نظر منتشر شده
۱۱۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239007
نيم واحد تحليل سياسي از جلسه استيضاح وزير علوم كابينه روحاني
دكتر فتح اله آقاسي زاده، 2 شهریور 93
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۴
توضيح ضروري:
پيش نياز گذراندن نيم واحد حاضر، مطلبي است كه قبلا با عنوان "تتراگونال سپهر سياست ايران"، در همين پايگاه خبري و تحليلي منتشر شده است. نگارنده در آن مطلب، جريان هاي سياسي حاضر جمهوري اسلامي ايران را در چهار جريان انقلابيون، اعتداليون، اقتصاديون و جهانيون دسته بندي نموده است.


جلسه استيضاح وزير علوم كابينه روحاني، مي تواند از منظر نظري و براي داده كاوان جهت تحليل و تفسير، ارزشمند تلقي شود.با همين نگاه است كه نگارنده نكات ذيل را بعنوان ارزشهاي تحليلي رخ داد پيش گفته، مطرح مي نمايد:

سرفصل ۱: برخورد جريان "انقلابيون" با حسن روحاني و "اعتداليون"
استيضاح فرجي دانا، جدي ترين برخورد جريان انقلابيون با حسن روحاني است. روحاني انقلابي سالهاي دور، امروز پرچم اعتدال افراشته است اما انقلابيون امروز پرچمش را نيم افراشته مي خواهند.

سرفصل ۲: ناهم راستايي "نظام" و "روحاني"
جريان انقلابيون مستظهر به پشتيباني نظام است. بنابراين ترديدي نيست كه انقلابي گري با نظام پيوند وثيقي دارد. بعلاوه حيات نظام و شاكله اصلي و جوهره نظام رسمي جمهوري اسلامي حداقل تا امروز، در رفتار انقلابي و انقلابي بودن جلوه و نمود يافته است. استيضاح نشان داد روحاني در حوزه هايي از نگرش و رفتار، با انقلابيون در يك راستا قرار ندارد.

سرفصل ۳: سايه "انتخابات ۸۸" بر سر "روحاني"
جلسه استيضاح نشان داد موضوع انتخابات ۸۸ و گفتمان هاي مرتبط با آن، به آساني دست از سر روحاني و يارانش بر نمي دارد و قرار نيست اين زخم كهنه، به فراموشي سپرده شود.

سرفصل ۴: "بورس" ويروس اپيدميك
كژي،ناراستي و رانت منحصر به چپ و راست، اصول گرا و اصلاح طلب، يا حلقه هاشمي و احمدي نژاد نيست. اگر روزي روزگاري نام همه بورسيه بگيران جمهوري اسلامي ايران در ترازوي انصاف سنجيده شود، آن وقت ابعاد رانت هويدا مي شود و جناحي را راه فرار نيست. سفره رانت و بورس هميشه باز بوده است!

سرفصل ۵: روحاني محافظه كار، محتاط و مسالمت جو
روحاني البته مثل همه ما انسان ها مي تواند در برابر آنچه كه ناخوشايندش هست، عصيانگر و عصبي شود مثل يكي دو هفته پيش كه خيلي ها را به جهنم حواله داد.
شايد روحاني با خود مي انديشيد كه اتمسفر كنوني، زمان برخورد نيست و چون دست برخي ها زير سنگ مانده است،كسي را ياراي تيراندازي نيست. اما جلسه استيضاح به روحاني نشان داد كه برخورد چندان هم دشوار نيست. شايد همين درك، موجب شد روحاني از در صلح درآيد، به اردبيل برود و نتيجه استيضاح را دركلام و ظاهر بپذيرد، هرچند كه در چهره او و برادر اندوه هويدا بود!

سرفصل ۶: روحاني ساختار پذير
روحاني امروز معتدل شده است و آدم هاي معتدل را به راحتي مي توان پيش بيني كرد...بعلاوه روحاني "پيام بر" رد صلاحيت اكبر هاشمي رفسنجاني بود.براي همين او خوب مي داند كه داستان چيست و حساب و كتاب كجا رقم مي خورد. او با درك آنچه كه در داستان استيضاح در حال شكل گيري بود، اطاعت را بر تقابل ترجيح داد.

سرفصل ۷: روحاني و چراغ قرمز
اولين چراغ قرمز براي روحاني، چهارشنبه هفته گذشته روشن شد!
اگر چراغ قرمز پيش روي احمدي نژاد بعد از داستان مصلحي روشن شد، چراغ قرمز براي روحاني در داستان فرجي دانا خود را نشان داد!
روحاني چراغ قرمزي را پيش روي خويش ديد كه احتمالا تصور نمي كرد به اين زودي ها برايش روشن شود. استيضاح فرجي دانا نقش همان چراغ را داشت!
روحاني خوب مي داند كه اقبال مردم و ساختار نظام به او ناشي از مضيقه هاي ايجاد شده بود و او گزينه ناگزير آن ايام بود... او در زمانه اي كه گريزي از آن نبود، گزينه ناگزيري بود كه پذيرفته شد!
زمانه اي كه بابك زنجاني نفت مي خريد و مي فروخت و نيروي انتظامي بابت بدهي هايش نفت مي گرفت...
اكنون روحاني احتمالا دريافته است كه نرمش و چرخش گريزپاست.
بايد منتظر ماند و ديد روحاني چگونه مسير آينده اش را شكل خواهد داد. اگرچه مي شود پيش بيني كرد كه او را راههاي بيشمار، پيش چشم نيست!

