نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 242121
قرائتی: تنها پنج درصد مردم زکات می دهند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۵۱
رییس ستاد اقامه نماز و احیای زکات کشور گفت: متاسفانه تنها پنج درصد مردم استانهای مختلف کشور زکات پرداخت می کنند.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام 'محسن قرائتی' عصر چهارشنبه در ادامه کنگره ملی برگزیدگان روستایی و عشایری کشور در مشهد با اشاره به اینکه از ابتدای امسال دو هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال زکات در سطح کشور جمع آوری شده، فرهنگ پرداخت زکات در سطح کشور را ضعیف دانست و بر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی بیشتر مردم و واجدین شرایط نسبت به پرداخت این سنت حسنه تاکید کرد.

وی اظهار کرد: مناطق روستایی نباید وابسته به مناطق شهری و دولت باشد بلکه این نقاط با ظرفیتهای بسیار خود باید به تولید کنندگان اصلی کل جامعه تبدیل شوند و مناطق روستایی محور توسعه کشور قرار گیرند.

این مفسر و تحلیل گر قرآن کریم گفت: یکی از راههای مهم توسعه بهینه مناطق روستایی توسعه عبادت و افزایش فعالیتهای فرهنگی مبتنی بر ارزشهای اسلامی است.

وی از فعالان فرهنگی مناطق روستایی و عشایری خواست که با ارتباط بیشتر با علماء و اسلام شناسان برای رفع شبهات دینی و معرفتی خود و مردم این مناطق گام بردارند.

سومین کنگره ملی برگزیدگان فرهنگی مناطق روستایی و عشایری کشور با اهداف شناخت قابلیتها، توانمند سازی و ارتقای کانونهای فرهنگی و هنری و فعالان این بخش در مناطق روستایی، شبکه سازی، الگو قراردادن و بازخوانی نقش و جایگاه مساجد در این روستاها، توسعه فعالیتها و جلب توجه بیشتر مسوولین به تنگناهای این مناطق بیست و ششم لغایت بیست و نهم شهریورماه جاری در مشهد در حال برگزاری است.

این کنگره با حضور ۷۰۰ نفر از برگزیدگان و نخبگان روستایی و عشایری کشور در رشته ها و بخشهای گوناگون فرهنگی برگزار می شود و در حاشیه برگزاری آن نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندی های اعضای کانونهای فرهنگی و هنری روستایی برپا می شود و مشکلات فرهنگی این مناطق نیز در کارگروه های تخصصی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

هم اکنون از مجموع حدود ۱۹ هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد کشور، بیش از هشت هزار و ۵۰۰ کانون در مناطق روستایی دایر است.
 
م.ر
۱۳۹۳-۰۶-۲۷ ۰۱:۲۸:۰۷
آخه این مالیات های رنگارنگ دیگه چیزی واسه زکات و خمس می زاره (2380209) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۷ ۰۱:۳۷:۴۸
5 درصد خیلی خوش بینانه است. ولی اطمینان دارم که اکثر مردم زکات فطریه را می دهند. خمس که حرفش نزدنی است، زیرا باید چیزی باقی بماند که خمس بر آن تعلق بگیرد. با خرج و برج های امروزه، مردم یک چیزی هم طلبکار هستند. (2380224) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۷ ۰۲:۰۴:۰۴
ابتدا لازم است اطلاع رسانی دقیقی از ماهیت رکات بعمل اید تا مردم بدانند زکات و مصارف آن چیست. تفاوت آن با خمس چیست؟ مالیات ها و عوارض در این میان چه نقشی دارد؟ اگر قرار باشد کسی هم مالیات بدهد و هم عوارض مختلف و هم خمس و هم زکات و در عین حال 80 درصد منابع کشور در دست دولت باشد بدیهی است مردم سر در گم می شوند که برای چه هریک از موارد فوق را باید ادا کنند. در صدر اسلام مالیات همان زکات بود و چیز دیگری وجود نداشت. پس لازم است یک تجمیع کلی و اساسی بین همه این موارد بعمل آید. اگر مردم درک کنند برای چه باید بخشی از ثروت خودرا بدهند و تعارض هم با موارد دیگر وجود نداشته باشد با طیب خاطر پرداخت می کنند. (2380241) (alef-10)
 
سادات
۱۳۹۳-۰۶-۲۷ ۰۳:۵۵:۳۱
بعضیها ندارند بدن یک عده هم با این وضع اختلاس و فساد مالی میگن چرا ما هزینه کنیم و زکاتی که میدیم آیا به دست مستمند میرسه یا سر از جاهای دیگه در میاره (2380263) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۷ ۰۶:۵۷:۱۶
وقتی دولت اسلامی مالیات بگیرد مردم مسلمان هم نباید زکات بدهند. غیر از این مگر؟ (2380274) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۷ ۰۷:۲۱:۵۷
اين مردم كه بيشتر از زكات مي پردازند.
هزينه گمرگ
انواع و اقسام ماليات (( اين ماليات اگر شرعا درست مصرف شود ايا جاي زكات را نمي گيرد؟)
خمس
ايا وقتي خمس داد زكات هم بدهيم چگونه ؟ راهنمايي بفرماييد. (2380280) (alef-10)