نظر منتشر شده
۱۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 260888
نگرانی وزیر کشور از ورود پول کثیف به عرصه سیاسی و انتخابات/ اعتیاد ریشه 53 درصد طلاق‌ها
بخش خبری الف، 2 اسفند 93
تاریخ انتشار : شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۳
به گزارش فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در ادامه سخنان خود در همایش تخصصی روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر به نابرابری‌ها، شکاف‌ها، تضعیف‌ها، اعمال نظر و اعمال قدرت اشاره و اظهار داشت: اگر دقت نداشته باشیم قدرت آلوده می‌شود و قدرت همانی است که مردم اراده می‌کنند و تحت حاکمیتی به عنوان دولت و مجلس و ... مطرح می‌شود و این پول‌های کثیف در این حوزه قرار می‌گیرد.

وی مثالی در این زمینه زد و گفت: طرف کاندیدای شورا می‌شود و ۲ میلیارد پول خرج می‌کند، وقتی می پرسیم از کجا آورده می‌گوید از دوست و رفقا حالا دوستان چه نذری داشته‌اند بماند.

وزیر کشور با بیان این مطلب که این پول‌های کثیف و قاچاق به هر جا نفوذ می‌کنند، گفت: اینها نهایتاً تأثیر خود را می‌گذارند.وی در ادامه به مبحث انسانی قضیه و منظر امنیت اشاره و تصریح کرد: در بحث مبارزه با مواد مخدر باید از منظر امنیت به این قضیه نگریست چرا که با فراهم کردن امنیت اجتماعی می‌توان در راحتی خیال، ایجاد نظم عمومی و ایجاد نشاط مؤثر تأثیرگذار بود.

رحمانی فضلی ادامه داد: در بحث مبارزه با مواد مخدر نکته سوم سلامت اقتصادی است چرا که با مبارزه در این امر می‌توان تبعیض، نابرابری، فقر و ظلم اقتصادی را برطرف کرد چرا که بخشی از آن ریشه در پول کثیف دارد.

وی در ادامه با بیان این مطلب که ۵۰ درصد طلاق‌ها ریشه در اعتیاد دارد، گفت: خوشبختانه در زمینه مبارزه با مواد مخدر گام‌های خوبی برداشته شده البته بیان این مطلب که گام‌های خوبی برداشته شده بدان دلیل است که ما ملتی شکرگزار است.

این مقام ارشد دولتی به این مسئله پرداخت که همواره ۲ موضوع اعتیاد و سرقت به من تذکر داده می‌شود و البته همه می‌دانیم که این دو موضوع به هم مرتبط بوده و هم‌افزایی دارند و معتادان برای تأمین مالی رو به سرقت می‌آورند و این موضوع چون بین‌بخشی است طبیعتا باید همه بخش‌ها کمک کنند.

وی در ادامه گفت: اینکه بگوییم ناجا مسئول است حق نیست چرا که بخشی از این موضوع فرهنگی، بخشی بهداشتی و بخشی پیشگیری است و همه اینها در یک چرخه مرتبط به هم هستند و باید وزارت بهداشت، بهزیستی، صدا و سیما، نیروی انتظامی و قوه قضاییه همه با هم فعال باشند.

وزیر کشور به مسئولیت‌های ناجا در این حوزه پرداخت و تصریح کرد: در گام اول مهمترین مسئله بحث مقابله است که شاید مهمترین باشد؛ البته هم در عرضه و هم در تقاضا باید کار کرد اما به نظر من عرضه مهم است به دلیل در دسترس بودن، سهولت در تهیه و تأمین مسئله انگیزه برای استفاده بیشتر شده و آثارش زیادتر است.

رحمانی فضلی به اولویت‌بندی در بحث اعتیاد و مواد مخدر پرداخت و افزود: در محدوده‌های اصلی جغرافیایی جرم باید به صورت عملیاتی متمرکز شد و بیش از دو سوم نیروهای عملیات در شرق کشور به کار بست.

وی گفت: من در جلسات مقابله ستاد هم عرض کردم که باید واکنش سریع داشته باشیم تا در یک مقطع یک ماهه بتوانیم پاکسازی و نظارت کنیم.

