مروری بر اخبار مهم روز؛ گمانه زنی درباره جانشین رییس کل بانک مرکزی/ پشت پرده خبر معاون اولی قالیباف/افشاگری جدید جهانگیری/ پیشنهاد ابطحی به روحانی/ انتقاد تند روزنامه اصولگرا از احمدی نژاد

گروه سیاسی الف،   3970409222 ۴۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

گمانه زنی درباره جانشین رییس کل بانک مرکزی/ پشت پرده خبر معاون اولی قالیباف/افشاگری جدید جهانگیری/ پیشنهاد ابطحی به روحانی/ انتقاد تند روزنامه اصولگرا از احمدی نژاد

گمانه زنی درباره چگونگی تغییر کابینه

آفتاب یزد نوشت: در روزهای اخیر شاهد آن هستیم که برخی رسانه‌ها با نگاه جانبدارانه به مسائل و چالش‌های اقتصادی و اجتماعی و انتساب آنها به برخی دستگاهها و مسئولین، از برخی افراد همچون آقای طیب نیا به مانند جادوگری که یک تنه قادر به حل مسائل اساسی اقتصاد کشور هستند نام برده و افسانه‌ها و‌هاله‌ای از آمال و آرزوهای جادویی برای آن بنا نهاده‌اند. القا و انتساب برخی عملکردهای مثبت دولت تدبیر و امید همچون مهار تورم، ثبات بازار ارز و خروج از رکود اقتصادی (دور اول ریاست جمهوری آقای روحانی) که در سایه تلاش و همدلی و همکاری دستگاه‌های مسئول و متولی امر به وجود آمده، به شخص آقای طیب‌نیا از جمله این خیال پردازی‌هاست...به امید روزی که واقعیت‌ها در برابر افسانه‌ها و خیال پردازی‌ها برتری یابند و موفقیت‌های یک فرد در تخریب افراد دیگر تجلی نیابد.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده اصولگرای شاهین‌شهر در مجلس و عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه یکی از طراحان استیضاح  وزیر اقتصاد است که معتقد است نمایندگان با این استیضاح  به وظیفه خود عمل می‌کنند. او با اشاره به این طرح استیضاح به «اعتمادآنلاین» گفت: به وزیر اقتصاد در مورد مشکلات موجود مطالبی را عنوان می‌کنیم اما معاونین وزیر عنوان می‌کنند ایشان کاره‌ای نیست! آن‌ها بعضاً عنوان می‌کنند که شما می‌دانید کار اصلی بر عهده آقایان نیلی، نهاوندیان و نوبخت است. این در حالی است که ما به ایشان به‌عنوان وزیر اقتصاد رای دادیم. او ادامه داد: آقای وزیر رسماً به مجلس بگوید که کار دست من نیست تا ما تکلیفمان را بدانیم.

زمزمه استیضاح چهار وزیر در مجلس

امروز یک روزنامه اصلاح طلب خبر داد که پیشنهاد معاون اولی محمدباقر قالیباف به رئیس جمهور ارائه شده است.

این خبر بعد از آن بود که حسن روحانی غروب چهارشنبه در یک سخنرانی غیر منتظره چرخش اساسی در مواضع خود نشان داد... همزمان نزدیک ترین فرد به رئیس جمهور یعنی محمود واعظی خبر از قطعی شدن تغییرات در کابینه داد. اما آیا این خبر صحت دارد که شهردار سابق تهران معاون اول حسن روحانی در کابینه می شود؟ خبرنگار نامه نیوز از افراد نزدیک به محمدباقر قالیباف در مورد این خبر پرس و جو کرد و این افراد اصل ماجرا را تکذیب کردند.

محسن پیرهادی، عضو سابق شورای شهر تهران نیز این خبر را در توییتر تکذیب کرد.

تسنیم نوشت: بسیاری از اعضای فراکسیون امید مجلس اعتقاد دارند که تیم اقتصادی دولت ضعیف و ناکارآمد است. آنچه که باعث گلایه این نمایندگان حامی دولت از روحانی شده است گرانی های روزهای گذشته به خصوص افزایش قیمت خودرو، سکه و ارز است... از نگاه برخی صاحبنظران یکی از ضعف های تیم اقتصادی دوازدهم این است که در آن اقتصاددان ها نقش کم رنگی دارند و تیم اجرایی هم دانش کافی در خصوص اقتصاد ندارند. به عنوان مثال نوبخت، سیف و کرباسیان هیچ کدام سابقه تحصیلی اقتصادی ندارند. محمد نهاوندیان هم به عنوان مشاور اقتصادی رئیس جمهور در تئوری پردازی های اقتصادی ناتوان است...نتایج یک نظر سنجی رسانه ای نشان می دهد قریب به 87 درصد مردم و مخاطبان این رسانه به ضرورت ترمیم کابینه رای مثبت دادند.

