نظر منتشر شده
۴۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 250077
وزارت بهداشت:
انتقادات غیرمستند، بی انصافی و سیاهنمایی است
طاهر موهبتی*، 3 آذر 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۱۵
یکی از بدیهی ترین و اولین شرایط نقد این است که اگر ما رفتاری را قرار است نقد کنیم باید خوب و بدقت مطالعه کنیم و تبعات آن را بسنجیم چرا که اگر فاصله بین نقد ،تخریب و توهین مشخص نباشد، تبعات منفی آن بسیار گسترده خواهد شد.

در پی انتشار مقاله ای در سایت وزین الف و طرح انتقاداتی نسبت به اجرای طرح تحول سلامت جهت تنویر افکار عمومی و منتقدین به اقدامات انجام شده در حوزه سلامت، ذکر نکات ذیل ضروری به نظر می رسد چرا که به نظر می رسد نگارنده این مطلب از اطلاعات کافی در این خصوص برخوردار نبوده است.

اگرچه به لحاظ حساسيت منتقدان به اقدامات حوزه سلامت در خور تقدير مي‌باشد لاكن آنچه موجب تأمل و نگراني تلاشگران عرصه سلامت كشور مي‌گردد، استناد منتقدان به اطلاعات و داده‌هاي نادرستي است كه توجه هر خواننده مطلع و بي‌طرفي را به سمتي هدايت مي‌نمايد كه نويسنده يا نويسندگان محترم اين مقاله بيشتر به دنبال اهداف ديگري جز نقد دلسوزانه و ارتقاء خدمات كيفي به مردم عزيز بوده‌اند. بهر ترتيب صرف نظر از مقدمه فوق ضرورت دارد پايه‌هاي اطلاعاتي كه مورد استناد قرار گرفته يكبار ديگر مورد مداقه قرار گيرد.

ابتدا موضوع پايين بودن سطح حقوق و مزاياي مستمر كاركنان وزارت بهداشت که همواره يكي از عمده دغدغه هاي مديريت عالي وزارت بهداشت بوده وهست را مورد بررسی قرار می دهیم. سطح درآمدي كاركنان دولت هميشه مورد توجه دولتمردان بوده و در اين راستا در دوره‌هاي مختلف به اين امر توجه لازم معمول گرديده است لاكن نكته‌اي كه مي‌بايست بدان توجه شود تفاوت قانوني مابين حقوق و مزاياي كاركنان با كارانه ايشان مي‌باشد. افزايش حقوق كاركنان موضوعي است كه اصولاً مي‌بايست از طريق مراجع ذيصلاح قانوني و نهايتاً پيش بيني اعتبار در قانون بودجه از سوي معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور و تصويب مجلس محترم دنبال گردد چرا كه هرگونه افزايش حقوق بدون پيش بيني در قانون بودجه مغاير ماده ۲۹ قانون برنامه توسعه پنجم و تبصره ۱۳ ماده واحده قانون بودجه سال ۹۳ كل كشور خواهد بود اگرچه در اين خصوص نيز اقدامات ارزشمندي از سوي مراجع ذيربط در حال انجام مي‌باشد لاكن تأثير افزايش تعرفه ها در بخش دولتي عملاً موجب افزايش كارانه همكاران مورد اشاره خواهد گرديد به بيان روشن تر درآمد حاصل، در چارچوب شاخص توزيع كه ساليان متمادي در بيمارستانها حاكم بوده در سه بخش هزينه‌هاي بيمارستاني، كارانه پزشكان و كارانه كاركنان از جمله پرستاران عزيز توزيع مي‌گردد و پر واضح است كه در فرايند مذكور درصد افزايش كارانه دريافتي اشخاص، در مشاغل مختلف نسبت به گذشته به يك ميزان خواهد بود اگرچه شاخص توزيع نيز با رويكرد افزايش سهم كاركنان غيرپزشك در كارگروهي كه از طرف وزير محترم بهداشت منصوب گرديده است در حال بازنگري مي‌باشد.

موضوع دیگری که مورد استناد منتقدین در مطلب فوق الذکر قرار گرفته است، افزايش ضريب k در طول سال‌هاي گذشته متناسب با تورم ساليانه مورد است اين در حاليست كه ضريب مذكور در ده سال گذشته هيچگونه افزايشي نداشته و به نظر مي‌رسد منتقدين محترم با مفاهيم حوزه سلامت آشنايي كافي نداشته‌اند كه تغييرات اندك مبلغ k را به عنوان ضريبk تلقي نموده‌اند.

