نظر منتشر شده
۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 262001
مسوولان چرا همیشه کم کارند!؟
بخش تعاملی الف - سعید قاسمی زاده ، 11 اسفند 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۲
«شب ۲۲ بهمن، روی ماشین خاک گرفته در اهواز نوشته شده بود فردا می‌آییم، ما کم‌کاری مسئولان را به‌پای انقلاب نخواهیم گذاشت!»

بیایید بپردازیم به این امر که چرا مسئولان [همیشه] کم‌کارند! این مسئولان چه کسانی هستند که همیشه کم‌کاری‌شان، متهم اصلی مشکلات کشور است؟
دریاچه ارومیه خشک می‌شود: مسئولان کوتاهی کرده‌اند!
خوزستان و اهواز زیر خاک نفسش بند می‌آید: مسئولان کم‌کاری کرده‌اند!
تحریم‌ها آوار می‌شود و تولید کم می‌آورد: مسئولان به فکر نبوده‌اند؟! مسئولانه برخورد نکرده‌اند!
میزان سرمایه‌گذاری برای سال‌های بعد کم و کم تر می‌شود: مسئولان به فکر امروز و خوش‌نامی امروزند و نگران فردای فرزندانمان نیستند!
بیکاری غولی است بزرگ‌تری از غول نقدینگی، بی‌مهار می‌آید: مسئولان کم‌کاری نکنند!

مسئولان چقدر کار دارند که انجام دهند!
اما آنچه من می‌بینم کم‌کاری نیست! مسئولان پرکارتر و مشغول تر از هر زمانی، از جلسه ای به جلسه دیگر روان‌اند! تصمیم می‌گیرند و برنامه می‌ریزند و امیدوارانه پیگیر طرح‌های مطالعاتی‌اند! [نمی‌دانید سرانه هرکدام از عضویت در کارگروه‌ها و کمیته‌ها بیش از بیست عدد است! احتیاط کردم! آقای مسئول خودت بشمار ببین مسئول چند کمیته‌ای و عضو چندتای دیگر؟ بنده دل خوشی از کمیته‌هایی با رتبه بالا ندارم!]
اما چرا نتیجه چندسال بعد یعنی آنچه مردم خواهند دید همان عبارات «مسئولان کم‌کاری کرده‌اند» است؟

همه چیز برمی گردد به شیوه انجام کارها! شما می‌توانید بار الف را از نقطه ب به نقطه پ برسانید به هزاران روش! مهم جا به‌جایی انجام شده نیست، مهم شیوه انجام آنجا به‌جایی است.شیوه تصمیم سازی، شیوه برنامه‌ریزی و شیوه پیگیری طرح‌های مطالعاتی، همه آن چیزی است که مناسب انجام نمی‌شود.

عمر کوتاهی در خدمت دولت و مردمم هستم ولی پروژه‌ها با اهداف بسیار امیدبخشی را دیده‌ام که به بدترین شیوه ممکنه طراحی / پیاده‌سازی و پیگیری شده‌اند و چیزی جز حسرت بر شیوه انجام کارها نمی‌توان داشت. [سکوت ما در مورد چنین پروژه‌هایی طبیعی است! کجا می‌شود فریاد زد؟]

همه نکته‌ای که می‌خواستم بگویم این است که شیوه یا فرایند انجام کارها کلید حل معمایی است که چرا مسئولان بااینکه هر شب خسته و البته راضی به منزل می‌روند ولی بار این ملت به منزل مقصود نمی‌رسد!
به‌عنوان هدیه نکته‌ای هم به مطلب بی افزایم بخصوص برای تصمیم‌گیرندگان.

هر اتخاذ تصمیمی دو بعد دارد:
بعد اول- منافع مستقیم از اتخاذ تصمیم که متوجه همه ذینفعان است. مثلاً شما تصمیم می‌گیرید برای جلوگیری از قاچاق نفت به کشورهای همسایه، قیمت نفت در شهرهای مرزی را افزایش دهید تا منافع جمعیت کشور حفظ شود.

بعد دوم- اعتباری که به‌طور مستقیم به تصمیم‌گیرندگان می‌رسد! مثلاً در چندسال آینده، مشکل مسکن بسیاری از مردم حل می‌شود و مردم هرروز یاد آن مسئولان را گرامی می‌دارند و تصمیم‌گیرندگان مسکن کشور آن را به‌عنوان یک شاهکار در رزومه خود می‌نویسند.

