وی افزود: این بیماری به وسیله انتقال از طریق گزش کنهای از گونه هیالوما، انتقال از طریق نیش حشرات، انتقال از طریق تماس با خون یا ترشحات مبتلایان، انتقال از طریق گزش کنه آلوده، تماس مستقیم با لاشه گوشت و تنفس در تماس با دامهای آلوده و از طریق له کردن کنه به انسان منتقل میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان کردستان در خصوص راههای پیشگیری از این بیماری، خاطرنشان کرد: رعایت اصول ایمنی در موقع تماس با گوشت تازه و به ویژه جگر، خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام، خودداری از رفت و آمد در محلهای کشتار غیرمجاز، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از کشتار دام در محلهای غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و همچنین جدا نگاه داشتن جایگاه دام از انسان و اجتناب از خوردن گوشت و جگر خام و نیمه پخته و نهایتاً نگهداری جگر، دل و قلوه به مدت 48 ساعت در یخچال و سپس استفاده از آن بهترین راههای مقابله با این بیماری است.