نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 279680
ایران از بازار فرش جهان کنار گذاشته شد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۱۱
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه عدم ثبت فرش ایرانی بستر کپی سازی را برای دیگر کشورهای جهان مهیا کرده است، گفت: تعطیلی کارخانه‌های فرش ایران را از بازار جهانی خارج کرد.

ایرج ندیمی درگفت و گو با خانه ملت درباره خارج شدن صنعت فرش ایران از چرخونه بازارجهانی محصول، تصریح کرد: توسعه صنعت فرش دستباف ایران یکی از راه‌های موثر برای عدم وابستگی بودجه به دیگر منابع مواد معدنی و ذخائر نفت و گاز در کشور است.

صنعت فرش دستباف ایران یکی از راه‌های عدم وابستگی به نفت

نماینده مردم سیاهکل درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه صنعت فرش دستباف ایران یکی از راه‌هایی است که بودجه کشور ما وابسته به نفت نباشد،تصریح کرد: بسیاری از کشورهای جهان با سرمایه گذاری بر روی صنایع دستی و اقلامی همچون فرش که ابعاد هنری نیز درآن نهفته است تنها به اقتصاد نفتی وابسته نیستند.

ندیمی با بیان اینکه متاسفانه صنعت فرش ایران درجهان به نحو کارآمدی ثبت نشده است،تاکید کرد: عدم ثبت فرش ایرانی موجب شده است، برخی از کشورها فرش‌های ما را به نام خود حک کرده و در فروشگاه‌های جهان به فروش برسانند.

ندیمی، افزود:‌صنعت فرش می‌تواند به شکل مستقیم و غیرمستقیم برای ما تولید ثروت کند،بنابراین با توجه اینکه دربرخی از استان‌های ما بافت فرش آمیخته شده با سنت و فرهنگشان به سادگی می توان با سرمایه گذاری بهینه نه تنها مشکلات بیکاری کشور را حل کنیم؛ بلکه در راستای توسعه این صنعت نیز به موفقیت‌های چشمگیری برسیم.

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس، یاد آورشد:عدم سرمایه گذاری مناسب در راستای حمایت از صنعت فرش موجب شده که بسیاری ازکارخانه‌های فرش کشورتعطیل شوند واین درحالی است که اگر بخش خصوصی به نحو مطلوب حمایت می‌شود؛نه تنها صنعت فرش هدفمند ترحرکت می‌کرد بلکه می‌توانستیم با این اوصاف نرخ بیکاری را نیز درکشور کاهش دهیم.
 
کلمات کلیدی : فرش
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۱۹:۵۵:۴۷
جالبه که بدانید در تمهیدات لازم برای مقابله ی با سندرم بیماری های ساختمانی تمام مهندسی های دنیا داره میره به سمت کاهش سطوح
مبل ها نازک میشن
فرش و موکت حذف میشن یا نهایتا خیلی کوچیک و جمع و جور
استفاده از اسفنج و ... کم میشه
(البته تو جهان سوم دنبال این موارد نباشید)
و فرش هم کم میشه ... (3007357) (alef-3)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۲۰:۱۹:۳۹
البته شماهم جالبه بدونید اکثر فرش های ایرانی برای انداختن زیر پا استفاده نمی شه و جهت تزیینات هست. طرف اون سر دنیا سی هزار دلار نمیده بنداره زیر پا (3007397) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۲۱:۰۹:۴۲
چرا چیزی که نمی دانید در رابطه با هاش حرف میزنید
زیر امداز انهم از نوع فرش که شما تو خانه هایتان استفاده می کنید و زمینه قرمز و ابی و فرش ماشینی انوری ها نمی پسندند یک سری فرش خاص که کهنه به نظر بیاد و یا گبه و گلیم با نقوس ساده و هندسی بیشتر مد نظر انوری ها هست بازار خودتون با انها مقایسه نکنید تازه زیر پا می اندازند نه روی دیوار (3007449) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۲۰:۳۷:۲۵
مدرک و رفرنس علمی ؟
این ادعای مضحک را جایی مطرح نکن که مردم فکر بد نکنند.
به عنوان متخصص ارگونومی و طراح صنعتی مبلمان این ادعاها را مردود میدانم. (3007423) (alef-3)
 
اراکی
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۲۰:۰۸:۰۴
بازهم متاسفیم برای مسوولین میانی این مملکت.... خسته نباشید....تاریخ این کم کاریها و بدکاریها را بر اذهان خواهد نگاشت... (3007374) (alef-11)
 
رنجبر
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۲۱:۳۴:۵۲
بعنوان یک تولیدکننده فرش خواهشمندم از بکار بردن واژه صنعت برای فرش خودداری شود چراکه همین صنعتی شدن فرش بود که هنر فرش را از بین برد کجای دنبا هنر به صنعت تبدیل شده و آن هنر از بین نرفته. در برهه ای از تاریخ نه چندان دور همین صنعت شدن فرش باعث تولید انبوه و بی کیفیت انواع فرشهای ایرانی شد بدون توجه به اینکه ایا با این شرایط می توان بازاری پیدا کرد و یا بازار را حفظ کرد. آیا کارخانه بنز توانایی تولید چند برابر را ندارد؟ مسلما این توانایی وجوی دارد ولی مدیریت ایجاب می کند جهت حفظ بازار تولید کم با کیفیت بالا باشد. البته در رابطه با اینکه آیا تولید و صادرات فرش باید در حد دومین صادرات باشد حرف زیاد است (از نظر این حقیر اشتباه است) ولی توضیح آن باعث اطاله کلام میشود. (3007479) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۲۱:۵۶:۱۳
مسئولین میانی دیگه چه صیغه ایه ؟؟
همه مسئولین , همه با هم مقصرند. (3007519) (alef-11)