نظر منتشر شده
۱۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 267772
 
چند تیتر از نشانه های دخالت دولت در انتخابات مجلس
کبری آسوپار؛ 31 فروردین 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۴
"جلسه ی شورای مرکزی حزب کارگزاران با حضور معاون اول رئیس جمهور"؛ همین تیتر برای سردادن مرثیه ی "دخالت دولت در انتخابات" کفایت می کند، حتی اگر نخواهید از عبارت تندتر "مهندسی انتخابات" برای صراحت بخشی بیشتر به نوشته تان استفاده کنید. همین تیتر کفایت می کند که بپرسیم چرا دومین شخص دولت پس از رییس جمهور پا در میدان جناحی انتخابات نهاده و می کوشد هرطور شده، مجلس را با دولت از بعد سمت و سوی سیاسی یکدست کند؟

اسحاق جهانگیری رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران هست؛ یقیناً او حق دارد تعلقات جناحی داشته باشد و نمی توان او را از فعالیت سیاسی و حزبی منع کرد. اما آیا مجری انتخابات می تواند این قدر به صراحت حامی انتخاباتی یک حزب باشد؟ به نظر می رسد همان ایراد وارد شده به عضو شورای نگهبان در انتخابات ۸۸، اینک به منتقدان دولتیِ دولت سابق وارد است. آسیب های ورود ناظران و مجریان انتخابات به فضای جناحی انتخابات آنقدر هست که آنان را به دوری داوطلبانه از فعالیت های حزبی پس از برعهده گرفتن مسئولیت اجرایی یا نظارتی وادارد. اولین ایراد همین متهم شدن دولت به دخالت در انتخابات و مهندسی آن است و همین، کم ایرادی نیست.

اگر ماجرا همان تیتر اول بود، می شد با توجه به سمت رسمی جهانگیری در حزب کارگزاران، آن را یک جورهایی رفع و رجوع کرد؛ اما داستان به همان تک تیتر "حضور در جلسه ی شورای مرکزی" منتهی نمی شود. اسحاق جهانگیری در این جلسه تمام قد از حضور انتخاباتی کارگزارانی ها دفاع می کند و برای حزب متبوع خود نسخه های انتخاباتی می نویسد تا مباد مجلسی شکل بگیرد که مورد پسند نیست. او می گوید که «کارگزاران تا پیش از این تلاش می‌کرد که نقش میانجی را در معادلات سیاسی ایفا کند. به نظر می‌رسد کارگزاران امسال باید این نقش را بیش از پیش ایفا کند، زیرا امسال سال انتخابات است، اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار دولت ناتمام خواهد بود.» و در ادامه پس از تشریح همگرایی اصلاح طلبان در سال ۹۲ و انصراف عارف، اضافه می کند که «اکنون نیز نیاز به این کار داریم. باید به یک همگرایی بین اصلاح طلبان معتدل و اصولگرایان اصیل اندیشید. باید به‌دنبال یک مجلس معتدل بود. اگر هدف این باشد برای پیدا کردن کاندیداها به مشکل برنمی‌خوریم. به همین دلیل می‌گویم که نقش کارگزاران مهم و مؤثر است. نباید گذاشت زاویه‌ای به وجود بیاید.»

اسحاق جهانگیری چنان استراتژی انتخاباتی برای یک حزب سیاسی می چیند که به نظر می رسد او قبل از ورود به جلسه، عنوان مهم «معاون اول رئیس جمهور» را پشت در گذاشته و با فراموشی نقش مهمش در اجرای انتخابات مجلس دهم، صرفاً خود را رئیس شورای مرکزی یک حزب دانسته است. شاید هم معاون اول رئیس دولت یازدهم مثل رئیس دولت دهم این یک روز را برای کار انتخاباتی از دولت مرخصی گرفته باشد! سال ۹۲ وقتی موج اعتراضات به محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور وقت برای همراهی اسفندیار رحیم مشایی در وزارت کشور و برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری بالا گرفت، در توجیهی عجیب گفته شد که رئیس جمهور این یک روز را مرخصی گرفته است! انگار که مقام و شخصیت حقوقی افراد با مرخصی، از آنان سلب می شود!

و اما مهم ترین تیتری که دولت باید برای آن حتماً پاسخگو باشد، «برگزاری جلسه ی حزبی و انتخاباتی حزب کارگزاران در مجموعه ی دولتی کاخ سعدآباد» است. یعنی امکانات دولتی در اختیار حزب کارگزاران که جمعی از اعضای دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی در ایام صدارتشان آن را تاسیس کرده اند، قرار می گیرد تا جلسه ی انتخاباتی حزب را برگزار کنند. این اتفاق عجیب و این تخلف قانونی جای هیچ توجیهی ندارد و میان این همه تیترهای شبهه ناک از دخالت دولت در انتخابات، وقتی اسحاق جهانگیری در همان جلسه از نگرانی برای مدیریت انتخابات و رد صلاحیت ها می گوید؛ وقتی از برخی ها می گوید که منافع حزبی و شخصی را بر منافع ملی ترجیح می دهند و وقتی سر انجام یادش می آید که معاون اول رئیس جمهور است و در مورد مذاکرات هسته ای و سیاست های اقتصادی دولت و توافق مهم نفتی با روسیه و قطع یارانه ها سخن می گوید، فقط می توان لبخندی تلخ بر لب آورد.

و نهایت اینکه اسحاق جهانگیری انتهای صحبت هایش آمیختگی تصمیمات دولت در سال جاری را با انتخابات مجلس دهم به همین صراحت بیان می کند و دیگر جایی برای هیچ حرفی نمی گذارد: «الآن برخی بحث حذف یارانه اقشار پردرآمد را مطرح می‌کنند و برخی حذف کل یارانه‌ها را مطرح می‌کنند. گروهی هم می‌گویند که در سال انتخابات نباید دست به ریسک زد.»

شبهه ی ورود دولت به انتخابات مجلس، اکنون شکل نگرفته و خیلی پیش تر نیز برخی سخنان دولتمردان روحانی، این نگرانی را ایجاد کرده بود. نخستين دولتمردي كه رسماً از تلاش‌هاي دولت براي كسب كرسي‌هاي مجلس دهم پرده برداشت، حجت‌الاسلام علي يونسي دستيار ويژه رئيس‌جمهور بود. او در سفر به سيستان و بلوچستان در جمع اعضاي ستاد انتخاباتي حسن روحاني گفته بود که: «ستادهاي انتخاباتي حسن روحاني بعد از انتخابات رياست‌جمهوري راكد شده است؛ اين به زيان دولت است. ستادهاي انتخاباتي دكتر روحاني در زمان انتخابات رياست‌جمهوري نه ‌تنها بايد منسجم باشند بلكه از هم‌اكنون براي انتخابات بعدي مجلس فعاليت خود را آغاز كنند.» قبل تر هم تعدادی از وزرای روحانی در همایش انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه حاضر شده بودند.

و البته خود رئیس جمهور نیز از این لیست خارج نیست؛ او در پیامش به مناسبت آغاز سال ۹۴ می گوید که « دست به دست هم دهیم، مجلسی را بسازیم که شایسته این ملت بزرگ ایران است و مجلس خبرگانی را بوجود آوریم که ثبات بیشتر برای کشور و آرامش بیشتر برای افکار عمومی جامعه ما بوجود آورد و این کار با همکاری یکدیگر امکان‌پذیر است.»