وزیر کشور به اولویت سال بعد اشاره کرد و افزود: ما در ستاد کمک خواهیم کرد و در اولین جلسه‌مان ۵ استاندار آن مناطق به اضافه فرماندهان ناجا و مسئولیت مبارزه و دادستان‌ها را دعوت کرده و جلسه مشترک خواهیم گذاشت حتی اولویت بودجه را به ۵ استان می‌دهیم تا دیواره محکمی در ۵ استان بگذاریم و جلوی ورود مواد مخدر را بگیریم.

وی در مورد ایجاد انگیزش‌های لازم در امر مبارزه با مواد مخدر گفت: ما آمادگی آن را داریم تا در سیاست‌های انگیزشی مادی، معنوی و اجرایی کمک کنیم.

رحمانی فضلی به جمع‌آوری معتادان اشاره کرد و گفت: ما در استان‌ها حتی از سوله‌ها تا تغییر کاربری برای این امر استفاده کردیم و وقتی ستاد را در اختیار گرفتیم ۵۰۰ نفر را در ۳ ماه می‌توانستیم نگه داریم اما دولت در ۲ سال اخیر اعتبار سازی کرد و روی ۱۰ هزار نفر می‌توانیم ظرفیت‌سازی کنیم.

وزیر کشور افزود: ما در تهران حدود ۱۵ هزار نفر معتاد و متجاهر داریم بنابراین با اولویت معتادین متجاهر خرده‌فروش توانستیم با هماهنگی با دادستانی نگهداری آنها را از ۳ ماه به ۶ ماه ارتقاء دهیم تا هم بتوانیم در حوزه ترک و هم در حوزه مهارت‌آموزی عمل کنیم.

وی گفت: بخش صیانت را در ستاد فعال کرده‌ایم و با صنایع و واحدهای تولیدی این قرار را گذاشتیم که به نسبت پذیرش هر معتاد رقم وامی را دریافت کند.

این مقام ارشد دولتی تصریح کرد: ۹۸.۵ درصد مردم ایران پاک هستند و مسئولیت‌پذیر اما در مسئله مواد مخدر در اطلاع‌رسانی، آگاهی بخشی و مسئولیت‌پذیری از سوی مردم کوتاهی کرده‌ایم.

رحمانی فضلی با بیان این مطلب که خیلی از مردم از مواد مخدر صنعتی اطلاعی ندارند، گفت: خود من هم بعضی از آنها را نمی‌شناسم چرا که این مواد به صورت وسیع و با تنوع ایجاد می‌شود؛ حتی راجع به همین تمبرهای کاغذی که به زبان می‌چسبانند.
 
1360
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۴۳:۳۲
بايد دارايي هاي مسئولين چك بشه تو سيستم بانكي هم خودشون هم خانوادشون ديگه كسي انقدر حرص نميزنه (2694631) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۰:۵۹:۵۹
کی قراره دارایی مسئولان رو چک کنه؟ خود مسئولان؟؟؟ (2696259) (alef-3)
 
زارع مهرجردی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۲۸:۲۹
مصیبت ما اینه که قوه قضاییه خیلی وقتها مماشات میکند و خیلی وقتها مصالح نظام بر حقیقت نظام ترجیح داده شده است اگر مثل چین مفسدین اقتصادی اعدام می شدند و دادگاههای ما علنی بود دیگر هیچکس فکر تخلف نمی افتاد (2696939) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۲۴:۱۴
وقتی اسلام تاکید می کند انسان با تقوا باید بر مسند بنشیند برای همین چیزهاست ( بخدا منظورم متخصص با تقوا است ! )

مسئول ارشد خواه ناخواه رانت اطلاعاتی دارد، خیلی ها حتی نیتی هم ندارند و برای ابراز بزرگی یا حتی همینجوری حرف هایی که نباید می زنند و بعضی هم آگاهانه رانت را می خورند و یک لیوان آب هم رویش

وقتی مثلا قرار شد محصولات پتروشیمی گران شود این تصمیم یک راز بود اما دیدیم عده ای با خرید کردن ایم محصولات در چند روز چه پولی که به جیب نزدند!!

