مروری بر اخبار مهم روز؛ ناگفته های دیدار پوتین با رهبری/ روایت ابطحی از بی توجهی روحانی به بزرگان اصلاح‌طلب/ جزئیات حمله به سفارت ایران در یونان/ آیا بین ظریف و رئیس جمهور اختلاف بوجود آمده؟

گروه سیاسی الف،   3970626166 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

ناگفته های دیدار پوتین با رهبری/ روایت ابطحی از بی توجهی روحانی به بزرگان اصلاح‌طلب/ جزئیات حمله به سفارت ایران در یونان/ آیا بین ظریف و رئیس جمهور اختلاف بوجود آمده؟

 چه کسانی به سفارت ایران در یونان تعرض کردند؟

صبح امروز سفارت ایران در آتن مورد تعرض یک گروه آشوب‌طلب یونانی موسوم به «روبیکون» قرار گرفت. کارنامه این گروه در حمله به سفارت‌خانه‌ها و اماکن دیپلماتیک، کارنامه سیاهی است... گروه «روبیکون» یک گروه آنارشیست ضددولتی در یونان است که اقداماتی از جمله حمله به کمپانی‌ها، سفارت‌خانه‌ها، رسانه‌ها و دیگر ارگان‌ها را در کارنامه خود دارند. این گروه در اکتبر ۲۰۱۱ به سفارت اسپانیا در آتن حمله کردند.

سفارت ایران در یونان مورد تعرض قرار گرفت + عکس

 فیلترینگ‌ اینستاگرام‌ قابل بررسی است

سیدابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی به باشگاه خبرنگاران گفت: اینستاگرام‌ هم اگر همکاری نکند به سرنوشت تلگرام‌ دچار می‌شود، البته اینستاگرام‌ قسمت مخفی شهروندی ندارد و همه چیز در آن دیده می‌شود. در حالی که در تلگرام‌ حوزه‌های مخفی شهروندی‌ وجود داشت یعنی پرایوت‌ چت‌ و گروه‌های کوچک وجود داشت که مخفی بودند اما در اینستاگرام‌ همه چیز دیده می‌شود و بیشتر جنبه بولتنی‌ دارد اما به هر حال فیلترینگ‌ اینستاگرام‌ هم قابل بررسی است و آن احتمالی که در خصوص تلگرام‌ به آن خبرنگار گفتم در اینجا هم صدق‌ می‌کند.

فیروزآبادی: اگر اینستاگرام همکاری نکند به سرنوشت تلگرام دچار می‌شود/ وزارت ارتباطات فیلترینگ را شُل کرده است

چرا طرح شفافیت در مجلس رای نیاورد؟

محمدجواد فتحی، نماینده تهران و عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس طراح اولیه‌ طرح شفافیت رای نمایندگان است که قریب به 2هفته پیش بعد از 9‌ماه از تدوین آن با 120امضا در دستورکار مجلس قرار گرفت اما تنها 59 رای موافق به‌دست آورد و در مقابل 108نماینده از مجموع 196نماینده حاضر در صحن علنی به آن رای مخالف دادند. فتحی به روزنامه همشهری گفت: ... من هنوز درباره تعداد آرای موافقان طرح شفافیت رای نمایندگان متعجبم. به‌نظرم‌ این تعداد رای موافق به طرحی که حداقل نیمی از نمایندگان مدعی آن بودند، سبب خدشه‌دار‌شدن جایگاه مجلس و نمایندگی می‌شود. من فکر می‌کنم هزینه امضا نکردن یا عدم‌حمایت از این طرح که مورد پسند جامعه بود، برای نمایندگان بسیار کمتر از هزینه‌‌ عدم‌صداقت و رودربایستی با مردم بود.

واکنش آیت‌الله مجتهد شبستری ‌به حاشیه های یک عکس

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و امام جمعه سابق تبریز، به تصاویر منتشر شده از جلسه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام واکنش نشان داد.آیت‌الله مجتهد شبستری به ایرنا گفت: درست نیست که من درباره این موضوع توضیح بدهم. برخی از این سایت‎ها مسائلی را مطرح می‎کنند و مسائل کوچکی را بزرگ می‎کنند.

