نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241914
وزیرکشور: کشور در تاراج زمین خوارهاست
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۲
وزیر کشور گفت: وضعیت زمین خواری به نحوی است که باید گفت کشور به تاراج زمین خوارها رفته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه شورای جلسه بررسی وضعیت پدیده زمین خواری در پاسخ به پرسش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تخریب هتل آرینا در انتظار حکم قضایی است.

وی افزود: وضعیت زمین خواری در کشور به نحوی است که می توان عنوان کرد که کشور (سکونتگاه ها، زمین های کشاورزی و منابع طبیعی) به تاراج زمین خوارها رفته است. وزیر کشور در مورد آخرین وضعیت برخورد با زمین خواری ها در تهران گفت: تاکنون ۲ هزار تخریب داشته ایم. رحمانی فضلی همچنین اظهار داشت: ساختمانهایی با مساحت بالای ۷ هزار متر باید تخریب شوند.

وی افزود: جلسه امروز به دنبال جلسه مبارزه با مفاسد با موضوع زمین خواری در ۳ حوزه ساخت و ساز غیرمجاز، تغییر کاربری و موضوع تصرفات غیرقانونی برگزار شد. گزارش‌های ستاد مبارزه با زمین خواری، گزارش‌های جهاد کشاورزی، مسکن و شهرسازی و وزارت کشور نشان دهنده تصرفات غیرقابل در زمین‌های خوب به ویژه در مناطق ۳ استان شمالی(گلستان، مازندران، گیلان) تهران، البرز، اصفهان و قزوین است که موجب نگرانی زیادی شده است.

رحمانی فضلی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد تا تعیین تکلیف نهایی و تصمیم‌گیری جامع وزارت کشور جلسه‌ای را با حضور مسئولان مربوطه اعم از دستگاه‌های اجرایی، قضایی و نیروی انتظامی بر قرار کند و در کوتاه مدت اقدامی صورت بگیرد که بازدارندگی پیشگیری و برخورد با متجاوزان در رابطه با زمین خواری در همین زمان کوتاه انجام شود.

وزیر کشور با اشاره به ستاد ویژه مبارزه با زمین‌خواری در استانداری‌ها افزود: استان‌ها به صورت جدی با موضوع زمین خواری برخورد می‌کنند در تهران هم مهمترین اقدام این بود که ظرف یک سال گذشته حدود ۲هزار واحد تخریب شده است.

وی اضافه کرد: استاندار مازندران اعلام کرد که ساخت و ساز خارج از حریم در این استان به حداکثر ۱۰ درصد رسیده به این معنا که ۹۰ درصد با زمین خواری مقابله شده و این آمار مناسبی است، همچنین در استان های گیلان، گلستان و البرز هم گزارش مشابهی در این زمینه وجود داشت.
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۵:۵۳:۵۲
نفت و گاز و بخشيديم به قطر و روسيه و چند كشور ديگر
در امدهاي نفتي و غير نفتي را داديم دست دلالها و رانت خواران .
بانكها و شركتهاي مهم دست عده اي خاص است .
جنگلها را داديم دست عده اي تا صادرش كنند .
زمينها را داديم دست زمين خواران .
گويا قرار است مردم اين بدهكاران هميشگي از منابع ملي بي نصيب باشند . (2378275) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۸:۰۲:۰۴
در استان گلستان بویژه شهر گرگان جنگلهای ناهارخوران روستای زیارت روستای توشن و ادامه آن تا مینودشت بیشتر جنگلها را یک سری از کسانیکه به نوعی با دست اندرکاران دولتی و قوه قضاییه در ارتباطند نابود کردند با اینکه هرساله رهبری بزرگوار انقلاب در باره دست اندازی آدمهای فرصت طلب هشدار می دهند متاسفانه همانطوریکه روشنه هیچ برخوردی با این افراد متجاوز نمی شود زیرا اگر بخواهند برخوردبکنند پای خود دولتیها و دادگاههای ما هم گیره و خود آنها هم در این ویرانی جنگلها سهیم هستند من نمی دانم چگونه اینها رفتند توی جنگلها سند گرفتند روشنه که با مسولین دست به دست هم دادند و در سود این خرابکاری شریکند جنگلهای بالای سرعلی آباد جاده توسکاستان که درختان اورس هستند و آنهارا نمی توان دوباره کاشت به آتش کشیدند و در کنارش بالای کوه یکسری از افراد با نفوذ رفتند توی منابع طبیعی دیوارکشیدند و زمین کوهها را گرفتند آنهم کنار جاده و درختان نزدیک آنجارا هم آتش زدند که آرام آرام آنجاها را هم بگیرند به گمان من در این زمینه هم باید مردم بصورت خودجوش همانگونه که انقلاب کردیم برویم و به این دست اندازیها خاتم بدهیم زیرا دولتیها که قصد برخورد ندارند همانطوریکه گفتم در سمت راست جاده سرعلی آباد گرگان به سمت شاهرود نرسیده به روستای چهارباغ را چند نفر آدم مسول دست اندرکار منابع طبیعی را خراب کردند و با گرفتن سند دامنه کوه را گرفتند و درختان پایینتر آنجا نزدیک جاده را به آتش کشیدند تا این زمینها را هم بگیرند و من هنوز نشنیدم که با این افراد سود جو متجاوز برخورد بشه هر روز توی خبرها می گویند فلان سد خشک شد فلان رودخانه خشکید روشنه دیگر هنگامیکه جنگلها را اینچنین بی رحمانه دارند از بین می برند بارندگی هم کم بشه و گرما اینچنین بیداد بکنه و هرسال بدتر از سال پیش بشه پش تا هنوز دیر نشده که نشده خود مردم باید بصورت خودجوش کاری انقلابی بکنند و به حرف رهبری جامه عمل بپوشانیم و نگذاریم بیشتر از این منابع طبیعی نابود بشود (2378536) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۹:۵۹:۱۸
اصلا دلواپس نشید!! (2378740) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.