در هفتاد و سومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل؛ روحانی: سخن ما روشن است؛ تعهد در برابر تعهد، نقض در برابر نقض و تهدید در برابر تهدید/ هرگونه گفت‌وگویی باید در تداوم برجام باشد/ از تحریم دست بردارید و به تکفیر پایان دهید

گروه سیاسی الف،   3970703223 ۶۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس جمهور کشورمان با تبیین مواضع کشورمان درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در هفتادوسومین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ایران را نه بر اساس سیاست که در فرهنگ و تمدن خود یک امپراتوری خواند و خطاب به سران کشورهای جهان گفت: سخن ما روشن است: تعهد در برابر تعهد، نقض در برابر نقض،تهدید در برابر تهدید. و گام در برابر گام، به جای حرف در برابر حرف.

روحانی: سخن ما روشن است؛ تعهد در برابر تعهد، نقض در برابر نقض و تهدید در برابر تهدید/ هرگونه گفت‌وگویی باید در تداوم برجام باشد/ از تحریم دست بردارید و به تکفیر پایان دهید

به گزارش الف به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز سه شنبه در نشست سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با تاکید بر اینکه " نه جنگ، نه تحریم؛ نه تهدید، نه زورگویی؛ فقط وفای به عهد و عمل به قانون" اظهار داشت: سازمان ملل یکی از ادارات ِدولت آمریکا نیست و نباید اجازه دهد که مصوباتش، گروگانِ بازی‌های انتخاباتی و تبلیغاتی برخی از اعضا گردد.

متن سخنان دکتر روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«الحمدلله رب العالمین و الصلوه والسلام علی رسول الله و آله و صحبه»

خانم رئیس،

انتخاب شما را به ریاست هفتاد و سومین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، تبریک می‌گویم.

امروز در شرایطی گرد هم آمده‌ایم که جهان، از خودسری و بی‌توجهی برخی از دولت‌ها به ارزش‌ها و نهادهای بین‌المللی در رنج است. پیام حضور ما در اینجا، آن است که ایجاد منافع و امنیتِ جهان با کمترین هزینه، در سایه هماهنگی و همکاری کشورها امکان‌پذیر است. اما متاسفانه در جهان امروز شاهد حاکمانی هستیم که فکر می‌کنند با تقویت ناسیونالیزمِ افراطی، نژادپرستی و بیگانه‌ستیزی که یادآور تفکر نازی‌هاست و با زیر پا گذاشتن مقررات جهانی و تضعیف سازمان‌های بین‌المللی بهتر می‌توانند به منافع خود دست یابند و یا حداقل برای کوتاه مدت، می‌توانند بر احساسات عمومی و جذب آرای مردم، تاثیر بگذارند و برای این منظور، به نمایش‌های مضحکی حتی در قالب تشکیل جلسه غیرمعمول شورای امنیت، دست می‌زنند.

باید برای همیشه، این خیال‌پردازی را کنار بگذاریم که، می‌توان با سلب امنیت و صلح از دیگران، صلح و امنیت بیشتری را برای خود، دست و پا کرد. باید مجال رشد به این تفکر را ندهیم که می‌توان با ایجاد ناامنیِ ساختگی، از دیگران باج‌خواهی کرد. در این مسیر، مقابله با چندجانبه‌گرایی، نه نشانه قدرت بازو، که علامت ضعفِ اندیشه است و حکایت از عدم شناخت از جهانی درهم‌تنیده و پیچیده، دارد.

در این شرایط، بی‌تفاوتی و بی‌اثری نهادهای بین‌المللی می‌تواند خطری برای صلح جهانی باشد. دولت‌های اقتدارگرا دشمنان صلح و پدران جنگ هستند.

دولت ایالات متحده آمریکا، دست‌کم در صورت هیات حاکمه کنونی خود، عزم آن دارد که کلیه نهادهای بین‌المللی را بی‌خاصیت سازد. این دولت درحالی‌که برخلاف قواعد و حقوق بین‌الملل، از یک توافق چندجانبه مصّوب شورای امنیت خارج شده، جمهوری اسلامی ایران را به گفت‌و‌گوی دوجانبه می‌خواند. دولتی که هنوز به دولت بودن خود آگاه نیست و عهد و پیمان سَلَف خود را نقض می‌کند و اصل حقوقیِ مسئولیت دائمیِ دولت‌ها را نمی‌شناسد. دولتی که به مشورت نخبگان، بها نمی‌دهد؛ از ایران می‌خواهد با او گفت‌وگو کند!

