لطفا از ترس مرگ خودکشی نکنید!

ماهورا کیهانی،   3970906123 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار
لطفا از ترس مرگ خودکشی نکنید!

قرار است بررسی‌های نهایی درباره سی.اف.تی در مجلس صورت گیرد اما برخی در این زمان شروع کرده‌اند به ترساندن از جنگ و معتقدند که اگر سی.اف.تی تصویب نشود مجوز جنگ به طرف مقابل داده می‌شود!! حرفی که یکبار برای مذاکرات هسته‌ای و برجام زده شد و نتیجه آن چیزی نبود جز توهم جنگ که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌هایشان بارها و بارها به برداشتن سایه جنگ با برجام و امثالهم نقدی صریح را وارد دانسته و این ادعای مدعیان را رد کردند. اما انگار هنوز هم هستند افرادی که از ترس مرگ دوست دارند دست به خودکشی بزنند. 

بررسی سی.اف.تی در مجلس 

در خبرها آمده که رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از برگزاری نشست ویژه این کمیسیون برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) خبر داد. 

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه گفت: شورای نگهبان، ایراداتی را در ۲۲ مورد به مصوبه مجلس درباره الحاق ایران به کنوانسیون (CFT) وارد کرده بود که عمده‌ترین ایرادات شامل حق شرط‌ها بوده است. وی با بیان اینکه عجله‌ای در تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم نداریم، اظهار داشت: به‌طور قطع در مجلس، منافع ملی را در تصویب و بررسی لایحه (CFT) مدنظر قرار می‌دهیم و معتقدیم منافع کشور و مردم باید رعایت شود. 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اینکه اختلاف‌نظرهایی در موضوع لایحه (CFT) در بین اعضای کمیسیون وجود دارد، گفت: همین مسئله موجب شد،کمیته‌ای مشورتی متشکل از نمایندگانی از اعضای کمیسیون امنیت، شورای نگهبان، دولت و وزیر امورخارجه برای بررسی دقیق‌تر این لایحه تشکیل شود. 

فلاحت‌پیشه افزود: قرار است روز سه شنبه، نشست ویژه‌ای در کمیسیون امنیت با حضور آقای کدخدایی، قائم‌مقام دبیر شورای نگهبان و تمامی اعضای کمیسیون به منظور بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم(CFT) تشکیل شود. رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: پس از جمع‌بندی‌های نهایی درباره لایحه الحاق به کنوانسیون (CFT)، گزارش آن جهت بررسی تقدیم هیئت‌‌رئیسه مجلس می‌شود. 

ابزار برای حمله به کشور؟! 

اما جالب است بدانیم که دکتریوسف مولایی استاد روابط بین الملل در یکی از نشریات حامی دولت نوشت: برای شفاف‌سازی مناسبات مالی و ایجاد اطمینان از اینکه کشوری در پروسه پولشویی و مخصوصا فاینانس کردن فعالیت‌های تروریستی فعالیت ندارد و عمل خلاف حقوق بین‌المللی انجام نمی‌دهد باید تمام ساز و کاری که در CFT پیش‌بینی شده انجام دهند. 

فعالیت‌های مالی هر کشور از نظر ارایه اطلاعات، بازرسی‌ها، ارتباطات و نظارت باید با استانداردهای جهانی انجام شود تا کشوری در معرض شبهه و تردید اینکه کاری از نظر فاینانس کردن وتامین هزینه فعالیت‌های تروریستی خلاف حقوق بین‌الملل می‌کند، قرار نگیرد. 

وقتی کشوری در معرض چنین اتهامی قرار بگیرد، سرمایه‌گذاری در آن کمتر انجام می‌شود و دروازه‌های ورود به مناسبات مالی و ارتباطات و کمک‌های مالی برای جابه‌جایی پول روی آن بسته می‌شود. به نوعی چنین کشوری به انزوا می‌رود و باید از راه‌های خلاف استانداردهای بین‌المللی مثل دور زدن تحریم‌ها برای عملیات و مناسبات مالی‌اش که شفاف نیست و ریسک و خطر زیادی دارد، اقدام کند. 

