سرنوشت مربیانی که "پرس" برکنار کرد/ کی‌روش، دل‌بوسکه، پیگرینی و ...

گروه ورزشی الف،   3970810011

سرمربی پرتغالی با وجود اینکه در رئال مادرید موفق نبود و دورانش به عنوان یکی از بدترین های تاریخ باشگاه محسوب می شود توانست در تیم ملی ایران موفق عمل کند.

به گزارش ایسنا و به نقل  از مارکا، یولن لوپتگی، دوشنبه شب از سمتش به عنوان سرمربی رئال مادرید برکنار شد و نام سرمربی اسپانیایی در کنار دیگر مربیان بزرگی که در دوران فلورنتینو پرس اخراج شدند، قرار گرفت.

هر یک از این مربیان پس از ترک مادرید سرنوشت متفاوتی داشتند که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

ویسنته دل بوسکه (۱۹۹۹ – ۲۰۰۳) بازنشسته

زمانی که پرس در انتخابات پیروز شد، دل بوسکه هدایت مادرید را برعهده داشت. او به همراه سفیدپوشان توانست فاتح جام قهرمانان اروپا شود و دو قهرمانی در لالیگا به دست آورد. با این حال پس از قهرمانی در لالیگا اخراج شد.

دل‌ بوسکه پس از ترک مادرید هدایت تیم ملی اسپانیا را برعهده گرفت و توانست بزرگ‌ترین افتخار تاریخ فوتبال اسپانیا را به نام خود ثبت کند. دل بوسکه با لاروخا فاتح جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی شد.

کارلوس کی‌روش (۲۰۰۳ - ۲۰۰۴) سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

جانشین دل بوسکه سرمربی ناشناخته‌ای به نام کارلوس کی‌روش بود. او در منچستر یونایتد دستیار سر الکس فرگوسن بود. سرمربی پرتغالی تنها یک فصل در مادرید حضور داشت و پایان خوبی با این تیم نداشت. او پس از جدایی از سفیدپوشان، هدایت تیم ملی کشورش را برعهده گرفت اما به موفقیتی دست نیافت. سپس از سال ۲۰۱۱ به عنوان سرمربی ایران انتخاب شد و در این تیم تا به امروز موفق عمل کرده است.

خوسه آنتونیو کاماچو (۲۰۰۴ - ۲۰۰۴) بدون تیم

پس از حضور ناموفق کی‌روش در مادرید، پرس تصمیم گرفت کاماچو را به عنوان سرمربی جدید تیمش انتخاب کند. با این حال سرمربی اسپانیایی پس از پایان هفته سوم لالیگا از سمتش برکنار شد. کاماچو پس از ترک مادرید هدایت بنفیکا را برعهده گرفت، سپس سرمربیگری در اوساسونا را تجربه کرد و به چین رفت. آخرین مقصد سرمربی اسپانیایی، گابون بود و تنها یک ماه در این کشور حضور داشت.

ماریانو گارسیا رمون (۲۰۰۴ - ۲۰۰۴) بدون تیم

رمون دیگر مادریدی بود که تنها سه ماه هدایت سفیدپوشان را برعهده گرفت. او جایگزین کاماچو شده بود. سرمربی اسپانیایی پس از مادرید، تجربه حضور در پاریس را داشت. او سه سال هدایت این تیم را برعهده گرفت و آخرین تجربه مربی‌گری‌اش را گذراند.

واندرلی لوکزامبورگو (۲۰۰۴ - ۲۰۰۵) بدون تیم

مادرید برای پایان دادن به بحران خود به سراغ یک سرمربی برزیلی رفت. لوکزامبورگو در آن زمان شهرت زیادی داشت. شروع خوب او باعث شد در فصل آینده نیز هدایت مادرید را برعهده بگیرد اما به خاطر نتایج بد در ماه دسامبر اخراج شد. سرمربی برزیلی به کشورش بازگشت و هدایت تیم‌هایی همچون سانتوس،‌ پالمیراس، فلامینگو، فلومیننزه را برعهده گرفت. او اکنون بدون تیم است.

خوان رامون لوپس کارو (۲۰۰۶ - ۲۰۰۵) تیم فوتبال شنزن

لوپس به عنوان جانشین لوکزامبورگو به مادرید رفت. او نتوانست شرایط سفیدپوشان را بهبود بخشد تا بحران تیم مادرید بیشتر شود. در نهایت پرس از سمت خود به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید استعفا کرد.