فساد افسار گسیخته در این کشور بیداد می کند.... (2696929) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۳:۰۵:۱۹
نگران نباشید تا حالا که هزینه شده ، هیچ اتفاقی نیافتاده ، افتاده ؟ بعد از این هم هزینه خواهد شد ، آب هم از آب چی تکون نمی خورد ! (2694699) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۴:۰۴:۲۶
هر دم از اين باغ بري مي رسد
تازه تر از تازه تري مي رسد (2694865) (alef-3)
 
واقع بین
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۷:۲۳:۰۹
مهم هزینه کرد در انتخابات نباید باشد و باید تمرکز را بر این گذاشت که بعد از انتخاب شدن تخلف نکنند.و این امر محقق نمی شود مگر با ازادی مطبوعات و خبرنگاران . (2695552) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۳۸:۲۳
ایشان تصریح کردند: ۹۸.۵ درصد مردم ایران پاک هستند و مسئولیت‌پذیر
این یعنی یک میلیون و دویست هزار نفر مشکل دارند (از 80 میلیون جمعیت)، و این بسیار زیاد است. (2695808) (alef-3)
 
خداداد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۲:۳۰:۵۴
خدایا با خون شهدا چهها که نکردند واقعا مدیریت کشور بیمار است .. (2696485) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۱:۱۹:۱۲
مرد حسابی خون ما تو شیشه شده، نبش قبر میکنی!؟
شهدای بزرگوار که به آنچه خواستند رسیدند؛
این ما بدبخت ها هستیم که به آنچه ایشان در نظر داشتند نرسیدیم! (2696753) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۰:۱۷:۴۱
آقايان مسئولين ارشد خيلي ممنون از اينكه گزارش داديد. اينكه خيلي از دستگاهها بايد درگير شوند اين هم درست. ولي بلاخره بايستي از جايي شروع كرد. مديريت يعني اينكه وضع موجود بايستي بررسي شود و سپس هدفگزاري و شروع كار و سنجش پيشرفت كار و رفع نقص ها.
و تكرار همين فرايند. لطفا" برنامه ها را اعلام كنيد و هر شش ماه يكبار به مردم گزارش نماييد تا معلوم شود كاري انجام شده يانه؟ (2696684) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۰:۵۸:۳۶
تو کشور فقط قدرت مهمه نه دین و نه هیچ چیز دیگر فقط قدرت! (2696726) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۰:۵۸:۴۹
خود مسئولین طرز پاک کردن پول ها را بلدند (2696727) (alef-10)
 
سهند
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۲۹:۰۸
متاسفانه با اينكه هريك از مسئولين به وجود فساد در سيستم باور دارند ولي همه از داشتن مسئوليت در قبال آن طفره مي روند و چنان صحبت ميكنند كه انگار خودشان در اين سيستم نيستند و تازه از راه رسيده اند. انگار مرگ خوب است فقط براي همسايه. همين وزارت كشور هيچ مسئوليتي براي جلوگيري از فساد ندارد؟ مجلس چي؟ قوه قضائييه چي؟ نهاد هاي مسئول چي،؟ سازمان بازرسي؟ وزارت اطلاعات؟ همه به بهانه مصلحت نظام و در واقع به خاطر حفظ منافع شخصي و جناحي دست به دست هم داده و دارند نظام را بر باد مي دهند. اگر واقعا فساد بد است و با آن مخالفند و تا وقتي اين فساد ها هست آقاي لاريجاني ها شب نبايد خوابشان ببرد. هيچ يك از مسئولان يك دقيقه هم حق ندارند با اين فساد ها مماشات كنند. اينها مقام و پست گرفته اندكه درست مديريت كنند و اگر نكنند خائن به مردم و مملكت و نظام هستند. اگرچه همين فساد باعث شده كه در برابر هيچ كس پاسخگو نباشند و راحت باشند ولي در نهايت به خدا و خون شهيدان پاسخگو خواهند بود. از شهدا و خانواده شان خجالت نميكشند لا اقل از يتيمان و فقرا و مردمي كه براي تهيه نان شب محتاجند خجالت بكشند و بخاطر حفظ پست و مقام خود مماشات نكنند و خودشان هم قسمتي از فساد در نيايند. اي كسانيكه ليست در جيبتان است و تنها زماني آن را رو ميكنيد كه منافع سياسي شما اقتضاء كند از اين مردم بدبخت و رنج ديده خجالت بكشيد كه اين همه منابع نفت و گاز و معادن و امكانات و... در اختيار شما قرارداده اند ولي شما با فقر آن ها را مديريت ميكنيد. (2697163) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۱:۳۴:۰۴
مساله پول حاصل از مواد مخدر بسیار خطرناکتر از اختلاس و دزدیهای کلان دیگه است. (2699434) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۳:۱۷:۲۴
البته مسئولان پاکدست ما به دلیل پاکی بیش از حد دست هایشان این پول های کثیف را فقط با یک بار لمس کردن پاک و مطهر می کنند (2699730) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۶ ۱۸:۴۴:۵۸
سوال ۳۰ نماینده از وزیر کشور در مورد ادعایش

