رقبای احتمالی ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰/ از معاون رئیس‌جمهور تا کارآفرین و نویسنده

گروه جهان الف،   3980208160

شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی به معرفی مختصر دموکرات‌هایی که تا به امروز نامزدی خود را برای شرکت در انتخابات به‌طور رسمی اعلام کرده‌اند، پرداخته است.

رقبای احتمالی ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰/ از معاون رئیس‌جمهور تا کارآفرین و نویسنده

گروه تسنیم، در حالی که حدود 18 ماه تا روز برگزاری دور آینده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است تاکنون 20 نفر از اعضای حزب دموکرات رسماً نامزدی خود را برای انتخابات اعلام کرده‌اند؛ البته آنها ابتدا در انتخابات داخلی حزب دموکرات با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت تا در نهایت نامزد نهایی این حزب برای رقابت با ترامپ مشخص شود.

روز پنج‌شنبه «جو بایدن» که در فاصله سال‌های 2009 تا 2017 به‌عنوان معاون باراک اوباما در کاخ سفید حضور داشته است، با انتشار یک پیام ویدیویی رسماً نامزدی خود را برای شرکت در انتخابات آینده اعلام کرد تا به‌عنوان محبوب‌ترین نامزد حزب دموکرات برای انتخابات آینده (بر اساس آخرین نظرسنجی‌های انجام‌شده) اولین گام را برای جلوگیری از تمدید دوران حضور ترامپ در کاخ سفید بردارد.

پس از اعلام نامزدی جو بایدن، شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی به معرفی مختصر دموکرات‌هایی که تا به امروز نامزدی خود را برای شرکت در انتخابات به‌طور رسمی اعلام کرده‌اند، پرداخت.

جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور سابق

سن: 76 سال

ایالت: دلاویر

جو بایدن برای سومین بار (پس از دو انتخابات 1988 و 2008) نامزدی برای انتخابات ریاست‌جمهوری را تجربه می‌کند. وی که در سال 2008 ابتدا به‌عنوان رقیب درون‌حزبی باراک اوباما و سپس به‌عنوان همراه وی در انتخابات حضور یافته بود، در سال 2016 علی‌رغم اصرار بسیاری از اعضای حزب دموکرات قید نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری را زد و در نهایت هیلاری کلینتون پس از غلبه بر سایر نامزدها در انتخابات درون‌حزبی به رقابت نهایی با دونالد ترامپ رسید و البته در این رقابت شکست خورد. شهرت سیاسی، چندین دهه تجربه و حضور در کابینه اوباما به‌عنوان معاون را می‌توان مهم‌ترین سرمایه‌های بایدن برای انتخابات آتی دانست. اما سوابق وی در مواجهه با زنان که واکنش‌های عمومی را نیز در پی داشته است می‌تواند شانس وی را برای جذب آرای اقشار جوان و نوگرا کاهش دهد؛ حتی ممکن است برخی از آنها بر این باور باشند که حزب دموکرات به نامزدهای جدید و متفاوتی نیاز دارد.

کوری بوکر، نماینده ایالت نیوجرسی در سنا

سن: 49 سال

ایالت: نیوجرسی

سناتور کوری بوکر که بیش از 4 میلیون دنبال‌کننده در شبکه اجتماعی توئیتر دارد، با اقداماتش در زمان فعالیت به‌عنوان شهردار نیوآرک (بزرگترین شهر ایالت نیوجرسی) توانست در آمریکا نامی برای خود دست‌وپا کند. در جریان برف و بوران شدید سال 2010 در ایالت نیوجرسی وی شخصاً برای برف‌روبی محوطه خانه‌های برخی از ساکنان شهر نیوآرک وارد عمل شد.

پیت بوتی‌گیگ، شهردار ساوث‌بِند در ایالت ایندیانا

سن: 37 سال

ایالت: ایندیانا

پیت بوتی‌گیگ که شهردار شهر کوچک «ساوث‌بِند» در ایالت ایندیانا است و بین ساکنان این شهر به «شهردار پیت» شهرت دارد، زمانی به‌عنوان افسر نیروی دریایی آمریکا در افغانستان حضور داشته است. اگر وی به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شود، جوان‌ترین رئیس‌جمهور و همچنین نخستین رئیس‌جمهور همجنس‌گرای تاریخ این کشور خواهد بود، علاوه بر این تاکنون هیچ رئیس‌جمهوری در آمریکا مستقیماً از شهرداری به کاخ سفید راه نیافته است و اگر شهردار پیت بتواند رئیس‌جمهور شود، این طلسم تاریخی را خواهد شکست.

