نظر منتشر شده
۲۵۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 266792
داستان میرزا ملکم‌خان‌ها و صنعت هسته‌ای؛
آیا انرژی هسته‌ای هم «عَفِن» است؟
معصومه پورصادقی، 24 فروردین 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۷
آیا انرژی هسته‌ای اساسا چیز به درد بخوری نیست و هزینه‌هایی که برای آن می پردازیم، بیجا است؟

بعد از گذشت چند روز از بیانیه لوزان، همچنان واکنش‌ها و تحلیل‌های متفاوتی اعم از مخالفین و موافقین وجود دارد. شاید بتوان گفت که بیشترین نگاهها در مورد بیانیه لوزان، توازن و عدم توازن تعهدات طرفین، میزان قابل اعتماد بودن طرف غربی، لغو کلیه تحریم‌ ها و همچنین حفظ دستاوردهای هسته ای کشورمان است که این موضوعات بازتاب های گسترده ای را در میان رسانه های داخلی و خارجی به همراه داشت، اما یکی از نکاتی که برای ثبت در تاریخ باید به آن پرداخته شود نقش روشنفکرنمایان در تحلیل مذاکرات هسته‌ای است.

رهبر معظم انقلاب در بیانات خود در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام به بیان نکاتی درباره مذاکرات هسته‌ای پرداختند که بازتاب گسترده‌ای را در میان رسانه‌های خبری و خبرگزاری‌های جهان به همراه داشت.

ایشان در قسمتی از فرمایشات خود فرمودند: «من یک خواسته‌هایی از مسئولین داشته‌ام که این را به آنها عرض کردم، گفتم و روی آنها اصرار دارم. یکی این مسئله است که بدانند دستاورد کنونی هسته‌ای ما چیز باارزشی است؛ این را بدانند؛ به چشم کم‌ارزش و چیز سبک به آن نگاه نکنند؛ چیز با ارزشی است. صنعت هسته‌ای برای یک کشور، یک ضرورت است. اینکه بعضی از روشنفکرنماها قلم بردارند و قلم بزنند که آقا ما صنعت هسته‌ای را میخواهیم چه‌کار کنیم» این فریب است؛ این شبیه همان حرفی است که زمان قاجارها وقتی نفت کشف شده بود و انگلیسها آمده بودند میخواستند نفت را ببرند، اینجا دولتمرد قاجاری میگفت ما این مادّه‌ی بدبوی عَفِن را میخواهیم چه‌کار کنیم، بگذارید بردارند ببرند! این شبیه آن است.»

در واقع ما همواره در طول تاریخ ایران، با افرادی روبرو بودیم که به اصطلاح خود را روشنفکر قلمداد می‌کردند و چیزی که به عنوان جامعه روشنفکری در ایران مود توجه قرار گرفت، ژست ها و فیگورهای یک مرد و یا زن بود که شاید با یک اندیشه ی سکولاریسمی شکل گرفته شد که به بیماری «خود همه چیز دانی» مبتلا هستند، افرادی که در در عرصه سیاست و به خصوص پرونده هسته ای ایران خود را صاحب قلم میدانند و حاضرند برای کسب منافع شخصی خود و برقراری روابط با کشورهای غربی از وطن مایه بگذارند و تمام دستاوردها و منافع جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال ببرند! کم نیستند افرادی که با اظهارات بی پایه و اساس خود سعی کردند تا صنعت هسته ای در کشور را امری غیرضروری تلقی کرده و بار دیگر منافع ملی کشور را به تاراج بگذارند.

اقلیتی که همواره خواهان پیشرفت و توسعه ایران نبوده و با برگزاری همایش‌ها در میان دانشجویان، خود را روشنفکر قلمداد کرده و می گویند اصلاٌ انرژی هسته‌ای برای چه می خواهیم؟ می گویند که انرژی هسته ای اساسا چیز به درد بخوری نیست و هزینه هایی که برای آن می پردازیم، بیجا است.

ماجرای این روزهای این افراد ما را یاد این داستان می‌اندازد که در زمان قاجاریه که حکومت های روسیه تزاری و انگلیس و فرانسه در دربار نفوذ بسیاری داشتند گاهی اوقات می شد که سفیران این کشور ها حتی باهم برسر منابع ایران و منافعی که عاید رقبایشان می شد باهم به مشاجره و جر و بحث های پر سر و صدا می پرداختند و زمانیکه شاه قاجار از سر و صدای این غارتگران حوصله اش به سر آمده بود علت را پرسید.

اطرافیانش گفتند مشاجره اینها بر سر نفت ایران است. می گویند آن شاه قاجار دستور داد برایش کمی نفت بیاورند تا ببیند این نفت چیست که اینها اینقدر با یکدیگر بر سر آن می جنگند. مقداری نفت خام را پس از مدتی برای آن شاه آوردند. شاه قاجار و بادمجان دور قابچین­های اطرافش آن را بو کردند و کمی هم به زبان زدند و گفتند: «به چه درد می­خورد این مایع سیاه بدبوی بی خاصیت؟ بدهیمش به اینها برودند پی کارشان تا اینقدر سر و صدا براه نیاندازند … ما این را می خواهیم چه کنیم؟»

همان افرادی که در حال حاضر نیز انرژی هسته‌ای را "عفن" میدانند و با مغزهای استعمارزده خود در پی ایران دوره قاجار هستند!. افرادی که شاید بتوان آن‌ها را مصداق جریان بیمار روشنفکری در ایران دانست که

رهبر انقلاب در تبیین این آن فرمودند:" من بارها گفته‌ام که روشنفکری در ایران، بیمار متولّد شد. مقوله روشنفکری، با خصوصیّاتی که در عالمِ تحقّق و واقعیّت دارد - که در آن، فکر علمی، نگاه به آینده، فرزانگی، هوشمندی، احساس درد در مسائل اجتماعی و بخصوص آنچه که مربوط به فرهنگ است، مستتر است - در کشور ما بیمار و ناسالم و معیوب متولّد شد. چرا؟ چون کسانی که روشنفکران اوّلِ تاریخ ما هستند، آدمهایی ناسالمند. اکنون من سه نفر از این شخصیتها و پیشروان روشنفکری در ایران را اسم میآورم: میرزا ملکم خان ارمنی، میرزا فتحعلی آخوندزاده، حاج سیّاح محلّاتی. این کسانی که اوّلین نشانه‌ها و پیامهای روشنفکرىِ قرن نوزدهمی اروپا را وارد ایران کردند، به‌شدّت نامطمئن بودند. مثلاً میرزا ملکم خان که داعیه روشنفکری داشت و میخواست علیه دستگاه استبداد ناصرالدّینشاهی روشنگری کند، خود دلّال معامله بسیار استعماری و زیانبار «رویتر» بود!" (سخنرانی در جمع دانشجویان دانشگاه تهران در سال ۱۳۷۷ )

اگر بخواهیم نمونه‌ای از خیانت جریان به اصطلاح روشنفکر به کشور را مورد بازخوانی قرار دهیم بد نیست که نیم نگاهی به امتیازنامه رویتر داشته باشیم.

امتیازنامه رویتر قراردادی بود که میان بارون ژولیوس دو رویتر و دولت قاجار در زمان سلطنت ناصرالدین شاه منعقد شد.

به موجب این امتیاز، ساختن هرگونه راه و راه آهن و سدها از دریای مازندران تا خلیج فارس و بهره‌برداری از همه معادن ایران (بجز طلا و نقره)، ایجاد مجاری آبی و قنات و کانال‌ها برای کشتیرانی یا کشاورزی؛ ایجاد بانک و هر گونه کمپانی صنعتی در سراسر ایران؛ حق انحصار کارهای عام المنفعه؛ استفاده و بهره‌برداری از جنگل‌ها برای مدت ۷۰ سال و استفاده از گمرکات ایران به مدت ۲۵ سال در ازای پرداخت ۶ میلیون لیره انگلیسی و سود ۵٪ در اختیار رویتر قرار گرفت.

این قرارداد به قدری استعماری بود که موجب اعتراض همه دنیا، حتی دیپلمات‌های انگلیسی مانند لرد کرزن شد. این امتیاز که آن را بزرگترین خیانت دلاک زاده قزوینی و فراماسون یعنی میرزا حسن خان سپهسالار نخست وزیر ناصرالدین شاه می‌دانند، همه زندگی اقتصادی و سیاسی ایرانیان را برای مدت ۷۰ سال در اختیار دولت انگیس قرار داد. که بعداً معلوم شد که میرزا حسین خان سپهسالار٥٠ هزار لیره، میرزا ملکم خان٢٠ هزار لیره، به عنوان رشوه برای عقد این قرارداد از انگلیسی‌ها دریافت کرده‌اند.

حال باید همواره به روشنفکرنمایان که خود را صاحب قلم میدانند، گوشزد کرد که ملت ایران همان‌هایی که آنها را بعضا بی سواد می خوانند و می گویند اصلاٌ مردم عادی حق ندارند در مورد مباحث فنی صحبت کنند! خواهان دستیابی به انرژی هسته ای بوده و اجازه نمی دهند تا غرب برای آنها تصمیم گیری کند زیرا دستاوردهای هسته ای کشور امری ضروری و مهم قلمداد میشود و بهتر است این روشنفکرنماها به جای "ادعای همه چیز فهمی" به کمک حفظ منافع ملی کشور آمده و اجازه ذره ای سواستفاده را به دشمنان انقلاب ندهند.
*خبرگزاری دانشجو
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۰۹:۵۵
انرژی هسته ای چیزه خوبیه ، وی نه به بهای پرداختِ این همه هزینه های سنگین . (2817327) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۲۸:۲۲
با سلام
تعجب می کنم از عزیزانی که داعیه داشتن عقل سلیم دارند ولی از این همه اصرار بر گرفتن این صنعت از ما از سوی غرب و شرق درنگ و تامل نمی کنند ،چرا اینها حاضرند با این نظام فعلی ما که قریب به 40 سال با آن مخالفت کرده اند کنار بیایند ولی ما آن صنعت را نداشته باشیم .از بمب اتمی می ترسند؟ خیر خودشان می دانند که امروزه دیگر استفاده از این سلاح مثل قبل نبوده و آزمایش کردن آن هم برای همه دنیا مضر است .اما کشور دارای این صنعت به شدت و سرعت در سایر زمینه ها نیز رشد و ارتقا خواهد یافت و به زودی مهمترین مسئله دنیا بحث انرژی خواهد بود و هرچه زمان به جلو برود بیشتر و بیشتر ضرورت و اهمیت آن آشکار خواهد شد. (2818345) (alef-3)
 
ساج
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۰۷:۰۳
ای کاش سری به زایشگاههای کاشان و شهرهای اطاف بزنی تا ببینی چه نوزادانی می میرند یا چطوری به دنیا می آیند (2821075) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۱:۲۶:۳۸
این هم از اون حرف ها بود!!!!
پای کدوم ماهواره اینو شنیدی؟

مگه بمب آزمایش شده؟!! (2821358) (alef-3)
 
آرش
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۵:۴۸:۴۷
مهدی عزیز
برادر
علم طبیعتا ایجاد پیشرفت و قدرت میکنه و شکی نیست . داشتن علم هم حق همه است و هیچکس هم نمی تونه مدعی بشه . اما کمی واقع بین باشیم . برای داشتن علمش همین چند هزار سانتریفیوژ توافق شده هم زیاده . اما بحث بعدی کاربرده ( اینجا فقط بحث در مورد کاربرد صلح آمیز دارم )
بدیهیه که کسی که می خواد از این انرژی استفاده کنه و وابسته خارج هم نباشه باید غنی سازی صنعتی وسیع داشته باشه و در این صورت این مساله قابل مذاکره و معامله نیست
اما مساله اساسی اینجا چیز دیگه ایه
کشورهای عضو دایم شورای امنیت به کنار ، کشورهایی مثل آلمان و ژاپن که نیروگاه های بزرگ هسته ای دارند و کشورهای پیشرفته طراز اول محسوب میشن برنامه های میان مدت خیلی جدی برای تعطیلی این نیروگاه ها دارند
چرا ؟؟
فقط و فقط حفظ محیط زیست
به جاش دارن چه می کنن ؟؟
روی انرژی های تجدید پذیر مثل خورشید و باد و... سرمایه گذاری می کنن
همین آلان توی آلمان که سالی حداقل 70 روز کاملا ابریه چیزی حدود 1000 مگاوات (معادل نیروگاه بوشهر اگر به ظرفیت کامل برسه ) داره برق خورشیدی تولید میشه
خب وقتی اونها به این نتیجه رسیدن چرا ما از الان سرمایه رو به اون طرف سوق ندیم
1% از کویر لوت اگه پنل خورشیدی کار بشه برق کل ایران رو تامین میکنه
بهش فکر کنید (2822494) (alef-3)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۱-۲۷ ۱۹:۱۷:۰۱
انرژی خورشیدی هزینه بسار بالایی داره و به این سادگی که فکر میکنید نیست. سلول های خورشیدی بسیار گران هستند حالا کی میخواد 1% از کویر رو زیر پوشش سلول خورشیدی قرار بده تازه هزینه نگه داری از یه همچین نیروگاهی از ارزش برق تولیدی بیشتره. (2827846) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۰:۲۵:۵۷
این چیزهای که گفتی مال 25 سال قبل هست الان باطری های خورشیدی بسیار ارزان شده اند و با صرفه و بسیار بهتر از انرژی فوق العاده خطرناک هسته ای هست

و روش دیگر برای تولید برق استفاده از آینه های بزرگ مقعر برای جوش آوردن آب در توربین های بخار هست که اسپانیا از این روشبرای تولید برق استفاده می کند و براحتی در جنوب کشور می شود این نوع نیروگاه های پاک برق استفاده کرد و یک نیروگاه آن در اسپانیا چند برابر نیروگاه اتمی بوشهر برق تولید می کند (2829636) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۰:۳۰
اگه قرار باشه هروقت دشمنی به زور خواست ما رو از حقوق و منافعمون به زور محروم کنه ، ما هم بشینیم حساب کتاب اینجوری کنیم که از حقمون بگزریم یا از آسایش و راحتیمون ، باید توی همون جنگ عراق تسلیم می شدیم و چند صد هزار شهید نمی دادیم و اون همه هزینه هم نمی کردیم.
با این وضعیت پس فردا هم سر هر موضوع دیگه ای بهمون به ناحق فشار بیارن ، اولش یه مقدار مقاومت می کنیم بعد که حس کردیم زورشون خیلی زیاده بازم تسلیم می شیم.
آخه این درسته!؟ (2818358) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۱۵:۰۵
دقیقا باید همینجوری حساب کنیم که گفتی منافع یک ملت اون چیزیه که داره بعدش اون چیزیه که شاید به دست بیاره وقتی ما نفت و گازمونو اینطور رها کردیم خب اونها هم که احمق نیستن فکر کنن ما فقط دنبال علمیم (2818611) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۵۴:۳۱
اگه خوبه چرا روسیه خودش اورانیوم از استرالیا میخره؟ (2818769) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۱:۲۹:۱۷
برای اینکه تو نمیفهمی... (2819925) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۱:۲۸:۰۱
اورانیوم خام!
نه اورانیوم غنی شده!

