فهرست بازیگرانی که برای خود و فرزندان‌شان تابعیت آمریکا، کانادا و... گرفتند + جدول

گروه فرهنگی الف،   3970907071 ۷۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

بسیاری از هنرمندان و چهره‌های مشهور سینمای ایران یا در کشورهای غربی ساکن هستند و فقط سالی یکی دو بار برای کار کردن به ایران می‌آیند، یا اخیرا بین‌شان مد شده که حتی فرزندان‌شان را در خارج از کشور به دنیا بیاورند تا این کودکان بتوانند تابعیت آن کشورها را داشته باشند.

بیایید یک بار هم که شده برای بررسی مساله‌مان، آن را با موارد مشابه خارجی‌اش مقایسه نکنیم و با مراجعه به عقل و استفاده از استدلال، بی‌آنکه ملاک را نمونه‌های اصطلاحا مترقی آن طرف آبی بگیریم، ببینیم که یک کار درست است یا غلط؟ دلایل پدید آمدنش چیست؟ نتایج آن چه چیزهایی می‌تواند باشد و اگر غلط است، راه اصلاح آن به چه شکل خواهد بود؟ بسیاری از هنرمندان و چهره‌های مشهور سینمای ایران یا در کشورهای غربی ساکن هستند و فقط سالی یکی دو بار برای کار کردن به ایران می‌آیند، یا اخیرا بین‌شان مد شده که حتی فرزندان‌شان را در خارج از کشور به دنیا بیاورند تا این کودکان بتوانند تابعیت آن کشورها را داشته باشند.

رصد کردن مشابه چنین وضعی در سینمای آمریکا که ممکن نیست؛ چون آنها جایی را بهتر از آمریکا نمی‌دانند و اساسا بعید است فکر کنند که برای اقامت در کشورهای دیگر مشکل خواهند داشت. در سینماهای بزرگی مثل هند و چین هم این موارد لااقل به غلظت ایران وجود ندارد. اساسا نه در هند، نه در چین یا کره، ژاپن و تایلند و اکثر کشورهای دیگری که در این سال‌ها سینمای پررونقی داشته‌اند، به اندازه ایران سینما در انحصار فرهنگ اصطلاحا بورژوایی درنیامده است و مفهوم غرب‌گرایی را یکسان و معادلی برای «باکلاسی» نگرفته‌اند. اما بیاییم و یک بار هم که شده، مساله خودمان را برای بررسی کردن، نه با غرب عالم مقایسه کنیم، نه با شرق آن. شیلا خداداد، یکی از هنرپیشه‌هایی است که برای به دنیا آوردن فرزندش به خارج از کشور رفت. او در پاسخ به سوالی در این خصوص با اطمینان به‌نفس و مقداری گستاخی گفت «دوست داشتم.»

شیلا خداداد خیال خیلی‌ها را راحت کرد و چیزی را گفت که از رفتار سایر چهره‌های مشهور ایرانی می‌شد فهمید. پاسخ نهایی آنها درباره خیلی از چیزهاست، اما ملاحظه می‌کنند و کمتر به زبان می‌آورند.

ما باید چنین مساله‌ای را بدون ملاک قرار دادن نمونه‌های بیرونی و خارجی بررسی کنیم و سپس حکم بدهیم که آیا این هنرپیشه حق داشت بگوید «دوست داشتم» و آیا مخالفان و منتقدان او ادعایی بر خلاف منطق دارند؛ یا اینکه این کار غلط است و خداداد و سایر هنرپیشه‌های ایرانی باید بین انجام دادن کاری که دوست دارند و بازیگر بودن در سینمایی که مخاطبانش حق دارند بپرسند و مخالف باشند، یکی را انتخاب کنند؟ آیا مخاطبان حق ندارند نگذارند و نخواهند کسانی که به واسطه هواداری آنها که امروز از موقعیت خاصی برخوردار شده‌اند، هر کاری را انجام بدهند که خودشان دوست دارند و حس می‌کنند بیشتر به نفع‌شان است و فکر می‌کنند وقتی توان انجامش را دارند دلیلی ندارد که انجامش ندهند. اساس مساله در دل همین یک عبارت نهفته است؛ «مسئولیت اجتماعی.»

