توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 363784
۱۵ کشور خطرناک جهان
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۳۲
بر این اساس سطح صلح در هر کشور بر اساس نمره‌ای از مجموع نمره ۵ تعیین شده و هر چه این نمره پایینتر باشد به معنی صلح بیشتر در آن کشور است.

بر اساس دهمین ویرایش سالانه شاخص صلح جهانی که بر اساس آن ۱۶۳ کشور جهان بر اساس سطح امنیتشان طبقه بندی می‌شوند، سه کشور سوریه، سودان جنوبی و عراق در رده‌های اول تا سوم خطرناکترین کشورهای جهان برای زندگی کردن قرار دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، این گزارش که در تاریخ ۸ ژوئن انتشار یافته و از سوی اندیشکده موسسه اقتصاد و صلح نگارش یافته به بررسی صلح در کشورهای جهان بر پایه ۲۳ شاخص صلحی که تحت سه دسته قرار دارند یعنی سطح ایمنی و امنیت در جامعه، جنگهای داخلی و بین‌المللی و نظامی سازی پرداخته است.

بر این اساس سطح صلح در هر کشور بر اساس نمره‌ای از مجموع نمره ۵ تعیین شده و هر چه این نمره پایینتر باشد به معنی صلح بیشتر در آن کشور است.

در گزارش امسال این موسسه کشور سوریه به عنوان خطرناکترین کشور جهان که نمره ۳.۸۰۶ را از ۵ به دست آورده تعیین شده است. سوریه در حال حاضر در پنجمین سال از جنگ داخلی خود قرار دارد که تا کنون ۲۵۰ هزار کشته و ۹ میلیون آواره داشته است.

بعد از سوریه نیز کشور سودان جنوبی با نمره ۳.۵۹۳ از ۵ در جایگاه دوم قرار داشته و در رده سوم نیز عراق با نمره ۳.۵۷ از ۵ قرار دارد.

۱۵ کشور اول این فهرست که از نظر شاخص صلح جهانی پایین‌ترین سطح صلح و امنیت را دارند عمدتا متشکل از کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا هستند اما کشور اوکراین با امتیاز ۳.۲۸۷ جزو آنها بوده و در رده هشتم قرار گرفته است.

گزارش موسسه اقتصاد و صلح دریافته که صلح در جهان کاهش یافته اما این گزارش در عین حال تصریح کرده که تعداد کشورهایی که از سال ۲۰۱۵ تا کنون ایمن‌تر شده اند بیشتر از تعداد کشورهایی است که نا امن تر و پرخشونت تر شده اند.

از مجموع ۸۱ کشوری که صلح آمیز تر شده‌اند کشورهای پاناما، تایلند، سریلانکا، آفریقای جنوبی، موریتانی بیشترین بهبود وضعیت صلح را تجربه کرده‌اند. همچنین از میان ۷۹ کشوری که صلح در آنها کاهش یافته کشورهای یمن، اوکراین، ترکیه، لیبی و بحرین بیشترین کاهش سطح امنیت و صلح را به دلیل تاثیر تروریسم و بی ثباتی سیاسی تجربه کرده اند.

در این جا به ۱۵ کشور اول این فهرست که کمترین سطح صلح را دارند و نمره‌ای که این کشورها به دست آورده‌اند اشاره می‌کنیم:

سوریه – ۳.۸۰۶
سودان جنوبی – ۳.۵۹۳
عراق – ۳.۵۷
افغانستان – ۳.۵۳۸
سومالی – ۳.۴۱۴
یمن – ۳.۳۹۹
جمهوری آفریقای مرکزی – ۳.۳۵۴
اوکراین – ۳.۲۸۷
سودان – ۳.۲۶۹
لیبی – ۳.۲
پاکستان – ۳.۱۴۵
جمهوری دموکراتیک کنگو – ۳.۱۱۲
روسیه – ۳.۰۷۹
کره شمالی – ۲.۹۴۴
نیجریه – ۲.۸۷۷
 
کلمات کلیدی : سوریه+ شورای امنیت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.