در چندین سال خدمتم مکرر شاهد بوده‌ام که رییسی کار قبلی را ادامه نمی‌دهد و ایده نویی را پایه‌گذاری می‌کند. هرروز، ایده‌ای نو از ابتدای مسیری نو! اصل ماجرا چیست؟ اعتبار تصمیم‌گیرندگان!
نیازی به مثال‌های ملی نیست. کافی است هر بار که می‌خواهیم تصمیمی اتخاذ کنیم گوشه چشمی هم به بعد دوم تصمیماتمان داشته باشیم، شاید با کنترل این بعد بتوانیم تصمیم‌های بهتری اتخاذ کنیم.

در مورد برنامه‌ریزی هم حرف همین است. نمی‌توان از منظرگاهی که برنامه ریزان به توسعه کشور نگاه می‌کنند عدالت را پیگیری کرد. برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری بدون میدان دادن به ذی‌نفعان (مردم) [در مؤدبانه‌ترین تعبیر] تیغ برایی نخواهد بود!

مسئولان کوتاهی نکنند! با سازمان‌هایی که به ایشان به ارث رسیده است یا خود مسبب آن‌اند، تلاششان بی‌ثمر خواهد ماند. مسئولان به‌جای تلاش بیشتر، کمی سازمان‌هایشان را دریابند، هرچند شاید نتوانند!
یاد ابلاغ سیاست‌های تحول اداری کشور بخیر! سیاست‌هایی که امیدبخش هستند ولی در تفسیرشان به ابعاد عملیاتی، چندان قوی عمل نشد. انگار شیوه کار ما همین است!
خدا بخیر کناد!
 
1360
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۰:۵۸:۵۵
مسولي كه از شايستگي بر سركار بياد ما نديديم (2715739) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۲:۵۰:۵۱
این بی انصافی است. حقیقت امر این است که دسته ای از مسولیین خیلی پرکار هستند اما مساله ای که مقاله به آن اشاره دارد همان است که روش انجام کار ها چگونه باشد. (2716134) (alef-10)
 
نویسنده مطلب
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۴۳:۴۵
کمتر موافقم ولی
وقتی از ارزشهای حرفه ای با سازمانی حرف می زنم، بیشتر از نصف ایشان را غریبه می بینم! (2719848) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۰۳:۴۷
متاسفانه مملکت ما هزار تا قیم و وکیل و وصی داره!! (2715750) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۰۵:۲۱
توجه کنید به پروژه ملی مسکن مهر، بیش از 20 سال بر روی این طرح کار شد و با ایراداتی قابل اصلاح به اجرا درآمد . اما وزیر فعلی با مزخرف خواندن این طرح ملی سعی دارد تا طرح مسکن اجتماعی خود را به اثبات برساند.

حال تصور کنید 2 سال بعد وزیر دیگری بیاید و مسکن اجتماعی را مزخرف بداند و طرح مسکن اختصاصی را به اجرا بگذارد. به همین ترتیب هزاران میلیارد بودجه بیت المال با تغییر وزرا حیف و البته (میل ) می شود فقط برای خودنمایی وزرا.

________

یا توجه کنید به بورس ایران. از سال 90 کلیه اقتصاددانان مستقل اخطارهایی برای حباب سازی مدیران در بورس را دادن. روند غیر طبیعی رشد قیمت سهام (در زمان ورشکستگی تولید و رشد منفی 9درصدی صنعت) هر پژوهشگر اقتصادی را به حیرت می انداخت.
اما مدیران بورس چنان با شاخص بازی کردند تا حداقل 300درصد افزایش قیمت سهام را شاهد باشیم ولی با فروکش کردن حباب و کاهش 30درصد ارزش بازار بورس، همان مدیران حباب ساز اکنون صحبت از منطقی شدن بازار سهام می کنند.
این میان ورشکستگی میلیونها سهامدار به فراموشی سپرده شده است . حال آنکه در سیستم مدیریت پاسخگو، باید مسئولین بورس مورد بازخواست قرار گیرند. (2715756) (alef-13)
 
نویسنده مطلب
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۴۵:۰۳
مردم اگر بتوانند مسوولانی که فقط در پی ساختن رزومه برای انتخابات بعدیشان هستند را تنبیه کنند، شاید از شر بعد دوم تصمیم گیری خلاص شویم.
اما چگونه به مردم این قدرت را بازگردانیم؟ سوال این است (2719853) (alef-3)
 
