پرداخت بسته حمایتی از درآمد نرخ جدید سوخت و بنزین مازاد بر سهیمه

گروه اقتصادی الف،   3970907177 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

هیات وزیران در اجرای بند (ب) مصوبه شماره 101532 مورخ یک آبان 1397 شورای عالی هماهنگی اقتصادی، دستورالعمل بسته پرداخت کمک جبرانی و حمایت غذایی از گروه‌های کم‌درآمد جامعه را به تصویب رسانید.

پرداخت بسته حمایتی از درآمد نرخ جدید سوخت و بنزین مازاد بر سهیمه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اجرای ماده (39) قانون برنامه ششم توسعه و به منظور ارتقای عدالت اجتماعی، پیشنهاد نمودند از محل مابه‌التفاوت تسعیر قیمت خوراک و سوخت کارخانجات پتروشیمی، فولادی، پالایشگاه‌ها و همچنین عرضه بنزین مازاد بر سهمیه، منابع مالی مورد نیاز جهت تامین بسته‌های حمایتی برای خانوارهای کم درآمد، پرداخت جبرانی به کارمندان دولت و بازنشستگان صندوق‌های کشوری، لشکری و فولاد با دریافتی های ماهیانه کمتر از 3 میلیون تومان و حمایت از تولید و اشتغال و جبران بخشی از آثار ناشی از افزایش قیمت ارز برای پیمانکاران تامین شود. این پیشنهاد در جلسه 22 مهرماه 1397 هیئت وزیران مطرح و ضمن تصویب، مقرر شد؛ سازمان‌های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نظرات تکمیلی و اقلام موردنظر برای پیش بینی در سبد کالایی را برای تصویب هیئت وزیران ارایه نمایند.

در این راستا هیئت وزیران در جلسه 27 آبان 1397 بنا به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در اجرای بند (ب) مصوبه شماره 101532 مورخ 1 آبان 1397 شورای عالی هماهنگی اقتصادی، دستورالعمل بسته پرداخت کمک جبرانی و حمایت غذایی از گروه‌های کم‌درآمد جامعه را به تصویب رسانید.

بر اساس این دستورالعمل تا مبلغ 90 هزار میلیارد ریال از منابع حاصل از مابه‌التفاوت تسعیر قیمت خوراک و سوخت کارخانجات پتروشیمی، فولادی و پالایشگاه‌ها، برای مصارف موضوع این تصویب‌نامه اختصاص می‌یابد.

همچنین وزارت نفت موظف است با تحویل خوراک و سوخت کارخانجات پتروشیمی، فولاد و پالایشگاه‌ها، مابه‌التفاوت قیمت را با نرخ تسعیر سامانه نیما دریافت و به حساب ویژه‌ای نزد خزانه‌داری کل کشور که به نام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها افتتاح می‌شود، واریز نماید.

مطابق ماده (2) این دستورالعمل سازمان برنامه و بودجه کشور مجاز است برای پرداخت کمک جبرانی به میزان دو میلیون ریال به افراد زیر در سقف اعتبار این تصویب‌نامه اقدام نماید:

الف- کارکنان رسمی و پیمانی کشوری و لشکری، کارکنان قراردادی و کارکنان شرکتی دستگاه‌های اجرایی که از محل منابع بودجه عمومی، حقوق دریافت می‌کنند و جمع مبلغ مندرج در آخرین حکم کارگزینی برای کارکنان رسمی و پیمانی و همچنین مبلغ ماهیانه قرارداد منعقده برای کارکنان قراردادی و شرکتی، کمتر از 30 میلیون ریال است، از طریق حساب‌های بانکی متصل به حقوق و مزایای کارکنان مشمول.

ب- بازنشستگان صندوق‌های بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (لشکری)، صندوق بازنشستگی فولاد و سایر صندوق‌های بازنشستگی مشابه که بخشی از مستمری مشمولین آنها از محل منابع بودجه عمومی تامین می‌شود و مجموع آخرین حکم حقوقی (مستمری) در سال 1397 هر یک از آنها کمتر از 30 میلیون ریال است، از طریق حساب‌های بانکی متصل به حقوق (مستمری) آنها.

مطابق ماده (3) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور برای حمایت غذایی از گروه‌های کم‌درآمد براساس جدول تعیین شده معادل ریالی سبد حمایت غذایی اقدام نماید.

در این تصویب نامه برای سایر خانوارهای تحت پوشش بشرح زیر نیز بسته پرداخت کمک جبرانی و حمایت غذایی در نظر گرفته شده است

الف- خانوارهای تحت پوشش و پشت نوبتی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور از طریق حساب‌های بانکی متصل به یارانه‌های نقدی.

ب- خانوارهای تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق حساب متصل به مستمری سرپرست خانوار.