سرفصل ۸: مجلس دهم اميد روحاني و اعتداليون
هر دولتي مي داند كه مجلس ناموافق مي تواند همه انرژي هايش را خنثي كند. مجلسي ها مي توانند هر روز وزير را به مجلس بكشانند و او را از كار و زندگي بيندازند. روحاني كه خودش را فرزند مجلس مي داند، خوب مي داند چگونه مي توان يك رئيس جمهور را به عدم كفايت سياسي كشاند!
به همين سبب، عجيب نيست اگر انتظار داشته باشيم دولت و دولتي ها براي شكل دهي به مجلس دهم،به تكاپو بيفتند. قاعدتا بايد منتظر بود و ديد كه بخشي از توان و تلاش روحاني و يارانش معطوف اين خواهد شد كه فضا را بسازند و كاري كنند كه مجلس موافق با دولت، شكل بگيرد. دولتي كه مجلس موافق داشته باشد، بر پيشبرد منوياتش. موفق خواهد بود.

سرفصل ۹: مهندسان و پيش ران هاي مجلس
جلسه چهارشنبه، نوعي مجلس شناسي هم بود!
همه مجلسي ها مهندس نيستند.دغدغه بسياري از نمايندگان آب است و فاضلاب، راه است و آسفالت... مجلس هم مثل همه نهادها مهندساني دارد كه آن را اداره مي كنند. مهندسان مجلس مي دانند چگونه بايد عمل كنند كه در حرفه خود موفق شوند. استيضاح نشان داد مهندسي در مجلس چگونه مي تواند موفقيت آفرين باشد.

سرفصل ۱۰: رئيس مجلس پازلي موثر در مجلس نه همه مجلس!
روحاني، جهانگيري و فرجي دانا احتمالا بر اين باور بودند كه لاريجاني همه مجلس است.آنها هيچگاه تصور نمي كردند كه عليرغم گارانتي لاريجاني بعنوان حكم و رئيس مجلس، آنها ناكام شوند.
در دقيقه نود، فرجي دانا به اين باور رسيد كه تعامل كند و حذف چند چهره موثر و ذينفوذ را از كنار خودش، بپذيرد. جهانگيري هم قطعا به پشتوانه نداي روحاني، پذيرفت آن كند كه پيش تر نمي خواستند بكنند...اما مهندسان مجلس و صحنه سازان موثر بر مجلس، تمكين دولت و گارانتي لاريجاني را كافي نداستند. شايد لاريجاني نمي دانست كه هوا و اقليم چگونه است. شايد هم مي دانست و مي خواست رابطه اش را با روحاني چندان تير ه نكند و بعدها به رحماني فضلي بگويد من هوايتان را داشتم!

سرفصل ۱۱: روحاني سوژه افشاگري
مدارك جعلي و عدم شفافيت در تحصيل چهره هاي نام دار، بلاي جان صاحب منصبان جمهوري اسلامي ايران شده است. عجيب است كه پرونده تحصيل نام داران سياست و مديريت، غالبا تيره و تار است، حداقل اينكه شفاف نيست و پر از ابهام است. بدين سبب است كه كسي از بزرگان جرات نمي كند سوابق تحصيلي اش را عيان كند...در اين سامان تاكنون كارنامه تحصيلي شاه قاجار فقط امكان انتشار دارد!
همين است كه مهدي كوچك زاده مي تواند فارغ از انگيزه هايش، در ميدان كارزار روحاني و پايداري، روحاني را زير ذره بين بگذارد!
مخالفان آنچه كه كوچك زاده در روز روشن، نوشته بود را شب نامه ناميدند و ياران روحاني از ضرورت وحدت گفتند...شايد روحاني هم ترجيح داد به مجلس نيايد تا مدركش را رها كنند!

سرفصل ۱۲: ترمز اصلاح طلبي
جلسه استيضاح يك دستاورد هم براي گروه موسوم به اصلاح طلبان داشت.گروهي از دوم خردادي هاي اصلاح طلب كه بطور خاص در گرد خاتمي نشسته بودند، اكنون به اكراه، به جبر روزگار و بنا به اقتضاي سياست حرفه اي، به اردوي روحاني و اعتداليون پيوستند. آنها اكنون دقيق تر دريافتند كه آغوش خيلي ها منتظرشان نيست، هرچند آغوش خيلي از ملت برايشان باز باشد!