*****
شهریور ۹۳ زمانی که به مناسبت هفته ی دولت اعضای کابینه و رئیس جمهور به دیدار رهبر انقلاب رفته بودند، ایشان در توصیه‌ی سوم خود، دولت‌مردان را به پرهیز از دوقطبی کردن جامعه با شعارها و دعواهای سیاسی سفارش کردند و گفتند: جناح‌بندی‌های سیاسی اشکالی ندارد، اما نباید جامعه را به دو قطب تبدیل کرد، زیرا این کار موجب دل‌زدگی و خستگی مردم و شکننده‌شدن محیط جامعه می‌شود.
چهارمین توصیه‌ی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عبور دولت از جناح‌بندی‌ها در مسائل سیاسی بود که ایشان تأکید کردند: علائق اعضای دولت به برخی جناح‌های سیاسی اشکالی ندارد، اما دولت و اعضای آن نباید اسیر جناح‌بندی‌ها شوند.
 
خلاق
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۰۸:۱۴
شما مسئولین آنقدر به فکر حزب و قدرت هستید و مردم را فراموش کردید ولی بدانید مردم هم با این عملکرد شما دلسرد شده اند . (2835651) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۹:۳۶
فکر می کردیم دولت قبل قانون گریز است. (2836098) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۰۰:۲۷
خب درست فکر میکردید علاوه بر قانون گریزی مسیر اشتباه اقتصادی رو هم در پیش گرفته بود و کشور را علاوه بر تحریمها وارد رکود تورمی کرد
اما در مورد این دولت:
مخالفان دولت تریبون زیاد دارن و خطاهای کوچک دولت را بزرگنمایی میکنند چون قدرت را به طرز بسیار بدی از دست داده اند دنبال تخریب دولت برای رای اوردن در دوره های بعد هستند (2836201) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۱۰:۵۴
موافم (2836232) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۱:۵۴:۰۸
این و نگی چی بگی ....روزنامه های زنجیره ای دست منتقدان لست؟؟؟ (2837011) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۱۳:۳۷
فقط یک سوال دارم، آیا جلسات آیات کرام، یزدی و موحدی کرمانی به عنوان رئیس مجلس خبرگان و امام جمعه تهران، برای وحدت اصولگرایان، یا مدیریت وحدت اصولگرایان توسط رئیس ستاد سیاستگذاری ائمه جمعه؛ ورود به انتخابات و دوقطبی کردن جامعه نیست؟؟
کاش کمی منصف باشیم و کور خود و بینای دیگران نباشیم
اگر ورود به انتخابات توسط نهادهای حاکمیتی بد است پس اول اصول گرایان از خود شروع کنند. (2836525) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۱۷:۵۶:۰۰
کجای قانون گفته اعضای دولت حق عضویت در حزب خود و فعالیت را ندارند؟
نویسنده محترم! لطفا آدرس غلط ندهید.
دولت باید از حزب بیاید و باید مطابق برنامه های ارائه شده حزب خود فعالیت نماید و همچنین به حزب در درجه اول و بعد به همه مردم پاسخگو باشد.
این به صلاح مملکت است.
البته مجری انتخابات یعنی وزارت کشور و اعضایش نباید جانبداری از حزب خاصی بکنند، نه آنکه همه اعضای دولت از هرگونه فعالیت سیاسی جناحی ممنوع باشند.
خوشتان بیاید یا نیاید، تاریخ اینگونه نوشت: دولت اصولگرای احمدی نژاد، دولت میانه روی روحانی با خواستگاه اصلاح طلبی.
لطفا بچه بازی و جر زنی سیاسی را کنار بگذارید. در یک فضای سالم خود را به جامعه ایران عرضه کنید. این رأی مردم است که معین میکند چه کسی در کجا به آنها خدمت کند. (2838872) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۲:۵۰:۲۷
الان چه فرقی کرد با دولت قبلی؟؟ لابد قراره به نماینده های مورد نظر دولت هم برای تبلیغات وام داده بشود اونم بلا عوض (2837135) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۶:۴۶:۰۸
آیا اقایان موحدی کرمانی و یزدی نقش اجرایی در انتخابات دارن؟؟؟؟؟؟ (2837430) (alef-17)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۹:۳۵:۵۵
شما هم اجاره یک محل دولتی را برای جلسه خود بدهید و جلسه برگزار کنید تا بجای سالنهای خصوصی سالن دولتی سود ببرد. کاش سایت الف منصف بود و می نوشت چقدر بابت اجاره 3 ساعته سالن پرداخت شده است . و می نوشت چرا از دفتر اتومبیلرانی فارس بدون هیچ پرداختی برای جلسات انتخاباتی استفاده می شود. (2837654) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۰۸:۴۸
روحانی نژاد!

دولتی که معترض دولت قبل هست؛ اما همان کارها را انجام می دهد. (2835652) (alef-17)
 
سعید ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۳۰:۴۵
به نظر من هیچ ایرادی ندارد که دولت تعلقات حزبی داشته باشد اصلا دولت باید کاملا وابسته به احزاب باشد تا آش شله قلم‌کار نباشد هر حزبی و جناحی اصول و دیدگاه های خاص خودش را دارد و مردم باید بدانند به چه دولتی رای می دهند باید مشی حزبی و جناحی دولت کاملا روشن باشد از نقاط قوت دولت است که بر آمده از احزاب باشد ولی شورای نگهبان یک نهاد کاملا فراجناحی باید باشد چرا که ناظر است و باید صحت و سقم یک انتخابات را ارزیابی کند چنین نهادی بایستی کاملا بی طرف باشد و علقه های سیاسب آن باید کاملا پوشیده و ناپیدا برای مردم باشد نه اینکه بلند گو به دست بگیرد و برای یک کاندیدا یا یک جناح تبلیغات کند (2836103) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۵۷:۵۴
جناحی بودن دولت ایرادی ندارد؛ اما نه دولت کسی که با شناسنامه ی مستقل آمد تو انتخابات. روحانی بارها تاکید کرد من مستقل هستم.
ضمن اینکه حتی دولت جناحی هم حق نداره از امکانات دولتی برای جناح خودش استفاده کنه. امکانات دولتی برای همه ی مردم با هر سلیقه ی سیاسی هست. (2836192) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۲۹:۵۰
روحانی هیچوقت نگفته من مستقل هستم بلکه گفته من معتدل هستم (2836567) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۱:۲۰:۱۱
روحانی در جمع خبرنگاران: اگر کاندیدا شوم، مستقل می‌آیم

http://isna.ir/fa/news/91110503106/%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%85

حسن روحانی: رئیس جمهوری باید مسئولیت را به عهده بگیرد که ملی باشد نه حزبی؛ مستقل ، معتدل ، کارآمد، بین الملل نگر، برنامه محور ، مشورت پذیر و مسئولیت پذیر و پاسخگو باشد.

http://www.mehrnews.com/news/2030675/%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%AA%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%85

محمدرضا عارف: آقای روحانی مستقل آمده است

http://www.mehrnews.com/news/2072173/%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B9-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%DA%A9%D8%B0%DB%8C%D8%A8-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84-%D8%A2%D9%85%D8%AF%D9%87

(2837350) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۰۱:۳۳
عزیز من دولت خودش از یک حزب یا یک تفکر اومده و طبیعیه که از اون حزبش هم حمایت کنه همه جای دنیا همینطوریه نهایتا هم مردم رای میدهند
پخش سیب زمینی و یارانه و سهام عدالت و..اینها تخلفه نه کارهای جهانگیری و.. (2836203) (alef-17)
 