چون استرالیا بزرگترین معادن اورانیوم در دنیا رو داره. (2821366) (alef-3)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۶:۵۲:۳۳
دوست عزیز استرالیا صاحب معادن بزرگ اورانیم است. روسیه مواد خام میخره نه اورانیم غنی شده. (2822715) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۸:۳۷:۳۸
نه عزیزم :
ممکنه شما با امداد غیبی و فیشهای آنچنانی سر کنی ولی عقل حکم می کند بهترین و منطقی ترین راه را انتخاب کنی ! نه مردم را بخاطر لجاجت و رفتار های غیر عقلائی دچار بدبختی و فلاکت و فقر و فساد کنی که می خواهی مثلا پیشرفت کنی !
نه عزیز باید بتونی با عزت رفتار کنی و بسیاری از اتفاقات رخ داده برای مردم در طی چند سال هیچ نشانی از عزت نداشت به جز آرزو های کودکی یه عده !!!!!!!! (2819389) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۸:۴۷:۰۱
انرژی هسته ای خوب است اما به شرطی که بتوانند از قبل آن ! دستاوردهای شخصی برای بسیاری فراهم شود ! اما انرژی خورشیدی هم خیلی خوبست بدون عوارض و با هزینه کمتر !بررسی نظرات بالا نشان می دهد با این نوع پیشرفت که سفره مردم عادی خالی شود و فقر فساد گسترش یابد !!! و اختلاسهای نجومی را سبب شود ! پیشرفت که چی عرض کنم !!!!
و خلاصه اینکه احساسات مانع بزرگی برای تسلط عقلانیت بر سیاست است و این به ظاهر نقطه قوت ما ولی در اصل بزرگترین عیب ماست که مسائل را با تحریک احساسات مردم و پنهان کردن مقاصد و واقعیات پیش ببریم ! و چند بیسواد که حتی قدرت خواندن روزنامه را ه ندارد تعیین کننده باشد و عقلا و علما در حاشیه !!! (2819425) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۰۱:۰۴:۳۴
کاملا درسته، و لازمه به دوستان بگم هر وقت نیروگاه بوشهر تونست یه لامپ را روشن کنه اونوقت دنبال غنی سازی باشند. (2828282) (alef-3)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۰:۴۷:۴۸
ببینید بحث خوب و بد بودن نیست. مساله اینه که ما برای تکنولوژی ای این همه هزینه می کنیم که بقیه خیلی وقت پیش به دست آوردن و اون هم در مقیاس خیلی محدود و نمادین.

الان تکنولوژی برتر در دنیا تکنولوژی چاپ سه بعدیه. در آینده دیگه احتیاج نیست برای تولید هر محصول نیازی به یک کارخونه عظیم با انواع و اقسام روبات های پیشرفته مخصوص تولید اون محصول خاص نیست. طرح رو می دی به پرینتر سه بعدی صنعتی و برات قطعات هر چیزی رو که لازم داری پرینت می کنه و می تونی تقریبا هر چیزی بسازی. الان آمریکا داره سرمایه گزاری های عظیمی در این زمینه انجام می ده. همیشه اونها می رن دنبال تکنولوژی های نوین و ما بعد از نیم قرن تازه می ریم دنبال تکنولوژی های منسوخ اونها و اینطوریه که اونها همیشه چند سال نوری جلوتر از ما حرکت می کنن. (2819797) (alef-3)
 
سید
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۱:۲۰:۵۹
انرژی هسته ای خوبه بشرط اینکه دولتمردان ما هم سیاست مداران واقعی وکاردان باشند وهر روز فریاد تهدید و نابودی سایر کشورها را سر ندهند که دنیا به کشور ما بعنوان یک تهدید بالقوه نگاه کند و هزینه های بیشماری را به ما تحمیل نموده و تا آستانه جنگ پیش بروند.. (2819904) (alef-3)
 
مهدي
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۰۳:۲۰
تنها گناه ما اينه كه ميگيم ...نه شرقي نه غربي جمهوري اسلامي...دنيا دنياي بدي شده كه سه چها تا قلدر خودشون رو جامعه جهاني قلمداد مي كنن ...و از اونا بدتر كسايي هستن كه اين درووووووووووووووووووغ بزرگ رو باور مي كنن و به خورد مردمشون هم مي دن....يا رسول الله به فرياد مردم مستضعف عالم برس (2821057) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۱:۲۸:۳۲
لطفا انتظار نداشته باشید که احمقها اینها را بفهمند. هرچند که نکته ساده ای باشد... (2819923) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۴۲:۲۱
من نمی دونم چرا شما اینقدر ساده به موضوع نگاه میکنید .مطمئن باشید اگر هسته ای نبود آنها باز یه بهونه دیگه میتراشیدند ومهمتر اینکه حداقل 70 درصد مشکلات مردم بخاطر سوء مدیریت است نه تحریم. چون قبل تحریم هم کلی مشکل وجود داشت (2818957) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۱۵:۰۸:۵۰
خب اینم از شانس ماست که هم داخلی ها و هم خارجی ها کمر به نابودی این ملت صاحب تمدنی کهن بسته اند چرا نمیدانم آینده نشان خواهد داد (2825331) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۸:۵۳:۵۸
سلام
با این برداشت ما در موارد تعیین کننده مسائل بین المللی . توسعه نظامی . حتی قوانین و فضای داخلی که نظر و نگاه متفاوت با کشورهای سلطه گر داشته باشیم همان طور که در دهه گذشته اتفاق افتاده بر ما فشار اوردند باید چکار کرد و تا کجا باید کوتاه امد و تسلیم شد
قبل از انقلاب از طرف همین کشورها به ما توصیه شد چندین نیروگاه هسته ای برای ما بسازند با وجود نفت الان با وجود اینکه خودمان به این دانش رسیده ایم و براساس ان پی تی حقوقی داریم با وجود بیشترین بازدیدها نسبت به ما سنگ اندازی میکنند از طرف کشورهایی که بیشترین استفاده علمی و صنعتی و حتی نظامی دارند و عامل اکثر جنگ های جهان در قرن اخیر و جنگ جهانی اول و دوم بودند
در دوره ای که داوطلبانه تعلیق کردیم پا را فراتر گذاشته در مسائل دیگر فشار اوردند اگر مشکلی داشت چرا ابتدا به ما توصیه کردند
اگر نگران تسلیحات کشتار جمعی بودند چرا عراق را به تسلیحات شیمیایی مسلح کردند و در مقابل ان سکوت یا تایید کردند
اگر کشور ما نفت و گاز دارد ایا باید هسته ای را رها کرد یا همه را همزمان توسعه داد
ایا نفت و گاز و خورشید در مقابل هسته سایر فواید انرا دارد یا تنها در بعد انرژی است و سایر فواید انرا نمی خواهیم ببینیم
اگر نقاطی از کشور ما استعداد زلزله دارد راه بسیار از مناطق روی خط زلزله نیست و مکان یابی صحیح از این نظر را مورد توجه قرار داد نه نبود انرا اگر واقعا سوال واقعی است و نه بهانه
اگر واقعا بحث حوادث هسته ای در جهان مطرح است ما باید علت بروز این حوادث را بررسی کرده اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم یا اینکه خود را محروم کنیم
اگر ما به این نتیجه رسیدیم که استفاده برای ما مفید است حق انتخاب داریم (2819458) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۱:۰۰:۵۹
ای همه آنهایی که اینقدر در مورد غنی سازی در خاک کشور خودمان سینه چاک می دهید آیا می دانید که بیش از یک میلیون تن گندم مورد نیاز ما از اروپا وارد می شود ؟ چرا این مورد برای شما حیثیتی نیست ؟
اگر غرب به ما گندم ندهد ما از گرسنگی می میریم ولی نمی دانم چرا اینقدر اورانیوم برای شما مهم شده است؟ (2819841) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۱:۴۳:۱۱
خیلی رو راست بگم: انرژی هسته ای فقط برای ما برای ساخت بمب اتمی ارزش داره؛ اگر نتونیم بمب داشته باشیم (یا قابلیت ساخت آن) تمام هزینه های داده شده بیهودست (2819973) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۲:۴۸:۰۲
خواهشا در خصوص جوش هسته ای مطالبی بگذارید تا مردم بفهمند هسته ای خوب است یا نه.........در مورد کاربرد در صنعت و پزشکی هم همینطور
ممنون
شاید دلیل تعلیق های 15 تا 20 ساله هم بفمیم (2820173) (alef-3)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۱۰:۴۰
انرژی هسته ای زمانی خوبه که شکم مردم سیر باشه . (2817328) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۷:۴۶
جنابعالی دیگه آخر روشنفکری هستی!!!! (2817416) (alef-3)
 
شفیعی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۱۸:۳۶
بحث روشنفکری نیست
که با این بهانه به این قبیل افراد توهین بشه
بحث و تفاوت اینه که
یک چیزهایی داریم . مثل دریا ها خلیج ها جنگلها و معادن و نفت و گاز و ...
و یک چیزهایی نداریم
مثل انرژی هسته ای که باید با هزینه های زیاد بسازیم
نمیشه اینها را با هم مقایسه کرد
و بگیم اون موقع سرمان کلاه گذاشتند و نفتمان را دزدیدند اینبار درس عبرت بگیریم
وقتی مینویسیم
انرژی هسته ای
اول انرژی را مطرح میکنیم بعد نوع آن که هسته ای هست
پس بهتره راههای بدست آوردن انرژی را در ایران جدول بندی کنیم
نفت . گاز . چوب . برق . .......
اگر بدنبال انرژی بادی و خورشیدی برویم که گناه نشده و متهم به عقب ماندگی هم نمیشیم و در ضمن آلودگی هم ندارد
مگر کشورهای هسته ای بدنبال دفن زباله های هسته ای خود نیستند ؟
آیا ما برای دفنشان در آینده اندیشیده ایم
نمیشه 50 -60 متر چاله بکنیم و .......
بهتره که بهتر بیاندیشیم (2817740) (alef-3)
 
مودی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۱۵:۲۳
واقعا متاسفم از دیدن این کامنت و مشابه اون....
مطمئنم که اگه نظام میگفت که ما انرزی هسته ای نمیخواهیم چرا که نفت و گاز و جنگل و ..... داریم همین نمونه ادمها فریاد میکشیدند که میخواهید به تکنولوژی و فناوری بک قرن قبل برگردید مگر نمی بینید که این انرژی ها محیط زیست را به نابودی کشانده اند و بهره وری از آن هم بسیار کم است و از همه مهم تر به زودی تمام میشود و در حالیکه انرژی هسته ای فناوری روز دنیاست و اگر میخواهیم موفقیت علمی داشته باشیم باید به علوم روز دنیا دست پیدا کنیم و نه فناوری های قدیمی و از مد افتاده ....
ولی از انجا که بعضی ها به هر قیمت و شرایطی مخالف با نظام هستند فرقی برایشان نمیکند که در این مخالف خوانی گاهی حرفهایی بزنند که نه تنها با عقل سلیم بلکه با اصلی ترین شعارها و مواضع قبلا اعلام شده خودشان هم در تناقض جدی است.... این عده خود رابه تجاهل و غفلت محض میزنند و به روی خودشان نمی آورند که انرژی هسته ای و علوم مربوط به ان تا عمق زندگی در دنیای امروزی هم کاربرد دارد .... ضمن اینکه همه میدانند که مسئله اصلی آمریکا هسته ای نیست بلکه بهانه ای برای مخالفت و دشمنی با نظام است.... یک سئوال جدی دارم از کسانی که این حرفها را میزنند .... حد آخر عقب نشینی در مقابل غرب کجاست ؟؟؟ اگر ما تمام انرژی هسته ای و تجهیزات آن را کلا تعطیل و نابود کنیم چه کسی تضمین میدهد که موضوع جدیدی مانند موشک های بالستیک و حقوق بشر و .... بهانه جدید استکبار برای دشمنی و مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران نمیشود... (2818279) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۷:۵۴:۰۹
نه جانم مساله چیز دیگری است . تو دنبال نابودی و محوکردن هیچ کشوری نباش کسی هم تو دنیا کاری باهات نخواهد داشت . نمی شه که تو عربده بکشی که فلان کشور را باید از صحنه روزگار محو کنی و روز وشب شعرت باشه مرگ بر ... مرگ بر ... مرگ بر .... انوقت دنیا هم بزاره راحت پیشرفت کنی؟؟؟؟؟ خوب معلومه نمی زاره (2820738) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۱:۰۵:۳۶
عربده مناسب شخصیت خودت هست نامرد بی غیرت
بله ما تا زنده ایم هر چه فریادداریم برسر مستکبران خواهیم زد (2823833) (alef-3)
 
یک فرهنگی
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۹:۴۷:۴۸
با سلام به همه شهروندان و هموطنان عزیزم در اقصا نقاط ایران اسلامی و یا هر کجای کره خاکی که زندگی میکنید . کامنتها را که می خواندم خیلیها مودبانه نظرشونو مطرح کرده بودند ئ بعضی ها هم با عصبانیت و ... . ایران قرنهاست به هیچ کشوری تجاوز نکرده همیشه هم ما ایرانیان ندای صلح و دوستی سر داده ایم واین را از اهل بیت خصوصا امام مظلوممان امام حسین آموخته ایم . امامی که حتی به دشمنانش آب داد . ما پیرو همان امام هستیم . هیچگاه عربده نکشیده ایم ، نمیکشیم و نخواهیم کشید . اما با تمام قوا هم در برابر ظالمین و استکبار جهانی خواهیم ایستاد و به وعده الهی هم که در قرآن آمده است زمین را صالحین به ارث می برند معتقدیم . یا علی (2824235) (alef-3)
 