سرفصل ۱۳: فرجي دانا سرگردان سياست و اخلاق
فرجي دانا در جلسه استيضاح مانده بود كه چه كند؟ اخلاق و جوانمردي پيشه كند يا به سياست و تعامل روي خوش نشان دهد.
روشن است كه فرجي دانا ، همفكر و هم ساز توفيقي و ميلي منفرد است بنابراين بكارگيري اينها كه گاه حكم كهتري بر او دارند از سر اجبار نبوده بلكه به انتخاب و عقلانيت بوده است.
رفاقت فرجي دانا با اينها مانع آن بود كه فرجي دانا آنها را فدا كند. او مي خواست پيش دوستان و همكارانش جوانمرد بماند اما در دقيقه نود نشان داد كه در درياي سياست نمي شود منزه ماند، بلكه گاه بايد اخلاق را بوسيد و ماند! او نشان داد اگر سنبه پر زور باشد، مي توان اخلاق را به كناري نهاد!
 
محمد
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۲:۵۵:۴۳
شما هم اخلاق را بوسیده اید و کناری نهادید و آبروی مومنان را میان فکر و قلم قراردادید تا جوهری باشد برای نوشته تان... خدا را هم کمی شاهد و ناظر بپنداریم! (2336695) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۴:۵۹
با وجود شورای نگهبان و قوه قضائیه، هیچ مقام یا نهاد دیگری نمی‌تواند در اجرا یا

نظارت بر اجرای قانون‌اساسی صلاحیت ویژه‌ای برای خود قائل شود. (2336957) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۰:۰۶
از بزرگترین اشتباهات آقای فرجی دانا، تکیه بر بدنه کارشناسی پوسیده در ساختمان وزارت علوم بود.
وی بر سر ماندگاری 2 معاون استیضاح شد ولی نمی دانست که رفتار پرغلط و پرفساد در وزارتخانه از درون تیم های کارشناسی دوایری صورت می گیرد که با تغییر دولت هیچ دست نخورد.
اداره کل بازرسی و شکایات از آنجمله است (2337069) (alef-13)
 
موافق مقاله
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۳۶:۴۵
بر خلاف نظر شما بنده و بسیاری کاملا با نویسنده ی محترم مقاله موافقیم از اینکه این همه ابعاد مختلف قضیه را کنار هم جمع کرده است تعجب می کنم. اگر الف امکان نمره منفی دادن به نظرات را می گذاشت متوجه میزان مخالفین خود می شدید.... (2337137) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۵۸:۴۹
شما ببین خودت چندتا لایک میگیری، بعد محاسبه کن.
البته کاش واقعا الف منفی رو برمیگردوند، که باز دستت بیاد اخوی چی به چیه. (2337304) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۵۱:۵۹
چرا جریان انقلابوین
اینها جریان افراطی و تندرو هستند (2337166) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۶:۵۰:۲۲
خداوند این روح لطیف و پاک را از شما نگیرد. محمد عزیز دریای سیاست پر از آبهای آلوده است و کسی که به دریا رود آلوده خواهد شد. یادت باشد که فرجی دانا قبلا هم در حال و هوای ریاست و وزارت بوده . این دفعه اولش نیست. (2345025) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۲:۵۶:۴۶
نيم واحدتان رو پشت سر گذاشتيم و الان در ارزشيابي اساتيد از صفر تا بيست، قطعا صفر ميگيريد؟! جمع عربي بستن و "يون" كردن اصطلاحات و شماره بندي، تحليل نميسازد جناب دكتر.
دركتان از سپر سياسى ايران به طرز دردناكي صفر و يك است و در نتيجه تحليلتان فشل. (2336700) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۵۴:۱۷
ایشان درکشون رو ننوشتن بالکه آرزوهاشون رو نوشتن. جناب دکتر، برادر، اخو، اژهمتون به هم در مسیر اشتباه هستید والا خدا ازتون دفاع میکرد. (2337014) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۴۲:۲۶
این که سعی کنیم شکل علمی و روشمند به یک تحلیل بدهیم باعث نمی شود محتوای تحلیلمان قوی بشود.
من هم به ایشون صفر می دهم، تقسیم بندیشان هم اصلا جالب نیست (2337151) (alef-6)
 
