وزیر ارشاد: اقتصاد فرهنگ و هنر نیاز به ایده‌های خلاقانه دارد

گروه فرهنگی الف،   3971125251

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اقتصاد فرهنگ و هنر را باید جدی گرفت و نیاز به ایده‌های خلاقانه داریم که صرف نگاه به حمایت دولت نباشد.

به گزارش فارس از کرمان، سیدعباس صالحی امشب در نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه‌های استان کرمان اظهار داشت: 3 میلیون نفر دانش‌آموختگان حوزه هنر بعد از انقلاب اسلامی فارغ‌التحصیل شدند و باید کمک کرد که فضای شاغلان حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای فرهنگ و هنر آماده‌تر برای معیشت و گردش اقتصادی این حیطه باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: در بحث مشاغل فرهنگی و هنری، متاسفانه مشکل این بود که فضای فرهنگ و هنر به عنوان شغلی که تولید داشته باشد شناخته نمی‌شد، اما در قدم اول توانستیم حوزه فرهنگ و هنر را در حیطه حوزه‌های اقتصادی مورد توجه قرار دهیم.

صالحی تبدیل مکان‌های شهری به مکان‌های فرهنگی و هنری را یادآور شد و گفت: اقتصاد فرهنگ و هنر و اقتصاد خلاق را باید جدی گرفت، نباید تصور کرد این فضا فقط با حمایت باید حرکت کند.

وی ادامه داد: نیاز به ایده‌های خلاقانه داریم که صرف نگاه به حمایت دولت نباشد و باید در شوراهای گفتگوی اقتصاد حوزه فرهنگ و هنر را درگیرتر کنیم و اقتصاد فرهنگ و هنر در فضای اتاق بازرگانی جدی گرفته شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد به 30 هزار بیمه شده در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه اشاره و خاطرنشان کرد: همه مراجعات در حوزه وزارت ارشاد را سامانه‌ای کردیم و تا دو ماه آینده همه به پنجره واحد تبدیل می‌شوند.

صالحی ابراز داشت: دستورالعمل وزارت این بوده که پرداخت یارانه‌ها با شفافیت عرضه شود، مناطق محروم در حمایت به عنوان آیتم مستقل هستند، اما آیتم‌های دیگری هم در سیستم یارانه دادن وجود دارد.

همه حمایت‌های وزارت ارشاد را باید در سایت بیاوریم که عملا بتوانیم ناظرهای بیرونی داشته باشیم.

وزیر ارشاد اظهار داشت: امیدواریم برای سال آینده شرایط کاغذ حل شود و پیشنهاد اینکه به نحوی استان‌ها با حوزه فضای کاغذ درگیر شوند را بررسی می‌کنیم.

صالحی گفت: ادغام اتحادیه‌ها به شورای توسعه قرآنی موکول شده است و سیاست وزارت این است که تا جای ممکن تشکل‌ها در حوزه‌هایی که امکان دارد، وارد شوند و عهده‌دار کارهای خودشان باشند.