از سویی دیگر، نكته‌اي كه باید به عنوان نتيجه ذاتي اجراي تعرفه‌هاي جديد بدان توجه داشت،كاهش ملموس پديده نادرست دريافت‌هاي غيررسمي است. قدر مسلم يكي از عمده دلائل پديده مذكور واقعي نبودن تعرفه‌هاي پزشكي است. نگاهي گذرا به جداول کتاب تعرفه سلامت نشان از اين واقعيت دارد كه تعرفه‌هاي موجود و درآمد حاصل از آن، علاوه بر تفاوت آشكار با درآمد ساير مشاغل هيچگونه هم خواني با تخصص، مسئوليت مدني ـ ريسك پذيري و حتي زمان انجام فرآيندهاي مرتبط ندارد و بدون ترديد علاوه بر كاهش چشم گير اين پديده ناميمون، بهانه را نيز از فرصت طلبان اين عرصه كه چهره جامعه پزشكي را نيز خدشه‌دار مي‌نمايد خواهد گرفت و مراجع ذيصلاح اعم از انجمن‌هاي علمي سازمان نظام پزشكي و سازمان تعزيرات حكومتي با حمايت و پشتيباني جامعه پزشكي كشور و با اتمام حجت صورت گرفته بيش از گذشته با اين امر قاطعانه برخورد قانوني خواهد نمود.

يكي ديگر از مهم‌ترين نگراني‌هاي موجود ناعادلانه بودن تعرفه‌هاي پزشكي در گروه‌هاي مختلف بود كه عملاً موجب گرديده تا رشته هاي مادر نظیر داخلی، اطفال، جراحی اطفال، جراحی قفسه سینه ودیگر موارد، مورد بي‌مهري قرار گيرد به نحوي كه بسياري از داوطلبين دوره‌هاي دستياري عملاً رغبتي به تحصيل در رشته‌هاي مذكور نداشته و بيم خسارت‌هاي جدي از اين منظر را شاهد هستيم. خوشبختانه كتاب مذكور به شكلي روز آمد شده است كه بيشترين افزايش متوجه رشته‌هاي اصلي قرار گرفته و از اين حيث تأثير مطلوبي در جذب نيروهاي نخبه در رشته‌هاي مذكور خواهد داشت.

همچنین عدم تعيين تعرفه براي خدمات جديد نيز عملاً هزينه‌هاي سنگيني را متوجه عموم مردم كرده بود كه خوشبختانه تصويب تعرفه براي ۱۷۰۰ خدمت جديد كه ۳۰۰ مورد آن تحت پوشش بيمه ها گرفته موجب كاهش سهم هزينه‌هاي مردم در حوزه سلامت شده كه در ماده ۳۴ و ۳۸ قانون برنامه توسعه پنجم از سوي مجلس محترم شوراي اسلامي نيز مورد تأكيد قرار گرفته است.

به نظر مي رسد ادعاي منتقدان درخصوص عدم رعايت سقف بودجه ناشي از اطلاعات ناكافي ايشان مي باشد. دراين خصوص توجه به نكات ذيل ضروري مي باشد:

۱) به موجب قوانين ملاك عمل ، اصولاً امكان هزينه بيشتر از اعتبار مصوب و يا در محل‌هاي ديگر غيرممكن بوده و قانونگذار به منظور نظارت بر انجام اين مهم، سازوكارهاي لازم از جمله نظارت‌هاي بودجه‌اي از طريق معاونت برنامه‌ريزي، نظارت‌هاي مالي از طريق ذيحساب و نظارت عاليه را از طريق سازمان‌هاي زيرمجموعه ساير قوا نظير سازمان بازرسي و ديوان محاسبات كل كشور پيش بيني نموده است و تاكنون هيچ گونه گزارشي از نهادهاي مذكور در اين خصوص دريافت نگرديده و عزم وزارت بهداشت نيز اجراي صحيح و دقيق قوانين مربوط مي‌باشد.

۲) كليه اعتبارات طرح تحول سلامت به منظور اعمال نظارت‌هاي دقيق و عدم هزينه جز در چارچوب طرح مذكور، در حساب‌هاي جداگانه نگهداري به نحوي كه اعتبارات موجود صرفاً در محل‌هاي تعيين شده قانوني هزينه گرديده و خوشبختانه به مدد فن آوري روز، امكان رصد آن در هر لحظه فراهم مي‌باشد.

ذكر اين نكته ضروريست كه به گواهي بسياري از كارشناسان مالي، انضباط بودجه‌اي و مالي جديد كه براساس تجارب گذشته طراحي و اجرائي شده است در نوع خود كم نظير مي‌باشد.

در پايان يادآوري مي‌نمايد اين وزارتخانه ضمن استقبال از كليه نظرات و انتقادات صاحبنظران، متخصصان و دلسوزان كشور، اميدوار است در سايه همدلي، همگامي و همراهي همه تلاشگران عرصه سلامت شاهد موفقيت طرح تحول سلامت در كشور باشيم.