نظر اسحاق جهانگیری درباره تغییرات احتمالی در دولت

تیم اقتصادی دولت اگر توسط رئیس جمهور تغییر نکند، از سوی مجلس عزل می شوند

محمد علی ابطحی در کانال تلگرامی خود نوشت: به اقای رییس جمهور پیشنهاد میکنم یک بسته خرمای مضافتی بم اعلا با یک سینی چای دیشلمه همراه خودش به جلسه هیئت دولت ببرد و به همکارانش تعارف کند تا شاید روزه سکوت شان را افطار کنند. حرف بزنند و حداقل از سخنان خوب خود شما اعلام حمایت کنند. در وضعیت فعلی همه دستگاه ها به صورت هارمونیک باید تلاش کننند ومکمل هم باشند. نه تنها بخشهای اقتصادی، که حوزه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی دولت هم باید روزه سکوت را بشکنند و پاسخگوی در دسترس افکار عمومی باشند.

باشد که خرمای مضافتی بم و چای دیشلمه اثر کند.

عبدالله ناصری، عضو شورای مشورتی رییس دولت اصلاحات به انتخاب می گوید: تنها وجهی که در سخنرانی اخیر آقای روحانی دیدم و نسبت به سخنرانی های قبلی شاخص بود و امیدوارم که آقای روحانی آن را ادامه دهد، جدی گرفتن امر کشورداری و ریاست قوه مجریه بود. تا دیروز آقای روحانی به نظر می آمد به این وسعت، اهمیت و حساسیت و در عین حال خطرپذیری کار اجرایی در شرایط فعلی کشور را جدی نگرفته بود. ناصری همچنین درباره ابعاد تغییرات مورد انتظار در کابینه روحانی گفت: گلوگاه اصلی تحولات، سازمان مدیریت و برنامه ریزی است و نخ تسبیح تیم اقتصادی دولت همان جاست.

حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران به روزنامه ایران گفت: مردم ایران تنها آقای ترامپ را مسبب فشارهای جدید نمی‎دانند. آنان احساس می‎کنند که در درون حاکمیت به‌طور عام و در مجموعه دولت به‌طور خاص کوتاهی‎هایی صورت گرفته است.

 ناصر ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی به نامه نیوز می گوید: همه باید در این اوضاع حامی دولت باشند و حرفی از استعفا یا استیضاح رئیس جمهور نزنند اما روحانی نیز نباید یک طرفه مسائل را ببیند و انتظار داشته باشد همه برای دولت او مایه بگذارند اما دولت در سیاست ها و ترکیب مدیران ارشد اقتصادی خود اصلاح و ترمیمی را اعمال نکند... مهم این است که رئیس جمهور به این نتیجه برسد نتیجه کار تیم کنونی اقتصادی مساوی با ناکارآمدی و تنش های شدید اقتصادی و کاهش 50درصدی ارزش پول ملی شد چراکه کاملا سردرگم عمل می کند در همین دوماهه اخیر سیاست های متعددی را اعمال کردند اما معلوم نیست اولی درست بوده یا آخری. هیچ کدام از اعضای این تیم هم نمی خواهند استعفا دهند. این در حالیکه هنوز تحریم های شدید اقتصادی آمریکا اجرا نشده است، پس اگر بخواهد به اجرا درآید چه می شود؟ تیم اقتصادی دولت باید هماهنگ باشند و سیاست های متناسب با شرایط روز را اعمال کنند.

تسنیم نوشت: با نزدیک شدن به اتمام حکم ریاست کلی ولی‌الله سیف در بانک مرکزی، رئیس جمهور تصمیم گرفته جانشین وی را انتخاب کند.خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که در جلسه تیم اقتصادی با رئیس جمهور، درباره جانشین ولی‌الله سیف در بانک مرکزی نیز مباحثی مطرح شده است.رئیس‌کل بعدی بانک مرکزی احتمالاً یکی از مردان نظام بانکی است ولی هنوز نام وی به‌صورت رسمی از سوی دولتی‌ها اعلام نشده است.

  واکنش «سیف» به خبر تغییرش از ریاست بانک مرکزی

ادامه بحث عدم کفایت و استیضاح روحانی

حمیدرضا حاجی‌بابایی با اشاره به مطرح‌ شدن طرح عدم‌ کفایت رئیس‌جمهور به «اعتمادآنلاین» گفت: فراکسیون ولایی به دنبال استعفا یا عدم‌ کفایت رئیس‌جمهور نیست. ممکن است از همه فراکسیون افرادی به دنبال طرح عدم‌ کفایت رئیس‌جمهور باشند اما فراکسیون ولایی به دنبال این نیست که دولت را در حال حاضر متزلزل و در برابر فشار‌هایی که وجود دارد فشار مضاعفی ایجاد کند.

محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران هم با بیان اینکه عده‌ای مدام دست به تخریب دولت و سایر ارگان‌های رسمی کشور می‌زنند، به ایلنا گفت: کسانی که حرف از تضعیف دولت و یا ارگان‌های دیگر که در کشور فعالیت قانونی دارند می‌زنند و در این مسیر عمل می‌کنند در واقع آب به آسیاب دشمن می‌ریزند. وی تاکید: همانگونه که مقام معظم رهبری و سایر ارکان نظام تاکید کردند باید در این شرایط در کنار هم قرار بگیریم و وفاق داشته باشیم تا دست دشمنان بسته باشد.