شفیعی
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۱۶:۲۷:۰۲
تاسف نخور مودی جان
منظورم حراج کردن نفت و گاز نیست
نابودی جنگلها نیست
منظورم اینه که
شما و افرادی که مثل شما فکر میکنه بهتره سری به اتوبان ساوه اراک و کرمان بزنین و ببینین صدها هزار هکتار زمین صاف و آفتاب تابان و لم یزرع و ....
که خدا برای ما گذاشته تا از انرژی خورشیدی استفاده کنیم . گناه داره از چیز که خدا داده استفاده کنیم ؟ بعدش ول کنیم بریم دنبال هسته ای
که 35 ساله هنوز هم نمیتونه انرژی خوده نیروگاه بوشهر را تامین کنه چه برسه به به تامین برق یک روستا یا یک شهر
این همه دردسر و بیا و برو و آژانس و تحریم و 5+1 و ... هم نبود
این فرضیه و نظریه عقب ماندگی نیست بلکه 100% زرنگیست که برق مملکتت را تامین کنی و انرژی داشته باشی اما بهونه هم دست غرب ندیم
پیشرفت بکنبم و کسی هم به ما گیر نمیدهد
راستی میدونی قطر چند برابر ایران برداشت از منابع مشترک داره ؟؟!!!
خوبیه این سایت الف اینه که داره رای گیری میکنه
ببین به شما و ببین به من چند رای داده اند
اما بهتر بود رای منفی هم بزاره مثل قبلا
چون همه درخواست دادن که منفی هم دوباره باشه
ممنونم ازتون (2825554) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۴۰:۰۱
با سلام
جناب شفیعی موضوع خوبی را طرح نموده اید ولی مگر کسی با استفاده از انرژی های پاک خورشیدی و بادی مخالفت نموده ،مگر در راستای بهره مندی از این انرژی ها تلاش نکرده ایم اما حتما خوب میدانید که نمیتوان برای چرخاندن چرخ صنعت بر انرژی خورشیدی و بادی تکیه کرد و حتی خود شما نیز برای منزل خود به صرف داشتن این انرژی ها حتی اگر رایگان باشند اعتماد نکرده و بسنده نمی کنید ،چگونه می پسندید آینده خود و فرزندانمان را به سادگی برای برداشته شدن فشارهای اقتصادی وجه المصالحه قرار دهیم ،خدارا شکر که فرزندان غیور این ملت برای دفاع از خاک و ناموس خود این طرز فکر را نداشتند والا الان نیز شاید ایشان بجای آرمیدن در سینه خاک زندگی مرفهی داشتند ولی آنوقت دیگر آیا شما با زبان مادریتان صحبت می کردید و یا برای تصمیم گیری برای زندگی شخصی خویش نیز از آزادی لازم بر خوردار بودید یا مانند سیاه پوستان و سرخ پوستان آمریکایی نژاد پست و شهروند رده دوم محسوب می شدید؟ (2818414) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۱۷:۵۹
الان ژاپنی ها و آلمانی ها که تسلیم شدند نه به زبان مادریشان صحبت می کنند و نه آینده کشورشان و فرزندانشان تضمین دارد. اما ... (2818858) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۸:۰۱:۰۷
این حرف که آلمانی ها و ژاپنی ها به زبان مادریشان صحبت نمی کنند را از کدام بقالی دریافت کردی؟ (2819266) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۲:۴۶:۳۱
ژاپن بعد 35 سال بطور رسمی کشور هسته ای شد (2820168) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۳۲:۲۷
اقای مهدی کاملا معلومه نتونستی اقلا یک استدلال درست هم بکنی پدر جان (2819157) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۴۰:۳۷
تا سال 2020 سه چهارم انرژی مصرفی جهان توسط منابع تجدید پذیر مثل باد و خورشید تامین می شود اگر نمی دانید (2821974) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۱:۳۱:۴۲
شماها فکر کنید این هم بدبو و عفن است... به هر حال سطح فکرتان بیشتر از قاجارها نیست... اون رو هم ظریف الدوله بنامید تا هماهنگیتون کامل بشه... (2819937) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۳:۴۴:۳۸
انرژی‌ هسته یی از آن‌ کشفیات بشر است که بعد از سالها فهمیده است عجب کار خطرناکی کرده ، زباله‌های هسته یی معضل جدی اروپاست . تجربه اخیر مردم ژاپن باید برای ما عبرت باشد . در کشورهای پیشرفته مردم با انرژی‌ هسته یی به شدت مخالف هستند .

در استرالیا دولت‌ها بسیار آینده نگر هستند ( برای کسانی‌ که می‌گویند باید آینده نگر بود ) ولی‌ هیچ وقت راجع به انرژی‌ هسته یی فکر هم نمیکنند ( با اینکه استرالیا غنی‌ترین منابع اورانیوم جهان را داراست ) ، به یک دلیل ساده و آن‌ هم مضرات این مدل انرژی‌ است . (2820612) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۰:۱۶:۱۹
با سلام
چندی پیش خبری خواندم که اتحادیه اروپا برنامه ای برای احداث نیروگاه خورشیدی با تکنولوژی جدید در صحرای افریقا دارد که میتواند برق اروپا را تامین کند.
بعضی محفافل ضرر ایران ناشی از تحریمهای هسته ای را سالیانه 40 ملیارد تخمین میزنند. در حالی که ما دو کویر بزرگ داریم که عملاً هیچ استفاده ای از آن نمی شود. با استفاده از این مبالغ هنگفت می توان سرمایه گذاری برای سالیانه چندین نیروگاه تولید برق خورشیدی انجام داد که برای همیشه بدون آلودگی بماند.
پالایشگاهها و چاهای نفت دارای دارای فلر هایی هستند که مقدار زیادی گاز در آنها میسوزد و هدر می رود اگر سرمایه گذاری برای استفاده از این انرژی هدر رفته بشود دهها برابر یک نیروگاه هسته ای انرژی تولید و از آلودگی هم جلوگیری می شود. (2820403) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۵۷:۱۵
آقای یا خانم :تهرانی:لطفا یکبار دیگه نوشته ات رو بخون من که سردنیاوردم حرفتون چیه؟؟ (2817459) (alef-3)
 
مهرا
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۵۱:۲۱
آقاي محترم شكمت با انرژي هسته اي بيشتر سير ميشه (2817429) (alef-3)
 
هادی ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۰۸:۴۹
لطفا با ذکر مثال توضیح دهید (2817940) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۱۴:۰۸
مثلا ناوهای اتمی را ببینید که با انرژی هسته ای کار میکنند اگر می خواستند بنزین بزنند هی باید توی صف می ایستادند! و آیا می دانید پول آن همه بنزین بدون وجود کارت سوخت چقدر میشد؟! (2818602) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۵:۵۸:۱۵
بهمین دلیل است که مردم کشور هائی نروژ، اتریش و نیو زیلند که صنایع هسته ای ندارند از سو تغذیه رنج میبرند ولی مردم کشور کره شمالی با چاقی مفرط روبرو هستند! (2820641) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۱:۰۹:۳۵
اخه عزیزم موقعیت ما بااتریش زمین تا اسمون فرق میکنه (2823835) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۵۱:۵۰
متاسفانه یک عده فقط سطحی نگر هستن و فقط زمان حال رو میبینن . مثل همون روشنفکرای زمان قاجاریه (2817431) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۳۴:۰۰
اساسا نفت و گاز به هزارو یک دلیل با انرزی هسته قابل مقایسه نیست الان به بهانه انرژی هسته ای ،غرب همون نفت و گاز ارزشمند مارو نابود کرده ما هم چسبدیم به انرژی هسته ای بلا استفاده (2819164) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۹:۴۰:۳۶
بلا استفاده ؟ عجب !!! (2820992) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۱:۴۷:۱۲
كسي تو خواب نيست شما هم بفهم صنعت هسته اي چيزيه كه ژاپن داره غني سازي چيزيه كه كره شمالي داره شما هم هرچقدر بخواي اين دوتا رو مخلوط كني مردم ميفهمن و مثل بالا مسخرت ميكنن. (2821455) (alef-3)
 
تهرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۰۳:۴۱
شما میدونی تاریخ تا چه زمان ادامه خواهد داشت که بخواهیم آیندگانمان را در نظر نگیریم و فکر شکم خود باشیم؟؟(ضمن اینکه انرژی هسته ای لزوما ربطی به شکم ندارد)
اگه ما به این انرژی که ما در حال ورود به عصر آن میباشیم دستیابیم انرژی آینده ما برای سالیان دراز خواهد بود. و کشور ما محتاج به دیگر کشورها نخواهد بود که اگر روزی دلشان خواست ما را تحریم کنند!
فکر کنید ضمن اینکه نفت مارا تنبل کرده است اگر نفت را هم که یک انرژی است نداشتیم آیا توان ایستادن جلوی تحریم دیگر کشور ها را داشتیم؟؟(خیلی بعید بود)
در هر صورت هزینه ای که این روزها میدهیم برای شاید قرنهای آینده خواهد بود که دست گدایی جلوی فخر فروشان و استکبار دراز نکنیم. (2817475) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۱۸:۰۱
کشوری که به فکر آینده هستش اول نفت و گازشو درست میکنه بعد میره سراغ انرژی هسته ای بابا جان آخه نمیشه که اول بری دکترا بخونی بعد بشینی کلاس اکابر عجبا!!!! (2817517) (alef-3)
 
کارمند شرکت نفت در عسلویه
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۳:۳۱
عسلویه در طول این سالها به خواب رفتند صنعت نفت را شخم زدند کارخانه ها به تعطیلی کشیده شد یا با ظرفیت پایین تر کار می کنند. اول همین اقتصاد نیم بند رو درست کنید بعد برید سراغ انرژی هسته ای. (2818376) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۳:۰۶:۴۷
ميليارد ها دلار از گاز ما در پارس جنوبي توسط قطر غارت شد ، و ما در حال جنگ با دنيا براي انرژي هسته اي بوديم (2820230) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۰۴:۱۷
عزیز م!!!!

سالهاست که شکمت با پول همان نفت عفن داره سیر میشه ؛ درآینده نزدیک که منابع نفت عفن تمام شد ، هستهای عفن هم که نداری دار وندارت را باید خرج تآمین انرژی کنی حالا آنوقت چه جوری میخای شکمتو سیر کنی؟!!!!!!!! (2817682) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۰۱:۱۶
احسنت (2817898) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۵۷:۳۷
ترکيه چکار ميکنه , ماهم همان کاررا ميکنيم (2818779) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۲:۳۶:۲۰
منابع اورانيوم در ايران وجود ندارد و آخرش بايد مواد اوليه شو از خارج وارد كني (2820140) (alef-3)
 
ننه
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۵۸:۴۴
کی گفته برو یزد فراوون ریخته .این. از مقدار سرطان و صرع در شهرستان ابرکو یزد میشه فهمید (2821248) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۰:۲۸:۳۶
آن مقدار کافی نیست (2829641) (alef-3)
 
عبدالرحمن
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۳:۵۲:۰۸
اين جور كه ما به هسته اي چسبيديم ونفت و گازمان را قطر و عراق غارت ميكنند ، در اينده منابع نفتي را هم نداريم (2820351) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۱:۴۹:۳۷
عزيزم والا ما كه شكممون سير نيست نديديم تو كره شمالي هم جز همون آقازاده كسي شكمش سير باشه مطمئني وقتي مردم نون ندارن مثل شما ميتونن كيك بخورن (2821470) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۱۳:۱۴
یکی ایشون رو سیر کنه .... آینده گان هم خودشون فکری برای خودشون بکنن !!!! (2817714) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۲۱:۰۳
آقای زیبا کلام نوکر کی هستی (2817750) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۲۸:۱۰
نوکر ملت (2818887) (alef-3)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۹:۴۴:۳۲
احسنت ملت غرب (2821010) (alef-3)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۴۱:۵۳
انرژی هسته ای عفن نیست اما نباید مقدس هم باشد و به بهای نابودی اقتصاد کشور و دیگر صنایع تمام شود (2818095) (alef-3)
 
مهدي
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۱۰:۴۲
نه دوست خوب ! ...اقتصاد ما و چرخش چرخ مملك با رونق فناوري ما تقويت ميشه ...ما اگر رابطه عكس بين اين دو فرض كنيم عين بي مبالاتي است...هروقت ما رشدي داشتيم صداي غرب و غرب گرا هاي داخلي برخاسته شده ...راه پيروزي ما ادامه روند درون زاي ملي است و نه دل خوشي به زرق و برق بيرون ساز! (2821088) (alef-3)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۰:۳۹:۰۹
دوست عزیز و همنام ، انرژی هسته ای یعنی شکم سیر فرزندان من وتو (2819764) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۱:۵۰:۴۰
به همين خيال باش چون ميدونم خودت هم اين حرف رو باور نداري (2821475) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۵:۳۰:۵۲
پس شد نیازی از روی شکم سیری؟!! (2822415) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۱۳:۳۸:۲۵
زمانی که دوره قاجار نفت کشف شد واروپایی ها گفتند نفت برای ایران بده ونفت ایران را بردند اون اروپاییها چه کمکی به ما کردند آیا اون دوران اقتصاد ایران شکوفا شد آیا مردم از فقر نجات پیدا کردند (2825037) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۱۸:۱۶
این همه هزینه برای انرژی هسته ای کاملا بی معنی است . باید به سمت انرژی خورشیدی و بادی حرکت کرد (2817346) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۰۴:۵۰
چرا شماها فکر می کنید از رهبری سیاست مدار ترین؟ اخه اقای باهوش همیشه باد نمیاد که نیروگاه بادی بسازیم یا مثلا خورشید فقط روز ها هست و شب نیست تازه اگه هوا ابری نباشه در ضمن میزان قدرت انرژی هسته قابل مقایسه با انرژی خورشیدی و بادی نیست. (2817918) (alef-3)
 
هادی ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۴۷:۰۲
شبها خورشید نیست؟! باد نمیاد؟!
.
.
.
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم (2818125) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۵:۳۷
انرژی زمین گرمایی. ضمنا در اکثر شهرهای ایران با وسعت فراوان با شدت بالا . خورشید می تابد. سال به سال هم فن آوری انرژیهای خورشیدی بالا می رود و هزینه ها کم می شود. چرا نباید به سمت آن برویم؟ (2818388) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۱۶:۱۵
چون غربی ها با آن مخالفتی ندارند و ما نباید به دنبال آن برویم . شما ببینید هر جا غربی های شما را تایید کردند بدانید که یک مشکلی هست. (2818617) (alef-3)
 
