای ایران بیش از فرصت تهدید خلق کرده است. امریکا می داند استانداردهای FATF با یک کشور تحت تحریم چه می کند، اما در داخل کسانی می گویند FATF تنها راه نجات اقتصاد ایران است. دولت امریکا می داند مذاکره ای در کار نیست و هدف فروپاشی ایران است اما کسانی مامورند مذاکره را تنها راه ممکن نشان بدهند.

می توانم این فهرست را بسیار طویل تر از این بکنم که هست. حقایق روشنی وجود دارد که به طور مشترک توسط امریکا و غربگرایان داخلی به تحریف می شود تا افکار عمومی در ایران ولو به طور موقت و هیجانی به سمتی برود که امریکا بتواند ضربه کاری را که 40 سال است حسرت آن را می خورد بر پیکر این کشور وارد کند.

این کانونی ترین جایی است که باید از آن مراقبت کرد. بی دفاع گذاشتن ذهن ایرانیان در مقابل این شبیخون سازمان یافته، سهمگین و همه جانبه تاریخی ترین غفلتی است که اکنون می توان مرتکب شد. انقلاب اسلامی قبل از هر جا باید در ذهن های مردم حفظ شود، یعنی همان جایی که روز اول شکل گرفت و قدرتمند شد. آدرس های غلط خطرناک تر از تحریم ها و تهدیدها هستند و کسانی که این آدرس ها را تولید و ترویج می کنند از سربازان ارتش امریکا برای ملت ایران خطرناک ترند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۸۸۳۸۱۸۱۲:۰۰:۱۰ ۱۳۹۸/۲/۱۲
جهت دهی افکار عمومی بدون ارائه الگوهای واقعی از زندگی بی معنیه. شما چطور می تونید کسی رو به آینده امیدوار کنید درحالیکه با داشتن مدارک بالای دانشگاهی بیکاره. در بازاری که قیمت پراید بیش از 50 میلیون تومن شده و تهیه مایحتاج اولیه تبدیل به دغدغه ای دائمی، نشون دادن دورنمایی روشن کاری عبث و بیهودست. اگه همه این گرفتاری ها بخاطر تلاشهای آمریکاست و مسئولین مملکت تقصیری در آن ندارند باید گفت که متاسفانه آمریکایی ها کارشون رو به بهترین نحو انجام دادند
ناشناس۸۸۴۱۱۷۱۴:۲۸:۰۱ ۱۳۹۸/۲/۱۲
عمده مشکلات کشور ناشی از سوء مدیریت دولته و به تحریم ها مربوط نیست .
ناشناس۸۸۴۲۱۹۱۴:۵۸:۰۲ ۱۳۹۸/۲/۱۲
خودتو دارین افکار عمومی رو به سمت آنچه آمریکا میخواد متمایل می کنید. چیزی نمونده.
شکیبا۸۸۴۴۶۳۱۷:۵۵:۳۵ ۱۳۹۸/۲/۱۲
به من ثابت شد روحانی و تیم مهلکش از هر تحریمی خطرناکترند
حمید.صاد.۸۸۴۲۷۵۱۵:۱۶:۳۸ ۱۳۹۸/۲/۱۲
آفرین جونومون به لبمون رسیده
ناشناس۸۸۳۸۳۶۱۲:۰۷:۵۸ ۱۳۹۸/۲/۱۲
صادقانه عرض میکنم میدونم خوشایند نیست اما دیگه مسئولین کشورمون با عملکرد ضعیف خودشون و به هر بهانه سعی کردن خودشون را رو در روی مردم قرار بدن از بحث حجاب اجباری گرفته تا برنامه های صدا و سیما و نظیر حذف نود و فردوسی پور گرفته تا حذف چهره های محبوب مردم و راه ندادن خانمها و مقاومت برای جلوگیری آنها به ورزشگاه و ... از همه مهمتر رانتهای درست شده در بین مسئولین و آقازاده هاشون حمایت مردم رو از دست دادن
بیگی29۸۸۳۸۴۰۱۲:۱۲:۲۱ ۱۳۹۸/۲/۱۲
آنها برای دور کردن مردم از انقلاب نیاز به زحمت زیادی ندارند.برخی مدیران نا مدیر ، دون پایه یا بالا تر و بسیاری مفسدین در بخش های مختلف زحمت آن را کشیده و ادامه میدهند.