*معاون پارلمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
 
محمد زر
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۰۸:۲۹:۱۱
هر كس با مردم صادقانه صحبت كند در قلب ملت جاي مي گيرد وآقاي هاشمي جزء سياستمداران نادري است كه چشماني مملو از صداقت دارد وجز به راستي كلامي نمي گويد .خرد وكلان، باسواد وبي سواد، پير وجوان او را دوست دارند. جدا كه جزء نوادر است. (2506080) (alef-10)
 
نیازی
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۰:۳۴:۰۸
وزارت بهداشت
با تشکر از خدمات دلسوزانه جناب آقای دکتر هاشمی که به حق از دلسوزان مردم است اما نگرانی این طرح به دوره ها و سالهای بعد است که آیا هزینه های سال بعد به سونامی مسکن مهر تبدیل نشود که دولت مجبور شود برای سرپوش گذاشتن به ناتوانی تامین هزینه دست به چاپ پول بزند و تورم رو چندین برابر کند و سری بعد فردی دیگر سر و کله اش پیدا شود و انگشت روی تخلفات دولت بگذارد و از مردم رای بگیرد.
بهتر است وزارت محترم بهداشت پیش بینی هزینه های سالهای آینده طرح و منابع هزینه رو منتشر کند تا "اقناع منتقدان" صورت گیرد. (2506290) (alef-13)
 
رستم
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۵۷:۰۷
عزیر من بحث سر اینه که چرا وزارت بهداشت همه تعرفه ها رو برده بالا
وقتی شما دغدغه پرستاران رو دارید چرا نمیاید با این پولی اختصاص دادید کارانه اینا رو ده برابر کنین
میاید این پول رو میدید به اقلیتی که بیشترین گردش مالی رو تو وزارت بهداشت دارن-یعنی یک سری پزشک محدود (2506532) (alef-10)
 
سلام
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۱۱:۲۱:۲۸
یک سوالی:

الآن این مطلب به کدامیک از انتقادات پاسخ داد؟ انتقادات مطرح شده با عدد و رقم و دقیق بود اما پاسخها کلی و مبهم.

واقعا این سوال را پرسیدم چون پاسخها تناسبی با انتقادات نداشت و مساله ای را شفاف نکرد. (2509910) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۰۸:۲۹:۵۲
من در حیرتم از سکوت بهت آور مجلس
من در حیرتم از صدا و سیما و تبدیل شدنش به سخنگوئی وزارت پزشکان
من در حیرتم از بی خیالی سایر ارکان دولت
من در حیرتم از این همه تزویر و ریا در وزارت بهداشت
من در حیرتم از وزیر رفاه در حالی که میلیونها نفر به خط فقر آویزان شده اند ، ننگین نامه ای را امضاء می کند که هزاران میلیارد تومان از اموال بیت المال را به جیب ثروتمندترین افراد جامعه سرازیر می کند.
من در حیرتم از این همه دروغ که وزیر و معاونان وی به آسانی آب خوردن تحویل مردم می دهند .
من در حیرتم از چرخش روزگار، روزگاری که درآن برای اولین بار گران شدن خدمات آن هم چند برابر را به عنوان خدمت برای مردم مظلوم تبلیغ می کنند و همه ، همه آنهائی که باید در خدمت عدالت باشند این عمل شنیع را ارج می نهند و افتخارمی کنند.
من در حیرتم از زرنگی افرادی که وزارت بهداشت را تبدیل به شعبه دوم سازمان نظام پزشکی کرده اند و سوار بر گرده مردم چهار نعل می تازند.
من دو درخواست از رسانه ها به خصوص از رسانه ارزشی فارس دارم
1- این طرح هیچ ربطی به مردم ندارد. مرحله سوم طرح تحول بارزترین تخلفی بود که در کشور اتفاق افتاد و مجوز قانونی گران شدن وحشتناک خدمات در بخش خصوصی داده شد و هزاران میلیارد تومان از یارانه های مردم در بخش دولتی به قشر ثروتمند جامعه با گشاده دستی تقدیم شد.
مردم در هیچ کجای این معادله جای ندارند الا اینکه باید فلاکت و گرانی ناشی از این اقدام را مستقیم یا غیر مستقیم تا ابد نسل اندر نسل تحمل کنند.
2- به توصیه مقام معظم رهبری به طور کامل ، تاکید می کنم به طور کامل توجه شود .ایشان می فرمایند:
باید این طرح پشتیبانی شود و ادامه یابد، ضمن آنکه مراقبت شود برخی تصمیم ها، این طرح را به ضد خود تبدیل نکند.
من هشدار میدهم با توجه به اینکه کم کم رسانه ها متوجه شده اند که چه کلاه گشادی سر مردم رفته و آنها هم در این ماجرا شریکند و آگاهانه یا نا آگاهانه تبدیل به توجیه گر این طرح شده اند ، وزارت بهداشت و درمان در نظر دارد با جنجال رسانه ای و بزرگ نمائی برخی اقدامات و تبلیغات سنگین به مدد رسانه ها افکار عمومی را از اتفاق حادث شده منحرف نماید .
بهترین کار تحریم رسانه ایی وزارت بهداشت است. شاید اندکی از بار سنگین گناه همراهی با گران کردن خدمات پزشکی بکاهد. (2506081) (alef-10)
 
بهاری
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۰:۴۸:۱۴
تنها یک راه حل وجود دارد و آن این است که ارزش ریالی k خدمات درمانی به نصف تقلیل پیدا کند. آن وقت تعرفه ها به مسیر قانونی باز خواهد گشت. (2506336) (alef-13)
 