ما با چه معیاری می‌توانیم با چنین دولتِ بدعهدی، عهدِ جدیدی ببندیم! هرگونه گفت‌وگویی باید در تداوم برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت باشد، نه با اِعراض از آن و بازگشت به گذشته، که این ارتجاعی بزرگ است. ارتجاعِ بزرگ‌تر آن‌که دولت آمریکا پنهان نمی‌کند که در پی براندازی همان دولتی است که خواستار گفت‌وگو با آن است!

حضار محترم؛

رویکرد جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیاست خارجی همواره مبتنی بر چندجانبه گرائی و پایبندی به اصول شناخته شده حقوق بین‌الملل بوده است. احترام ما به معاهده عدمِ اشاعه، و مذاکرات سخت و طولانی ما با گروه ۱+۵ که منجر به توافق برجام شد، نمونه بارزی از این رویکرد است.

 خرسندیم که جامعه بین‌المللی، خروج یک‌جانبه و غیرقانونیِ دولت آمریکا از برجام را برنتافت و در برابر آن موضعی قاطع اتخاذ نمود. برجام حاصل بیش از یک دهه تلاش دیپلماتیک و یک دوره مذاکرات فشرده برای رفع یک بحرانِ ساختگی بود. این سند توسط قطعنامه 2231 شورای امنیت به اتفاق آراء تایید و به تعهدی بین‌المللی تبدیل شد. بر اساس این قطعنامه، همه کشورها و سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای موظف‌اند از هر اقدامی در مغایرت با آن خودداری کرده و از اجرای برجام حمایت نمایند.

بر پایه دوازده گزارش متوالیِ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران تا به امروز به کلیه تعهدات خود پایبند بوده است؛ لکن آمریکا از همان ابتدا به اجرای تعهداتش وفادار نماند. متعاقباً دولت فعلی آمریکا به بهانه‌های واهی با نقض تعهدات خود، از این توافق خارج شد. سازمان ملل متحد نباید اجازه دهد که مصوباتش، گروگانِ بازی‌های انتخاباتی و تبلیغاتی برخی از اعضا گردد و به هیچ عضوی نباید اجازه داد که به دلیل مسائل داخلی، از اجرای تعهدات بین‌المللی، شانه خالی کند.

علاوه بر این، آمریکا از سایر کشورها نیز می‌خواهد برجام را نقض کنند. خطرناک‌تر اینکه، آمریکا همه کشورها و سازمان‌های بین‌المللی را تهدید می‌کند که اگر به قطعنامه 2231 شورای امنیت عمل کنند، مجازات خواهند شد. این دو، یعنی «دعوت عام برای سرپیچی از قانون» و «تهدید قانون مداران به مجازات»، برای اولین بار است که در تاریخ این سازمان، اتفاق می‌افتد. این روش منحصر به برجام نیست، و در برخورد آمریکا حتی با دیوان کیفری بین‌المللی نیز حاکم است.

ما از حمایت جامعه جهانی و تلاش‌های اتحادیه اروپا، روسیه و چین در حمایت از اجرای برجام، قدردانی کرده و تحقق کامل تعهداتِ مصرح در آن را، شرط بقای این دست‌آوردِ مهم دیپلماسی می‌دانیم.

خانم‌ها، آقایان؛

تحریمهای یکجانبه و نامشروع، خود نوعی تروریسمِ اقتصادی و ناقض حقِ توسعه است. جنگ اقتصادی که آمریکا تحت عنوان تحریم‌های تازه، آغاز کرده نه تنها مردم ایران را هدف قرار داده، بلکه آثار زیان‌باری برای مردم کشورهای دیگر داشته و در روند تجارت جهانی، اِخلال کرده است.

ملت ایران در خلال چهل سال گذشته نشان داده که علیرغم سختی‌ها و تنگناهای ناشی از تحریم‌ها، همچنان مقاوم است و می‌تواند از این مرحله دشوار نیز به خوبی عبور کند. تاریخ هزاران ساله کشور ما نشان می‌دهد که ایران و ایرانی، در مقابل طوفان حوادث هرگز نشکسته و حتی سر خم نکرده است. در اینجا به صراحت اعلام می کنم که سیاست آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران از ابتدا غلط بوده و رویکرد لجاجت در مقابل خواستِ مردم ایران، که در انتخابات‌های متعدد بروز و ظهور یافته، یقیناً محکوم به شکست است. ایران با قدمت تاریخی و تمدنی و فرهنگیِ غنی و با جایگاه مهم ژئوپولیتیک خود، واقعیتی غیرقابل انکار است. بدون شک، سیاست مشارکت با ایران، آثار مبارکی برای ملت‌ها در بر داشته، که یک نمونه آن همکاری ایران با کشورهای دوست در مبارزه با تروریسم است.