تسنیم نوشت: شماری از اصلاح‌طلبان مجلس (فراکسیون امید) با تهیه طرحی به دنبال استیضاح رئیس‌جمهور هستند. این طرح هم‌اکنون در اختیار شماری از اعضای فراکسیون امید است تا پس از جمع‌آوری امضا آن را به هئیت رئیس مجلس تقدیم کند. جلال محمود‌زاده عضو فراکسیون امید(اصلاح‌طلبان) مجلس شورای اسلامی با تائید این خبر گفته که طراح طرح استیضاح حجت الاسلام حسن روحانی بنده هستم. نماینده مهاباد در مجلس با بیان اینکه طرحی که حدود 3 ماه پیش تدوین شده بود قبل از آغاز موج گرانی‌ها در کشور بود، اظهار داشت:پس از گرانی ارز و بهم‌ ریختگی بازار و ایجاد تورم در کشور چند محور دیگر نیز به طرح اولیه اضافه شده است. عضو فراکسیون امید مجلس با اعلام اینکه در چند روز آینده امضاهای این طرح را جمع‌آوری می‌کنیم، افزود: با توجه به اینکه روند استیضاح رئیس‌جمهور قدری پیچیده است و نیاز به رای دو سوم نمایندگان نیاز دارد در حال رایزنی با روسای سه فراکسیون مجلس(امید، مستقلان ولایی و نمایندگان ولایی) هستیم تا این طرح را پیش ببریم.

اصلاح‌طلبان طرح عدم کفایت "حسن روحانی" را کلید زدند + سند و متن

عبدالکریم حسین‌زاده، نایب رئیس فراکسیون امید و نماینده نقده و اشنویه در گفت و گو با «ایران» گفت: «طرح استیضاح یاد شده 3 یا 4 ماه پیش تهیه شده بود و نماینده محترم مهاباد هم در آن مقطع از سر دلسوزی اقدام به این کار کرده بود.»

افشاگری جدید جهانگیری

تفکیک 3 وزارتخانه «صنعت، معدن و تجارت»، «راه و شهرسازی» و همچنین «ورزش و جوانان» در اواخر دولت یازدهم کلید خورد. اما در نهایت این لایحه و با کش‌وقوس‌های فراوانی که داشت سوم تیر از سوی نمایندگان مجلس و در حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور به‌طور کامل رد شد، موضوعی که حالا منجر به افشاگری جهانگیری از دلایل رد این لایحه شده است. جهانگیری در پاسخ به این سوال که شایع شده وزارتخانه‌هایی که در معرض تفکیک بودند تلاش کردند لایحه رای نیاورد، گفت:‌ شایعه نیست واقعی است. بالاخره وزارتخانه‌ها کارشان همین است. بالاخره هیچ یک از اعضای دولت آشکارا نمی‌گوید که با این کار دولت مخالف هستم. ولی وقتی در جمع خصوصی می‌نشینند و نظر کارشناسی خودشان را می‌گویند آنگاه مغایر نظر دولت نظر می‌دهند.

 «عارف را از روحانی اصلاح‌طلب‌تر نمی‌دانیم» از طرف خاتمی مطرح شد

چندی پیش بود که خبری در فضای رسانه‌ای منتشر شد مبنی براینکه سیدمحمد خاتمی، رییس دولت اصلاحات تاکید کرده است که «ما عارف را از روحانی اصلاح‌طلب‌تر نمی‌دانیم». حالا یک منبع آگاه با تایید این نقل‌قول از سیدمحمد خاتمی در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین» می‌گوید که این موضوع علیه محمدرضا عارف نبوده بلکه به‌منظور تایید دوباره و حمایت از روحانی مطرح شده است. این منبع آگاه با تاکید بر اینکه این موضوع از طرف خاتمی مطرح شده است، گفت: اما منظورخاتمی این نبود که آقای عارف اصلاح‌طلب نیست، حتما آقای خاتمی آقای عارف را اصلاح‌طلب می‌داند، اما از سوی دیگر آقای خاتمی به درست یک اعتقاد دارند.

انتقاد اتحاد ملت از اعتدال و توسعه

 شرق نوشت: علی شکوری‌راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت درگردهمایی با عنوان همایش ملی احزاب ایران گقت: من در سال ۹۲ یکی از فعالان سیاسی حامی روحانی بودم. تا زمانی که ما از روحانی حمایت کردیم، اقرار می‌کنم خبر نداشتیم که او عضو حزب اعتدال و توسعه است. حزب اعتدال و توسعه را هم نمی‌شناختم. پس از اینکه روحانی به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شد، دیدیم که یک حزبی هم به او وصل است. این حزب خودش را پیروز انتخابات هم تلقی کرد و انتخابات را به نفع خودش مصادره کرد. حزب اعتدال و توسعه نبود که رئیس‌جمهور را معرفی کرد و جامعه به او رای داده باشد، بلکه فرایندهای خارج از حزبی منجر به انتخاب روحانی شد. شرق می نویسد: حزب بی‌سروصدای اعتدال و توسعه که فعالیت چشمگیری در عرصه سیاسی نداشت، به‌سبب نزدیکی روحانی به چهره‌های اصلی‌اش، خود را صاحب نتیجه به‌دست‌آمده می‌پنداشت.