چنین کشوری مثل کسی است که اسیر شده و به لحاظ مالی نمی‌تواند ارتباطات مالی با دیگر کشورهای دنیا برقرار کند. وقتی کشوری نتواند در داخل سیستم جهانی فعالیت مالی داشته باشد، تبدیل به نظام بسته‌ای می‌شود که ارتباطی با بیرون ندارد. نظام‌های مالی بسته هم رفته‌رفته از درون خودشان ورشکست می‌شوند. 

در دنیایی که مسائل مالی با استانداردها و مکانیزم‌های تعریف شده و مورد قبول جامعه جهانی ادامه حیات می‌یابد، نمی‌توان در انزوا آینده‌ای را متصور شد. نمی‌توان در چنین شرایطی ارتباطات و اتصالات با دنیای بیرون را بست. این شرایط مثل این است که درختی با ریشه‌هایش و با طبیعت ارتباطی نداشته باشد، مشخص است که این درخت آرام آرام خشکیده می‌شود. اگر CFT تصویب نشود، در کوتاه‌مدت ممکن است کشور در برخی از حوزه‌ها بتواند امورات خود را بگذراند اما در درازمدت احتمالا خسارات زیادی به کشور وارد می‌شود. 

اگر کشور این کنوانسیون را نپذیرد، به رقیبان این فرصت را می‌دهد در شرایطی که از هر ابزاری برای شکست و مقابله با ایران استفاده می‌کنند، از این موضوع هم استفاده کنند . در واقع این یکی از ابزارهایی است که می‌تواند در اختیار دشمنان ایران باشد تا علیه ما از آن استفاده کنند. تصویب نشدن این کنوانسیون مثل آفت یا بیماری‌ای است که به جان کشور می‌افتد و گرفتارش می‌کند و در نهایت آسیب‌هایش را وارد می‌کند. 

راهکار این است که نخبگان، دانشگاهیان، صاحب‌نظران، اهل فن و متخصصان باید فعالیت‌شان را در اطلاع‌رسانی و آگاهی دادن به جامعه بیشتر کنند و افراد جامعه را با خطرهای عدم تصویب چنین کنوانسیونی آشنا کنند. وقتی آگاهی جامعه بالا رفت، برای دفاع و حمایت از اقدامات دولت در تصویب این کنوانسیون به حرکت درمی‌آیند. هنوز آن حساسیت لازم در جامعه ایجاد نشده است و هنوز بیشتر افراد جامعه به‌طور دقیق مطلع نیستند که خطرهای عدم تصویب این کنوانسیون تا چه حد می‌تواند گسترده و عمیق باشد. او مدعی شد که بدون تصویب سی.اف.تی مجوز حمله به کشور را می‌دهیم. 

ارتباط تعلل اروپا در اجرای برجام با سی.اف.تی 

اما لازم به یادآوری است که بدانیم بزرگترین پولشویی جهان در یک کشور اروپایی اتفاق افتاده است، کشوری که عضو سازمان اف.ای.تی.اف است. بر اساس اطلاعات دقیق و واقعی که از سوی سازمان‌های معتبر مالی جهان منتشر شده است بیش از ۸۰ درصد پولشویی در آمریکا و اروپا انجام می‌شود. 

سازمان اف.ای.تی.اف یا همان گروه اقدام مالی، چهار کنوانسیون دارد که یکی از آنها کنوانسیون پالرمو است و دیگری سی.اف.تی است، کنوانسیون سی.اف.تی مهمترین زیر مجموعه اف.ای.تی.اف است که از سوی شورای نگهبان رد شده و به مجلس بازگردانده شده است.اصرار در داخل کشور از سوی دولتمردان به ویژه شخص وزیر خارجه بر این است که این لایحه تصویب شود. متهم کردن کشورمان به پولشویی از سوی آقای ظریف فشار برای پیوستن به سی.اف.تی بود. 

کنوانسیون سی.اف.تی برای مقابله با تامین مالی تروریسم است و کنوانسیون پالرمو برای مقابله با پولشویی البته هر یک از این دو کنوانسیون بندهای دیگری هم دارد که مشابه است، اما اصلی ترین آن این دو موضوع است. 

