رقبای ترامپ در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا/ پیروز نهایی چه کسی خواهد بود؟

گروه جهان الف،   3971226180 ۲۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار
رقبای ترامپ در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا/ پیروز نهایی چه کسی خواهد بود؟

به گزارش الف، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سوم نوامبر سال 2020 ( سیزدهم آبان ماه سال 1399) برگزار می شود. البته رقابت های درون حزبی دموکرات ها و جمهوری خواهان از چند ماه دیگر برای انتخاب نامزد اصلی حزب آغاز می شود. در حزب جمهوری خواه هنوز مشخص نیست آیا فرد یا افرادی به رقابت با دونالد ترامپ، رئیس جمهور مستقر خواهند پرداخت یا خیر.

در این باره جب بوش، نامزد شکست خورده انتخابات درون حزبی جمهوری خواه در سال 2016 عنوان کرده حتماً باید نامزدهایی به رقابت با رئیس جمهور آمریکا بپردازند.

در حال حاضر اگر چه صحبت از افرادی مانند میت رامنی(سناتور ایالت یوتا و نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۲)، جف فلیک(سناتور ایالت آریزونا) و لری هوگان(فرماندار ایالت مریلند) می شود اما به احتمال زیاد نامزد اصلی حزب جمهوری خواه دونالد ترامپ خواهد بود مگر این که اتفاق غیرمنتظره ای مانند استیضاح ترامپ در آینده رخ دهد.

البته ترامپ فضای سیاست داخلی و خارجی آمریکا را دچار شکاف جدی کرده که علاوه بر دموکرات ها، بسیاری از هم حزبی های وی نیز تمایلی به پیروزی اش در دور دوم ندارند. اما نمی توان این موضوع را انکار کرد که ترامپ دارای پایگاه رای وفادار و طرفداران سرسختی  است.  

دونالد ترامپ در سخنرانی های اخیر خود انتقادات شدیدی نسبت به نامزدهای حزب دموکرات مطرح کرده و آنها را متهم به ترویج افکار و برنامه‌های سوسیالیستی کرده است. احتمال دارد ترامپ در مناظره های انتخاباتی از این حربه برای شکست رقبای دموکرات خود بهره گیرد. به خصوص اینکه در اوج جنگ سرد و با رواج پدیده مک کارتیسم در ایالات متحده، سیاست های سخت گیرانه ای نسبت به کمونیست ها و به صورت کلی دگر اندیشان بکار گرفته شد. احتمالاً یکی دیگر از دلایل ترامپ برای اخذ چنین سیاستی به اتهام تبانی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری گذشته برمی گردد؛ در واقع ترامپ تلاش دارد با مخالف نشان دادن خود با روس ها و نزدیک جلوه دادن افکار و برنامه های مخالفانش به روسیه، خود را حداقل در افکار عمومی از این اتهام نجات دهد.

نامزدهای حزب دموکرات

در بین دموکرات ها باید گفت چهره شاخصی که توانایی برای رقابت و شکست احتمالی دونالد ترامپ را داشته باشد تا کنون حداقل نامزد نشده است؛ اگر چه بسیاری از چهره ها وارد عرصه رقابت های انتخاباتی شده اند و تعداد آنها از انگشتان دو دست نیز فراتر می رود. 

وجه مشترک نامزدهای دموکرات این است که آنها به شدت مخالف سیاست های دونالد ترامپ هستند، برای اولین بار احتمال نامزد شدن همزمان چندین زن در حزب دموکرات مطرح است و بدلیل سیاست های مهاجرتی ترامپ بسیاری از اقلیت ها و رنگین پوستان در فهرست اولیه حضور دارند. توجه به زنان و اقلیت ها نیز احتمالاً به سیاست کلی حزب دموکرات برای تهییج موافقان و پرشورتر برگزار کردن انتخابات برمی گردد تا شاید این گونه موفق به شکست دونالد ترامپ شوند. البته هیلاری کلینتون به صراحت عنوان کرده قصدی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ندارد.