 پارادوکس غیر منتظره؛ کارگزاران چگونه از لاریجانی به عبدالله نوری رسیدند؟

نامه نیوز نوشت: اتفاقات در حزب کارگزاران سازندگی هر روز عجیب‌تر می‌شود. هنوز از ماجرای امضای کرباسچی پای نامه پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا و تکذیب آن خیلی نگذشته که دبیرکل این حزب با یک اظهارنظر جنجالی دیگر خبرساز می‌شود. غلامحسین کرباسچی درحالی که هنوز تکلیف ایده پارلمان اصلاحات روشن نیست، عبدالله نوری را گزینه مناسب برای ریاست بر این نهاد و جایگزین شورای عالی سیاست گذاری و محمدرضا عارف می‌داند. بی‌گمان این یک خبر ساده نیست و پیام سیاسی مهمی در پس دارد. شاید هم چند پیام مهم.

در سطح کارگزاران اگر به موضوع بنگریم نتیجه ای حاصل نمی‌شود مگر آنکه این حزب دچار پارادوکس یا دودستگی شده است. کرباسچی در حالی از عبدالله نوری با آن سابقه سیاسی روشن سخن می گوید که حزب متبوع او تا همین چند ماه پیش از تقدم استراتژی بر ایدئولوژی و جانب‌داری از علی لاریجانی در مقابل گزینه‌هایی همچون جهانگیری سخن می‌گفت. باید دید طی ماه‌های گذشته بر کارگزارانی‌ها چه رفته که اینگونه در مواضع خود چرخیده‌ و  از لاریجانی به عبدالله نوری رسیدند؟... برخی از اصولگرایان حرف کرباسچی را به معنی اطلاع او از پشت‌پرده‌ها در جریان اصلاحات دانسته و به این نتیجه می‌رسد که اصلاح طلبان در حال فاصله گرفتن از چهره‌های معتدل و میانه رو و استفاده از چهره‌های تندرو است.

 مردم اینقدر‌ها هم آلزایمر ندارند

روزنامه خراسان نوشت: می گویند حافظه تاریخی ایرانی‌ها کمی ضعف دارد، اما گویا برخی فراتر از این تصور کرده اند که ایرانی‌ها آلزایمر تاریخی دارند!.. آقای احمدی نژاد گویا قصد تمسخر مردم ایران را دارد. آقای احمدی نژاد! مردم هنوز بحران ارزی دوره شما و چند برابر شدن قیمت ارز در کمتر از چند ماه را به خاطر دارند؛ اگر شما بلد بودید نسخه درست بپیچید چرا در آن زمان اقدام نکردید؟ دولتی که شما در راس آن قرار داشتید در سال ۹۱ نرخ تورم را به ۳۰ درصد و خرداد ۹۲ به ۳۵ درصد رساند. تنها در سال ۹۱، ۱۱۱ درصد افزایش قیمت ارز را شاهد بودیم و سال ۹۰ هم تجربه افزایش ۶۳ درصدی ارز را پشت سر گذاشتیم. براین اساس از ابتدا تا انتهای دولت احمدی‌نژاد (۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲) قیمت دلار حدود ۲۹۸ درصد رشد کرد یعنی از حدود ۹۰۰ تومان به سه هزار و ۶۰۰ تومان رسید. همچنین براساس آمار رسمی، ضریب وابستگی ایران به واردات طی پنج سال یعنی از سال ۸۴ تا ۸۹ از ۳۵ درصد به ۷۵ درصد رسید. 

  «ژن خوب» با ارز چه کرد؟

تسنیم نوشت:  التهاب‌های شدید ارزی که از اواخر سال گذشته آغاز شده و در سال جاری با گستره و شدت بیشتری ادامه یافته است، یک بار دیگر ذهن‌ها را متوجه انتخابی کرده که در مرداد سال 1396 در یکی از کلیدی‌ترین پست‌های این بانک یعنی معاونت ارزی رخ داد... در آن زمان  سید احمد عراقچی 38ساله از ولی‌الله سیف رئیس‌کل بانک مرکزی حکمی برای هدایت بازار ارز و طلای کشور گرفت که بسیاری از کارشناسان اقتصادی را متعجب کرد... معاون ارزی جدید در حالی آغاز به کار کرد که کارشناسان با نگرانی از خود می‌پرسیدند؛ آیا فاقد تجربه قادر است ثبات و آرامش بخش حیاتی ارز کشور را حفظ کند؟... اما اینک و کمتر از یک سال، پس از واگذاری مسئولیت خطیر به او، وضعیت وخیم بازار ارز نشان می‌دهد که برنامه عراقچی از عوامل موثر در شکل‌گیری بحران ارزی کم‌سابقه جمهوری اسلامی  است و کنار بازار ارز، طلا به‌عنوان بازاری موازی و متاثر از جهش حیرت‌آور نرخ ارز نیز شرایط مناسبی ندارد و سیاست‌های بانک مرکزی برای مهار نوسانات نرخ  سکه به جایی نرسیده است.

