ساخت حمام به جای برگزاری مراسم عروسی

گروه اجتماعی الف،   3970707241 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

زوج اراکی هزینه مراسم عروسی خود را صرف ساخت حمام و سرویس بهداشتی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان کردند.

به گزارش فارس، در یک اقدام خداپسندانه زوج اراکی هزینه مراسم عروسی خود را صرف ساخت حمام و سرویس بهداشتی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان کردند.

نیکزاد منتظری و همسرش تصمیم گرفتند به جای برگزاری مراسم عروسی، بعد از ماه محرم و صفر هزینه آن را صرف ساخت حمام و سرویس بهداشتی مناطق محروم شهرستان سیب وسوران سیستان و بلوچستان کنند.

نیکزاد در این رابطه به خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: پدرم از خیرین داوطلب جمعیت هلال احمر استان است که گاها بخشی از درآمد خود را به مناطق محروم اختصاص می‌دهد و من و همسرم نیز تصمیم گرفتیم با الگوگیری از پدرم به جای برگزاری مراسم عروسی، هزینه آن را برای ساخت حمام و سرویس بهداشتی در نظر بگیریم.

وی تصریح کرد: امیدواریم دعای خیر مردم این مناطق محروم توشه‌ای برای آخرت ما باشد.