مختاری
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۰۸:۳۰
با سلام
دوست عزیز خیلی از کاسبان سلامت از کاهش بی سابقه درآمد شان در حیرت هستند
در حالی که بیماران در بیمارستان دولتی هزینه کمتری پرداخت میکنند حیرت شما تفاسیر خاصی پیدا میکند (2506388) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۳:۴۵:۳۴
این که تعرفه های پزشکی تا سیصد درصد افزایش یافته انتقاد غیر مستند است؟! قبلا بیمارشتانهای ده دصد فرانشیز می گرفتند اکنون شش درصد، اما بطور مثال قبلا از صد تومان ده درصد می گرفتند که می شد ده تومان ولی حالا از سیصد تومان شش درصد می گیرند که می شود هجده تومان!!! تازه بگذریم از این که بسیاری از اقلام دارویی و خدمات پزشکی اصلا مشمول بیمه نیستند و باید صدر در صدر آن توسط بیمار پرداخت شود؟ اما وزارت پزشکان فقط و فقط می گوید که درصد پرداخت مردم کمتر شده و با این ترفند عوامفریبی راه انداخته!!! از طرفی خارج از این که تعرفه توسط مردم پرداخت شود یا بیمه ها، واقعیت آن است که تعرفه های تعیین شده خیلی فراتر از ارزش واقعی خدماتی است که ارائه می شود (2506902) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۳:۵۴:۱۲
جناب مختاری مطمئنم اخیرا به بیمارستان نرفته اید و گر نه نمی گفتید مردم در بیمارستانهای دولتی هزینه کمتری پرداخت می کنند انشاالله هیچوقت سر و کارتان با بیمارستان نیفتد اما بدانید اشتباه می کنید پرداختی مردم کمتر نشده (2506927) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۲۲:۰۵:۰۹
سلام دوست عزیز سعی بفرمایید پس از خروج از حیرت موقعیت شغلی خود را معرفی کرده واظهار نظر کارشناسی بفرمایی (2511466) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۲۲:۰۹:۴۷
به نظر بنده بهتر است این طرح شکست بخورد تا دوباره زیر میزی های آنچنانی رواج بگیرد البته این دفعه زیر میزی ها جهش بیشتروغیر قابل کنترلی خواهد داشت .پزشک زیر میزی نگیر (2511476) (alef-10)
 
رحمانی
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۰۸:۳۶:۲۳
صحبت ایشان سراسر کذب و مغلطه کاری.. برنامه ثریا با حضور دکتر پزشکیان از یک فساد عظیم به نام گام سوم طرح تحول سلامت پرده پرداشت! (2506089) (alef-10)
 
حقیقت جو
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۰۹:۱۳:۲۰
با تشکر از جوابیه وزارت بهداشت
منتقدان حرف پزشکی متوجه نیستند که بالاخره کسانی که از نخبه ترین جوانهای این کشور بودند با صرف سالیان طولانی از عمر خود در تحصیل و شب بیداری در بیمارستانها به جایی رسیده اند که ریسک بزرگ تماس با جان انسانها را بپذیرند. حقوقی که به انها میرسد بسیار کمتر از عمری است که تلف کردند و استرسی است که شبانه روز تحمل میکنند.ان هم در کشوری که یک باربر میدان تره بار تهران به گفته همین سایت ماهی 90 میلیون تومان درامد دارد (2506155) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۰۷:۰۶
در تایید نظر همکار محترم
اگر یک هفته پزشکان این رسانه به ظاهر ملی را تحریم کنند و یک هفته کار درمان را تعطیل کنند خیلی چیز ها روشن میشود
ان زمان که وزارت بهداشت با تعهد های سنگین ما را به بدترین مناطق به زور میفرستاد فکر این زیاده گویی ها را نمیکرد که انشالله بکند (2506383) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۲:۲۵:۳۴
تا کی درآمدهای آنچنانی بعضی پزشکان؟پس رشته های دیگه چی؟ کاش به اندازه درآمد تعهد هم بود. (2506609) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۵۵:۳۳
چرا تلف؟!! اگه معتقد بودید با درس خوندن عمرتون تلف میشه نمیخوندید خوب!! این سالیان دراز تحصیلتون هم نفهمیدیم یعنی چی! یه پزشک عمومی دقیقاً به اندازه ی یه فوق لیسانس درس میخونه و یه پزشک متخصص حداکثر به اندازه ی یه دکترا. پس بیخودی شلوغش نکنید. ضمن این که در بیشتر دبیرستانها افراد متوسط به بالاز ا میرن تجربی، نه نخبگان. از استرس شبانه روزی هم حرف نزنید لطفاً که خنده داره. از اونجا که در کل دوران انترنی و رزیدنتی هیچ مسئولیتی متوجه شما نیست، استرس معنایی نداره، فقط میمونه بیدار خوابی کشیدنتون، که اون رو هم خودتون دوست دارید رشته تون انحصاری و محدود بمونه، وگرنه کافیه تعداد دانشجوها 2-3 برابر شه تا در ماه حداکثر 3-4 کشیک داشته باشین. لطفاً از این خود بی همتا پنداری دست بردارین. ممنونم. (2506529) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۵:۱۲:۳۴
عدم اطلاع از شرایط گناه نابخشودنی است یک پزشک عمومی بیشتر از یک PHD واحد درسی می گذارند ولی ظلم مضاعفی در حقش روا داشته اند و معادل فوق لیسانس برآورد می شود. (2507194) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۵:۵۵:۳۲
معلومه هيچي از پزشكي خبر نداري. (2507360) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۵۸:۱۹
حرفاتون سراسر مغلطه ست. این طرح که تخلف اداری بزرگه که اگه جلوش گرفته نشه مردم هیچ وقت بانیانش رو نمیبخشن. شک نداشته باشید ضرر نهایی متوجه جامعه ی پزشکی خواهد بود، چون با شکاف درامدی حاصل، مردم روز به روز نفرت بیشتری از پزشکا پیدا میکنن، و اعتبار پزشکا روز به روز پایین میاد (همین الانم به هیچ وجه با چندین سال پیش قابل مقایسه نیست). و اون وقته که متوجه میشین همه چی پول نیست... (2506538) (alef-10)
 