  جلسات انتخاباتی رئیسی در تهران

هفته‌نامه مثلث نوشت: سیدابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی جلسات انتخاباتی را با موضوع مجلس کلید زده است. سید‌ابراهیم رئیسی جلسات سیاسی مهمی را در تهران برگزار کرده است. بنابر این گزارش، در این جلسات که با موضوع انتخابات مجلس برگزار شده، برخی شخصیت های اصولگرا حضور داشتند. گفتنی است این جلسات را چند ماهی است که رئیسی تشکیل می دهد و در برخی جلسات هم محمدباقر قالیباف حضور داشته است. همچنین سعید جلیلی که از نظر گفتمان با رئیسی اشتراک‌هایی دارد در برخی از این جلسات شرکت کرده است. از محسن رضایی، حدادعادل، ذوالقدر و رحیمیان به عنوان دیگر نفرات شرکت‌کننده در جلسات نام برده می‌شود. محور این جلسات ائتلاف در انتخابات مجلس سال 98 است.

 اختلاف در جامعه روحانیت مبارز

 روزنامه اعتماد نوشت: اخبار غیر‌رسمی در مورد تعاملات اعضای جامعه روحانیت نشان می‌دهد که اختلاف‌نظر دو طیف چپ و راست در این تشکل در انتخاب دبیرکل نمود پیدا کرده و مساله‌ساز شده است.  طیف راست این تشکل که بعد از فوت آیت‌الله مهدوی کنی، دبیرکلی موحدی کرمانی و دلخوری ناطق نوری و حسن روحانی تا حدی قدرت خود را از دست داده بود، تلاش کرد با انتخاب مصطفی پورمحمدی به عنوان دبیرکل به روزهای اوج بازگردد. گمان می‌شد که تحولات اخیر روح تازه‌ای به کالبد جامعه روحانیت بدمد و در طول زمان موجب ترمیم روابط چهر‌ه‌هایی مثل ناطق نوری و حسن روحانی با این تشکل شود. طیف چپ اما این قدرت‌نمایی را نمی‌پذیرد و همین است که شاهدیم برخی اعضای جامعه در روزهای اخیر سعی دارند زمین زیر پای دبیرکل جدید را سست جلوه دهند...