برنی سندرز

چهره جنجالی حزب دموکرات در انتخابات 2016 که بدلیل تقلب های درون حزبی به نفع هیلاری کلینتون از معرفی به عنوان نامزد نهایی جا ماند. به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران اگر برنی سندرز در سال 2016 به رویارویی با دونالد ترامپ رفته بود از شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات برخوردار بود. برنی سندرز در حال حاضر 78 سال سن دارد که بالطبع می تواند  به عنوان یکی از نقاط ضعف وی مطرح باشد اما نمی توان انکار کرد سناتور ایالت ورمونت بدلیل مبارزه با نابرابری و شکاف های طبقاتی و سیاست های عدالت خواهانه از محبوبیت فراوانی برخوردار است. برخی معتقدند ایجاد اجماع در حزب دموکرات برای حمایت کامل از برنی سندرز امری بسیار سخت و شاید ناممکن است.

الیزابت وارن

الیزابت وارن، سناتور 70 ساله ایالت ماسوچوست که از سال 2013 در مجلس سنا حضور دارد. وارن استاد دانشگاه هاروارد است و در انتخابات ریاست جمهوری قبلی از طرفداران هیلاری کلینتون بوده است. بسیاری افکار او را با برنی سندرز مقایسه می کنند. او وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات بار دیگر آمریکا را به توافق هسته ای برمی گرداند.

جو بایدن

جو بایدن، معاون باراک اوباما بوده و به نظر بسیاری می تواند به عنوان یکی از گزینه‌های نهایی دموکرات ها در رقابت با دونالد ترامپ مطرح باشد. اگر چه جو بایدن چهره ای شناخته شده در عرصه سیاسی آمریکا است و از این لحاظ دارای مزیت است اما 77 سال سن و حضور هشت ساله در منصب معاونت باراک اوباما که بالطبع می باید پاسخگوی ضعف های آن دوران باشد می تواند به عنوان پاشنه آشیل وی مطرح باشد.

تولسی باگارد

تولسی گابارد، نماینده هاوایی در مجلس نمایندگان و کهنه سرباز جنگ عراق است که بدلیل برخی مواضع جنجالی در سیاست خارجی مشهور شده است. در این باره می توان به دیدار وی با بشار اسد در اوج جنگ سوریه یا مخالفت با عربستان بدلیل جنگ با یمن اشاره کرد.

جان کری

جان کری، وزیر خارجه دوران باراک اوباما از دیگر گزینه هایی که صحبت از نامزدی اش مطرح است. جان کری یک بار در سال 2004 و در دوره دوم جورج بوش نامزد دموکرات ها شده بود اما در مقابل بوش شکست خورده بود.

جولیان کاسترو

جولیان کاسترو، وزیر مسکن و توسعه شهری دوران باراک اوباما است که تبار مکزیکی دارد. چهار سال قبل زمزمه معرفی کاسترو به عنوان معاون هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده بود اما در نهایت این تیم کین بود که به این منصب دست یافت.

کوری بوکر

کوری بوکر، سناتور سیاهپوست و 50 ساله ایالت نیوجرسی یکی دیگر از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات پیش رو است. بوکر پیش از ورود به مجلس سنا، شهردار شهر نیوآرک، بزرگترین شهر ایالت نیوجرسی بوده است. بوکر یکی از منتقدان جدی دونالد ترامپ در زمینه سیاست های مهاجرتی و اقلیمی است.

از دیگر نامزدهای حزب دموکرات می توان به کامالا هریس( سناتور آفریقایی-آسیایی تبار)، پیت بوتیجنج( شهردار ساوت بند در ایالت ایندیانا)، جان دلنی(عضو سابق مجلس نمایندگان)،کریستن گیلیبراند(سناتور نیویورک)، امی کلوبشار( سناتور مینسوتا) و ... اشاره کرد.

با وجود رغبت فراوان حزب دموکرات برای شکست ترامپ و پرونده های جنجالی که علیه رئیس جمهور آمریکا درباره پرداخت حق السکوت بخاطر ارتباطات نامشروع و تبانی با روسیه باز شده اما هنوز ترامپ شانس اول پیروزی در انتخابات است. به خصوص این که چهره قدرتمند و شاخصی از سوی دموکرات ها مطرح نشده است. البته هنوز تا زمان آغاز رقابت های درون حزبی فرصت باقی است و بدون شک تحولات آینده در این باره تاثیرگذار است.