درک ایالات متحده آمریکا از روابط بین‌الملل، اقتدارگرایانه است. آمریکا فکر می‌کند چون زور دارد حق هم دارد. درک آن‌ها از قدرت، نه اقتدارِ مشروع و قانونی، که زورگویی است. هیچ دولت و ملتی را نمی‌توان به زور به پایِ میز مذاکره آورد و اگر چنین شود آنچه انباشت می‌شود، خوشه‌های خشم ملت‌هاست که نصیب زورگویان خواهد شد.

ما هم معتقدیم که در نهایت، راه بهتری جز گفت‌وگو وجود ندارد اما گفت‌وگو، دوسویه است، و براساس برابری، عدالت و منزلت انسان‌ها و بر مبنای قواعد و حقوق بین‌الملل. قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، «ورق پاره» نیست. ما از شما دعوت می‌کنیم که به قطعنامه ۲۲۳۱ بازگردید؛ ما از شما دعوت می‌کنیم که به میز مذاکره‌ای که آن را برهم زدید، بازگردید. اگر از برجام می‌ترسید و آن را کارنامه رقیبان سیاسی خود در آمریکا می‌دانید، ما از شما دعوت می‌کنیم به مصوبه شورای امنیت بازگردید. ما از شما دعوت می‌کنیم که در نهادهای بین‌المللی بمانید. تحریم نکنید که تحریم و تکفیر دو روی یک سکه است؛ در تکفیر، اندیشه انسان‌ها انکار می‌شود و در تحریم، زندگی و رفاه مردم نفی می‌گردد.

سخن ما روشن است: تعهد در برابر تعهد، نقض در برابر نقض،تهدید در برابر تهدید. و گام در برابر گام، به جای حرف در برابر حرف.

سیاست ایران روشن است: نه جنگ، نه تحریم؛ نه تهدید، نه زورگویی؛ فقط وفای به عهد و عمل به قانون. ما از صلح و دموکراسی در همه خاورمیانه، حمایت می‌کنیم. دانش هسته‌ای را واجب و سلاح هسته‌ای را حرام می‌دانیم.

ما به عنوان قربانیان دیروز و امروز تروریسم همواره در صف مقدم مبارزه واقعی با تروریسم بوده‌ایم و خواهیم بود. مردم ما امروز عزادار شهادت ده‌ها انسان بی‌گناه اند که روز شنبه توسط تروریست‌هایی بخاک و خون کشیده شدند که با کمال وقاحت از برخی پایتخت‌های غربی و در مصاحبه با رسانه‌هایی که در غرب با دلارهای نفتی اداره می‌شوند مسئولیت این وحشیگری را پذیرفتند. ما در ایران تمامی اقدامات تروریستی را بدون ملاحظه محکوم کرده و می کنیم. ما از بیانیه محکم شورای امنیت ملل متحد در این زمینه استقبال می کنیم. ولی چرا روسای سازمان‌های تروریستی منجمله سازمانی که مسئولیت رسمی عملیات شنبه را به عهده گرفت در کشورهای غربی فعالیت می کنند و برنامه رسمی برای جمع‌اوری پول می‌گذارند؟ آیا این اقدامات مغایر مقررات بین‌المللی نیست؟ چرا هیچیک از ‌کشورهای تامین کننده مالی گروه‌های تروریستی ضد مردم ایران که سابقه تامین مالی و تسلیحاتی داعش و النصره و القاعده را نیز دارند نه تنها مورد مواخذه قرار نمی‌گیرند بلکه تشویق و تسلیح هم می‌شوند؟ برای اینکه دنیا ادعای مبارزه با تروریزم را جدی بگیرد، نیازمند یک اقدام مشترک جهانی برای برخورد جدی با این پدیده شوم بدون توجه به عاملین و قربانیان آن هستیم.

حضار محترم؛

بر همین اساس، ما از همان ابتدای بحران سوریه نسبت به هرگونه مداخله در امور داخلی این کشور و استفاده از راهکارهای غیر قانونی از جمله حمایت از گروه‌های افراطی و ترویستی برای اعمال فشار بر دولت سوریه، هشدار داده و تاکید کردیم که این بحران صرفاً از طریق گفت‌وگو میان طرف‌های سوری، قابل حل است. در همین راستا، حضور مشاورین نظامی ما در سوریه، به در خواست دولت سوریه انجام شده و منطبق بر حقوق بین‌الملل، و برای مبارزه با تروریزم است. ایران، روسیه و ترکیه در همکاری با دولت سوریه و طرف‌های سوری موفق شده‌اند در قالب فرایند آستانه، که اوایل ماه جاری میلادی، سومین اجلاس سرانِ آن، در تهران برگزار شد، نقش موثری در کاهش تنش در سوریه ایفا کرده و در آخرین اقدام مشترک، از درگیری و خونریزی در منطقه ادلَب جلوگیری کنند.