تک رای
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۱۶:۳۹
هرچه می خواهید جلزو پلز کنید اگر مردم رای ندهند مفتتان گران است پس مواظب اعمالتان باشید (2836241) (alef-13)
 
ننه
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۳۵:۱۲
کاش سایت منفی دادش .بارون منفی بهت میبارید. (2836290) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۲۹:۰۴
دولتی که حزب و مرام و جهت گیری خاص سیاسی و اقتصادی و فرهنگی نداشته باشد معلوم نیست چیست می شود همان دولتهای دهم و نهم که مانند هندوانه سربسته همه را مدام سورپرایز می کرد و الان همه از آن تبری می جویند این استدلال کاملا غلط و اشتباهی است که دولت نباید از هیچ حزب و جناحی باشد. (2836563) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۶:۴۴:۰۹
روحانی بارها و بارها قبل انتخابات تاکید کرد که مستقل به میدان انتخابات آمده است. البته حرفای قبل انتخاباتی ایشون رو گویا نباید زیاد جدی گرفت، مثل وعده ی رفع حصر... (2837429) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۱۲:۴۱
قطعا" شورای محترم نگهبان به وظیفه قانونی خود در زمان انتخابات عمل خواهد کرد. (2835657) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۳۸:۵۷
منظورتون دوپینگ برای جناح اقتدارگرا اصولگرا و رد صلاحیت اصلاح طلبان است دیگه. (2835930) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۱۶:۳۵
رد صلاحیت اصلاحطلبان نه ، رد صلاحیت فتنه گران .

یعنی کسانی که قواعد قانونی را رعایت نمی کنند .

در هیچ کجای دنیا کسانی که قوانین یک حکومت را قبول ندارند در ان حکومت به منصبی نمی رسند .

لطفا مظلوم نمایی الکی هم نکنید . (2836032) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۹:۵۰
باز مظلوم نمایی شروع شد ، عزیزم فتنه نمی کردید جلوی رای مردم نمی ایستادید تا رد صلاحیت نشوید . (2836101) (alef-17)
 
یوسف
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۱:۴۳:۴۴
نه اینکه حالا قبل از سال 88 ردصلاحیت گسترده اصلاح‌طلبا نبود..
بهونه قبل 88 چی بود؟ اون موقع هم حتما فتنه پنهان بودن که فقط شورای نگهبان تشخیص میداد.. (2837367) (alef-17)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۳۵:۰۲
نه منظورش جلوگیری از ورود افساد طلبان بر به مجلس است (2836119) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۱۴:۳۸
حالا خوبه چیز خاصی نگفتن دوستان خوف از "مهندسی انتخابات" گرفتن! ( البته سال 88 که میگفتن اصلا مهندسی انتخابات غیر ممکنه! ). گفتن مجلس باید شایسته ی ملت باشه! یعنی شما میگید باید میگفتن نباید شایسته ی ملت باشه؟ و اصلا شما چرا "شایسته" رو مساوی طرفداران دولت در نظر گرفتید؟ شاید خودتون هم میدونید که خیلی از دلواپسان شایستگی نمایندگی رو ندارن! (2836528) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۲:۵۱:۰۳
لابد قراره بهانه کنید بریزید تو خیابان ها.......... (2837137) (alef-17)
 
مهران
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۱۷:۴۱
مجلس خوب یعنی مجلسی که ما را تایید کند؛ منظور دولت یازدهم این است (2835679) (alef-17)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۲۰:۲۵
استاد باهوش و بزرگوار ، شورای نگهبان فراجناحیه چه ربطی به دولتها دارن که اصولا حزبی و جناحی اند ، می خوای دور همی یه چی گفته باشی (2835691) (alef-17)
 
محمدی
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۱:۲۹:۳۳
بله فر اجناحی است:
سخنرانی در امجدیه ، سخنرانی در شهید شیرودی، سخنرانی در بوشهر وسخن رانی در جمع دفاتر شورای نگهبان سراسر کشور در حمایت از کاندیدا خاص در دور قبل بزرگ ترین دلیل تایید فرمایش شماست که شورای محترم نگهبان مستقل است.
اما چرا مردم نمی توانند بپذیرند؟ (2836951) (alef-13)
 
کاظم
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۲۱:۴۴
بالاخره وقتی رئیس دولت دهم یک روز مرخصی گرفت تا شو انتخاباتی برگزار کنه و هیچ برخوردی هم باهاش نشد نتیجش بهتر از این نمیشه ولی باز هم اگه نیروی خیری در مملکت باشه و هم معاون اول رئیس جمهور دولت یازدهم رو تحت پیگرد قرار بده و هم سابقون را قطعا کسی ناراحت نمیشه. (2835696) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۲۴:۲۰
کاخ سعدآباد ملک شخصی دولت یازدهم هست و حزب کارگزاران دیگر؛ نمی دانستید؟ (2835702) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۲۵:۱۲
چرا زمان احمدی نژاد همگی سکوت کرده بودید (2835704) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۳۴:۵۴
فکرمیکنن کسی نمی فهمه. دوتا پارگراف توسایت مینویسن دیگه خداروبنده نیستن و برای مردم میشن خانم معلم. (2835918) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۵۴:۴۴
چی چی سکوت کرده بودید ، بنده که به شخصه خیلی از کار های دکتر احمدی نژاد را قبول دارم شهر ما در زمان احمدی نژاد از روستا به شهر واقعی تبدیل شد تو هر محله ای مکان های ورزشی ایجاد شد . احمدی نژاد هزاران خدمت کرد اما چون مثل مصدق تحریم نفت شد ناکام موند . دلم می خواد اقای احمدی نژاد سکوتش را بشکنه تا لونه موش گرون بشه . (2835977) (alef-17)
 
مهديار
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۴۱:۳۰
برادر عزيز ساخت چند مجموعه ورزشى براى رأى آورى نشانه رييس جمهور خوب بودن نيست!! بايد ببينى چندتا شغل ايجاد شد در كشور چقدر اقتصاد رونق گرفت و ...
مثل مصدق؟!
آقاجان مصدق نفت را ملى كرد احمدى نژاد كارى كرد كه نفتى كه مصدق ملى كرد را نتوانيم بفروشيم!!
تحريم هايى كه شديم و پدراقتصاد ما را درآورد بخاطر سياست هاى احمدى نژاد بود و سخنان بيهوده و پرضررش!!
آخه آدم عاقل ميره سازمان ملل ميگه اسراييل بايد از نقشه جهانى حذف بشه؟!!!
اسراييل دهها ساله بمب اتم داره يكى نتونسته از زير زبونش حرف بكشه بعد آقا صاف صاف رفته تو سازمان ملل ادعاى نابودى كشورها را ميكنه!!
خب نميان بگن تو با چى ميخواى نابود كنى؟!!
آش نخورده دهن سوخته همينه تازه اگه آشى هم زمانى خواستيم بپزيم برادر محمود كارى كرد كل آشپزخونه را پلمب كنن!! (2836142) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۲:۵۳:۰۴
اره راست میگه نشان محبوبیت در دادن سبد کالا ست
در واردات بی رویه از چین است
در نفت 50 دلاری است
در ترک برداشتن تحریم ها ست
در پذیرفتن حق هسته ای است ( اونم دوبار هم ژنو و هم لوزان برای اولین بار پذیرفتن یعنی هر بار جدا جدا ) (2837139) (alef-13)
 