دیدگاه کاربران

حسن۸۳۳۲۸۳۱۰:۵۹:۰۸ ۱۳۹۸/۱/۶
مسلما ترامپ با قاطعیت پیروز میشه.ترامپ چنان به طور شگفت انگیزی موفق بوده که اگر با آبراهام لینکلن هم رقابت کنه برنده میشه.
ناشناس۸۳۳۳۳۳۱۲:۱۵:۱۹ ۱۳۹۸/۱/۶
چنان فشاری به ترامپ خواهند آورد که حتی نماینده جهموری خواه ها هم شخص دیگری خواهد شد
ناشناس۸۳۴۵۶۶۲۰:۲۷:۲۰ ۱۳۹۸/۱/۷
در انتخابات آمریکا به احتمال زیاد ترامپ پیروز خواهد شد. اما پیروزی نهایی با ملت سرفراز و قدرتمند ایران خواهد بود. انشاالله
ناشناس۸۳۳۴۹۰۱۴:۰۸:۰۱ ۱۳۹۸/۱/۶
نگاه ما باید به سمت شرق و چین و روسیه باشد امریکا چه با ترامپ چه بدون ترامپ دشمن اصلی ماست .
ناشناس۸۳۳۶۵۶۱۶:۲۶:۵۴ ۱۳۹۸/۱/۶
دشمن اصلی ما امریکاست ؛ مرگ بر امریکا
ناشناس۸۳۳۶۸۷۱۷:۰۶:۲۲ ۱۳۹۸/۱/۶
روسها همانها هستند که بخش عمده ای از کشور را جدا کردند و آن فجایع معروف را سر زنهای ایرانی آوردند.
ناشناس۸۳۳۶۹۲۱۷:۱۰:۲۹ ۱۳۹۸/۱/۶
اقتصاد روسیه و چین هم به اشاره آمریکا بند است. دو تا آمار بخونی و کمی سواد داشته باشی از این فکرها میای بیرون
ناشناس۸۳۳۷۱۷۱۷:۵۵:۵۵ ۱۳۹۸/۱/۶
فکر می کنید اگر نگاه ما به شرق هم باشد تفاوتی دارد همین الان هندی ها و چینی ها به فکر گرفتن معافیت از امریکا برای خرید نفت در ایران در اردیبهشت هستند
ناشناس۸۳۳۵۶۳۱۵:۲۴:۱۹ ۱۳۹۸/۱/۶
خیلی از ترامپ تعریف نکنید چون احمقی بیش نیست
ناشناس۸۳۳۹۳۰۰۱:۳۳:۰۰ ۱۳۹۸/۱/۷
طبق نظرسنجی های نهاد های مستقل خود امریکا(همونایی که آمار منفی درباره ایران میدن با ذوق ابلهانه منتشرش میکنند) ترامپ به شدت نامحبوبه و پایین ترین نرخ مقبولیت بین روسای جمهور اخیر امریکا رو داره همچنین آمار معروف برترین رییس جمهور امریکا ترامپ رو در مکان ۴۴ ام قرار داده که این نهادم مستقله.ملت ایران در وجودشون پیروی و تعصب خیلی بد نفوذ خطرناکی داره نمونه های تاریخیشم متاسفانه بسیار زیاده
معلم۸۳۳۲۹۴۱۱:۱۱:۰۸ ۱۳۹۸/۱/۶
برنامه سیاسی و اقتصادی ایران باید با فرض روی کار امدن ترامپ باشد تا غافلگیر نشویم.
ناشناس۸۳۳۳۱۵۱۱:۴۵:۳۵ ۱۳۹۸/۱/۶
از قدیم گفتن کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من ، اینکه چه کسی رئیس جمهور آمریکا باشه هیچ اهمیتی و تفاوتی برای ما نداره . آمریکا دشمن ماست و همیشه دشمن باقی می ماند ، ما فقط یه شعار داریم : مرگ بر آمریکا .
ناشناس۸۳۷۵۶۰۰۹:۵۵:۳۶ ۱۳۹۸/۱/۱۱
فاز اینایی که منفی میدن چیه ؟ شک دارند آمریکا دشمن ماست
ناشناس۸۳۳۳۱۸۱۱:۵۶:۳۹ ۱۳۹۸/۱/۶
از عاملی مانند باراک اوباما هم نباید به سادگی گذشت اوباما با یکی ۲ سخنرانی نتایج کنگره را به نفع دموکراتها برگرداند اگر دمکراتها بر روی جو بایدن توافق کنند شکست ترامپ دور از دسترس نیست
ناشناس۸۳۳۳۲۱۱۱:۵۹:۱۳ ۱۳۹۸/۱/۶
قطعا ترامپ مجددا پیروز انتخابات خواهد شد گرچه برای ما خیلی ناخوشاینداست علت پیروزی ترامپ نفوذ وسرمایه صهیونیست ها در.امریکا است ودلیل حمایت صهیونیستها از ترامپ هم تایید اشغالگری بلندیهای جولان تو سط اسراییل است
ناشناس۸۳۷۵۵۶۰۹:۵۴:۰۱ ۱۳۹۸/۱/۱۱
ترامپ غلط میکنه لعنت ب اسراییل
ناشناس۸۳۳۳۲۳۱۲:۰۱:۳۴ ۱۳۹۸/۱/۶
هیچکدوم از اینا رقیب ترامپ نمیشن یعنی در حد ترامپ نیستن
ناشناس۸۳۳۴۳۷۱۳:۳۴:۰۳ ۱۳۹۸/۱/۶
ترامپ همانطور که دور اول نشون داد مثل بولدوزر از روی رقباش رد میشه، تقریبا در همه طبقات اقتصادی آمریکا گروههای حامی محکمی داره، از کارگرها که برگشتن سرکار تا یقه سفیدهای شرکتی و ثروتمندان. او یک بازیگردان حرفه ایست که قواعد بازی در جامعه تند و تیز آمریکا رو بلده.
