هند و روسیه از پایگاه های نظامی یکدیگر استفاده می کنند

گروه جهان الف،   3970923102

هند و روسیه قصد دارند یک توافق حمایت لجستیکی امضا کنند که به نیروهای نظامی دو کشور اجازه خواهد داد تا از پایگاه ها و تجهیزات نظامی یکدیگر استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، به نقل از نشریه ' هندوستان تایمز'، همانطور که حضور هند در منطقه افزایش می یابد، قراردادهای حمایت لجستیکی به کشتی های جنگی و هواپیماهای این کشور اجازه خواهد داد تا در پایگاه های نظامی خارجی سوخت گیری و تعمیر شوند. هند دارای توافق نامه های مشابه با آمریکا و سنگاپور است.
تصمیم برای امضای توافق نامه حمایت لجستیکی در هجدهمین نشست کمیته بین دولتی هند و روسیه در زمینه همکاری های فنی نظامی در دهلی نو گرفته شد. در این نشست نیرمالا سیتارمان وزیر دفاع هند و سرگئی شویگو همتای روسی او شرکت داشتند.
یک مقام هندی که نخواست نامش فاش شود گفت: در این نشست همچنین اجیت دووال مشاور امنیت ملی هند و نیکلای پاتروشو مشاور امنیت ملی روسیه با یکدیگر دیدار کردند. در این دیدار دو طرف بعد راهبردی روابط هند و روسیه از جمله اجاره یک زیردریایی هسته ای کلاس اکولا را بررسی کردند.
هند هم اکنون یک زیردریایی اتمی کلاس اکولا را از روسیه به مدت 10 سال اجاره کرده است.
شکار سینها یک فرمانده بازنشسته نیروی دریایی هند گفت: توافق نامه حمایت لجستیکی علاوه بر امتیازات بسیار خوبی که برای نیروهای هندی و روسی خواهد داشت، نشان دهنده سیاست اعتدالی هند در میان روسیه و آمریکا است.
هند و روسیه همچنین به دنبال تولید مشترک اسلحه های 'ای کی 103'هستند. بخش اعظمی از سلاح های هند در سه نیروی زمینی، دریایی و هوایی، روسی هستند. اکنون دو کشور توافق کرده اند که قطعات یدکی این سلاح ها در هند ساخته شود.
از زمان آغاز سیاست ' در هند بسازید' توسط نارندرا مودی نخست وزیر هند در سال 2014، دهلی نو به روسیه فشار وارد کرده است تا با شرکت های هندی برای ساخت تجهیزات و قطعات نظامی وارد مشارکت شود.
هند به دنبال خرید 200 فروند بالگرد کاموو از روسیه است. در این راستا دهلی نو از روسیه خواسته است تا قطعات بیشتری از این بالگردها در هند ساخته شود.
هند و روسیه همچنین در اوایل سال جاری مذاکرات خود برای ساخت یک زیردریایی هسته ای با هزینه ای کمتر از 200 میلیون دلار را آغاز کردند. به گفته مقامات هندی این زیردریایی در یک شرکت کشتی سازی هند ساخته خواهد شد و روسیه تمام تکنولوژی ساخت آن را به هند منتقل خواهد کرد.
قراردادهای دفاعی هند و روسیه با وجود مخالفت های آمریکا و تحریم های این کشور امضا می شوند. دهلی نو و مسکو ماه گذشته یک قرارداد ساخت چهار کشتی جنگی رادار گریز کلاس گریگریویچ برای نیروی دریایی هند را امضا کردند.
واشنگتن هنوز با معافیت هند از تحریم های روسیه در ارتباط با خرید سامانه موشکی اس 400 موافقت نکرده است.
سال گذشته ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قانونی به نام 'مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم' یا 'کاتسا' امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم های واشنگتن شدند. بند 231 قانون کاتسا، کشورهایی که دارای قرادادهای مهم با بخش های دفاعی و امنیت روسی هستند، واجد شرایط تحریم از سوی آمریکا خواهند بود.
هند که دارای روابط گسترده نظامی با روسیه است و اکثر تجهیزات نظامی خود را از این کشور خریداری می کند تحت تاثیر این قانون قرار گرفته است.
آمریکا چندین بار اعلام کرده است که کشورهایی که به انجام این قراردادهای مهم با روسیه بپردازند، شامل تحریم های آمریکا خواهند شد و هند نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.
هند نمی تواند به راحتی رابطه نظامی خود را با روسیه نادیده بگیرد. اکثر تجهیزات نظامی هند ساخت روسیه هستند و مسکو در سال های گذشته یک همکار قابل اعتماد دهلی نو در زمینه تامین تجهیزات نظامی مورد نیاز و همچنین انتقال تکنولوژی به هند بوده است.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

  2. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

  3. فرآیند بازگشت مالکیت زمین به حوزه علمیه امام خمینی در حال انجام است

  4. جلاد، به پایان سلام کن!

  5. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

  6. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

  7. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

  8. کلید تحقق شعار سال ۱۴۰۳

  9. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

  10. فرامرز اصلانی درگذشت

  11. علی‌ ضیاء و افتادن در باتلاقِ ابتذال!

  12. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

  13. انتقام از پوتین؟

  14. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

  15. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

  16. سلبریتی‌ها چگونه با اعصاب مردم بازی می‌کنند؟

  17. رئیس سازمان برنامه و بودجه: تورم را وارد کانال ۲۰ درصد می کنیم/ تلاش برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی

  18. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

  19. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

  20. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

  21. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

  22. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

  23. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

  24. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

  25. رشد نقدینگی ۱۸ درصد کاهش یافت

آخرین عناوین