در طی بیش از سه سال گذشته، شاهد وضعیت وخیم انسانی در یمن هستیم که منجر به تخریبِ زیرساختها، کشتار و مجروح شدن صدها هزار نفر از مردم بیگناه و آوارگی میلیونها نفر و وقوع قحطی و بیماری‌های مزمن شده است. این اقدامات غیر انسانی، مصداق بارز جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی است. بحران یمن صرفاً از طریق گفت‌وگوی‌های یمنی – یمنی و بدون مداخله خارجی، قابل حل است. و در این راستا، آماده هر نوع کمک هستیم.

اصلی‌ترین بحران خاورمیانه، بی‌تردید مساله فلسطین است. گذشت زمان نباید و نمی‌تواند موجب توجیه اشغالگری باشد. جنایات بی شمار رژیم اسرائیل علیه فلسطینی‌ها بدون کمک‌های مادی و تسلیحاتی و سیاسی ایالات متحده، امکان‌پذیر نبوده است. اسراییل با داشتن زرادخانه هسته‌ای و تهدید صریح دیگران به نابودی با سلاح هسته‌ای، بزرگترین خطر برای صلح و ثبات منطقه و جهان است.

اقدام زشت دولت امریکا در انتقال سفارت این کشور به بیت المقدس و تصویب قانون نژادپرستانه «دولت یهود» در اسرائیل، ناقض موازین بین‌المللی بوده و مصداق بارز آپارتاید است.

خانم رئیس،

گسترش روابط با همسایگان و ایجاد منطقه امن‌تر و توسعه‌یافته‌تر، از اولویت‌های اصلی سیاست خارجی ایران است. چند هفته پیش، جمهوری اسلامی ایران، به همراه چهار کشور ساحلیِ دیگرِ دریای خزر، کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر را به امضا رساندند. اطمینان دارم این اقدام تاریخی موجب تقویت حُسن همجواری و پیشرفت برای همه کشورهای ساحلی خواهد بود. ما با همسایگان جنوبی خود در سواحل خلیج فارس نیز همین روابط را می خواهیم. ما معتقد به تشکیل سازوکاری مشترک برای منطقه خلیج فارس با حضور و مشارکت همه کشورهای منطقه می‌باشیم. امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز، همیشه برای ما مهم بوده و همان‌طور که در طول جنگ تحمیلیِ عراق علیه ایران، از آن حفاظت کردیم، در آینده نیز با هرگونه تلاش برای اِخلال در این آب‌راهِ حیاتی، مقابله خواهیم کرد.

ایران نگاهی صلح‌طلبانه به مسائل سیاسی و بین‌المللی داشته و بنای جنگ با هیچ کشوری را نداشته و ندارد. ایران نیازی به امپراتوری ندارد. ایران نه بر اساس سیاست که در فرهنگ و تمدن خود یک امپراتوری است.

ایران حلقه وصل شرق به غرب بوده است و خواهد بود؛ دیدبانی هوشیار برای جهانی عاری از خشونت.

جمهوری اسلامی ایران همان دولتی است که قبل از همه جهان، ماهیت فاشیستیِ رژیمِ بعثی را شناخت و در برابر تجاوز آن مردانه جنگید. ما با حزب بعث می‌جنگیدیم قبل از آن که کویت اشغال شود.

جمهوری اسلامی ایران همان دولتی است که در خط مقدم مبارزه با طالبان بود و در نبرد با تروریسم طالبان، شهید داد. ما با القاعده و طالبان می‌جنگیدیم قبل از آنکه به نیویورک حمله شود.

جمهوری اسلامی ایران همان دولتی است که با داعش جنگید و آن را تصویری مجعول از اسلام‌گرایی نشان داد. ما با داعش می‌جنگیدیم قبل از آن که در پاریس و لندن و بروکسل، عملیات کنند.

واقعیات تاریخی درباره ایران را بپذیرید. از تحریم دست بردارید و به تکفیر پایان دهید. جهان، دوستی بهتر از ایران نخواهد داشت، اگر صلح، آرمان شماست.

