لندن به حالت آماده‌باش درآمد

گروه جهان الف،   3970928187

وزیر دفاع انگلیس گفت که این کشور سه هزار و ۵۰۰ نفر نیرو برای تنش‌های احتمالی به دنبال خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا آماده کرده است.

به گزارش فارس، در شرایطی که حدود ۱۰۰ روز تا برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) زمان باقی است، لندن و بروکسل در تدارک برنامه‌های اضطراری هستند تا مانع از ناآرامی‌های احتمالی شوند.

بنابر گزارش نشریه آلمانی «فوکوس»، دولت بریتانیا تصمیم گرفته است که خود را برای پیامد‌های احتمالی آماده کند. از این رو، «گوین ویلیامسون» وزیر دفاع بریتانیا روز سه شنبه گفت که ساماندهی ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از نیرو‌های نظامی برای هر گونه آشوب و بی‌نظمی احتمالی در پی برگزیت در ماه مارس ۲۰۱۹ در دستور کار قرار دارد.

ویلیامسون همچنین گفت که این تعداد نظامیان در حالت آماده‌باش خواهند بود تا در شرایط اضطراری به دولت کمک کنند.

بریتانیا و اتحادیه اروپا می‌خواهند به این وسیله از پیامد‌های اقتصادی و اجتماعی و بروز ناآرامی جلوگیری کنند. با این حال پارلمان بریتانیا تمایل ندارد با توافق نهایی برگزیت موافقت کند؛ بنابراین هنوز به درستی روشن نیست که تحت چه شرایطی بریتانیا در ۲۹ مارس از اتحادیه اروپا خارج می‌شود.

«دمیان هیندز» وزیر آموزش بریتانیا هم گفت که دولت این کشور برنامه‌ای برای رای‌گیری مجدد در زمینه برگزیت ندارد. هیندز از توافق مورد نظر «ترزا می» نخست‌وزیر بریتانیا هم به عنوان طرحی متوازن یاد کرد که قانونگذاران باید از آن حمایت کنند.

در نشست اخیر سران اروپایی درباره برگزیت با مذاکره مجدد درباره توافق خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا مخالفت شد. «دونالد توسک» رئیس شورای اروپا هم اعلام کرده بود که هرگز مذاکره مجدد بر سر توافق خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را نمی‌پذیرند. «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان دیگر مقام اروپایی است که چنین دیدگاهی دارد.

انگلیس در سال ۱۹۷۳ میلادی به اتحادیه اروپا ملحق شد. در آن زمان این اتحادیه با نام اتحادیه اقتصادی اروپا فعالیت داشت و تعداد اعضایش کمتر از تعداد اعضای فعلی بود.

همه‌پرسی برگزیت، روز ۲۳ ژوئن سال ۲۰۱۶ میلادی (سوم تیرماه سال ۱۳۹۵) برگزار شد. در این همه‌پرسی، مجموعا ۵۱.۹ درصد از رای‌دهندگان خواستار کشورشان از اتحادیه اروپا شدند. ۴۸.۱ درصد هم به ماندن رای دادند. بیش از سی میلیون نفر در این همه‌پرسی شرکت کرده بودند که به معنای مشارکت ۷۱.۸ درصدی بود.

بریتانیا اولین عضو اتحادیه اروپا است که تصمیم به خروج از آن گرفته است. به دلیل همکاری‌های اعضای اتحادیه اروپا در زمینه‌های متعدد، برای خروج یک عضو، باید مذاکراتی میان اعضا برگزار شود تا شرایط جدایی دو طرف بررسی و در نهایت برای دوران بعد از جدایی، توافقی حاصل شود.

چند ماه بعد از همه‌پرسی برگزیت، مذاکرات از ۲۹ مارس سال ۲۰۱۷ (نهم فروردین ۱۳۹۶) با به جریان انداختن ماده ۵۰ معاهده لیسبون که قواعد خروج یک عضو اتحادیه اروپا را تعیین می‌کند، آغاز شد و از ماه ژوئن سال ۲۰۱۷ تاکنون حداقل ماهی یکبار مذاکره میان بریتانیا و اتحادیه اروپا برگزار شده است.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. این صدای اقتدار ایران است ...

  5. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  6. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  7. وحدت ملی با وعده صادق

  8. کمی دیر نیست؟

  9. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  10. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  11. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  12. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  13. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  14. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  15. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  16. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  17. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  18. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  19. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  20. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  21. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  22. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  23. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  24. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  25. اسراییل چه باید بکند؟ 

آخرین عناوین