نظر منتشر شده
۶۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 233059
عضو شورای شهر تهران:
ترویج بیش از حد موسیقی صحیح نیست
بخش داخلی الف، 12 تیر 93
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۳۹
تعطیلی کلاس های موسیقی در فرهنگسراهای تهران خبری بود که طی هفته‌های گذشته به صورت جسته و گریخته در فضای رسانه‌ای کشور ابتدا منتشر شد و بعد تایید شد. خبری که حاشیه های فراوانی نیز به همراه داشت.

از یک طرف گفته شد که این تعطیلی با دستور شفاهی شهاب مرادی ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران صورت گرفته و از طرف دیگر مدرسان موسیقی فرهنگسراها گفتند که این امر باعث ضرر به هنرجویان موسیقی شده است.

در همین حال مسوولان این سازمان آنچه در فرهنگسراها رخ داد را تعطیلی دایم کلاس های موسیقی نداسته و توقف ثبت نام از هنرجویان موسیقی در این مراکز را فقط برای ایجاد پاره یی اصلاحات در چارچوب اقدام کلی کلاس های موسیقی فرهنگسراها صورت گرفته عنوان کردند.

بابک ربوخه مدیر موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در گفت و گویی، ضمن تکذیب تعطیلی خانه های موسیقی فرهنگسراها گفته بود: «فعلا قرار است به مدت چند هفته و به منظور ساماندهی خانه های موسیقی ثبت نام جدیدی انجام نشود.»

در همین حال برخی به سخنان حجت‌الاسلام شهاب مرادی اشاره می‌کردند که در گفت‌وگویی خبری گفته بود: «آموزش و ترویج موسیقی جزو اهداف ما نیست، مخصوصا اینکه یک سری آموزشگاه موسیقی در کشور وجود دارد که در حال کار کردن هستند و از آنجا که این آموزشگاه ها با وزارت ارشاد همکاری می کنند فرض بر این است که محیط مورد اعتمادی برای مردم دارند.»

این همان نکته‌ای است که دقیقا محسن پیرهادی عضو شورای اسلامی شهر تهران می‌گوید. او در مصاحبه‌ای با الف گفت: «متولی امر موسیقی در ساحت فرهنگ هنر، سازمان فرهنگی هنری نیست و شورای اسلامی شهر تهران نیز این موضوع را وظیفه جدی این سازمان نمی داند.»

محسن پیرهادی عضو شورای اسلامی شهر تهران، درباره رویکرد سازمان فرهنگی هنری در حوزه موسیقی و انتقادهایی که به این سازمان در حوزه آموزش موسیقی می‎شود، گفت: «متولی امر موسیقی در ساحت فرهنگ هنر، سازمان فرهنگی هنری نیست و شورای اسلامی شهر تهران نیز این موضوع را وظیفه جدی این سازمان نمی داند.»

او تصریح می‌کند: «موسیقی و دیگر مسائل پیرامونی آن متولیان دیگری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخش خصوصی دارد و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مسئولیتی در این حوزه ندارد.»

پیرهادی افزود: «بنابراین این که تا چه حد این موضوع در حوزه کلان فرهنگ هنر شهر تهران پیگیری شود باید مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به آن پاسخگو باشند.»

عضو شورای اسلامی شهرتهران، اظهارداشت: «علاوه براین ترویج موسیقی و پرداختن بیش از حد به آن از نگاه ما صحیح نیست و در این زمینه نیز ملاحظات دینی داریم که این ملاحظات باید رعایت شود.»
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۴:۵۸:۴۵
ترویج بیش از حد سریالهای گریه و دعوای خانواد‌گی و سریالهای اهدائی کره‌ای در جهت فروش بیشتر محصولات کره‌ای با سفر مجانی‌ مسئولین صدا و سیما به کره... صحیح است( با کپی رایت و بدون کپی رایت!) (2235482) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۸:۱۶:۲۲
یعنی پول شهرداری با فروش تراکم بره سمت ترویج موسیقی؟
بعدش این موضوع شهرداریه اون صدا سیما (2235716) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۹:۱۵:۳۸
مگه موسیقی سرماخوردگیه که ترویج بیش از حد پیدا کنه؟ موسیقی در فطرت مردمه؛ اگه موسیقی ایرانی را ترویج ندید؛ مردم دنبال جایگزین و موسیقی چرند و پرند غرب میرند؛ و نتیجش بلبشویی که امروز میبینیم (2235772) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۰۱:۱۵:۳۱
ببخشیدکی گفته موسیقی در فطرت مردمه (2236068) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۱:۱۱:۰۹
از تمام قبایل بدوی گرفته با انسان مدرن همیشه و همه جا موسیقی بوده؛ اگه علاقه به موسیقی فطری نیست، اسم چی رو میشه گذاشت فطری؟ (2236259) (alef-14)
 