مهديار
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۴۷:۱۸
راه نجات مملكت در پاكسازى مجلس از بعضى جريانات خاص نوظهور، ورود اصلاح طلبان و حفظ اصولگرايان با اصالت هست!
مردم حضور پرشورى خواهندداشت
من كه نهايت تلاشم را براى دعوت مردم به شركت در انتخابات ميكنم چون رأى ندادن به معنى حفظ شرايط ايفناك موجود خواهد بود! (2836158) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۵۶:۳۵
ما به بسیاری از کار های احمدی نژاد افتخار می کنیم و سکوت ان زمان ما نشان از رضایت بود . انقدر گفتید احمدی نژاد بده که خودتونم باور کردید . قضیه ملانصرالدین که دروغ می گفت اونور کوچه اش می دن ، انقدر تکرار کرد تا خودشم باورش شد ظرف برداشت رفت اش بگیره. (2835983) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۱۰:۵۲
دلم برای افتخار می سوزه! (2836231) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۵۶:۵۹
چون خیلی از کاراش قبول داشتیم . (2835985) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۱۷:۱۷
شما چرا الان ساکتید و دفاع می کنید از این حرکات به قول خودتون احمدی نژادی؟؟ (2836035) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۰۷:۵۵
آيا اگر در دولت قبل كارى خلاف صورت گرفته به دولت يازدهم مجوز انجام خلاف را مى دهد؟ (2836218) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۳۴:۲۹
نه دارید اشتباه می کنید یک سری کار ها هستند که برای اقای روحانی عالی است و دقیقا همان کار ها برای اقای احمدی نژاد نشان از افتضاحی است .

دقت کردید انتخابات های 84 و 88 هیچ پیامی نداشتند .

دقت کردید مجلس تا قبل از انتخابات 92 باید جلو دولت 24 ملیونی وایمیستاد اما بعد از ان باید پیام انتخابات 50.5 درصدی را می شنید . (2835727) (alef-17)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۳۶:۰۱
تکبیر (2835920) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۳۷:۳۸
بمیرید از ترس "ما همه با هم هستیم" (2835927) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۱۸:۰۵
ادب مرد به ز دولت اوست . (2836041) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۲:۰۲:۱۰
ادب مرد به زدولت اوست و دروغ ممنوع افتخار من است. اما آرزو دارم هرگز خیانتکاران بر سرنوشت نسل ملت ایران باز حاکم نشوند. یعنی آگاهی هم چشم اسفندیار خودکامگان است. (2837032) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۱:۰۴
والا فکر می کنم شما از 9 دی بیشتر ترسیدید . (2836059) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۷:۵۸:۵۰
اولا اینکه اون 50 درصد درمیان 6تا کاندیدا بود!
در ضمن 19میلیون هم شرکت نکردند نکنه اون 19 میلیون با وجود واجب شرعی بودن رای دادن درانتخابات و درخواستهای مکرر!!! حامیان اصولگرایی بودند (2836491) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۳۵:۴۰
اخ اخ اگه معاون اول احمدی نژاد با این صراحت از یک گروه حمایت می کرد چی میشد . هر روز صبح شب کلی چیز می گفتید اما حالا مطلبی با کلی محافظه کاری زدید . (2835732) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۳۷:۵۴
مجریان و ناظران انتخابات می تونند طرفداری کنند فقط بستگی داره طرفداری کدوم جناح باشه . همین الان ببینید تو نظر ها کلی توجیه می ارن که بله این کار درسته اما اگر همین افراد از جناح مقابل حمایت می کردند دیگه واویلا می شد . (2835740) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۴۱:۴۲
اشتباه می کنید خیلی هم کار درستی کردند چون یک سری کار ها که برای اقای احمدی نژاد گناه غیر قابل بخشش بود همان کار ها برای اقای روحانی گل و بلبل است . همه برابرند بعضی ها برابرترند . (2835749) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۴۹:۳۰
عجب رويي!!من يعني مشايي و مشايي يعني من.! ما فراموش كرديم. آقاي توكلي اجازه نده بچه ها چنين مقالاتي بنويسن سكوت كنين بهتره چون يك سري خاطرات ما مرور مي شه بده براي شما. مي دونم منتشر نميكنين (2835772) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۳۷:۰۶
اینکه الف به این خانم برخلاف گرایش مخاطبانش این فضای کینه ورزی ونفرت پراکنی رومیده جای بسی ابهام وسئوال داره. (2835925) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۴۹:۱۴
خوشم می اد شما اخر ازادی بیانید همین یک نویسنده هم که ذره ای از شما انتقاد می کند را هم می خواهید بیکار کنید . (2835962) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۰۸:۳۷
انتقادبکنند ولی الف هم جسارت انتشارپاسخ راداشته باشد. (2836013) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۱۹:۱۲
الان هر کی مخالف شما بنویسه میشه کینه ورز
خوبه والا
یکی دو کلوم حق میگه شما برچسب بزنید
البته برچسب زدن هم عادتی شده برای شما (2836046) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۹:۰۱:۵۴
الف خودش فکرش و دلواپسی اش شبیه همین خانم هست اما چراغ خاموش حرکت می کنه؟ (2837608) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۹:۰۳:۵۷
خانم آسوریار وقت خواب؟ ظاهرا سالها خوب بودید و تازه بیدار شدید ؟ دم انتخابات؟؟؟ (2837610) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۰۷:۵۶
بهار!! (2836009) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۱۳:۵۵
من توی این یک ماهه داشتم فکر میکردم این خانم با چه مقاله ای برمیگرده مخصوصا که سال حمایت از دولت هم نامگذاری شده ذکر چند نکته را ضروری میدانم
1-مردمی که من میشناسم مصمم شده اند مجلس را از کنترل گروه فعلی دربیاورند
2-دولت هر کاری هم بکند نتیجه شکست کامل اصولگرایان است
3-رد صلاحیتها هم اثری ندارد چون بالاخره عده ای هستند که از فیلتر رد میشوند و اصولگرا نیستند
4-در اون هشت ساله مدام از این جلسات برگزار میشد من نمیدیم شما انتقادی بفرمایید یا از این تیترها بزنید
5- رئیس جمهور گفته مجلسی بوجود بیاوریم که شایسته بسشد این شایسته بودن را ملت تشخیص میدهند شاید ده درصدی شایستگی را در رای دادن به اصولگراها بدانند و..به حرف رئیس جمهور که نیست

در هر حالتی که فکرش را بکنید انتخابات امسال کاملا به زیان اصولگراها خواهد بود جه جهانگیری جلسه برگزار کند چه نکند. (2836027) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۳۳:۰۱
شما یک ماه وقت گذاشتید که فکر کنید این خانم چه مقاله ای می خواد بنویسه !