ehsan
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۱:۳۸:۴۲
تحلیل گر محترم و جناب استاد(نگارنده مقاله) اگر قائل به تحلیل سیاسی هستید آن هم از نوع آکادمیکش!!! چرا جای کنشگران اصلی جامعه یعنی مردم در تحلیل هایتان غایب است یا اینکه معتقدید تصمیم همیشه در جای دیگری گرفته می شود و دیکتاتوری اقلیت را پیش فرض مسلم تحلیل گرفته اید؟ (2338206) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۸:۵۴:۳۹
تحلیل لحن مناسبی ندارد و انگار دارد نیش می زند و انتقام شکست خرداد 92 را می گیرد. با این حال درست است. منتظر باشید تا بارقه های شکست مذاکرات عیان شود آنگاه نفر بعدی ظریف است. (2338419) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۱:۱۷
فرجی دانا نزدیکان خودش رو درهمین مدت کوتاه بورسیه کرده بود و این کارش موجب تضییع حق سایر دانشجوها شده بود وتو مجلس هم هیچی نداشت بگه
فشارهای بسیار سنگینی برای عدم استیضاح وجود داشت وکارنماینده ها خوب بود ومخصوصا اینکه تسلیم خواسته لاریجانی نشدند بسیار جای تقدیر داشت
و الانم باید فانی رو که تمامی معلمان ازش ناراضی اند استیضاح کنند (2336713) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۰:۲۰
شایع نساز از خدا بترس (2336914) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۵۹:۲۶
منم موافقم اصلا باید همه مردم ایران را استیضاح کرد که چرا به روحانی رای دادند (2337036) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۳۸:۲۸
مشکل از همین جا شروع میشه که گمان کردید همه مردم به ایشان رای داده اند
و فراموش کردهاید کمترین درصد رای در بین روسای جمهور ایشان داشتند. (2337140) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۳۴:۰۱
شما فراموش کردید که صرف نظر از کسانی که رای ندادند آقای روحانی بیشتر از 50درصد رای را در بین 6 نفر آورده اند,یعنی 5 نفر باقیمانده هرکدام شاید کمتر از 10 درصد (2337262) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۴۳:۲۳
شما هم فراموش کردین که کسانی بر روحانی خرده میگیرند که با صد هزار رای از بین هفتاد میلیون ایرانی به مجلس راه یافته اند جناب! (2337390) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۱:۰۳:۴۲
جنابعالی از مردم و رای مردم صحیت کردید و بنده هم اشتباه تکراری شما و همفکران شما را اصلاح کردم و اما اگر کسی با 5تا رای و نه صدهزار تا , بتواند مسئولان مملکت را به چالش بکشد که عالیست , بنده در این قسمت با شما هم نظرم . (2337754) (alef-13)
 
رولی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۱:۲۴:۳۸
این موضوع به چند دلیل بود،از جمله:

1-دلسردی مردم نسبت به شعارها و قول های کاندیداهای ریاست جمهوری،نشئت گرفته از قول های بی پایه و اساس محمود احمدی نژاد

2-بالا بودن تعداد کاندیداها نسبت به ادوار گذشته (2337793) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۱:۵۰:۵۵
اتفاقا شما تعداد آرای دور اول آقای احمدی نژاد در سال 84 را فراموش کرده اید که در دو مرحله پیروز شد. آقای روحانی لااقل در مرحله ی اول پیروز شد. (2338214) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۰۱:۳۵
تحلیل شما از انقلابی بسیار بی ادبانه است آقا جان اگر اینطور باشد پس هیچ انسان شریفی انقلابی به تعبیر شما نباید باشد (2337046) (alef-13)
 
