به گزارش مهر، بیماری ام اس یک بیماری پیشرونده عصبی است که در آن، سیستم ایمنی به اعصاب حمله کرده و موجب بروز انواع علائم نورولوژیکی میشود.
مطالعه نشان داد شرکت کنندگانی که بیشترین مصرف نوشابههای قندی و گازدار را داشتند در مقایسه با کسانی که به ندرت از این نوشابهها مصرف میکردند و میانگین مصرف نوشابه شان در روز ۷ کالری بود، ۵ برابر بیشتر با ناتوانی شدیدتر مواجه بودند.
«الیسا می یر گردینگ»، از بیمارستان سنت جوزف آلمان، در این باره میگوید: «بیماران مبتلا به ام اس باید بدانند که رژیم غذایی و برخی خوراکیهای خاص میتواند بر روند پیشرفت بیماری شان تاثیر گذارد.»
محققان در این مطالعه از ۱۳۵ فرد مبتلا به ام اس خواستند که پرسشنامهای در مورد رژیم غذایی شان تکمیل کنند.
محققان تاکید میکنند باید مطالعات بیشتری در مورد تاثیر نوشابههای حاوی قند بر طول مدت بیماری انجام شود.