در جریان مذاکره با آمریکا، احمدی‌نژاد کنار کشید

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی به جماران گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب اجازه دادند، یکی از شروط آن این بود که رئیس جمهور وقت متولی هر دو مسیر مذاکره با آمریکا و مذاکره با 1+5 باشد...یکی از شروط هم این بود که وزیر خارجه مذاکره نکند و مذاکره در سطح پایین تر باشد. شرط سوم هم این بود که مذاکره برای مذاکره نباشد و تکلیف غنی سازی در همان ابتدا روشن شود. شرط چهارم هم این بود که مذاکره فقط راجع به هسته ای باشد و راجع به موضوع دیگری مذاکره نکنیم.... من به آنها اعلام کردم که مجوز مذاکره را گرفته ام. متاسفانه آقای رئیس جمهور{احمدی نژاد} کنار کشید و ما باید با دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی وقت هماهنگی می کردیم.

ظریف و روحانی اختلاف نظر ندارند

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد اخبار منتشر شده از سوی روزنامه کویتی الجریده در مورد دیدار سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس با یک مقام آمریکایی در عراق  گفت: این خبر دروغ است و تکذیب می شود....

قاسمی: ارتباطی بین حمله به کنسولگری ایران در بصره و سفارت‌مان در پاریس وجود ندارد/ واکنش به دیدارهای کری با ظریف

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین در ارتباط با ... برخی از تحلیل‌ها مبنی بر اینکه بین آقای ظریف و روحانی در ارتباط با سفر رییس جمهور به نیویورک اختلافاتی وجود دارد گفت: همان طور که پیش از این نیز گفته‌ایم در این مورد هیچ اختلاف نظر و دیدگاهی بین وزارت خارجه و ریاست جمهوری و آقای ظریف و روحانی وجود ندارد.

 ورود مداحان به سیاست؛ آری یا نه

روزنامه ایران نوشت: «مداح» عنوانی که اگرچه همواره در کنار مراسم‌ مذهبی و بخصوص ایام سوگواری امام حسین(ع) حضور داشته‌اند، اما حالا نقش‌آفرینی آنها به گونه‌ای است که برخی هشدار می‌دهند مداح‌ها جایگزین روحانیت شده‌اند. ورود آنها به عرصه‌های سیاسی و برخی استفاده‌های جناحی از تریبون‌های مذهبی از سوی بعضی از مداح‌ها هم مورد انتقادهای زیادی واقع شده است. با این حال این سوال همچنان وجود دارد که مداح‌ها باید در مراسم و برنامه‌های خود ورودی به عرصه سیاست داشته باشند یا خیر. خبرآنلاین نظر چند نفر از خود مداحان را در این خصوص پرسیده است. حاج منصور ارضی و سعید حدادیان از مشهورترین مداحان کشور اعتقاد دارند که حتماً باید به سیاست ورود داشت. در مقابل حسین هوشیار و نریمان پناهی نظر متفاوتی دارند و می‌گویند که منبر امام حسین محل تسویه حساب سیاسی نیست.

رای 23‌میلیونی

صبح نو در سرمقاله امروز خود نوشت: ... در گوشه و کنار حرف‌هایی است درباره رییس‌جمهوری کنونی که ... 23‌میلیون رای آورده؛ حامیان سابقش می‌گویند (از جمله نفری که خود سرپرست جریان دوم خرداد می‌داند) باید کناره بگیرد، برخی نمایندگان لیست امید از عدم کفایتش سخن می‌رانند و اعضای کابینه‌اش متزلزل شده‌اند. بازهم تنها کسی که در اینجا ایستاده، رهبری است که می‌خواهد مردم‌سالاری دینی بماند. بزرگ‌ترین دستاورد و پیروزی انقلاب اسلامی که بعد از حکومت‌های دیکتاتوری شاهانه محقق شده است. عمال سعودی، سرسپردگان اسرائیلی و غرب‌زدگان، یک‌صدا خواستار عبور از روحانی‌اند و این نادیده گرفتن رای میلیون‌ها ایرانی است. آن‌ها پشت دولت را خالی کرده‌اند‌ اما نظام تا زمانی که دولت بر سر کار است، به حمایت قاطع از او که نماد مردم‌سالاری است، ادامه خواهد داد.