مهدي
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۱۶:۴۰
چون كه صد آمد نود هم پيش ما ست!...بهانه تراشي نشنيدي جانم !...اين مزخرفاتي كه دارن به اسم خطر ايران مطرح ميكنن نه از بمب است بلكه از به پيروزي رسيدن ايران اسلامي است...يه نظر به دور و بر مون بنداز ببين كه مستبد ترين حاكمان چه روايط خوبي با غرب دارن ...بعد مي فهمي كه استبداد و حقوق بشر و ...همه بهانه گيري خصم زبون است از ايران عزيز ...پس انرژي خورشيدي هم حلال اين مشكلشون نيس! (2821108) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۴۴:۲۰
نه مثلا میخوایم با خورشید اب رو شیرین کنیم (2818441) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۲۲:۲۹
مثل اینکه شما خبر ندارید که برای شیرین کردن آب و کارهای دیگر اول انرژی هسته ای باید تبدیل به برق شود.
شما فکر کرده اید که غنی سازی خود به خود به شیرین شدن آب هم منتهی می شود؟
با انرژی خورشیدی هم می توان آب را شیرین کرد. اول انرژی خورشیدی به برق تبدیل می شود و با آن برق، آب را شیرین می کنند.
اساسا تصورات برخی افراد از انرژی هسته ای، با خرافات مخلوط شده. (2818873) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۵۱:۳۰
با انرژی خورشید کاملا امکان پذیر است. مهم توان خروجی نیروگاه است. (2822017) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۵۵:۴۳
استدلال شما درباره انرژی خورشیدی کاملا سطحی است. ابزارهای ذخیره انرژی فراوان ایجاد شده اند. نیروگاههای خورشیدی و بادی فراوانی در همه دنیا ایجاد شده اند. ضمنا در برخی مناطق مثل رودبار و منجیل خودمان، همیشه باد می ورزد. (2818163) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۵۷:۵۳
عاشقتم که فقط تو فهمیدی خورشید روزها هست و شبها نیست!!!
اما کشورهای پیشرفته که به سمت انرژی های پاک رفته اند اینو نفهمیدن
ضمنا چندین کشور بزرگ از جکله زاپن و آلمان با توجه به هزینه های نیروگاهها و مخاطراتش مثل روسیه و باز ژاپن, اقدام به تعطیل کردن نیروگاههای اتمی خود گرده اند. مادر طبیعت اینهمه منبع رایگان و پاکدر اختیار پشر گذاشته چرا تمام قد در جهت نابودکردن زمین در تلاشیم ؟ صرفنظر از نابود کردن خودمان در همه ابعاد؟!
الف آیا درج میکنی؟ (2818176) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۰۴:۲۱
انشا‌ا.. که مشاوران ایشان بیشتر از شما میفهمند!! (2818208) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۸:۰۹:۰۹
زیرا همه چیز را همگان دانند (2820776) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۴۳:۲۶
شما لطفاً بروید دو خط در باره انرژی خورشیدی و بادی بخوانید تا بفهمید فلسفه انرژی خورشیدی این است که شب در نبود خورشید فعال باشد و اصولاً شب نیازی به خورشید ندارد! واقعاً برای سطح فهم تام متأسفم . لطفاً حرمت کیبورد و کامپیوتر را نگه دارید. (2821985) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۵۰:۳۴
دوست عزیز شما با صنعت برق آشنا نیستید. انقدر راحت اظهار نظر نکنید. امروز روش های ذخیره انرژی برق در کنار نیروگاه های تجدیدپذیر به صورت گسترده استفاده میشود. از طرف دیگر آلمان با پتانسیل پایین تابش آآفتاب امروز بالای سی درصد از انرژی برقش رو با خورشید تامین می کنه. ما که زیر آفتاب 90 درجه هستیم تمام روز (2822014) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۰۸:۳۲
باید به سمت انرژی خورشیدی و بادی هم حرکت کرد در کنار داشتن فناوری هسته ای (2819073) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۱۸:۳۱
انرژی هسته ای مزایایی داره و در این شکی نیست ولی چند نکته
1 آیا این پروژه برای کشوری مثل ایران اولویت داره?
2آیا در این پروژه چیزی که میدیم و چیزی که بدست میاریم توجیه عقلانی داره?
3هدف واقعی ما در این پروژه چیه? اگر ما نگران آب شیرین هستیم که این روزها خیلیها میگن چرا برای جلوگیری از هرزآب و استفاده از آب موجود و مدیریت منابع آب در این سی و چند سال کاری نکردیم
4آیا مسوولین ما متوجه هزینه های کمر شکن این سیاست شدند که همه آن به دوش مردم است?
5 هسته ای مزایای زیادی داره ولی نفت هم مزایای زیادی داشت چقدر از درآمدهای نفتی برای مردم ایران رفاه آورد ?
جز اینکه درآمدهای نفتی باعث ایجاد مافیای قدرتمند نفتی شد و دانه درشت ها نفت رو قبضه کردند
قراره رژیم غذایی عده ای تغییر کنه و از نفت شیفت کنه روی هسته ای (2817349) (alef-3)
 
نیما اسفندیاری
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۰:۳۱
در پاسخ به دوست عزیز:
1-الویت دارد و حتی دیر هم شده! تا چند سال دیگرد باید دست گدایی به غرب دراز کنیم که به ما انرژی دهند و آنها هم ناز و تحریم کنند.
2- عقلانی است! چی میدیم؟ اجازه بازرسی و فعالیت محدود؟ اشکال نداره!اما این صنعت راه بیوفته و ما هسته بشویم حتی با دادن امتیازات بیشتر! باید هسته شدنمان را به عرصه عمل و ظهور برسانیم آن وقت دیگر جلوی مارا نمیتوانند بگیرند.
3-هدف فقط آب شیرین کردن نیست که این هم معضلی است و به فرموده شما هرز آب ها را باید اصلاح کرد! هدف بدست آوردن انرژیست! مگر نفت فقط یک مصرف داشت که هسته ای فقط آب شیرین کن باشد. مصارف متعدد است و نیرو و توان آینده ما خواهد بود!
4- این هزینه که میفرمایید بخاطر دشمنی و بی انصافی غرب و آمریکا میباشد که با تحریم بیجا و غیر عادلانه و بعضا مدیریت نا درست مسئولان داخلی بوجود آمده وگرنه خود انرژی هسته ای این هزینههای کمر شکن را که میفرمایید به دنبال ندارد و این ناشی از تنگ نظری غربیهاست!
5-اتکای ما به نفت درست نبود و سالهای اخیر کمتر شده خدارا شکر ولی اگر این سالها نفت هم نبود شرایطمان در این تحریمها بسیار بدتر میشد! این دلیل بر عدم احتیاج به انرژی هسته ای نیست! انرژی هسته ای نیز سرمایه آینده ما خواهد بود و بسیار لازم! در خصوص مافیا باید گفت در هر زمینه مافیا وجود دارد چه نفت باشد چه کشاورزی باشد چه واردات چه فوتبال و ...! پس این دلیلی نیست که انرژی هسته ای ذاتا عامل تولید مافیا باشد و این حرف درستی نیست!!

مطمئنا اگه انرژی خوب نبود یا ضرر داشت خود صاحبان این صنعت بر داشتن برای خود اصرار نمیکردند و ما را نهی کنند!! (2817643) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۵۰:۵۲
پاسخهای شما اصلا قانع کننده نیست و صرفا تکرار حرفهای صدا و سیماست
شما که نگران انرژی برای آیندگان هستین چرا برای همین نفت و گازی که داریم و هیچ کس هم نمیتونه ما رو از اون محروم کنه برنامه ای ندارین
تمام حوزه های مشترک نفت و گاز رو همسایه های ما به دلیل سیاست درست و تعامل با دنیا دارن استفاده میکنن و ما باید تماشا کنیم
نه عزیزم انرژی و آب شیرین بهانه هست
اگر مقاصد دیگه ای پشت پرده هست بگین تا ما هم دیگه این بحث رو ادامه ندیم (2817853) (alef-3)
 
یما اسفندیاری
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۶:۵۳
من به صدا و سیما هیچ کار ندارم اصلا فرصت دیدنش رو هم ندارم
چیزی بگم که بدونید ایران بدون اکتشافات جدید تا 50 سال اینده ذخایر نفت خام و 80 سال اینده ذخایر گاز طبیعی دارد(در منابع مختلف 10 سال بالا پایین و لی حدودا همین قدر) بعدش چی؟؟؟؟؟؟
من مقاصد تسلیحاتی رو اصلا نمیدونم و کار هم ندارم! هر چند شخصا داشتن سلاحش رو هم بازدارنده میدونم و کسی دیگه چپ نگاه نمیکنه! ولی ما یه 50 60 سال دیگه نفت داریم و دیگر هیچ! اون موقع است که باید گدایی کنیم. من حرفم اینجاست! حالا شما بگو بهونه! (2817982) (alef-3)
 
شايان
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۳۸:۰۳
٣٥ سال پيشم مي گفتند نفت ما ٥ سال ديگه به پايان مي رسد (2818073) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۵۷:۲۵
انرژی خورشید هرگز تمام نمی شود. (2818173) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۸:۳۱
و انرژی باد و زمین . (2818400) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۰۲:۵۲
50-60 سال زمان خیلی طولانی هست. حداکثر تا 30 سال آینده، انرژی هسته‌ای از چرخه تولید انرژی تقریبا تمام کشورهای صنعتی بیرون میره. برای اروپایی‌ها این میزان قطعا کمتره،آلمان هدفگذاریش برای 5 سال بعد(2020) هست.
داشتن دانش هسته‌ای و امکان تحقیقات برای کاربردهای جدید و سالم خوب است، اما کارایی برای تولید انرژی در آینده ندارد.
از روی تعصب سعی نکنیم الکی توجیه و دلیل نادرست بتراشیم. (2818197) (alef-3)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۸:۱۴
سخنانتون خنده داره. ما برای فردای خودمون برنامه ریزی نداریم شما می گی 50 سال دیگه؟! (2818399) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۰۲:۳۲
کشورهایی در اروپا هستند که نه نفت دارند و نه هسته ای ولی مهد دموکراسی هستند و بهداشت و درمان وآموزش و اقتصاد دربهترین شکل ممکن دارند هیچ کس هم به اونهو نگاه چپ نمیکنه و تهدید نمیکنه
دوست عزیز باید در دنیای امروز زندگی کرد دوره شمشیر کشیدن برای دنیا تموم شده
مدیریت اصولی صادقانه دلسوزانه عقل گرا بر مبنای تعامل با دنیا رمز موفقیت هست (2818534) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۰۳:۲۷
20 سال پیش هم من یادمه میگفتن 15 سال دیگه نفت تموم میشه اما تموم نشد که هیچ منابع جدید شناسایی شد (2818811) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۳۳:۵۱
مگه منابع اورانیوم ما چقدره؟طبق آخرین آمار معادن اورانیوم ما فقط می تونه 5سال بوشهر رو بگردونه (2818909) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۴۰:۰۹
اقای اسفندیاری مجبوری داداش که استدلال کنی فدات شم؟؟؟؟
چرا اصرار داری تو همین 80 سال نفت و گاز شخم زده بشه من که متوجه نشدم (2819188) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۲۳:۵۳
دوست عزيز اینکه منابع نفتی و گازی ما تمام شدنی است درست اما اینگونه نیست اگر ما به انرژی هسته ای دست پیدا کنیم تا ابد مشکل انرژی نداریم طبق گفته کارشناس ها منابع اورانیوم جهان کم وپیش در یک دوره تاریخی مثل گاز نفت به پایان میرسند ضمنا منابع اورانیومی ما بسیار قلیل است فقط نیاز چند سال ما را تامین خواهد کرد (2819563) (alef-3)
 
ali
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۴:۰۶:۲۳
کشور ما اصلا دارای ان میزان ذخایر لازم اورانیوم در کشور نیست پس خواه ناخواه برای ادامه عملیات و تولید سوخت باید دست نیاز به کشورهای دیگه دراز کرد (2820622) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۵۳:۴۵
نیما جان
"مطمئنا اگه انرژی خوب نبود یا ضرر داشت خود صاحبان این صنعت بر داشتن برای خود اصرار نمیکردند ....." همین جمله نشان میده که هیچ منطقی در دلایل شما وجود نداره و فقط بقول خودمان چشم و هم چشمی...!!

عزیزانی که منتقد نظر بعضی از مخالفان انرژی و توسعه صنعتی هسته‌ای (و نه دانش هسته‌ای) هستند، بجای فرافکنی، جواب منطقی با دلایل منطقی بدهند. در مورد هسته‌ای هیچ کار کارشناسی شده از طرف دولت یا نظام ارائه نشده و فقط کلی گویی (استقلال، پیشرفت، ایستادگی در برابر زورگویان، حق مسلم، عدم وابستگی....) و پنهانکاری دیده شده (عدم شفافیت در هزینه‌ها طی ۱۵ سال گذشته، عدم شفاف سازی در هزینه ساخت و تولید تنها نیروگاه هسته‌ای کشور، عدم شفاف سازی درباره فواید اقتصادی و یا صنعتی، عدم شفاف سازی در برنامه‌های بلند مدت و .....)!

ـ دست گدایی به غرب برای اورانیوم اشکالی نداره و یا وابستگی به آن موجب تهدید استقلال کشور نیست!!
ـ گاها در تاریخ ملل هزینه‌های زیادی برای جهش علمی و تکنولوژی و اقتصاد شده (برنامه ناسا در دهه ۶۰ میلادی برای سفر به ماه) ولی هیچگاه تمام توان یک کشور اسیر یک مورد خاص نشده. در ضمن این هزینه‌ها موقعی پرداخت شده که توان اقتصادی کشور در آن برهه اجازه سرمایه‌گذاری را داده (برزیل دهه ۹۰ میلادی اوج شکوه‌فایی اقتصادی)؛
ـ انرژی هسته‌ای دوران پایانی خود را آغاز میکنه (عدم گسترش و یا توقف آن در اکثر کشورهای پیشرو مثل هلند و آلمان و انگلیس و حتی آمریکا) و سرمایه‌گذاریها و تحقیقات روی انرژیهای خورشیدی و آبی و گرمای زمین متمرکز شده. پس اگر دلواپسی ما به انرژی آینده هست و جهش علمی و اقتصادی و تکنولوژی، باید تمام تمرکزمان روی دانش جدید باشه نه دانش دهه ۶۰ میلادی؛
ـ الویت هر کشوری پیشرو بودن ملت خود در معادلات جهانیست و این مهم به جز پیشرفت ملت در تمام زمینه‌های اقتصادی، اجتمایی، فرهنگی و سیاسی نیست. اگر شما مدعی هستی انرژی هسته‌ای این مهم را برآورده و یا تسریع میکنه لطفا دلایل خود را بیان کن؛

به نظر بنده مقایسه ملی شدن نفت (جلوگیری از غارت منابع داخلی) با صنعت هسته‌ای (وارد کردن تکنولوژی دهه ۶۰ غربی) مقایسه جالبی نیست. همانطوریکه مقایسه درک و فهم و دانش و اطلاعات مردم امروز ایران با دوران قاجار کار جالبی نمیتونه باشه!