لوپس پس از ترک مادرید هدایت تیم‌هایی همچون راسینگ سانتاندر، لوانته و سلتاویگو را برعهده گرفت. او پس از سلتاویگو هدایت تیم زیر ۲۱ سال اسپانیا را برای دو سال برعهده گرفت. سرمربی اسپانیایی سپس به هدایت تیم‌های ملی روی آورد و تجربه مربی‌گری در رومانی، عربستان و عمان را داشت. مقصد پایانی او لیگ چین بود. لوپس کارو در حال حاضر هدایت تیم فوتبال شنزن را برعهده دارد.

مانوئل پیگرینی (۲۰۱۰ - ۲۰۰۹) وستهام

پرس سه سال بعد دومین دوران حضورش را به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید تجربه کرد. او مانوئل پیگرینی را سرمربی سفیدپوشان انتخاب کرد. در نهایت نتایج ضعیف این سرمربی در لیگ قهرمانان باعث شد در پایان فصل با مادرید خداحافظی کند.

پیگرینی سپس با مالاگا قرارداد امضا کرد. مقصد بعدی سرمربی شیلیایی، منچستر سیتی بود و توانست با این تیم فاتح لیگ برتر انگلیس شود. پیگرینی به آسیا رفت و هدایت هیبی فورتون را بر عهده گرفت. این سرمربی در حال حاضر روی نیمکت وستهام نشسته است.

ژوزه مورینیو (۲۰۱۳ - ۲۰۱۰) منچستر یونایتد

یک فصل بدون جام برای مادرید به ثبت رسید تا پرس با ژوزه مورینیو قرارداد امضا کند. سرمربی پرتغالی به عنوان یک قهرمان پس از فتح لیگ قهرمانان اروپا با اینتر به مادرید رفت. او در نخستین فصل حضورش برای سفیدپوشان قهرمانی در لالیگا را به ارمغان آورد. همچنین در کوپا دل ری نایب قهرمان شد اما هرگز نتوانست از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بگذرد. این موضوع باعث شد درنهایت مادرید را ترک کند.

لیگ برتر در انتظار مورینیو بود. او پس از قهرمانی در لیگ این کشور با چلسی، هدایت منچستر یونایتد را بر عهده گرفت.

کارلو آنچلوتی (۲۰۱۵ - ۲۰۱۳) ناپولی

آنچلوتی به عنوان سرمربی مادرید انتخاب شد تا این تیم را دوباره قهرمان اروپا کند. او توانست این کار را انجام بدهد. سرمربی ایتالیایی در نخستین سال حضورش فاتح دسیما شد. با این حال در دومین سال نتایج خوبی کسب نکرد و مجبور شد مادرید را ترک کند.

آنچلوتی سپس با بایرن مونیخ قرارداد امضا کرد و تنها یک فصل هدایت تیم آلمانی را برعهده داشت. سپس ناپولی خواستار امضای قرارداد با این سرمربی شد و او اکنون هدایت تیم ایتالیایی را برعهده دارد.

رافائل بنیتس (۲۰۱۶ - ۲۰۱۵) نیوکاسل

بنیتس هدایت مادرید را در سال ۲۰۱۵ برعهده گرفت اما شروع خوبی نداشت و باعث شد در ژانویه ۲۰۱۶ مادرید را ترک کند. او سپس به لیگ برتر انگلیس رفت تا نیوکاسل را از بحران خارج کند. تیم انگلیسی به دسته دوم سقوط کرده بود اما یک سال بعد با هدایت سرمربی اسپانیایی به لیگ برتر بازگشت. سرمربی اسپانیایی همچنان هدایت نیوکاسل را برعهده دارد.

زین‌الدین زیدان (۲۰۱۸ - ۲۰۱۶) بدون تیم

زیدان به عنوان جانشین بنیتس معرفی شد و توانست به بهترین سرمربی تاریخ باشگاه مادرید تبدیل شود. او توانست در سه سال پیاپی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.

سرمربی فرانسوی به دلایل شخصی در پایان فصل گذشته تصمیم به جدایی از مادرید گرفت. زیدان در حال حاضر بدون تیم است.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  2. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  3. اعتماد کنید و مطمئن باشید

  4. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  5. نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت الاسلام صدیقی اقامه می‌شود

  6. این صدای اقتدار ایران است ...

  7. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  8. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  9. ارژنگ امیرفضلی و زندگی در شرایط سختِ تورنتو

  10. یک نکته قابل‌تامل در مورد توسعه قدرت نظامی ایران

  11. وحدت ملی با وعده صادق

  12. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  13. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  14. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  15. پشت‌پرده عقب‌نشینی صهیونیست ها از غزه

  16. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

  17. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  18. درگیری لفظی علی دبیر و پیمان یوسفی روی آنتن زنده: شما تنت میخاره!

  19. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  20. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  21. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  22. تصاویری از نمازجمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی | کدام چهره‌های سیاسی و نظامی به نمازجمعه رفتند؟

  23. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  24. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  25. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

آخرین عناوین