ناشناس۸۳۴۴۶۷۱۷:۲۳:۳۸ ۱۳۹۸/۱/۷
چه بولدوزری بود که ۳ میلیون رای کمتر از کلینتون آورد
نجیب۸۳۳۵۷۸۱۵:۳۶:۰۹ ۱۳۹۸/۱/۶
شیطان تمام پیروان خود را پشت سر یک نفر متحد خواهد کرد. آن شخص هم کسی است که بیشترین حرف شنوی از شیطان را داشته باشد.
ناشناس۸۳۷۵۴۷۰۹:۴۹:۳۵ ۱۳۹۸/۱/۱۱
احسنت به این نگاه عمیق
ناشناس۸۳۳۷۲۴۱۸:۰۷:۱۵ ۱۳۹۸/۱/۶
1-استیضاح ترامپ که به دلیل تبرئه اش از اتهام تبانی با روسیه و نیز جلوگیری از اجرای عدالت منتفی است 2- یک قشر رای دهنده سفید پوست نژاد پرست در امریکا هستند که پس از روی کار آمدن اوباما احساس سرخوردگی کرده اند و ترامپ را به مثابه ناجی می دانند پس قطعا به او رای خواهند داد . برنی سندرز که اصلا شانسی ندارد چون یهودی است به روسای جمهوری امریکا در تاریخ نگاه کنید بجز جان کندی که کاتولیک بود همه پروتستان بودند و هستند. احتمال آمدن جان کری هم کم است چون معمولا نامزد شکست خورده در انتخابات قبلی در انتخابات بعدی شرکت نمی کند 3-وضعیت اقتصادی امریکا مطلوب است و بی کاری اندک همچنین شکست خوردن رییس جمهوری که دوره اولش را درامریکا پشت سر می گذارد امری نادر است کما این که جورج بوش پسر بر سر حمله به عراق دروغ گفت اما در انتخابات 2004 بر جان کری با اختلاف زیاد غلبه کرد با این که میلیمتری انتخابات 2000 برنده شده بود با این که کارنامه اقتصادیش هم جالب نبود 4-ترامپ به هرچه که گفته عمل کرده همین اطمینان رای دهنده را جلب می کند پس رقبا باید برای انتخابات 2024 امید داشته باشند
ناشناس۸۳۴۳۳۹۱۵:۲۶:۱۳ ۱۳۹۸/۱/۷
کامنتت خیلی غلط داره.لزوما کسانی که شکست خوردند از معرکه بیرون نرفتن مثلا نیکسون یا ادامز دوره های قبلی باخته بودند ولی بعدیا رو بردن در ضمن این ot;اختلاف زیاد غلبه; کردن هم نسبتا غلطه چون همین انتخابات اخیر کلینتون ۳ میلیون معادل ۲ درصد آرا مردمی بیشتر از ترامپ داشت و تو انتخابات کری بوش هم این اختلاف همین قدر بود پس اختلاف زیادی نیست اختلاف زیاد یعنی مثلا بردهای بیل کلینتون.اگه الکترال نبود ترامپ شکست میخورد.بین ۷ رییس جمهور اخیر امریکا ۲ تاشون یعنی کارتر و بوش پدر یدوره ای بودند پس نادرم نیست.یکی از دلایل مخالفت با ترامپ همین عمل به وعده های بعضا چرندش هست هر وعده ای که بهش عمل میشه لزوما کار خوبی صورت نگرفته.در مورد سندرز تا حدودی باهات موافقم توده امریکایی ها با یهودیان خوب نیستند . بایدن گزینه بهتری هست.در کل طبق نظرسنجی های خود امریکایی ها مثل گالوپ و ای پی اس ای که مستقل هستند ترامپ به شدت ادم نامحبوبیه(برخلاف توهم برخی ایرانیان جوگیر) توی دومی ترامپ ۴۴ امین رییس جمهور خوب امریکاست! تا این حد فاجعه. داستان بیکاری اینام که ورد زبون جوگیرا شده برمیگرده به سیاست های اوباما که بیکاری رو از ۱۱ درصد دوره بوش با شیب ثابت پایین آورد و توی سال آخرش به ۴ درصد رسوند ترامپم در ادامه سیاست های بیکاری زدایی اون موفق شده
ناشناس۸۳۷۵۴۵۰۹:۴۸:۴۳ ۱۳۹۸/۱/۱۱
آره حتما شما راست میگی
ناشناس۸۳۳۷۸۹۱۹:۴۴:۵۵ ۱۳۹۸/۱/۶
اهمیتی برای من نداره
ناشناس۸۳۴۴۸۷۱۸:۰۱:۱۹ ۱۳۹۸/۱/۷
ببخشید نلسون ماندلا
ناشناس۸۳۴۲۳۱۱۳:۱۶:۴۵ ۱۳۹۸/۱/۷
الان دولت مردان ما چراغ برداشتند دنبال یکی مثل اوباما می گردند هیچ روز شماری می کنند که کی شر این سفیانی رد خواهد شد
ناشناس۸۳۴۶۵۱۲۲:۳۷:۳۲ ۱۳۹۸/۱/۷
ترامپ با قاطعیت پیروز می شود و دمو کرات های نفهم را کنار خواهد زد.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