بهروز
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۵:۴۶
مدرک برای اثبات حرفتون ؟ (2337089) (alef-6)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۳۹:۱۹
در مورد بورسیه ها مدارکش موجوده و درسایتها منتشر شده وهیچ شکی نیست که نزدیکان ومعاونینش بورسیه شده اند
اما درمودفانی تمامی معلمان چه اصلاح طلب چه اصولگرا ازهرصنف که باشندمخالف این وزیرند
ایشون ضعیف ترین وزیر تاریخ آموزش وپرورش بود بنا ه دلایل زیر
1- توهین به تمامی معلمین و مازاد وناکارامد وبی عرضه خواندن معلمین
2- طرح دادن حقوق معلمین توسطمدیران مدارس که موجب ایجاد وحشت ونگرانی در بین معلمین شده
3-نداشتن هیچ طرح و برنامه برای بهبود معیشت معلمان
4- لغو رتبه بندی
5- لغو بیمه طلایی
6- پولی کردن مدارس دولتی
7- لغو گواهینامه نوع دوم
ایشون بدترین وزیر هست وموجب شده تا تمامی معلمین از روحانی ناراضی شوند و اگر طرح دادن حقوق معلمین توسط مدیران اجرا شود معلمین اعتصاب خواهند کرد (2337268) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۶:۰۸
جلیل جان ! مدرکت برای اثبات ادعات کو ؟! مدرک نداشته باشی میگن تهمت زدیها ! می گن از روی کینه وبغض حرف زدی ها ! می گن دروغگو هستی ها ! می گن از خدا نمی ترسی ها ! می گن معلمی ها ! می گن معلم باید راس بگه وگرنه همین وزیر هم از سرش زیاده ها ! (2337091) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۲۳:۲۴
با منطق خود شما (بر فرض صحت مخالفت "همه" معلمان با فاني)، اتفاقا اين مطلوب مجلسه.
فرجي دانا، حمايت همه دانشگاهيان رو داشت و استيضاح شد. (2337109) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۱۴:۲۳
شما نه معلمی، نه دانشگاهی هستی، و الا اینقدر راحت و واضح دروغ نمی گفتی... (2337337) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۸:۴۱:۴۵
نظر اساتید دانشگاه و اکثر دانشجویان هم همین است؟ (2338385) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۴:۴۶
انقلابيون امروز خيلي خنده دار است واقعا كه اين اقايان انقلابي و إيمان به سه شعار انقلاب اسلامي (استقلال و آزادي و جمهوري اسلامي ) دارن (2336720) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۲:۳۸
انقلابيونى كه در انقلاب و جنگ غايب بودند و ٩ سال حضور در امريكا و كانادا را در ان سالها با گرين كارت با افتخار به ارمغان اوردند تا بعنوان نماينده مردم وزير بسيجى جبهه رفته را به اسم شاخ فتنه استيضاح كنند ، جالبه !!!!! (2336979) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۰۹:۲۲
پس بی خود نیست که می بینیم به اهداف انقلاب مورد نظر امام راحل نرسیدیم !! به دلیل انقلابیست که این انقلابیهای جدید در بی خبری انقلابیهای قدیمی کرده اند! (2337211) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۴:۵۲
آقای دکتربهتراست ابتدا ویژگی های انقلابی بودن را در سیره حضرت امام ره بیان کنیدسپس بنویسید جبهه انقلابیون در مصاف اروحانی کدام انقلابی؟ همین انقلابیونی که در طی 8سال گذشته چشم بر خیانتها ی مالی و اختلاس ها بستند؟ توصیه می کنم بعد از نوشتن مطلب یک بار آنرا بخوانید (2336721) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۵:۱۲
انقلابیون ؟ حسن روحانی کارنامه انقلابی تری داره یا رسایی و کوچک زاده و بقیه این نو انقلابیون ؟ (2336722) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۶:۲۰
اگر جوانمرد نبود که اسم رانت خورهای هار و طلبکار را افشاء می کرد.. (2336725) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۴۳:۰۲
یعنی اعلام نکردن اسامی رانت خوران جوانمردی است!!عجب استدلالی ،پس خوب شد که استیضاح شدند چون در صورت موثق بودن نظر شما ایشان هم خطا کار است و اهل ساخت و پاخت. (2337155) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۹:۱۵:۱۶
ببين چقدر لايك داريد خوبه ديگه حالا يه كم به خود بيايد (2337578) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۶:۳۱
تحلیلی بسیار ضعیف و به دور از واقعیتها خصوصا در خصوص اصلاح طلبی و اطلاح طلبان (2336726) (alef-13)
 
توحید
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۰:۲۸:۵۴
اتفاقاً تحلیل گر کاملاً به مناسبات قدرت تو ایران آشنا هست،
بدون بغض بخونید متن رو (2338129) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۷:۱۳
وقتی این تحلیل رو میخونی متوجه میشی نویسنده اعتراف کرده انقلابی بودن بیشتر یه شعار پوچه (2336727) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۷:۵۴
مثل يكي دو هفته پيش كه خيلي ها را به جهنم حواله داد؟ تحلیل گری که با دروغ تحلیل میکنه تحلیلش آبدوغی میشه (2336729) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۱:۲۵
بسیار حواله دادن خوبی بد باید اطع تر عمل کند ا اینکه موضوع را دوباره به خوتان یاداوری کردید ممنونیم بسیار خوشحالیم که خوب یادتون مانده (2336917) (alef-6)
 
هادي
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۸:۰۳
اينكه گفته شد روحاني انقلابي سالهاي دور يك نوع تهمت نيست؟آيا هركس مثل آقاي رسايي بود فقط انقلابي است؟ (2336730) (alef-3)
 
قلندر
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۱۰:۴۸
الف جان چاپ کن
اینا همه درست اماجوجه رو آخر پائیز می شمارند. (2336734) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۱۱:۱۲
شوخی نفرمایید کدام انقلابی معلوم شد دوستان نماینده بیشتر به رانتها و لجبازی فکر میکردند تا به یک حرف یا اشکال منطقی (2336735) (alef-13)
 
faraz
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۱۲:۱۹
متنی زیبا پر از اشارات در پرده :) (2336739) (alef-3)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۱۲:۵۵
يادداشت نغز و پر معنايي هست. عاقلان حتما بخوانند. (2336740) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۱۶:۲۹
انقلابیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2336745) (alef-3)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۱۶:۵۴
الف جان تحلیلت آبکی بود .
روحانی انقلابی تر از خیلی از همه کسانی هست که شما انقلابی میدونید . رایش هم رای اصلاح طلبان+اعتدالیون بود . (2336747) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۰:۰۰
شکست اصولگرایان میانه رو در مقابل اصول گرایان تندرو را هم اگر می افرودید، تحلیلتان کاملتر می شد (2336750) (alef-13)
 