ناشناس۸۸۴۲۳۳۱۵:۰۲:۴۷ ۱۳۹۸/۲/۱۲
چرا آسمون ریسمون میبافی و الکی توپ رو تو زمین این و اون میندازی!!!!تو جامعه ای که فساد و تورم و بیکاری مثل موریانه از ریشه خوردش دیگه نیازی به دشمن نداره
ناشناس۸۸۳۸۴۳۱۲:۱۳:۲۰ ۱۳۹۸/۲/۱۲
منظور راقم این سطور در یک چند جمله کوتاه: دنیای مجازی را تعطیل کنید زیرا بر خلاف جاهای دیگر روی ان اراده ای نداریم و تفکراتی در ان جاری میشود و حرفهایی گفته میشود که ما دوست نداریم و به ضرر قدرت ماست. واضح است کسانی که دهها سال است به سانسور انتقادات عادت کرده اند پرده دری شبکه های مجازی را نمی پسندتد. حق با شماست : فضای مجازی بزرگترین و قوی ترین دشمنتان است. اما دستتان در مقابل ان بسته است. سروش و ای گپ و ... به کجا رسیدند راستی ؟
ناشناس۸۸۳۸۵۵۱۲:۲۱:۲۷ ۱۳۹۸/۲/۱۲
بزرگترین خطر ی که باعث جدایی مردم از نظام می شود وجود مسئولین بی لیاقت و دروغگو و رانت خوار و آقازاده های اختلاس می باشد
ناشناس۸۸۳۸۷۳۱۲:۳۱:۵۲ ۱۳۹۸/۲/۱۲
ابزارهاشون هم امثال سلبریتیها هستن که خواسته یا نا خواسته اهداف اونها رو اجرایی میکنن
ناشناس۸۸۵۲۶۰۱۲:۲۶:۱۰ ۱۳۹۸/۲/۱۳
خوب که این کلمه سلبریتی رو شما یاد گرفتی
ناشناس۸۸۳۸۷۸۱۲:۳۵:۲۶ ۱۳۹۸/۲/۱۲
در خصوص فضای مجازی کاملا درست می فرمایید مثلا دولت اعلام می کند قیمت گوشت در آمریکا ... دلار است که به پول ما مبلغ قابل توجهی می شود اما اشاره ای به در آمد ها نمی کند ملت هم میرن سرچ می کنند و متاسفانه متوجه می شوند که یه کارگر تو آمریکا با مزد ماهیانه اش می تونه بالای صد کیلو گوشت بخره در نتیجه تدابیر دولت بی اثر میشه آقا این فضای مجازی بد کوفتیه پس پیش به سوی دیوار کشی اینترنتی
ناشناس۸۸۳۹۱۱۱۲:۴۷:۱۶ ۱۳۹۸/۲/۱۲
هزار برابر خطر ناک تر از هر دشمن، فساد داخلی است. هی روزگار
بیگی29۸۸۴۰۳۳۱۳:۴۵:۳۳ ۱۳۹۸/۲/۱۲
خطر ناک تر از تحریم در پیش خواهد بود.اتفاقات به هم مربوطند.اگر آمریکا در ونزوئلا پیروز شود،آنگاه نفت آنجا ،نفت شیل و حتی روسیه تا حدی میتواند جایگزین نفت خاور میانه شود و برای شروع جنگی بین ایران و عراق ،و منطقه کاهش نفت مساله ای نگران کننده نخواهد بود .آنها،آمریکا و روس تسلیحات استوک خود را به کشور های منطقه میفروشند و از شر آنها خلاص میشوند.بعد از جنگ هم آنها با باز سازی و تسلیح مجدد این کشور ها کسب درآمد خوبی خواهند دات.
