واشنگتن پست: طرفداران تغییر رژیم ایران از سازمان منفور مجاهدین پول می گیرند

گروه جهان الف،   3970217155 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

تارنمای روزنامه واشنگتن پست امروز (دوشنبه) با اشاره به اظهارات روز شنبه جولیانی شهردار سابق نیویورک در گردهمایی(گروهک تروریستی منافقین ) نوشت: جنگ طلبان آمریکایی برای حمایت از سیاست تغییر رژیم در ایران، از سازمان «منفور» مجاهدین خلق پول می گیرند.

به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نوشت: رودولف جولیانی از چهره های جمهوریخواه و وکیل جدید دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، روز شنبه در یک گردهمایی سازمان دهی شده از سوی گروهی از فعالان مخالف حکومت ایران، القا کرد که توافق هسته ای ایران محکوم به نابودی است و دولت ترامپ انتظار نابسامانی های بیشتری را در خاورمیانه دارد.
'بولتون، جولیانی و چندین تن از سیاستمداران آمریکایی اعم از دمکرات و جمهوریخواه مستقیما از سازمان مجاهدین خلق (منافقین) حمایت کرده و احتمالا مبالغی را از آن ها دریافت کرده اند.'
این روزنامه نوشت؛ عوامل سازمان مجاهدین خلق در مرگ اتباع آمریکایی و هزاران ایرانی دست داشته اند. بسیاری از این تلفات در همکاری های این گروه با صدام حسین دیکتاتورعراقی در دوران جنگ ایران و عراق ریشه داشت.
این سازمان زمانی در فهرست گروه های تروریستی وزارت خارجه آمریکا قرار داشت تا آن که یک جریان لابی گری در سال 2012 به این رویه پایان داد. سازمان مجاهدین بانی گردهمایی ای بود که جولیانی آخر هفته گذشته در آن سخنرانی کرد. وی با حضوردر این گردهمایی فصل دیگری در رابطه گرم و طولانی خود با این سازمان رقم زد.
واشنگتن پست در ادامه به نقل از پولیتیکو نوشت: «گروه مجاهدین خلق سال هاست که مبالغ قابل توجهی بالغ بر 20 هزار دلار یا حتی بیشتر برای سخنرانی و لابی گری برای خارج کردن نام این گروه از فهرست سازمان های تروریستی وزارت خارجه آمریکا در سال 2012، به جولیانی پرداخت کرده است.»
به گزارش ایرنا، «فیلیپ گیرالدی» -افسر سابق بخش ضدتروریسم سازمان CIA- در تاریخ 30 اکتبر 2017 در مورد رابطه منافقین (مجاهدین خلق) با سیاستمداران آمریکایی و خیزش و رشد تازه این سازمان تروریستی در آمریکا نوشت: قراردادهای چند میلیون دلاری سازمان مریم رجوی با شرکت‌های لابی‌گری در آمریکا که «پول‌های خوشگل» را در خفا در جیب نمایندگان کنگره می‌کنند، باعث شده که اکنون ندای یکصدای بسیاری از سیاستمداران آمریکایی‌ در دادخواهی به نفع مجاهدین خلق (منافقین) به گوش برسد.
'تا قبل از سال 2012، دستمزد سخنرانی به نفع این سازمان تروریستی، 15 هزار دلار بود اما طبق آخرین گزارش از سوی «اد رندل» فرماندار پنسیلوانیا، آخرین قیمت به ازای هر سخنرانی به نفع آن، 150 هزار دلار بوده است. رودی جولیانی، بابت هر حضور در مراسم مجاهدین خلق برای مدت زمان فقط 20 دقیقه، 20 هزار دلار از مریم رجوی (سرکرده گروهک تروریستی منافقین) دریافت می‌کند؛ یعنی دقیقه‌ای 1000 دلار، بدین وسیله، سیاستمداران ما که رسما داعیه مقابله با تروریسم را دارند، عملا با دریافت رشوه و پول، از تروریسم حمایت می‌کنند.'
'سعید قاسمی یکی از سرکرده های گروهک تروریستی منافقین همچنین مبلغی بالغ بر 900 هزار دلار را به شرکت لابی «دی اِل اِی پایپر» که مقامات سابق آمریکایی را تحت استخدام خود دارد، پرداخت کرد تا نام این سازمان را از فهرست سازمان های تروریستی خارج کنند. '
خبرنگار سابق واشنگتن پست در تهران به نفرت گسترده مردم ایران از سازمان «ترسو و خائن» مجاهدین خلق اشاره کرده و می گوید: «در هفت سالی که در ایران زندگی کردم، هیچ آدمی را ندیدم که معتقد باشد مجاهدین خلق باید یا می تواند جایگزینی برای جمهوری اسلامی باشد.»
با این حال،متحدان آمریکایی این سازمان اکنون زمام امور را در دست دارند و ممکن است با لغو توافق هسته ای، در صدد تحقق هدف نهایی خود برای سرنگون کردن جمهوری اسلامی برآیند.
به نوشته این روزنامه نگار، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) برای دستیابی به هدف نهایی خود که همانا تغییر حکومت در ایران است، خود را برای انجام هرچیزی که لازم باشد آماده کرده و حتی به «انتشار اطلاعات جعلی از برنامه هسته ای ایران» نیز متوسل شده است.
واشنگتن پست در ادامه با بیان این که «تغییر رژیم در ایران در دستورکار دولت ترامپ نیست»، نوشت: دونالد ترامپ از زمانی که به قدرت رسیده از توافق هسته ای انتقاد کرده است. وی بارها از این توافق که در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا منعقد شد، با عنوان امتیاز شرم آور به ایران نام برده و به نظر می رسد که اواخر این هفته با برگرداندن تحریم های هسته ای علیه ایران، متن این توافق را نقض خواهد کرد.
این رسانه آمریکایی ادامه داد: محرک اصلی مخالفت های ترامپ با برجام، میل او برای از بین بردن میراث اوباما و جلب رضایت پایگاه سیاسی خود در داخل آمریکا است. به هر روی به نظر می رسد که مباشران ترامپ از لحاظ ایدئولوژیکی بر لغو برجام سرمایه گذاری کرده اند. این در حالی است که شماری از منتقدان داخلی و متحدان اروپایی واشنگتن خواستار بازنگری در این سیاست هستند.