جولیان کاسترو، وزیر مسکن و توسعه شهری در دولت دوم باراک اوباما

سن: 44 سال

ایالت: تگزاس

جولیان کاسترو که تبار مکزیکی دارد و مادرش نیز یک فعال سیاسی مدافع حقوق مکزیکی‌تبارهای آمریکا بوده است، در فاصله سال‌های 2009 تا 2014 شهردار سن‌آنتونیو در ایالت تگزاس بود. وی در سال 2014 به‌عنوان وزیر مسکن و توسعه شهری آمریکا معرفی شد و تا پایان دوران ریاست‌جمهوری اوباما در این سمت حضور داشت. وی در حال حاضر تنها نامزد لاتین‌تبار (افراد دارای اصالت مکزیکی‌ و دیگر کشورهای اسپانیایی‌زبان قاره آمریکا) بین نامزدهای کنونی انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 محسوب می‌شود.

جان دلانی، نماینده سابق ایالت مریلند در مجلس نمایندگان آمریکا

سن: 55 سال

ایالت: مریلند

جان دلانی در سال 1995 یعنی زمانی که 31ساله بود، جوان‌ترین مدیرعامل بین مدیران عامل کلیه شرکت‌های حاضر در بورس نیویورک به‌شمار می‌رفت. وی اولین نفری بود که رسماً نامزدی خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا اعلام کرد. حدود دو سال از اعلام نامزدی جان دلانی برای انتخابات می‌گذرد اما شاید او به‌اندازه‌ سایر نامزدها شهرت نداشته باشد و به همین دلیل است که وی برای بیشتر شناخته شدن بین رأی‌دهندگان آمریکایی سخت تلاش می‌کند.

تولسی گابارد، نماینده ایالت هاوایی در مجلس نمایندگان آمریکا

سن: 38 سال

ایالت: هاوایی

تولسی گابارد اولین هندی‌تبار و اولین فرد از بین مردم «ساموآی آمریکا» است که توانسته به‌عنوان نماینده به کنگره آمریکا راه یابد. وی در جنگ عراق حضور داشته و اکنون جزو اعضای کمیته خدمات نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکاست. گابارد از مخالفان براندازی بشار اسد توسط آمریکا بوده و حتی در اوایل سال 2017 اعلام کرد که طی سفری مخفیانه به سوریه شخصاً با بشار اسد دیدار و با وی در خصوص برقراری صلح در سوریه گفت‌وگو کرده است.

کرستن جیلیبرند، نماینده ایالت نیویورک در مجلس سنا

سن: 52 سال

ایالت: نیویورک

سناتور کرستن جیلیبرند در دوران کودکی‌‌ خود به‌همراه مادربزرگش در بسیاری از نشست‌های جنبش دموکراتیک زنان در شهر آلبانی ایالت نیویورک حضور یافته است. وی مدرک دکترای خود را در رشته حقوق از دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس اخذ کرده و جزو حامیان حقوق مهاجران و نیز اصلاح قوانین حمل سلاح محسوب می‌شود.

کامالا هریس، نماینده ایالت کالیفرنیا در سنا

سن: 54 سال

ایالت: کالیفرنیا

سناتور کامالا هریس از پدری جامائیکایی و مادری هندی زاده شده و با تعالیم مسیحیت و مذهب هندو رشد کرده است. هریس که به‌مدت شش سال (2011 تا 2017) دادستان کل ایالت کالیفرنیا بوده، از  قانونی شدن مصرف ماری‌جوانا حمایت می‌کند. وی همچنین جزو سیاستمداران حامی بیمه سلامت همگانی محسوب می‌شود.

جان هیکن‌لوپر، فرماندار سابق ایالت کلرادو

سن: 67 سال

ایالت: کلرادو

جان هیکن‌لوپر از سال 2011 تا اوایل سال جاری میلادی فرماندار ایالت کلرادو بود. حادثه تیراندازی در یک سالن سینما در شهر آورورا در نزدیکی شهر دنور (مرکز ایالت کلرادو) که حدود 70 کشته و زخمی به‌جای گذاشت در زمان فرمانداری هیکن‌لوپر اتفاق افتاد. وی در طول دوران فرمانداری خود در ایالت کلرادو یک سیل فاجعه‌بار و یک آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌های این ایالت را نیز شاهد بود. جان هیکن‌لوپر حداقل در ایالت کلرادو فردی شناخته‌شده به‌شمار می‌رود زیرا به‌مدت 8 سال (2003 تا 2011) نیز شهردار دنور بوده است.

ایمی کلوبشار، نماینده ایالت مینه‌سوتا در سنا

سن: 58 سال

ایالت: مینه‌سوتا

سناتور ایمی کلوبشار که بیش از 12 سال است که در سنای آمریکا عضویت دارد، در انتخابات 2008 از باراک اوباما حمایت کرد و در انتخابات 2016 جزو حامیان اصلی هیلاری کلینتون بود به‌طوری که در آن زمان گفته می‌شد در صورت پیروزی کلینتون در انتخابات، وی یکی از گزینه‌ها برای سمت معاونت ریاست جمهوری آمریکا خواهد بود. کلوبشار برای پیروزی در انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها و در نهایت پیروزی بر ترامپ در انتخابات 2020 حساب ویژه‌ای روی آرای طبقات کارگری ایالت‌های غرب میانه آمریکا باز کرده است.