هر دو کنوانسیون تاکید بر مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم در جهان را دارد. با وجود چنین سازمان‌هایی که ساخته دست غرب و تفکر سرمایه داری و لیبرالی است، چرا بیشترین و بزرگترین پولشویی‌های دنیا و حمایت از تروریسم و پرورش آن از سوی همین کشورهای غربی و آمریکایی صورت می‌گیرد؟! 

قطعاً در اخبار خواندید که بزرگترین پولشویی جهان در دانمارک با رقم ۲۲۷ میلیارد دلار اتفاق افتاده است. دانمارک عضو سازمان اف.ای.تی.اف و کنوانسیون‌های زیر مجموعه آن را پذیرفته اما با وجود عضویت در این سازمان و نظارت‌هایی که از سوی اف.ای.تی.اف انجام می‌شود، این کشور مرتکب جرم بزرگترین پولشویی جهان می‌شود؟ 

دانمارک همان کشوری است که چندی پیش با بازداشت چند نفر در اروپا و خاک خود ایران را متهم به حمایت از تروریست‌ها برای اقدام تروریستی در فرانسه و دانمارک کرد در حالی که رهبر گروه تروریستی الاهوازیه در دانمارک به سر می‌برد، همان گروهی که اقدام تروریستی اهواز را به عده گرفته بود. 

با وجود چنین تخلفات گسترده‌ای باید دانمارک در فهرست سیاه اف.ای.تی.اف قرار گیرد اما با کمال وقاحت می‌بینیم که نام ایران در فهرست سیاه چنین سازمانی است. 

ایران هنوز به عضویت گروه اقدام مالی در نیامده است و در حال بررسی کنوانسیون‌هایی است که الحاق اف.ای.تی.اف است. 

اگر سازمان اف.ای.تی.اف درست عمل کند باید دانمارک در فهرست سیاه این سازمان قرار گیرد، اما از انجا که چنین سازمانهایی برای مصونیت بخشیدن به رفتارهای کشورهای خودی تشکیل شده‌اند و برای تحت فشار قرار دادن کشورهای غیر خود کارکرد دارند، نباید انتظار داشت که دانمارک در لیست سیاه آن سازمان جا داشته باشد. 

گروه اقدام مالی مانند دیگر سازمان‌های زیر مجموعه سازمان ملل است، آیا سازمان بین المللی انرژی اتمی به درستی عمل می‌کند؟ 

ایران سال‌ها است که تلاش می‌کند ثابت کند فعالیت‌های هسته‌ای صلح آمیز دارد، همه اطلاعات لازم از سوی ایران در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی قرار گرفته است و بازرسان آن نیز در سال‌های گذشته از همه تاسیسات کشورمان بازدید کرده‌اند اما باز هم ایران متهم به انحراف در فعالیت‌های خود شد. 

حتی توافق هسته‌ای نیز نتوانست دشمنی‌های آمریکا و اروپا را با ایران پایان دهد، فعالیت‌های هسته‌ای ایران اکنون دروضعیت تعلیق قرار دارد و بازرسان آژانس نیز بر این روند نظارت دارند. 

گزارش‌های آژانس نیز تایید می‌کند ایران به تعهد خود در برجام پایبند است اما طرف مقابل از برجام خارج شده است. 

با وجود تبعیض‌های گسترده‌ای که در سازمان‌های بین المللی اعمال میشود، چرا برخی در داخل اصرار بر پیوستن به آنها دارند؟ خواسته‌ای که از سوی کشورهای تاسیس کننده سازمان‌هایی همچون آژانس بین المللی انرژی اتمی و سازمان اف.ای.تی.اف پیگیری می‌شود. 

گروه ویژه اقدام مالی مهر ماه سال جاری در گزارش خود از بی توجهی عربستان سعودی به جرائم مالی، پولشویی و تامین مالی تروریسم در سطح بین المللی، به شدت انتقاد کرده است. رقم این جرائم مالی به مبلغی بین ۱۲ تا ۳۲ میلیارد دلار می‌رسد. 

گزارش اف.ای.تی.اف نشان می‌دهد که عربستان سعودی هم پولشویی دارد و هم حمایت از تروریسم، جالب است همین کشور که عضو گروه اقدام مالی است، در این سازمان علیه ایران موضع گیری می‌کند و خواهان ماندن نام ایران در فهرست سیاه این سازمان می‌شود! 