 گویا آقای رییسی که در جلسه انتخاب دبیرکل حضور نداشته است اصلا از خروجی جلسه خرسند نبوده و بلافاصله برای اعلام این نارضایتی عازم تهران شده است. او می‌کوشد تا با همراهی همفکرانش در طیف چپ جامعه روحانیت مبارز از قدرت دبیرکل یعنی مصطفی پورمحمدی کاسته و همه تصمیم‌گیری‌ها را به عهده شورای مرکزی گذارد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۲۰۵۵۲۱:۰۰:۱۹ ۱۳۹۷/۴/۹
برای خرید هندوانه رفته بودم دیدم از قیمت روز قبل بیشتر است علت را پرسیدم گفتند دلار گران شده است. عده‌ای مغرض، خائن و... همه چیز کشور را به دلار وصل می‌کنند حتی تولیدات داخلی که هیچ نیازی به ارز ندارد.
amin۴۱۲۱۶۷۲۳:۰۳:۰۴ ۱۳۹۷/۴/۹
با انتخابهای جدید کابینه شگفت زده و بدتر هم میشود
ناشناس۴۱۲۳۶۱۰۸:۱۰:۱۹ ۱۳۹۷/۴/۱۰
اینکه مردم به هم گران فروشی میکنند ربطی به دولت ندارد
ناشناس۴۱۲۲۱۷۰۰:۱۰:۳۷ ۱۳۹۷/۴/۱۰
دلار که گرون بشه صادرات هنداونه افزایش پیدا نیکنه و در بازار داخل کم میشه قیمتش میره بالاا و به هم ربط کاملا مستقیم دارند همین اتفاق برای گئشت میفته و دام زنده صدر می گردد
ناشناس۴۱۲۲۸۶۰۱:۴۱:۲۱ ۱۳۹۷/۴/۱۰
دوست عزیز ارز گران شده یعنی ارزش ریال کم شده پس هندوانه وگوجه ودلار به عنوان کالا با هم گران می شود واین به معنای آن نیست که تولید هندوانه ارز بر است
محمد۴۱۲۷۳۹۱۲:۲۴:۲۳ ۱۳۹۷/۴/۱۰
استاد معظم هندوانه که الان تولید شده با کود 6 ماه قبل و آب 3 ماه قبل تولید شده است.
ناشناس۴۱۲۳۲۵۰۷:۰۹:۱۰ ۱۳۹۷/۴/۱۰
وقتی تیم ضعیف است و پشت سرهم گل میخورد باید سرمربی و کادر فنی تغییراتی فوری ایجاد کند مخصوصا اینکه روی نیمکت بازیکن مناسب وجود دارد /// چندی پیش آقای روحانی با لباس ورزشی در حال نگاه کردن فوتبال بود امیدوارم به حرمت جام جهانی ایشون سرمربی خوبی برای تیم اقتصادی باشند اگر فکری برای مهار دلار نباشد دیگر نیازی به حریف نیست چون همه ش گل به خودی میزنیم.
ناشناس۴۱۲۴۷۳۰۹:۴۰:۲۸ ۱۳۹۷/۴/۱۰
خائن به ملت و مغرض کسی هست که ارز دولتی را به ویژه خواران ژن خوب میدهد تا به جای کالای اساسی و دارو که از طرف باصطلاح دشمنان تحریم نشدند اما شما دوستان آن را برای مردم حرام و تحریم کردید اما با دلار ماشین و موبایل و .... وارد کردید!!!! خجالت بکش معلوم از آون ژن های خوب هستی که بدترین خیانتهای تاریخ را میکنی و بعد از مردم کاسب انتظار داری در این اوج وحشتناک گرانی به تو مفت خور مجانی کالا را بفروشند!!!!
ناشناس۴۱۲۷۸۹۱۲:۵۰:۳۲ ۱۳۹۷/۴/۱۰
فکر کنم دلال میوه هستی. این چه کاری است که می کنی؟ تا کی می خواهی خون مردم را تو شیشه کنی؟؟
ناشناس۴۱۳۴۹۵۱۸:۵۵:۴۴ ۱۳۹۷/۴/۱۰
حلال حروم سرتون میشه؟؟ یکی از دوستان درست نوشتند. مردم حتی کالایی را که با قیمت ارزان خریدند یا تولید شده گران میفروشند
علی۴۱۳۹۹۸۰۸:۲۸:۳۱ ۱۳۹۷/۴/۱۱
دوست عزیز که حلال وحروم میفهمی من ماشین وخونه شما را به قیمت سال 96 خریدارم بفهمیم چیزی گرون نشده ارزش پول ما کاهش پیدا کرده لطفا هرچیزی را به دین ومذهب ربط ندید پدر تولید کننده وکشاورز دراومده اونم تو همین مملکت زندگی میکنه یه کم انصاف داشته باشیم بد نیست
ناشناس۴۱۴۱۵۷۱۰:۰۷:۰۷ ۱۳۹۷/۴/۱۱
به هم گیر ندین اصل مشکل باید درست بشه در سایه اجرای قانون همه باید درست کارکنند
ناشناس۴۱۲۷۹۷۱۲:۵۶:۲۵ ۱۳۹۷/۴/۱۰
اینکه ارزش پول کم می شود روی قیمت همه چیز اثر دارد
ناشناس۴۱۲۸۳۹۱۳:۱۰:۱۴ ۱۳۹۷/۴/۱۰
وزیر وراه و مسکن هم ستودنی است!!!! در سکوت مسکن رفتتو اوججججججججج. منطقه 5 کارمند نشین تهران بالای متری 10
ناشناس۴۱۲۰۵۷۲۱:۰۱:۰۳ ۱۳۹۷/۴/۹
در این فصل که مصرف گاز حداقل است برای دوره 45 روزه مبلغ 70/000 تومان قبض صادر شده است وای به حال زمستان. واقعاً نمی‌توانیم از عهده این مخارج برآییم.
SMAH1۴۱۲۵۴۳۱۰:۳۸:۵۱ ۱۳۹۷/۴/۱۰
من هم با قبض گازم مشکل دارم! حداقل 3 روز در هفته در خانه نیستیم! برنج و چای رو هم که با برق درست می کنیم! فقط می ماند یک اجاق گاز و یک ابگرمکن که شاید در روز (بطور متوسط نیم ساعت) ،تاکید می کنم «شاید»، روشن شوند! بعد قبض گاز آمده 16 هزارتومان! پایینش هم نوشته «شما مشترک کم مصرف هستید» از اواسط فروردین تا اوایل خرداد
ناشناس۴۱۲۷۱۶۱۲:۱۴:۵۵ ۱۳۹۷/۴/۱۰
خوب اگر نارحت هستید زیاد مصرف کنید.
ناشناس۴۱۳۰۵۱۱۵:۰۱:۳۸ ۱۳۹۷/۴/۱۰
16 هزارتومن هم پوله عاخه؟ همش دو دلار. برو خدا شکر کن!
ناشناس۴۱۲۰۵۸۲۱:۰۲:۲۴ ۱۳۹۷/۴/۹
رونق بازار کسب و کار نسبت به سال قبل کاهش یافته و رکود همه جا را فرا گرفته است. ولی دولت مدعی تدبیر و اعتدال 5 درصد مالیات‌ها را افزایش داده است. چرا؟
ناشناس۴۱۲۰۶۱۲۱:۰۳:۴۹ ۱۳۹۷/۴/۹
