سخنان 16 سال پیش احمدی نژاد / دیکتاتورها همواره از مقابله با قوه قضاییه و قانون شروع کرده‌اند!

گروه سیاسی الف،   3961009228 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

الف: محمود احمدی نژاد در تایخ 8 دیماه 1380 گفتگویی دارد با خبرگزاری ایسنا . او 4 سال بعد رییس جمهور شد . و توانست دو دوره رای مردم را از آن خود کند .اما امروز سخنانی از او شنیده می‌شود که با رفتار و نگاه سالهای قبل و حتی حین ریاست جمهوریش در تضاد و تناقض است . با هم بخشهایی از این مصاحبه را می‌خوانیم

 محمود احمدی‌نژاد: می‌خواهند متخلف را قهرمان جلوه دهند
 
استاد دانشگاه علم و صنعت گفت: حرکت دانشجویی باید خودش را از حاکمیت افراد و گروهها نجات دهد تا شکوفا شود.
 
وی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران افزود: دانشجویان باید به آرمانهای ملی فکر کنند، تعامل با احزاب باید از موضع برابری و انتقاد باشد نه از موضع فرمانبری، اینکه یک روزنامه هر روز یک سرمقاله بنویسد و این مطلب هر روز دستورالعمل بعضی گروههای دانشجویی شود خیلی سطح پایین است. قبل از پیروزی انقلاب حکومت در مقابل مردم بود، پس حرکت دانشجویی مقابل حکومت بود اما پس از پیروزی انقلاب مردم در کنار حکومتند، پس حرکت دانشجویی باید در کنار حکومت باشد. حرکت دانشجویی باید در جهت تقویت نظام و تصحیح حرکتهای نظام باشد.
 
* قانون اساسی ما بلندترین منشور استقلال و آزادیخواهی است که در تاریخ بشر تنظیم شده است، این باید مبنا قرارگیرد.
 
*این طور نیست هر کس شب بخوابد صبح بیدار شود به‌دلایل حزبی خود یک گوشه‌ این قانون را از بین ببرد. 
 
*استاد دانشگاه علم و صنعت در ادامه درباره انتقاداتی در ارتباط با عملکرد قوه قضاییه مطرح می‌شود گفت: سیستم قضایی ایران، نمی‌تواند حزبی باشد. رییس قوه قضاییه حق امر و نهی به قاضی را ندارد، این قوه هشت سال در اختیار دوستان ما بود که الان منتقد هستند، بیش از 50 یا 60 درصد قضات فعلی توسط این دوستان گزینش شده‌اند. این دوستان از اول انقلاب دیدگاه حزبی داشتند.
 
*همواره دیکتاتورها از مقابله با قوه قضاییه و قانون شروع کرده‌اند! به نظر من بیش از اینکه دوگانگی در رفتار قوه قضاییه وجود داشته باشد، در رفتار جریانات سیاسی وجود دارد.
 
*چطور موقعی که شما بالای سر قوه قضاییه هستید بی‌طرف است ولی فرد دیگری که می‌آید جناحی می‌شود؟ البته معنای این مطلب این نیست که اشتباه اتفاق نمی‌افتد یا بعضی قضات گرایش ندارند، اما بیاییم لیست کنیم ببینیم چند برخورد صورت گرفته ؟ در چه سطحی بوده است و چه کسانی این برخودرها را ملی کردند؟ چرا وقتی یک شهردار به بیت‌المال دست اندازی می‌کرد بعضی از دانشجویان از متخلف حمایت کردند؟ این نقطه ننگ جنبش دانشجویی است که از مجرم حمایت کند.
 
 * کسانی قوه قضاییه را متهم می‌کنند که خود صددرصد حزبی عمل می‌کنند.
 
* پس از دوم خرداد 15 هزار مدیر کشور عوض شده است، تا آبدارچی ادارات را به‌دلایل حزبی عوض کردند حتی برخی کارشناسان را در برخی وزارتخانه‌ها . اگر کار حزبی را جدا کنیم واقعا اگر یک روزنامه‌نگار تخلف کرد نباید با او برخورد شود، اگر نماینده‌ای از قانون تخلف کرد نباید با او برخورد شود؟ افتخار قانون اساسی ماست که همه در برابر قانون مساویند. می‌خواهند متخلف را قهرمان جلوه دهند بعد می‌گویند سیاسی برخورد می‌کنند تعداد کل عناصر دستگیر شده چندتاست و در مقابل یک کشور چقدر است؟
 
* هیچ نظامی در دنیا اجازه نمی‌دهد از درون خود و با ساختارهای خود آن را براندازند.
 
* کدام قانون اساسی برانداختن نظام خود را در خود پیش بینی کرده است این که خیلی خنده‌دار است. آقا چرا اجازه نمی‌دهی من در مجلس باشم و بخواهم براندازم. چون اجازه نمی‌دهی  پس دیکتاتور هستی.
 
 *وقتی قوه قضاییه می‌خواهد با فساد مالی برخورد کند ، پوشش سیاسی می‌دهند که شما با سرمایه‌گذاری مخالف هستید، اگر همگروه شماست شما همگروه خود را درست انتخاب کن. هر گروه یا حزبی که می‌خواهد باشد چه این طرف چه آنطرف این منافع ملی است هر که به ملت دست اندازی کرد باید دستش قطع شود.
 
یکروز می‌گویند مهمان خارجی داشتیم خواسته‌اند فضا بسازند. فردا می‌گویند چون مسافرت خارجی در پیش بود خواسته‌اند فضا بسازند. شش ماه دیگر می‌گویند فلان کنفرانس بوده پس کی باید به سراغ مجرم رفت؟ 
 
 احمدی‌نژاد: خود برتر بین‌ها به هنجارهای قانونی تن نمی‌دهند 
 
* افراط و تفریط، جلو زدن از قانون یا عقب ماندن از آن، عمدتا از سوی کسانی سر می‌زند که پایبندی به قانون در آنها ضعیف است و یک نوع «خود برتر بینی» در وجودشان است. به همین دلیل به هنجارهای قانونی تن نمی‌دهند .
 
*  اعتدال به معنای حرکت در مرز قانون و احترام و مبانی اعتقادی جامعه ، حفظ نظام جمهوری اسلامی و حفظ مافع ملی است و در مقابل آن افراط و تفریط است .
 
 *وی در پایان با انتقاد از برخی شعارهای تند مطرح شده در نشست(اول دیماه) خاتمی با دانشجویان ، یاد آور شد:این رفتار نشانه عقب افتادگی اجتماع است، بعضی خیال نکنند که چون عده‌ای به رییس جمهور توهین کرده‌اند ، توسعه سیاسی پیشرفت کرده است.... یک عده به چه حقی از ریس جمهور استفعا می‌خواهند و چرا اینها به قوه قضاییه اهانت می‌کنند، برگزار کنندگان جلسه باید سطح فکری خود را بالا ببرند و این قدر با حیثیت دانشگاه بازی نکنند ، و دانشگاه را درذهن مردم ما بی‌ادب و بی‌نزاکت و هوچی‌گر جلوه ندهند .