وین مسام، شهردار میرامار در ایالت فلوریدا

سن: 44 سال

ایالت: فلوریدا

وین مسام که در یک خانواده مهاجر جامائیکایی به دنیا آمده، دیدگاههای تجددگرایانه‌ای در خصوص مهاجرت، قوانین حمل سلاح و محیط زیست دارد. مسام در سال 2018 در واکنش به محدود شدن اختیاراتش در زمینه ممنوع کردن حمل سلاح در سالن آمفی‌تئاتر جدید شهر میارامار، از فرمانداری ایالت فلوریدا شکایت کرد.

ست ماولتون، نماینده ایالت ماساچوست در مجلس نمایندگان آمریکا

سن: 40 سال

ایالت: ماساچوست

ست ماولتون از سال  2001 تا سال 2008 عضو سپاه تفنگداران دریایی آمریکا بوده و در جنگ عراق نیز حضور داشته است. وی تأکید ویژه‌ای بر امور کهنه‌سربازان و مسائل امنیت ملی دارد. وی که پس از پایان حضورش در سپاه تفنگداران دریایی آمریکا تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت کسب‌وکار و سیاست‌گذاری عمومی ادامه داد، از سال 2014 وارد عرصه سیاست شده و از سال 2016 نیز نماینده ایالت ماساچوست در مجلس نمایندگان آمریکا بوده است.

بتو اورورک، نماینده سابق ایالت تگزاس در مجلس نمایندگان آمریکا

سن: 46 سال

ایالت: تگزاس

بتو اورورک به‌مدت 6 سال (2013 تا 2019) نماینده ایالت تگزاس در مجلس نمایندگان آمریکا بود و در حالی که شانس زیادی برای تداوم حضورش در مجلس نمایندگان داشت، تصمیم گرفت در انتخابات سنا شرکت کند. وی اگرچه در انتخابات سال 2018 با اختلاف نسبتاً اندکی در برابر سناتور جمهوری‌خواه «تد کروز» شکست خورد اما توانست رکورد بالاترین آرای کسب‌شده توسط یک نامزد دموکرات در انتخابات سنا در ایالت تگزاس را ــ که به‌طور سنتی یک ایالت جمهوری‌خواه است ــ بشکند. بتو اورورک از قانونی شدن مصرف ماری‌جوانا، افزایش کمک‌های دولت فدرال به مدارس دولتی و نیز اعمال قوانین سختگیرانه‌تر علیه انحصار تجاری حمایت می‌کند.

تیم رایان، نماینده ایالت اوهایو در مجلس نمایندگان آمریکا

سن: 45 سال

ایالت: اوهایو

تیم رایان اگرچه بیش از 16 سال است که در مجلس نمایندگان آمریکا حضور دارد اما در مقایسه با اغلب نامزدهای انتخابات 2020 از شهرت سیاسی کمتری برخوردار است. وی زمانی جزو مخالفان جدی انتخاب «نانسی پلوسی» به سمت ریاست مجلس نمایندگان آمریکا بود اما در رأی‌گیری برگزارشده در اوایل سال جاری میلادی به پلوسی رأی داد.

برنی سندرز، نماینده ایالت ورمونت در سنا

سن: 77 سال

ایالت: ورمونت

سناتور برنی سندرز لهستانی‌تبار یک سوسیال‌دموکرات شناخته‌شده است و در جریان انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها در سال 2016 با وجود شکست در برابر هیلاری کلینتون توانست نظر بسیاری از شهروندان آمریکایی علاقه‌مند به تغییر در نظام اقتصادی آمریکا را به ایده‌های خود جلب کند. حزب دموکرات از اغلب سیاست‌های اقتصادی مدنظر وی از جمله گسترش بیمه سلامت همگانی، تقویت نظام تأمین اجتماعی و رایگان کردن آموزش عالی حمایت می‌کند.

اریک سوآلوِل، نماینده ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا

سن: 38 سال

ایالت: کالیفرنیا

اریک سوآلول جزو منتقدان سرسخت دولت ترامپ محسوب می‌شود و بخشی از شهرتش را مرهون حضور مکرر در برنامه‌های تلویزیونی است. وی همچنین مبتکر ایده «کنگره سیار» است که در صورت عملی شدن آن نمایندگان کنگره قادر خواهند بود زمان بیشتری را در حوزه‌های انتخابیه خود صرف کنند و در جلسات کنگره یا رأی‌گیری‌های احتمالی، از راه دور مشارکت داشته باشند.