انقدر انتخابات بوده می گفتن اصولگرایان رای نمی یارن اخرش اوردن این هم انشاالله یکیش می شه . (2836111) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۲۷:۳۶
فکر می کنم ، کلام حضرت آقا، فصل الخطاب است، همدلی وهمزبانی! یعنی مجلسی که چوب لای چرخ دولت نگذارد و دولتی که برخلاف دولت قبل تخلف نداشته باشد.
پس شاهد ورود نمایندگانی خواهیم بود که فارغ از اصولگرا یی و اصلاح طلبی در پیشبرد اهداف انقلاب همگام باشند. (2836272) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۶:۴۹:۱۹
من میگم بعد از اینکه خوب کبری آسوپار رو زدین داغون کردین، همه ی بدوبیراه ها رو بهش دادیم و تلاش کردیم که دهنش بسته بشه و دیگه نگه بالای چشم دولت ابرو هست، بعد همه ی اینها به این موضوع هم فکر بکنیم که چرا باید کاخ سعد آباد در اختیار حزب کارگزاران قرار بگیرد؟ اگر قرار هست این دولت هم مثل دولت قبل کار انتخاباتی بکند، فرقش با دولت قبل چیست؟ (2837431) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۱۲:۲۲:۰۴
اینکه چه کسی انتقاد میکند و هدفش از انتقاد چیست برای من خیلی مهمه وقتی که میبینم هدف طرف از انتقاد تخریبه باهاش همراهی نمیکنم بخصوص که میبینم ده سال قبل از این جریانات زیاد داشتیم ولی جز سکوت چیزی نبود. (2838048) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۵۸:۰۲
تصور نمیکنم دوستان اصولگرا در زمانی که دولت دستشان بود و مرتبا در انتخابات مهندسی صورت میگرفت شکایتی از این موضوع داشتند! دوستان عزیز خیلی نگران نباشند. همچنان شورای نگهبان در اختیارشان است (2835801) (alef-17)
 
محمد رضا پور امینی
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۳:۵۹:۰۵
تعیین این مکان برای جلسه انتخاباتی که مفهوم جانبداری از گروه سیاسی خاص را تداعی میکند در درجه نخست بنحو بارزی قابل انتقاداست (2835809) (alef-17)
 
ابراهیم قنبری
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۰۶:۱۲
به نام خدا
شما اصولگرایان هم اگه تو جلساتتون از ایشون دعوت کنید حتما میاد خدارو چی دیدین شاید نسخشون واستون افاقه کرد. (2835834) (alef-17)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۱۲:۰۱
جالبه زمان انتخاباتی که احمدی نژاد برگزار میکرد، میگفتین اصلا "مهندسی انتخابات" ممکن نیست و دروغه، الان نگران و به عبارتی "دلواپس" شدین (2835857) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۳۹:۳۷
خوب دیگه این مقاله های دلواپسانه واپسگرایانه هم بخشی از مهندسی این دوستان هستش. بورسیه گرفتن که مهندس بشن. (2835933) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۰:۰۲
الان که تو این دوره همه دوستان بورسیه رو هم داریم میبینیم که اوضاعشون چه طوریه (2836051) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۱۹:۵۷
عناد بادولت برای شما تبدیل به عادت شده... این آدم که مطلب رانوشته ازتفرقه افکنی لذت میبرد والف هم عرصه رابرایش فراهم کرده... شب درازاست وقلندربیدار... (2835878) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۲۴:۱۲
کبری خانم صدای خردشدن همفکرانتان درانتخابات به گوش رسیده؟ شما که خوب بلدید تذکرقانونی بدهید دربی قانونی های دولت قبل کجا تشریف داشتید؟ مردم خیلی خیلی ازامثال شما بهتر میفهمند وآدمها رامیشناسند. (2835889) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۱۵:۳۱
سرکار خانم اسوپار من خودم طرفدار تفکرات اصولگرایی بودم اما الان پیشیمانم به نظر من اصولگرایان اینقدر در اون 8 سال خرابکاری کرده اند از تحریمها و اختلاس و فساد مالی و وضعیت بد اقتصادی و...که دیگه محاله در هیچ دوره ای برگردند به نظر من شما تنها کاری که میتوانبید بکنید فرستادن فاتحه است.
این مقالات هم برای اصولگرایان رای نمیاره ملاک کارهایی است که کرده اند که بسیار بد بوده من یادمه دلار 1000 تومن بود و دلار رو دولت خاتمی 900 تومن تحویل این برادرمون داد عاقبت ایشون تا 4000 تومن هم دلار رو بالا برد من به رکود ها و رکود های وحشتناک زیر 5 درصد و تورم های بالا که نگاه میکنم و اسامی افرادی مثل رحیم پور و بابک زنجانی و اعداد نجومی اختلاس و گم شدن پول نفت 140 دلاری و...واقعا عذاب وجدان میگیرم که این چه رایی بود ما به اینها دادیم.کشور را متاسفانه دولت گذشته در بی توجهی ما وارد تحریم های بی سابقه کرد من تا دو سال پیش معنی فصل 7 منشور ملل متحد رو نمیدونستم الان فهمیدم که متاسفانه 6 تا قطعنامه هم علاوه بر این همه خرابکاری اقتصاد برادر قبلی گرفته برای کشور. دوستی برای من توضیح داد که مسکن مهر با چاپ پول بوده و نتیجه اش تورم بوده که قانع شدم و من واقعا حرفی ندارم بگویم امیدوارم دولت فعلی بتونه کشور را از این وضعیت بحرانی خارج کنه به شما هم توصیه میکنم تجدید نظر کنید حتی همین جناح فعلی که دولت دستشه اگر خطا کنه قابل پشتیبانی نیست .این حمایتهای شما را از افرادی که معلوم الحال هستند بنده نمیفهمم برای چیست.سوالی هم که دارم این است که خداوکیلی شما مستقل مینویسید یا از طرف جناح خاصی مقاله منتشر میکنید؟ مدام میبینم دنبال مچ گیری هستید از دولت فعلی اگر دقت بفرمایید امسال از طرف حضرت اقا و رهبر انقلاب سال همدلی با دولت نامگذاری شده این رویه شما برای من سوال برانگیزه امیدوارم تقوی پیشه کنید و این نوع تفکرات ضد دولت را کنار بگذارید. (2836238) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۱۵:۲۷
شما نگران اصولگرایی نباش
مطمئنم که تو عمرت اصولگرا نبودی . چون یه اصولگرا واقعی تو کامنت حدود 16 خطه فقط از قیمت خیار و گوجه دم نمی زنه خیلی مسائل مهمتر از خیار و گوجه هم وجو داره . (2836529) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۹:۱۷:۲۷
راست میگید، شما فقط در مواردی که قابل اندازه گیری نیست موفقید، یعنی در مسایلی که فقط شعار هستند. (2836694) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۲۶:۱۳
نویسنده محترم با توجه به آبشخور فکری و سوابق قلم فرسایی که دارند باید یک تصمیم کبری ! بگیرند و آنهم دست به قلم نشدن در امور سیاسی است . (2835898) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۴۳:۱۷
کاملا موافقم و امیدوارم معضل بیکاری حل بشه تا کبری خانم روزی حلال تری بدست بیارن. (2835941) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۱:۴۲
وقتی مخاطبان رسانه بادیدن اسم نویسنده ازخواندن مطلب احساس بی نیازی به "کشف نظر" کنند زمان سقوط یک نویسنده فرارسیده ورسانه درحال "زیان" دهی است. (2836062) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۵۳:۲۶
احسنت!
اصلا نمیدونم چکارست که انقدر استدلالات ابکیش منتشر میشه؟ (2836177) (alef-17)
 