روحانی از اصلاح طلبان عبور‌ کرد؛ اما اصلاح طلبان«نه!»

روزنامه آرمان گفت‌وگویی با محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر و معاون پارلمانی دولت اصلاحات داشته که بخش هایی از آن در ادامه آمده است: ... بیشتر شعارها و وعده‌هایی که آقای روحانی برای جلب آرای انتخاباتی بیان کرد و می‌توانست تاثیر مثبت در جامعه داشته باشد، محقق نشد. در کنار این شعار بحث‌های دیگری هم از سوی آقای روحانی مطرح شد که هنوز عملی نشده و در حد شعار باقی ماند... اگر دولت در هر مقوله‌ای با شهامت وارد شود، از مسائل و مشکلات بسیار کاسته خواهد شد... بزرگان جریان اصلاح‌طلب نسبت به افرادی که موجب آسیب به کابینه می‌شوند، به آقای روحانی هشدار داده بودند اما مورد پذیرش رئیس‌جمهور نبود و از آغاز معلوم بود چنین نتایجی خواهد داشت... مردم و عموم رای دهندگان عملکرد دولت را به پای اصلاح‌طلبان می‌‌نویسند. جریانات ضدانقلاب خارجی تلاش دارند تا داخل ایران مجموعه مرجعی باقی نماند. ضمن اینکه دلواپسان هم تلاش می‌کنند اصلاح‌طلبان را از حیطه اثرگذاری دور کنند...باید توجه داشت که مردم هنوز به آن آقای روحانی زمان انتخابات وفادار هستند اما آقای روحانی به شعارهایی که ارائه داد وفادار نیست...روحانی متناسب رای به دست آورده از حمایت جریان اصلاحات، عنایت و توجهی به این جریان ندارد و به همین دلیل امروز در پاسخ به فراکسیون امید که گفتمانی خودمانی را از او مطالبه می‌کند، با صراحت پاسخ می‌دهد که خواسته نابجایی است. این موضوع نشان‌دهنده آن است که روحانی تمام موضوعات و عقبه رای خود را نفی می‌کند، چراکه به اشتباه برای خود عقبه جدیدی را تعریف می‌کند و آن عقبه جدید در جامعه پشتوانه نخواهد داشت. اگر روحانی به صورت حزبی قصد داشته باشد تا یک جریان اعتدالگرا در میان جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا قرار دهد پشتوانه‌ای نخواهد داشت و جامعه اصلاح‌طلبی این موضوع را رد خواهد کرد و به سراغ اعتدالگرایی جدیدی که آقای روحانی می‌خواهد تشکیل دهد، نخواهد رفت...

طرح رفراندوم شک‌برانگیز است

اصل 59 قانون اساسی محل اختلاف میان جریان چپ و راست است؛ اصلی که مطرح می‌کند «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه‏‌پرسی و مراجعه مستقیم به آرای مردم صورت‌گیرد. درخواست مراجعه به آرای عمومی باید به تصویب دو‌سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.»اغلب کسانی که در اظهارنظرهای‌شان پیشنهاد داده‌اند در مورد موضوعات مختلفی رفراندوم برگزار شود در گروه اصلاح‌طلبان تعریف می‌شوند و اغلب کسانی که مخالف با اجرایی کردن این اصل هستند در جریان راست. از همین روی «اعتماد» در گفت‌وگو با فعالان سیاسی اصولگرا این سوال را مطرح می‌کند که چرا آنها همواره در مواجهه با پیشنهاد رفراندوم به‌عنوان یکی از اصول قانون اساسی جبهه می‌گیرند.