حق دارند که بگویند دوست دارم؟

هیچ ابرسرمایه‌داری در دنیا، هیچ‌کدام از چهره‌های مشهور و ثروتمند و در یک کلام هیچ‌کدام از افرادی که وضعیت قدرتمندتری نسبت به باقی افراد اجتماع پیدا کرده‌اند، اگر در یک جنگل، دور از انسان‌ها و در کنار حیوانات زندگی می‌کردند، نمی‌توانستند به موقعیت‌های فعلی‌شان برسند. طرفداران آزادی به سبک لیبرالیسم می‌گویند که هرکس موقعیتی ویژه پیدا کرده، لابد تلاش کرده است. آیا اگر سرمایه‌داری که کاخی چندهزار متری در بهترین نقطه آب و هوایی یک منطقه دارد، اگر خودش به تنهایی در یک دشت یا جنگل زندگی می‌کرد، می‌توانست چنین کاخی بنا کند؟ آیا تمام آنچه او دارد واقعا حاصل تلاش و هوش شخص خودش است یا اینکه خارج از جامعه انسانی، بنا کردن چنین موقعیت‌هایی ناممکن است؟ درباره موقعیت آدم‌های مشهور هم می‌شود دقیقا همین پرسش‌ها را کرد؛ شما بدون جامعه انسانی و در خلا، آیا می‌توانستید از چنین مواهبی برخوردار شوید؟ آیا یک نفر می‌تواند موقع معروف شدن و برخورداری از ویژگی‌های آن، در قالب جامعه انسانی قرار بگیرد و بعد، این قالب را برای انجام دادن کاری که دوست دارد بکند دست‌وپاگیر ببیند و برای عبور از آن، به قاعده یک قالب اجتماعی دیگر(جنگل) متوسل شود؟ حالا حتی فرض کنید سیما و سینمای ایران صددرصد در تیول نهادهای دولتی و رسمی نیستند و پول تمام فیلم‌ها و سریال‌ها از مالیات شهروندان یا فروش منابع کشور تامین نمی‌شود. باز هم در آن صورت یک نفر نمی‌تواند بگوید که برای مشهور شدن و بهره‌مندی از مواهب آن به اجتماع انسانی و قواعدش احتیاج دارم اما پس از آن نمی‌خواهم این قواعد دست‌وپا گیرم شوند و می‌خواهم هر کاری را انجام بدهم که دوست دارم و فکر می‌کنم منفعت شخصی من در آن بیشتر است.

  دیکتاتوری زرد؛ پولش را ما بدهیم ولی حق دخالت نداشته باشیم؟

اینکه سینمای ایران چقدر آینه‌ای حقیقی از جامعه ایران است، پرسشی است که قطعا پاسخ خوشایندی نخواهد یافت. حتی مخاطبان سینمای ایران هم عموم مردم نیستند و سالن‌های نمایش فیلم در نقاط مرفه‌نشین شمال پایتخت متمرکز شده‌اند. البته از ابتدا وضع به این شکل نبود، اما هرچقدر به زمان حال نزدیک‌تر می‌شویم، چنین شکافی بین هنر سینما و مردم ایران عمیق‌تر و عریض‌تر می‌شود. وقتی گفته می‌شود فلان فیلم، پرفروش‌ترین فیلم ایرانی در سال جاری بود و نتیجتا طبع و پسند مردم ایران به چنین درونمایه‌هایی متمایل است، بلافاصله باید اعتراض کرد که کدام مردم؟ ۶۸درصد از کل فروش سینمای ایران مربوط به تنها سه پردیس سینمایی در شمال شهر تهران می‌شود و چنین چیزی در جهان بی‌سابقه است. آیا منظور کسانی که جامعه را با این آمار‌های خودساخته قضاوت می‌کنند، همان مردم مناطق مرفه‌نشین شمال پایتخت است یا مردم ایران از ماکو تا شوش و از خراسان تا چابهار را شامل می‌شوند؟ سبک زندگی نمایش داده شده در سینمای ایران منحصر به پسند همان کسانی است که در چند پردیس سینمایی شمال تهران بلیت فیلم‌ها را می‌خرند و آمارها را می‌سازند. اخیرا قضیه از این هم پیشتر آمده و چهره‌های سینمایی ایران حتی لازم نیست برای مطرح‌ماندن، حضور مداومی در پروژه‌های سینمایی داشته باشند؛ بلکه حضور در فضای مجازی و البته حاشیه‌سازی‌های گاه و بیگاه آنها در این فضا برای چنین منظوری کفایت می‌کند. سبک زندگی هنرپیشه‌های ایرانی آنچنان که در فضای مجازی نمایش داده می‌شود هم مطابق پسند کل مردم ایران نیست و به همان چند درصدی که جزء کاست اجتماعی به‌خصوصی هستند خلاصه می‌شود. در این میان مردم واقعی ایران، دو انتخاب بیشتر ندارند؛ یا به فضای مجازی نیایند و اگر آمدند این هنرپیشه‌ها را دنبال نکنند یا اینکه اگر آنها را دنبال کردند و به این مولفه‌های مغایر با سبک زندگی‌شان در رفتار هنرپیشه‌ها اعتراض داشتند، متهم شوند به قرار گرفتن ذیل عنوان «هجوم سرسام‌آور کاربران بی‌ادب و فضول مجازی.»

