مرده‌ای که ارز خرید و فروش می‌کرد/ ماجرای آتش زدن پرونده مالیاتی خانواده‌ای با ۲۰ صرافی

گروه اقتصادی الف،   3961111169 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور برای اولین‌ بار به ابعاد و جزئیات ماجرای پرونده‌های مالیاتی پرداخت که در نوع خود بی‌نظیر است از آتش زدن پرونده مالیاتی تا خرید و فروش ارز با شناسنامه یک فرد فوت شده اعلام شد.

مرده‌ای که ارز خرید و فروش می‌کرد/ ماجرای آتش زدن پرونده مالیاتی خانواده‌ای با ۲۰ صرافی

به گزارش فارس، پاشنه‌ آشیل نظام اقتصادی و مالیاتی کشور عدم شفافیت و عدالت در بخش مالیات، معاملات و تمامی فرآیندهای حاکم بر آن است.

نظام مالیاتی سال‌ها است که از نبود اطلاعات دقیق هویتی، عملکردی، پولی، مالی، اسنادی، ملکی و سایر اطلاعات مورد نیاز برای شناسایی مودیان و ستاندن مالیات حقه رنج می‌برد و قانون مالیات‌های مستقیم نیز بر تشکیل پایگاه‌های اطلاعات مذکور تاکید دارد.

در این راستا رئیس کل سازمان امور مالیاتی به ماجرای فشارهای عده‌ای صاحب‌نفوذ اشاره کرده که به سازمان مالیاتی برای بررسی نشدن حساب‌های بانکی فشار می‌آورند.

وی روایت می‌کند که هرگاه موضوع بررسی حساب‌های بانکی برای ستاندن مالیات عادلانه و حقه اقدام می‌کند، فشارها افزایش یافته و مانند تله‌ای انفجاری پشت دیوارهای بتنی عمل می‌کند.

سیدکامل تقوی‌نژاد روز گذشته در برنامه تلویزیونی‌«متن، حاشیه» برای اولین‌بار افشا کرد که در استان خوزستان هفت شرکت را پیدا کردیم که در تهران و خوزستان 30 هزار خودرو وارد کردند و 760 میلیارد تومان فرار مالیاتی داشتند.

رئیس کل سازمان مالیاتی به بررسی تراکنش‌های بانکی پرداخت و گفته است: 3049 مودی براساس حساب‌های بانکی شناسایی و 6 هزار و 300 میلیارد تومان از آنها مطالبه کردیم.

وی با تاکید براینکه سازمان امور مالیاتی در رابطه با بررسی حساب‌های بانکی تحت فشار شدید است و عده‌ای صاحب‌نفوذ تلاش می‌کنند ما را منصرف کنند، گفت: خانواده‌ای را شناسایی کرده‌ایم که نزدیک به 20 شرکت صرافی داشت که آن را اعمال ماده 181 قانون کردیم.

تقوی‌نژاد به تشریح جزئیات و ابعاد این پرونده بزرگ پرداخت و افزود: فرایند کار به گونه‌ای بود که پرونده‌های این موضوع را مخفی کرده بودند و حتی پس از آنکه متوجه شدند همکاران ما و نیروی انتظامی برای گرفتن این پرونده‌ها آمده‌اند، اقدام به آتش‌ زدن این پرونده‌ها کردند، در همین حین هنگام خاموش کردن پرونده‌ها دستان کارمندان ما سوخت.

وی به مرده‌ای اشاره کرد که دو سال پس از مرگش هم ارز خرید و فروش کرد، گفت: این شخص کسی بود که سال 92 فوت کرده است، اما در سامانه‌های رسمی، سال 94 با اسمش ارز خرید و فروش شد.

 پیش‌تر نیز احمد میدری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شناسایی 300 هزار خانوار ثروتمند براساس پایگاه‌های اطلاعاتی خبر داد که هیچ کدام پرونده مالیاتی نداشتند.

در صورتی که سازمان مالیاتی با اهتمام دیگر دستگاه‌ها بتواند براساس آنچه قانون الزام کرده حساب‌های بانکی و تمامی اطلاعات مورد نیاز را به مالیات متصل کند می‌توان شاهد کاهش فرار مالیاتی در کشور بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۲۹۳۱۳۱۶:۴۲:۳۹ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
اخذ مالیات بر سرمایه و دارایی کار اصولی است. هر کسی که درآمد درست دارد باید مالیات پرداخت کند
ناشناس۲۲۹۶۸۷۲۱:۴۱:۲۲ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
اخذ مالیات از سرمایه بسیار غلط از درامد بسیار درست اما !!! در زمان رکود مالیاتها را کاهش میدهند تا موتور رونق روشن شود اما !!!! مسئول اینکه کسی مرده و شناسنامه اش دو سال است باطل نشده کیست پیدا کنید پرتقال فروش را .... کار از بیخ خراب است. روش واردات از بن غلط است و بنظر میرسد مخصوصا هم غلط است زیرا بخور بخور در روشهای غلط بهتر انجام میپذیرد .
ناشناس۲۲۹۳۷۷۱۷:۱۷:۱۹ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
نمیدونم والا ما یک کسب و کار جمع و جور داریم هرسال هم چه درآمد داشته باشیم چه نداشته باشیم. مالیات هم میدیم؛ این ژنهای خوب قطعا به جایی وصلند
ناشناس۲۲۹۵۱۷۱۹:۱۹:۲۵ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
از ما که دو برابر هم میگیرند صدامون هم در نمیاد گردنمون از مو هم باریکتره والا اگر بیان حسابهای بانکی مون رو چک کنند معاف میشیم ولی اینطوری قبول نمیکنند که در امد نداریم میگن فلان شغل باید انقدر مالیات بده هر سال هم اظهار نامه میدیم اخرش هم علی اراس ازمون مالیات میگیرن فشارشون فقط روی ما بدبخت هاست اگر عرضه دارن برن از ژن خوبها مالیات بگیرن نه از بدبخت بیچاره ها مردم این تبعیض ها رو میبینند که صداشون در میاد
ناشناس۲۲۹۵۴۵۱۹:۳۶:۲۹ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
یکی از فامیلهای ما دکتره و ماهی صد میلیون درآمد داره و از من کارمند با حقوق سه تومنی کمتر مالیات میده .به این میگن عدالت !!!! جالب اینجاست که عدل جزو اصولمان است.
بهرام۲۲۹۵۹۱۲۰:۱۲:۱۱ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
ایکاش رئیس کل سازمان مالیاتی کار را از اول روی بعضی از مامورهای مالیاتی مفسد شروع کند خصوصا ان دسته از مدیران بازنشسته سازمان مالیاتی کشور که مثل وکلای کشور دفتر مشاور مالیاتی باز کردند و با شما قرارداد مشاوره تنظیم میکند و مالیات پرداختی را از 1000 به یک ریال کاهش میدهد
محمد۲۲۹۷۵۳۲۲:۲۶:۳۹ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
فرار رو به جلو یعنی همین مصاحبه
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  5. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  6. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  7. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  8. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  9. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  10. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  11. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  12. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  13. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  14. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  15. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  16. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  17. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  18. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  19. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  20. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  21. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  22. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  23. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  24. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  25. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

آخرین عناوین