آزاده
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۴۰:۲۰
من نمیفهمم چه طور از برگزاری جلسه و یا دیدار با یه نفر میخاید به نتیجه مهندسی انتخابات برسید! یعنی احزاب از یک سال پیش از انتخابات نباید با هیچ یک از مسئولین دیدار کنن؟ یعنی اگه الان اعضای جامعتین با رهبری دیدار کنن یا در مورد گفتگو در برخی مسائل با ایشون گفتگو داشته باشن باید گفت رهبری دارن در انتخابات دخالت میکنن؟! زشته باور کنین! نگین این حرفا رو!! (2835934) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۲۱:۲۰
ترس از شکست از یکسال قبل انتخابات دوستان رو فراگرفته بعد دو ماه مقاله نداده اند نشستن سخنرانی های سال نو رئیس جمهور را هم نگاه کرده اند البته با لنز منفی و با بدبینی که ببینن چه نکته ای میتونن پیدا کنن سال هم سال همدلی و همزبانی بوده بعد دو ماه ترس خودشون رو از شکست اینجوری بروز دادن
شما با دید منفی به زندگی نگاه کنی کلی ایراد مبیتونی پیدا کنی این عزیزان زمان احمدی نژاد با لنز عاشقانه به طرف نگاه میکردن هر حرف بدی و هر کار رئیس دولت قبل هم براشون جذاب می امد حالا این دولت اومده سر کار لنز رو عوض کردن دیگه از دکمه استین دکتر ظریف بگیر که میگن چرا لباست گرونه و چرا با کری قدم زدی تا حرفهای رئیس جمهور مدام ایراد میگیرن
چرا؟ چون لنز روی چشم منفیه هر کاری هم دولت بکنه برای دوستان منفی محسوب میشه البته رسالتی هم از طرف جبهه پابداری روی دوش عزیزان گذاشته شده که ناچارند این تفکرات را داشته باشند یبار هم نمیان از مردم توی خیابون بپرسند که نظرتون چیه فقط دارن مقاله تایپ میکنند و... (2836254) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۴۵:۵۲
این دولت هرچه هم تلاش کند دولت و مجلس اقلیت خواهد بود
سال 96 هم انشالله بهار بر میگرده (2835949) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۱۰:۵۵
باش تادولت صبحت بدمد! (2836019) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۵۰:۰۸
این مطلب چرندیات پر از عقده و کینه بود (2835965) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۰:۲۸
مطلب شما هم چرندیات پر از عقده بود (2836055) (alef-17)
 
feri
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۵۰:۱۳
آیا عضویت یا فعالیت در حزب برای کارمندان دولت ممنوع برای مدیران دولت آزاد است.؟!!
هیچکس نیست به این آقایان برگزار کننده جلسه حزبی در مکان دولتی و استفاده غیر شرعی از امکانات دولتی هشدار دهد و حساب کشی کند؟؟!!!
معلوم شد اعتدال یعنی سوء استفاده از امکانات دولتی به نفع یک باند!! (2835966) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۴۱:۳۶
هیچ کس نبود به حیف و میل کردن بیت المال و تبلیغات برای دور بعدی انتخابات در سفرهای استانی احمدی نژاد اعتراض کند؟ (2836301) (alef-11)
 
کاوه ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۴:۵۵:۲۳
در این سیستم پاکترین دولت هم نمیتوان بدون شایبه در انتخابات عمل کند.به نظر بنده با وضع موجود بهترین راه تشکیل نهادی فراجناحی و مستقل به عنوان مجری انتخابات که بتواند بدون دخالت هیچ نهادی انتخابات را اجرا کند.ضمنا چنین رفتاری از دولت فعلی در قبال دولت قبلی قابل قیاس نیست.رییس دولت قبلی با هواپیمای دولتی تمام ایران را در چند ساعت دور میزند و از همه امکانات دولتی جهت جلب آرا مردم استفاده میگردند و این تازه یکی از اقدامات دولت قبل بود..... (2835979) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۰۷:۴۵
روحانی و ظریف فوق العاده اند! (2836008) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۱۷:۲۵
اي كاش نصف حساسيتي كه شما نسبت به دولت هاي رقيب داريد نسبت به شورانگهبان ، سپاه و ... داشتيد و دخالتهاي انها را محكوم مي كرديد (2836037) (alef-17)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۰:۰۳
سلام
در برنامه شاهد عینی جناب آقای بشارتی وزیر کشور دولت سازندگی بسیار زیبا گفت...."در جناح راست حیایی وجود دارد که در چپ نیست"...و همچنین جناح راست برای انقلاب مانند قضاوت درباره مادر واقعی فرزند.....خوشبختانه جناح اصولگرا بسیار در این مسایل خوب برخورد داره....مثل انتخابات مجلس سال 78 که در دولت اصلاحات چنان کاری شد کارستون که حتی آرای جناب حداد عادل در صندوقی که خود رای داده بود صفر شده بود! اون زمان یاد مدرس افتادم و رضاخان....اما هم جناحیان آقای حداد به خاطر انقلاب از حق خود گذشتند و سطل آتش نزدن....
امروز هم همان تفکر آمده با اسم اعتدال....خدا به فریاد برسه....البته به جناح اصولگرا اعتماد دارم که مانند مادر واقعی برای انقلاب کارهایی نمی کنند دشمن شاد کن....ان شالله
امیدوارم الف این نظر من رو هم که خالی از نشر اکاذیب و توهین هست بذاره....خیلی نظر گذاشتم اما.... (2836052) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۱۰:۲۳
الان شما با این استدلال مثلا جذب حداکثری ودفع حداقلی کردی مومن؟ حرفهائی بزنید که بشه دفاع کرد. (2836229) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۱:۵۶
در دولت های قبل در مواردی برخی افراد از طیف مخالف همین حرفهای خانم آسورپار را گفتند ولی بلافاصله متهم به برنامه داشتن برای تشکیک در انتخابات شدند آن زمان طیف ایشان معتقد بودند با وجود شورای نگهبان مهندسی انتخابات ممکن نیست. (2836063) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۴:۱۰
چندي پيش اوبا ما در كسوت رياست جمهوري امريكا از نامزدي هيلاري كلينتون در انتخابات آينده امريكا دفاع كرد
آنها كه بيش از ما از جايگاه احزاب آگاه اند اين كار را كردند اين مسئله براي شما مضموم است آن هم نه به واسطه آگاهي بلكه به دليل تحجر شماست (2836069) (alef-17)
 
نوری
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۲۸:۱۳
بابا همین که فضای نقد و انتقاد و رسانه انقدر باز شده که ما می شینیم با خیال راحت کامنت می دیم، یه سری ها هم مثل این خانم از این فضا سوء استفاده می کنند ( حداقل نسبت دوره های قبل ) باید واقعا ممنون این دولت روشنفکر و شجاع باشیم! همیشه گفتن طلا که پاکه، چه منتش به خاکه! (2836089) (alef-17)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۴۴:۴۶
ببخشید حرف رییس جمهور کجاش نشان دهنده دخالت انتخاباتیه. الان دیگه میخایید مو رو از ماست بکشید بیرون اما زمان احمدی نژاد همه خواب بودید؟! وقتی ناظر و دبیر شورای نگهبان خودش از یک طرف طرفداری میکنه اشکالی نداره اما رییس جمهور میگه مجلس باید شایسته ملت باشه حرفش شبهه داره؟! (2836153) (alef-17)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۵۲:۱۱
چرا اینها را در زمان محمود نمی گفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2836173) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۱۲:۱۶:۵۲
زمان ایشان موقع به به و جه جه بود (2838030) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۱۷:۴۹
آقا بیاید یکبار برای همیشه تکلیف خودتون(شما به اصطلاح اصلاح طلبان را میگیم) با احمدی نژاد و کارهای اون روشن کنید

احمدی نژاد بد بود ؟ درست

فرا قانونی کار میکرد؟ درست

قانون گریزی میکرد؟ درست

مملکت را خراب کرد؟ درست
اصلا هر چیزی که شما بر علیه احمدی نژاد تو بوق و کرنا کردید و چند سال داد زدید درسته
ولی الان دیگه اون دوران گذشته
قرار شد شما بیاید و اعتدال بیارید و در چارچوب قانون کار کنید و تمام اشتباهات اون چند سال را جبران کنید و راه و رسم مملکت داری را به بقیه هم یاد بدید