سخنگوی دولت وعده داده بود شب عید فطر اضافه حقوق کارمندان پرداخت خواهد شد. به خدا قسم از بس وعده‌ عمل نشده شنیده‌ایم خسته شده‌ایم.
ناشناس۴۱۲۰۶۷۲۱:۰۶:۱۱ ۱۳۹۷/۴/۹
این وضعیت آشفته بازار ارز، سکه، طلا، مسکن، اجاره‌بها، خودرو، موبایل و... نشان از بی‌تدبیری دولت به ویژه تیم اقتصادی ناکارآمد دولت دارد. آقایان با حقوق‌های نجومی مشکلی ندارند ولی نمی‌دانند یا خبر ندارند یا خود را به بی‌خبری زده‌اند که یک کارمند و کارگر جزء اگر کل حقوق‌ یک ماه خود را پرداخت کند از عهده اجاره‌بها برنمی‌آید و برای دیگر بخش‌های زندگی باید باد هوا بخورد؟
ناشناس۴۱۲۶۲۲۱۱:۲۸:۴۵ ۱۳۹۷/۴/۱۰
فقط دولت؟ بقیه خوبن؟؟؟
ناشناس۴۱۲۷۱۱۱۲:۱۲:۱۷ ۱۳۹۷/۴/۱۰
شما دولتی هستید؟ از اظهار نظر مردم ناراحتید؟
ناشناس۴۱۲۰۷۳۲۱:۱۲:۲۷ ۱۳۹۷/۴/۹
مسئولان علت گرانی‌ها را به خارجی‌ها ربط می‌دهند. در حالیکه خودی ها و پرداخت‌های نجومی و بی‌تدبیری‌های اقتصادی دولت و مجلس و دیگران در این آشفته بازار ی نقش پر رنگ تری دارند.
ناشناس۴۱۲۰۷۵۲۱:۱۳:۰۵ ۱۳۹۷/۴/۹
سخنگوی دولت برای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه از ایرانیان مقیم خارج درخواست کرده سرمایه‌های خود را به داخل بیاورند. بنده پیشنهاد می‌کنم مسئولان از فرزندان و نزدیکان خودشان شروع بکنند.
ناشناس۴۱۲۰۸۳۲۱:۲۸:۰۷ ۱۳۹۷/۴/۹
بعید است روحانی سیف را کنار بگذارد. تازه اگر هم چنین شود، نوبخت و نهاوندیان دوست صمیمی سیف را آماده جانشینی کرده اند.
ناشناس۴۱۲۰۸۶۲۱:۳۲:۳۸ ۱۳۹۷/۴/۹
منتظرن مردم برن بهشون رای بدن!!!!
ناشناس۴۱۲۱۳۲۲۲:۳۰:۴۹ ۱۳۹۷/۴/۹
قالیباف اگر مدیر بود تهران را جمع می کرد.
سرباز۴۱۲۴۳۸۰۹:۱۸:۱۹ ۱۳۹۷/۴/۱۰
بهتر از قالیباف تو ایران خیلی کمه....
ناشناس۴۱۲۶۸۲۱۲:۰۱:۲۷ ۱۳۹۷/۴/۱۰
50 هزار میلیارد بدهی در شهرداری تهران نتیجه مدیریت ایشان است
ناشناس۴۱۳۶۸۷۲۱:۲۴:۳۱ ۱۳۹۷/۴/۱۰
بدهی دولت رو هم باید در نظر گرفت
ناشناس۴۱۳۰۱۶۱۴:۳۹:۳۰ ۱۳۹۷/۴/۱۰
بهتر از بقیه شون جمع کرد،حرف بین بد و بدتره ن خوب و بد
ناشناس۴۱۲۱۳۵۲۲:۳۴:۰۱ ۱۳۹۷/۴/۹
ما فقط یک راه داریم افزایش همبستگی ملی تا مردم بیشتر کمک کنند به حکومت. این کار هم بدون افزایش آزادیهای فردی و اجتماعی ممکن نیست.
ناشناس۴۱۲۱۴۲۲۲:۴۴:۲۷ ۱۳۹۷/۴/۹
مشکلات همه جا هست. باید پرسید چرا یک عده کل نظام رو به خاطر مشکلات اقتصادی یا غیره مقصر میدانند؟
ناشناس۴۱۲۱۹۰۲۳:۲۸:۵۰ ۱۳۹۷/۴/۹
بفرمایید 5میلیون مهاجر درکشور ما چه میکنند؟ چه کسی اینها را جا و کار داده!؟
نجیب۴۱۲۲۴۱۰۰:۲۷:۵۰ ۱۳۹۷/۴/۱۰
برای اینکه اون ها کار می کنند ولی شما نه.
ناشناس۴۱۲۲۲۳۰۰:۱۴:۲۵ ۱۳۹۷/۴/۱۰
این سئوال رو باید از مسئولان پرسید.
ناشناس۴۱۲۱۹۶۲۳:۳۴:۲۷ ۱۳۹۷/۴/۹
ما ایرانی ها فقط بهم زدن و خرابکردن را خیلی دوست میداریم کارگروهی روحیه ملی همه اینا کشک است. ما خارج هستیم اینجا هروز بنزین گرون میشه جرات نمیکنیم جیک بزنیم چرا چون میگن به دولت مربوط نیست شرکتها همه خصوصی هستند. این تقصیر دولت است که همه چیز را میخواهد خودش کنترل کند. البته کاپیتالیزم طبقه فرودست را نابود میکرد ولی بهرحال مردم متوقع بار نمی اورد.
ناشناس۴۱۳۵۰۱۱۹:۰۰:۰۵ ۱۳۹۷/۴/۱۰
ناراحتید تشریف بیارید ایران
پگاه۴۱۲۲۸۰۰۱:۲۷:۵۴ ۱۳۹۷/۴/۱۰
طرحی نو در اندازیم/قالیباف،طیب نیا ،....و هر که دیگه مرد راستین روزهای سخت است از جناحی بشینن دورهم مشگلات کشور را با هم خردی ریشه کن کنند
ناشناس۴۱۲۳۵۱۰۷:۵۶:۰۷ ۱۳۹۷/۴/۱۰
عربستان قراره استخراج نفت رو زیاد کنه، تا فروش نفت ایران تا چند ماه دیگه به صفر برسه و تو فلاکت فرو بره.... بعد اینا دلار ۳۹۰۰ میدن حجاج تا تو این شرایط بحرانی خزانه عربستان رو پُر‌تر کنن!
فرزام۴۱۲۴۳۲۰۹:۱۵:۲۵ ۱۳۹۷/۴/۱۰
این آقای پیرهادی از دریافت کنندگان ملک از آقای قالیباف نیست؟
ناشناس۴۱۲۷۴۸۱۲:۲۹:۳۵ ۱۳۹۷/۴/۱۰
بازاریانی که کالا انبار کردند و یا دلالانی که قیمت کالا را 2 برابر کردند و شایعه پرکنان سهمی ندارند فقط دولت مقصر است؟ چرا سازمان بازرسی و قوه قضائیه عوامل گرانفروشی را نمی گیرد. دولت از تمام بودجه عمرانی گذشته و ارز به کالا اصلی و غیر اصلی داده اگه یه مشت شرکت های دزد داریم و بازاری سود جو داریم همه تقصیرها دولته ؟مقصر دولته!!!
ناشناس۴۱۲۷۵۳۱۲:۳۱:۳۱ ۱۳۹۷/۴/۱۰
عده ای از مردم و یه مشت بیزنسمن ریختن دلار و سکه و...می خرن دولت مقصره کجای دنیا مردم هر کاری می تونن با پولشون بکنند جریان اقتصادی عوض کنند. اگه پول تو بانک هم می گذارند مالیات می دهند
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  3. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  4. این صدای اقتدار ایران است ...

