نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241988
آیا اوباما به سوریه حمله می کند؟
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۹
اگر اوباما درگیری با داعش را به خاک سوریه بکشاند، بدون شک در پی هدف یا اهدافی به جز مقابله با افراط گرایی در منطقه است.

آیا اوباما به سوریه حمله می کند؟ هنوز نمی توان با قطعیت اظهار نظر کرد. اعضای مجلس نمایندگان آمریکا احتمالا امروز درباره میزان و گستره مقابله آمریکا با داعش تصمیم می گیرند. آن ها قرار است درباره مجوز آموزش و ارسال تجهیزات برای شورشیان به اصطلاح "میانهروی" سوری تصمیم بگیرند. محدودیتهای زمانی، مخالفت اولیه با بودجه پیشنهادی پنتاگون و نیز مجاز نبودن برای ارسال نیروهای جنگی آمریکا از موارد اصلاحیه پیشنهادی رئیس کمیته نیروهای نظامی مجلس نمایندگان برای دولت این کشور است. به نظر می رسد سناتورهای جمهوری خواه، عوامل اصلی طرح این اصلاحیه با هدف محدود کردن اوباما در عملیات علیه داعش باشند. با این حال پرونده داعش در گستره عراق و سوریه، خیلی پیچیده تر از این است که کنگره و دولت آمریکا بخواهند به تنهایی درباره آن تصمیم بگیرند. کلی گویی ها پس از نشست ریاض و نشست پاریس هم به وضوح نشان می دهد که حتی در میان کشورهای دیگر هم کسی نتوانسته است گره کور افراط گرایی در منطقه را حل کند.

اکنون این پرسش وجود دارد که اوباما قصد دارد از کدام نیروی معتدل مخالف بشار اسد در سوریه حمایت کند؟ او ۲ گزینه بیش تر پیش رو ندارد.گزینه اول ائتلاف ملی مخالفان دولت سوریه و ارتش آزاد مخالفان هستند. این ۲، شاخه های سیاسی و نظامی اخوان المسلمین در سوریه محسوب می شوند. اما اوباما نمی تواند از آن ها حمایت کند. عربستان سعودی و مصر به عنوان ۲ کشور اصلی عربی در منطقه تصریح کرده اند که مقابله با داعش نباید به حمایت از اخوانی ها منجر شود. ژنرال سیسی پا را فراتر گذاشت. او در دیدار با جان کری شرط کرد که اگر قرار است با تروریسم مقابله شود، باید با همه اشکال آن از جمله جماعت اخوان المسلمین مقابله شود. عربستان سعودی هم اخوانی ها را به عنوان یک گروه تروریستی تقسیم بندی کرده است. بنابراین حمایت از اخوانی ها در سوریه، حداقل پایان خود به خود ائتلاف نمایشی آمریکا با اعراب منطقه است. چنین حمایتی را حتی می توان درگیری نیابتی آمریکا با عربستان و مصر در سرزمین های سوریه و عراق نیز در نظر گرفت. بدون شک قدرت گرفتن اخوان المسلمین در منطقه خط قرمز این ۲ کشور است و آن ها از هیچ اقدامی برای مقابله با اخوانی ها دریغ نمی کنند، حتی اگر حمایت از گروهی مانند داعش باشد.

گزینه دوم حمایت از گروه هایی مانند جبهه اسلامی، جبهه النصره، کتائب احرار الشام و ... است. وضع درباره این گروه ها به مراتب بغرنج تر است.برخی از این گروه ها از جمله زیر مجموعه های جبهه اسلامی، هم اکنون در بیعت با داعش هستند. برخی نیز مانند جبهه النصره، در قساوت و ارهابی گری با داعش رقابت جدی می کنند. چه بسیار سرها در سوریه بریده شد و چه بسیار تجاوزها انجام شد، که عامل همگی آن ها همین گروه ها بودند. بنابراین استراتژی نبرد نیابتی در سوریه علیه داعش آن هم به وسیله گروه های مشابه خودش، با هدف ادعایی مقابله با افراطی گرایی هیچ سازگاری ندارد. این گروه ها اگر روزی در سرزمینی به قدرت برسند، آرمانی به جز آرمان کنونی داعش را دنبال نمی کنند.