الیزابت وارن، نماینده ایالت ماساچوست در سنا

سن: 69 سال

ایالت: ماساچوست

سناتور الیزابت وارن در دولت اوباما به‌عنوان دستیار رئیس‌جمهور و مشاور ویژه وزیر خزانه‌داری جهت راه‌اندازی اداره حمایت از حقوق مالی مصرف‌کنندگان فعالیت کرده است. وی همچنین یکی از اعضای هیئت نظارتی کنگره برای نظارت بر طرح 700 میلیارد دلاری کاخ سفید برای نجات اقتصاد آمریکا از بحران مالی سال 2008 بود. اعمال مالیات بر ثروت میلیونرها و میلیاردهای آمریکایی یکی از وعده‌های انتخاباتی مهم وارن است.

ماریان ویلیامسون، نویسنده و فعال سیاسی و اجتماعی

سن: 66 سال

ایالت: تگزاس

ماریان ویلیامسون با نوشتن چندین کتاب پرفروش در آمریکا مشهور شده و مدتی نیز مشاور معنوی «اپرا وینفری» بازیگر و مجری سرشناس آمریکایی بوده است. وی با شعار «بیداری اخلاقی و معنوی در کشور» وارد عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شده است.

اندرو یانگ، کارآفرین و فعال اقتصادی

سن: 44 سال

ایالت: نیویورک

اندرو یانگ از سنین جوانی در عرصه کارآفرینی حضور داشته و در سال 2011 برنامه Venture for America (مشارکت اقتصادی برای آمریکا) را راه‌اندازی کرده است؛ برنامه‌ای که بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و استارت‌آپ‌ها ارتباط کاری برقرار می‌کند. یانگ وعده داده است که در صورت پیروزی در انتخابات، دولتش به‌منظور کاهش نابرابری اقتصادی در آمریکا به هر یک از شهروندان این کشور ماهانه 1000 دلار یارانه نقدی پرداخت خواهد کرد.

علاوه بر این 20 نفر که رسماً برای شرکت در انتخابات داخلی حزب دموکرات جهت معرفی نامزد نهایی این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 اعلام نامزدی کرده‌اند، چندین سیاستمدار دیگر نیز در حال بررسی جوانب امر برای ورود به عرصه انتخابات هستند که از جمله آنها می‌توان به «استیسی آبرامز» نماینده سابق ایالت جورجیا در مجلس نمایندگان، «مایکل بِنِت» نماینده ایالت کلرادو در سنا، «استیو بولاک» فرماندار ایالت مونتانا، «بیل دی‌بلازیو» شهردار نیویورک، «مایکل گراول» نماینده سابق ایالت آلاسکا در سنا و حتی «جان کری» وزیر خارجه سابق آمریکا اشاره کرد.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  3. این صدای اقتدار ایران است ...

  4. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  5. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  6. وحدت ملی با وعده صادق

  7. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  8. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  9. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  10. کمی دیر نیست؟

  11. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  12. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  13. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  14. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  15. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  16. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  17. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  18. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  19. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  20. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  21. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  22. اسراییل چه باید بکند؟ 

  23. بهادری جهرمی: احیای دریاچه ارومیه با برنامه‌ریزی دولت رخ داد

  24. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  25. انتقاد دوباره شریعتمداری از مسئولین درباره وضعیت حجاب/ اوج و فرود قیمت دلار

پربحث‌های هفته

  1. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  2. فرار رو به جلوی نتانیاهو در واکنش به پاسخ ایران/ «بی بی»: حملات ایران را دفع‌کردیم

  3. موج نخست موشک‌های بالستیک ایران به اراضی اشغالی شلیک شد

  4. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  5. پایان جلسۀ شورای امنیت بدون صدور قطعنامه

  6. سفیر ایران به وزارت خارجه فرانسه دعوت شد

  7. مشاهده پهپاد شلیک شده به سمت رژیم صهیونیستی در کرمانشاه

  8. واکنش انگلیس به حمله پهپادی ایران علیه رژیم صهیونیستی

  9. آمریکا عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد  

  10. نتايج عمليات وعده صادق

  11. وزیر خارجه اردن: مسوولیت جلوگیری از افزایش تنش در منطقه برعهده اسرائیل است

  12. نیویورک‌تایمز: اسرائیل گزینه حمله تلافی‌جویانه به ایران را کنار گذاشته است

  13. اولین واکنش کاخ سفید به حمله هوایی ایران علیه رژیم صهیونیستی

  14. تماس تلفنی کامرون با امیرعبداللهیان؛ تاکید بر کاهش تنش‌ها

  15. فرانسه به حمله پهپادی و موشکی ایران به اسرائیل واکنش نشان داد

آخرین عناوین