هانیه توسلی عکس گربه خانگی‌اش را که مرده بود منتشر کرد و نوشت: «بخواب مامان جان. بخواب تنها دلخوشیم. بخواب شیرین عسلم. منو ببخش. دیگه آرزویی ندارم. دیگه هیچی نمی‌خوام از خدا. دیگه بی‌حس شدم. دیگه تموم شدم. فقط منتظرم که زودتر بیام پیشت. همین» و وقتی مردم به این حرکت و ادبیات او اعتراض کردند، متهم شدند به فضولی در سبک زندگی دیگران. مهدی پاکدل و بهنوش طباطبایی مقابل چشم میلیون‌ها ایرانی خبر ازدواج‌شان را منتشر می‌کنند و از تبریکات آنها لذت می‌برند، اما چند سال بعد که خبر جدایی‌شان منتشر شد و بخشی از مردم ایران، ساده‌دلانه و از روی معصومیت تصمیم می‌گیرند برای آشتی دادن این دو نفر کمپین راه بیندازند، با زننده‌ترین عبارات به فضولی و حماقت متهم می‌شوند. چطور عروسی شما به مردم مربوط است اما جدایی‌تان مربوط نیست؟

چطور علاقه شما به گربه و سگ خانگی‌تان باید در مقیاسی چندصد هزارتایی نمایش داده شود، اما اعتراض به این جهان‌بینی(اگر اسمش را بشود جهان‌بینی گذاشت) و گارد گرفتن بخش بزرگ اما حذف شده جامعه در برابر این سبک زندگی، اسمش فضولی است و نپذیرفتن اینکه هرکس حق دارد، هرطور دلش خواست رفتار کند؟ مردمی که دوست ندارند در جامعه‌شان از پرتوان‌ترین تریبون‌ها و رسانه‌ها مرتب خبر طلاق، تنهایی، گربه‌ و سگ بازی‌های بورژوایی منتشر شود، فضول نیستند. حق‌شان است که نخواهند. در مورد زندگی هنرپیشه‌ها در خارج از کشور و کسب درآمد‌شان در داخل هم همین‌طور است؛ منتها با اضافه شدن این نکته که این بار نه‌فقط بحث سبک زندگی، بلکه مستقیما بحث حقوق مالی مردم ایران هم مطرح می‌شود. آیا سینمای آمریکا حاضر است آن دسته از هنرپیشه‌های ایرانی را که در آنجا زندگی می‌کنند در بهترین حالت بیشتر از چند پلان فرعی در فیلم‌هایش بازی بدهد؟

تجربه کسانی که طی این سال‌ها به خارج از کشور رفته‌اند، نشان می‌دهد که چنین نیست. پس می‌شود به این افراد گفت شما بدون مردم ایران نمی‌توانستید جایگاهی داشته باشید و اگر این مردم از رفتار شما، سبک زندگی شما یا هر چیز دیگری از این دست خوش‌شان نیاید و شما همچنان مطرح باقی بمانید؛ یعنی مطرح نگه داشته شده‌اید، نه اینکه خودتان لایق چنین جایگاهی هستید. این یک نوع دیکتاتوری است. مردم ایران زندگی هنرپیشه‌های سینما و خوانندگان موسیقی پاپ در خارج از کشور و کسب درآمد آنها در داخل کشور را نمی‌پسندند. چنین چیزی به عرق ملی آنها اصابت می‌کند و دل‌شان را به درد می‌آورد. مردم وقتی می‌بینند هنرپیشه‌ای فرزندش را خارج از کشور به دنیا می‌آورد تا بتواند تابعیت آنجا را داشته باشد، از او خشمگین می‌شوند؛ اما اعتراض مردم ایران از این چهره‌ها به واسطه رفتارهایشان، تغییری در جایگاه آنها به وجود نمی‌آورد؛ چون این افراد به‌طور طبیعی و مردمی بالا نیامده‌اند و این یک دیکتاتوری زرد است؛ یعنی دیکته شدن سبک جلفی از زندگی که وابستگی فرهنگی شدیدی به خارج از کشور دارد و در برابر غرب خودکم‌بین و در برابر هموطنانش پرنخوت و مغرور است.

از اولین چهره‌هایی که مشخص شده بود در خارج از کشور زندگی می‌کنند و فقط برای کار کردن به ایران می‌آیند، فریبرز عرب‌نیا بود. او و پسرش جانیار در آمریکا زندگی می‌کنند. نسرین مقانلو هم همین‌طور بود. او اساسا قبل از هنرپیشه شدنش هم در آمریکا زندگی می‌کرد و جالب است که سینماگران ایرانی از بین این همه داوطلب مشتاق داخلی، یک نفر را در حد و قواره مقانلو ندیده بودند. پارسا پیروزفر هم در آمریکا زندگی می‌کرد و البته مدتی است که غیر از پروژه‌های سینمایی، برای اجرای تئاتر در ایران مانده است. حامد بهداد و شهاب حسینی هم اخیرا اقدام به اخذ اقامت در آمریکا کرده‌اند و حسینی اکنون در آنجا حضور دارد. حمید فرخ‌نژاد هم ازجمله هنرپیشه‌هایی است که پس از یک جنجال رسانه‌ای مشخص شد مخارج ماهانه حدودا 130 میلیون تومانی زندگی فرزند و همسرش در آمریکا را از سینمای ایران تامین می‌کند و می‌فرستد. نیکی کریمی مدت‌هاست که انگلستان را به‌عنوان محل زندگی انتخاب کرده و برای کار کردن به ایران می‌آید. اما بهرام رادان، رضا عطاران و پیمان قاسمخانی هم در کانادا خانه و زندگی دارند.

