توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 243580
ابوغریب و گوانتانامو در آلمان
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۱۳
هنوز خاطره جنایاتی که در ابوغریب عراق و گوانتانامو علیه زندانیانی که هرچند اتهام تروریست بودن داشتند، اما انسان بودند، در اذهان جا دارد. دیروز خبرها از یک اقامتگاه موقت پناهندگان در ایالت نوردراین وست فالن آلمان این خاطره ها را زنده کرد.

خبرها از آزار و اذیت حداقل دو نفر از متقاضیان پناهندگی از سوی نگهبانان یک شرکت خصوصی حکایت می کرد. این رسوایی برای آلمان دردناک تر از رسوایی امریکا در زندان ابوغریب و گوانتانامو است، زیرا در آنجا اگر تروریست ها در معرض بدرفتاری قرار گرفته بودند، در اینجا پناهجویانی که از کشورهای خود به هر دلیلی آواره شده اند، مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.

سایت شبکه خبری دویچه وله متعلق به کشور آلمان در گزارشی از کمپ پناهجویان در این کشور می نویسد تصاویر آنقدر خشن هستند که شباهتی بی نظیر بین آنها و زندان ابوغریب یا زندان گوانتانامو وجود دارد.

در یکی از این تصاویر می بینیم که یک پناهجو روی زمین خوابیده و یکی از نگهبانان پای خود را روی سر او گذاشته است. البته به جز این مدارک دیگری هم به دست آمده که پلیس صحت تمامی آنها را تأیید کرده است. این تصاویر متعلق به اردوگاه پناهجویان در شهر بورباخ است. اما گزارش هایی نیز از سوء رفتارهای مشابه در شهرهای دیگر شنیده می شود. همگی این سوء رفتارها توسط کارمندان یک شرکت امنیتی خصوصی به نام «یوروپین هومکر» انجام شده است.

روزنامه یو.تی.سن دیه گو چاپ کالیفرنیای امریکا نیز خبر داده است پلیس آلمان بلافاصله پس از انتشار تصاویر در واقع به این کمپ حمله و شروع به بازجویی و سؤال و جواب از نگهبانان و پناهجویان کرد. در این سؤال و جواب ها برخی از پناهجویان از ابعاد بیشتری از جنایاتی که کرامت انسانی پناهجویان را زیر سؤال می برد، پرده برداشتند، طوری که به نظر می رسد ابعاد این رسوایی در روزهای آتی می توان بسیار فراتر از آنچه اکنون هست، اعلام شود. بنابراین گزارش، پلیس ۴ نفر از نگهبانان شرکت امنیتی «یوروپین هومکر» را که تصاویر آنها در حال توهین به پناهجویان است، دستگیر کرده است.

سایت شبکه خبری راشاتودی متعلق به روسیه نیز با اشاره به اینکه آلمان بیشترین درخواست برای پناهندگی را در اروپا دریافت می کند، نوشته است: شمار پناهجویان در این کشور در سال ۲۰۱۴ به ۶۵ هزار و ۷۰۰ نفر رسید که ۷۰۰ نفر از آنان در شهر بورباخ هستند، جایی که جمعیتی معادل ۱۴ هزار نفر دارد و حالا تحت فشارهای بین المللی به خاطر سوء رفتارهای نگهبانان در این مراکز قرار دارد.این شبکه خبری می نویسد: مسأله دردناک در تصاویر موجود این است که این افراد به آلمان آمده اند تا از مصائبی که در کشور خود به آن مبتلا هستند، رهایی یابند، اما در اینجا با تحقیر و دشواری هایی بیشتر روبه رو می شوند.
منبع: روزنامه ایران
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.