فرزین
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۳:۰۳:۲۹
با تشکر از نظر شما پزشک محترم:

به نظر بنده همین که شما میگین پزشکان (و یکسری رشته ها . حرفه های خاص) از "نخبه ترین" افراد این جامعه هستن خودش حاصل تفکر بسیار غلطی هست که ما با کنکور کذایی به جون جوان های خودمون انداختیم.
در کشور های پیشرفته مثلا فردی مثل " پروفسور چامسکی" استاد زبان شناسی با مثلا فردی مثل "پروفسور سمیعی" هیج فرقی ندارن چون هر کدام در جایگاه خود بسیار مهم هستن. ولی در ایران جوری جلوه دادن که انگار کسایی که پزشکی خوندن خیلی زحمت کشیدن و شب بیداری کشیدن (انگاری ما که دکتری داریم نشستیم و تخمه شکسیتیم) که اینطوری با وجود در آمد های بسیار زیادی که دارن باز هم زیر میزی میگیرن و یا فخر میفروشن.
در حالی که بزارین برای شما یک مثال بزنم که کنکور چه بلایی سر ما آورده و چه غرور کاذبی به شما جامعه ی پزشکی داده که فکر میکنید نخبه هستین.
برای مثال اگر رشته ی زیست شناسی رو در نظر بگیریم که از علوم محض هست و بدون اون اصلا خود حرفه و علم پزشکی که تکنلوژی این علم هست اصلا وجود نخواهد داشت در کشور هیچ جایگاهی نداره.
همین الان اگر کسی با رتبه ی 1 کنکور تجربی رشته ی "زیست شناسی" رو که بسیار بینادی هست رو انتخاب کنه همه انتقاد می کنن که این چه انتخابیه. همین جوری میره به رشته ی های شیمی, ریاضی و .......
و اینطور میشه که جامعه ی پزشکی با وجود داشتن درآمد های خیلی زیاد طلب کار هم میشه که ما زحمت کشیدیم و ........

با تشکر (2506743) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۵:۲۴:۴۲
مثال خوبی فرمودید ولی همین دو نفر که نام بردید را اگر مطلع باشید از نظر درآمدی مقایسه بفرمایید. درآمد پروفسور سمیعی در آلمان که تعرفه های درمانی از بسیاری از کشورهای پیشرفته ی دیگر کمتر است با چامسکی قابل مقایسه نیست.
مسئله مهم دیگر در آمدهای مولتی میلیاردی تعداد کثیری از مهندسان در رشته های مختلف مهندسی اعم از بساز و بفروش تا انواع صنایع و تولیدی ها که نوش جانشان باد ؛ که فقط چهار سال درس خوانده اند ویا درآمد بی حد وحصر وکلا که آنها هم دست بر قضا غالبا چهار سال درس خوانده اند ( که اخیرا نمونه سی و دو میلیاردی تنها برای یک کار آنها را دیدیم )دلیلی بر تاخت و تاز بر آنها بایستی باشد ؟
دوستان در تمام حرفه ها تعداد افراد قلیلی از بقیه همکاران به هر علت سرآمدترند این را در بین دبیران محترم هم داریم ,دبیر ی در تهران ساعتی ششصد هزارتومان دستمزد می گیرد , پس بایستی شروع کنیم به نشر اکاذیب بی حرمتی به همه ی معلمان ؟
انصاف و بصیرت و منطق را از خود نرانیم . (2507250) (alef-13)
 
