افزایش تعداد فوت‌شدگان بر اثر مصرف قارچ سمی

گروه سلامت الف،   3970302112 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی اورژانس کشور گفت: از ساعت ۱۱ صبح امروز ۱۱۵۱ نفر به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۹۶ نفر در بیمارستان بستری و متاسفانه ۱۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور در گفت‌وگو با فارس در خصوص آخرین وضعیت مسمومان با قارچ در استان‌های کشور گفت: تا ساعت 11 صبح امروز 1151 نفر به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند که از این تعداد 96 نفر در بیمارستان بستری و متاسفانه 18 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

وی تاکید کرد: استان کرمانشاه بیشترین آمار مسمومیت‌ها را به خود اختصاص داده است و هفت نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در این استان جان خود را از دست داده‌اند.

خالدی افزود: از تعداد 18 فوتی 7 نفر مربوط به کرمانشاه،4 نفر لرستان، 3 نفر کردستان و 2 نفر مربوط به آذربایجان غربی، 1 نفر مرکزی و  همدان 1 نفر هستند.