شهروند....
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۱:۰۲
با سلام استيضاح نمايش تجلي انبود كه نماينده مجلس مصالح ملت را بايد مد نظر داشته باشد و بدون واهمه و ترس با توكل به خدا وارد شود و از حقوق مردم دفاع كنند
از تهديد و افترا نبايد واهمه داشته باشد و با توكل به خدا استيضاح كه راهكار قانوني است اجرا كند
وزير بايد به قولي كه داده است پابيند باشد و به قدرت پوشالي كه دم از فتنه ميزند و آدرسهاي غلط ميدهند نازد و عيب را اصلاح كند
وزير دير فهميد به ورطه بدي دل بسته و در آخر اظهار ندامت كرد كه فايده نداشت
ودرس لازم همه بايد تابع قانون باشيم و به ان احترام بگذاريم دمت گرم نماينده انقلابي (2336753) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۴۶:۳۶
خوب شهروند عزیز تا کی می خواهید وزرای غیر متعهد را استیضاح کنید!!! چون این که رفت به زعم شما یکی بدتر از او آمد ! (2337285) (alef-3)
 
یکنفر از مردم
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۴۳:۵۲
آقا جان! ورطه بد؟! ورطه خوب چگونه است؟ اصلاً ورطه چیه؟ به جای به کار بردن ای لغات قلمبه سلمبه نه به جا بلکه نا بجا، دروغگویی دو نماینده شاخصت را برام توضیح بده! منکه از ماستمالی آقای لاریجانی در مورد یکی قانع نشدم و در مورد اون دیگری هم جز سکوت نتیجه ای مشاهده نکرده ام. (2337391) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۳:۲۷
اگر انقلابی بودن را غیرمنطقی بودن و فی البداهه و بدون تفکر تصمیم گرفتن تصور کنیم (که انقلاب بر اساس تغییرات ناگهانی در صحنه سیاسی است که مجالی برای فکر کردن و برنامه ریزی برجای نمیگذارد) میشه گفت که بله! روحانی انقلابی نیست و اعتدالگراست و اساساً دوره، دوره انقلاب و انقلابی گری نیست، زمانه عوض شده و تعمق و آینده نگری بر انقلابی گری، افراطی گری، تغییر یک شبه همه چیز و نتیجتاً بر سطحی نگری انقلابی ارجحیت دارد. چیزی که متأسفانه خیل عظیم اصولگرایان متوجه آن نیستند و هرگاه بر مسند قدرت بودند کشور را دچار خسران و ضررهای هنگفت کردند. (2336763) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۳:۵۴
چرا نویسنده محترم افراطی را معادل انقلابی و معتدل را معادل محافطه کار می خواند؟ (2336766) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۵:۱۴
خط و مش الف در استيضاح فرجي دانا به اصلاح طلبي نزديك شده است؟ (2336770) (alef-13)
 
سعيد
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۶:۳۳
مدتي بود از دكتر آقاسي زاده خبري نبود.مطلب جامعي بود (2336774) (alef-13)
 
سهراب
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۳۰:۵۴
متن جالبی بود الا انجا که بعضی ها را انقلابی خواندید مثلا امثال رسایی وزاکانی که برای به کرسی نشاندن حرفشان از هیچ تهمتی کوتاه نمی ایند را چطور انقلابی می دانید اقای رسایی وقتی استیضاح باعث شد که اقای فرجی دانا را نیاورد چنان ذوق زده شدن که رییس مجلس را با بلند کردن نوشته ایی به چالش کشیدن یا انجایی که دوستان همین ادمها در روزنامه وزین کیهان که شاید چند ده نفر بیشتر خوانند ندارد با ذوق زدگی مینویسد مجلس شاخ غول را شکاند چگونه شما امثال این ادمها را انقلابی میدانید اگر میشد یه نظر سنجی میکردید واز مردم همان ادمهای که اقایون سنگشان را به سینه میزنند در باره همین استیضاح سوال میکردین انوقت میدید اقایون چقدر انقلابی هستن اینها در زمانهای مختلف نه تنها به انقلاب کمکی نکردند بلکه بدترین ضربه هارا وارد کردن در دوره احمدی نژاد امثال کوچک زادها با افتخار خودرا وکیل الدوله می نامیدن درصورتی که با رای مردم به مجلس راه پیدا کرده بودن همان دولت چقدر به این مملکت ضربه وارد کرد چند سال باید بگذرد تا بشود خراب کاری های ان دولت را درست کرد چرا انوقت همین اقایون اینجوری یقه خودرا برای انقلاب ومردم پاره نمی کردن باورش برای مردم سخته که اینهارا بشه انقلابی دانست حق مجلس هستش که وزیری را استیضاح کند وحتی رای هم ندهد ولی ایا حق دارند به وزیر مربوطه انواع واقسام تهمتهارا وارد کنند انوقت اسم خودرا انقلابی بگذارند از اقایون الفی هم خواهش میکنم سانسور را برای زمانی بگذارند که امنیت ملی در خطر باشد نه امنیت چهارتا ادم که مردم انهارا بخاطر کارهایشان هرگز نمیبخشند (2336790) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۱:۳۳
نظر سنجي از مردم؟
شما ابتدا مشخص كنيد كه مردم از نظر شما چه كساني هستند؟ آيا 24 ميليون نفري كه به احمدي نژاد راي دادند مردمند؟ تا آنجا كه ما متوجه شديم شما به هم راي‌هاي خودتان ميگوييد مردم و لا غير!! يكبار با خودت خلوت كن و خراب كاري‌هاي آن دولت را بشمار اما عادلانه! هر چند كه شما معتدلانه ميشمريد و عدالت واژه‌ي نا‌اشناييست براي شما!!
در ضمن حساب رسايي و زاكاني از حساب طرفداران احمدي‌نژاد جداست!! (2337076) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۳۵:۲۴
يكي از خبرگزاري ها خودش را كشت تا ثابت كند روحاني بخاطر مردم اردبيل به جلسه مجلس استيضاح نرفت! (2336806) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۴۹:۳۲
یعنی حالا فکر می کنی برعکسش ثابت شده ؟!! (2337290) (alef-3)
 
