نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241653
هاشمی: خارج رفتن دانشجویان به مصلحت نیست
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۵۶
رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به خارج رفتن دانشجویان به مصلحت نیست؛ لازم است در کسب علم از دیگران جلو باشیم.

به گزارش ایسنا، آیت الله هاشمی‌رفسنجانی در تالار اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اظهار کرد: باید راه را برای کسانی که می‌خواهند با هزینه خودشان تحصیل کنند باز کنیم.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان زیادی برای دانشگاه آزاد در داخل و خارج وجود دارد؛ اخیرا دانشجویان زیادی به دلیل تحریم‌ها در خارج تحت فشار قرار گرفتند و به کشور باز می‌گردند؛ از طرفی، ظرفیت دولت نیز محدود است؛ اکنون دولت در بسیاری از کارهای مهم دچار کسری بودجه شدید است.کسری بودجه از اوایل انقلاب تاکنون در همه زمان‌ها بوده است به جز در مقطعی که در آمدمان افزایش پیدا کرد و در همان زمان بود که بدبختی‌مان هم زیاد شد.

هاشمی رفسنجانی یادآور شد: از همان اوایل استان خراسان بزرگ را به صورت یک استان یک پارچه می‌شناختیم؛ اکنون که به سه استان تقسیم شده است، نیز باید هماهنگی بین این سه استان همچنان حفظ شود.

وی اضافه کرد: امیدواریم که مرکز آموزش عالی استان تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر کشورهای مسلمان اطراف از نظر تبادل‌های علمی، فنی و تجاری داشته باشد؛ بارها گفته شده است که دانشگاه آزاد براساس نیاز مردم به وجود آمده است و به نفع هیچ گروهی نخواهد بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: تعداد دانشجویان در اوایل انقلاب نامطلوب بود و از طرفی هیچ کس تحمل دانشگاه غیر دولتی را نداشت؛ موفق شدیم که این دانشگاه را تاسیس کنیم و به خوبی توسعه کمی و کیفی دهیم.

رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تعداد زیاد فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در گزارشی که دکتر میرزاده ارائه دادند، جای این مطلب خالی بود که ارتباط با فارغ‌التحصیلان همچنان باید حفظ شود؛ اکنون در بسیاری از کشورها دانشگاه از ظرفیت دانشجویان فارغ‌التحصیل در هر جای دنیا که باشد استفاده می‌کند.

هاشمی رفسنجانی گفت: دانشگاه دو سالی بود که دچار تشنجاتی شد و دوباره با آمدن دکتر روحانی وضعیت خوبی پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: شهریه رشته‌های علوم پزشکی در دانشگاه خیلی کم بوده و کم است؛ این شهریه نسبت به دانشگاه‌هایی که دولتی بودند و اکنون پولی شدند، کم است؛ دانشگاه آزاد نسبت به این دانشگاه‌ها یک چهارم شهریه را می‌گیرد.

رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که «کیفیت دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه آزاد مطلوب نیست» اظهار کرد: در هیات امنا تصمیمات خوبی در این رابطه گرفتیم و مصوب شد که از سه محور کمک بگیریم، تفاهماتی با وزارت بهداشت و درمان شده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص دانشگاه آزاد گلبهار خاطرنشان کرد: زمین خوبی با مساحت کافی برای این دانشگاه در نظر گرفته شده است؛ خط مترو نیز در حال ساخت است؛ ۳۰ هزار خانه مسکن مهر نیز در این شهرک ساخته می شود که امیدواریم این واحد به یک مرکز آموزش عالی بی‌نظیر در مقطع دکتری و ارشد تبدیل شود؛ دانشجویان زیادی دوست دارند که در مشهد تحصیل کنند و در این زمینه باید تمهیداتی اندیشیده شود.