۳۰ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سوالی از عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور نسبت به سخنان روز گذشته وی در گردهمایی مبارزه با موادمخدر واکنش نشان دادند.

حسینعلی حاجی نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه /برخوارو عضو شورای مرکزی فراکسیون اصول‌گرایان مجلس با اعلام این خبر گفت: از آنجا که آقای رحمانی‌فضلی در گردهمایی مبارزه با موادمخدر اتهاماتی را به نظام وارد کردند، سوالی از وی مطرح شد که به امضای ۳۰ نفر از نمایندگان رسیده و امروز این سوال تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس شد.

متن این سوال که در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار گرفت، بدین شرح است:

جناب آقای رحمانی‌فضلی

وزیر محترم کشور

جنابعالی در گردهمایی روسای ستاد مبارزه با موادمخدر کشور اعلام کردید که بخشی از پول‌های ناشی از قاچاق موادمخدر به سیاست و انتخابات وارد می‌شود، در حالی که خود شما به خوبی می‌دانید انتخابات از نشانه‌های بارز نظام مردم‌سالاری دینی و عرصه حضور و تجدید پیمان مردم با نظام جمهوری اسلامی است که مخدوش کردن آن همواره هدف دشمنان نظام اسلامی بوده و هست.

آقای وزیر

زیر سوال بردن سالم‌ترین و شفاف‌ترین نظام انتخاباتی دنیا باعث تزلزل نظامی است که معمار کبیرش حفظ آن را از اوجب واجبات می‌دانسته است.

جناب وزیر هنوز آثار فتنه فتنه‌گران از چهره معصوم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پاک نشده است که ظاهرا قرار است چنگ دیگری به صورت آن کشیده و افترای دیگری به آن زده شود.

آقای وزیر

موضع جنابعالی در این خصوص با کدام یک از شعارهای دولت تدبیر و امید که شما وزیر کشور آن هستید، هماهنگ است. پول‌های مورد ادعا معلول فعالیت حوزه‌ای است که مسئولیت مستقیم جلوگیری از آن متوجه جنابعالی است. آیا به جای رفع علت با معلول، دیگران را متهم می‌کنید؟

آقای وزیر

مخدوش کردن انتخابات و سلامت آن چه کسانی خوشحال می‌کند. بر فرض صحت ادعای مطروحه جنابعالی به عنوان مسئول حوزه علت و هم به عنوان متولی و متصدی برگزاری حوزه هدف، برای سیاستگذاری انتخابات چه برنامه‌ای دارید؟ جناب وزیر زیر سوال بردن انتخابات به عنوان مهمترین ابزار قدرت نظام جمهوری اسلامی آن هم در زمان مذاکرات با چه هدفی دنبال می‌شود. متهم کردن منتخبین مردم به طور مطلق در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، مجلس شورای اسلامی، خبرگان و ریاست جمهوری با چه مجوز شرعی و قانونی انجام می‌شود؟

آقای وزیر

نتیجه ورود پول‌های کثیف مورد ادعای جنابعالی منتخبین فاقد پایگاه مردمی می‌باشند که در یک حوزه آن جنابعالی منتخبِ منتخب آن هستید.

آقای وزیر

جنابعالی به بازتاب سخنان خود در رسانه‌های خارجی فکر کرده‌اید؟ لازم است ضمن پاسخ مستدل از باب ضرورت صحت ادعا، مستندات مربوطه و مصادیق آن را ارائه فرمایید. (2706544) (alef-7)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.