ایران دوست
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۳۵:۴۶
از الف ممنونم که همواره نظرات مختلف را در پایگاه خود منتشر می کند. از تحلیل بی مایه آقای آقاسی زاده هم نهایت بی بهره گی را بردم. اینکه دایره انقلاب و انقلابی گری را محدود به همین عده محدود کنیم که رئیس مجلس ایشان را ذیل استبداد اقلیت تعریف کردند، جفایی بزرگ به امام و آرمانهای ایشان است. متأسفانه قشری که خود را انقلابی می خوانند و خود را مطیع اوامر ولی فقیه زمان می دانند، مخالف سرسخت تکثر گرایی و احترام به خواست اکثریت هستند و بابی جز باب تقابل با کسی که منتخب رای مردم است انتخاب نکرده اند. (2336809) (alef-13)
 
سعيد
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۳۷:۲۵
آقاي عزيز اول انقلابي را تعريف كن
اخه ميشه فرد انقلابي اعتدال نداشته باشه (2336814) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۹:۰۹
چه با حال!؟ دوست عزيز اتفاقا اعتدال صرفا ارزش نيست!؟ يعني فرد انقلابي حتما بايد عدالت را رعايت كند و نه اعتدال را!! شما خود فكر كن و بگو بين دروغ و راست اعتدال چيست؟ بين بدي و خوبي چطور؟ و هزاران سئوال ديگر در همين زمينه ميتوانم مطرح كنم، حال شما اگر ميتواني چنين سئوالاتي را براي عدالت مطرح كن!؟ عدالت هميشه و همه جا ارزش است اما اعتدال نه تنها هميشه ارزش نيست بلكه در حال حاضر فقط واژه‌اي براي سرگرم كردن گروههاي مختلف است!!
راستي بنده آقايان زاكاني و رسايي را انقلابي نميدانم چون ثابت كردند در هر دولتي به دنبال منافع خويش هستند يادمان نرفته آن ماجراي بصيرت افزايي را!! (2337097) (alef-6)
 
رسايي
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۴۳:۰۰
ببخشيد از كي طراحان استيضاح انقلابيون شده اند؟ حتما بقيه ضد انقلاب هستند. انقلابيون كساني هستند كه1-به منافع ملي اهميت ميدهند.2- با رانت خواري و شهوت پست و مقام و درامد نا مشروع مخالف باشند.3-به خاطر منافع جناح خود و منكوب كردن جناح مخالف خود به هر وسيلهاي متمسك نميشوند .4-درو غ و بهتان در جهت تخريب جناح مخالف به او نسبت نمي دهند.5- بخاطر چند روزي از اين دنياي مادي به افرادي كه امكان دفاع از خود را ندارند و صرفا به خاطر رضايت خاطر عدهاي و جهت كسب شهرت كاذب و گرفتن پست و مقام و ارايه مكتب تملق و چابلوسي انواع تهمت هاي ناروا ميبندند واقعا از روز جزا نمي هراسند؟ ايا اينها انقلابيون هستند؟ (2336826) (alef-13)
 
جوادی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۴۷:۱۰
کل این مطلب یک موضوع رو نشون میده که انقلابیون و حکومت از مردم فاصله دارند و به پشتوانه قدرت نیازی به حمایت عمومی ندارند (2336835) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۵۳:۱۹
آفرین (2337295) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۱:۰۲
سرفصل14
این 14 فصل تصورات من به عنوان یک عضو پایداری است (2336841) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۲:۱۰
مثلا اقای کوچک زاده،رسایی،حسینیان و.و. انقلابیون هستند? اگر میشه پیشینه ی انقلابی انها را بگید ما از نادانی در بیاییم? (2336844) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۳:۳۱
پیشینه انقلابی انها در هشت سال دفاع مقدسی است که برخی از وزرای دیپلمات در ان زمان در امریکا با بورسیه داشتند درس میخواندند تا با دیپلماستی خودشان غنی سازی بیست درصد رو بدن به جاش چند تا کتاب درباره ایمنی پرواز بگیرن! (2336925) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۸:۴۶:۰۳
مطمءن باش بیشتر از فرجی دانی در جبهه و جنگ نبودند (2338396) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۶:۳۸
تحلیل خیلی بدی بود
الف جان داری پایداری میشیاااا (2336857) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۰۵:۲۴
کارهای کسانی که شما آنها را انقلابیون امروزی مینامی ممکن است بسیار خطرناکتر از کارهای دشمنان قسم خورده انقلاب باشند .
کمی هوشیار باشید و با عقل و منطق و طبق رای اکثریت مطلق به قضایا نگاه کنید . (2336875) (alef-13)
 