یک نکته جالب توجه، خانه و زندگی پیمان قاسمخانی در خارج از کشور است، چه اینکه او در سینمای ایران به‌عنوان نویسنده شناخته می‌شود و بودن او در خارج از کشور خیلی واضح‌تر نشان خواهد داد که این سینما به واقع آیینه‌ای از زندگی مردم ایران نیست؛ خصوصا اینکه قاسمخانی نویسنده بخش بدنه سینمای ایران و فیلم‌های پرفروش آن است و همین نشان می‌دهد آن بخش از سینمای ایران هم به مردم ربطی ندارد و اگر به آن می‌گویند پرفروش، خریدارانش ساکنان کدام طبقه اجتماعی هستند. البته علیرضا کاظمی‌پور، یعنی فیلمنامه‌نویسی که یک‌سری آثار به اصطلاح ماورایی و اجتماعی مثل «گمگشته»، «او یک فرشته بود»، «کمکم کن»، «غریبانه»، «از نفس افتاده»، «زمانه»، «خوش‌نشین‌ها»، «پنچری» و... را دارد هم مقیم کاناداست. او در سال دو سه بار به ایران می‌آید و سفارش کار می‌گیرد و برمی‌گردد کنار آبشار نیاگارا. غیر از اینها تعداد زیادی از چهره‌های هنری ایران هستند که برای به دنیا آوردن فرزندشان به خارج از کشور رفته‌اند. نکته چشمگیری که در این فهرست بلندبالا وجود دارد، نام دو کشوری است که به‌عنوان مقصد اکثر هنرپیشه‌های ایرانی، چه برای زندگی و چه برای به دنیا آوردن فرزندشان انتخاب شده؛ اکثر آنها به کانادا یا آمریکا رفته‌اند و این منطقا نمی‌تواند اتفاقی و بی‌دلیل باشد.