راستگو
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۶:۳۲:۴۱
مسكن مهر پروژه اي بسيار عظيم ولي متاسفانه بي برنامه و بدون مطالعه بوده است و اثرات بسيار كلان منفي آن گريبان كشور را خواهد گرفت. (2720091) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۱۱:۲۶:۳۹
جناب راستگو
مهم بلند مدت بودن برنامه ها ی ملی هست که نباید با تغییر وزیر یا دولت، خط مشی کلان کشور تغییر کند. (2721423) (alef-10)
 
خلاق
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۰۸:۰۳
مسئولان ما بیشتر علاقه مند به حاشیه ها هستند و کارهایی که نفعی در آن داشته باشد ! این نفع فقط مادی نیست ! می تواند جلب توجه کردن باشد ! یا راهی برای رای آوردن ؟ مردم تنها مانده اند !!!!! و نمی دانند از کی باید مسئولیت بخواهند!!!!! (2715763) (alef-13)
 
ح.ق
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۲۱:۱۷
چیزی که باعث پیشرفت کشور می شه ((برنامه محور)) بودنه، نه ((هدف محور))؛ یعنی دقیقا مشخص کنیم ما چه مسیری رو با چه فعالیت هایی طی خواهیم کرد. وقتی که همیشه صحبت از چشم اندازهای کوتاه و بلندمدت می کنیم و می گیم که در سال فلان ما باید در نقطه فلان باشیم، طبیعیه که هر دولتی که قدرت دستش باشه، بخواد از مسیری که خودش صلاح می دونه به سمت هدف حرکت کنه، ولو این که اون مسیر غلط باشه، در حالی که اگه ما تو چشم اندازها صحبت از برنامه ریزی ها و کارهایی که باید انجام بشه بکنیم، دیگه راه برای تفاسیر فردی و گروهی بسته می شه و هر دولتی با هر تفکری، ملزم به اجرای اون برنامه ریزی ها خواهد بود (2715809) (alef-13)
 
نویسنده مطلب
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۴۶:۲۰
بعنوان یک دانشجوی آینده پژوهی، با برنامه محور بودن هم میانه ای ندارم. همه چیز را در سبد برنامه ریزی نبینیم دنیا خیلی پیچیده تر از این فرضهاست که بتوان برنامه مناسب نوشت.
داستان مفصل است بماند برای بعد (2719856) (alef-10)
 
مسعود
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۲۱:۳۶
آقا روحیه ها دیگه روحیه کار نیست! روحیه ی جهاد نیست. خدا حفظ کنه مرتضی بختیاری استاندار سابق مارو، میگفت مسولیت مثل اینه که بچه ات تو آی سی یو باشه، ول می کنی بری گردش؟! بری سمینار؟! بری مسافرت؟!
متاسفانه نسل مسولین متعهد و متقی داره کم کم منقرض میشه! خصوصا تو مدیرای پایین دستی... یه سری آمار غلط غولوط میدن و داستان گل و بلبل... کجاست اون شهرداری که تو سیل پاچه هاشو ورمالید تا بره کمک اون پیرزن بیچاره که واقعاً نفرین اون پیرزن نگیره که کجاست شهردار فلان فلان شده!
آقا اکثر مسوولین فقط چسبیدن به میزاشون و یه شیفتگی مشمئز کننده ای به قدرتای پوشالیشون دارن.... هیشکی کارشو درست نمیکنه.... مردم اگه ببینن ولی نعمتاشون با خودشون فرقی ندارن قطعاً میان پا کار.... دیگه کسی نمیگه چی مملکت درست هست که ماش درست باشیم.... مردم از تبعیض ها بیزارند..... از رانت بیزارند.... از جلسه های باطل مقابله با فساد که دست اندرکاراش خود مفسدین اند بیزارند..... مردم صداقت می خوان..... مردم از کلمه ی پوشالی مصلحت که تفسیر به رای میشه بیزارن..... واقعاً آرمان هامون کجاست؟ چه فطرت پاکی از استقلال و آزادی و عزت نفس بدش میاد؟ فاسد فاسده.... چه با ریش جه بی ریش..... چه با کروات چه بی کروات..... چه رانت خوار چه جیره خوار...
اولویت اول کشور ما نظارته..... این قدر قانون هست که الی ماشالله.... ما مدیرای ناظر مسلک لازم داریم.... مدیرای غیرقابل خرید! مدیرای ناظر مسلک مدیرایی اند که پله های ترقی رو با کسب دانش و نجربه به دست میارند و نه با وابستگی به فلان شخصیت..... اگر واقعاً کشور پیشرفته می خوایم باید چشامونو وا کنیم..... (2715812) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۴:۲۳:۵۲
احسنت (2716505) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۳۹:۵۳
علت امر در خود سوال نهفته است. دولت و اقتصاد دولتی کشور. اگر از دید اقتصادی به موضوع نگاه کنیم چون در اقتصاد دولتی افراد در موضوعات نفع مادی ندارند و فعایت های افراد بیشتر جنبه شعاری و آمیخته با انگیزه های ملی یا مذهبی دارد افراد کمی هستند که با جان و دل به خاطر این ارشها در مسند دولتی کار کنند. از طرفی چون عمر دولت و به تبع آن جایگاههای دولتی افراد 4 سال است لذا افراد به فکر برنامه ریزی بلند مدت نیستند. (2715877) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۳:۳۴:۱۷
دولت هر جا کم می یاره می گه احمدی نژاد خراب کرده شما هم هر وقت کم می یارید می گید اقتصاد دولتی خدا این دو تا رو از شماها نگیره که همیشه جواب داشته باشید. (2716294) (alef-10)
 
