راهکارهای طلایی پیشگیری از سرطان

گروه سلامت الف،   3961101070 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران علل ابتلاء به سرطان معده را تشریح کرد و گفت: افزایش مصرف میوه و سبزیجات و کاهش مصرف فست‌فودها در پیشگیری از این بیماری موثر است.

حسین فودازی در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با سرطان معده اظهار داشت: این سرطان سومین سرطان شایع در جهان به شمار می‌رود که متاسفانه طی سال‌های اخیر آمار آن در کشور افزایش یافته است.

وی افزود: عوامل مختلفی سبب ابتلا به سرطان معده می‌شود و به طور کلی این عوامل شامل عوامل غیرقابل کنترل و قابل کنترل است که سن،‌ جنیست، ملیت و موقعیت‌ جغرافیایی از عوامل غیرقابل کنترل ابتلا به سرطان معده است.

فودازی گفت: رژیم غذایی نامناسب،‌ عفونت هلیکوباکتری،‌استعمال دخانیات،‌افزایش وزن و چاقی، همچنین مصرف زیاد گوشت‌های قرمز و فست‌فود از عوامل غیرقابل کنترل ابتلا به سرطان معده است.

دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران خاطرنشان کرد: راهکار پیشگیری از این بیماری کاهش مصرف گوشت‌های دودی وقرمز، فست‌فود، نمک زیاد و ترک دخانیات است همچنین مصرف میوه و سبزیجات در این زمینه بسیار توصیه می‌شود.