ناصر ایمانی، تحلیلگر اصولگرا به روزنامه ایران گفت: ... اصلاح‌طلبان اغلب به گونه‌ای از رفراندوم سخن می‌گویند که گویی اساسا در چارچوب قانون اساسی صحبت نمی‌کنند...تا به حال ندیده‌ام که هیچ اصلاح‌طلبی به صورت قاطع پیشنهاد دهد که یک موضوع خاص از سوی نمایندگان مجلس تصویب شود تا به رفراندوم گذاشته ‌شود. آنها همواره بر این امر تاکید دارند که رفراندوم برگزار کنیم. این رفراندوم یعنی چه؟... اصلاح‌طلبان از رفراندوم به صورت کلی صحبت می‌کنند و این شک‌برانگیز است. آنچه از رفراندوم در ذهن مردم است با آنچه در قانون اساسی نوشته‌ شده‌ ممکن است مغایر یکدیگر باشد. از سویی در اغلب کشورها وقتی بحث رفراندوم پیش کشیده می‌شود منظور همه‌پرسی کلی و در مورد ساختار سیاسی است... اصلاح‌طلبان الان تنها جریان سیاسی نیستند بلکه در برخی ارکان قدرت هم حضور دارند... همچنین آنها به برخی اصول قانون اساسی همچون اصل ولایت مطلقه فقیه اساسا اعتقادی ندارند. بنابراین وقتی از سوی این جریان بحث رفراندوم مطرح می‌شود تردیدبرانگیز است.

محمد جوادی حصار، فعال سیاسی اصلاح‌طلب نیز در این باره می گوید: ... هر آنچه گرهی ایجاد کند و به معضل تبدیل شود را می‌توان به رفراندوم گذاشت. شیوه مواجهه با امریکا یک نمونه آن است. برخی می‌گویند خط قرمز است و برخی می‌گویند می‌توان ارتباط برقرار کرد. اما سوال اینجا است که مگر خط قرمز را منفعت ملی تعیین نمی‌کند؟ آیا هیچ منفعت ملی بالاتر از اراده مردم وجود دارد؟ شیوه مواجهه با غرب و امریکا می‌تواند یک موضوع رفراندومی باشد. البته این مواردی که ذکر می‌کنم تنها مثال است...

 انتقاد از سخنگو نداشتن دولت

روزنامه شرق نوشت: ... دولت سه ماه است که یکی از بزرگ‌ترین ابزارهای ارتباطی خود یعنی سخنگویی دولت را از دست داده است. محمدباقر نوبخت از ابتدای حضور دولت تدبیر و امید به مدت پنج سال پشت تریبون سخنگویی رفت تا علاوه بر ریاست بر سازمان برنامه‌و‌بودجه، زبان دولت هم باشد و اتفاقا همین اختلال کاری و اختلافات درون دولت باعث شد او این تریبون را رها کند. خالی‌ماندن سه‌ماهه این سمت این شائبه را به ذهن می‌آورد که گویی کارکرد این پست آن‌چنان هم حیاتی نبود که سه ماه عدم حضور سخنگو، نگرانی‌ای برای کسی ایجاد نکرده است.

در مورد نگاه به شرق می‌گویند: چون این‌ها کمونیست هستند پس برگردیم به سمت آمریکا

فارس نوشت: علی اکبر ولایتی مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین ‌الملل در یک نشست سیاسی عنوان داشت: تعیین خطوط استراتژیک سیاست خارجی بر اساس قانون اساسی بر عهده مقام معظم رهبری است و بنده هم اگر توفیق داشته باشم گاهی دیدگاه‌های ایشان را بر حسب مصداق منتقل می‌کنم. آقای پوتین هم برای مقام معظم رهبری و دیدگاه‌های ایشان اهمیت فوق‌العاده‌ای قائل هستند. در دیدار با آقای پوتین تقریباً درباره موضوعات مهم دوجانبه، منطقه‌ای و همچنین بین‌المللی بحث و تبادل‌نظر کردیم و باید بگویم که این دیدار طولانی‌ترین دیدار یک مسئول از جمهوری اسلامی ایران با آقای پوتین بوده است که حدود دو ساعت و نیم طول کشید.