آرش
۱۳۹۳-۰۴-۱۴ ۱۰:۴۲:۰۲
با سلام لطفا ً منصفانه يك اهنگ شاد براي بچه شش ماهات بگذار تا با دست زدنش بفهمي كه موسيقي در فطرت آدمي است (2237604) (alef-14)
 
رهگذر
۱۳۹۳-۰۴-۱۴ ۱۱:۵۲:۳۶
از تعداد تایید ها جواب معلومه (2237767) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۰۱:۲۲:۰۲
آقا هرچی دین میگه همون درسته ما میخواهیم خدا راضی باشه برید از متخصصان دین بپرسید هرچه گفتند عمل کنید (2236071) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۲:۰۳:۰۵
دوست عزیز، اگر شما از شرق تا غرب و از جنوب تا شمال عالم چه در حل حاضر چه در تاریخ، قوم، قبیله و دست یی از مردم را یافتید که در آنها نوعی ساز و موسیقی و حرکت موزون! وجود نداشت، اونوقت بفرمایید که موسیقی لازم نیست، دیگر یعنی‌ اینقدر سخت است که کمی‌ از قوه استدلا و منطق استفاده کنید/!! (2236322) (alef-14)
 
آرش
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۵:۰۶:۳۷
به جای اینکه شهرداری زمین ای در اختیارش را تبدیل فضاهای فرهنگی و ورزشی بکند تبدیل به مجتمع های تجاری واداری نموده ...

خوب میخواهید جوانان به انحراف کشیده نشوند ؟ (2235499) (alef-13)
 
سيد احسان
۱۳۹۳-۰۴-۱۴ ۱۰:۲۳:۴۱
بايد "مسجد" را احيا كنيم.
الان مسجدهاي ما تبديل به مكانهايي براي نماز خواندن شده اند. در حاليكه بايد همه فعاليتهاي فرهنگي ورزشي و اجتماعي محله ها را مساجد راهبري و اجرا كنند.
اوايل انقلاب همين طور بود. در مساجد گروه سرود داشتيم، گروه تئاتر داشتيم، گروه كوه نوردي داشتيم، ورزشهاي رزمي ياد مي گرفتيم و كارهاي اجتماعي مي كرديم... اما الان مساجد را محدود كرده اند و كار را به فرهنگسرا ها سپرده اند...


فرهنگسراي واقعي همان مسجد است...
وقتي در مسجد اين كارها انجام شود، خود به خود فضاي معنوي مسجد روي فرم كار تاثير مي گذارد. حتي موسيقي و سرودي كه در مسجد آموزش داده شود با فرهنگسرا و كلاس موسيقي فرق مي كند... (2237545) (alef-14)
 
سید مرتضی
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۵:۰۸:۲۰
شما که توپو میندازین زمین وزارت ارشاد بریم ببینیم اونا کجا میندازن! موسیقی رو که جلوش رو نمیشه گرفت عزیزکم. از رو زمین جمع شه میره زیر زمین! (2235504) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۵:۰۹:۱۰
چرا هر کسی از راه میرسد، بجای انجام وظیفه، سعی دارد تا خود را علامه نشان دهد؟
این مملکت، علمای فقیه دارد که ملاحظات دینی و تربیتی در تخصصشان است.

توصیه می کنم شورای شهر تهران بهتر است به فکر موارد ذیل که وظیفه شان است، باشند.

- معضل فروش اطفال و نوجوانان در جنوب تهران
-معضل فراوانی و ارزانی مواد مخدر، فحشا و کودکان کار در تهران
- بیداد دلالان مسکن در بازار متوحش شهر
-مهاجرت بیرویه از روستاهای اطراف به زاغه های جنوب تهران
- مجازات عاملان حوادث مرگ آفرین مثل آتش سوزی ساختمان خیابان جمهوری و اتوبوس اسکانیا و ...