و در آخر یک سوال از دوستان دارم و امیدوارم عزیزان واقعا به آن فکر کنند تا فهم و درک اکثر مردم را به قضاوت خود ببرند:
چرا اینقدر انتقاد (مردمی) به برنامه فضائی کشور نمیشه؟ (2818152) (alef-3)
 
نیما اسفندیاری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۱:۰۹:۱۵
به نظر من انرژی هسته ای میتواند عامل قدرت ما و باز دارنده دشمن باشه!!
ما با غنی سازی درصد پایی هم راه خواهیم داشت که درصورت نیاز یک جهش برای بازداری کشور های دیگه از آسیب احتمالی به ایرانمان جلوگیری کنیم!!
دیگه واضح تر چی بگم!!؟
ما باید توانایی استفاده از این انرژی به هر شکلی را بلقوه داشته باشیم و گرنه کشورهایی که از ابتدای انقلاب نقشه برچیدنمان را کشیده اند به راحتی خاک مارا مورد تجاوز و حمله قرار میدهند! بالاخره ما نیز به قدرت متقابل و بازدارنده نیاز داریم!
(البته این صرفا نظر شخصی من هست!) (2821287) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۰:۳۵
در ایران اولیویت با دلالی است همین و بس بقیه چیزها و پیف پیف بو میدهد (2818359) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۲:۰۹:۴۸
انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای با رعایت تمام قوانین بین‌المللی تقریبا برای همه‌ی کشورها مجاز است.
آنچه که دکتر زیباکلام هم به‌درستی به آن اشاره کرده‌اند، بحث‌های واقعی است.
۱- طی برخی سال‌ها بدون تشریفات حقوقی فعالیت اتمی ایران آغاز شد.
۲- ایران بخشی از فعالیت‌های اتمی حود را تکذیب کرد.
۳- ایران رسما اعلان کرد غنی‌سازی ۲۰٪ را انجام داده‌است.
۴- ایران تهدید به غنی‌سازی ۶۰٪ و بیشتر (در سال ۹۲) کرد!
۵- سقف غنی‌سازی برای فعالیت صلح‌آمیز (چه نیروگاه و ...) بین ۴٪ تا ۵٪ است! (2820053) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۱:۲۷:۰۸
سلام اینجا رادیو فردا؛
درود برشرف واطلاع رسانی دقیقت ای ساده دل اریایی… !
پشت صحنه :بوش راست میگفت که ایران محور شرارت است چو اینکه خودشان بالاخره حرفهای بی اساس مارو باور میکنند انگاه اعتراف انها سند محکم ما خواهد بود. (2823845) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۱۹:۳۱
اگه قرار باشه هروقت دشمنی به زور خواست ما رو از حقوق و منافعمون به زور محروم کنه ، ما هم بشینیم حساب کتاب اینجوری کنیم که از حقمون بگزریم یا از آسایش و راحتیمون ، باید توی همون جنگ عراق تسلیم می شدیم و چند صد هزار شهید نمی دادیم و اون همه هزینه هم نمی کردیم.
با این وضعیت پس فردا هم سر هر موضوع دیگه ای بهمون به ناحق فشار بیارن ، اولش یه مقدار مقاومت می کنیم بعد که حس کردیم زورشون خیلی زیاده بازم تسلیم می شیم.
آخه این درسته!!!؟؟؟؟ (2817744) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۰:۱۶:۰۵
حرف شما دقیقا درسته و مردم در جنگ ۸ ساله ثابت کردند که از چیزی که حقشان هست و منافعشان هست به راحتی نمیگذرند.

ولی اکثریت حقوق و منافعشون را چیز(های) دیگری غیر از این میدانند. (2819718) (alef-3)
 
هادی ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۱:۲۳
مثال:
یک گوشی تلفن همراه ده ها قابلیت داره. آیا حاضرید به قیمت 50 میلیون تومن خریداری کنید؟ اگه یه فرد از طبقه متوسط جامعه این هزینه رو پرداخت کنه درباره اش چی فکر میکنید؟ (2817954) (alef-3)
 
ابراهیم
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۰۴:۱۶
خوب حتما می خواهد از یه قابلیت خاصش یه استفاده خاص بکنه . (2818550) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۳۶:۱۹
مثلا بمب؟ (2819599) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۱:۳۳:۳۹
مثالت غیر وارد و استدلالت مع الفارق است.
علم را با ابزار نتوان مقایسه نمود گاهی در جستوجوی علم باید قصد چین نمود

امریکا درحال ساختن نسل جدید موشکهای هسته ای است اینقدر درکش سخت است برایتان (2823852) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۱۹:۲۹
کل اقتصاد صنعت کشور بخاطر انرژی هسته ای خوابیده و عده زیادی بیکار هستند (2817351) (alef-3)
 
ج- ت
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۱۹:۳۶
با وجود این همه هزینه ؛ به نظر من انرژی فسیلی ، به مراتب بهتر از انرژی هسته ای است ! (2817352) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۰۷:۲۰
نظر ولی فقیه مهم تره. (2817931) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۲۵:۴۱
خود مقام معظم رهبری هم فرموده اند که در مسایل فنی و کارشناسی، نظر اهل فن ارجحیت دارد. (2818883) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۵۰:۴۷
منفی (2818996) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۰۸:۵۴
اگر با مردم محرم هستید با صراحت و با زبان آمار و بصورت صحیح و صریح بفرمایید در طی این سالها چه مقدار برای انرژی هسته ای هزینه مستقیم شده است. و چه هزینه های غیر مستقیمی این موضوع بر اقتصاد و کشور داشته است. (2819075) (alef-3)
 
بابک زنجانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۰۷:۲۳
هر دو انرژی لازم هستند . بوسیله انرژی هسته ای تحریم می شوید با انرژی فسیلی تحریم ها را دور می زنید ، کلی هم کیف می کنید . به من که خیلی حال داد . (2818563) (alef-3)
 
رضا صراف استانبول
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۴۱:۴۳
به من هم حال داد (2819195) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۳۷:۱۷
خیلی خیلی حال داد (2819602) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۳:۳۶
انرژی اتمی برای کشور زلزله خیز ایران فوق العاده خطرناک هست ایران بدلیل پهناور بودن و آفتاب خیز بودن آن براحتی می تواند از منابع انرژی خورشیدی بجای آن استفاده کند انرژی پاک و بی خطر (2817362) (alef-3)
 
عدالت
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۱۶:۱۰
ایران زلزله خیز تر از ژاپن نیست
کمی انصاف داشته باشید (2817511) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۲:۳۸
ژاپن هم تعطیلی این نیروگاهها را توی دستور کار قرار داده (2817579) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۰۸:۰۲
بی بی سی زیاد نبین. (2817934) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۵۱:۲۲
شما مگه بی بی سی رو دیدی که فهمیدی ایشون از بی بی سی نقل می کنه؟؟ (2818141) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۵۸:۲۲
لابد باید به صدا و سیمای با صداقت شما نگاه کنیم. (2818177) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۵۹:۳۵
بی بی سی نمیخواد ، کافیه ادم سرشو از برف بیاره بیرون اطرافشم ببینه (2818178) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۳۷:۲۷
درود بر شما, حرف حق رو زدید (2818928) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۲۸:۱۸
احتیاج به بی بی سی نیست احتیاج به عقل هست دادش (2818888) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۱۵:۵۹
شما در مورد زلزله و حادثه اتمی فوکوشیما چیزی و تصمیمات ژاپن چیزی شنیده اید؟ (2817724) (alef-3)
 
ایران وطنم
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۲۸:۳۸
ایران زلزله خیز تر است یا ژاپن ؟ یا حتی خود آمریکا که این انرژی را دارند
اگه به ضرر ما بود مطئنا غربیها و آمریکا کاملا موافقت میکردند نه که مانع شوند!
چرا پس در همسایگی ما و کمی آن طرف تر پاکستان، هند و برخی دیگر این انرژی را حتی به صورت سلاح نیز دارند؟
یه حرفی بزنید که منطقی باشه و بگْنجه! (2817559) (alef-3)
 
کارون
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۴۳:۰۱
البته بافت شهر ها و بنا ها و تجیهزات رویارویی با زلزله و رانش زمین و سیل و......ایران با ژاپن و امریکا هم قابل مقایسه نیست. (2817610) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۳۴:۴۴
اونا هم اشتباه میکنند ، ملاک داشتن یا نداشتن انژی هسته ای که نباید موافقت یا مخالفت امریکا باشه ، باید آگاهی مردم از ضرر وزیان و خوب یا بد بودن کارکرد آن، مسائل زیست محیطی و.. باشه چنانکه بسیاری کشورها داوطلبانه بنا به مصالح ملی و زیست محیطی در حال جمع کردن نیرو گاههاشون هستند. (2817800) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۴۹:۳۶
جالب هست پاکستان و هند دو کشور فقیر بدبخت ملاک شما هست اما عقل شما ملاک شما نیست !

شما چیزی از رابطه مواد رادیو اکتیو و سرطان اصلا می دانید ! می دانید وقتی مواد رادیو اکتیو نشت پیدا می کند در آب و حاک نفوذ کند تا سالهل آن آب و تولیدات کشاورزی که مصرف می کنید سرطان زا خواهند بود !

فکر کردید شما مواد رادیو اکتیو را می توانید با چشم ببینید و براحتی مها و پاکسازی کنید ! (2818992) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۳۸:۵۶
من نمی دونم چرا شما فکر می کنید هر کاری آمریکا می کنه خوبه؟!! (2819609) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۰:۰۴:۵۹
تو آمریکا پرورش گوشت خوک هم هست پس ما هم راه بی اندازیم ! (2820380) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۲:۰۰:۱۴
يعني ما بايد عقلمون رو تعطيل كنيم و هرچي رو اونها مخالفت كردن ما بگيم خوبه ضمنا پاكستان انرزي هسته اي نداره بمب هسته اي داره اما ژاپن انرژي داره نه بمب خداوكيلي روش شما شبيه ژاپنه يا پاكستان (2821525) (alef-3)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۶:۲۲
سلام
آقا ربط زلزله خیز بودن و انرژی هسته ای رو می شه بفرمایید ما هم بدونیم ، یه وقتی می گفتن .... چه ربطی داره به شقیقه منظورتون ربط این طوری که نیست ؟!!!
شاد باشید (2817590) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۳۴:۵۹
مگه ايران قبل انقلاب زلزله خيز نبود كه غربي ها 20 هزار مگاوات برق هسته اي برامون تجويز كردن. (2817801) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۳۸:۱۵
چرا الکی اظهار نظر می کنی (2818933) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۵۰:۳۸
مگر هر چیزی در زمان قبل از انقلاب بود خوب بود ! (2818995) (alef-3)
 
هادی ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۳:۴۹
در نظر بگیرید که نیروگاه بوشهر برای انفجار نیازی به زلزله نداره!!! چون با تکنولوژی خود به خود منفجر شده چرنویل ساخته شده!!! توقع دارید روسها چی بسازن برامون. یه سرچ کنید درباره نیروگاه اتمی چرنویل (2817969) (alef-3)
 
زواره
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۵:۱۳
انرژی هسته ای که فقر و تحریم را به همراه داشته باشد مفید نیست . (2817366) (alef-3)
 
منصور ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۸:۳۰
خانم صادقی ،
انرژی هسته ای خوب است ، اما به چه قیمت ؟!
آیا هزینه فایده اش را سنجیده اید ؟
جوراب حق مسلم ما است ! ولی آیا صلاح است که برای بدست آوردن یک جفت جوراب ، پاهایمان را هزینه کنیم؟! (2817370) (alef-3)
 
محسن بنگر
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۵۶:۰۶
واسه شما خیلی متاسم که انرژی هسته ای را به جوراب تشبیه کردی!!
انرژی هسته ای مثل جان است!! انرژیست! توان است! نیروست!! مثل جان در بدن! کشور بی انرژی مثل انسان بدون روح و جان هست!! حالا این انسان آیا انسان است؟ (2817453) (alef-3)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۲۷:۳۱
دوست عزیز شما دیگه خیلی جو گیر شدی. اتفاقا انرژی هسته ای برای کشور لرزه خیز ایران حتی جوراب هم نیست. (2817555) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۲۷:۴۸
خورشید هم توان است نیروست!! اینده انرژی انرژی هسته ای نیست! شما در سال 1940 هنوز گویا زندگی می کنید!!! (2817557) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۴:۲۷
شما احتمالا انرژی هستی را مقدس فرض کرده اید. واقعیت این است که یک پدیده اقتصادی، صرفا اقتصادی است و اقتصاد مقدس نیست. (2817583) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۲:۲۲:۴۳
برای ایران که دارای انرژی نا متناهی خورشیدی هست اتفاقا اصلا هم اقتصادی هم نیست (2823900) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۸:۲۵
بله واس ماس :) (2817666) (alef-3)
 