منبع:فرهیختگان

دیدگاه کاربران

ناشناس۶۵۳۳۵۳۱۰:۳۵:۳۸ ۱۳۹۷/۹/۷
حمید جبلی هم امریکاست
ناشناس۶۵۳۵۸۴۱۲:۰۴:۰۳ ۱۳۹۷/۹/۷
پسر ظریف هم همینطور و بچه خیلیای دیگه.... فقط یه سوال! اگه اینام مثل ما بچه هاشونو بیشتر از خودشون دوست داشته باشن.. اونوقت به کشور خودشون خدمت میکنن یا به کشور بچه هاشون ؟
ناشناس۶۵۴۲۹۳۱۷:۰۱:۳۲ ۱۳۹۷/۹/۷
پس فکر میکنی برجام و FATF و محیط زیست و ... از کجا درست شد ؟
ناشناس۶۵۳۷۲۱۱۳:۰۴:۵۱ ۱۳۹۷/۹/۷
لیست رو نخوندی؟ جدول سمت چپ رو ببین!! هر چند این مطلب کلا مشکل داره، چرا که مثلا نوشته مهناز افشار بچه شو در آلمان بدنیا آورده که تابعیت آلمان رو بگیره، اما آلمان برای تولد تابعیت نمی دهد.
ناشناس۶۵۴۰۲۰۱۵:۰۰:۴۹ ۱۳۹۷/۹/۷
با تشکر از این گزارش جدید و به‌روز روزنامه فرهیختگان. خوب بود.
ناشناس۶۵۴۴۵۸۱۸:۴۳:۴۵ ۱۳۹۷/۹/۷
از گذشته تا حال،برخی در برابر شرق و برخی در برابر غرب، دچار احساس حقارت می شوند؛ ریشه ها را می توان در عزت نفس،معرفت و ایران دوستی جستجو کرد...
ناشناس۶۵۴۴۹۲۱۹:۰۴:۲۱ ۱۳۹۷/۹/۷
پیش نماز که آن کند، پس نماز نیز چنین کند ! ایکاش دنبال این لیست نیز، لیست لندن نشینان ، آمریکا نشینان و کسانی از مسئولان را که تابعیت دوگانه دارند را منتشر میکردید !
ناشناس۶۵۳۳۵۷۱۰:۳۷:۵۰ ۱۳۹۷/۹/۷
میشه لطفا لیست مدیران،مسیولین و ژن های خوبی که در امریکا یا کانادا زندگی می کنند رو هم منتشر کنید؟..
ناشناس۶۵۳۶۷۴۱۲:۴۷:۴۶ ۱۳۹۷/۹/۷
خارج زندگی کردن گناه نیست، اما ادعای الگو بودن این ها و وطن و جانم برای ایران و... گزافه است.
آزاد۶۵۳۹۵۱۱۴:۲۱:۲۹ ۱۳۹۷/۹/۷
منظور دوست عزیز هم همین است ؛آنهایی که در ایران جایگاه و مقام دارند ولی پایگاه فرزندان و منتسبین آنها خارج است و دایم نیز جانم فدای وطن می گویند ولی معلوم نیست کدام وطن را می گویند.
پیمان۶۵۴۷۶۶۲۳:۱۷:۰۵ ۱۳۹۷/۹/۷
گناه برادر گناهه! فکر کن یه مسئول آمریکایی بیاد ایران زندگی کنه خانواده اش و خودش هم تابستان و عید بره اونجا! یه لحظه فکرش رو بکن تا به زشتی این کار پی ببری.
ناشناس۶۵۳۸۹۰۱۳:۵۷:۲۱ ۱۳۹۷/۹/۷
هرکسی میتونه در هرجایی که میخواد زندگی کنه . اما : اینکه اینها در خارج از ایران زندگی میکنن مهم نیست . مهم اینه که ژست ایرانی بودن و میهن پرستی میگیرن و در همه مسایل ، به خصوص چیزهایی که دوست ندارن نظر میدن و قیافه حق به جانب میگیرن . مثلا هزینه یک ماه تفریح اینها در اونجاها ، گاهی به صدها میلیون تومن میرسه و هیچکس هم حق اعتراض بهشون رو نداره . اما برای پیاده روی اربعین اگر یک نفر دویست هزار تومن پول خرج کنه یهو میریزن سرش که مگه مملکت فقیر نداره و چه و چه . مهم دورویی و نادونی این جماعته ، نه اینکه کجا زندگی میکنن .
ناشناس۶۵۴۵۰۵۱۹:۱۱:۰۰ ۱۳۹۷/۹/۷
حرف دل زدی
ناشناس۶۵۴۸۱۹۰۰:۱۷:۱۱ ۱۳۹۷/۹/۸
فعلا ظریف ما رو‌با بازی ضدپولشویی سرکار گذاشته تا سوال نکنیم چرا بچه اش آمریکاست و تابعیت اونجا رو داره اما مردم باید اینجا ایشون و‌ روحانی و برجام توخالیو‌ تحمل کنن
ناشناس۶۵۳۳۶۳۱۰:۴۰:۰۷ ۱۳۹۷/۹/۷
اگه میتونستم منم واسه فرزندم تابعیت میگرفتم حیف که نمیتونم.
ناشناس۶۵۳۹۰۰۱۳:۵۹:۵۰ ۱۳۹۷/۹/۷
برو افغانستان
علی۶۵۳۹۷۴۱۴:۳۲:۲۲ ۱۳۹۷/۹/۷
بخدا افغانستان از اینجا خیلی بهتره
ناشناس۶۵۶۳۹۸۲۲:۵۶:۴۳ ۱۳۹۷/۹/۹
شخصا هزینه رفتن به افغانستان خیلی بهتر رو بهت میدم. برو فقط بگم به هیچ وجه اجازه برگشت به ایران رو نداری قبول؟ خدا یعنی روزی میرسه ما از شر این کم سوادا راحت شیم؟
خورشید۶۵۴۳۰۲۱۷:۰۷:۰۹ ۱۳۹۷/۹/۷
برو لبنان یا سوریه
ناشناس۶۵۴۶۰۵۲۰:۴۰:۰۳ ۱۳۹۷/۹/۷
به ایرانیها ویزا نمی دهد .
محمد۶۵۴۳۸۶۱۸:۰۱:۱۸ ۱۳۹۷/۹/۷
بیچاره
ناشناس۶۵۳۳۷۴۱۰:۴۳:۰۸ ۱۳۹۷/۹/۷
ای کاش توان داشتید و فهرست مسئولین و سیاستمداران را مینوشتید
ناشناس۶۵۳۸۹۹۱۳:۵۹:۴۶ ۱۳۹۷/۹/۷