از توجه شما سپاسگزارم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۵۶۳۲۲۴۲۱:۳۹:۴۴ ۱۳۹۷/۷/۳
چی مثلا
ناشناس۵۶۳۲۶۸۲۲:۱۲:۴۵ ۱۳۹۷/۷/۳
ای کاش آقای رئیس‌جمهور در زمان بایسته به شعارهای امروز خود یعنی مقاومت و ایستادگی معتقد بودند و در برجام به آمریکایی‌ها امتیازهای نقد نمی‌دادند و به وعده‌های نسیه دشمن دل ‌خوش نمی‌کردند.
ناشناس۵۶۳۳۴۶۲۳:۰۵:۵۹ ۱۳۹۷/۷/۳
اقتصاد امریکا در 50 سال اخیر هرگز به این اندازه رونق نداشته و مردم امریکا به این اندازه راضی از ریاست جمهور نبودند. هر چند انتقادات محافل دمکرات ادامه دارد ولی تمام انتقادات به ترامپ مربوط به زندگی خصوصی او و انهم سالها قبل از ریاست جمهوری او هست ولی در مقام ریاست جمهوری هیچ اشتباه یا ضعف مدیریتی از او ندیدند و به همین دلیل است که مدیران سیاسی در ایران باید بدانند احتمال استیضاح ترامپ حتی یک درصد هم نیست و در انتخابات پیش رو هم به احتمال قریب به یقین اکثریت کنگره در حزب جمهوریخواه باقی می مانه و در مورد مجلس نمایندگان هم این اکثریت ب احتمال 80 درصد حفظ یا حداکثر مرزی خواهد بود. مردم امریکا سالها بود که دنبال ریاست جمهوری بودند که از منافع انها در برابر چین یا اروپا یا روسیه حمایت کند و حالا ترامپ نیاز انها را فراهم اورده
ناشناس۵۶۳۵۲۲۰۵:۴۵:۴۶ ۱۳۹۷/۷/۴
حسن خیلی صریح گفت که دلش برای مذاکره لک میزنه
ناشناس۵۶۳۶۲۱۰۸:۰۷:۳۵ ۱۳۹۷/۷/۴
فقط کنم نقدی گرفتن ها
ناشناس۵۶۳۷۶۸۰۹:۴۲:۱۷ ۱۳۹۷/۷/۴
اصلا از حرف زدن روحانی حالم بد می شود
ناشناس۵۶۳۲۶۹۲۲:۱۳:۳۱ ۱۳۹۷/۷/۳
خاطرات جان کری وزیر خارجه سابق آمریکا نشان می‌دهد دموکرات‌های آمریکا نیز برخلاف نظر دستگاه دیپلماسی کشورمان نه‌تنها به دنبال حل مشکلات ایران از طریق برجام نبودند بلکه هدف فشار بیشتر بر ایران را دنبال می‌کردند.
ناشناس۵۶۳۸۱۲۱۰:۰۳:۱۷ ۱۳۹۷/۷/۴
شما مطمئنی حالت خوبه؟ مگه قرار بوده آقای جان کری از طریق برجام «به دنبال حل مشکلات ایران» باشه؟! خدایا توبه!
ناشناس۵۶۳۲۹۲۲۲:۲۹:۵۵ ۱۳۹۷/۷/۳
چی چی مثلآ؟ اصلآ شما فکر می کنید و پیام می گذارید؟ متاسفم برای شما. این نطق بسیار عاقلانه و پاسخ محکمی به نطق جاهلانه ی ترامپ بود. آفرین به آقای روحانی
ناشناس۵۶۳۵۴۰۰۶:۳۹:۳۴ ۱۳۹۷/۷/۴
وقتی حرف میزد دلار بالا میرفت
ناشناس۵۶۴۱۵۶۱۲:۵۱:۵۰ ۱۳۹۷/۷/۴
دلار ۱۷۰۰۰
مهدی۵۶۳۳۰۲۲۲:۳۶:۴۰ ۱۳۹۷/۷/۳
سخنرانی خوبی بود ولی کاش عطف به سخنان ترامپ میکرد که گفت ما از این کشورها مواظبت میکنیم باید قیمت نفت رو بیارن پایین و اشاره میکرد به روحیه تجاری ترامپ که چند صد میلیارد دلار در منطقه ما اسلحه فروخته و خودش اذعان داره ما از امنیت این کشورهای حوزه خلیج فارس حفاظت میکنیم
ناشناس۵۶۳۲۲۸۲۱:۴۶:۳۳ ۱۳۹۷/۷/۳
آقای روحانی باید به خاطر سیاستهای فاجعه بار دلار چه باید کرد
ناشناس۵۶۳۲۳۵۲۱:۵۰:۰۴ ۱۳۹۷/۷/۳
خوب حرف زد دفاع خوبی کردی
ناشناس۵۶۳۲۴۷۲۲:۰۱:۳۵ ۱۳۹۷/۷/۳
بسیار عالی بود
ناشناس۵۶۳۷۱۲۰۹:۱۸:۴۸ ۱۳۹۷/۷/۴
از ما هم دفاع کرد؟
ناشناس۵۶۳۷۱۴۰۹:۱۹:۱۲ ۱۳۹۷/۷/۴
دلار چند؟
ناشناس۵۶۳۷۳۵۰۹:۲۹:۰۰ ۱۳۹۷/۷/۴
دلار چند؟
ناشناس۵۶۴۰۱۱۱۱:۵۰:۳۹ ۱۳۹۷/۷/۴
روحانی خوب حرف میزنه ولی عمل نمیکنه ترامپ بد حرف زد و لی عمل میکنه
ناشناس۵۶۳۲۳۶۲۱:۵۱:۴۰ ۱۳۹۷/۷/۳
افدین خوب گفت به میز مذاکره برگردد مذاکره میکنیم
