واکنش مدیرعامل شرکت زیرساخت به انتقاد پیام‌رسان‌های داخلی

گروه اجتماعی الف،   3970224159

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: پیام‌رسا‌ن‌های داخلی همان امکانات فضا و پهنای باند که وزارت ارتباطات در اختیارشان قرار داده استفاده کنند و اینکه محل این امکانات کجا باشد مهم نیست.

به گزارش فارس، صادق عباسی شاهکوه در حاشیه مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های شرکت ارتباطات زیرساخت به مناسبت هفته ارتباطات در جمع خبرنگاران در پاسخ به انتقاد پیام‌رسان‌های داخلی از فراهم نبودن زیرساخت‌ها گفت: وزارت ارتباطات طبق مقررات موظف است امکاناتی را در اختیار پیام‌رسان‌های داخلی قرار دهد اما اینکه محل این امکانات کجا باشد یا در جای خاصی باشد مهم نیست بلکه باید همان امکاناتی را که در اختیارشان گذاشته‌ایم استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: طبق تکالیف و سیاست‌های ابلاغی وزارت ارتباطات موظف بود فضا و پهنای باند در اختیار پیام‌رسان‌های داخلی قرار دهد و علاوه بر این موضوعاتی نیز خارج از اختیارات وزارت ارتباطات عنوان شده و در مصوبه ساماندهی پیام‌رسان‌ها نیز دستگاه مسئول انجام آنها مشخص نشده است.

عباسی اضافه کرد:‌ به هر یک از پیام‌رسان‌ها ۵۰ گیگ داده می‌شود و در حال حاضر میزان استفاده آنها بسیار کمتر از ظرفیت واگذار شده است. آنها باید از امکاناتی که اکنون در اختیارشان قرار داده‌ایم استفاده کنند و اگر به نقطه اشباع رسیده‌اند درخواست بدهند فورا به آنها ظرفیت می‌دهند.

وی در پاسخ به اینکه برخی پیام‌رسان‌های داخلی اعلام کرده‌اند که IP‌های آنها چند روز قطع بوده است، گفت:‌ موضوع قطعی IPهای پیام‌رسان‌های داخلی را نشنیده‌ام و علاوه بر این مدیران پیام‌رسان‌های داخلی با شرکت زیرساخت ارتباطا دارند و حتی شماره موبایل من را هم دارند. اگر واقعاً مشکلی به این حادی وجود داشته با من تماس می‌گرفتند. وی تاکید کرد گزارشی نیز در این باره دریافت نکرده است.

عباسی درباره گزارش‌هایی از افت سرعت و کیفیت اینترنت گفت: همیشه قطعی داریم روزی نیست که قطعی نداشته باشیم اما به دلیل پایداری بالای شبکه قطعی‌ها برای مردم و اپراتورها مشکل ایجاد نمی‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که همزمان با مسدود شدن تلگرام سرویس‌های VPN با مشکل مواجه شده است، گفت: هیچ اختلالی در شبکه در این باره وجود ندارد. هر روز گزارش اختلالات را به ما ارائه می‌کنند و هر مشکلی که وجود داشته باشد رفع می‌شود. طرف حساب شرکت زیرساخت‌ اپراتورها هستند و آنها مشکلات را منعکس می‌کنند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که در حکم قضایی برای فیلتر تلگرام بر ساماندهی VPNها نیز تاکید شده است، گفت: VPN یک سرویس است و این موضوع زیرساخت نیست.

وی گفت: دستور مرتبط با VPN به اپراتورها ابلاغ شده است.

عباسی در پاسخ به این سوال آیا امکانی که برای تلگرام فراهم شد و در ایران CDN داشت می‌توان برای پیام‌‌رسان‌های داخلی نیز فراهم کرد، گفتک شرکت ارتباطات زیرساخت سرویسی به نام CDN ندارد بلکه هر شرکت خودش باید CDN ایجاد کند ما فضا را در اختیار قرار می‌دهیم و آنها در صورت تمایل CDN ایجاد می‌کنند تلگرام نیز همین کار را کرد.

وی در پاسخ به این سوال که ترافیک تلگرام پس از فیلتر شدن چه تغییری داشته است، گفت: پهنای باند تلگرام پس از فیلترینگ در بخش گیت‌وی کمتر شده است.

عباسی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا پروژه تدبیر که امروز به بهره‌برداری رسید قبلاً افتتاح نشده بود، گفت: مسیرهایی از این پروژه طبق نیاز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است اما پروژه به صورت نهایی امروز افتتاح شد و قبلاً افتتاح نشده است.

وی در مورد ظرفیت ترانزیت ترافیک کشور گفت: طی یک تا یک و نیم سال گذشته اگرچه ظرفیت ترافیک ترانزیت کشور از ۱۰۰گیگ به ۱۵۰۰ گیگ رسیده اما این ظرفیت نیز در واقع خیلی زیاد نیست و عدد بزرگی نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره تاثیر بازگشت احتمالی تحریم‌ها بر تجهیزات مخابراتی زیرساختی در کشور گفت: پیش از این نیز دوره‌‌های اینچ نیی را تجربه کرده‌ایم باید ببینیم چه پیش می‌آید علاوه براینکه این بار تجهیزات بومی هم داریم.

عباسی از اجرایی شدن آزادسازی نسبی واردات پهنای باند در کشور در نیمه اول سال ۹۷ خبر داد و گفت:‌ پس از اجرایی شدن این هدف وضعیت غیررقابتی امروز به نیمه رقابتی ارتقا می‌یابد و بر قیمت نهایی اینترنت مصرف‌کننده اثرگذار خواهد بود.

وی توضیح داد: در حال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت ترافیک را در نقاط بین‌الملل تحویل می‌دهد در شرایط جدید با طرف خارجی قرارداد می‌بندد و تنها مسئولیت رساندن را انجام می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از آماده شدن پیش‌نویس اساسنامه شرکت جدید ترانزیت بین‌الملل طبق مصوبه مجلس خبر داد.

عباسی همچنین از کاهش ترافیک مکالمات بین‌الملل ایرانیان خبر داد و گفت:‌ کاهش درآمد مکالمات بین‌الملل در دنیا روندی معمول است که برای جبران این کاهش درآمد در شرکت زیرساخت به دنبال ارائه سرویس‌های جایگزین هستیم که برای مثال واگذاری بخش‌های خالی شبکه فیبر از این جمله است.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. این صدای اقتدار ایران است ...

  5. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  6. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  7. وحدت ملی با وعده صادق

  8. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  9. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  10. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  11. کمی دیر نیست؟

  12. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  13. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  14. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  15. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  16. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  17. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  18. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  19. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  20. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  21. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  22. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  23. اسراییل چه باید بکند؟ 

  24. بهادری جهرمی: احیای دریاچه ارومیه با برنامه‌ریزی دولت رخ داد

  25. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

آخرین عناوین