نویسنده مطلب
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۴۷:۵۶
من از این دیدگاه هم میترسم
می ترسم اقتصادی نئولیبرال بر این مردم تحمیل کنیم چون ساختار دولتیمان فشل است.
نه
شاید راه های بهتری هم باشد
ولی اگر وجود داشته باشد هم ما نمیتوانیم با این وضع پیاده کنیم. من تسلیمم ولی مردم نباید تسلیم شوند. حداقل حق انتخاب دارند. مساله آیندگانند. (2719863) (alef-10)
 
دره چايي
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۴۰:۴۶
حاكمان مسئول اداره كشورها هستند و سياستهاي آنان موجب تغييرات فراوان در سطح كشور مي شود.
البته كه تمامي مشكلات مربوط به كاركرد حاكميت است.
حتي بخشي كه به كاركرد ملت بر مي گردد متاثر از كاركرد حاكميت است.
حاكميت با اجراي سياستهاي آموزشي ، فرهنگي و اقتصادي ملتها را به سمت دلخواه خود هدايت مي كنند. كاري كه در ايران هيچگاه مدنظر قرار نمي گيرد.
آمار طلاق
آمار بيماريها
آمار ورزش
آمار مطالعه
آمار اعتياد
آمار سرقت
آمار قتل و جنايت
آمار خشونتهاي اجتماعي
آمار فساد اداري و مالي
آمار اشتغال
مقايسه اي كنيد با كشورهاي توسعه يافته تا ببينيد جايگاه ما كجاست (2715882) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۴۳:۵۲
اینا همه بر می گرده به شیوه استخدام... وقتی کارمندی با پارتی و هزار تا کلک و بدون احراز مسائل فنی شغلی وارد به کار میشه ... نتیجه اش هم همین میشه... کارمندی هم که به این طریق وارد میشه چنان خودش رو متخصص میدونه که فکر میکنه اصلا خدا این شغل رو برای ایشون آفریده و وقتی هم که به نتیجه نمیرسه خب مشخصه که انواع و اقسام تقصیرات رو به گردن این و اون و حتی روزگار و ... میندازه...

این گفتن ها هم دردی را دوا نمی کند... (2715895) (alef-13)
 
سعید قاسمی
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۴۹:۳۶
میترسم نتوانیم از این رییس شدگان که به همین شیوه استخدام شده اند توقع بداریم که پارتی بازی را کنار بگذارند

قانون و فرایندها را رها کرده ایم. البته میدانم و میدانیم چگونه می شود سروسامان داد ولی کو مرد عمل؟ کو کسانی که بجنگند؟
گاهی آدم خسته میشه برادرم. (2719870) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۱:۵۱:۱۲
جمله کلیدی نوشتار فوق به نظر بنده این است که "همه چیز برمی گردد به شیوه انجام کارها!".
بنده یک قدم بیشتر می روم و می پرسم شیوه انجام کارها به چه بر می گردد؟ جواب بنده به این سوال این است که "به ساختار اقتصادی کشور."