شورای محترم شهر، هروقت موارد فوق را انجام دادید، بفرمایید تا موارد فراوان دیگری خدمتتان عرض شود.

یادتان باشد شما حقوق بگیر و در خدمت مردم شهر هستید، ! (2235506) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۲۲:۲۳:۱۵
سلام اینکه موسیقی تا حد مبتذل رواج پیدا کرده الان مشهود است . در زمان صدر اسلام هم کارهای زیرزمینی بوده است نمیشود بخاطر اینکه مردم رو نیاورند به موسیقی غرب ما خودمان موسیقی بدتر از غرب را رواج بدهیم پس اعتقادات مذهبی و اینکه اسممان را مسلمان گذاشته ایم چه میشود؟ اگر ما پذیرفته ایم که مسلمان هستیم باید پایبند به اعتقادات دین مبین اسلام هم باشیم . (2235916) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۴-۱۵ ۱۳:۳۸:۲۹
خیلی از اینهایی که کیلویی لایک میکنن و عاشق موسیقی هستن، نعوذبالله، خود رسول خدا (ص) هم بیاد جلوشون میگن خدا موسیقی رو توی فطرت ما گذاشته کی گفته حرامه! ( اینی که این روزها باب شده، اکثراً به حرام نزدیکتر هست تا به حلالش) عوارض موسیقی حرام در کلام معصومین(ع) آقایون پاکار اینترنتی برن سرچ کنن، بعدش مقایسه کنن با صفاتی که در خیلی از افراد ایجاد شده.اینکه روز زمینی بشه که زیرزمین نره دلیل نمیشه، قسمی که حلال هست ومعین همیشه روی زمینه، بقیه زیر که هیچی، دفن بشن بهتره، اینجوری باشه مشروب و بی بندباری هم علنی بشه که زیرزمینی نشه(که هردوش شده الان)
مسولین هم فرضاً عالی باشن، تا مردمی که به موسیقی حرام عادت کردن، به ربا،به غش در معامله، به دروغ در تجارت و امور شخصی، به روابط باز و... هیچ وقت تغییری ایجاد نمیشه. البته خوبیش اینه که آخر کار و اون دنیا بالاخره جوجه ها شمرده میشن (2239970) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۱:۲۶:۲۱
نظر ایشان در باره فرستادن هنرمندا به برزیل توسط شهرداری چیست ؟؟؟؟ (2236271) (alef-14)
 
karbala
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۵:۳۲:۵۳
تا حالا در رابطه با خوب یا بد بودن موسیقی از منظر شرع .عقل و روان شناسی دینی تحقیق کردیم ؟؟؟

تا حالا نظر مراجع دینی رو در رابطه با موسیقی موشکافی کردیم ؟؟؟ (2235530) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۸:۱۷:۰۸
بله تحقیق شده بگرد توی یوتیوب موسیقی استاد رائفی (2235717) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۴:۲۰:۳۱
یوتیوب فیلتره شما چجوری رفتی؟ (2236517) (alef-13)
 
k
۱۳۹۳-۰۴-۱۴ ۱۷:۴۶:۱۴
همونجوری رفته که آقای ظریف رفته تو فیس بوک ! (2238598) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۰:۱۸:۲۱
تا آنجائی که خاطرم هست امام در خصوص موسیقی فتوا داده اند و لازم نیست آقایان که هیچ تخصصی در فقه ندارند به اجتهاد خودشان بپردازند و تازه آن را مبنای تصمیمات و عملکرد شهرداری هم بنمایند. (2236226) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۵:۳۹:۴۰
زورتان فقط به موسیقی بدبخت می‌رسد! در زمینه سینما ملاحظات دینی وجود ندارد؟ چرا اینقدر سطحی فکر می‌کنید! در این روزگار اگر هنری سزاوار نکوهش و تحدید باشد قطعا سینماست!

ملاحظات دینی به وجه غالب موسیقی در آن زمان ( که نامطلوب هم بوده ) تعلق می‌گرفته که آن وجه در این زمان نیز صد البته مطرود است. اما در شرایط کنونی موسیقی وجهه جدیدی یافته است.