تبریزی۵۶۳۳۳۵۲۲:۵۲:۳۳ ۱۳۹۷/۷/۳
آخه خوش خیالی تا کی؟ آفرین و احسنت برای چی؟ مگه ایران داره از موضع قدرت حرف می زنه که آمریکا مجبور باشه به میز مذاکره برگرده؟ واقع بین باشین. با هر جمله ترامپ اقتصاد کشور هر لحظه می ترکه.آمریکا رو یه روانی هم اگه اداره کنه و بگه ایران باید از ساختمون ده طبقه بپره پایین ایران تا نپریده پایین گلوش رو فشار می ده. این ایرانه که باید از مواضع برون مرزیش که هیچ ربطی به ما و منافع ملی ما نداره کوتاه بیاد. کسی نمی تونه آمریکا رو مجبور به کاری کنه حتی روسیه و چین و اروپا.
ناشناس۵۶۳۲۵۱۲۲:۰۲:۵۶ ۱۳۹۷/۷/۳
گفت تنها راه حل مذاکره است حرفای جدیدی زد
ناشناس۵۶۳۸۲۵۱۰:۱۲:۵۴ ۱۳۹۷/۷/۴
فقط توجیهات سیاسی بود
ناشناس۵۶۳۲۵۵۲۲:۰۴:۵۷ ۱۳۹۷/۷/۳
خانم رییس؟ خانم نبود که؟
ناشناس۵۶۳۲۵۹۲۲:۰۷:۳۸ ۱۳۹۷/۷/۳
احسنت به شما آقای روحانی من به شما افتخار کردم با این سخنرانی که کردید....
ناشناس۵۶۳۷۳۴۰۹:۲۸:۰۵ ۱۳۹۷/۷/۴
بازم گول خوردیم
ناشناس۵۶۳۲۶۱۲۲:۰۹:۰۲ ۱۳۹۷/۷/۳
خوب بفرض اینکه اقای روحانی امریکا را افشا و بی ابرو کرد عایدی ما چیست ؟
ناشناس۵۶۳۵۱۳۰۵:۲۰:۰۴ ۱۳۹۷/۷/۴
تو هم مثل ترامپ کاسبی و عایدی را در این می بینی یکدچیزی بگذارند کف دستت!!!
ناشناس۵۶۳۲۷۵۲۲:۱۶:۵۱ ۱۳۹۷/۷/۳
تنها را مذاکره هست
مجید۵۶۳۲۸۷۲۲:۲۹:۰۸ ۱۳۹۷/۷/۳
جای اینکه بری امریکا با پول ما خوش بگذرونی بفکر اقتصاد کشور باش.
ناشناس۵۶۳۲۹۱۲۲:۲۹:۳۶ ۱۳۹۷/۷/۳
من ازاین همه گرونی به تنگ امدم به نان شب محتاجم این دولت چراهیچ فکری برنمیدارد
ناشناس۵۶۳۳۶۵۲۳:۱۹:۵۱ ۱۳۹۷/۷/۳
خرج اینترنتت رو کمتر کن بجاش نون بخر بخور
ناشناس۵۶۳۷۱۶۰۹:۲۱:۱۳ ۱۳۹۷/۷/۴
یاد آدم های کوتوله در تعریف مدیریت افتادم... مدیر کجا هستید؟
ناشناس۵۶۳۷۳۷۰۹:۲۹:۳۴ ۱۳۹۷/۷/۴
بی ادب
ناشناس۵۶۳۲۹۴۲۲:۳۱:۰۹ ۱۳۹۷/۷/۳
پایان تنش با امریکا الزامی است
ناشناس۵۶۳۳۲۰۲۲:۴۶:۰۵ ۱۳۹۷/۷/۳
تنش با آمریکا بدون اصلاحات داخلی کم نمیشه. مشکل تضاد ایدئولوژیک بین ایران و آمریکاست. هرچند اسراییل نمیخواد کشورهای اطرافش قوی باشن.
ناشناس۵۶۳۳۸۶۲۳:۳۰:۲۲ ۱۳۹۷/۷/۳
اسراییل حتی نمی خواد روابط ایران با کشورهای همسایه خوب بشه مگه صحبتهای نتانیاهو رو نشندیدی
ناشناس۵۶۳۶۶۱۰۸:۴۷:۳۱ ۱۳۹۷/۷/۴
خب پس باید ما از ایدئولوژی مون کوتاه بیایم یا آمریکا یا هر دو؟؟؟ اسرائیل مهمترین عنمصر ایدئولوژی آمریکاست.
ناشناس۵۶۳۳۱۱۲۲:۴۲:۲۲ ۱۳۹۷/۷/۳
درسته آمریکا و اسراییل میخوان ایران قوی بشه و این دو جنایتهای زیادی کردند در خاورمیانه اما آیا اشغال سفارت آمریکا درست بود؟ همیشه تندروی زیانباره.
ناشناس۵۶۳۳۱۴۲۲:۴۳:۴۱ ۱۳۹۷/۷/۳
یه چیزی تو مایه های احمدی نژاد
از سار کاشان۵۶۳۴۲۱۰۰:۰۷:۴۳ ۱۳۹۷/۷/۴
فرق بین سنگریزه و دُر را نمی دانیم ! چشمها را باید شست جور دیگر باید دید بسیار عالی و خردمندانه بود
ناشناس۵۶۳۷۲۱۰۹:۲۳:۰۴ ۱۳۹۷/۷/۴
واقعا راست میگید با این قیمت دلار سنگریزه به قیمت در رسیده
ناشناس۵۶۳۷۳۲۰۹:۲۷:۰۴ ۱۳۹۷/۷/۴
حرف باید با عمل توام باشد...
ناشناس۵۶۳۳۱۸۲۲:۴۴:۲۴ ۱۳۹۷/۷/۳
