نظر منتشر شده
۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241806
طلاق و کاهش ازدواج در وضعیت قرمز!
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۲۳
معاون پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تغییر کلی شرایط اجتماعی موجود جامعه گفت: در حال حاضر مسائلی همچون «طلاق» و «کاهش ازدواج» در جامعه به وضعیت قرمز خود رسیده است.

به گزارش ایسنا «فرهاد اقطار» معاون پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در کارگاه تربیت مدرس، امروز ۲۴ شهریورماه ، «همسر آزاری»، «خشونت و آزار جسمی و جنسی زنان در خانواده» را یکی از دردناک‎ترین خشنونت خانگی امروز جامعه دانست.

وی با بیان این که خشونت نسبت به زنان تنها خشونت جنسی و جسمی نیست، گفت: پرداخت نکردن حقوق زنان، محروم کردن آن‌ها از حق تحصیل، محصور کردن آنها در خانه و بدرفتاری با آن‌ها نوعی خشونت محسوب می‌شود. معاون پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان این که نه تنها زن آزاری بلکه مرد آزاری نیز در جامعه رواج یافته است، تصریح کرد: متاسفانه در کلان شهرها، بعضا زنان با توطئه فردی از بیرون برای کشتن شوهرشان تحریک می‌شوند و این روش را به کار می‎گیرند.

اقطار با تاکید بر این که در حال حاضر مسائلی همچون طلاق و کاهش ازدواج در جامعه به وضعیت قرمز خود رسیده است، گفت: در حال حاضر نسبت طلاق به ازدواج تغییر غیرقابل تصوری پیدا کرده است، امروز از هر ۵ ازدواج یک مورد آن به طلاق منجر می‎شود و این یک فاجعه بزرگ برای جامعه ما محسوب می‎شود.

وی تهران و البرز را استان‎های پیشگام در امر طلاق دانست و گفت: متاسفانه نه تنها افزایش آمار طلاق بلکه کاهش ازدواج‌ها در جامعه به یک معضل تبدیل شده و با آمار و تحلیل وضعیت موجود تغییر پیدا نخواهد کرد.

فرهاد اقطار ابراز عقیده کرد: ورود بانوان به اجتماع، شرایط تحصیلی و حضور در محیط کار عامل مهمی در بروز این شرایط است؛ ورود بانوان به عرصه کار شرایط اجتماعی جامعه را به کلی تغییر داده و آثار منفی به جا گذاشته است.

معاون پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه «پیشگیری از خشونت» را مهم‌ترین برنامه این سازمان دانست و گفت: بحث پیشگیری از خشونت نه کاهش خشونت، برنامه‌ مهم و اولویت‌دار در سازمان بهزیستی کشور است.

فرهاد اقطار آمار در پایان خشونت و همسر آزاری در چهارمحال و بختیاری را نیز بالا دانست و تصریح کرد: هدف از برگزاری این کارگاه در این استان پیشگیری از شدت گرفتن این معضل در تمام استان و کشور است.
 
علی
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۲۳:۳۸:۴۷
متاسفم م م م م م م ........ بیکاری و فقر و بدبختی هم که اصلن تاثیری تو این موضوع نداره فقط عملش ورود بانوان در بازار کاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2377097) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۲۳:۵۵:۳۸
خشونت و همسر آزاری هم غربی ها یادشون دادند؟ کار ماهواره است؟ (2377114) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۰:۳۶:۰۷
از خط قرمز گذشته و دارد وارد مرحله سياه ميشود ! (2377166) (alef-11)
 
کارشناس علوم اجتماعی
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۲:۵۵:۰۸
علل اصلی طلاق:

1-رفتار همسران با یکدیگر در کشور ما عموما نه تنها خوب نیست بلکه بی ادبانه است.در حالی که همین رفتار پیش از ازدواج بسیا محترمانه است.

2- کم بودن قدرت خرید مردم .

3- از بین رفتن طبقه متوسط در دهه اخیر و تبدیل جامعه به 2 طبقه
الف- طبقه غنی و فوق ثروتمند
ب - طبقه ضعیف و مادون فقیر (2377243) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۳:۳۲:۰۶
مهمترین عامل همان است که در این نوشته هم قید شده وان ورود بی حد وبیش از اندازه زنان به مشاغل مختلف وگرفتن جای مردان ودر نتیجه بیکاری مردانی که در استانه ازدواج قرار دارند وبه علت نداشتن شغل مجرد مانده اند (2377253) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۶:۵۹:۳۸
حق طلاق دو طرفه و حذف مهریه، بسیار مهم هست. که سریع تر برقرار بشه چرا که زن شوهر را نمی کشد و ممرد هم از ترس مهریه سکته نمی کند و مانند خارجی ها، اگر نخواستند ادامه بدهند، متمدنانه از هم جدا می شوند (2377270) (alef-11)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۷:۱۲:۲۱
خب وقتی همش هی میگین ازدواج ازدواج ولی جوونا مهارت و علمه این کارو ندارن میشه همین....
حالا باز بگین زودی برین ازدواج کنین (2377276) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۷:۱۴:۴۱
به وضعیت سیاه هم میرسه با این مخارج کمر شکن
دیگه بحث زندگی اشرافی و توقعات بالا نیست
الان زوجها تو تامین حداقل ها موندن (2377277) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۷:۴۳:۱۸
به نظر اگر بتوان مشکلات اقتصادی که گریبانگیر خانواده های قشر ضعیف و متوسط جامعه را درگیر کرده حل کرد بتوان به افزایش ازدواج و کاهش میزان طلاق امیدداشت . (2377296) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۷:۴۷:۱۹
عمده ترین مشکلات جوانان در امر ازدواج نداشتن شغل مناسب برای تامین معاش زندگی ،تامین مسکن و تورم است اگر افراد از لحاظ اقتصادی احساس امنیت کنند فکر نمی کنم جوانی باشد که تمایل به تشکیل خانواده نداشته باشد
در گذشته فرزندان در کنار خانواده خود زندگی جدید خود راشروع می کردند ذلیل آن هم حیاط بزرگ با اتاقهای متعدد بود که هم خانگی را راحت می کرد اما در حال حاضر دراپارتمانهای 60 متری هرگز امکان اسکان دو خانواده وجود ندارد و خانواده های زیر و نزدیک خط فقر نمی توانند کمکی به فرزندان خود که تازه تشکیل زندگی داده اند از لحاظ اقتصادی کنند (2377298) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۷:۵۳:۵۶
با این وضعیت اقتصادی بخدا ما خودمون رو هم بزور نگه داشتیم چه برسه به اینکه یکی دیگهه رو هم خرج بدیم. (2377310) (alef-11)