الان دیگه مسوولین و سلبریتی ها با هم پیوند خوردن . یعنی معمولا یک زن سلبریتی با یکی از تحفه های مسوولین عروسی میکنه و اینجوری دیگه همه چی یک کاسه میشه . مثل مهناز افشار . مثل عروس آقای سفیر در دانمارک . مثل ...
ناشناس۶۵۳۳۷۵۱۰:۴۳:۳۱ ۱۳۹۷/۹/۷
لطفا لیستی مشابه از مسئولان کشور هم تهیه و اعلام کنید.چرا در این موارد فقط هنرمندان و ورزشکاران را اعلام می کنید. مردم باید بدانند
ناشناس۶۵۳۴۳۳۱۱:۰۳:۳۸ ۱۳۹۷/۹/۷
یه جدولی برای مسئولین تهیه کن هنر پیشه که تکلیفش مشخصه و اختیارش دست خودشه.
سپهر۶۵۳۴۵۷۱۱:۱۰:۵۱ ۱۳۹۷/۹/۷
موافق ممنوع الکار شدن این افراد نیستم. اما رسانه ها باید اینها را وادار به پاسخگویی کنند! چطور است که از جیب تحریم شدگان و مظلومین در کشور های تحریم کننده و ظالم زندگی می کنند؟؟ حداقل این است که نباید در فیلم های با بودجه عمومی یا دولتی از اینها استفاده نمود. هنرمندی که درد مردم را مسخره کند بهتر است دوران بازنشستگی اش را در ویلای آمریکایی خود سپری کند. خیانت تعریف پیچیده ای ندارد.
ناشناس۶۵۳۹۹۹۱۴:۵۴:۱۱ ۱۳۹۷/۹/۷
مسئولان دولتی بچه های خودشون با پول دولت خارج تشریف دارن. حالا شما به یه بازیگر گیر دادی؟!!!!
ناشناس۶۵۴۳۸۴۱۸:۰۰:۲۶ ۱۳۹۷/۹/۷
شما پول و امکاناتش را داشتی این کار را نمیکردی؟...
ناشناس۶۵۳۴۶۱۱۱:۱۲:۳۷ ۱۳۹۷/۹/۷
حق داشتن
ناشناس۶۵۴۲۹۰۱۷:۰۰:۳۶ ۱۳۹۷/۹/۷
با پول مردم ؟ پول بیت المال که صداوسیما میریزه تو جیب اینها برای سریالهای بی سر و ته ؟ با پول بدون مالیاتی که اینجا در میارن و اونجا خرج میکنن ؟
رضا روحپرور۶۵۳۴۷۶۱۱:۱۸:۳۱ ۱۳۹۷/۹/۷
انتشار لیست مشابهی از سیاستمداران وطنی خالی از لطف نیست....
ناشناس۶۵۳۴۸۸۱۱:۲۱:۳۳ ۱۳۹۷/۹/۷
سلام: اگه رسانه عادلی هستید یک بار و فقط یک بار فهرست مدیران و مسئولان دولتی که برای خود و فرزندان‌شان تابعیت آمریکا، کانادا و... گرفتند رو منتشر کنید ..... علی برکت ا...
ناشناس۶۵۳۵۰۲۱۱:۲۸:۰۶ ۱۳۹۷/۹/۷
بد نیست فهرست مسئولین که فرزندانشان مقیم بلاد ینگه دنیا میباشند را هم منتشر کنید
ناشناس۶۵۳۵۰۷۱۱:۲۹:۳۱ ۱۳۹۷/۹/۷
این حقشونه مسئولیتی ندارند کسی که تو بدنه نظام کار می کنه نباید 2 تا بعیتی باشه یا بچش اونجا بشه مثل اینه که پوتین دخترش تبعه امریکا باشه میشه؟ وزیر امرو خارجه چین انگلیسی باشه اصلا امکان داره؟؟؟
seyed jazayeri۶۵۳۵۳۴۱۱:۳۹:۱۹ ۱۳۹۷/۹/۷
با سلام بهتر است سران سیاسی امنیتی و قضایی و وابستگان قدرت را مینوشتید که در کدام کشورهای خود و یا فرزندانشان زندگی میکنند و منبع درامدشان کجا است و چگونه بدست می اورند
ناشناس۶۵۳۵۳۸۱۱:۴۲:۴۱ ۱۳۹۷/۹/۷
اینها همونهایی هستن که تا طقی به طوقی میخوره ناله وا وطنا سر میدن
ناشناس۶۵۳۵۳۹۱۱:۴۲:۵۵ ۱۳۹۷/۹/۷
حسود
ناشناس۶۵۳۷۱۵۱۳:۰۳:۱۵ ۱۳۹۷/۹/۷
حسادت به وطن فروشی و دو رویی؟!!!
ناشناس۶۵۴۰۵۸۱۵:۱۶:۰۶ ۱۳۹۷/۹/۷
وضع مملکت رو گل و بلبل کردید همه دارن فرار میکنند بعد میگین وطن فروش ؟ جمع کنید بابا
مجید۶۵۳۵۶۳۱۱:۵۲:۲۹ ۱۳۹۷/۹/۷
الان همین الان پسر من با مدرک دکترا بیکاره و حاضره با ماهی 2 میلیون تومان کار کنه ولی کاری نیست . و دوستش در آمریکا و در شرایط برابر ماهی 11 هزار دلار یعنی تقریبا 130 میلیون تومان میگیره و ازدواج کرده و ماشین آخرین سیستم و غیره .
ناشناس۶۵۳۶۴۸۱۲:۳۶:۵۶ ۱۳۹۷/۹/۷
مشکل اینجاست که این استدلال مدتهاست ورد زبان خیلی‌ها شده؛ مدیران دولتی، صاحبان صنایع،‌ دانشگاهیان، هنرمندان و .... به همین خاطر واقعا عجیب نیست که خیلی از مشکلات ما حل نمی‌شوند. کسی نیست که مشکلات را حل کند. همه می‌خواهیم کار را بر دوش دیگری بیندازیم.
ناشناس۶۵۳۷۶۳۱۳:۱۶:۳۹ ۱۳۹۷/۹/۷
اگه راست میگی بفرستش بره امریکا
ناشناس۶۵۴۲۸۴۱۶:۵۶:۴۲ ۱۳۹۷/۹/۷
راست میگه ولی امکان رفتن برای همه مهیا نیست