به گزارش اسپوتنیک به نقل از سخنان حسن روحانی رئیس جمهور ایران در در دیدار با نمایندگان رسانه های آمریکا در نیویورک، برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل اعلام نمود که در صورت بازگشت ترامپ به برجام، مذاکره می کنیم.رئیس جمهور ایران حسن روحانی گفت: "ترامپ پیش از این چندین حرکت بسیار اشتباه نسبت به ایران و مردم ایران انجام داده است (با اشاره به خروج آمریکا از برجام). او بدون هیچ دلیلی تهدید می کند و در امور داخلی ما دخالت می کند. بنابراین، قبل از شروع مـــــذاکــــــــرات این خطاها باید اصلاح شوند".
ناشناس۵۶۳۳۲۲۲۲:۴۶:۳۹ ۱۳۹۷/۷/۳
سخنرانی خوبی بود
ناشناس۵۶۳۳۲۳۲۲:۴۶:۴۳ ۱۳۹۷/۷/۳
روحانی گفت بیا برگرد به برجام مذاکره میکنیم حرف جدیدی است خواست بگه ملت ایران را نادیده نمیگیریم
ناشناس۵۶۳۳۳۲۲۲:۵۰:۱۰ ۱۳۹۷/۷/۳
روحانی همش جواب ترامپ رو داد بابا
ناشناس۵۶۳۳۳۳۲۲:۵۱:۰۶ ۱۳۹۷/۷/۳
کشور رو مجاب میکردی درمودد امریکا
ناشناس۵۶۳۳۴۲۲۲:۵۹:۳۲ ۱۳۹۷/۷/۳
درود بر احمدی نژاد سلام بر روحانی
ناشناس۵۶۳۳۷۸۲۳:۲۵:۳۰ ۱۳۹۷/۷/۳
این حرفها باد هواست. هر روز دهها سخنرانی از این نوع در دنیا منتشر میشود و نیم ساعت بعد هم فراموش میشود. تحریمها نزدیک است و دنیا بخاطر سخنان قشنگ، طرفدار ما نخواهد شد.
ناشناس۵۶۳۳۸۳۲۳:۲۹:۰۱ ۱۳۹۷/۷/۳
به نظرم سخنرانی خوبی بود شاید بهترین سخنرانی در طی این سالها و هوشمندانه بود
ناشناس۵۶۳۳۸۹۲۳:۳۵:۰۲ ۱۳۹۷/۷/۳
حرفهای قشنگی بود. فردا قیمت دلار و یورو قشنگتر خواهد بود
امیر۵۶۳۳۹۶۲۳:۴۱:۱۸ ۱۳۹۷/۷/۳
بازم مذاکره؟ در مورد چی؟؟ برجام مذاکره نبود مگه؟ چی شد؟ نتیجه چی داشت.؟؟؟
ناشناس۵۶۳۴۱۴۰۰:۰۲:۱۰ ۱۳۹۷/۷/۴
اقای روحانی حرفهای قشنگی زد این خاصیت روحانی است ولی کل دنیا با حرف نمی چرخه با حساب و کتاب می چرخه همان قدرتی که از ده هزار کیلومتر انور تر روز هزار تومن میزاره رو قیمت دلار وطلا و همه چیز چنان مجبورت می کنه که سیب زمینی خودت رو هم بفروشی ۵۰۰۰ تومن زیاد به حرفهای تو گوش نمی ده
ناشناس۵۶۳۴۹۳۰۲:۱۲:۰۳ ۱۳۹۷/۷/۴
فقط دعا کنید وضعیت اقتصادی درست بشه و الا آمریکا بدون هیچ هزینه ای به تمام خواسته هاش در داخل ایران خواهد رسید
مهران۵۶۳۵۵۸۰۷:۱۳:۰۸ ۱۳۹۷/۷/۴
انصافا این سخنرانی شون نسبت به همه سخنرانی های قبلی بهتر بود مثل اینکه شرایط امروز جامعه و مشکلاتی که برای ما درست شده به دولتی ها و شخص آقای روحانی نشون داده که دیپلماسی لبخند فقط مشکلات رو بیشتر میکند و باید با اتکا به توانایی داخلی و البته تلاش بسیار(که این مورد به دلیل سستی دولتی ها وجود ندارد) مشکلات را در داخل حل کرد نه اینکه دستمون رو جلوی غربی ها دراز کنیم و عزتمون رو معامله کنیم
ناشناس۵۶۳۶۰۱۰۷:۵۵:۴۹ ۱۳۹۷/۷/۴
برای اولین بار در سالهای اخیر متن سخنرانی نماینده ایران در سازمان ملل را پسندیدم. (دوستان گرامی ، هیچ ربطی ندارد که ارز و پوشک و گوجه فرنگی چند شده است. هر چیز به جای خود)
ناشناس۵۶۳۶۶۹۰۸:۵۱:۱۵ ۱۳۹۷/۷/۴
فقط منافع ملی مثل همه کشورهای دنیا نه منافع فلسطین و یمن و.............
ناشناس۵۶۳۹۱۶۱۱:۰۴:۰۷ ۱۳۹۷/۷/۴
برای آمریکا همین درست است... منافع ملی آمریکا نه منافه اسرائیل و دوبی و ریاض
ناشناس۵۶۴۱۳۵۱۲:۴۱:۴۷ ۱۳۹۷/۷/۴
بابا جان بروید اگر نمی توانید کشور داری کنید..مگه روشه خوانی چی اشکالی داره...
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. برخورد محترمانه پلیس با یک خانم برای اعمال قانون و توقیف خودرو