  1. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  2. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  3. و ناگهان اخلاق!

  4. زیباکلام: اسرائیل برای رهگیری موشک ایران خیلی هزینه داد/ ۷ اکتبر نشان داد که فلسطین هنوز زنده است!

  5. بخش املاک "دیوار"مسدود می‌شود/ فرصت یک هفته‌ای به سکوها

  6. خیانت و وطن فروشی علنی در مقابل دوربین

  7. این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران

  8. موضوع خودروهای لوکس پسران معاون سابق قوه قضائیه چه بود؟

  9. سرانجام دختر فوت شده در متروی تجریش چه شد؟

  10. وزیر کشور: پلیس با رعایت کرامت انسانی به عده کمی که قانون حجاب را رعایت نکنند تذکر می‌دهد

  11. توقیف محموله صادراتی رژیم صهیونیستی در مرز بازرگان

  12. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  13. دبی؛ چند روز پس از سیل

  14. خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می‌سازند!

  15. رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه!

  16. توماج صالحی به حبس محكوم شد/مظلوم نمايي يك اغتشاشگر 

  17. قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

  18. فریب نخوریم! 

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. برخورد محترمانه پلیس با یک خانم برای اعمال قانون و توقیف خودرو

  5. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  6. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  7. کمی دیر نیست؟

  8. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  9. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  10. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  11. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  12. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  13. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  14. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  15. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  16. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  17. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  18. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  19. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  20. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  21. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  22. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  23. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  24. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  25. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

آخرین عناوین