ناروسینه۸۸۴۲۵۵۱۵:۰۹:۴۸ ۱۳۹۸/۲/۱۲
عراق؟ یا عربستان؟
ناشناس۸۸۴۷۴۴۲۲:۲۶:۲۴ ۱۳۹۸/۲/۱۲
عربستان
ناشناس۸۸۴۰۵۵۱۳:۵۵:۰۱ ۱۳۹۸/۲/۱۲
بزرگترین فساد اقتصادی در دولت فعلی تحت عنوان خصوصی سازی صورت گرفته که ده ها هزار میلیارد تومان از اموال ملت در شرکت های هپکو ، هفت تپه ، ماشین سازی تبریز ؛ آلومینیم المهدی ؛ کشت و صنعت مغان و برخی شرکت های بزرگ استان های کرمانشاه و خراسان به غارت رفته است .
ناشناس۸۸۴۲۲۷۱۵:۰۰:۵۱ ۱۳۹۸/۲/۱۲
قوه‌قضاییه باید مثل وحید مظلومین باهاشون برخورد کنه
ناشناس۸۸۳۹۱۶۱۲:۵۰:۲۳ ۱۳۹۸/۲/۱۲
خطرناکتر از تحریم ها آمریکا ؛ حقوقای نجومی یه عده مفت خور است که دارن از کیسه بیت المال می دزدن و هنوز هم اصلاح نشده
ناشناس۸۸۳۹۲۴۱۲:۵۴:۲۵ ۱۳۹۸/۲/۱۲
احسنت دکتر
ناشناس۸۸۳۹۳۳۱۲:۵۹:۳۰ ۱۳۹۸/۲/۱۲
امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ما هرچی بدبختی میکشیم زیر سر لیبرال ها و غربگرایان داخلی است .
ناشناس۸۸۴۱۲۲۱۴:۲۹:۰۶ ۱۳۹۸/۲/۱۲
خب امریکا دیگه باید چیکار کنه عزیز زندگی رو فلج کرده پیاز هم دچار مشکل شده حالا خرما هیچی
ناشناس۸۸۴۵۹۹۱۹:۵۹:۵۴ ۱۳۹۸/۲/۱۲
آخه افزایش قیمت محصولات باغی و کشاورزی به تحریم ها چه ربطی داره ؟!
ناشناس۸۸۴۷۸۱۲۳:۱۶:۳۹ ۱۳۹۸/۲/۱۲
استاد خرما صادر میشه یا قاچاق میشه داخل گرون میشه
ناشناس۸۸۴۸۱۹۰۰:۱۹:۴۲ ۱۳۹۸/۲/۱۳
هنوز نفهمیدی همه چی بهم ربط داره؟
ناشناس۸۸۵۶۰۳۱۶:۳۹:۳۴ ۱۳۹۸/۲/۱۳
برادر ارجمند تورم ناشی از سقوط ارزش پول ملی گریبان هندوانه و شکر را هم میگیرد گرانی را ناشی از گران فروشی دانستن منحرف کردن اذهان عمومی از ریشه بحرانی استکه اقتصاد ایران را به بن بست کشانده هنوز هم شعار میدهند هیچ اتفاقی نیافتاده .
ناشناس۸۸۳۹۴۹۱۳:۰۵:۴۹ ۱۳۹۸/۲/۱۲
متن فوق را تا حد بسیاری قبول دارم ولی نمی توان پذیرفت به خاطر همگرایی بین گروه های مختلف بیش از حد امتیاز داد ... باید قبول کنیم بخش هایی از بدنه اصلاح طلبان و بهاری ها کاملا در تیم آمریکا بازی می کنند.
ناشناس۸۸۴۱۹۹۱۴:۵۱:۳۴ ۱۳۹۸/۲/۱۲
اصولگرایان در تیم ایران بازی میکنند ولی متاسفانه هر دقیقه به دروازه ایران اشتباهی شوت میزنن و تا حالا نتیجه بازی 20 0 بنفع امریکا که توسط اصولگرایان وارد دروازه شد
ناشناس۸۸۴۶۰۵۲۰:۰۱:۵۰ ۱۳۹۸/۲/۱۲
اصلاح طلبان با برجام گل به خودی زدند و نتیجه آن شش بر صفر به نفع امریکا شد.