ناشناس۶۵۴۶۴۵۲۱:۱۶:۴۱ ۱۳۹۷/۹/۷
پدر گرامی شرایط مساوی معنیش این نیست که از یه جا مدرک گرفتن وگرنه پسر شما هم الان داشت همونجا حقوق 11هزار دلاری میگرفت. فکر نکنم بخاطر وطن و .... اینجا مونده باشه.
ناشناس۶۵۳۵۹۳۱۲:۰۸:۲۷ ۱۳۹۷/۹/۷
اگر وقتی تو خیابون میبینن اینا رو ملت نگاه بهشون نندازه هوا ورشون نمیداره توهم خود مهم پنداری پیدا کنند که اینطور باشه خودشون رو بالاتر از جامعه ببینن
ناشناس۶۵۳۶۰۷۱۲:۱۴:۱۴ ۱۳۹۷/۹/۷
بازیگران مشکل بزرگی نیست، اگه راست میگید لیست مسئولان دوتابعیتی و فرزندان و اطرافیان خارج نشینشون رو منتشر کنید بعلاوه لیست فیش حقوقی و اموال و ... را
ناشناس۶۵۳۶۴۲۱۲:۳۱:۴۱ ۱۳۹۷/۹/۷
بیشتر این ها بازیگران ماهری هستند. هنرمند بودن مقوله دیگری است.
سعید۶۵۳۶۶۳۱۲:۴۳:۵۷ ۱۳۹۷/۹/۷
خیلی کار خوبی کردن. اگر شما عرضه دارید یه کاری بکنید که کسی اینهمه رنج سفر متحمل نشه که بره کانادا برای به دنیا آوردن بچه اش.
ناشناس۶۵۳۶۸۵۱۲:۵۰:۲۹ ۱۳۹۷/۹/۷
منم دوست داشتم فرزندم رو در یک کشورخارجی مثل افغانستان دنیابیارم ولی افسوس که پولش رو نداشتم
ناشناس۶۵۶۴۰۱۲۲:۵۹:۴۶ ۱۳۹۷/۹/۹
پولش رو من بهت میدم فقط تعهد بده به هیچ وجه از افغانستان خارج نشی و هرگز هم اجازه ورود به ایران رو نداری
ناشناس۶۵۳۷۰۹۱۳:۰۰:۱۴ ۱۳۹۷/۹/۷
واقعیت اینه که همینایی که الان انتقاد میکنن،اگه دستشون میرسید خودشون هم همچین شرایطی را برای فرزندان و خانوادشون فراهم می کردند. یعنی الکی انتقاد نکنید
ناشناس۶۵۳۸۲۲۱۳:۳۷:۰۵ ۱۳۹۷/۹/۷
محض اطلاع تولد در کشورهای اتحادیه اروپا هیچ مزیتی ندارد جز آنکه والدین مقیم آن کشور باشند .
ناشناس۶۵۴۷۵۸۲۳:۰۱:۵۱ ۱۳۹۷/۹/۷
نخیر اگر کودکی در المان به دنیا بیاد تابعیت میگیره لطفا اطلاغات غلط ندین
ناشناس۶۵۳۸۸۲۱۳:۵۶:۰۶ ۱۳۹۷/۹/۷
خوشبحالشون. من هم اگر میتونستم این کار رو میکردم.
ناشناس۶۵۳۹۲۱۱۴:۰۷:۰۹ ۱۳۹۷/۹/۷
بسیار کار خوب و عاقلانه کردند. اسم مسئولین و سیاستمداران را هم می آوردی!
ناشناس۶۵۳۹۲۶۱۴:۰۸:۵۶ ۱۳۹۷/۹/۷
بیچاره مردم ایران
ف.خ۶۵۴۰۰۶۱۴:۵۷:۳۶ ۱۳۹۷/۹/۷
فرزندان بسیاری از مقامات و رجال سیاسی هم در خارج زندگی می کنند و هم پاسپورت خارجی دارند.
ناشناس۶۵۴۰۳۲۱۵:۰۵:۲۶ ۱۳۹۷/۹/۷
آلمان و بلژیک و انگلستان با تولد تابعیت نمی دن. حتی اقامت هم نمیدن.
محسن۶۵۴۰۴۵۱۵:۱۰:۴۶ ۱۳۹۷/۹/۷
حداقل صدا و سیما اینها رو به کار نگیره.یعنی ما هنرپیشه ساکن وطن و کاربلد نداریم؟؟؟؟؟؟
ناشناس۶۵۴۰۷۹۱۵:۲۵:۲۲ ۱۳۹۷/۹/۷
اولا بیچاره ما مردم ثانیا اگر یکروز جرات کردید اسامی مسئولین دو تابعیتی را هم بنویسید. ممنون
مهدی۶۵۴۱۸۶۱۶:۰۱:۳۶ ۱۳۹۷/۹/۷
فهرست مسیولین رو هم چاپ کنید اگه جرات دارید که ندارید...
ناشناس۶۵۴۲۷۴۱۶:۵۱:۴۹ ۱۳۹۷/۹/۷
چقدر ما بدبختیم.خیلی راحت پول خودمون رو به اونها تحویل می دیم. اونوقت اونها کشورشون رو می سازن و ایران با این همه عظمت..‌‌‌
ناشناس۶۵۴۳۳۹۱۷:۳۳:۱۳ ۱۳۹۷/۹/۷
خیلی بیشتر ازین حرفاست، پول و شهرتشونو اینجا در میارن میرن اونور ...
ناشناس۶۵۴۳۵۹۱۷:۵۰:۲۹ ۱۳۹۷/۹/۷
به شما چه!؟؟؟؟
ناشناس۶۵۴۴۴۲۱۸:۳۷:۳۲ ۱۳۹۷/۹/۷
نکته جالب اینکه خودشون از مردم نشون می دن اما حاضر نیستن میان مردم زندگی کنن
علیرضا۶۵۴۴۶۸۱۸:۴۹:۲۸ ۱۳۹۷/۹/۷
این نشان دهنده جاذبه بیش از حد کشورمونه. اونوقت دنبال سرمایه گزار خارجی میگردیم. شما بچه های مولوی و شوش و کریمخان خودمون رو نمیتونی تو مملکت نگهداری میخوای سرمایه گزار اطریش و هلند رو به ایران بیاری.
ناشناس۶۵۴۴۹۳۱۹:۰۵:۰۲ ۱۳۹۷/۹/۷
از یک قماش هستند و مسئول و سلبریتی نمی شناسه.
ناشناس۶۵۴۵۶۹۲۰:۰۱:۵۰ ۱۳۹۷/۹/۷
زرنگ به اینها میگویند. راستی لیست آقازاده پس چی شد؟ ایران راتبدیل کردند به نون دونی و مصیبت مردم . همگی دسته جمعی عشق و حالشون انور دنیاست. ایول چه مملکتی داریم .