پ- خانوارهای با درآمد ماهانه کمتر از 30 میلیون ریال از جمله گروه‌های کارگران ساختمانی، قالی بافان و شاغلان صنایع دستی، مشاغل آزاد و خویش‌فرمایان، رانندگان بین شهری و درون‌شهری، زنبورداران، کارگران باربر، شاغلین کسب و کارهای خانگی، کارگران کارگاه-های متفرقه، عشایر و روستاییان، دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری و سایر گروه‌های مشمول که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شناسایی می‌شوند.

ت- سایر خانوارهای کم‌درآمد با درآمد ماهانه کمتر از 30 میلیون ریال. درخواست آنها پس از بررسی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور پذیرفته می‌شود. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجتماعی موظف است با استفاده از اطلاعات در اختیار از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، به درخواست کتبی اشخاص موضوع این بند، پس از اجازه آنها به دسترسی وزارتخانه مذکور، به حساب‌های بانکی مربوط رسیدگی کند.

این تصویب‌نامه جایگزین تصویب‌نامه‌های شماره 101337/ت55855هـ مورخ 5 آبان 1397 و 102568/ت55855هـ مورخ 5 آبان 1397 می‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۶۵۴۵۷۷۲۰:۰۹:۰۱ ۱۳۹۷/۹/۷
عجب خرج که از جیب ملت بود همه حاتم طایی هستند. واقعا که ؟ دلار را کردید 15 تومان ارزش پول شد یک پنجم حالا هم بنزین را گران کنید تا همچی چند برابر شود بازهم به مردم بگویید دولت امید هستید. والا نمیدونم تا کی این وضعیت جیب زنی و فقیر کردن ملت ادامه خواهد داشت.
ناشناس۶۵۴۵۹۶۲۰:۳۳:۲۴ ۱۳۹۷/۹/۷
جناب اقای روحانی ، آیا گرانی ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصدی که نتیجه بی لیاقتی مدیران و وزیران شماست فقط روی دوش درامدهای زیر سه میلیون است ؟ گناه اون که داره سه میلیون و صد تومان میگیره چیه
ناشناس۶۵۴۶۴۱۲۱:۱۲:۲۱ ۱۳۹۷/۹/۷
یعنی جیب به جیب از یک جیب ملت برداشته می شود و در جیب دیگرشان قرار داده میشه البته با کلی منت و منم منم
کارمند۶۵۴۷۹۳۲۳:۵۶:۳۶ ۱۳۹۷/۹/۷
این دولت میخواد برای کنترل جمعیت کلا جماعت کارگر وکارمند واز بین ببره. آقای نوبخت که مردم را کردی بدبخت افزایش نرخ بنزین خودش تورم زاست و دودش اول تو چشم فقرا میره. بسته حمایتی و صدقه نمیخواهیم کالاها را نگران نکنید بسه.
ناشناس۶۵۴۸۰۵۰۰:۰۳:۰۳ ۱۳۹۷/۹/۸
بخدا بیکارم, چرا به من که ۳ تا بچه دارم, سبد حمایتی نمی دید؟؟
ناشناس۶۵۴۸۴۶۰۰:۵۷:۵۸ ۱۳۹۷/۹/۸
شاید یکی از ارزشمندترین کارهای دولت است که اگربه کاهش قیمت مسکن وملک تجاری اختصاص داده میشد که جوانان بتوانند مستقل گردند بزرگترین سنگ در مسیر زندگی خانواده ها را برمیداشت
ناشناس۶۵۴۹۲۲۰۶:۳۶:۳۹ ۱۳۹۷/۹/۸
بعبارت بهتر افزایش همیشگی قیمت سوخت به ( بهانه ) بسته حمایتی ناچیز و موقتی که قطعا ناقص اجرا خواهد شد و به تمام هموطنان مشمول نخواهد رسید ! فعلا هم خبری از حذف یارانه ۱۵ الی بیست میلیون نفر اقشار مرفه نیست ومن الله التوفیق
ایمان۶۵۴۹۲۸۰۷:۱۹:۵۴ ۱۳۹۷/۹/۸
بس کنید دیگه همش فقط تند تند دنبال گران کردن هستید اینو گران کنیم اونو گران کنیم
ناشناس۶۵۴۹۴۱۰۷:۵۹:۴۸ ۱۳۹۷/۹/۸
هر کس صد میلیون پول داشته، الآن شده معادل سی میلیون تومان، یعنی 70 میلیون ضرر کرده و دولت با 600 هزار تومان می خواهد این خسارت را جبران کند آیا فریاد رسی نیست؟
ناشناس۶۵۴۹۹۶۰۸:۵۵:۱۹ ۱۳۹۷/۹/۸
متاسفم برای دولت .و نمایندگان مجلس . با افزایش نرخ سوخت همه چیز سرسام اوار گرانتر میشود
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  14. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  15. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  20. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  21. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  22. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  23. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  24. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  25. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

آخرین عناوین