موسیقی به تنهایی هیچ صراحتی ندارد بلکه این «شعر» است که به آن سمت و سو می‌دهد و آنرا برجسته می‌کند. پس اگر دقیق‌تر نگاه کنید می‌بینید که حمله به موسیقی بدون درنظرگرفتن نقش شاعر اصلا منصفانه نیست! (2235536) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۵:۴۱:۳۴
واقعا متاسفم برای کوته فکری همچین مسئولانی (2235539) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۸:۱۴:۴۵
باید برای خودمان متاسف باشیم به خاطر انتخاب های اشتباه در شورای شهر مجلس و ... (2235713) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۲۲:۵۷:۳۹
جالبه که یک وزیر ارشاد سابق و یک خواننده هم تو اعضا هست (2235951) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۵:۴۶:۴۳
جناب پیر هادی خودشان متوجه شدن چی فرمودن ؟

"ترویج بیش از حد موسیقی ..." لطفا بیش از حدتان مت رو کشته لطفا حد رو تعریف بفرمایید بدونیم کجای کاریم !!

اگر بخشی از وظیفه سازمان فرهنگی و هنری پرداختن به موسیقی نیست پس لطفا اسم سازمانتون رو عوض بفرمایید ! (2235544) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۶:۱۵:۵۸
بنده بوی بسته و بسته تر شدن فضای فرهنگی و اجتماعی را در همه جا استشمام میکنم و پیش بینیهای بدتری را نیز دارم.... پیش از انتخابات میدانستم در صورتیکه جناحی که خواهان گفتگو و تعامل با غرب و یا به قولی ، نزدیکتر به غرب و یا به قولی دیگر و یر اساس اتهام منتقدین و رقبا غربگرا است، چنانچه در ایران برنده ی انتخابات شود دستش از هر گروه و جناح دیگری برای گشایش های فرهنگی و پاسداشت و پیشرفت آزادی های اجتماعی خالی تر خواهد یود چرا که هر عملی از این دست پیشاپیش با اتهام غربگرایی مواجه بوده و به زعم رقبا آن جناحی که پیرو گفتمان سازش در برابر مقاومت بوده است اساسا چرا باید بتواند پایگاه اجتماعی خود را وسعت ببخشد ؟ ( ذکر این نکته ضروریست که بنده بر این یقینم که تمامی سیاستمداران ایرانی با هر ایده و ادعایی واقف بر نیاز جامعه ( جداقل شهری ) مبنی بر گشایش های فرهنگی و گسترش برخی آزادیها و بزرگی آن پس از مساله ی معیشت هستند و اقلیت محض در برابر آن را به خوبی حس میکنند ) یکی از راههای کنترل رقیب که تقریبا در تمامی تاریخ جمهوری اسلامی شاهد آن هستیم مساله فرهنگ ( خلاصه شده در پوشش آن هم حجاب و ورود زنان به برخی اماکن و... .. مساله ی کتاب و دیسکت و ..) میباشد که تقریبا از همه ی جناحها نسبت به هم در طول این تاریخ چنین عملکردی مشاهده شده است و براستی آنجا که پای ورود بیگانه و یا نابودی دین و چنین انگی در میان باشد کدامین جناح یارای ایستادگی خواهد داشت ؟ من به چشم خود شاهد ذبح فرهنگ مقاومت در میان مردم به وسیله ی انسداد فرهنگی یوده ام ..نیز ناگفته نماند ایران در حالی که خود یکی از کشورها در منظومه ی نظامات کنونی جهان است و شکل و ساختار اقتصادی - سیاسی - نظامی آن تقریبا شبیه همه ی دنیا ( تاکید میکنم مقصود از نظر نه ایدئولوژی بلکه ساختار مبیاشد ) غیریت و تفاوت را تنها در پوشش و نوع فیلم و موزیک جستجو میکند و این خود شق دیگری از مساله فرهنگ و سیاسی کاری در آن است .... واقعیت جامعه اما چیز دیگری را می رساند ما از اولین کشورها در مقام تذکر دهنگی در زمینه ی سبک زندگی تا حد به کارگیزی نیروی پلیسی هستیم و ایران نیز در زمره ی اولین کشورهای غربزده ! تاکید میکنم غربزده و یک دلیل آن اینست که ایرانیان تنها در پوشش فرنگی اند و هیچ از مواهب زندگی غربی ندارند از عوارض مدرنیته هرچه بخواهی دارند و از دستاوردهای آن بسیار کم .... (2235577) (alef-10)
 