ناشناس۶۵۴۵۹۰۲۰:۲۴:۰۹ ۱۳۹۷/۹/۷
مرگ بر آمریکا فقط برای فقراست
ناشناس۶۵۴۵۹۷۲۰:۳۴:۵۸ ۱۳۹۷/۹/۷
حسود هرگز نیاسود.می تونید شما هم برید بگیرید
ناشناس۶۵۴۶۰۷۲۰:۴۰:۵۱ ۱۳۹۷/۹/۷
موضوع چیست که سیاست مداران و هنرپیشه ها و ... زنبیل در آنطرف آبها گذاشتند منظور برای روز مبادا است پس آدامهای هوشمندی هستند
ناشناس۶۵۴۶۷۸۲۱:۵۵:۱۶ ۱۳۹۷/۹/۷
نوشته بسیار زیبا و قابل تاملی بود. از نویسندگانش ممنونم
یک نفر۶۵۴۷۳۱۲۲:۳۷:۵۵ ۱۳۹۷/۹/۷
سلام اقا جان هنرپیشها تکلیفشون معلومه اگه ممکنه لیست بچه های مسئولین رو منتشر کنید.خیلیها این درخواست رو دارن اگر شما نویسنده این خبر واقع بین هستی و صرفا هدفت ایران و ایرانی است هر چه زودتر لیست رو منتشر کن.
مشاور۶۵۴۷۶۰۲۳:۰۷:۰۷ ۱۳۹۷/۹/۷
متاسفانه بخشی از ایرانیان فاقد مسولیت اجتماعی هستند و در مسولان نظام این خلا بیشتر مشهود است. و این نتیجه اینست که در مجلس شایستگان حضور ندارند
ناشناس۶۵۴۷۹۴۲۳:۵۶:۵۳ ۱۳۹۷/۹/۷
واقعا متاسفم برای این بازیگرها... چطور میتونن پولی رو که از جیب مردم بهشون داده میشه ببرن یه کشور دیگه خرج کنند تا به اقتصاد آن کشور کمک بشه؟! اگه راست میگن که هنرمند این کشور هستند در این شرایط بد اقتصادی بمانند داخل ایران و به اقتصاد ایران کمک کنند نه اینکه به فکر راحتی خودشون و بچه هاشون باشند. . . این دنیا بالاخره بعد از 70 یا 80 سال برای هر کسی به اتمام میرسه. چیزی که مهمه اینه که چقدر کار خوب انجام دادیم و به فکر همنوعانمون بودیم و چقدر رضای خدا رو در نظر گرفتیم. . . هر کسی به وجدانش رجوع کنه و از جوابای الکی به خودش و مردم پرهیز کنه. چرا که خدا از نیت هامون آگاهه.
ناشناس۶۵۴۸۳۳۰۰:۳۵:۳۹ ۱۳۹۷/۹/۸
بازی مزخرف خیلی از این بازیگران با فیلم های آبکی که با دست مزدهای زیاد بایداینجور هم بشه، وقتی اینها دارند دستمزد نجومی می گیرند و بسیاری از اوقات بحال انسانهای کم بضاعت اشک تمساح می ریزند، حرس ادم در میاد. وقتی این رفتارشون و اون هم ادعای ارق ملی گرایانه را می بینیم ،می فهمیم چقدر انسان های درو ییی هستند و تمام تلاششان فقط کسب ثروت است
حقیقت۶۵۵۸۴۴۰۸:۰۰:۳۲ ۱۳۹۷/۹/۹
این سلبرتی ها هم مثل مدیرانی که اینها رو اوردن و هنر پیشه کردن هستن که ........
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  5. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  6. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  7. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  8. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  9. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  10. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  11. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  12. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  13. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  14. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  15. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  16. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  17. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  18. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  19. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  20. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  21. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  22. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  23. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  24. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  25. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

آخرین عناوین