ساختار اقتصاد کشور ما ساختار اقتصاد دولتی یا حکومتی است. در چنین ساختاری انتظار کارآمدی از کارگزاران داشتن انتظار بیهوده ای است.

سوال بعدی "چگونه می توان از ساختار اقتصاد دولتی یا حکومتی خارج شد؟" جواب بنده: با واگذاری امور به مردم.

نکته آخر: در حال حاضر، مسئولین علاقه ای به این واگذاری ندارند و مردم هم آمادگی این واگذاری را ندارند. (2715927) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۲۸:۲۳
ممنون امیر عزیز
نکته اصلی را شما گفتید. دست مریزاد.
شیوه انجام کارها به ساختار برمیگردد به فرهنگ و به هدف ساختار مربوط است.

صادقانه به ملت عزیزم اعتراف کنم. هدف در سازمانهای دولتی برای مقامات نیمه ارشدشان کار نیست! لطفا بیایید مرا به این تهمت دادگاهی کنید! تا ببینیم من اثبات می کنم ایشان هدفشان کار نیست یا ایشان اشتباه مرا اثبات می کنند.

اگر هدف کار بود، ساختار عوض می شد، فرهنگ کار عوض می شد و صد البته مقامات کمی جنسشان عوض می شد!
منکر مدیران خوب نیستم
ولی مدیران ما نمیدانند که مدیریت این نیست. فاجعه آموزش مدیریت در کشور هم بماند برای جلسه بعد و فرصت بعد..
هرچی میکشیم از همین دوستان خودمدیرپندار می کشیم بخدا! (2719795) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۲:۰۸:۰۳
جناب عالی‌ هم باز به معلول نگاه کردید و نه‌ به علت ، علت این است که مدیران فوق الذکر تخصص ندارند . وقتی‌ در جامعه یی تعهد بر تخصص ارجح است به روز بد تر از این هم بیفتیم . (2715984) (alef-13)
 
سعید تمر
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۵۱:۱۳
دوست عزیزم
با فرض اینکه تخصص هم داشته باشند با شیوه ای که بهینه نباشد آش همان است که می بینی.
شما از دور مدیران را می بینی
من از نزدیک می بینم
درد فقط تخصص نیست
راستی
آن متخصصین را کجا بیابم؟ دانشگاه؟
پس از دانشگاه و وضع علم بی خبری (2719874) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۵ ۰۷:۱۸:۱۲
بله دانشگاه، دانشگاه بهترین دانشجو ها را داره (2725414) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۸:۳۹:۱۴
احسنت (2720338) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۳:۲۷:۵۱
طرف تا شغل دولتی میگیره خیالش راحته تا اخر عمر شغل داره و این باعث درست کار نکردن میشود در غرب هیچ شغلی دائمی نیست و کار فرما به هر دلیلی بخواهد میتواند شما را اخراج کند حتی اگر 20 سال سابقه کار داشته باشید و این باعث جلوگیری از کم کاری میشود و در صورت اخراج از بیمه خودتان فقط 6 ماه به اندازه نصف حقوق دریافتی به شما پرداخت میشود این جا طرف که شعل دولتی داره فکر میکنه میر و صندلی و کاری که انجام میده ارثیه پدری خود است و هیچکس خق ندارد چیزی به ایشان بگوید چه برسد به ان که اخراج شود. (2716260) (alef-10)
 
کاوه
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۵:۴۴:۵۱
شایسته سالاری در کشور عملا وجود ندارد و بیشتر روابط جای ضوابط عمل میکند.قضاوت با دوستان. (2716816) (alef-3)
 
محسن
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۷:۳۷:۱۰
با سلام
عملکرد سازمان محیط زیست و وزارت جهاد کشاورزی در بسیاری از مسائل غیر اصولی است به نظر می رسد نهاد های نظارتی بویژه مجلس بایستی توجه بیشتری به این دو نهاد داشته باشد (2717198) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۲۰:۱۰:۰۶
وضعیت کاری ادارات اسف بار است ؛ کشاورز بی سوادی می گفت دفتر خدمات کشاورزی روستای ما چهار تا مهندس دارد ساعت 9 به محل کار می رسند و تا ده املت و صبحانه می خورند و بعد از مقداری شطرنج بازی می کنند و بعد از آنهم می روند ؛ خیلی جالب اضافه کرد اینها تقصیری ندارند کسی نیست از اینها کار بخواهد و یا به اینها برنامه بدهد و این است وضعیت کاری ادارات ما
خدا بداد کشور ما برسد. (2717579) (alef-10)
 