هاشمی رفسنجانی گفت: ارتباطات بین المللی را باید تقویت کنید و به زودی خبرهای خوبی را در این رابطه خواهید شنید.
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۹:۲۰:۲۱
البته برای برای نورچشمی، گرفتن دکتی در لندن خارج رفتن حساب نمیشه!
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند
چون به خلوت میروند آن کار دیگر می کنند
حافظ(که هرگز حاضر نشد خارج! برود) (2374167) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۹:۲۰:۴۵
من میخوام برم خارج بخونم خیلی به صلاح است چون هزینه دانشگاه در کشور غریبه نمیدم ولی اینجا باید به گدائی برسم تا تحصیل ادامه بدهم - لطفا هزینه را کم کنید (2374168) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۹:۳۶:۰۵
خیلی هم خوبه
البته اگر دانشجوی خوبی باشه ودانشگاه قابلی بره
من رفتم چین
خیلی هم راضی هستم
دانشگاه یه اتاق کار دارم با تمامی امکانات به جز ازمایشگاه و امکانات مربوطه
خوابگاهم یه سوییت تک نفره با تمام امکانات رفاهی
و حقوق ماهیانه
بدون استرس های موجود برای دانشجویان دکتری ایرانی در ایران
من چین هستم و بهنظرم بچه هایی که کشورهای غرربی هستند بیش از این راضی هستند
بنابراین دکتری خوندن در ایران اشتباهه
البته با این شرایط فعلی
اگر اصلاح شود خوبه
موفق باشید (2374181) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۹:۳۶:۴۷
در اين که بايد مردم بتوانند در هر سن و هر قشري از آموزش عالي بهره ببرند و ارائه اين خدمت به گونه اي باشد که مردم به شکل عادي مجبور نباشند براي تحصيل خارج بروند، حرفي نيست (امري که تقريبا محقق شده و در دانشگاه هاي پولي حتي ظرفيت خالي هم وجود دارد).
اما يک بار مسئولي از کشور ترکيه در يک ديدار با مسئولان کشورمان مي گفت، ما سطح دانشگاه هايمان بالاست ولي براي آن که دانشجويان با نوع آموزش و دانشگاه هاي کشورهاي ديگر هم آشنا شوند، ما عده اي را به خارج اعزام مي کنيم!
يعني فلسفه اعزام دانشجو صرفا نياز يا نبود يک رشته نيست بلکه تنوع آموزش هم مهم است. (2374183) (alef-13)
 
نسیم شمال
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۲۰:۲۴:۲۵
آقای ها شمی شما با اتکال به این فلسفه ی ابزارگرایانه باعث شدید اینهمه جوان فارغ التحصیل بیکار بوجود بیاید
اولا فارغ از درصد محدودی از نابغه ها که به دانشگاه های معتبر و صاحب برند جهان می رونداکثر افرادی که برای تحصیل به خارج می روندچندان استعدادمطلوبی ندارند و فقط در پی اسم ورسم در کردن هستند و دولت می توانست با استخراج و انتشار لیست این دانشگاه ها و اعلام فقدان اعتبار انها باعث جلوگیری از خروج بی رویه ی جوانان برای تحصیل در خارج شوند.
ثانیا - شما بیشتر برای پول مردم دل سوزاندید تا بچه هایشان .شما تو این 15سال اخیر آنقدر بی رویه دانشجو گرفتید که مملکت رو به این سمت بیکاری عظیم فارغ التحصیلان هدایت کردید.
شما صرفا نگاه تقاضا محور رو در دستور کار داشتید در پذیرش دانشجو و می گفتید هرقدر که طالب علم باشه باید تحصیلات را گسترش داد و هیچ به فکر آینده و اشتغال اینهمه فارغ التحصیل نبودید
شما با انتشار مدارک پولی در سطح وسیع هم ارزش علم را در این مملکت از بین بردید و هم ضربه جبران ناپذیر به آینده ی دانشجویان دانشگاه های دولتی زدید.
شما دانسته یا ندانسته باعث گسترش مدرک گرایی بجای علم گرایی شدید وباعث بهبود وضعیت و نفوذ افراد نالایق در کسب عناوین و مناصب دولتی شدیدبه این میگن مقدمه سازی مفاسد اقتصادی و اجتماعی (2374241) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۲۲:۴۰:۰۵
پس چرا پسر خودتون زمان جنگ تو اروپا تحصیل می کرد ؟؟؟؟؟ (2374442) (alef-10)