  5. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  6. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  7. وحدت ملی با وعده صادق

  8. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  9. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  10. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  11. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

  12. کمی دیر نیست؟

  13. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  14. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  15. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  16. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  17. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  18. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  19. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  20. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  21. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  22. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  23. تصاویری از نمازجمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی | کدام چهره‌های سیاسی و نظامی به نمازجمعه رفتند؟

  24. اسراییل چه باید بکند؟ 

  25. علم‌الهدی: نباید بیکار نشست تا تنها دولت بیاید تلخی معیشت را از سفره مردم بردارد

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

    2. این صدای اقتدار ایران است ...

    3. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

    4. وحدت ملی با وعده صادق

    5. استخوانی در گلوی اسرائیل!

    6. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

    7. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

    8. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

    9. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

    10. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

    11. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

    12. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

    13. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

    14. اسراییل چه باید بکند؟ 

    15. بهادری جهرمی: احیای دریاچه ارومیه با برنامه‌ریزی دولت رخ داد

    16. انتقاد دوباره شریعتمداری از مسئولین درباره وضعیت حجاب/ اوج و فرود قیمت دلار

    17. واکنش محمود احمدی نژاد به حمله موشکی ایران

    18. واکنش خاندوزی به ادعای منفعت دولت از افزایش قیمت ارز/ حمایت خاتمی از عملیات وعده صادق

    19. این تریبون به مرجعیت نمازجمعه کمک کرد؟

    20. تحلیل صالحی از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی/ توضیحات کنعانی درباره کشتی توقیف‌شده در تنگه هرمز

    21. مشتِ آهنینِ ایران و" گنبدِ کابوسِ" اسرائیل

    22. حسین دهباشی به دادسرا احضار شد

    23. عبدالکریمی: مدافع تمام‌قد نیروهای دفاعی‌ ایران هستم

    24. احتمال تشکیل استان تهران غربی

    25. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

    آخرین عناوین