واقع بین
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۱۷:۳۸
اونوقت می دونی چرا تعداد6 تا از 7 نیروگاه هسته ای صلح آمیز(عمدتاً تولید برق) کشور آلمان در طی 10 - 15 سال اخیر با فشار مردم وناچاری دولت برچیده شده ؟ وبجایش توربین های بادی وخورشیدی در سرتاسر این سرزمین کم تابش ( که کویر لوت و شهداد را ندارد) وکم باد (که باد منجیل وسیستان وکرمان ویزد را ندارد) قرار داده شده ؟ فرانسه هم در چنین وضعیتی است .ایا از انفجار نیروگاه های صلح امیز چرنوبیل و گرفتار شدن کشورهای اطراف دریاچه خزر در طی سه دهه اخیر در الودگی زیست محیطی وانسانهای ناقص الخلقه محیط اطراف ان خبر داری ؟ از سونامی اخیر ژاپن و نشت نیروگاه هسته ای ونگرانی همسایگان دور ونزدیک ژاپن چی ؟ (2817737) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۴۳:۲۹
اقای بظاهر بنگر بجای تماشای فوتبال کمی مطالعه کن والله برای سلامتی خوبه همه اینها به تنهایی کشف شد؟؟ (2819202) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۲:۲۱:۳۹
انرژی هسته ای برای بدن مثل این می ماند که برای گرفتن نیرو به بدن خودت برق 220 ولت وصل کنی بمیری ! بلی انرژی هسته ای اینگونه نیروی هست ! (2823899) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۳۱:۱۵
صدام ملعون اگه گذاشته بود الان به ایران حمله می کرد حتما موفق شده بود.
چون هموطنانمون خیلی طرز فکرشون درباره ارزش هاشون تغییر کرده. (2817788) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۱۱:۰۹
اینو خوب اومدی حتماً تغییر کرده وعلتشو برو ببین چرا از اون موقع تا الان اینقدر طرز فکر مردم تغییر کرده !! (2818248) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۸:۵۱:۲۰
ارزش مردم شده انرژی هسته ای ؟ (2819451) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۳:۱۶:۳۸
نخیر . ای کاش ارزششون این میشد که کسی حرف زور بهشون نزنه و از حقوقشون محرومشون نکنه. حتی. اگر این حق چیز کوچیکی باشه که البته انرژی هسته ای کوچیک هم نیست (2820265) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۹:۲۹
قیاس مع الفارغ فرمود ه اید. کسی نمی گوید بیایید انرژی هسته ای ما را ببرید. بلکه می گویند به چه هزینه ای می خواهید به ما انرژی هسته ای بدهید.
بهتر بود با جمله امام در مورد حق رای زنان مقایسه می کردید که در موقع انقلاب سفید فرمودند مگر مردان ما حق رای دارند که زنان داشته باشند. (2817373) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۲۹:۴۳
با وجود آنکه باورش برایمان سخت است چطور است اجازه تعدادی مناظره بصورت زنده در تلوزیون از مخالفان و موافقان (را با تامین امنیت فردی شغلی) از اساتید دانشگاه و غیره را بدهید. حتی اگر در مورد نتیجه ان رفراندم هم برگزار نکردید حداقل یک نظرخواهی تلفنی بگیرید تا متوجه نظر مردم معمولی بشوید. (2817375) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۲:۴۸
نظر مردم داشتن انرژی هسته ایست. (2817965) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۱۳:۴۶
شما چند نفره نظر دادین شدین کل مردم ؟ (2818265) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۲۳:۲۴:۲۲
بابا دلار فروش ها رو میگه دیگه ! (2823650) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۳۴:۰۳
انرژی هسته ای با پراید 8 میلیونی خوبه نه پراید 22 میلیونی !!! (2817382) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۴۳:۲۶
این رو که دادی بقیه رو هم به نوبت میدی . حالا ببین.
ملتی که جولوی حرف زور تسلیم شد. یعنی دیگه کم آورده .... (2817828) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۰۷:۱۵
حرف زور نیست. عقلانیت است. ورود به هسته‌ای یک اشتباه بزرگ بود، اما حال که از سرمان گذشته باید طوری رفتار کنیم که شان کشور حفظ شود. دانش و تحقیق و توسعه را حفظ کنیم، اما پافشاری بر توسعه کاربردهای دوگانه نداشته باشیم. (2818220) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۳۶:۴۶
اینها درست. ولی آیا فقط انرژی هسته ای تو دنیا مونده که ما همه چیزمون رو برای اون بدیم! (2817391) (alef-3)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۰:۵۰
نه اینکه انرژی هسته ای هیچ سودی ندارد که قطعا وجود آن بصورت صلح آمیز و برای خدمت به بشریت لازم و ضروری.اما هر دست آوردی هزینه ای دارد و باید برای آن بهایی پرداخت.ضمن اینکه شخصا تابحال ندیده و نشنیده ام که هیچ فردی در دنیا با استفاده صلح امیز هسته ای ما مشکلی داشته باشد.اما به نظر شخصی این مسئله ارزش این همه بها را نداشت و ندارد به دلایل مختلف .......این نظر شخصی است و لطفا در نقد آن جوانب ادب را رعایت نموده و فحاشی و جاسوس بودن همزمان بر ای اسرائیل.آمریکا و انگلیس را برچسب نزنید.... (2817399) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۸:۲۱
عزیزم حتی استفاده صلح امیزشم خطرناکه بدلیل داشتن زباله حاصل از سوخت خطرناک و غیرقابل دفع در محیط ، نیروگاه های چرنوبیل شوروی و ژاپن که هردو نشت کردند وفاجعه افریدند درحال کار صلح آمیز بودند. (2817664) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۳:۳۸
اولا از قول مردم سخن نگویید!
برای کشوری مانند ایران نیازی به انرژی هسته ای نیست . آن هم با هزینه های سرسام اوری که روس ها ی همیشه سواستفاده گر روی رست ملت گزاشتن!

حال اگر واقعا کشور انرژی هست ای و راکتور های دیگر است چرا تکنولوژی کمونیستی و عقب افتاده روسی ! ان هم با هزینه های بالا!؟ (2817409) (alef-3)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۴۴:۳۲
سازمان انرژی اتمی به چه حقی و با اجازه کدوم ملت رفته قرارداد ساخت دو نیروگاه اتمی دیگه با این روسهای گرگ صفت فرصت طلب استثمارگر بسته؟! آیا از مردم نظرسنجی کرده؟ چرا نمی ره با فرانسه یا ژاپن قرارداد ببنده. اگر مساله اینه که اونها نمی آیند یا خطر مسائل امنیتی و ... هست اصلا نداشته باشیم والله بهتره برای ملت با این هزینه های سرسام آور. دولت می گه کسری بودجه دارم به انرژی هسته ای و نیروگاه و... که می رسه ظاهرا خیلی هم جیبش پره! (2818443) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۰۴:۰۰
عزیزم ایران شده حیات خلوت روس ها! روسیه با نفوذش در ایران بدون دردسر کشورو در اختیار داره و به آرزوی دیرینش رسیده و اینم بدونین که علت عدم توافق هسته ای روسا هستن که با حیله گری مانع رسیدن مردم به حقشونن ! چون در اینصورت جای روسا تو ایران تنگ میشه... (2818815) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۳۲:۵۹
در موضوع هسته ای،‌ تنها چیزی که رعایت می شود، توجه به نظر مردم است. همه ی صاحبان منصب از صدر تا ذیل، از موافق تا مخالف، از راست و چپ و وسط،‌ همه و همه، نظر خودشان را به عنوان نظر مردم مطرح می کنند. کاش نظر مردم هم گرفته می شد.
در موضوع هدفمندی یارانه ها، همه مسئولان می گفتند این کار به زیان اقتصاد کشور است، اما مردم نظر دیگری داشتند (درست یا نادرست) در موضوع هسته ای هم باید به نحوی نظر مردم خواسته شود که معلوم باشد واقعا مردم چه می خواهند. (2818906) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۴۷:۴۹
ای کاش این همه پول و انرژی که صرف هسته ای کردیم صرف توریسم و کشاورزی میکردیم الان تو دنیا ابرقدرت بودیم (2817417) (alef-3)
 
خقیقت جو
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۵۲:۴۳
البته هنوز هم هستند کسانی که برای منافع شخصی خودشان بدلیل رشوه یا رانتی که گیرشان می اید موافق یا مخالف قراردادی باشند
در کل برای هر کالایی بهایی هست که بیش از ان نمی ارزد. مثلا ایا شما حاضرید پراید 20 میلیونی را به 200 میلیون بخرید!
در یک کفه منافع انرزی هسته ای و در کفه دیگر خسارتهای ناشی از این همه تحریم و باج هایی که به روسیه دادیم را بگذارید. هر کیلووات برق اتمی چندصدهزار تومان برای ما تمام شد؟؟؟ (2817439) (alef-3)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۴۵:۴۱
اشکالی نداره. برای چندهزار مگاوات برق هسته ای . به اندازه چندین میلیون مگاوات سوخت فسیلی سوزاندیم و بعد پولش رو از مردم خودمون گرفتیم! (2818449) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۰:۵۴:۴۵
انرژی اتمی لابد خوبه که دنیا دنبالش رفته و درک این موضوع فکر نمی کنم نبوغ خاصی نیاز داشته باشد. با این حال همانگونه که باید به مخالفان و یا منتقدان توافق هسته ای فرصت ابراز عقیده داد و در برابر آنها پاسخگو بود ؛ واضح است که نظر مخالفان غنی سازی هم کفر نیست. ممکن است آنها از زوایای خاصی نگاه کنند که توجه به نظرات آنها برای کشور مفید باشد. من خواهش می کنم همان طوری که انتظار داریم با مخالفان دولت با احترام صحبت شود و در برابر آنها عصبانی نشویم؛ حق مخالفان غنی سازی هم هست که تحقیر نشوند و تحلیلهای خود را آزادانه ابراز کنند. (2817449) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۰۸:۱۲
اینکه چون بقیه دارند لابد خوب است که می شود منطق مرغ همسایه غاز است. یعنی ندانیم چه به دردمان می خورد و چه نیاز واقعی ماست. خودمان را نشناسیم فکر نکنیم و به قولی عقلمان به چشممان باشد. که البته همان کار را هم درست انجام نمی دهیم چون امروز جهان به سوی استفاده از منابع انرژی تحدید پذیر چون باد و خورشید رفته است و از انرژی هسته ای عبور کرده (2817936) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۰۸:۲۱
شماها چرا انقدر کوته بین هستید، انرژی هسته ای برای اینده خیلی لازمه، (2817487) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۷:۰۵
چرا شما این قدر کوته بین هستید که به مخالف خود می گویید کوته بین؟ (2817592) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۰۴:۵۴
مثلا در چه مواردی (2817919) (alef-3)
 
پریسا
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۱۱:۳۶
لااااایک به این قلم (2817494) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۱۵:۰۷
بله حق با شماست انرژی هسته ای خیلی خوبه اما داشتن جامعه ای سالم که توش بیکاری، فقر، فساد، اعتیاد، خودفروشی، دزدی و ... نباشه برامون حیاتیه. اگه با این شرایط کشور رو به سمت تجزیه شدن بره یقینا انرژی هسته ای نمیتونه اون رو نجات بده. ای کاش یک هزارم تلاش و هزینه ای که برای داشتن انرژی هسته ای شده بود برای حل معضل خانمان سوز اعتیاد میشد. آخه جامعه ای که آمار اعتیاد داره توش سر به فلک میزنه نسلی براش باقی نمیمونه که بخواد از انرژی هسته ایش در آینده استفاده کنه (2817506) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۹:۳۴:۰۷
این مشکلاتی که نام بردید اینطوری نیست که فقط و فقط بخاطر هسته ای و تحریم ها ایجاد شده باشه و اگر تحریم ها برداشته بشه حل بشه
کی میخواد حالیمون بشه که بیشتر این مشکلات از سوء مدیریت خود ماهاست . از اینجاست که به هرکی یه میز میدن فکر نمیکنه که این میز رو برای این بهش دادن که خدمت کنه ، فکر میکنه این میز رو بهش دادن که تا میتونه به نفع خودش و اطرافیانش جمع کنه و بره !!!!
فرقی هم نمیکنه تو کدوم دولت ! ادمهایی هم که میرن پشت این میزها همین من و شماییم که هیچ بعید نیست وقتی برسیم پشت این میز چطوری عمل میکنیم این آدمها از فضا نیومدن برن توی نظام از بین همین مردم هستن
پس تا وقتی تقوا نداشته باشیم همه تحریم ها هم برداشته بشه همه دست اندرکاران نظام هم عوض بشن همینه که هست
الکی هی هسته ای هسته ای نکنید (2823218) (alef-3)
 
معلم
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۱۵:۵۸
هیچ کس وتاکید می کنم هیچ کس در ایران مخالف پیشرفت کشور نیست .اما از مزایای این پیشرفت همه ی مردم بر خوردار شوند .اینکه عده ای از فرط سیری وعده ای کثیر از فرط گرسنگی وبیکاری وگرانی وتورم ،زندگیشان غیر قابل تحمل باشد ،مورد اعتراض است. (2817508) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۱۷:۵۱
کشوری که به فکر آینده هستش اول نفت و گازشو درست میکنه بعد میره سراغ انرژی هسته ای بابا جان آخه نمیشه که اول بری دکترا بخونی بعد بشینی کلاس اکابر عجبا!!!! (2817515) (alef-3)
 
سعيد
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۱۸:۰۰
اين همه سال كه مخفيانه دنبال غني سازي بودند، آيا نمايندگان ملت اطلاع داشتند؟!
انرژي هسته اي براي توليد برق تبعاتي هم دارد، دفع زباله هاي هسته اي، تاثير حوادث طبيعي مثل زلزله. اين مسائل را بايد با عقلانيت و حوصله دنبال كرد نه با جو راه انداختن و عوامفريبي. (2817516) (alef-3)
 
طارمی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۱۹:۳۲
ازراه درست هم میشود شکم مردم سیر شود وهم انرژی هسته ای داشته باشیم ولی تفکر احمدینژادی همه چیز را نابود میکند (2817523) (alef-3)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۲۱:۱۸
تیتر بسیار خوبی دارد، من با این ایده اصلا موافق نیستم، چون انرژی هسته ای به قمیت زندگی مردم ارزشی ندارد، اما نویسنده از تیتر قهارانه استفاده کرده که جذاب شده است (2817531) (alef-3)
 
نیما
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۵۹:۵۷
جالبه شما انرژی را که لازمه صنعت اقتصاد کشاورزی پزشکی و بسیاری از چیزهای دیگر خواهد بود را مقابل زندگی میدانید درصورتی که انرژی برای زندگیست! این گرانی و تورم نظر تنگی غرب است!! نه که انرژی هسته ای لزوما و در ذات تورم داشته باشد!! این دو را جدا کنید از هم! (2817671) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۲۴:۰۵
خدا وکیلی اگه دنبال بمب هستید ما رو هم در جریان بگذارید ..!!! این همه داستان فقط واسه برقه ؟؟ !!! (2817542) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۶:۵۰
بیاییم با صرفه جویی در برق تیم مذاکره کننده هسته ای را یاری کنیم! (2817981) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۳۵:۲۶
ایا این هزینه ای را که برای انرژی هسته ای کرده ایم اگر برای انرژی خورشیدی میکردیم چقدر جلوتر بودیم (2817584) (alef-3)
 
واقع بین
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۴۴:۲۳
بخاطر انرژی هسته ای چه چیزهایی از دست دادیم1-پارس جنوبی و ثروتی که قطر از ما برد 2- نفتهایی که در منابع مشترک با دیگر کشورها داریم 3- میزان صادرات نفت 4- موانع پیشرفت و تولید و هزاران مورد دیگر که مثنوی صد من کاغذ است و در مقابل چه به دست اوردیم ؟؟؟؟
اگر غرب با پیشرفت علمی ما مشکل داشت الان موسسه رویان را باید تعطیل می کردند یا دانشگاههای ما تعطیل می کردند و یا هزاران کار دیگر که نکردند پس بیخود بهانه پیشرفت علمی را در مورد انرژی هسته ای بکار نبرید و به کسانی که به فکر اینده هستند هم بگویید اول شرایط حال را درست کنید بعد به فکر اینده باشید.. (2817616) (alef-3)
 