محمدی
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۷:۵۸:۳۳
دوست عزیز این موضوع چه ربطی به دولت داره. این سازمان زیرمجموعه شهرداری و آقای قالیباف است که رقیب انتخاباتی این دولت هم بود. چرا بی جهت می خواهید دولت را تخریب کنید؟ (2235700) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۶:۱۹:۵۹
واقعا آدم متعجب میشه اینهمه مشکل لاینحل داریم اینا دنبال چی هستن . آقای شورا شما به فکر حل ترافیک آلودگی هوا و . . . باش باقی پیشکش. (2235579) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۶:۳۴:۳۴
با حذف موسیقی سنتی در کشور نوع غربی آن به سرعت جایگزین می شود. پس به جای مقابله منفی آن را مدیریت کنیم (2235601) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۷:۳۰:۲۲
افسوس. (2235655) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۷:۳۳:۵۳
مشکل مردم نون آب مردم هست گرانی هست قیمت هیولای مسکن هست چرا این موضوع مسئولان ما درک نمیکنند (2235661) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۲:۳۰:۲۲
نه ! اتفاقا الان مشکل ما موسیقی است ... کسی که درکش از مسئله ی ساده ای چون آموزش موسیقی برای جوانان این است هرگز نخواهد توانست مسائل دشواری چون اقتصاد و مسکن را حل کند ... هر دو را به فاجعه می کشاند. ندیده ای؟ مسئولان چه چیزی را درک کنند؟ مسئله اول شایسته سالاری است که مسئول نمی خواهد درک کند (2236360) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۷:۳۸:۳۰
پس چشممان را باز کنیم و ببینیم به کی رای دادیم و به کی رای ندادیم. غرغر نداره. (2235669) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۵:۳۶:۲۰
اقای شهاب مرادی بالاخره متخصص ازدواجن؟ متخصص موسیقی ند؟ (2236603) (alef-1)
 
آریابان
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۷:۴۱:۳۶
خوبه تا تنوربرای تععین تکلیف نوای موسیقی داغ است ، سرنوشت نمایش هیکل ساز!!!! در تلویزیون را مشخص کنند ؛
اگر یک زمانی ، یک موسیقی خاص ، عامل اشاعۀ "منکر" باشد ، این منکر از "شنیدن" صدا و نوای ساز ایجاد میشه ، یا از " دیدن " اندام ساز ؟!؟!؟!؟!؟ا
در زمانیکه استادان چیره دست چهره پرداز (بخوانید : تصویر پرداز) در سیما ، در سایۀ تراوشات ذوقی و تکنولوژیکی خود، اندام کمی تا قسمتی برهنۀ زنان فرنگی را در فیلم های خارجی ، استادانه رنگ آمیزی می کنند و برهنگی " اندام " ها را کاملا می پوشانند ، آیا نشان دادن " اندام " عریان !!!!! ساز موسیقی ، کماکان باید لاینحل بماند؟!؟!؟!؟!؟ ؛ (2235678) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۷:۴۴:۲۶
به نظرمن شهرداری نباید کارفرهنگی بکنه بلکه بایددرخدمت دستگاه های فرهنگی باشه وبااوناهمکاری داشته باشد. درضمن باتعطیلی سازمان عریض وطویل فرهنگی هنری،بودجه کلان ان رابه امرمدرسه سازی اختصاص بدهد. (2235682) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۷:۴۸:۰۰
موسیقی ممنوع شادی ممنوع تفریح ممنوع خنده ممنوع .....اینه نتیجه مدیران پابه سن گذاشته و... (2235689) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۸:۱۷:۴۸
آره واقعا خیلی ترویج شده!!!
هنوز آلات موسیقی ایرانی حتی توی صداوسیما نشون داده نمیشه. و خیلی ها سازهای ایرانی رو حتی نمی شناسن.
ترکیه توی سریال هاش چنان ساز ملی خودشون، باغلاما رو تبلیغ کرده که توی کشورهای منطقه نظیر ایران افغانستان و کشورهای عربی، یواش یواش دارن استفاده میکنند. اونوقت آقای مرادی میفرمایند خیلی ترویج کردیم کافیه!!! (2235719) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۸:۳۶:۵۵
موسيقي صداي زندگي است. شما و هزاران برابر بزرگتر از شما تميتواند جلوي صداي زندگي را بگيرد. ولي با اين كارهاتون ضربه محكمي به فرهنگ ايراني وارد كرده و جامعه ما را بي فرهنگ تر و بي احساس تر ميكنيد. موفق باشيد!!! (2235742) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۸:۴۵:۰۲
چرا در این کشور مسئولان فکر می کنند مردم بازیچه ی نمایشهای سیاسی و مدیریتی آنها هستند؟ ترویج موسیقی تا یک ماه پیش جزء اهداف شهردارب بود و ناگهان حذف شد؟ تکلیف دهها و صدها مدرس و هنرجویی که برای آینده شان برنامه ریزی کرده بودند چیست؟ مسئله صرفا به شیوه های آموزشی بر نمی گردد در هفته های گذشته این بلاتکلیفی در سالنهای وابسته به شهرداری برای برگزاری برنامه های با مجوز قانونی هم وجود داشت و شفاها از برخی مسئولین فرهنگسراها شنیدم که احتمالا پس از ماه مبارک دیگر در موسسات وابسته به شهرداری تهران امکان برگزاری کنسرت وجود ندارد.حالا بنده به عنوان کارمند یک شرکت موسیقی نمی دانم با این وضعیت چه امنیت شغلی خواهم داشت.آیا ممکن نیست فردا کلا قانون وضع کنند و فعالیت شرکت های موسیقی را ممنوع اعلام کنند؟ (2235753) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۱۹:۵۱:۵۷
اگر موسیقی در حیطه ی سازمان فرهنگی هنری نیست لطفاً اسم سازمان را عوض کنید (2235800) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۲۰:۵۶:۱۸
بله، ترویج قهوه خانه های سنتی و قلیان کشی صحیح است!ً!!! (2235838) (alef-10)
 
کریم همکار
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۲۱:۵۵:۳۸
موسیق عاطفی ترین هنر بشری است .سازمانی که مسئولش علاقه ای به موسقی ندارد ،اگر کاری به آموزش موسیقی نداشته باشد ، به این هنر لطف کرده است . (2235889) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۲۲:۴۰:۰۲
حجت الاسلام مرادی، ریاست سازمان فرهنگی و هنری؟ هر کسی را بهر کاری افریده اند. (2235930) (alef-10)
 
ببوگلابی
۱۳۹۳-۰۴-۱۲ ۲۳:۴۶:۱۹
مگه این کشور مسئول فرهنگی ندارد و یک تیم کارشناسی شده ندارد که همه چیزش شخصی است و در همه جا و در تمامی زمینه ها شخصی تصمیم میگیرد (2235998) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۰۱:۳۶:۰۱
شهاب خان مرادی مردم پول خمس و زکاتشونو که نمیخوان بدن ترویج موسیقی کنن که......پول عوارض و تراکمه....اون پولم قشر متوسط و روشنفکرجامعه میدن پس بیخود میکنید تعطیل میکنین.... (2236084) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۰۲:۵۷:۱۰
خوب کاری نداره، دفعه بعد به این آقا رای ندیم، امثال ایشون حساب کار دستشون میاد. (2236127) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۰۳:۲۷:۴۷
دوستان این رفتارهای تندروانه آقای شهردار و دارو دسته به منظور جذب طیف مذهبی جامعه است با توجه به اینکه ایشون تقریبا مطمئنه کسانی که یک ته مایه اصلاح طلبی دارن به سمت ایشون نمیان دوست داره دل مذهبی ها رو بدست بیاره. این مسئله خیلی ربطی به شورای شهر نداره و اگه عضوی از شورا را در خط مقدم می بینید از همان 16 نفر سینه چاکان ایشون هستند.
چرا آقای مختاباد چیزی نمیگه. اصلا این موضوع کی در کمیسیون فرهنگی تصویب شده و کی در صحن تصویب شده و کی ابلاغ شده که یهو در شروع تابستان این اتفاق میفته.
بعدش یا شهرداری در حوزه فرهنگ وارد بشه یا نشه. یک بام و دو هوا که نمیشه (2236133) (alef-10)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۰۳:۳۸:۵۹
اینها مگر نمیدانند که موسیقی باعث تحرک فرد می شود و در رشد اقتصادی مؤثر است و حتی امروزه با موسیقی بیماریها را شفا میدهند (2236138) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۰۸:۴۱:۴۰
چه عجب!
یه نفر بالاخره به این موضوع فکر کرد
هر چند دیر شده ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست
نظرات رو ببینید
این مردم از ابتدا تا این حد شیفته ی موسیقی نبودن
اونقدر این امر رو ترویج کردید که حالا این شده وضعیت ما
دیگه اگر بگیم این موسیقی مشکل داره به خدا حرامه (نه هر موسیقی ای)
هیچ کس حتی به این موضوع فکر هم نمی کنه که شاید داشته باشه
از همه ی دوستانی که نظر دادن خواهش می کنم فتوای کلیه ی مراجع رو در مورد موسیقی مطالعه کنن
اینقدر راحت شروع به داد و قال و فریاد نکنن
باور کنید دین ما یه سری مسائل فراموش شده داره
خواهش می کنم (2236195) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۰:۲۷:۵۵
شاید دوست دارند به جای موسیقی مجاز ، مردم موسیقی های غیر مجاز شبکه های ماهواری را بیشتر ببینند. چون هرچه فضا تنگ تر بشه کاسبی آنها بیشتر است. (2236229) (alef-10)
 
پیمان
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۰:۳۰:۰۹
زمانی که آقای شهاب مرادی از طرف قالیباف به ریاست سازمان فرهنگی شهرداری منسوب شد این بسته شدن فضای فرهنگسراها کاملا پیش بینی شده بود.در واقع هدف ایشان تبدیل فرهنگسراها به جایی شبیه کانونهای فرهنگی مساجد است و موسیقی هم در این طرز تفکر جایی ندارد.ضمن اینکه هرچه از انتخابات ریاست جمهوری می گذرد معلوم می شود خیلی از شعارها و تبلیغات آقای قالیباف فقط مصرف انتخاباتی داشته و حالا که درانجا موفق نشده اند واقعیت دیدگاههای فرهنگی و حتی اقتصادی تیم ایشان(که به شکل اعطای مجوزهاو پروژه های کلان به افراد و نهادهای خاص در روزهای اخیر بتدریج روشن شده) یواش یواش خود را نشان می دهد. (2236232) (alef-10)
 
میثم
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۶:۰۹:۴۵
از الف انتظار می رود به عنوان یک کارژورنالیستی ماندگار عملکرد اقتصادی قالیباف در یک سال اخیر را به بوته نقد کشیده و عوام فریبی انتخاباتی ایشان را رو کند (2236649) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۴ ۱۱:۰۵:۵۷
این آقای مرادی چقدر درس موسیقی خوانده ؟ چند کتاب نوشته - چقدر شعر بلده از حافظ -سعدی اعتصامی خیام مولوی چه میداند ؟ هنر سینما بلده من که بعید میدانم آقای قالیباف واقعا که ؟ (2237651) (alef-14)
 
وحید
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۱:۳۷:۴۴
اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب،گرذوق نیست تورا کژ طبع جانوری (2236287) (alef-14)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۴-۱۳ ۱۷:۳۶:۱۸
این مثل اینه که بگید ترویج بیش از حد نقاشی حرام است.

ترویج بیش از حد خطاطی حرام است.

لذت بردن از نقاشی زیبا و یا مناظر طبیعی زیبا حرام است.

زیبایی شناسی جزیی از فطرت انسانهاست چه دیداری باشه چه شنیداری. یعنی فهمیدنش اینقدر سخته (2236748) (alef-1)
 
عماد
۱۳۹۳-۰۴-۱۴ ۱۰:۲۸:۲۸
عحب بالاخره یک نفر پیدا شد درک کنه هدف اصلی از این نهضت و حرکت و پشت بندش تحمل این همه سختی طی این سالها اجرای همین احکام بظاهر ابتدایی شریعت بوده وگرنه تو بعد مادی که قطعا سرعت پیشرفت خیلی بیشتر از اینا می بود اگر حرکتی رخ نمیداد.
آقایون یه فکری هم واسه کنسرتای آنچنانی که دست لس آنجلسیها رو از پشت بسته بکنند!! (2237563) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۴ ۱۲:۱۴:۴۱
سینما رو هم باید تعطیل کنید!آخه این کارهای ناقص که بدرد نمیخوره !بیایید فکر اساسی کنید آقا جون...... (2237835) (alef-14)
 
محمدرضا
۱۳۹۳-۰۴-۱۹ ۱۸:۱۴:۰۸
اصلا انتظارات چنين انتصاب هايي را از سوي آقاي قاليباف نداشتم (2248284) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.