دوست
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۲۳:۵۳:۵۸
سلام
کسی مجبورشون نکرده بود برن دکتر بشن!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر پزشکان به مدت 10 سال درس خواندند و کلی هم بيخودی کلاس برای ديگران گذاشتند که ما دکتريم، خيلی طولانيتر از اون پرستار ها دارند فعاليت می کنند و کار هايی می کنند که حتی خيلی ها حاضر به انجام اون نيستند! کسی هم ادعا نداره که بايد حقوق پرستار ها بيشتر باشه تنها خواهان عدالتيم و اينکه حداقل اين همه اختلاف درآمدی نباشد. (2511649) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۰۹:۱۹:۰۸
با سلام طرح شما خوب است قبول ولی باید اجرایی شود وزیر میزی قطع شود فقط باید بازرسی ها افزایش یابد چون عده ای که به در امدهای میلیاردی عادت کردهاند مقاومت خواهند کرد مردم را هم باید از این طرح ومزایا اگاه کرد متاسفانه بعضی ها دارند به بهانه هایی طرح را زیر سوال می برند که پاسخگویی مناسب می تواند دهن انها را ببندد با تشکر از طرح سلامت اگر اجرایی شود (2506172) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۰۰:۵۴
با سلام یه ذره فکر کنیم ببینیم 90 میلیون در امد برای یک باربر منطقی است یه روز بروید زندگی یکی را ببینید می بینید از من کامند با حقوق 2 میلیونی خیلی عقب است اخر انصاف نیست چشممان را ببندیم وحرف بزنیم برید ببینید وخیلی از ماها عمرمان را تلف نکردیم که دکتری بگیریم ولی حقو قمان زیر 5 میلیون است من باید ان موقع اجر بردارم وبه سرم بزنم اگر کارگر در امد نداشته باشد ومحتاج باشد منهم اسوده نخواهم بود علاوه بر جنبه انسانی جنبه اجتماعی را نیز در نظر بگیرید که یک روز این پتانسیل منفجر می شود امنیت اجتماعی است که همه راحت میشوند با تشکر (2506363) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۰۶:۳۹
برنامه ثریا با حضور وزیر محترم سابق بود که من از ایشان میپرسم خوب پس چه کار باید کرد و وقتی شما وزیر بودید زیر میزی بیشتر هم بود ولی شما کاری نکردید که زیر میزی 100هزار توامانی الان بالای 20 میلیون شده حتی وزیر محترم یکبار فرمودند که حق تعرفه پزشکان خیلی پایین است که در ارشیو روزنامه همشهری متن سخنرانیهای ایشان موجود است (2506382) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۲۳:۳۵
طاهر موهبتی عزیز: اولا تعریفی از ارائه خدمات بهداشتی درمانی(سلامت) ارائه نمایید .آیا ارائه خدمات درمانی ویا بهداشتی در قالب تیم های سلامت نبوده ونیست واگرنیست پزشک به تنهایی خدمات را ارائه می دهد واگر بصورت تیمی است جایگاه سایراعضا تیم ازاین سفره ای که برای پزشکان محترم پهن کرده اید کجاست؟100تا400هزار تومان یارانه وبهبر ونظام نوین وآن هم با بی عدالتی ترین شکل وبدون نظارت عالیه بایک تاخیرسال کجا واین مبالغ هنگفت ده وهشت ویا حتی 15میلونی کجا؟این کجا وآن کجا؟ فقط این طرح سلامت هدر دادن پول مملکت است وبس (2506437) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۲۷:۲۸
اصل طرح طرح خوبی است اما قطعا افزایش تعرفه های در حد چند برابر این طرح را در نهایت به شکست می کشاند.
1- از کجا معلوم دولت سال بعد بودجه این طرح را تامین کند؟ اگر اندکی در تامین بودجه کوتاهی شود آیا پرشکان و بیمارستانهای خصوصی حاضرند تعرفه ها را به نرخ قبلی بازگردانند؟
2- بیمه ها خیلی زرنگ تر از ان هستند که دم به تله بدهند. هر وقت بیمه ها تمام و کمال با این طرح همکاری کردند و هزینه های بیمار را تا حدی پوشش دادند که پرداختی بیمار کمتر از 10 درصد بشود آن وقت باید گفت طرح موفق بوده.
3-متاسفانه معاون پارلمانی وزارت بهداشت گفته پرداختی پرسنل درمانی افزایش می یابد اما واقعا ان چیزی که افزایش می یابد پرداختی به پزشکان و سهامداران بیمارستانهای خصوصی است متاسفانه (2506450) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۳:۴۹:۰۳
آقای محمد توجه فرمایید که ده درصد یک میلیوت تومان با ده دصد سیصد میلیون تومان خیلی تفاوت دارد پس حتی اگر درصد پرداختی مردم کمتر هم شود چون تعرفه ها حداق دو برابر شده لذا عملا پرداختی مردم بیشتر خواهد شد (2506910) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۳۸:۴۹
همش مغلطه و دروغه اولا زیر میزی بیشتر در متخصصان جراح رواج داره که درامد میلیاردی دارن ثانیا شما که همش میگفتید زیر میزی بگیران انگشت شمارن حالا چی شده که واسای عده ای انگشت شمار 3تا4هزار میلیارد تومن بار مالی اضافه کردید ثانیا اینکه فرمودید افزایش ناچیز سالیانه kبا ضریب kمتفاوته اولا این افزایش همیشه بیش از تورم بوده مثلا امسال30درصد بوده و ناچیز نبوده ثانیا میشه بفرمایید مردم واسا یه عمل بیست دقیقه ای اباندیس چقد باید بدن تا حرص وو لع بزشکا ارضا بشه؟ (2506483) (alef-10)
 