ناشناس۸۸۴۸۲۰۰۰:۲۰:۰۵ ۱۳۹۸/۲/۱۳
با داوری روسیه نتیجه بهتر از این در نمیاد
ناشناس۸۸۴۰۱۰۱۳:۲۷:۴۶ ۱۳۹۸/۲/۱۲
کاملا تیز بینانه و درست نوشته شده. تلویزیون های بیگانه و اخبار انتخابی که در ظاهر منطقی ولی موجب تغییر نگاه به نفع غرب می شوند هم باید اضافه کرد. کاری که شروع آن از دو سه ده پیش است و اثر آن در نسل جوان دیده می شود. دوری از خود و گرایش به غرب هم از نظری فرهنگی و هم علمی . بیگانگی و ندیدن امکانات و توان داخلی و در کل سیاه نمایی نا محسوس.
ناشناس۸۸۴۰۹۱۱۴:۱۳:۱۴ ۱۳۹۸/۲/۱۲
به جای آین حرفا بگو مسئول خرد شدن استخوان‌های ما زیر فشار تورم و گرانی کیست
ناشناس۸۸۴۶۰۸۲۰:۰۳:۴۵ ۱۳۹۸/۲/۱۲
تا وقتی لیبرال و نجومی بگیر در کشور مسئولیت دارند اوضاع همین است .
ناشناس۸۸۵۲۱۳۱۱:۵۵:۰۴ ۱۳۹۸/۲/۱۳
چطور همین لیبرال ها تو ترکیه و مالزی و اروپا رفاه اوردند اینجا فقط مشکل شد ازونا زمان احمدی نژادو یادت رفته ها
ناشناس۸۸۴۱۳۹۱۴:۳۴:۵۸ ۱۳۹۸/۲/۱۲
چی شد که به اینجا رسیدیم... چی شد که اینهمه تحریم و تهدید شدیم
ناشناس۸۸۴۲۳۶۱۵:۰۳:۴۳ ۱۳۹۸/۲/۱۲
وقت نقل این حرفا گذشته دیگه کار از کار گذشته مردم دارند نابود میشند
ناشناس۸۸۴۲۸۴۱۵:۲۲:۳۶ ۱۳۹۸/۲/۱۲
برخی سلبریتی ها بدتر از همه چیز
ناشناس۸۸۴۲۹۹۱۵:۲۸:۰۵ ۱۳۹۸/۲/۱۲
دشمن ما همینجاست بیخود پای آمریکا نزارین
ناشناس۸۸۴۴۴۸۱۷:۴۴:۵۹ ۱۳۹۸/۲/۱۲
خطر ناک تر از تحریم وجود مسولان فاسد و بیسواد و دزد و بیغیرت در کشور است..
ناشناس۸۸۴۴۵۳۱۷:۴۷:۴۳ ۱۳۹۸/۲/۱۲
به نظر میاد کاملا درسته!
ناشناس۸۸۴۵۷۷۱۹:۳۳:۰۲ ۱۳۹۸/۲/۱۲
امریکا هیج غلطی نمی تواند بکند اما مسیولین بی لیاقت و مفت خوری پدر این مردم را در آورده اند.
ناشناس۸۸۴۸۶۳۰۱:۴۲:۴۶ ۱۳۹۸/۲/۱۳
یکی به نعل زدی یکی به میخ حواسمون هست
ناشناس۸۸۴۶۱۰۲۰:۰۶:۳۸ ۱۳۹۸/۲/۱۲
ایادی داخلی امریکا یعنی واسطه ها ودلالهاراومدیران نالایق را از شر این ملت کوتاه کنید
ناشناس۸۸۵۰۵۹۱۰:۱۲:۵۱ ۱۳۹۸/۲/۱۳
یعنی چه !!!!!!!!
ناشناس۸۸۵۲۲۵۱۲:۰۲:۳۸ ۱۳۹۸/۲/۱۳
آقای نویسنده . تاریخ مصرف این حرفها گذشته.در وضعیت فعلی با چنین سطحی از مشکلات که اکثرا به امریکا ربطی ندارد دیگه نمیشه از کنترل افکار عمومی حرف زد. افکار عمومی سر بزنگاه واکنش دیگری خواهند داشت. خواهید دید!!!! این نتیجه بی عملی است. ولو اینکه حرفهای خوبی گفته شود. اما چون عملی در کار نیست .....
محمد۸۸۵۳۴۳۱۳:۳۳:۳۴ ۱۳۹۸/۲/۱۳
عالی بود آقای محمدی
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین