نظر منتشر شده
۹۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 222870
از معافیت مالیاتی در هلند تا انصراف از یارانه ها در ایران
علی مولایی، 26 فروردین 93
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۴
ابتدا از اینکه متن کمی طولانی است عذرخواهی میکنم ولی به عنوان تجربه ای از هلند امیدوارم برای دوستان مفید و قابل تامل باشد.

در هلند، با توجه به منطقه، شهر و محله محل سکونت افراد، هر ساله مبلغی به عنوان مالیات جمع آوری فاضلاب و مالیات جمع آوری زباله از هر خانواده دریافت می گردد. برای مثال در شهری مانند شهر دلفت هلند، این مالیات بالغ بر هفتصد یورو در سال است. هدف از این نوشتار آشنایی دوستان با مکانیزم درخواست و معافیت از این مالیات و همچنین دسترسی مسوولان دولتی به اطلاعات شفاف و کامل افراد است:

یک
ابتدا از شهرداری نامه ای برای شما ارسال می شود که در آن شرح هزینه و جزییات مربوط به این مالیات تشریح شده و در نهایت شماره حساب و همچنین مبلغ مورد نظر در آن قید می گردد که مدت زمان و مهلت پرداخت این مالیات دو ماه بعد از دریافت نامه است. در پایان نامه نیز، یک آدرس اینترنتی (که در وب سایت شهرداری شهر مربوطه قرار دارد) اشاره شده است و در آن قید شده است که: "شهروند گرامی، اگر خواهان معافیت از پرداخت این مالیات هستید از طریق لینک زیر می توانید درخواست خود را اعلام و پیگیری نمایید".

دو
بعد از ورود به سایت شهرداری و تکمیل اطلاعات لازم مربوط به شما، درخواست معافیت مالیاتی خود را در سایت شهرداری ثبت می نمایید. بعد از یک هفته نامه ای برای شما ارسال می شود که در آن از شما خواسته شده است که برخی اطلاعات لازم را (که در بند بعدی تشریح می گردند) را تهیه و مدارک آنرا در پاکت ضمیمه شده نامه قرار داده و برای شهرداری ارسال نمایید.

البته باید به این نکته مهم دقت کرد که شهرداری هر شهر به تمام این اطلاعات درخواست شده افراد دسترسی داشته و از آنها اطلاع دارد . و درخواست این اطلاعات از افراد، به این خاطر است که ضمن واسنجی هر ساله این اطلاعات، مدرکی است که فرد ادعا کننده به شهرداری ارائه کرده و شهرداری ضمن واسنجی آن، اطلاعات درست را ملاک عمل و تصمیم گیری خود قرار می دهد.

سه
اطلاعاتی که از شما خواسته شده تا مدارک آنها را برای شهرداری تهیه و ارسال نمایید عبارتند از:

- صورت حساب پرینت بانکی سه ماه گذشته خود و تمام افراد خانواده تحت پوشش،
- اطلاعات مربوط به خودرو شخصی، موتورسیکلت و سایر وسایل حمل و نقل متعلق به کل اعضای خانواده (دقت کنید که این مالیات مربوط به مالیات فاضلاب و زباله است و این اطلاعات به منظور دسترسی به وضع درآمدی خانوار است).
- اطلاعات مربوط به ملک، زمین، مسکن، باغ، ویلا، و ... در تمام نقاط هلند،
- صورت حساب و فیش حقوقی تمام افراد شاغل در خانواده.
-قرارداد اجاره منزل با تاکید بر مشخص بودن میزان اجاره پرداختی (مجدد تاکید می کنم که این مالیات مربوط به مالیات فاضلاب و زباله است و این اطلاعات به منظور دسترسی به وضع درآمدی خانوار است و میزان درامد افراد را بر اساس این شاخص ها می سنجند و برای مثال اگر اجاره بهای منزل شما از مقدار عرف مشخص شده بالاتر باشد شما به عنوان فرد مرفه شناخته شده که دارای شرط معافیت از پرداخت این مالیات انتخاب نخواهید شد).

چهار
این اطلاعات و مدارک را باید تهیه و درپاکت های از قبل ارسال شده قرار داده و برای شهرداری ارسال نمایید. در نهایت، هر ساله این درخواست ها مورد بررسی قرار گرفته و آنهایی که از وضعیت درآمد مناسب و خوبی برخوردار نباشند از پرداخت این مالیات معاف می گردند.

نکته مهم
همانطور که قبلا اشاره شد نهادهای دولتی هلند و بخصوص ادارات مالیات و شهرداری ها به تمام این اطلاعات دسترسی دارند. برای نمونه، در تمام شهرهای هلند، شما اگر از شهری به شهر دیگری مهاجرت کرده و یا نقل مکان کنید باید حتماً خودتان را در شهر جدید به شهرداری معرفی نموده و ضمن اعلام کامل آدرس و محل اقامت خود، مشخصات خود را به شهرداری شهر مربوطه اعلام نموده و رجیستر نمایید و یک شماره شهروندی (BSN) دریافت نمایید که متفاوت از کد و شماره ملی شما است و اطلاعات شهری شما در آن شهر با توجه به آن شماره شهروندی شما مشخص می گردد. و همانطور که برای مثال در ایران بدون کد ملی نمی توان کاری کرد در اینجا نیز به کد شهروندی نمی توان کار های شهری را پیگیری نمود). به بیان ساده ، شهرداری هر شهر می داند که در هر خانه و منزل مسکونی چه افرادی، با چه مشخصات، چه سطح در آمد و چند نفر زندگی میکنند. پس از اعلام شما به شهرداری و رجیستر کردن شما، تمام این اطلاعات به تمام ارگان ها و نهادهای دولتی ارسال و به اشتراک گذاشته می شود. برای مثال، بعد از رجیستر کردن در شهرداری، اگر شما به دلیلی به بیمارستان شهر مراجعه کنید تنها از شما نام خانوادگی و تاریخ تولد شما را می پرسند و بعد آز آن مسوول مربوطه، آدرس منزل شما را به شما می گوید که در کجا زندگی می کنید. تکلیف سایر نهادهای دولتی نیز کامل مشخص است.

ساده تر آنکه، دولت بخاطر داشتن یک بانک اطلاعاتی شفاف، کامل و قابل اعتماد و اتکاء علاوه بر اینکه از افراد مرفه و نسبتا پولدار جامعه، مالیات شهری را دریافت می کند از افرادی که نسبت به افراد مرفه جامعه درآمد کمتری دارند هیچ مالیاتی دریافت نکرده و هزینه های مدیریت و نگهداری شهر از جیب مرفهان تامین می گردد. نمی دانم اسمش را چه میخواهیم بگذاریم: سوسیالیسم، لیبرالیسم، کمونیسم و یا اسلام و .... ولی هر چه هست به نظر معقولانه و منطقی است.

یادم می آید چندین سال پیش در مشهد در یکی از مناطق بسیار محروم مشهد، شهرداری مغازه یک پدر شهید را بدلیل عدم پرداخت عوارض شهرداری در یکی از کوچه پس کوچه های بسیار مستضعف نشین مشهد پلمپ کرد و آن پدر شهید به دلیل فشارهای وارده، اقدام به خودسوزی و آتش زدن خودش کرد.

این موارد را وقتی در کنار مواردی قرار می دهی که هم اکنون در کشور در حال اجراست میفهمی که مسوولان دولتی کشور (چه در دولت فعلی و چه در دولت قبل) یا واقعا نمی فهمند یا خودشان را به نفهمی مطلق زده اند. آقایانی که به جای تمرکز بر بانک اطلاعاتی شفاف در جامعه، تمام همت شان بر زیرنویس کردن و التماس و ضجه کردن در پیش مردم برای انصراف از دریافت یارانه و یا متوسل شدن به اظهارات ضد و نقیض و یا اقداماتی دون شان دولت است که به هر نحوی شده عده ای را درست و یا غلط از درخواست دریافت یارانه منصرف و یا حذف نمایند!!!

جز تاسف چیز دیگر نمی توان گفت.
یاحق
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۴:۵۷:۰۰
در سیستم اقتصادی بیمار ما، قانون سالم و پیشرو یعنی نفی رانت و ویژه خواری
برای همین سعی میشه از قوانین پیشرفته دنیا پیروی نکنند

درحالیکه دنیای امروز در همه زمینه ها مبتنی بر Benchmarking یعنی استفاده از تجارب دیگران است
وزیر اقتصاد در حالی که موقعیتهای طلایی توسط تیم سیاست خارجی و وزارت نفت ایجاد میشود، در بازار سرمایه بورس توسط مدیران 8 ساله قدیمی و بازار پول بانکی توسط سیاستهای پولی مبهم فرصت سوزی می کنند و یا انتصاب رئیس دانشگاه تهران در تیم نظارتی مالیات کشور ، علیرغم اینکه ایشان تجربه عملیاتی در مالیات نداشته اند
شهامت استفاده از نیروهای جدید در تیم اقتصادی و استفاده از تجربیات دیگر کشور ها در اینزمان بسیار واجب است
لطفا آقای روحانی و دکتر نوبخت با تجدید نظر در گروه اقتصادی دولت اجازه رشد به اقتصاد ملی بدهند

زمان به صورت در حال گذر است و همسایگان ایران در حال رشد (2081683) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۷:۱۷:۵۸
نویسنده توجه نکرده که اقدامات دولت گام به گام است و در هر گام حلقه یارانه بگیران تنگتر خواهد شد:
مرحله اول خود انصرافی است

مرحله دوم حذف بر اساس خود اظهاری (درآمد بالاتر از حد نصاب که با صداقت بیان شده است)

مرحله سوم حذف بر اساس راستی آزمایی و جستجو در بانکهای اطلاعاتی است.
الان فقط مرحله اول در جریان است. این را حداقل باید بفهمید و انتقادتان وارد باشد نه بی مورد و بهانه گرایانه. (2082143) (alef-10)
 
همشهری
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۸:۲۷:۰۸
دوست عزیز ممنون از توجه و نکته گیریتان. ولی به عرض برسانم متاسفانه در چند سال اخیر اتفاقاتی افتاده که مردم اندکی از اعتمادشان را به آمارهای دولتی از دست داده اند. آخرین مورد آن هم سبد کالا بود که حداقل در مورد اطرافیان بنده به صراحت و بدون اغراق اعلام می کنم که ابتدا افراد بسیار متمول شامل سبد کالا شدند و در اعلان بعدی طبقه متوسط ولی جالب اینجاست که به چند خانواده بسیار فقیر سبد کالایی تعلق نگرفت! حال شما به ما بگویید چگونه ه عملکرد دوستان دولتی اعتماد کنیم؟ (2082788) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۸:۳۲:۴۷
بجای اینهمه هزینه برای سیاست گام به گام که تا رسیدن به هدف هزاران هزار میلیارد تومن از پول ملت هدر رفته است. اگر مسئولین از شفافیت اموال و درآمدها و رانتهای خود و هم تیمی هاشان نمی ترسیدند برنامه ای برای شفاف سازی اطلاعات و درآمدهای کل افراد جامعه اجرا میکردند تا نیاز به این توجیه ها نباشد. فکر میکنم 35 سال شعار و فرار به جلو کافی است. (2082799) (alef-13)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۰۴:۰۸
از اقدامات دولت بیخودی دفاع نکن اتفاقا انی که متوجه نیست تو هستی. یادت رفته سه سال پیش از دم به همه زندگان و اموات و حتی بابک زنجانی ها هم یارانه دادند؟ اگر دولت بانک اطلاعاتی داشت اقلا تشخیص میداد که مردگان هم دارند یارانه می گیرند و اونا را حذف می کرد. خطاب من این دولت نیست. کل مملکت و کل دولتهاستت . این اقای نویسنده فقط شرح داد که در یک کشور اروپایی پیشرفته چگونه عده ای از پرداخت مالیات معاف می شوند، همین.
خوب نگاه کن ایا در دنیای غرب اتفاقی نظیر ماجرای مه آفرید و اعطای تسهیلات ارزی چند میلیاردی در یک شعبه در پیتی به یک نفر اصلا می تواند اتفاق بیفتد؟ هرگز
فوقش اینه که یک وزیری مثل این خانم وزیر در بریتانیا 6000 پوند دزدی گرگی کند و منزل مادرش را به اندازه این مبلغ، نوسازی کند یا اقای رییس جمهور فرانسه با پولی که در اختیار دارد، یک بلیط هواپیما برای دخترش تهیه کند. تو فقط خواستی دفاع کنی اما دفاع هایی با این منطق بی منطق نه تنها کمکی به حل اصل اشکال نمی کند بلکه کار را خراب تر می کند!!!
در کجای دنیا سراغ داری از دم به کل جمعیت، به این شکل یارانه بدهند آنهم در مملکتی که 50% تورم سالانه دارد؟ کدام بچه شش کلاس سواد داری نمیداند که تزریق نقدینگی به این شکل در یک جامعه تورم زده خود، باعث تورم می شود؟ چه کسی نمیداند که نقدینگی ای که صرف تولید نشود, تورم زا است؟
اشکال در این است که ما می خواهیم چرخ را از ابتدا اختراع کنیم. پدر جان دنیا چرخ را چهار هزار سال پیش اختراع کرد.
به تجربیات و روش های موثر و اثبات شده دنیا توجهی نمی کنیم و روش های من درآوردی از خودمان تولید می کنیم. نتیجه اش هم همین می شود.
در ثانی نفت متعلق به همه است و شما اطلاع نداری که قانونگزار ، قانون پرداخت یارانه را به گونه ای تصویب کرده که فقط انصراف از دریافت یارانه باید با درخواست یارانه بگیر انجام پذیرد و دولت نمی تواند سر خود، مبادرت به قطع آن کند. اگر غیر از این می بود، حداقل در مرحله دوم دولت خودش راسا بعضی ها را حذف میکرد.
هنوز که هنوز است میلیاردر ها ی واقعی و برخی نهاد ها از مالیات فرار می کنند و یا رسما از آن معافند و کسی حق سرکشی به حساب و کتاب آنها را ندارد. مثال هایش را خودت میدانی و من می ترسم از آنها نام ببرم. نهاد هایی که حتی در اشل بین المللی میلیاردر محسوب می شوند و در حد مک دونالدز یا کوکا کولا پول در می آورند.
همین بابک خان قریب سه میلیارد یورو پول زبان بسته از بیت المال برداشته امروز هم می فهمیم حتی یک ریال پول در ایران ندارد که از او گرفت!!!!
نه اقای محترم، اینگونه که تو می گویی ، نیست و ماجرا چیز دیگری است. بی نظارتی و رانتخواری به حدی است که یه بابایی در اوج خالی بودن کیسه ارزی دولت و یا محدودیت دسترسی به این پول ، ارز می گیرد و لوازم آرایش و پورشه وارد می کند و بعد با به دلار ازاد می فروشد!!. شما اصلا فکر کن چگونه در یک سیستم به یه کسی مثل بابک زنجانی نفت می دهند تا ببرد و بفروشد؟ مگر پرتقال است؟ و بعد هم با افتخار می ایند و در تلویزیون جار می زنند که ما تحریم ها را دور زدیم!!!!! نخیر، تحریم ها را دور نزدیم، پول بیت المال را نفله کردیم.
مشکلات ما اینگونه مسائل است (2082827) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۸ ۱۰:۱۷:۲۸
همان مرحله اول هم ایرادی نداشت که طبق فرمایش این هموطن مثل هلند از خانواده هایی که در خواست دریافت یارانه دارند این اطلاعات خواسته میشد. اما بطور کلی پرواضح است که ما در قانون گذاری در یک دور باطل افتاده ایم و از ایجاد سیستم درست و حسابی با استفاده از تجربه کشورهای پیشرفته ناتوانیم. (2084709) (alef-6)
 
حمید صحرایی
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۸:۳۱:۰۱
البته وجود امار صحیح به دولتها کمک میکند تا با توجه به امار اتخاذ تصمیم کنند. در واقع تصمیمات صحیح در حوزه های مختلف میبایست با اتکا به امار صحیح گرفته شود.اگر اشخاص عادی جامعه هم از موجودی و وضع کاری خانواده اطلاع نداشته باشند تصمیم به انجام کارهای کوچک هم بسیار دشوار میشود. اما در کشور ما، عدم اعتماد به شدت نهادینه شده، در قشر مرفه از واهمه این که توسط دولت اقدام به اخذ مالیات و عوارض شوند، از ارایه امار صحیح خودداری میشود در قشر ضعیف هم به دلیل اینکه پیوسته دست دولت را در جیب خود احساس میکنند، پیوسته از دادن امار صحیح طفره میرود. اما در مورد زیر نویس، مردم و بویزه قشر ضعیف و نیازمند نه میتوانند و نه مخالفتی دارند تا توسط دولت حسابرسی شوند بلکه در قشر اسیپ پذیر استقبال هم میشود. این قشر مرفه و غالبا افرادی از بدنه نظام هستند که به دلیل ترس از برملا شدن رازهای اقتصادی شان مخالفت میکنند ولی طبق معمول مخالفت خود را به شکل دفاع از مردم و حفظ منافع مردم بیان میکنند. مردمی که زیر فشار اقتصادی و تورم، قرار دارند و مردمی که خواهان مبارزه با فساد هستند از رصد دارایی مشروط بر اینکه بدون درنظر گرفتن مصلحت و بدون در نظر گرفتن پست و مقام اشخاص صورت بگیرد ، به شدت هم حمایت میکنند. منتها بر اساس ادب فرهنگی اول بزرگترها بعد ما (2082795) (alef-13)
 
غلامرضا
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۱۱:۵۴
من چند سوال دارم وخواهش می کنم دوستانی بلدند پاسخ بدهند:1-اولا آیا متناسب با دریافت یک سری هزینه های شهری چون مورد بالا درهلند درآمد ووضعیت معیشت مردم نیز بهبودپیدا کرده بودیانه؟2-درموردکشور مازمانی که بحثهای سهمیه بندی بنزین وهدفمندی یارانه ها وآزادسازی قیمت حاملها درگرفت آیا درآمد طبقات ضعیف ومتوسط جامعه آمادگی مقابله با هجوم تورم وگرانی ها ناشی از آنهاراداشت؟3-منصفانه بفرماییدقبل از هدفمندی یارانه ها وضعیت معیشت مردم چگونه بود آیا همان زمان هم مردم درتامین معیشت خوددررنج نبودند؟4-آیادراین مملکت هیچ راه دیگری برای رشد وپیشرفت جز آزادسازی قیمتها وفشار برمردم وجود ندارد؟5-براستی چرا مسولان دولتهای متعدد درد ورنج مردم درک نمی کنند چرا اینقدر همیشه بین درآمد ما بعنوان طبقات متوسط وقیمتهای موجود درجامعه تااین حد فاصله است؟6-چرا هر سال حسرت سال قبل را می خوریم وچرا یک سال نمی گوییم الهی شکرامسال وضع بهترشده (2082836) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۶:۵۳:۱۰
من با نحوه مصرف يارانه اى كه انصراف ميدهيم مشكل دارم من راضى نيستم ان را خرج سياست خارجى كنند يا به فوتباليستها تقديم كنند و يا خرج تبليغات دولتى شود اگر قرار به نيكوكارى باشد ما مردم خودمان راهش را بهتر ميدانيم (2083807) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۲۱:۵۴:۵۸
مگر رئیس فعلی سازمان مالیاتی که از وزارت نیرو آمد و در کار سد سازی بود چیزی از مالیات میدانست که حالا به آمدن آقای دکتر رهبر ایراد میگیرید؟ (2084278) (alef-6)
 
1982
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۰۵:۰۲
ما مشکلمون عدم شفاف سازیه باید توجیه کنن هزینه مملکت چی به چیه
ما چون نفت داریم بعضی از مردم و مسئولین اعتقاد دارن کمبود بودجه ها رو از نفت تامین کنن
در صورتیکه پول نفت باید جهت زیر ساخت هزینه بشه نه دادن یارانه و مستمری
باید هزینه های اضافی تحمیلی کم بشه کشور ما اینهمه نیروی نظامی نمیخواد اینهمه کارمند نمیخواد صدا سیمای دولتی نمخواد ووووووووووووو (2081716) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۴۶:۱۷
بابا پول نفت صرف فقط بودجه جاری یعنی حقوق میشه دولت خودش حاضر نیست حقوق مزایای 5 میلیون به بالای مدیرانش با خودرو با سوخت رایگان را کم کنه بیاره روی 3 میلیون باز دست میکنه توی جیب مردم به خدا حقوق همین مدیران و کارمندان ارشد دولتی را نصف کنید پول یارانه ها جور میشه (2082069) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۸:۲۲:۱۵
در ایران سالهای مدیده که اقایان وزرا اقتصاد در حال اصلاح اوضاع اقتصادی هستند اما ...
یادمه که کشورهای ایران و پاکستان و ترکیه و مالزی تقریبا همزمان خیز اصلاحات اقتصادی برای موفقیت تا 2020 میلادی رو برداشتند.
پاکستان درگیر منازعات داخلی شد و ایران درگیر تحریم ها و مدیریت آلوده با فساد. در این میان ترکیه در جهت برنامه فعالیت کرده و تا رسیدن به هدف فاصله داره اما مالزی بین سال‌های ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۰ قبل از برنامه خودش هر سال 8درصد رشد اقتصادی داشت و امروزه به عنوان یکی از قطبهای اقتصادی آسیا مورد توجه است.

مطمئن باشید با برنامه اقتصادی و بدور از رانت و فساد، کشور ثروتمند ما قادر به سبقت از اونهاست. اما آنچه وجود خارجی نداره برنامه اقتصادی کلان و عملیاتی است که مالیات در آن نقض مهمی داره.
مدیریت عملیاتی معتقد به رشد، سیستم نظارت بازرسی قوی و قاطع، برنامه منسجم و اعتماد و پشتیبانی جامعه از عوامل مهمه این پیروزی خواهد بود. (2082284) (alef-10)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۰۹:۳۲
چرا کره جنوبی رو نمیگی که همزمان با تولید پیکان ایرانی، خودرو سازی رو شروع کرد و امروز در تمام دنیا از جمله در اروپا و آمریکا تلویزیونش و سایر لوازم خانگیشو و گوشی موبایلش و اتومبیل های زیبا و جور واجورش پدر همه سازنده های اروپایی و آمریکایی رو در آورده. کره جنوبی بهترین مثاله که حتی صنعت توریسم ترکیه را هم نداشت و نداره. نگاه کنیم ما چه بلایی به سر مملکتمون آوردیم و اونا چگونه مدارج ترقی را پیمودن؟ (2082831) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۸:۳۵:۵۲
نه برادر گرامی پول نفت صرف امنیت می شود ( حفظ وضعیت موجود ) حالا این تامین امنیت به نام های مختلف در بین سیاسیون کاربرد دارد. (2082321) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۸:۵۱:۳۹
رفت اون دولتی که به مدیراش 12 میلیارد حق ماموریت میداد !! (2082341) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۸:۳۷:۴۴
زیاد مطمئن نباش عزیز دل برادر. فساد در بدنه مدیریت کلان کشور آنچنان گسترش یافته که با یک نفر کلید به دست فقط چهار تا کلید توی دید باز میشه ولی گاو صندوقهای اصلی علاوه بر کلید رمزهای متعدد داره که دست افراد خاصی است که با تغییر دولتها تغییر نمیکنند. (2082803) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۰:۰۱:۵۰
چیزهایی نگید که خودمان عمل نمی‌کنیم و جوابش معلومه!

موضوع اصلی در فساد اداری کشور،حقوق مدیران آنها که طبق نظامات قانونی پرداخت می‌شود نیست، بلکه نحوه انتخاب مدیران و استفاده آنها از موقعیتهای اداری جهت ساپورت دوستان و اطرافیان و . . . است.

که آن هم بر اساس فرهنگ سفارش پذیری، چشم و هم چشمی، رودربایسی و تعارفات ما ایرانیها شکل گرفته است.

واقعاً چه تعداد از ما در خفا به حقوق همدیگر احترام می‌گذاریم پشت سر همدیگر بدگویی نداریم!

چه تعداد حاضریم بابت قضاوتهای عجولانه‌ای که به جهت اطلاعات ناقص نسبت به همدیگر داشته‌ایم عذرخواهی کنیم و سعی کنیم دیگر تکرار نشود.


هر وقت من و شما توانستیم این رفتارهایمان را در خود و خانواده‌مان کنترل کنیم، بقیه ما هم می توانند! (2082898) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۱۰:۴۳
مقایسه ایران و هلند مع‌الفارغ است همه تفاوت در میزان اعتمادی است که مردم به حکومتهایشان دارند. آنجا هم این اعتماد صددرصد نیست اما به مراتب بیشتر از اینجا و به طور کل جهان سوم است. چاره کار گفتن واقعیات جامعه به مردم است ریشه دروغهای حکومت پافشاری بر شعارهای آرمانی‌ست که با واقعیات فاصله زیادی دارد. (2082835) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۰۵:۳۱
خوب بود مسئولین ما دنبال کار بی زحمت هستندتا بخودشان فشار نیاد (2081719) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۴۴:۳۰
دقیقا، در دولتها در کل زمانها در زمان بودجه نویسی برای قانون بودجه در ادارات و سازمان برنامه بودجه، کارشناسان، مدیران و وزرا، هدف اولشان در بودجه این است که به نحوی بنویسند که حقوق و مزایا و پاداشهای مدیران و کارمندان دولتی اول تامین بشه بعد هر چی پول اضافه موند میشینند برای طرحهای عمرانی و انجام کار برای مردم مینویسند


بعد خنده دار و در واقع گریه اور اینه که بعد از تصویب بودجه و زمان تخصیص نقدینگی از خزانه اول هرچی پول نقد هست صرف دادن حقوق و مزایا میشه اگر چیزی موند صرف بقیه کارها میشه

حالا جالبه پیمانکار براشون کار کرده پول اون را نمیدهند ولی پول خودشون را که فقط صرف حضور ساعت زدن در اداره است از اوجب واجبات است

این شرعی است واقعا؟ شما از جیب مردم حقوق میگیرید و واقعا باید نوکر مردم باشید نه سرور مردم؟

این سوال برای منه چرا توی یونان اینقدر اقتصاد آزاده که دولت پول نداره حقوق کارمندهاش را بده ولی تو ایران سنگ هم از اسمان بباره حتی شده پول چاپ کنند خون دولتیها رنگینه و باید حقوقشون را دریافت کنند؟

این میشه که همه میخوان کارمند دولت بشن از هر رانت حق و ناحقی استفاده میکنند
تازه جالبه کافیه شما به حق یا ناحق نخبه بشی مثلا یک اختراع بدی یا مقاله چاپ کنی کار بکنی یا نکنی توی اداره بالای 200 هزار تومان حق نخبگی میگیری
اخه نخبه ای که اویزون دولت باشه و نتونه کارافرینی کنه نخبه است

به خدا تا دولت اول فکر حقوق مزایای خودش باشه کار درست نمیشه (2082057) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۲۲:۵۲:۴۹
مشکل ماییم که هنوز به نفت دولتی دل بستیم
ملی شدن نفت حق مسلم ماست (2082696) (alef-10)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۱۶:۰۰
دقیقا همین که میگی درسته. من با یکی از واحد های شرکت گاز در عسلویه کار می کنم- در حقیقت پیمانکار جزئ اونا هستم. همیشه از اونا مبلغی طلب دارم و هر روز این مطالباتو پیگیری می کنم. اونا هم میگن " بابا نداریم، این پولی که برامون میاد، حتی کفاف حقوق پرسنل را هم نمیده"!!! این به اون معنیه که دولت اولین هدفش تامین حقوق پرسنل و مزایاشونه و گور پدر یه پیمانکار جزئ و لاجون که اگه طلبشو سه ماه دیرتر بدی، محو و نابود میشه!!!!! هر دفعه هم که به اونجا مراجعه می کنم، می بینم هیشکی تو اتاقش نیست، بعد همشونو تو اتاق یکی از همکارا پیدا می کنم که یا دارن خاطره تغریف می کنن و یا برای رست بعدی، برنامه ریزی می کنن. هرگز هم جواب تلفن را نمیدهند. من چند بار به مدیر عامل و دفتر حراست و ... هم شکایت کردم اما ....... (2082840) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۷:۴۰:۴۹
عزيزان اين توجه را داشته باشيد که ساز وکار اجراي اين کار توسط چه کساني در آن سازمان اجرا مي شود خوبه زير ميزي نميگرن تا يارو رو از شهرهاي ديگه به آنجا بيارن (2082744) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۰۵:۳۶
ببینید، در کشورهایی که می‌توان نمونه‌های بیشتری آورد، سیستم‌های شناسایی درآمد اشخاص جامعه، یک هفته‌ای راه نیافتاده سال‌ها تلاش کردند تا نظام پولی و بانکی کشورشان را شفاف کنند و با تخلفات بانکی افراد هم به وقتش برخورد می‌کنند.

اما در کشور ما زمانیکه سیستم مورد اعتماد تشخیص میزان درآمد افراد وجود ندارد، راهی جز خودانصرافی وجود ندارد.

بنابراین الفاظی چون «ضجه‌زدن» و... که در متن آمده، زیبنده نیست. (2081720) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۳۴:۴۵
نظردهنده محترم شماره (2081720) (alef-10 اگر کمی مطالع در دولتهای قبلی پس از جنگ بفرمایید همواره تمام وزرای اقتصاد گفته اند (وضع خیلی خراب است و ما باید زیرساخت آماده کنیم که زمانبر است)
بگذریم که دایره مدیران، همیشه محدود به افراد خاصی بوده و برای مثال ما هنوز در دولت جدید مدیرانی اقتصادی با کارنامه مخدوش از دوران دولت قبل را شاهدیم و این نقطه ظعف است.
این شد که هیچ دولتی تا پایان دوره خودش (و حتی گاه چند وزیر اقتصاد در یک دولت) نتوانستند این اقدام زیرسازی (زیرساختی) را انجام دهند.
حال نوبت دولت جدید است که هنوز پس از 10 ماه هنوز نه برنامه اقتصادی جامع ضد فساد و رانت و نه برنامه اخذ مالیات شفاف و نه ... ارائه نشده
این دور تسلسل ادامه خواهد داشت تا زمانی که سیاستگذاری اقتصاد کلان و راهبردها از دست دولتها خراج شود و در مجمع تشخیص مصلحت نظام و با استفاده از خرد جمعی کلی اندیشمندان اقتصادی طرح جامع بلند مدت آماده شود تا تمام دولتها موظف به انجام آن باشند. (2082030) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۷:۱۵:۰۵
گفتم کوتاهی از گذشته بوده است. شما پیشگویی می‌کنید این وضعیت ادامه دارد؛ من موافق نیستم و همین خوداظهاری و بیان وجود 43 بانک اطلاعاتی را آغاز موضوع می‌دانم.

اما برای اقتصاد:
راه گذر از -10 به +10 پریدن نیست. باید از صفر گذشت. شما نمی‌توانید بدون تسهیل شرایط،

در وضعیتی که دولت نمی‌تواند مراودات خارجی کند. سرمایه‌گذاران خارجی حضور کمرنگی دارند. تحریم‌های سنگین بانکی بر دولت فشار می‌آورد. مشکلاتی مانند فساد 9 هزار ملیاردی هنوز حل نشده است.

این را بگذارید در کنار اینکه دولت باید ماهانه چیزی در حدود 3500 میلیارد تومان به عنوان یارانه به مردم پرداخت کند. یعنی یک ضرب ساده 77 میلیون نفر 45500 تومان.

در نهایت باز هم تأکید می‌کنم که این خوداظهاری و بیان وجود 43 بانک اطلاعاتی، نخستین گام برای شفاف‌تر شدن وضعیت پولی و بانکی است. (2082133) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۸:۴۵:۰۰
گرامی پیشگویی کار رمال هاست

اما در علم اقتصاد همان پیشگویی رو با ارائه برنامه اقتصادی کوتاه و بلند مدت مستند و نزدیک به وقوع می کنن

شما اگر برنامه اقتصادی از این وزیر جدید دیدین در الف منتشر کنین همه ببینن
والله من که ندیدم

مشکل اونجاست که کوچکترین انتقاد از بی برنامه گی اقتصادی / اتهام زشت طرفداری از احمدی نژاد رو بدنبال داره وگرنه انتقاد به این گروه اقتصادی زیاده

در قرن 21 با آچارهای زنگ زده (کنایه از مدیریت خسته و ناکارآمدی که 8 سال گذشته در سازمانهای اقتصادی حباب و بحران سازی کردن) نمی شه ماشینی را تعمیر کرد و همینطور هم بدون نقشه راه (کنایه از برنامه اقتصادی) نمی شه دست به تحول اقتصادی زد

آقای وزیر جدید کمی زیاد تحت تاثیر بافت مدیران و برنامه های گذشته وزارتخانه اش هست (2082809) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۹ ۱۵:۱۱:۲۷
متاسفانه در گذر -10 به +10 ما حتی به صفر نرسیده ایم با رشد منفی 6درصد اقتصاد و منفی 9درصد صنعت. تنها چیزمون که خوب رشد کرده شاخص بورسمون هست که پدیده نادر و ساخت داخله! (2086578) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۷:۱۶:۴۹
دقیقا مشکل در طراحی سیستم دولتی ایرانه که همه زمان انتخابات شعار میدن میریم همه چیز را درست میکنیم ولی وقتی دولت را گرفتند دستشون نمیتونند میدونی چرا دو دلیل داره
1- مزه پول کلان و مفت نفت را میچشند و میبینند این بی قانونی کمک میکنه که هر جور دلشون خواست خرج کنند پس بیخیال وعده هاشون میشن

2- اگر هم بخواهند اصلاحاتی انجام بدهند مواجه میشند با یک بدنه فربه و عظیم مدیریت و کارمندی دولتی که کسی حریفش نمیشه و عادت کرده به پول نفت و کم کاری

پس برای این کار باید انقلابی عمل کرد یعنی جذابیت مالی دولت را از بین برد تا هم بدنه دولت بر اساس کارایی و خروجی حقوق بگیرند هم خود دولت اینقدر جذاب نباشه که همه را جذب خودش کنه و بعد فسیل کنه

یعنی جدا کردن نهاد مالی و اجرایی کشور هر راه دیگری به شکست منجر میشه (2082136) (alef-10)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۳۰:۱۶
همه فرمایشاتت درست بود الا این پاراگراف آخر که فکر می کنی مسائل در مجمع تشخیص، قابل حل است. اصلا در شرح وظایف مجمع، چنین چیزی تعریف نشده و این فکر که گره کور مشکلات در مجمع حل می شود، خیلی فکر خامی است (2082854) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۸ ۱۰:۱۹:۳۲
دوست عزيز در دولت قبل كه چهره هاي تازه اقتصادي رو هم ديديم!!! چرا مدت 8 سال نتونستن اقتصاد مملكت رو اصلاح كنن،‌ و اين آوار رو به جا گذاشتن. اونا در اين 8 سال اگه بلد بودن يا صادق بودن مي تونستن يه زيرساختي براي اين مملكت درست كنن كه هيچ وقت خراب نشه يادتون هست كه نفت بشكه اي 120 دلار فروش مي رفت !! حالا اون 8 سال چيزي ساخته نشد كه هيچ همه زير ساختهاي نيم بندي هم كه داشتيم آوار شد سر ملت. الان شما دقيقا مي خواهيد اين دولت ظرف 8 ماه شق القمر كنه ؟!!‌ يه كم منطقي قضاوت كنيم و به شعور مخاطبان احترام بزاريم ما هم در اين مملكت زندگي مي كنيم برادر شايد شما در اين 8 سال جاي ديگه اي بوديد !!‌ (2084711) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۹ ۱۵:۱۵:۴۰
دولت احمدی نژاد هم تا چندین ماه پس از آمدنش کاسه کوزه ها را سر دولت قبلی می شکست.
دستاویز تکراریه برای عدم توانایی تحول و انجام حماسه اقتصادی
در اقتصاد ما الان فکر کردین مدیران احمدی نژاد نقش کلیدی ندارند؟
جز وزیرش، بقیه مدیران ارشد اقتصادی رو سرچ کنین لطفا (2086588) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۱۳:۳۴
آقا فرق اینه اونجا هم باور مردم هم باور دولت اینه که چون دولت حقوقش را از مالیات یعنی جیب مردم میگیرد کارمند و نوکر ملت است

در ایران به دلیل باور قدیمی از زمان دوران شاهی، دولتها و حکومتها نه تنها بودجه و خراج خود را از اموال ملی و مالیات میگرفتند بلکه منت هم سر مردم میگذاشتند و مردم را نوکر خود می دانستند


حالا همین فرهنگ الان در سیستم دولتی و ادارات هم حاکمه وزیر و رییس جمهور و مدیر و کارمند دولتی که به حق و نا حق این پستها را اشغال کرده اند و حقوق مزایای خود را از اموال مردم یعنی نفت و مالیات میگیرند و باز مردم را نوکر و مزاحم خود می دانند و منت میگذارند اگر کار کوچکی انجام دهند


متاسفانه این فرهنگ و باور در مردم هم نهادینه شده است و این را در حالت ترس و التهاب مردم در مراجعه به ادارات و برخورد از سر بالای کارمندان دیده میشود

راهش چیست راهش این است که مستقیم پول را ندهیم دست دولت، دولت و کارمندانش عین کارمندان پیمانکاری و بخش خصوصی در قبال کار و پیشرفت حقوق بگیرند نه در قبال اشغال پست و کارت ساعت زدن از آبدارجی تا رییس جمهور


در مجلس تا حدود زیادی نماینده ها چون مستقیم رای از مردم میگیرند حداقل در برخورد حضوری از بالا برخورد نمیکنند ولی در سیستم دولتی هنوز دیدگاه اربابی حاکم است

لذا پول نفت و مالیات باید از دولت جدا شود چرا که پول دست هر کس باشد ارباب اوست
گول باید بیاید دست مردم و نماینده اصلی مردم ( نهادی که طراحی میشود) و دولت واقعا بشود کارمند مردم (2081745) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۸:۲۰:۵۹
كدام ماليات ؟! . در كشور ماماليات 100% بخش خصوصي با چانه زني (علي الرأس) تعيين مي شود واين يعني فاتحه هرچه قانون وسيستم وآئين نامه ودستور العمل خوانده شده است . سليقه مميز ملاك تعيين ماليات است واين بدان معني نيست كه خداي ناكرده تمام مميزان خلافكارند ، نه ، شايد فريب بخورند ، شايد باورشان باشد ، شايد زور بگويند و... تا قوانين وسيستم اداري ما مانند سازمان امور مالياتي است ، هيچ كاري با عقلانيت پيش نخواهد رفت . متاسفانه عليرغم اين همه شعارهاي شفاف سازي ، در اصلاحيه جديد ، ماده 219 كه منشا اين فساد است به قوت خود باقي مانده است . (2082282) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۸ ۰۰:۴۹:۳۵
بخش خصوصی که مالیاتش را ممیز تعیین میکند متناسب با میزان رضایت ممیز از مبلغ هدیه دریافتی می پردازد مدیران دوایر هم میدانند چه خبر است در این میان کسانی که حاضر به رشوه دادن نیستند بیشتر تنبیه می شوند (2084484) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۸ ۱۰:۲۶:۳۶
بیش از اینکه مشکل تشخیص مالیاتی باشد(باز خدا پدر این گروه را بیامرزد که همین مالیات را هم میدهند)مشکل گروهها و نهادها ی عظیمی هستند که اصلا مالیات نمیدهند و اجازه هیچگونه حسابرسی هم به دولت و مجلس نمیدهند. حالا واردات غیر مجاز خارج از کنترل گمرک ودارایی و ...را هم حساب کنید تا بفهمید "حفره" اصلی کجاست. (2084724) (alef-6)
 
مهندس بیکار
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۱۴:۲۸
از ما بهتران ها !!!! همیشه مخالف شکل گیری بانک اطلاعاتی در کشور ما بوده و هستند. تشخیص علتش هم خیلی سخت نیست و متاسفانه اغلب مدیران و تضمیم گیدنده های کشور ما از همین گروه میباشند. (2081746) (alef-10)
 
nashenas2
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۲۰:۰۳:۰۱
بعنوان مثال اعلام اموال مسئولین که بفراموشی سپرده شده (اصل 142)، و مسئولین هم هستند که در اغلب گروه های تصمیم گیر عضو هستند!!؟ (2082470) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۱۵:۵۵
عزیزم اونجا دولت مورد وثوق مردمه چون ریز خرج و هزینه هاش را هر فرد عادی میتونه دسترسی داشته باشه و واقعا نوکر مردم است اینجا دولت ارباب مردم است واسه همینه مردم باور ندارند مالیاتشان صرف هزینه مردم بشود همین پول نفت برای خرج و هزینه دولت کمه تو انتظار داری مالیات هم برای این سیستم فشل دولتی که فقط ساعت میزند بدهیم؟ (2081751) (alef-10)
 
یک نفر
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۱۸:۳۹
نوشته ی عالی هست، بنده نیز این موارد رو به عنوان ساکن هلند تایید می کنم! و همچنین اضافه می کنم:

علاوه بر این دولت هلند که تخفیف های مختلفی برا یقشر کم در آمد یا جوان در نظر می گیرد. مثلا داشتن بیمه ضروری هست ولی با توجه به میزان درآمد دولت کم هزینه ای رو به شما پرداخت می کند. البته تمام شرکت های بیمه خصوصی هستند در نیتجه دولت تنها به افراد کم در آمد کمک می کند.

یک مساله دیگه میزان مالیات بر در آمد هست مثلا برای افرادی که بالای 50 هزار یورو در سال درآمد خالص دارند، میزان 55 % مالیات بر در آمد در نظر گرفته شده هست که با همان سیستم دیتابیس شفاف به راحتی دولت در آمد زایی می کند! و فاصله طبقاتی مثل ایران جامعه ی بیمار را تحویل نمی دهد! (2081763) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۷:۳۵:۳۸
آقا اونجا هم کارمندان دولت مثل ایران خودشون را ارباب مردم میدونن و مراجعین را تحقیر میکنند و سر میدوانند؟ مثل ایران همه میخوان کارمند دولت بشن با پارتی و سفارش؟ رییس دولت مثل ناجی و ارباب مردمه؟ (2082180) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۳:۰۹:۳۷
اونجا کارمندان دولت رو در خیلی از موارد نمی بینی! ولی اگه هم ببینی می دونند که ختی کنند چندان بلایی سرشون میاد که آرزو کنند کاش آدم می کشتند!

سو استفاده از موقعیت شغلی اونجا یعنی خودشکی اقتصادی و اجتماعی (2083277) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۳۱ ۱۰:۲۱:۱۰
البته حقوق کارمنداشون هم شباهتی به حقوق پرداختی در ایران ندارد (2090141) (alef-13)
 
nashena2
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۲۰:۲۰:۲۶
چون در آنجا خط قرمز ندارند و همه در مقابل قانون یکسانند، به همراه مطبوعاتی کاملاً آزاد ، بدون داشتن طبقه هائی خاص فارغ از انتقاد!!؟ (2082514) (alef-10)
 
بهرامی
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۲۰:۵۶
ایجاد یک بانک اطلاعاتی جامع از وضعیت زندگی مردم شامل ... درآمد ... ضروریست و وظیفه دولت است (2081771) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۸:۵۳:۰۳
وقتی نمایندگان مجلس با شفاف سازی درآمد مردم و سرکشی به حساب های مردم مخالفت میکنند چه میشه کرد ؟؟!!! (2082345) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۲۰:۵۸:۰۶
پس جواب دادستان را كه تهديد به عدم اجازه واكاوي حسابها را داده كي مي دهد (2082580) (alef-10)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۳۸:۵۵
این بانک اطلاعاتی فقط قراره مشخص کنه کی نداره و کی دارا؟ چرا به اصل خراب پرداخت یارانه نقدی ندارید؟ که از پایه و اساس غلطه و تورم زا؟ چرا به کاهش ارزش پول ملی توجه ندارین اونم ظرف یکسال و دو ماه؟ چرا به بی نظارتی مالی در امور نهاد ها اشاره نمی کنین؟ چرا به رانتها و سوراخهای قانونی که باعث این همه اختلاس میشه، توجه ندارین؟ البته که باید یک نظام شفاف و کار آمد مالی در مملکت ایجاد بشه که در اون میلیاردر ها مالیات واقعی شونو بدن و کسی نتونه به این راحتی اختلاس و سو استفاده کنه؟ (2082868) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۲۱:۰۲
حق با شماست
جز تاسف چیزی نمی توان گفت
کاش فقط قضیه یارانه بود. مشکل این است که این جمله در موارد بسیاری مصداق پیدا می کند. (2081772) (alef-10)
 
م.م
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۲۲:۴۳
دولت از سرمایه دار میترسد برای همین از آنها مالیات نمیگیرد. (2081778) (alef-10)
 
ب.ب
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۲۵:۲۹
در همه کشورهای دنیا همین سیستم مالیاتی هست که فاصله طبقاتی راکم میکند. مثلا یک دندانپزشک یا پزشک متخصص در انگلیس با اینکه میداند اگر بیشتر کار کند درامدش بیشتر میشود اما سعی میکند درامدش از حدی بالاتر نرود. چون در غیراینصورت مالیاتی که بابت درامدش باید بپردازد خیلی زیاد میشود. (2081788) (alef-10)
 
محمد جواد
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۲۶:۱۱
برای اینکه اونها مدام ادعای داشتن دولت سازندگی یا پاکدست یا مهروز یا معتدل کمی ولرم!!! ندارند و راه درست ماندن را در شفاف سازی پیدا کرده اند (2081790) (alef-10)
 
ایرج تیموری
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۲۶:۱۷
خیلی زحمت مکشین تشکر (2081791) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۳۸:۲۷
متاسفانه در اکثر بلاد کفر وضعیت بدین گونه و شاید بدتر باشد.شایسته است که با دعوت زمامداران دول اروپایی آنها را با اصول پیشرفته مملکت داری آشنا سازیم.از مسئولین محترم تقاضا دارم توجه کنند. (2081838) (alef-13)
 
بابک
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۴۴:۵۱
شما ظاهرا درغرب زندگی میکنید ونمیدانید تقریبا"90درصد مردم عمدا"اطلاعات غلط میدهند .کافی است بایک مامور مالیاتی درایران همصحبت شوید ویا اطلاعاتی درباره گیرندگان وام ازبانک ها وموسسه های بانکی گرفته ومشخص شود درکجا مصرف شده است وبه چه عنوانی گرفته شده است .متاسفانه اکثر مردم فکر میکنند بیت المال گوشت نذری است و حق مسلم انهااست تامیتوانند بهرکلکی ازبیت المال ولوناحق بهرمند شوند . فرهنگ وقانون ومذهب هلند بااین فرق میکند .اقتصاد وسیاست وصنعت آنها با برنامه ریزی پیش میرود اما درایران تاکنون دچار احساسات وروزمرگی میباشد وسیاسیون ما بیشتر بمنافع حزب ،ایل ومذهب خود میاندشند تا منافع ملی و جزیره ای فکروعمل میکنند اما سخن بظاهر زیبا وفراجناحی میزنند. لذا این دولت ویرانه ای را تحویل گرفته وبرای بازسازی باید دردو میدان دشمنان خارجی ومرتجعین داخلی که بهشت برین آنها دولت قبلی است بجنگد ،تنها چیزی که وجود ندارد بانک اطلاعات شفاف درجامعه است . (2081864) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۷:۱۳:۰۶
آرام عزیزم کسی با دولت محبوب شما کار نداره و منظور همه دولتهاست، ثانیا عزیزم مگر اقای روجانی را کسی مجبور کرد بیاد ویرانه را تحویل بگیره؟ خودش ادعا کرد 100 روزه وضع را بهتر میکنم ترا خدا به من رای بدهید

مشکل کشور ما امثال شما هستید که فکر میکنید شما مدیون دولتید نه دولت مدیون شما


ضمنا وقتی خود دولت شفاف نیست و داره از جیب مردم خرج عطینا میکنه باید هم مردم فرار از مالیات بکنند چون مثل شما کارمند دولت نیستند که حقوق مزایای دایمی بگیرند وبعد همه اش سنگ در کار بخش خصوصی بیندازید

مشکل در ایران دست دولته خود دولتها نمیخوان اوضاع درست بشه چون وقتی مسئولیت میگیرن مزه پول و بی قاونی زیر دهانشون مزه میکنه بدجور همه وعده ها شفاف سازی کوچک سازی دولت کاهش هزینه های دولت یادشون میره البته کمک شما پیاده نظام بی اطلاع هم مزید کارشون میشه فرزندم (2082130) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۱:۴۱:۳۰
کسانی که مخالف شفاف سازی و ایجاد بانک اطلاعاتی هستند اکثرا از بازمانده های دولت قبل و حامیان آنها هستند که در هشت سال گذشته از بغل رانت ها و وام های بدون بهره ثروت های میلیاردی اندوخته اند ! (2083088) (alef-6)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۵۱:۰۴
آقای مولایی و خوانندگان سایت وزین الف لطفا دو سه سطر زیر بخوانید .

آقایان مسئولین دولتی اگر مثل یوزارسیف قدر آن دوران طلایی را و قدر دلارهای نفتی سرازیر شده به مملکت را خوب می دانستند و بی جهت خرج فلان جا و بهمان جا نمی کردند لازم نبود الان و در دوران قحطی و خشکسالی امروزی به دنبال شناسایی کاهنان معبد باشند . کاهنان معبد به قدر کافی چاق و چله شده اند و گوشت قربانی این وسط امثال منی سابو ها هستند . (2081889) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۵:۵۶:۲۸
عالی بود . متشکرم ولی کو گوش شنوا (2081905) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۰۱:۵۲
عزیز من خوب اگر این بانک اطلاعاتی درست بشه که اطلاعات خود مسئولین هم باید ثبت بشه!!! (2081920) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۱:۰۵:۲۴
باریکلا.
90% مدیرا حاضر نیستن این کارو بکنن چون بعدش مجبور می شن خودشون توضیح بدن که با حقوق کارمندیشون اموالشون رو از کجا آوردن. (2083009) (alef-6)
 
سلام
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۰۶:۱۵
آفرین

پاراگراف آخر محشر بود. (2081931) (alef-13)
 
مختار
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۱۲:۰۷
حرف خوب وبرنامه خوب راحتی ازهلند دشمن نیزباید پذیرفت.
افرین برشماهموطن عزیزکه بااستدلال خوب این مطلب رادرج کردید.حال اگرمسئولین مربوطه استفاده کردند.معلوم است که ازتدبیروامید.هنوزخبری هست.والافقط شعارتدبیرسرمیدهندوبس.ودولت التماس زادهاست. (2081943) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۱۲:۱۶
این جمله مناسبی بود
"مسوولان دولتی کشور (چه در دولت فعلی و چه در دولت قبل) یا واقعا نمی فهمند یا خودشان را به نفهمی مطلق زده اند. " (2081945) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۱۸:۵۰
برای خودمون متاسفم (2081956) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۱۹:۰۹
25 درصد از ظرفیت اقتصادی ما معاف از پرداخت مالیات است و این یعنی ظلم به مالیات دهندگانی مانند کارکنان دولت و بخش خصوصی و خلاصه همه مالیات دهندگان .
در کشورهای دیگر اگر یک نفر بدود بلیط سوار اتوبوس واحد بشود همه به او اعتراض میکنند که تو داری حق ما مالیات دهندگان را ضایع میکنی (2081957) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۷:۱۹:۵۹
عزیزم کارمندی دولت که یک شغل و مزایای دایمی با حقوق مطمین است و کار کم خودش نوعی یارانه است بیا بیرون از دولت ببینم میتونی یک هزار تومانی درامد داشته باشی
ضمنا فساد را خود سیستم دولتی ایجاد میکنه وقتی در وام دادن بانکها رشوه میگیرند و کارخانه دار میبینه اگر رشوه نده کل سرمایه اش بر باد میره و کلی بیکاری و بدهکاری مجبوره رشوه بده
وقتی کارگر بخش خصوصی باید 9 ساعت کار کنه ولی میره سازمان تامین اجتماعی و اداره کار میبینه کارمندها باهاش با توهین برخورد میکنند خوب حق داره خلاف کنه یا ناامید بشه اونم کارمندی که از جیب مردم حقوق یامفت میگیره (2082152) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۹:۵۴:۴۶
عزیزم بگو 70 درصد (2082460) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۲۰:۱۶
ده سال دیگه به دلیل کمبود آب و مواد غذایی و امکانات دارویی و بهداشتی و ترافیک و آلودگی هوا به دلیل رشد بی رویه جمعیت میگن بیاین داوطلبانه برین بهشت زهرا بخوابین تا جمعیت به حد مناسب برسه بتونیم به بازماندگان غذا و آب برسونیم و برق و گاز براشون تامین کنیم (2081960) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۲۶:۲۱
ما حتی به مرحله ای نرسیدیم که با معضلی به نام رانت و آقازاده ها مبارزه کنیم
اقتصاد ایران بیمار اســــــــــــــــــــــــــــت... (2081981) (alef-13)
 
فیروز
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۲۸:۵۳
این مطلب دریافت هزینه های شهری تنها در کشور هلند نمیباشد،در کل اروپا همینطور است.البته این موضوع یکطرف قظیه میباشد که البته مسیولیتهای متقابل دولت وجود دارد که متاسفانه هنوز در کشور ایران درست بآنها پرداخت نشده است. (2081997) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۲۹:۲۷
اقا کجای کاری اینجا خواستن از طلا فروشها مالیات بگیرند چنان جرو بحثی راه انداخته بودند که ادم دلش میسوخت به حالشون فکر میکردی با یه عده ادمی که ماهانه 100 تومن میگیرند طرفی (2082002) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۳:۵۲:۱۹
آقا جو سازی نکن او مالیات بر ارزش افزده طلا بود طلا فروش باید وصول می کرد از من وتو ومی دا د به دولت مالیات ارزش افزوده رو که افروشنده وتولید کنده نمی گیرند از مصرف کننده بدبخت گنهکار مجرم می گیرند در عوض صاحبان کارخانه های بزرگ با ارایه گواهی از بزرگان وهزینه کردن 10 درصرقم فاکتور درقال خیرین از معافیت معاف هستند
افتاد (2083386) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۳۲:۵۲
اگر دقیق به رفتار تیم اقتصادی روحانی تفکر می نمودی!

متوجه می شدی که نقشه این تیم همان است که اطلاعات شفاف را بدست بیاورد و
از آن استفاده کند

لیکن برای اینکه ضرورت آن را نشان دهد و از مقاومتهای آینده جلوگیری کند،
گام اول را با خوداظهاری برداشته
گامهای بعدی را خواهید دید. (2082021) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۶:۳۳:۵۲
ميفرماييد بايد از بلاد كفر كارشناس بياريم مشكلات مارا حل كنند هرگز هرگز ما خودمان بهترين كتاب قانون (قران ) و در عوض بدترين مجريان قانون را داريم خدا كند كه بيايد . (2082026) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۸:۵۶:۳۳
یعنی بنظر شما الان وضع غرب با قوانین موجود بد است؟ (2082351) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۸:۳۵:۱۶
آخه دوست عزیز یه سوال دارم اگه دولت بخواد شفاف سازی اطلاعات کنه که اون وقت ایراد می گیرند که "در حریم خصوصی افراد وارد شده" (2082317) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۳:۵۵:۲۱
به شرط اینکه خیرین هم مالیات بدهند (2083395) (alef-6)
 
وخید
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۱۹:۰۳:۱۸
مقایسه ایران با هلند و یا هر کشور دیگر اصلا درست نیست باید به فرهنگ و مذهب ان کشور توجه کرد در کشور ما خیلی از مسایل خاص ماست و نمی توان با کشور دیگریمقایسه کرد (2082362) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۲۰:۴۵:۳۳
با سلام بفرمایید اطلاعات و چیزی باقی مانده است که دولت شناسایی نکرده باشد . دولت تمام اطلاعات مالی تک تک افراد را به ریز دارد . به لحاظ درآمدی هم هیچ مشکلی دولت ندارد . مالیات بر درآمد میگیرد . مالیات ارزش افزوده به میزان هشت درصد بصورت غیر مستقیم از مردم میگیرد . انواع عوارض ( تعدادش زیاد است ) از مردم میگیرد . شهرداریها هم که معلوم است . اگر چیزی بماند تازه باید بیست درصد آن را شرعا خمس پرداخت نمایند . این پرداخت بماند قیمت فرآورده های نفتی ( حامل های انرژی) هر سال افزایش پیدا میکند از جیب مردم پرداخت میشود . سودش به جیب دولت میرود . درآمدهای دیگر هم از قبیل تغییر در نرخ ارز و بدست آوردن سودهای بادآورده . چاپ کردن اسکناس بدون ضابطه یعنی دست کردن در جیب ملت و ... هنوز بگویید دولت ندارد و کاسه گدایی همیشه دراز است . (2082554) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۲۱:۲۵:۴۰
چه قیاس بلاتشبیهی. و دوست گرامی٬ آن معافیت که فرمودید معافیت نیست٬ اشتباه در محاسبه یا تعلق به مجموعه ای اسی که از دید شهرداری حا مانده و فقط هم متقاضیانش ایرانی هایی هستند که سر میزان سرویس آب و فاضلابشان هم چانه می زنند. نفرمودید معمولا هم اعتراضها رد می شود. اما چه قیاس بلاتشبیهی! (2082607) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۶:۱۱:۵۷
متاسفانه ندانسته و از روی هوا حرف زدن ظاهرا جز خصلت برخی افراد است که از روی تفکرات و توهمات خودشان حرف بزنند که مثلا این معافیت مالیاتی اشتباه در محاسبات است یا اینکه فقط ایرانی ها متقاضی آن هستند!!!

جوری حرف میزنند که انگار بیست سال است که در این کشور زندگی کرده اند و شهرداری هم فقط این سیستم معافیت از مالیات را برای ایرانی ها و نه مردم خودش راه اندازی کرده است (2083720) (alef-6)
 
بنده خدا
۱۳۹۳-۰۱-۲۶ ۲۱:۵۲:۰۶
اقتصاد هلند در گذشته به علت رشد نقدینگی با مشکلات عدیده ای روبرو شد و با کمک کشورهای خارجی توانست نجات یابد در حالی که اقتصاد ما نیز مشکلات زیادی داشته و دارد نه تنها کمک کشورهای خارجی را نداشته ایم بلکه دچار تحریم های اقتصادی نیز بوده ایم و مطمئنیم در اینده اقتصاد مقاومتی الگو و سرمشق همه اقتصاد های جهان قرار خواهد گرفت (2082635) (alef-10)
 
ابرام
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۴۴:۵۴
سلام به به چه شعار قشنگی دوست عزیز اجرای این طرح نیازمند عزمی راسخ واستوار تخصص ودانش وتجربه فراوان وایمانی چون کوه است که اگر افراد واجد شرایط صد البته با شایسته سالاری انتخاب شوند.و افراد کم کار و بیسواد و رانت خوار کنار گذشته شوندشاید طی ده سال اینده وضع ما کمی بهتر شود.تا الگو شدن برای جهان راهی صد ساله داریم. (2082870) (alef-6)
 
بنده خدا
۱۳۹۳-۰۱-۳۰ ۰۰:۳۴:۴۷
سلام اگر انتظار رشد بادکنکی اقتصاد باشیم در اثر کوچکترین ضربه میترکد و همه چیز از هم میپاشد شاخصهایی که شما به ان اشاره کردید در کشور ما بصورت استعدادهای نهفته وجود دارد مطمئن باشیم اقتصاد مقاومتی انرا شکوفا خواهد کرد و در زمان نه چندان دوری شاهد اثار مثبت ان خواهیم بود و انگاه امید به اینده انرا تسریع میبخشد (2087366) (alef-6)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۰:۰۲:۰۳
ما که از بحران اقتصادی چند سال پیش هلند بی اطلاعیم اما فرض کنیم درست باشد. حال سوال اینجاست که چرا ما باید بی خیال کمک کشورهای خارجی بشویم؟ چرا آنها به ما کمک نمی کنند؟ اصلا چرا ما را تحریم کرده اند؟ و ایا این تحریم برای ما نعمت است و تحریم ها، کاغذ پاره اند؟
چطور چنین تفکر کودکانه ای می نشیند بر صدر قوه مجریه یک مملکت؟ اقتصاد مقاومتی را چه کسی عملیاتی کند؟ از آن گذشته بر سر اسامی دیگری که رهبری برای سالهای گذشته تعیین نمودند، چه آمد؟ تولید ملی چه شد؟ همه متوجه مراتب نارضایتی و گلایه معظم له هم شدند.
داستان این است که حتی هر ایده خوبی در لایه های پایین اجرایی شهید می شود . مسئولان بروند فکر کنند اشکال در کجاست؟ اگر اشکال را پیدا کردند ( که همه این اشکال ها را میدانند) ، آن را لای تعارفات بقچه پیچ نکنند. با صداقت آن را مطرح کنند و راه کار واقعی اش را هم عمل کنند. همه دارند فیلم بازی می کنندو ایرادی هم که بگیری، خواهند گفت سیاه نمایی نکن و یا نیمه خالی لیوان را فقط می بینی.
بالاخره اگر در ته لیوان ما ذره ای اب نباشد که مرخصیم!! اما باید بپردازیم به این که چگونه لیوان را پر از آب کنیم. (2082899) (alef-6)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۷:۴۳:۰۴
1- ایجاد شفافیت اطلاعات شهروندی و دولتی متأسفانه هرگز دغدغه مسئولین و اراده سازمانهای دولتی کشورمان نبوده و نیست.
2- دولت بدون دسترسی به اطلاعات قابل اعتماد هرگز قادر به برنامه ریزی و اقدامات موثر نخواهد بود.
3- آمار در ایران هرگز قابل اعتماد و استناد نبوده است چنانکه در آخرین اظهارات دولتی رسما و بارها تأکید گردید که دولت طی چند سال گذشته به تعداد چند میلیون نفر بیش از جمعیت کشور یارانه پرداخت کرد است همچنین در آ[رین انتخابات رسما اعلام گردید که حداقل حدود یک میلیون شناسنامه افراد متوفی اقدام به رای دادن کرده اند.
4- مسئولی عالی رتبه در سازمان مالیاتی کشور که از دوستان دوره دانشجویی اواخر دهه شصت بنده نیز بود در بهمن ماه 89 به مناسبتی اداری دعوتم کرد تا برای بازدید از طرح پایلوت سیستم مالیاتی در شرف عملیاتی شدن به اتفاق ایشان از اداره کل مالیاتی استان ذی ربط دیدن کنم خدمت این عزیز عرض کردم این همان سیستمی نیست که استاد درس حسابداری ما در سال 68 می فرمود در دوران دانشجوییش بعنوان طرح ملی ارتقاء سطح مالیاتی کشور از به به سایر دانشجویان ایم کهن از آن بازدید کردند؟ و هنوز هم مالیات علی راس صادر می شود و هنوز هم هر اعتراضی به برگه صادره به معنای دریافت تخفیفی قابل توجه است و هنوز هم برای تمامی دفاتر تجاری یک ساختمان مثلا دویست واحدی بطور علی السویه برگ مالیاتی صادر می گردد و هنوز هم تجار مدیریت کننده بازار کشور در بازار تهران مبلغی کمتر از مالیات پرداختی یک معلم را واریز می کنند
5- حداقل طی دهه گذشته و بنابر دلایل بسیار و پیگیریهای مکرر مقرر بود با نظارت و مبتنی بر اراده حاکمیتی دستگاههای ذی ربط بانک تجمیع اطلاعات اقتصادی و تجاری موجود در دستگاه ذی ربط مانند صنعت و بازرگانی ، گمرک ، مالیاتی و ... برای امکان کنترل قاچاق کالا ایجاد و بکارگیری گردد اما چه شده که چنین ضرورتی هرگز امکان وقوع نمی یابد؟
6- چرا پس هفتاد سال فعالیت رسمی و سازمان یافته مالیاتی و گمرکی چرا همچنان تبادل اطلاعات دو سازمان که زیر مجموعه یک وزارتخانه نیز می باشند ممکن نمی شود؟ علی رغم اینکه موضوع مذکور به نظر بسیار ساده و بدیهی است اما لینک بین اطلاعات مربوط به مجوزهای صادره اقتصادی ، فعالیت گمرکی و تکالیف مالیاتی که به شفاف سازی بسیار ارزشمند درآمدی افراد و شرکتها می انجامد هرگز امکان عملیاتی سازی را بدست نیاورده است حال می توانیم تصور کنیم اطلاعات تسهیلات پرداختی و معوقات بانکی نیز به اطلاعات مذکور لینک گردد تصور می کنید دیگر فردی یا شرکتی بتواند معوقه دار بانکی شده یا فرار مالیاتی داشته باشد؟ اما نکته کلیدی این است که چرا طی بالغ بر هفتاد سال چنین ضرورت بدیهی ممکن نمی شود؟
7- چرا مردم در هر سطح و شغلی یا هر زمینه اجتماعی و اقتصادی و حتی فرهنگی باید مشارکت داشته و برای شفاف سازی اطلاعات اقدام کنند؟ همکاری عمومی در ارائه اطلاعات صحیح و مستمر با چه منافع و امتیازاتی برای مردم همراه خواهد بود؟ صدای تهدید مسئولین طی روزهای گذشته مبنی بر کشف واقعیت با مراجعه به اطلاعات خصوصی و محرمانه افراد برای صحت سنجی و مچ گیری یارانه ای هنوز در گوشها می پیچد آیا کسی بیاد دارد سازمانی از دولت یا شهرداریها و سایر مرکز مشابه به او مراجعه شده و با استناد به اطلاعات قبلی ارائه شده منافع و امتیازاتی را به فرد اعطا کنند؟ آیا ارائه اطلاعات صادقانه و کامل همواره در دادگاه زندگی علیه منافع شخص کارکرد نیافته است؟ آیا کسی بیاد دارد که اداراه مالیاتی یا شهرداری و یا هر دستگاه دیگری ضمن مراجعه اعلام فرماید که بر اساس اطلاعات قبلی محاسبات اشتباه شده و شما طلبکار می باشید؟ آیا کسی بیاد دارد به اداره و سازمانی حتی نظامی و انتظامی مراجعه کند بشنود براساس اطلاعات موجود شما رزمنده ، جانباز یا آزاده دوران دفاع مقدس هستید و می توانید از این امتیازات بهره مند شوید؟ ایا مبتلایان به بیماریهای خاص تا کنون تجربه کرده اند که در مراجعه به مرکزی درمانی بدون توضیح و صرفا با ذکر مشخخخخصات فردی مانند کد ملی و حتی شماره دفترچه بیمه بشنوند که شما در فهرست مبتلایان به بیماریهای خاص هستید و این لیست خدماتی است که می توانید از آنها بهرمند گردید.
8- واقعیت این است که تولید و ایجاد بانکهای هوشمند و و یکپارچه اطلاعاتی بیش از هر چیزی نیازمند رسیدن مردم به این باور است که اطلاعات برای به چارمیخ کشیدنشان جمع آوری نمی شود و باید دولت از اراده لازم برای لینک اطلاعاتی بین سازمانهای درون دولت داشته باشد نکته کلیدی که علی رغم شعارهای هفتاد ساله هرگز ممکن و میسر نبوده و نیست. (2082747) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۰۹:۳۴:۴۷
لطفا ملیاردها تومان پول بیت المال رو که چپاول شده و به خارج از کشور فرار کرده اند را پس بگیرید وبه خزانه برگردانید برا مردم کافی است من چر انصراف بدم در صورتی که مجبورم پول بنزین و.....و هزار کوفت دیگر را 10 برابر بدم (2082859) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۰:۱۱:۴۳
اگر واقعا مطمئن باشم دولت مي خواهد آباداني ايجاد كند ، انصراف مي دهم .

مرحله اول را يادتان هست : با اين پول هزاران كيلومتر راه آهن كشيده مي شود ، افرادي كه 7 تا ماشين دارند كارشان ديگر تمام است ، صنعت كاملا شكوفا مي شود ، اگر اين پول جمع شود كار هاي زيادي انجام مي شود .

همش جمع شد و بابك زنجانيها بردند . . . (2082916) (alef-6)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۱:۰۹:۲۲
هر قانون و زور گوئي است براي قشر كارگر و كارمند و كلاً حقوق بگير است كه تا ريال آخر و ماهانه بيمه و مالياتش محاسبه و واريز مي گرددو قشر بازاري و كاسب و مغازه دار با آن درآمد سنگين معاف از اين موضوعات است و مالياتش سالانه و بيمه اش سه ماهه و آن هم براي واريز مالياتش بعد از يك سال چونه ميزنه . تخفيف مي گيره و آخر سر قسط بندي ميكنه.خدايا اين مسائل كي حل ميشه؟ (2083016) (alef-6)
 
ح م
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۱۳:۱۲:۴۸
مشکل کشور ما پول نیست مشکل ما درعدم کنترل ونبود نظارت بر عمل کرد مجریان وتصمیم گیرندگان است (2083287) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۲۱:۱۷:۳۷
نبود یک سامانه اطلاعاتی فابل اتکا مورد علاقه کسانی است که درآمد ها و دارایی های سئوال برانگیز دارند ، نه مردم یک لاقبای مالیات بده و بدبخت . (2084208) (alef-6)
 
khalil
۱۳۹۳-۰۱-۲۷ ۲۱:۲۵:۱۷
اجازه دهيد بگويم " ما " شهروندان قانونمندي نيستيم . بجاي رعايت قانون سعي

ميكنيم كه يك راه -در رو - و فرار از قانون پيدا كنيم وبه آن مباهات كنيم همه


"ما " مقصريم و اينكه كدام دولت باشد و كدام دولت نباشد خيلي فرق نمي كند. (2084216) (alef-6)
 
علی حیدری
۱۳۹۳-۰۱-۲۹ ۰۰:۴۵:۰۴
حلا فکر کنم که همه فهمیده باشند چرا بعضی کشورها منجمله ایران معروف به جهان سوم هستند مطمئنا" پیشرفت کشور ما در گرو چها ر تا موشک درست کردن ، برج میلادو پدیده های شاندیز و غیره... نیست پیشرفت با ید در خیلی زمینه ها باشد ولی نیست. (2085993) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.