وی یک کلمه منفی در خصوص روابط دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مطرح نکرد و تصریح کرد که روسیه در کنار همسایه قدرتمند خود ایران ایستاده است و شاهد بودیم که در فاصله کوتاهی، رئیس‌جمهور روسیه دو جلسه با رئیس‌جمهور در اجلاس خزر بود و نشست سه‌جانبه مربوط به سوریه داشته که بسیار مهم بوده است. درباره موضع دولت در خصوص نگاه به شرق هم بگویم که انصافاً مواضع آقای روحانی که محکم مقابل آمریکا ایستاد، بسیار خوب بوده و در رابطه با توسعه روابط با شرق، رئیس‌جمهور کشورمان، مواضع مقام معظم رهبری را با قوت دنبال می‌کند... در سازمان ملل متحد اول روسیه است که قطعنامه ضد ایرانی در مورد یمن را وتو می‌کند و بعد چین تبعیت می‌کند. در صحنه بین‌الملل و در بحث دفاعی روسیه جایگاه بالایی دارد. در مسائل اقتصادی چین ظرفیت بالاتری دارد. اگر روسیه آن قطعنامه را وتو نمی‌کرد ما ذیل فصل هفتم منشور می‌رفتیم و تحریم‌ها و هر نوع حرکتی علیه ما توسط شورای امنیت مشروع جلوه می‌کرد. بنابراین هرکدام ظرفیت‌های خودشان را دارند اما در را به روی هیچ‌کسی نبستیم و به منافع ملی نگاه می‌کنیم... کلامی مربوط به حضرت علی (ع) است که می‌فرماید مردمی ذلیل نشدند مگر آنکه در خانه خود نشستند تا دشمن به خانه‌های آنان آمد. ما به گفته مقام معظم رهبری به‌جای آنکه سنگرهایمان را در کرمانشاه، اصفهان، کرمان، تبریز و ... بزنیم باید در بیرون مرزها برپا نماییم.

 دلیل فحاشی ضدانقلاب برانداز به اصلاح طلبان از نگاه مجید انصاری

حجت الاسلام مجیدانصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت در روزنامه اعتماد نوشت:مدتی است اتهام زنی و فحاشی علیه جریان اصلاحات به صورت سازمان یافته و پرحجم از سوی عوامل ضدانقلاب و برانداز که بعضا دست‌شان به خون مردم بی‌گناه این کشور آلوده است، افزایش یافته است.... ما اطلاع دقیق داریم که عربستان سعودی، امریکا، منافقین و پادو‌های این جریانات پایگاه‌هایی را با این اهداف ایجاد و هزینه زیادی برای اداره آن صرف می‌کنند... راهکار مقابله با این موج تخریبی آن است که اصلاح‌طلبان باید برای تقویت اعتماد عمومی و خدمت کردن به مردم به ویژه در شرایط کنونی تلاش بیشتری کرده و اجازه عرض‌اندام به دشمنان خارجی را ندهند. مردم فهیم ایران فرق میان خدمت صادقانه و تبلیغات سوداگرانه را متوجه می‌شوند بنابراین اگر جریان اصلاحات موفق به انجام این مهم شود راه تخریب‌های مجازی مسدود خواهد شد.