حال با چنین وضعیتی که در جهان و در میان کشورهای مدعی و عضور گروه اقدام مالی وجود دارد، و با توجه به این که میدانیم هدف از اصرار و هضدار به ایران برای پیوستن به این گروه چیست، باز هم برنامه ریزی برای پیوستن ایران به گروه اقدام مالی به صلاح و مصلحت است؟ 

اروپا که با محوریت سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان همچنان مذاکرات بی ثمری را با ایران بر سر برجام انجام می‌دهد، یکی از شروط خود را برای ماندن در توافق هسته‌ای پس از خروج آمریکا از آن، پیوستن ایران به گروه اقدام مالی اعلام کرده است. 

وقت کشی اروپا بر سر اجرای برجام، به همین خاطر است تا تکلیف کنوانسیون سی.اف.تی روشن شود، اگر ایران به این کنوانسیون نپیوندد اروپا نیز خود را از برجام بیرون خواهد برد، اگر هم تصویب شود، باز هم نباید انتظار داشت که اروپا تمام قد پشت برجام می‌ایستد و تعهدات خود را اجرا میکند. با توجه به این که کارشناسان کشورمان اعتقاد دارند در صورت ایجاد کانال ویژه اس پی وی (کانال ویژه اقدام مالی اروپا) تنها ۲۰ درصد از مشکلات تحریم برای ایران حل میشود. 

اکنون دیگر تصمیم با سازمان‌ها و دستگاه‌هایی است که باید در این زمینه نظر بدهند. مجلس این لایحه را تصویب کرده و شورای نگهبان نیز آن را رد کرده است، دولت موافق پیوستن ایران به سی.اف.تی است، می‌ماند مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی امنیت ملی. حالا باید دید که تصمصم منطقی گرفته می‌شود یا با جو موجود برخی از ترس جنگ دست به اقدامی می‌زنند که منافع عمومی را به خطر اندازد. 

منبع: سیاست‌روز

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

    2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

    3. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

    4. این صدای اقتدار ایران است ...

    5. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

    6. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

    7. وحدت ملی با وعده صادق

    8. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

    9. استخوانی در گلوی اسرائیل!

    10. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

    11. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

    12. کمی دیر نیست؟

    13. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

    14. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

    15. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

    16. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

    17. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

    18. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

    19. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

    20. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

    21. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

    22. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

    23. تصاویری از نمازجمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی | کدام چهره‌های سیاسی و نظامی به نمازجمعه رفتند؟

    24. اسراییل چه باید بکند؟ 

    25. علم‌الهدی: نباید بیکار نشست تا تنها دولت بیاید تلخی معیشت را از سفره مردم بردارد

    پربحث‌های اخیر

      پربحث‌های هفته

      1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

      2. این صدای اقتدار ایران است ...

      3. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

      4. وحدت ملی با وعده صادق

      5. استخوانی در گلوی اسرائیل!

      6. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

      7. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

      8. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

      9. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

      10. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

      11. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

      12. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

      13. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

      14. اسراییل چه باید بکند؟ 

      15. بهادری جهرمی: احیای دریاچه ارومیه با برنامه‌ریزی دولت رخ داد

      16. انتقاد دوباره شریعتمداری از مسئولین درباره وضعیت حجاب/ اوج و فرود قیمت دلار

      17. واکنش محمود احمدی نژاد به حمله موشکی ایران

      18. واکنش خاندوزی به ادعای منفعت دولت از افزایش قیمت ارز/ حمایت خاتمی از عملیات وعده صادق

      19. این تریبون به مرجعیت نمازجمعه کمک کرد؟

      20. تحلیل صالحی از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی/ توضیحات کنعانی درباره کشتی توقیف‌شده در تنگه هرمز

      21. مشتِ آهنینِ ایران و" گنبدِ کابوسِ" اسرائیل

      22. حسین دهباشی به دادسرا احضار شد

      23. عبدالکریمی: مدافع تمام‌قد نیروهای دفاعی‌ ایران هستم

      24. احتمال تشکیل استان تهران غربی

      25. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

      آخرین عناوین