درس خوانده علوم تجربی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۱:۴۹:۲۲
متاسفانه قشر روشنفکر در مشرق زمین وازجمله کشور ما در یک قرن اخیر مورد هجمه از طرف همه اقشار وحتی هم صنف های خود بوده با انگ هایی ازجمله جمله غربزده ، خودباخته و... ( اکثراً هم کسانی که علوم به سبک اروپایی را آموختند که آن هم لازم بوده چون افرادی مثل نیوتن و پاستور و انیشتین و... انقلاب گران علوم جدید در طی یک قرن اخیر غربی بودند وتوصیه بزرگان اسلام هم بوده که علم را از هرکسی حتی غیر مسلمان ودر هرجای دوری تاچین بروید وبیاموزید) واز دل اینها کسانی مثل دکتر حسابی ، پروفسور سمیعی و... که مایه فخر و مباهات هر ایرانی اند بیرون امده اند،بنظر علت اصلی مخالفت نظراتی همانند نوشته بالا با روشنفکر ، بیان ریشه و حقیقت موضوع با اظهارات تخصصی ، آزادگی و دست نیافتنی بودن متخصص وروشنفکر توسط دارندگان زر و زور وتزویر ، علم گرایی وحقیقت جویی (که درنهایت به خدا جویی واقعی منتهی میشود چون خداوند منتهای حق و دانایی است ) وپیروی از عقل به جایی پیروی از احساس وتقلید کور کورانه وچاپلوسانه و ... است که واکنش طیف مخالف آنها را برانگیخته است .
خانم پور صادقی من نمیدانم تخصص شما چیست ، ولی به زیر سوال بردن متخصص و معرفی ادم های مغرور و خود دانا پندار وهمه چیز فهم از انها قیاس مع الفارغ است ، اولاً ادعای همه چیز فهمی شامل کسانی میشود که با اطلاعات عمومی در همه امور از پزشکی و فیزیک وعلوم انسانی و اجتماعی دخالت میکنند ونظر میدهند بدون اینکه اطلاعات تخصصی از ان مباحث داشته باشد، ثانیاً قیاس شاه نادان قاجار و مزه کردن نفت با نظر یک متخصص فیزیک ومهندس در مورد مسئله هسته ای و این را همان دانستن نشان از این دارد که شما نه آن شاه وتاریخ را شناخته ای و نه گذر زمان وپیشرفتهای علمی وفنی را ، ثالثا اگر اهل تحقیق هستی برو در باره کاربرد انرژی هسته ای (در حالت کاربرد صلح امیز و غیر نظامی آن)وچگونگی تولید ونیمه عمر مواد رادیو اکتیو و زباله هسته ای، شرایط سخت دفع و نفوذمجددآن به چرخه زندگی بشر و فاجعه نیروگاههای چرنوبیل و فوکوشیما و... تحقیق کن و علت عقب نشینی و برچیده شدن 90 درصد نیروگاههای هسته ای کشورهای پیشرو در این زمینه مانند آلمان وفرانسه با درخواست مردم و NGOهای زیست محیطی آن کشور ها وجایگزینی انرزی های پاک مانند باد ، خورشیدی وامواج و.. را و علت اصرار ما که در کود سازی از زباله معمولی هم در مانده ایم را ، انصافاً بیان کن واز قضاوتهای کوچه بازاری وسطحی پرهیز کن. (2817638) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۴۹:۱۹
هیچ تخصصی ندارند. کلمه ها رابه هم وصله می کنند تا چیزی سرهم کنند. بیکارند. (2818136) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۴۵:۱۶
قیاس مع الفارق درست تره (2819214) (alef-3)
 
درس خوانده بی دقت
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۹:۱۳:۵۸
بله درسته و عذر خواهی میکنم ، غلط املایی رو بعد از ارسال متوجه شدم که دیر شده بود ،آفرین به دقت وهوش تون که در متن طولانی این نکته رو پیدا کردید (2820929) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۰۸:۴۰
انرژی هسته ای اگر چیزی نیست و به درد نمی خوره چرا غربی ها دست بردار نیستند اقایان غرب گرا که همیشه غربی ها را عاقل تر می دانند چرا توجه نمی کنند که چرا این مساله برای انها مهم شده در صورتی که می دانند ما بمب هم نمی سازیم - در ضمن این انرژی به جز منافع خودش کشور داری یک اعتبار بین المللی می کند که حداقل بین مسلمانان بسیار ایجاد الگو برای پیشرفت می کند از طرفی قدرت چانه زنی ما را با دشمنانمان بالا برده به جای اینکه دائم گیر به مسائل دیگر بدهند تو همین هسته ای مانده اند (2817692) (alef-3)
 
نیما اسفندیاری
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۴۵:۴۹
در پاسخ به "درس خوانده علوم تجربی"
1-البته روشن فکر که فرمودید منظورتان واضح نیست!یعنی کسانی که با روشن فکر شما مخالفند تاریک فکرند؟؟
2- مگر همصنف نمیتواند همصنف را انتقاد کند یا حتی فبول نداشته باشد! چه بسا ایشان (زیبا کلام) خیلی هارا قبول نداشته باشند!
3-جناب ظریف و بسیاری از مسئولین ما در غرب و آمریکا تحصیل کرده اند و شدیدا به دنبال انرژی هسته ای میباشند و حق خود میدانند لذا و به بیان شما برای خودشان روشن فکرانی هستند و البته مایه مباهات ما! و لزوما مردم با به اسطلاح روشنفکرانی که فرمودید مخالف نیستند و اختاتف سلیقه داشته باشند!
4- درمورد تخصص فرمودید و هم صنف بودن ایشان با هم صنفانی که نقد ایشان میکنند(که در اینجا هم صنفی که فرمودید اهل رسانه است)! بالا خره روشن فکر شما اهل رسانه و مطبوعات است یا آن طور که اشاره کردید متخصص در انرژی هسته ای و فیزیک؟؟؟
5-روشن فکر شما دارای مدرک علوم ساسی و ایضا شیمی میباشد! چه دخالتی به انرژی هسته ای و فیزیک هسته ای دارد؟ پس ایشان هم متخصص در این امر نیستند!
6- مقایسه ایشان با آن شاه قاجار از باب عدم آینده نگری و عدم توجه به قرنها نیاز این کشور با انرژی کاملا وارد و صحیح میباشد!
7-اگر این انرژی بد بود کشورهای دارای این انرژی بر داشتن آن اصرار نمیکردند و ایران ما را منع!! خلاصه هر انرژی هزینه ها و عوارضی دارد! با توجه با رابطه ما با جهان غرب که حاضر به دادن انرژی به ما نمیباشند و از آن به عنوان ابزار برای تحریم استفاده خواهند کرد لذا ما باید خودمان روی پای خودمان بایستیم و آن را بدست آوریم!
در پایان دید خود را گسترش بده دوست عزیز و آینده نگر باش تا با این طرز فکر سطحی کشور را محتاج به دیگران نکنی!
انشاء ا... (2817839) (alef-3)
 
درس خوانده علوم تجربی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۵۲:۵۳
نیمای عزیز
اولا ً در مورد پاسخ شماره 7 باید خدمتتان عرض کنم که بله حکومت ها بدشان نمیایدانرژی هسته ای (بصورت سلاح برای تهدید رقبا وتحکیم پایه های قدرت خود یا کاربری صلح آمیز برای تامین نیازهای کشورشان ) داشته باشند نکته اینجاست که مردم و NGO های زیست محیطی باآگاهی از مزیت ها و خطرات آن به این نتیجه رسیده اند که برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست ، نشت وسرطانزایی بالقوه و آینده فرزندانشان ، دولتهایشان را مجبور به جایگزینی آن با انرژی های پاک نمایند ازجمله گروههای زیست محیطی مانند سبزها درآلمان که دولت را مجبور به برچیدن اکثر نیروگاههای هسته ای کرده اند.
ثانیاً در نوشته ام بدنبال تاریک فکر خواندم کسی نبودم فقط بدلیل رشته تحصیلی ام که محیط زیست است و اندک اطلاعاتی که در این زمینه دارم هدفم اطلاع رسانی در این زمینه میباشد و چون بضاعت وتخصصی هم در مسائل سیاسی ومطبوعاتی ندارم لاجرم خود را باری به هرجهت قاطی تخصص دیگران نکرده واظهار نظر هم نمیکنم آقای زیبا کلام راهم نمیشناسم الا از طریق مقالات او در سایتهاو معتقدم هم صنف ها وموافقان ومخالفان ایشان هم باید حرفشان رابگویند البته آگاهانه وبدور از هر گونه غرض ورزی وعقده گشایی و تقلید و گروکشی و تعصب و شعارهای ورزشگاهی .هدف از هم صنف مخالف روشنفکر هم تمرکز برفرد خاصی نیست حتی می تواند شامل مرحوم ال احمد هم بشود که روشنفکران را مینواخت.... (2818764) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۳۶:۳۷
سویس نیروگاه اتمی خود را تعطیل کرد تا سال 2020 آلمان کشور صنعتی هست و احتاج به برق فراوان دارد نیز تمام نیروگاهای اتمی خود را تا آن سال تعطیل میکند و ژاپن با تمین برق مورد نیاز خود از منابع دیگر هم تمام نیروگاه های اتمی خود را تعطیل خواهد کرد کشورهای جهان سومی اما تازه می خواهند نیروگاه اتمی راه بی اندازند ! (2818923) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۰۹:۵۵
همین قرداد رویترز در زمان خودش خوب بود اگر تاریخ را پدبده یی ببینیم (2817697) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۱۶:۴۳
داشتن انرژی هسته ای در منطقه ای که روی کمربند زلزله قرار گرفته، صرفاً فراهم آوردن زمینه های خودکشی ملی است، نه غرور ملی. در کشوری که باد و آفتاب همیشه فصلها در دسترس است، چه نیازی به انرژی خورشیدی است؟ هر خانه ایرانی برای داشتن برق، نیاز به تجهیزات خورشیدی به ارزش 12میلیون تومان دارد. نه زباله اتمی دارد و نه خطر انفحار. اکنون حساب کنید که چقدر خرج تأسیسات هسته ای شده است؟ همین مبلغ را بر خانوارهای ایرانی تقسیم کنید. آن وقت متوجه می شوید که روی هر خانه ایرانی می توان چندین پانل خورشیدی با خروجی بسیار بالا نصب کرد. (2817732) (alef-3)
 
تهرانی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۵۷:۲۲
بیجا ترین نظری که در مورد انرژی هسته ای میشه داد همینه!!
احتمالا از مزدبگیران بی بی سی و اینجور جاهای دغل باز هستید! بهونه های بنی اسرائیلی!
کل دنیا رو کمربند زلزله است! شما یه جا رو تضمین کن که تا 50 سال دیگه به هیچ وجه زلزله نیاد!
ضمن اینکه این نیروگاهها تاجایی که میدونم مال ما تا 8 ریشتر استقامت داره! (2817883) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۰:۲۲
و جایزه بیجاترین جواب هم رسید به شما که نظر مخالف را با انگ و مارک بیگانه رد میکنی!
نیروگاه ژاپن برای مقاومت در برابر ۱۰ ریشتر ساخته شده بود! (2818356) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۳۳:۴۸
جنابعالی هم از بی عقل ترین افراد روی زمین هستی چون حتی بدون زلزله هم نشت مواد رادیو اکتیو از بالاترین و ایمن ترین راکتورهای هسته ای صورت می گیرد که عواملی مانند سرطان خون از کمترین تاثیرات آن هست به تحقیقات صورت گرفته در آلمان نظری بی اندازی تا متوجه بشی آلمانی ها چرا می خواهند تا سال 2020 نیروگاهای اتمی خود را تعطیل کنند (2818908) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۲۷:۲۸
8 در مقیاس ریشتر یعنی ویرانگر. یعنی هیچ چیز سر پا نمی ماند. (2819578) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۵۱:۰۴
دولت تازه داره 4 میلیون وام بلاعوض می ده برای نصب پنل خورشیدی. نصف هزینه رو. گرچه کار خوبیست اما فکر کنید اگر این کار با هزینه هایی که صرف انرژی هسته ای شد ما الان بر بام تک تک خانه هایمان با انرژی خورشیدی . برق داشتیم و هیچ احتیاجی هم به اصرار مرتب مسوولان برای صرفه جویی و قطع برق و .. نبود. ابی که در مملکت کمبود شدید داریم صرف نیروگاههای برق نمی شد. (2818478) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۲۸:۰۶
در سطر دوم، «انرژی هسته ای» درست است، نه خورشیدی. (2819579) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۳:۴۶:۴۳
لطفاً اصلاح کنید. در سطر دوم نظر فوق، «انرژی هسته ای» صحیح است، نه خورشیدی. (2821999) (alef-3)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۱۷:۳۲
به نظر من نویسنده درست گرفته، در دوران قاجار هم بودند افرادی که نفت کشور را زیر سوال میردند برای اینکه به با کشورهای غربی ارتباط برقرار کنند و حتی خودشون نیز به به منافعی دست پیدا کنند، همانطور که مقام معظم رهبری هم به این موضوع اشاره کردند، انرژی هسته ای کار برد زیادی در زندگی مردم دنیا داره و همه کشورها حق استفاده از آن رو داره، جز ایران؟! اگر ما هم بتوانیم به صعنت و تکنولوژی در هسته ای دست پیدا کنیم، برای ایندگانمان خوب است و باعث پیشرفت در کشاورزی، مواد غذایی و دارو و خیلی موارد دیگر است، پس نباید به راحتی اجازه دهیم تا دستاوردهای هسته ای نادیده گرفته شود، (2817735) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۲:۲۳:۴۹
بعد از انقلاب تمام فعالیتهای اتمی را متوقف کردیم و گفتیم راکتور هسته ای خیانت به ملت است.ادمهای مرتبط با آن راهم گوشمالی دادیم.
در طول جنگ وقتی سلاح شیمیایی علیه ما استفاده شد احساس کردیم که به سلاحهای نامتعارف هم نیاز خواهیم داشت.فکر آماده کردن زمینه برای امکان دستیابی سریع به سلاح هسته ای از آنموقع به وجود آمد. (2817762) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۳۶:۲۳
انر ژی هسته ای یعنی غرور ملی وسربلندی ایران و ایرانی هیچ ربطی هم به جناح و جناح بندی ندارد (2818065) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۵۲:۱۴
غرور ملی یعنی اینکه همه کشورها از ترکیه و آذربایجان و عربستان و وزیر خارجه جوان امارات ما رو تهدید کنند. برادران عراقی ما در نجف و کربلا ما را تحقیر کنند بگویند پولتان بی ارزش است! (2818484) (alef-3)
 
سیاوش
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۰۳:۴۳
شما مردیم کلا دوست دارید که استعمارزده بمانید یا اینکه عقب مانده، ما ایرانی ها راحت طلبیم، دوست نداریم کار کنیم خودمان به جایی برسیم (2818547) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۳۹:۲۰
شما شرق زده ها هم دوست دارید که بر اساس نظریه توطئه برای خودتان دشمن تراشی کنید. (2818943) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۰:۴۲:۲۰
همین پریروز بود که اوباما گفت ما در حال مذاکره با قدرتی هستیم که دشمن ماست
ما دشمن تراشی میکنیم یا آنها. چه کسی بر علیه منافع ملی ما توطئه کرده است. توطئه خوشبینی به غرب قطعا از توهم توطئه بدتر است (2820442) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۵:۴۰:۴۴
خب گفته دشمن ماست نگفته ما دشمن آنها هستیم ! (2831025) (alef-3)
 
سعیدف
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۱۶:۳۶
احسنت خواهر محترم گور شود چشم کسانی که دیدن پیشرفت کشور عزیز راندارندنبا ید در مقابل بد خواهان کوتاه امدانرژی هسته ی حق مسلم ملت ایران است (2818288) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۰:۱۲
ماهیت صنعیتی انرژی‌های نو کمی با صنعت نفت فرق دارد. هرچند هردو نیاز به سرمایه و دانش اولیه دارند ولی انرژی‌های نو هر روز درحال پیشرفت و توسعه هستند. این توسعه و پیشرفت روز به روز به همکاری و مطالعه بین المللی دارد. خدمتی بزرگ به صنعت کشور این است که چرخه صنعتی در علم و فناوری کشور به دنیای صنعتی وصل شود. صنعت هسته‌ای امروز ما حداقل برای ۴۰ سال پیش است، برای پیشرفت آن یکی از موئلفه‌های مورد نیاز همت و پشتکار دانشمندان ماست ولی بدون برقراری ارتباط با صنعت هسته‌ای کشورهای دیگر روز به روز بیشتر عقب می‌ماند.