اما متاسفانه داریم میبینم که تو این کمتر از دوسال شما نه تنها از اون هشت سال بهتر نبودید بلکه در بعضی موارد بد تر هم هستید
هر جا هم که کم میادید داد میزنید احمدی نژاد هم همین کار را کرد
پس چون احمدی نژاد هر کاری کرده شما هم میتونید همون کار را انجام بدبید
پس وعده های انتخاباتی تون چی شد
س سیاه نمایی اون هشت سال چی شد
شما هم که دارید همون راه را میرید
نه برادر جان اون پنجاه و نیم درصدی که به شما رای دادند برای این نبود که راه اشتباه قبلی ها را ادامه بدید
وگرنه اگر میدونستند شما هم از همون قماش هستید نتیجه انتخابات چیز دیگه ای می شد
الف پخش کن (2836244) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۲۶:۴۷
والا به این سادگی ها نیست خرابکاری احمدی نژاد با 2 سال و 8 سال و 10 سال جبران نمیشه..الان گاها" بعضی از حکومتیها بسیاری از مشکلات کشور رو به جنگ با عراق و حتی به دوران رژیم قبل نسبت میدهند! چگونه انتظار دارین خسارت ناشی از 8 سال حاکمیت احمدی نژادی که کمتر ازجنگ نبود ظرف 2 سال بهبود یابد؟!؟ (2836560) (alef-3)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۱۲:۰۸:۴۲
قول می دهید بعداز 16سال همه چیزرا درست کنید ؟ یا دائمی را طلب دارید؟ (2838003) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۴۲:۲۱
70 درصد نماینده های کنونی مجلس در انتخابات مهندسی شده دولت قبل وارد مجلس شدند . پس چرا اون موقع یادتون نبود امتخابات مهندسی شده (2836305) (alef-11)
 
w
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۷:۱۸:۳۹
خب دوست دارین همین نماینده ها بازم انتخاب شن؟ آره دوست دارین؟
نماینده هایی که وزیر ارتباطات رو بخاطر افزایش پهنای اینترنت داشتن استیضاح میکردن (2836408) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۷:۲۱:۴۱
سلام به نظر میرسد دولت و مجلس باید یکی باشند منظور اینکه از یک جناح و حزب قوه مجریه و مقننه را مدیریت کنند زیرا بهتر میشود کارها را پیش برد و کسی نیست که چوب لای چرخ دیگری بگذارد . (2836417) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۷:۳۸:۵۵
کاش در دولت قبلی هم که صدا و سیما علنا به نفع یک کاندیدا وارد انتخابات شده بود این حساسیتها وجود داشت. (2836446) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۲۴:۳۰
مگر جلسات گروههای سیاسی دیگه کجا برگزار میشه. تو خونه ؟ یا تو سینماهای خصوصی. (2836555) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۳۹:۱۱
مردم دیگر قدر اصلاح طلبان رامیدانند، سلام اصلاحات. (2836602) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۳:۱۲:۳۲
ولی اگر بنده را از مردم می دانید دلم برای احمدی نژاد تنگ شده . مردی از جنس مردم . مردی که مثل من می اندیشید و مثل من فکر می کرد و در بین مردم بود نه افراد این دولت که همه انها از دماغ فیل افتاده اند . (2837180) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۴۳:۲۴
چه روزنامه نگار بی طرفی هست این خانم آسوریار؟؟؟؟ (2836611) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۴۳:۵۵
انصاف هم چيز خوبي است ،كارهاي شورانگهبان مهندسي انتخابات است يا وزارت كشور؟
شورانگهبان مي تواند تائيد شده هاي وزارت كسور را رد كند و بر عكس،
حال چه ارگاني مي تواند مهندسي كند؟ (2836614) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۴۵:۵۸
دلواپسی هایی حزبی خانم آسوریار دوباره دهان باز کرد ؟؟؟؟؟ (2836619) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۸:۴۷:۱۰
اندکی صداقت در کنار دلواپسی جناحی اگر هم بود بد نبود (2836623) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۹:۰۸:۳۸
یکسری در جواب هر انتقادی میگن مگه در دولت قبل نبود (2836667) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۰:۰۳:۵۹
اخه هر انتقادی میفرمایید در هر موضوعی به مراتب بدترش در دولت قبل بوده همونهایی که قبلا ساکت بودند و حمایت میکردند الان منتقد شده اند که قطعا انتقاد از روی دلسوزی نیست چون اگر دلسوز بودند همون موقع انتقاد میکردند.بیشتر حملات جناحی و بهانه های بنی اسرائیلی بنده میبینم (2836787) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۶:۵۱:۲۲
و وقتی هر چی الان مورد انتقاد هست، در دولت قبل هم بوده، دیگه تفاوتی بین دولت دهم و یازدهم نیست. فقط قیافه ی احمدی نژاد و روحانی با هم متفاوت هست گویا! (2837432) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۱۲:۲۵:۴۶
خیر به عبارت "به مراتب بدترش" دقت نکریدن
اگر میفرمایید تورم هست الان 17 درصده ولی در دولت قبل از 3500 بالاتر رفته بود اگه بحث قطعنامه و تحریم میکنید دولت قبل دنبال اغفزایشش بود اینن دولت دنبال کاهششه اگه بحث کاخ سعد اباد میکنید در دولت قبل پخش سیب زمینی و سهام عدالت و هزار تا کار پوپولیستی بود لذا هر دو دولت مثل هم نیستند. (2838063) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۱۲:۲۷:۲۱
کار مجلس فعلی تمومه
یه دونه اش هم رای نمیاره
مردم همه میان و فضا رو تغییر میدن (2838071) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۰:۲۳:۵۵
مهندسی معقول انتخابات وظیفه ذاتی دولت به عنوان حافظ ارزشها و قانون اساسی است (2836844) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۲:۴۲:۱۲
اصلا صبر کنید ببینید کسی رای میدهد. بهتره مروری برتعداد رای دهنده گان دوره داشته باشید . (2837118) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۳:۰۴:۱۶
متاسفانه در انتخابات قبل بیست میلیونی بودند امیدوارم این افراددر انتخابات مجلس شرکت کنند (2837162) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۳:۱۴:۲۵
خانم اسوپار چند تذکر را به شما ضروری میدانم:
1-هر رئیس جمهوری که بالا میاد از دل یه جریانی یا حزبی بیرون میاد و همیشه هم سعی میکنه چه در انتخابات ریاست جمهوری بعدی چه انتخابات مجلس حزب خودش بالا بیاد این یه امر طبیعیه که تلاش میکنه برای تبلیغ خودش که جرم نیست
2- ذره المثقالی این داد بیدادها و بزرگنمایی کردن اشکالات دولت به هیچ وجه برای جناح مخالف مشروعیت نمیاورد:
دلار را به چه قیمتی در 84 تحویل گرفته و با چه قیمتی در 92 تحویل داده اید؟
نرخ بیکاری را چقدر تحویل گرفته اید با چه نرخی تحویل داده اید
تورم را به چه نرخی تحویل گرفته با چه نرخی تحویل داده اید
رشد اقتصادی را با نرخ بالای +6 تحویل و -5 درصد تحویل داده اید
وضع هسته ای چه بود با چه وضعی و با چند قطعنامه تحویل داده اید
میزان اختلاسهای صورت گرفته
ناپدید شدن درامد حاصل از فروش نفت
اختلاس و فساد معاونت دولت
یک دونه فاکتور مثبت از خود بر جا نگذاشته اید که با تکیه به اون بگیم کشور را به جایی رسانده اید.فقط تبلیغات میکنید در مقام فردی که از دولتی حمایت کردذه که دستاوردی نداشته و الان هم طلبکار هستید که چرا خرابکاری های دولت قبل را دولت جدید جمع نمیکند؟
خزانه را جارو شده تحویل دادید که دولت مجبور شد قرض بکند پول یارانه را بدهد.
توزیع سیب زمینی در استانه انتخابات
حتی تلاش برای عکس اجباری گرفتن با انتظامی هنوز من یادمه
کارای پوپولیستی دیگه جواب نمیده مردم هم اگاه شدن که چه بر اونها گذشته
این مقالات شما هیچ سودی براتون نداره
دولت فعلی هم داره خیلی خوب کار میکنه
بهتر موضعتون رو از منتقد دولت تغییر دهید به منتقد دولت قبلی و نگاهی به خرابی های دولت قبل بیندازید ببینید چه شده
نمیدونم بابا اون دولت تموم شده ول کنید و..هم نداریم کلی سوال پاسخ داده نشده ملت دارند که باید روشن بشود (2837181) (alef-17)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۲۳:۰۷:۰۰
در جواب اون شخصی که میفرماید هفتاد درصد از نمایندگان در انتخابات مهندسی دولت قبل وارد مجلس شدند یکی از همین افراد هم در همون انتخابات دولت قبل با شعار اعتدال سرکار اومده و هر چی جهنم بوده واسه مردم خواسته و گفته بعد هیمیگه مقصر دولت قبله!
مثلا موندم با 169 سانتریفیوژدولت خاتمی میخواستیم امروز مذاکره کنیم؟ یا با شعار گفتگوی تمدن که نبدیل به جنگ شد؟
تا کی مردم میخوان گول شعارهای دهن پر کن انتخاباتی رو بخورن؟
اون از خاتمی
اون از احمدی نژاد
اینم از روحانی
هر سه برای رسیدن به خواسته هاشون با هر شعاری از مردم رد شدند...
خاتمی با مجلس ششم
احمدی نژاد با تیم درون دفتریش
روحانی هم با تیم درون دفترش و جالا هم که از همه چیز گذشته واسه گرفتن مجلس....
اینجا و اونجا هم بندگان خدا مردم رو به جون هم میندازن ...
ای کاش کمی انصاف داشتیم....دروغ نداشتیم....والله مردم خسته شدن از شعار...دولت راستگویان...دولت بهار...دولت اصلاحات...
بسه دیگه این حرفها....
حالا تینجا هم عده ای هی بپرن به هم....سادگی بسه...
مجلسی خوبه که واسه مردم باشه....از زیادی خواهی سرمایه دار خارج و داخل نترسه...مرد باشه و حق بگه حتی اگر برخلاف نظر جناحش باشه...
یاور انقلاب و رهبری باشه...در کنار مردم و واسه مردم....چه کار داریم کدوم جناح...فقط پایبند به آرمانها باشه...خدا ترس باشه نه جناح ترس...فکر مردم باشه نه فکر ....پناه بر خدا
هست بسم الله....
لطفا نشر کنید شاید یه عده به خود بیان!!! (2837167) (alef-13)
 
سلام
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۰:۴۰:۴۳
همه حق دارن انتقاد کنن اما همین که حزب کارگزاران مثل بعضی از آقایان به اسم روضه جلسه لنتخاباتی نمیذاره یه پیشرفته..تغییر پارادایم سیاست در ایران واضحه..دوران تندوری به پایان رسیده..چه به اسم اصلاحات چه به اسم دفاع از انقلاب (2837316) (alef-17)
 
یوسف
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۲:۰۰:۰۶
شما اصولگراها استاد مهندسی انتخابات هستید..
کدوم مهندسی؟ همایش درباره انتخابات مهندسیه؟!
فکر نکنید مهره چینی برای انتخابات از ریاست جمهوری گرفته تا مجلس رو مردم نمیفهمن..
سال 76 چون رای موسوی قطعی بود ردصلاحیت شد و یه کم نام و نشون تایید شد(خاتمی) که اصلاح‌طلبا رای نیارن..
سال 84 هاشمی و کروبی بالاتر بودن بعد واسه اینکه اصلاح‌طلبا رای نیارن یهو احمدی‌نژاد میاد دوم میشه..
سال 88 که اوج کارتون بود و همه حاکمیت بسیج شد که موسوی رای نیاره که معلوم نشد تقلب شد یا نه..من شنیدم که تو بعضی خونه ها داشتن رای مینوشتن و...!!!
سال 92 روحانی و عارف ردصلاحیت شده بودن که دیدن حضور مردم خیلی کمرنگ خواهد بود اجباری تایید شدن ولی بازم همه بسیج شدن اینها رای نیارن که البته خیلی هم جدی گرفته نشدن اولش..
حتی روحانی رو تهدید کردن که در زمان تبلیغات انتخابات هم میشه ردصلاحیت کرد!!!
که الحمدلله همیشه شکست خوردید... (2837374) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۱۳:۲۸:۲۶
عجب مهندسي كه هميشه شكست ميخوره!! (2838234) (alef-13)
 
سردار
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۶:۳۶:۳۵
آقایان دیگه بهترازاین نمیشه والا من دکتری حقوق عمومی هستم اولین باره میبینم یه مقام دولتی اون هم مقام دوم قوه مجریه اینطور جسارتی به خرج بده که بیاد از اموال عمومی دولتی برای حزبی که خود ریاست اونو داره سوءاستفاده کنه هیچ جای دنیا اینو نه دیدم نه شنیدم.اونوقت انتخابات سالم میخوایم.شتر در خواب بیند...آقای جهانگیری مردم خیلی بزرگوار هستن (2837426) (alef-17)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۱ ۰۷:۴۵:۱۵
جهانگیری به عنوان معاون اول رییس جمهور بر طبل انتخابات مجلس می کوبد و درباره مجلس اعتدال صحبت میکند . کی این دولتیها چه این دولت و چه قبلی ها دست از دو قطبی کردن جامعه برمیدارند . هزینه هایی که همه ی دولتهای قبلی از بیت المال برای انتخابات کردند سرسام اور است (2837467) (alef-17)
 
امیر پاشا
۱۳۹۴-۰۲-۰۵ ۰۹:۵۹:۵۷
با سلام خدمت تماس دوستان که فکر میکنم تمام بحثها از سر دلسوزی برای انقلابه...
نکته ای که به ذهنم میاد اینه که تمام این اختلافات از اینجا شروع میشه که در نظام سیاسی کشور ما احزاب جایی ندارن ...؟ اگر نه کجای دنیا و کدوم دولتی هستس که بخواد مجلس به دست مخالفان بیفته و کارهاش با چوب لای چرخ در جریان باشه...
نکته دوم اینکه اگه بعد از انتخاباتی که یکی از کاندیداها برای انقلاب مشکلی درست کرده و به قول دوستان فتنه کرده چرا نهاد تایید کننده کاندیدای مورد نظر تا کنون ازنزدیک به 14 میلیون ایرانی که به کاندیدای خاصی رای دادند عذرخواهی نمیکنه... با وجود ادعاهایی که نقل میشد که از یکسال پیش ما در جریان تحرکات فتنه گران بودیم...
در پایان امیدوارم که از ولایت، نخواهیم سبقت بگیریم که جزو زیانکاران خواهیم بود... (2845670) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.