گمنام....
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۳۸:۵۹
در پاسخ همه ی مخالفان برنامه پریا باید گفت اگر پزشکی درآمدش کم بود این همه آدم تو کنکور خودکشی نمیکردند که پزشکی قبول بشن......مگه مغز خر خوردن که عمر خودشون رو به خاطر چندر غاز هدر بدن.حتما پول خوبی توش هست دیگه.... (2506484) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۴۵:۱۳
یک سال تاخیر درست است (2506503) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۴۹:۴۸
«««نكته‌اي كه باید به عنوان نتيجه ذاتي اجراي تعرفه‌هاي جديد بدان توجه داشت،كاهش ملموس پديده نادرست دريافت‌هاي غيررسمي است»»»

به نظرم خواست بگه زیر میزی را قانونی کردیم و گفتیم چقد زیرمیزی میگیرید: گفتند دو سه برابر رقم دریافتی فعلی و این بود که دریافتی را دو و نیم برابر کردیم.

چند سال دیگه پزشکا میگن عددها کمه و زیر میزی حق ماست و باز هم وزارت بهداشت تعرفه را زیاد میکنه تا زیر میزی کم بشه و این روند ادامه داره تا بینهایت.

کی این پزشکای نا محترم میخوان بیخیال جیب مردم بشن خدا میدونه...... (2506516) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۲۳:۰۳:۰۳
برای توجیه افزایش ناعدلانه تعرفه ها در خصوص زیرمیزی بزرگنمائی می شود شاید در کل کشور چهل پنجاه پزشک زیر میزی می گرفتن که اولا قابل توجه نبود دوما افزایش تعرفه موجب دست برداشتن این گروه نخواهد شد (2508867) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۴:۰۰:۰۸
آقای وزیر از خدا بترسید. شما قبح زیرمیزی های ناعادلانه قبلی هم شکستید. چرا اینقدر خودخواهی زیاده. (2506953) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۴:۰۰:۱۲
من خودم پزشکم ولی تحصیلم را در یکی از رشته های گروه پزشکی که بالینی نیست ادامه دادم ولی با این اختلاف درآمدها احساس می کنم پیش چشم دوستان بالینیم تحقیر می شم.من شاگرد اولشون بودم و راحت خیلی رشته ها رو می تونستم برم ولی علاقم به این رشته بود ولی علاقه ای به تحقیر شدن نداشتم باور کنید. (2506955) (alef-13)
 
یم پزشک اعمومی ز اصفهان
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۴:۱۷:۰۲
سایت الف، در دفعات قبل، متاسفانه نظرات اینجانب را درج نکرد.
به عنوان یک پزشک عمومی باید بگویم که این طرح، بیشتر به نفع متخصصان است . سایر کارکنان حوزه بهداشت و درمان (بخصوص پزشکان عمومی و پرستاران) ، از این طرح نفعی اندک دارند. البته وقتی که سطوح عالیه وزارت بهداشت ، نظام پزشکیها، وزارت رفاه و سازمان تامین اجتماعی، در اشغال متخصصان است، توقع طرحی اینچنین، تعجبی ندارد.
خوب است به سایتهای این وزارتخانه ها و سازمانها بروید و ببیند که چه کسانی متصدی امرند و در قسمت جستجوی پزشک در سایت نظام پزشکی، تخصصشان و محل کارشان را بیابید.
امیدوارم الف، اندکی از خدا بترسد و لااقل آزاده باشد و این نظر را درج کند (2507018) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۶:۱۸:۱۲
یک محاسبه ساده: 2500 میلیارد تومان بار مالی طرح حذف زیر میزی است. تعداد کل پزشکان متخصص کشور 36000 نفر طبق سایت نظام پزشکی. بنابراین بطور متوسط به هر متخصص از این طرح حدود 14 میلیون تومان در ماه می رسد. درحالی که درآمد متوسط بسیاری از تخصصها از 30 میلیون تومان در ماه بیشتر است. بنابراین با دریافت این 14 میلیون، درآمد متوسط آنها از 44 میلیون تومان در ماه افزایش می یابد. این یعنی یاس در فارغ التحصیلان دیگر رشته ها. این یعنی توهین به بقیه نخبگان کشور. این عین بی عدالتی است. الان بیش از 500 هزار نفر در کنکور کارشناسی به هوس این درآمد در شاخه تجربی امتحان می دهند و با توجه به اینکه مجموع ظرفیت پزشکی و دندان کمتر از 15 هزار نفر است بیش از 480 هزار استعداد کشور سوخت می شود.
آفرین بر شرف دکتر پزشکیان که جلوی این سفسته گران ایستاده. (2507451) (alef-13)
 