بنابراین اگر اوباما درگیری با داعش را به خاک سوریه بکشاند، بدون شک در پی هدف یا اهدافی به جز مقابله با افراط گرایی در منطقه است. این هدف می تواند ناظر به شرایط داخلی باراک اوباما و نیاز او به تکنیک های نمایشی برای اغنای افکار عمومی این کشور باشد. موضوع مهم انتخابات میان دوره ای کنگره در ماه نوامبر نیز می تواند از انگیزه های جدی برای این شوی جدید سیاسی نظامی باشد. رسانه های آمریکایی از جمله فاکس نیوز و وال استریت ژورنال، موضوع سیاست خارجی را در انتخابات امسال کنگره تعیین کننده می دانند. ضعف باراک اوباما در حوزه سیاست خارجی پاشنه آشیل دموکرات ها در انتخابات کنگره است و یک نمایش نظامی در عراق و سوریه می تواند چنین ضعفی را پنهان کند.

به نظر می رسد اصرار سناتورهای جمهوری خواه برای محدود کردن عملیات ارتش آمریکا در عراق و سوریه نیز دقیقا با همین هدف است که فرصت چنین نمایشی را از باراک اوباما و حزب دموکرات بگیرند.
منبع: خراسان
 
درپاسخ به باراک اوباما رئیس جمهورآمریکا
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۱:۲۲:۳۲
درپاسخ به باراک اوباما رئیس جمهورآمریکا.
درپاسخ به جان کری وزیرامورخارجه آمریکا
درپاسخ به ماری هاوف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا
سه شبنه 4 تیر 1392 فصل تازه ای ازدخالت کاخ سفید علیه دولت قانونی دمشق 57 افسرآمریکایی برای آمزش تروریست ها وارد سوریه شدند.
ورود 57 افسربازنشسته ارتش آمریکا برای آموزش تروریست ها پس ازتوافق کشورها درنشست 2 روزه به اصطلاح دوستان مخالفان سوریه دردوحه صورت گرفت.
افسران آمریکایی با یک فروند هواپیمای سی 130 ازخاک ترکیه به سوریه رفتند.
افسران آمریکایی به همراه خود یک سری تجهیزات مخابرتی پیشرفته به سوریه بردند.
این افسران آمریکایی پس از استراحتی کوتاه به همراه تجهیزات فوق به ریحانلی رفته و از آنجا وارد خاک سوریه شده اند.
وبرنامه ریزی سازمان های اطلاعاتی برخی کشورهای عربی صورت می گیرد.
این درحالی است که عربستان یکی ازحمامیان اصلی گروه های تروریستی موجود درسوریه است که با ارسال سلاح و پول ازاین گروه ها حمایت می کند.

سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) انتقال سلاح به شورشیان سوریه را آغاز کرده است (2379418) (alef-10)
 
شاکی
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۱:۲۳:۰۴
اسرائیل سلاح های مورد نیازتروریست ها درسوریه را فراهم کند و طرف قطری هزینه سلاح های خریداری شده را بپردازند

شنبه اول تیر 1392 کشتی حامل اسلحه برای تروریست ها درسوریه به قعراقیانوس هند رفت یکی از بزرگترین کشت های آمریکایی با هزاران کانتینرحامل سلاح و مهمات برای گروه های مسلح درسوریه دراقیانوس هند و در نزدیکی سواحل یمن غرق شد.

پیشنهاد می کند دولت اوباما و جان کری وزیر خارجه آمریکا را برای قراردادن درلیست سازمان تروریست ثبت کند.
به مرزها و آموزش تروریست ها درترکیه و اردن توسط نظامیان آمریکایی و چراغ سبز باراک اوباما برای ارسال سلاح بیشتر به تروریست ها واز طریق خاک ترکیه به سوریه اعزام می شوند.


شنبه 8 تیر 1392 خودروو چند دستگاه آمبولاش با پلاک ترکیه را کشفا وضبط کردند این شهریکی ازگذرگاه های انتقال سلاح برای گروه های مسلح ازمرزهای ترکیه بود. (2379421) (alef-10)
 
رزمنده
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۱:۲۳:۲۳
اگر داعش سلاح را بر زمین نگذارد، عراق برای آنها به گورستان عمومی تبدیل خواهد شد
اگر داعشیها عاقل و عادل شدند و سلاح را به زمین گذاشتند که «طوبی لهم و حسن مآب» وگرنه بدانند عراق برای آنها یک گورستان عمومی خواهد بود. (2379422) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۱:۲۷:۲۹
اگر اوباما می خواهد دستانش در منطقه خاکستر شوند پس جرئت کند و به سوریه حمله نماید؟؟؟!!! (2379427) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.