دفاع روزنامه اصلاح طلب از علی علیزاده

سید علیرضا کریمی در روزنامه آفتاب یزد نوشت: روزنامه نگار خارج نشین{علی علیزاده} در یکی از شبکه‌های فارسی زبان ماهواره‌ای این روزها نقل محافل رسانه‌ای و سیاسی است. مثل همیشه یک دو قطبی تشکیل شده است. یک قطب که به اصلاح طلبان نزدیک هستند علیزاده را فردی منفعت طلب معرفی کرده که باد به هر جهت بوزد او نیز به همان جهت سخن می‌گوید. قطب دیگر که نزدیک به محافظه‌کاران هستند او را فردی وطن پرست معرفی می‌کنند که توانسته در دل لندن پوزه یک مشت ضد انقلاب را به خاک بمالد.... به هر حال من ندیدم کسی در این میان قضاوتی بینابینی در مورد علی علیزاده مطرح کند... علیزاده بارها و بارها ... دفاعیاتش از مقامات ایرانی با علم و اشاره به نواقص و کم کاری‌ها بوده است. این موضوع حتی در مناظره آخر روشن بود... علیزاده در آخرین اظهارنظر خود که پس از مناظره ایراد شد صراحتا بر روی تحدید سران اصلاح‌طلب دست گذاشت و آن را اشتباه خواند.... علی علیزاده در مورد اصلاح‌طلبان ناسزای سیاسی نگفته و صرفا گفته‌های خود را مطرح ساخته است. ضمن اینکه او از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها دفاع می‌کند اما آن را اولویت نخست نمی‌داند. ناگفته نماند که در پیج شخصی‌اش نیز پست‌های زائری، روحانی منتقد را بازنشر می‌کند؛ همان روحانی که اخیرا شایعه ممنوع‌المنبر شدن او رواج یافته است.

عزاداری ها باید مردمی باشند

جماران نوشت: حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنه‌ای شب گذشته در مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) گفت: عزاداری ها باید مردمی باشند و نه حکومتی؛ مردم باید از دل و جان و از روی رغبت این مجالس را تشکیل دهند، نه اینکه پول‌های بیت المال از صندوق های مخصوص دولتی خارج شود و خرج این مراسم‌ها شود. چنین مراسمی فایده ای ندارد. مجالس باید از روی اعتقاد و نه از روی ریا یا اجبار برگزار شوند. حتی نباید از روی عادت باشد، زیرا هر چیزی که عادت شد خودش یک آفت است، بلکه باید از روی درک، اعتقاد و انتخاب آگاهانه باشد... امروز برخی تشبیه می کنند که معاویه، یزید و عمروعاص افرادی بودند که بسیار شبیه برخی مردم ما هستند و ابوموسی های فراوانی هستند که پیشانی های ورم کرده و زانوهای تاول زده داشتند. لذا می گویند امروز مسئولی که در خانه 2000 متری زندگی کند و فرزند بی استعدادش به عنوان نخبه، عازم دانشگاه های خارج از کشور شده و پشت نقاب دین اموال مردم را غارت کند، او از معاویه بدتر، از یزید دزدتر، از عمروعاص حقه بازتر و از ابوموسی نادان‌تر و بدبخت‌تر است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۵۵۲۹۶۸۲۱:۰۶:۲۴ ۱۳۹۷/۶/۲۶
اگر مسئولان وزارت خارجه از لاک دفاعی بیرون بیایند و از موضع عزت و قدرت با حوادث برخورد کنند دشمنان جسارت حمله به کنسولگری ما در دیگر کشورها را نخواهند داشت.
ناشناس۵۵۳۰۷۵۲۳:۰۴:۴۲ ۱۳۹۷/۶/۲۶
مسئولان کشور دانسته یا ندانسته تمام کشور را وابسته به دلار آمریکا کرده‌اند. چرا باید کربلا رفتن ما ایرانی‌ها از دلار آمریکا تاثیرپذیری داشته باشد؟
ناشناس۵۵۳۰۷۶۲۳:۰۵:۲۲ ۱۳۹۷/۶/۲۶
طرح شفاف‌سازی رای نمایندگان مجلس اگر تصویب می‌شد مردم نسبت به مواضع و افکار نماینده خود آگاهی پیدا می‌کردند و می‌دانستند که در دوره بعد به او رای بدهند یا ندهند. خلاصه کمتر فریب می‌خوردند.
ناشناس۵۵۳۰۷۸۲۳:۰۵:۵۴ ۱۳۹۷/۶/۲۶
به دستگاه دیپلماسی کشورمان پیشنهاد می‌کنم به جای ارسال پیام‌های مبهم به اروپا، غنی‌سازی 20 درصد راشروع کنند و بعد به آنها پیام بدهند، هر وقت درصدد جبران اشتباهات و عهدشکنی آمریکا برآمدند، ما هم غنی‌سازی 20 درصد را مجددا به 3/5 درصد برمی‌گردانیم! شاید اقدام عملی ایران، آنها را وادار به جدیت نماید.
ناشناس۵۵۳۰۷۹۲۳:۰۶:۱۲ ۱۳۹۷/۶/۲۶
حاصل برجام دولت آقای روحانی این شده که در کشورهای دیگر به نوبت به سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران حمله کنند و سخنگوی وزارت خارجه در اینجا مصاحبه کرده و محکوم کند این دولت واقعا خون به دل ملت کرده است. چرا دوره‌اش این قدر به کندی سپری می‌شود؟
ناشناس۵۵۳۰۸۰۲۳:۰۶:۲۹ ۱۳۹۷/۶/۲۶
دولت برای واکنش به نقض برجام از سوی آمریکا هیچ برنامه‌ای ندارد. منتظر مانده که اتفاقی بیفتد. در این میان فشار به مردم وارد می‌شود، ناراحتی بنده این است که دشمن ناتوانی دولت ما را به حساب قدرت خودش می‌گذارد.
ناشناس۵۵۳۰۸۳۲۳:۰۷:۰۷ ۱۳۹۷/۶/۲۶
افتتاح نمایشگاه شیرینی و شکلات در ماه محرم چه معنایی دارد؟ آیا ماه‌های دیگر را از مسئولان کشور گرفته‌اند؟
ناشناس۵۵۳۱۲۹۲۳:۵۲:۵۴ ۱۳۹۷/۶/۲۶
جناب صالحی کم ازرهبری هزینه کنیدامادرمورداحمدی نژادآنچه که توسط شماوآقای ظریف منجربه برجام شد نتایجش راهمه میبینند
علی۵۵۳۳۹۸۰۸:۴۵:۱۶ ۱۳۹۷/۶/۲۷
ابطهی که بعد از اون نمایش اعترافات تلویزیونی آبرویی یراش نموند.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: باید نگران دوقطبی حجاب در جامعه باشیم/ امربه معروف و نهی از منکر شرایط و مراتب دارد/ در ایران با یک جامعه یکدست و یکرنگ مواجه نیستیم

  2. فایل صوتی لو رفته از «عبدالله مهتدی» درباره آرزوی تجزیه ایران

  3. سکوت عقل و فریاد هشتگ ها!

  4. تنها راه پیش پای اقتصاد ایران

  5. بیانیه حوزه علمیه امام خمینی (ره) درباره حواشی انتقال مالکیت یک باغ به آیت‌الله صدیقی

  6. فقر، بزرگی ما را می‌بلعد!

  7. پیشنهاد عجیب افزایش ۲۲درصدی دستمزد کارگران برای ۱۴۰۳ از سوی وزیر کار

  8. پاسخ روابط عمومی مجلس به علم‌الهدی درباره لایحه حجاب/ آیا نیکزاد با قالیباف رقابت می‌کند؟/ روایت کیهان از فایل صوتی جدید ظریف

  9. درخواست صدیقی از دادستانی درباره زمین‌خواری در ازگل/ واکنش دولت به شایعه برکناری مخبر

  10. دیر اما قابل‌توجه ...

  11. نارضایتی عباس موزون از زمان پخش برنامه زندگی پس از زندگی

  12. هدف قراردادن کشتی اسرائیلی و ناوشکن آمریکایی توسط ارتش یمن

  13. به زودی در این زمین مسکن ملی احداث می شود !

  14. تمجید «عبدالحمید» از حکومت طالبان!

  15. دستگیری عاملان انتشار فیلم درمانگاه قم | نخستین اعترافات متهمان

  16. انتقاد روزنامه دولت از زیباکلام/ پیش‌بینی علی مطهری از فراکسیون‌های مجلس آینده

  17. آزمونی بزرگ برای دولت رئیسی

  18. قبور لاکچری

  19. المیرای ۷ ساله کجاست؟!

  20. تورم نقطه به نقطه نسبت به اول سال ۲۲ درصد کم شد/ رشد اقتصادی به ۴.۵ درصد رسید

  21. پشت پرده ادعای جدید گروه «هفت» علیه ایران چیست؟

  22. حکایت چرخی که هزاران بار اختراع می شود!..

  23. آخرین وضعیت مذاکره نمایندگان کارگری و کارفرمایی

  24. افشاگری، تایید و واکنش‌ها

  25. یمنی ها فراتر از تصور !

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: باید نگران دوقطبی حجاب در جامعه باشیم/ امربه معروف و نهی از منکر شرایط و مراتب دارد/ در ایران با یک جامعه یکدست و یکرنگ مواجه نیستیم

    2. سکوت عقل و فریاد هشتگ ها!

    3. بیانیه حوزه علمیه امام خمینی (ره) درباره حواشی انتقال مالکیت یک باغ به آیت‌الله صدیقی

    4. پاسخ روابط عمومی مجلس به علم‌الهدی درباره لایحه حجاب/ آیا نیکزاد با قالیباف رقابت می‌کند؟/ روایت کیهان از فایل صوتی جدید ظریف

    5. درخواست صدیقی از دادستانی درباره زمین‌خواری در ازگل/ واکنش دولت به شایعه برکناری مخبر

    6. تمجید «عبدالحمید» از حکومت طالبان!

    7. انتقاد روزنامه دولت از زیباکلام/ پیش‌بینی علی مطهری از فراکسیون‌های مجلس آینده

    8. افشاگری، تایید و واکنش‌ها

    9. واکنش صدیقی به موضوع زمین‌خواری در حوزه‌علمیه ازگل: امضا‌یم جعل شده؛ دادستان ورود کند

    10. چراغ سبز دوباره دولت به بازگشت معین

    11. یک استعفا و مبارزه سیستمی با فساد

    12. تتلو توبه‌نامه نوشت | می‌خواهم ازدواج کنم و پدر شوم!

    13. بی‌حجابی ارزان نشان‌دادن ارزش‌های بانوان است/ مشارکت ۴۱ درصدی، جهاد مقبول بود

    14. پاسخی به یادداشت موسوی خوئینی ها 

    15. سید نظام موسوی: قرار نیست بچه‌های انقلابی در مجلس آینده ساختارشکنی کنند

    16. پذیرش استعفای معاون اول قوه قضاییه به دلیل پرونده قضایی فرزندانش

    17. مدودف: اوکراین باید بخشی از روسیه شود

    18. قدردانی رهبر انقلاب از بانوی کارشناس اورژانس بابل

    19. واشنگتن: کانال‌های ارتباطی با تهران داریم؛ ایران مانع گسترش تنش‌ها شود!

    20. علم ‎الهدی: مردم باید لذت مهار تورم را در سفره‌هایشان بچشند

    21. واگذاری استقلال و پرسپولیس به بانک‌های غیردولتی در روزهای آینده

    22. گزارش هیات به اصطلاح حقیقت‌یاب فاقد وجاهت حقوقی و قانونی بوده و از اعتبار خارج است

    23. دولت متعهد به حمایت از فعالین اقتصاد دیجیتال است

    24. ایران بر انتخابات ریاست جمهوری روسیه نظارت دارد

    25. ایران و آمریکا به «جنگ سخت» نزدیک شده‌اند؟

    آخرین عناوین