  5. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  6. وحدت ملی با وعده صادق

  7. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  8. کمی دیر نیست؟

  9. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  10. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  11. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  12. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  13. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  14. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  15. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  16. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  17. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  18. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  19. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  20. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  21. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  22. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  23. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  24. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  25. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

پربحث‌های هفته

  1. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  2. وحدت ملی با وعده صادق

  3. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  4. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  5. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  6. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  7. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  8. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  9. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  10. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  11. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  12. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  13. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  14. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  15. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  16. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  17. واکنش محمود احمدی نژاد به حمله موشکی ایران

  18. واکنش خاندوزی به ادعای منفعت دولت از افزایش قیمت ارز/ حمایت خاتمی از عملیات وعده صادق

  19. نظرات برگزیده مخاطبان الف: آموزش و تربیت در رعایت حجاب بیشترین تاثیر را دارد/ عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای ایران بود

  20. هزینه عملیات وعده صادق به ۲۰ میلیون دلار هم نرسید/ دست آخرین توان نظامی ایران هنوز رو نشده است

  21. اژه‌ای: در قضیه حجاب نمی‌خواهیم هر فردِ کم توجه به قوانین را کیفر کنیم  

  22. عملیات "وعده صادق" ؛ بررسی ابعاد تسلیحاتی نظامی

  23. واکنش احمدی‌نژاد به عملیات موشکی سپاه/ وعده زارع‌پور درباره افزایش سرعت اینترنت

  24. شبيه‌سازي جنگ ايران و آمريكا

  25. یک سیلی برای تنبیه

آخرین عناوین