پزشک
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۰۰:۰۰:۵۴
به نظر من در کل این وزیر بهداشت یک ریاکار بیش نیست کسی که واسه کوچک ترین و چیپ ترین کاراش سوژه خبری درست می کنه و همش دوست داره شو اجرا کنه و جلو دوربین باشه.
خدا می دونه چه نقشه ای واسه آینده اش کشیدن. ما که ازش خیری ندیدم (2509027) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۲۰:۲۸:۳۷
كليه مطالب فوق براي بالا بردن درامد پزشكان ودرست كردن خانه هاي مجلل تر وسفرهاي. خارجي بيشتر وسرمايه گذاري در ساخت وسار وخالي كردن جيب مردم نوشته وآرائه گرديده وگرنه مگر ميشود مردم هزينه كمتر بدهند و پزشكان درامد شان سه برابر شود اقاي روحاني بمردم (2511310) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۲۰:۴۲:۲۴
اقاي وزير كار خلاف را با خلاف درست نميكنند زير ميز بگير بايد محاكمه شود نه جايزه داده شود همه نوشته ها ي بالا فقط طرفدارى از پزشكان بوده و دست در جيب مردم وبالا كشيدن يارانه ها وپرداخت به اين گروه خاص ميباشد خدا كند اقاي وزير تا دير نشده جلوي اين نابساماني گرفته شود واگر بفكر مردم هستيد بيمه ها را مانند كشورهاي ديگر تقويت كنيد كه بنفع مردم باشد بنده باز نشسته ٣٠ سأله علوم پزشكي هستم تا كنون وضع به اين بدي نديده بودم (2511341) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۵ ۱۰:۳۴:۱۰
آقای وزیر از خدا به خاط دامن زدن به بی عدالتی های موجود بترس. (2511988) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۵ ۱۱:۰۸:۰۹
کارشناسان حامی تحول سلامت لطفا" جواب بدهند:
مرکز بهداشتی درمانی Xدر منطقه Yدارای 6 خانه بهداشت با جمعیت تحت پوشش Nمی باشد که این مرکز دارای 2 پزشک با حقوق بالای میلویونی با این طرح تحول بوده به ارائه خدمات بهداشتی درمانی(سلامت) مشغول هستند که طبعا دارای بهورز وکاردان وکارشناس بیماری ها ومحیط وخانواده وپرستار وماما وسایر پرسنل ازجمله متصدی های رده اداری می باشد.این مرکز 2ماه هیچ پزشکی نداشت وامورات بهداشتی لنگان لنگان می چرخید وحالا بطور مجازی 2ماه تمام پرسنل به غیر از 2پزشک رامرخص وبه مرکز فقط این 2پزشک را می فرستیم آیا باز امرات خوهدچرخید؟ ارائه خدمات بهداشتی درمانی فقط بصورت تیمی جواب خواهدداد و پول خزانه ملی را به چیل نیندازید. قابل توجه مدیران ارائه خدمات بهداشتی درمانی غیرازاین است لطفا متون مدیریتی چاپ شده رااصلاح تاماهم خیال ما راحت وبی خیال شویم. (2512071) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۲۰:۴۴:۴۵
اگر در تجارتخانهای که میلیارها تومان وگاهی دلار جابجا میشود کسی جرات میکند که بگوید که ما این تجارت خانه عظیم را میچرخانیم واز حقوق خود بیشتر بخواهند ودر تمام سازمانهای اقتصادی چنین است روزی که رتبه اوردید ان زمان بود که در امد شما وکارت مشخص میشود بیشتر از این یاوه گویی نکنید وخود را با پزشکان مقایسه نفرمایید شما خود را باید با کارمندان دیگر ادارات مقایسه کنید نه باپزشکان مخصوصا جراحان (2538076) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۹-۲۵ ۱۸:۰۰:۲۶
، من سر پرستار ccuهستم با 27سال سابقه کار و اون موقعی که شما بچه بودی کارشناسی گرفتم و العان کارشناس ارشدمراقبت های ویژه دارم.اگه ناراحت نمیشی باید بگم به خیلی از پزشکا هم توکارشون راهنمایی میدم.و واقعا یه پزشک داره 100برابرمن در میاره. آیا من هم بی سابقه یا نابلدم یا سختی نکشیده ام- این یه چیزیه که بین شما پزشکا جا افتاده (استخر.خونه بزرگ. سونا.جکوزی و عشق و حال زیادو مسافرت خارجی و.... که برای رسیدن به اینا هرکاری میکنید و چون باب شده از همه هم طلبکارید. یه همراه بیمار هنگام مرگ عزیزش هر چی داره میده به شما و آخرش هم از شما تشکر میکنه و شما هم فکر میکنید کارتون درسته- مگه این کشور برای شما هزینه کرد که..... یه خورده وجدان خوبه (2551576) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.