توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 268654
گوشت بوفالو وارد قصابی‌ها نشده است
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۲
رئیس اتحادیه گوشت گاوی گفت: جلوی ورود گوشت بوفالو از مبدأ به قصابی‌ها گرفته شده است و این ماده پروتئینی تنها امکان استفاده در فرآورده‌های گوشتی حرارت‌دیده سوسیس و کالباس را دارد.

علی خندان در گفت‌و‌گو با تسنیم در واکنش به احتمال ورود گوشت بوفالو در سطح شهر به‌صورت چرخ‌کرده، گفت: از مبدأ جلوی ورود این محصول به سطح شهر و قصابی‌ها گرفته شده است و این محصول تنها در تولید محصولات حرارت‌دیده سوسیس و کالباس امکان استفاده دارد. رئیس اتحادیه گوشت گاوی ادامه داد: من به‌عنوان رئیس اتحادیه تا به امروز موردی از گوشت بوفالو در قصابی‌ها مشاهده نکرده‌ام و مشخص نیست که این اخبار از کجا درز می‌کند.

خندان اظهار داشت: دامپزشکی به‌صورت شبانه‌روزی بر خرده فروشی‌های سطح شهر نظارت می‌کند و امکان ورود این محصول به قصابی‌ها و فروش آن به‌جای گوشت گاوی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: گوشت گاوی هندی یا بوفالو تفاوت‌های ظاهری با گوشت گوساله داخلی دارد و امکان اشتباه در عرضه این محصول وجود ندارد.
خندان با بیان اینکه احتمال کاهش قیمت گوشت گوساله از خرداد ماه وجود دارد، اظهار داشت: قیمت گوشت گوساله به‌خلاف گوشت گوسفندی در ۱۰ ماه گذشته تغییر نکرده است و هر کیلو گرم گوساله مخلوط در خرده فروشی‌ها ۳۰هزار تومان به فروش می‌رسد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلوگرم لاشه این محصول نیز که با استخوان و چربی در اختیار مغازه داران قرار می‌گیرد، ۲۱ هزار و پانصد تومان است که حدود ۳۰ درصد از ماده اولیه در زمان عرضه به مردم کم می‌شود.
وی در پایان تأکید کرد: در حال حاضر هر کیلوگرم دام زنده سنگین (گوساله) نیز ۱۲ تا ۱۳هزار تومان به فروش می‌رسد.