نان و نمک
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۲۲:۰۷:۴۹
احمدی نژاد و مشایی فقط در فکر ایران اند (2717846) (alef-3)
 
به نمک
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۵۱:۳۵
حالا باید بخندم؟ (2719875) (alef-3)
 
سهند
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۰۹:۰۲:۲۵
آنچه در حال حاضر در سيستم دولتي رواج دارد به هيچ وجه كشور را به مسير درست حركت نخواهد داد. مسئوليني كه اكثريت قريب به اتفاق آنها نه بخاطر شايستگي بلكه بخاطر وابستگي صاحب منصب و مقام مي شوند. و بخاطرهمين وابستگي به منابع قدرت از خطا و اشتباه در كار نمي هراسند و خود را پاسخگو نمي دانند و از مزاياي بسيار زيادي نسبت به ساير كاركنان برخوردارند از امكانات رفاهي گرفته تا انواع دريافتي هاي كلان و غيره.. و در عوض افرادي كه كارهاي اصلي را انجام ميدهندو متخصص و كارشناس هستند بخاطر يك اضافه كار و دريافت چند هزارتومان بايد مطيع و فرمانبردار اين مديران انتصابي و سفارشي باشند. كار دست كاردان نيست و مديران سفارشي حتما بايد مدير بمانند و در دايره بسته براي خودشان درست كرده اند حتي پس از بازنشستگي هم سركار به عنوان مشاور باشند ديگر مجالي براي فكر جوان و نوآوري باقي نمي گذارند. چه انتظاري ميتوان از يك سيستم داشت وقتي شايسته ها كنار ميمانندو يك عده خودي هاي سفارش شده مديريت را بر عهده ميگيرند كه كار هم بلد نيستند؟ پركاري و مدير خوب بودن به اين نيست كه آن قدر سرش شلوغ باشد كه از سازمان خود و وظيفه اصلي خود غافل بماند. اتفاقا اينكه ميري همه اوقات سرش شلوغ است نشان از عدم مديريت صحيح وي است از نظر زمانبندي و اجرا درست عمل نمي كند .مديري كه نتواند امور يك سازمان را زمانبندي درست و با بهره وري درست انجام دهد با تظاهر به اينكه شبانه روز در تلاش است فريبكاري ميكند (2718515) (alef-10)
 
صابر
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۰۹:۲۷:۳۰
عزیزان من زمانی که سد های بیشمار بر روی رود خانه های منتهی به دریاچه ارومیه ایجاد می شد کسی امروز را ندید . کارهای بدون کارشناسی درست افت این کشور است .اکثر مدیران ارشد با انگیزه های سیاسی منصوب می شوند و هیچگونه تبحری در کار خود ندارند و چون می خواهند کار نا بلدی خود را پنهان کنند با نظرات کارشناسان خبره مخالفت می کنند ولی برای حفظ پست ومقام خود بله قربان گو یی را از حد می گذرانند . کار در دست کاردان نیست و اینها هم نتیجه اش (2718606) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۴ ۱۱:۲۴:۳۴
با این حساب، بهتره به مسوولان بگوییم زیاد زحمت نکشند، چون زحمتشان بیهوده است
مشکل از زحمت ایشان نیست مشکل کاربلدی ایشان است! چیزی که خودبخود به آن آگاه نخواهندشد! (2723656) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۵ ۲۲:۳۴:۰۳
مسولان ما همه عالم ودانشمند وپرفسور ودکترا ودکتر هستند ماشاا... اما نمیدانیم این همه مشکلات کی درست کرده که این همه خبیر وکارشناس قادر به رفع مشکلات مملکت نیست .... شاید هم مامردم بیسوادمقصرباشیم. (2726401) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۲۱ ۰۶:۴۹:۳۹
خیلی از کارمندان دولت در جهت کاهش نرخ بیکاری استخدام شده اند . اگر همه به مرخصی بروند و فقط 10 درصد شایسته با راندمان مناسب و با بهره گیری از سیستم های به روز کار کنند همه چیز قابل کنترل و بهبود خواهد بود. از پول اجاره ساختمانهای دولتی هم می شود درصد بالای از حقوق عزیزان به مرخصی رفته را به راحتی پرداخت می شود. (2738712) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.