پیشگیری از مرگ‌های زودهنگام با قطع مصرف گوشت

گروه سلامت الف،   3970209144 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

محققان دانشگاه هاروارد در آمریکا مدعی شده‌اند که رژیم غذایی گیاهی می‌تواند در سلامت افراد نقش بسزایی داشته باشد و مصرف نکردن گوشت حداقل از یک سوم مرگ‌های زودهنگام پیشگیری می‌کند. از دهه گذشته تاکنون بسیاری از محققان به این باور رسیده‌اند که گیاهخواری، با کاهش مصرف چربی‌های اشباع و کلسترول، از خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن و ناراحتی‌های قلبی و دیگر مشکلات می‌کاهد.

به گزارش طبنا از دیلی میل، محققان دانشگاه هاروارد به دنبال بررسی‌های خود دریافتند که قطع مصرف گوشت می‌تواند از تعداد بسیار مرگ‌های زودهنگام بکاهد.

سال‌هاست که متخصصان بهداشت در تلاش‌اند، بهترین نوع رژیم غذایی را که مناسب سلامتی افراد باشد ارائه دهند و به این نتیجه رسیدند که با رژیم غذایی سالم می‌توانند از بیماری‌های مهلکی چون ناراحتی‌های قلبی تا حد زیادی پیشگیری کنند.

محققان هاروارد معتقدند که مردم فواید رژیم غذایی گیاهی را دست کم گرفته‌اند. اما بنابر تحقیقات، افرادی که رژیم غذایی گیاهی دارند، به دلیل اینکه چربی‌های اشباع نشده و کلسترول کمتری مصرف می‌کنند، نسبت به دیگران سالم‌تر بوده و کمتر به بیماری‌های قلبی و مشکلات دیگر مبتلا می‌شوند.

رژیم غذایی گیاهی، سرشار از مواد محافظتی مانند ویتامین C  و E، فیبر، اسیدفولیک، پتاسیم، منیزیم و گیاه مغذی است. در نتیجه، کلسترول بد، فشار خون و همچنین شاخص توده بدنی در گیاهخواران کمتر از گوشتخواران است و این ویژگی‌ها با طول عمر بیشتر و خطر کمتر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن، مرتبط هستند.

محققان بدون در نظر گرفتن فعالیت‌های فیزیکی و یا سیگار کشیدن افراد و فقط با کنترل رژیم غذایی افراد به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی گیاهخواری می‌تواند جلوی چاق شدن افراد را گرفته و بدین ترتیب از خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت نوع۲ و مشکلات قلبی که منجر به مرگ زودهنگام می شود، پیشگیری کند.

مصرف میوه و سبزیجات در روز، فقط به مدت ۲ هفته، می تواند از کلسترول بد خون در حد معناداری بکاهد. بنابراین اگر افراد می خواهند زندگی سالمی را تجربه کرده و دچار مرگ زودهنگام نشوند، بهتر است در نوع رژیم غذایی‌شان تجدیدنظر کنند.