متاسفانه حقوق ملت ما در ارتباط با صنعت هسته‌ای و البته مسائل مختلف دیگر همه درگیر یک فضاسازی و بازی سیاسی شده است. بده تنش زدایی و سیاست زدایی حقوق ملت در عرصه بین الملل را منفعت ملی و آینده نگری می‌بینم.

مقایسه نظام فرد محور شاهان ضعیف قاجار با نظام مردم سالار امروز خیلی صحیح نیست. یادمان باشد که صنعت نفت ایران توسط همین مردم ملی شد و مصدق فقط نماینده ی ملت بود. در موضوع هسته‌ای اشتباه تاریخی این است که فکر کنیم ما از دنیا جدا هستیم و می‌توانیم به تنهایی سریع‌تر از بقیه دنیا پیشرفت کنیم. هیچکدام از دانشمندان، فرهیختگان و بزرگان اینچنین تفکری را تایید نمی‌کنند. لازم هم نیست که عضوی از نظام تعریف شده آمریکایی باشیم ولی باید جزئی از این نظام باقی بمانیم. جهاد ما امروز حفظ این ارتباط و جلوگیری از انزوای تحمیلی است. (2818354) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۳۴:۲۲
متاسفان دارید سفسطه می کنید. کی گفت انرژی هسته ای بده. ولی جواب بدید طی این همه مدت نتایج هزینه های هنگفت انجام شده کجا تبدیل به انرژی هسته ای شده. آیا از اورانیوم غنی شده تا به حال تونستیم در سوخت نیروگاه استفاده کنیم. نیروگاه بوشهر فعلی که حدود بیست سال از شروع ساختش می گذره تا به حال چند گیگاوات برق تحویل شبکه داده و به ازای هر کیلووات برق تولیدی چقدر هزینه مستقیم برده( به غیر از هزینه غیر مستقیم) آقایون مطمئن باشید این راه، راه بهره مند شدن کامل از انرژی هسته ای نیست (2818383) (alef-3)
 
مهسا
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۵۸:۲۷
ای بابا چرا همه داشته باشن؟ ما نداشته باشیم، خدا امریکا انرژی هسته ای داره، از همین انرژی هسته ای هم، با ساخت دستگاههای پیشرفته، بیماران سرطانی رو درمان می کنه، اون وقت ما رو تحریم کرده، ما باید روی پای خودمان بایستیم (2818512) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۱۷:۰۵
لطفا مثل بچه ها حرف نزنید یعنی چی که اونا دارن منم میخوام شما عزیز جان اول باید فکر نان باشی بعد بمب (2818623) (alef-3)
 
مهسا
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۵۱:۳۷
شما داری مثل بچه ها حرف میزنی باذتکنولوژی و علم مایحتاج انسان برطرف میشه (2818760) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۳:۵۵:۵۰
خخخ اینو احمدی نژاد میگفت 8 سال با همین حرف برای کشور قطعنامه خرید تا قطعنامه دونمون پاره بشه (2820363) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۰۸:۵۱
اگر دولت توانش را دارد که بدون نابود شدن اقتصاد کشور در اثر فساد اقتصادی کاسبان تحریم به این انرژی دست پیدا کند ما حاضریم سختی اش را تحمل کنیم و انرژی هسته ای داشته باشیم.
اما اگر قیمت انرژی هسته ای این است که هزاران دزد و فاسد اموال بیت المال را غارت کنند نه خیر آقا ما انرژی هسته ای که هیچ حتی مفت را هم نمی خوایم. (2818576) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۱۷:۱۹
انرژی هسته ای وقتی خوب است که توجه به آن ما را از چیزهای دیگری مانند محیط زیست و مغیشت و مسکن باز ندارد (2818624) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۰۶:۱۰
لطف کنید و بفرمایید دولت محبوب شما از اورانیوم 20 درصد غنی شده چه استفاده ای کرد.
اورانیوم 90 در صد غنی شده را هم بگذارید در انبار و استفاده ای نکنید چه فایده ای دارد. (2818823) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۱۳:۴۷:۳۲
از اورانیوم 20% داروهای ضد سرطان درست کردند تابیمارانی که خارجیها داروهای آنان رانمیدادند نمیرند (2825068) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۵:۴۶:۰۸
ها ها ها

دارو با اورانیم 20 درصد را که به فرد سالم هم بزنی فوری سرطان میگیره میمیره این حرفهای خیلی علمی را کی به شما گفته ! (2831038) (alef-3)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۱۷:۲۳
نمی دونم چرا ما در بحث به هم احترام نمیزاریم وهمدیگه رو له میکنیم.....یه چیزی شبیه رانندگی .... (2818856) (alef-3)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۶:۱۸:۱۲
راستی انرژی خورشیدی هم خوبه.لطفا مسولین رسیدگی کنند. (2818860) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۵۸:۰۲
بجای پرداختنهای پوپولیستی بفرمایید آیا انرژی هسته ای فقط غنی سازی است ؟ چقدر در زمینه ساخت نیروگاه توان داریم ؟ چقدر به روسها میدهیم ؟
تحلیل از انرژی هسته ای هزینه های ساخت و نگهداری و میزان تاثیر غنی سازی در آن را بیان کنید (2819253) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۰۱:۲۱
راست میگه انرژی هسته ای فقط غنی سازی هست ؟ ایا تخصصی در ساخت نیروگاه اتمی دارید ؟ چرا به روس ها التماس می کنید تا نیروگاه بسازند ؟ (2819484) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۰۲:۰۳
این همه هزینه (+هزینه تحریم ها) صرف انرژی خورشیدی و بادی شده الان کشور خیلی جلوتر بود (2819487) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۱۹:۰۶:۱۴
رفراندوم قطعا مشخص خواهد کرد که آيا انرژی هسته ای اولويت ملت هست يا اولويت يک عده که از دشمن سازی و بحثهايي مثل انرژی هسته ای کاسبی برای خود راه انداخته اند.
پيشنهاد من رفراندوم تا خود مردم نظر دهند و نه دلواپسان و سرانشان به جای کل ملت آن را بخواهند. (2819504) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۰:۵۷:۲۱
فکر میکنی مردم در رفراندوم به انرژی هسته ای رای نمیدهند ؟حالا ببین (2819831) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۴ ۲۳:۵۶:۲۹
به همین خیال باش گذاشتن (2820366) (alef-3)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۹:۵۶:۲۵
تفکر شما دائم البهانه ها ثابت کرده که به تنها چیزی که اهمیت نمیده رای مردمه .اگر تونستی این معادله رو با ذکر مثال حل کنی که 13 (2821041) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۴:۱۵:۴۶
ترسیدی ؟ (2822128) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۱:۲۷:۳۴
با توجه به شرایط کنونی کشور، اگر قرار باشد بین ایران و انرژی هسته‌ای یکی را انتخاب کنم، ایران را انتخاب می‌کنم. (2820516) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۱۰:۵۲:۴۰
هزاران مثبت........... (2821225) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۶:۵۵:۳۳
پولهایی که بدور ریختیم. با درامد نفتی که داشتیم اگر صاحب داشت این کشور یکی از پیشرفته ترین و بهترین کشورهای دنیا بودیم. (2820660) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۰۹:۳۹:۰۱
با سلام
انرژی هسته ای به غیر از انرژی بودن برای کشور مانشانه اقتدار و امنیت در دنیا و مخصوصا بین کشورهای عری حاشیه خلیج فارس است (2820988) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۲۰:۱۶:۲۸
ما همینطوری هم اقتدار داریم بحث اینکه هسته ای داره اقتداره ما رو از بین میبره (2823331) (alef-3)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۲۱:۲۴:۲۱
بر خلاف آنچه که رسانه‌های گروهی در مورد خطرات مربوط به حوادث راکتورها و دفن پسماندهای پرتوزا مطرح می‌کند از نظر آماری مرگ ناشی ازخطرات تکنولوژی هسته‌ای از 1 درصد مرگهای ناشی از سوختن زغال سنگ جهت تولید برق کمتر است. در سرتاسر جهان تعداد نیروگاههای هسته‌ای فعال بیش از 419 می‌باشد که قادر به تولید بیش از 322 هزار مگاوات توان الکتریکی هستند. بالای 70 درصد این نیروگاه‌ها در کشور فرانسه و بالای 20 درصد آنها در کشور آمریکا قرار دارد.

نیروگاههای هسته ای حدود 17 درصد برق را تأمین می کنند برخی کشورها برای تولید نیروی الکتریکی خود، وابستگی بیشتری به انرژی هسته ای دارند. براساس آمار آژانس انرژی اتمی، 75 درصد برق کشور فرانسه در نیروگاههای هسته ای تولید می شود و در ایالات متحده، نیروگاههای هسته ای 15 درصد برق را تأمین می کنند. بیش از چهارصد نیروگاه هسته ای در سراسر دنیا وجود دارد که بیش از یکصد عدد آنها در ایالات متحده واقع شده است. یک نیروگاه هسته ای بسیار شبیه به یک نیروگاه سوخت فسیلی تولید کننده انرژی الکتریکی است و تنها تفاوتی که دارد، منبع گرمایی تولید بخار است. این وظیفه در نیروگاه هسته ای برعهده رآکتور هسته ای است. (2823458) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۵ ۲۳:۲۶:۰۴
آخرش هم می نوشتی امضا حسن دلار فروش !

این آمار من در آوردی شما مثل آمار تورم صفر درصدی بهمن ماه است ! (2823656) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۲:۳۰:۲۷
دوست عزیز شما مقدار آمار سرطان در این کشورها را نگاه کنی متوجه میشی چرا آمار سرطان در این کشورها مخصوصا در اطراف نیروگاهای هسته ای بسیار بالا هست (2823904) (alef-3)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۱-۲۶ ۰۱:۵۱:۲۸
انرژی هسته‌ای خوب است داشته باشیم، بحث سر هزینه بیهوده‌ای است که داریم درقبالش می‌دهیم. کره شمالی آخر انرژی هسته‌ای است اما کشوری فقیر است که مردمش گرسنه‌اند. ایران کره شمالی نیست اما این مثال خوبی است برای روشن شدن موضوع. (2823870) (alef-3)
 
فرهاد
۱۳۹۴-۰۱-۲۷ ۰۸:۵۸:۳۸
اگر فقط بحث تحقیقات علمی باشد که همان تعداد 5000 تا هم کفایت می کند ولی اگر بحث انرژی مطرح است با یک حساب سر انگشتی در این سه سال اخیر بطور متوسط روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت کمر فروخته ایم حالا بماند بر داشت کمتر گاز از پارس جنوبی که حدود صد میلیارد دلار درامد کمتر حاصل شده است که اگر تحریمها ادامه یابد چندین برابر خواهد شد که با همین قیمت الان فتو سل می توان حدود (هر کیلوات ساعت انرزی خورشیدی تقریبا 10000 دلار)ده هزار مگاوات سالیانه برق از انرزی خورشیدی بدست آورد که حدود ده برابر برق تولیدی نیروگاه بوشهر است لذا منطقی نیست وقتی می توان انرزی خورشیدی و پاک داشت آنهم در کشوری با این وضعیت تابش خورشید روی انرژی هسته ای چنین هزینه ها پرداخت شود! (2826624) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۷ ۲۳:۴۸:۰۴
کشوری که نتواند برای متروی شهر هایش واگن بسازد ویا سالی بیش از دو میلیارد دلار فقط صرف واردات گوشی های هوشمند کند انرز ی هسته ای به چه دردش میخورد؟؟؟؟؟؟؟؟ (2828200) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۳:۰۹:۳۶
کشوری که نتواند برای متروی شهر هایش واگن بسازد واز کارخانجات ساخت داخل برای این منظور حمایت نکند بطوری متروی شهرهای بزرگ منتظرواگن چینی باشد ویا سالی بیش از دو میلیارد دلار فقط صرف واردات گوشی های هوشمند کند انرز ی هسته ای به چه دردش میخورد؟؟؟؟؟؟؟؟ ( (2829515) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۰ ۰۹:۲۸:۲۰
کافی است به روزنامه های سال58 مراجعه کنید تا ببینید این انرژی هسته ای خوب است یابد.انرژی هسته ای اگر به تولید بمب هسته ای به عنوان یک سلاح باز دارنده وتدافعی نیانجامد به هیچ درد دیگر نمی خورد. چون اصلا مقرون به صرفه نیست برای چند تا مصرف کشاورزی یا طبی غنی سازی با آن همه عظمت راه اندازی کنیم (2832378) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.