پوریا
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۱۱:۳۵
اشکال اقای فرجی دانااین بود که بازبان اماربانماینده هاحرف زدباید اوناروتلقین میداد کسی به مرده هاامارنمیده (2336889) (alef-13)
 
نجاري
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۱۳:۴۸
بهرحال اين هم نظر وسخني است اگر چه در برخي جاها تناقضي ديده مي شود مثلا، در فصل ششم نيم واحدتان گفتيد: او خوب مي داند كه داستان چيست و حساب و كتاب كجا رقم مي‌خورد. او با درك آنچه كه در داستان استيضاح در حال شكل گيري بود، اطاعت را بر تقابل ترجيح داد،‌ ولي در فصل 10 نكته ديگري را بيان مي كنيد: آنها هيچگاه تصور نمي كردند كه عليرغم گارانتي لاريجاني بعنوان حكم و رئيس مجلس، (آنها) ناكام شوند؛ پس به نظر مي رسد، نتيجه از قبل معلوم وخواسته شده نبود وحساب وكتاب خاصي نداشته است؟!! اگر بوده خيلي جاي بالايي بايد بوده باشد كه بازهم تنظيمش كار دشوار وسنگيني‌است!
اما درمورد بحث بورس و بورسيه‌ها، كه متاسفانه هميشه مسئله دار وحاشيه ساز بوده است بخصوص در سالهاي بعداز انقلاب فرهنگي، غالبا افراد خاص با سبقه و شرايط خاص‌تر پذيرش و اعزام مي شدند، آقازاده‌ها، بچه‌هاي انجمن‌هاي اسلامي و جهاد دانشگاهي آن سال‌ها تقريبا همه شان از بورس چه داخل و چه خارج استفاده كردند والبته خيلي‌ها مثل اين حقير بدليل نداشتن صلاحيت اخلاقي (!!! براساس احكام صادره هسته گزينش)، از گردونه خارج مي شدند و حالا جالب تر آنكه مي بينيم كه در اين سالها چه كساني از اين خوان گسترده بهره مند شدند كه برخي شان، به لطف رانتهاي محوله توانستند مدرك درست ودرمان بگيرند ولي برخي حتي با وجود انواع دوپينگ‌ها و داشتن رانت بورس با اينحال مدركشان مشكل دارد!!!
همكاري داشتم در دانشگاه از همان طيف بعد از انقلاب فرهنگي، 5 سال با بورس وزارت علوم به كانادا به يك دانشگاه معتبري براي تخصص (PhD) رفته بود، نتوانست مدرك اخذ نمايد، اخراج و برگشت به كشور، مجددا" دانشجوي دانشگاهي دولتي در داخل شد والان آقاي دكتري هستند و مدرس دانشگاه!!
يادش بخير بعد از استيضاح مرحوم آقاي كردان و آن آبروريزي بزرگ، دولت آقاي احمدي نژاد مصوبه‌اي براي بررسي مدارك مديران را به وزارت علوم آقاي دانشجو محول نمود، دريغ از يك گزارش و دريغ از يك پيگيري از نهاد‌ها و سازمان‌هاي عريض وطويل نظارتي و بازرسي!!!
بنابراين و بقول بسياري از دنيا ديدگان ومتفكران، توسعه سياسي وبهبود رابطه حاكميت ومردم، تنها مکانیسم شناخته‌ای است که برای مبارزه با فساد درجوامع امروزي وجود دارد. (2336897) (alef-6)
 
بازنشسته فرهنگی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۱۴:۲۹
آقای آقاسی زاده سلام. شما با رعایت بیطرفی میتوانستی نیم واحدی عالی ارائه کنی اما حیف! شما با کوبیدن یک طرف (دولت) در پوشش کلمات زیبا! با بیان کاستی های آن و دفاع جانبدارانه از طرف دیگر (نمایندگان) بدون اشارت به کاستی های آنها بی طرفی را زیر پا له کردی. مثلاً هیچ سخنی از پخش فیلم گندم نمایان جو فروش و یا مبادرت به دروغ دو چهره شاخص طرف دوم نکردی. لذا برای بازگشت به بی طرفی، بهتر است با اضافه کردن کاستی های طرف دوم به این نیم واحد آنرا به یک واحد ارتقا بدی. من الله توفیق. (2336898) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۱۶:۱۰
خوبیش اینه که همه خودشون رو انقلابی میدونند و بقیه رو ضد انقلاب (2336903) (alef-13)
 
احمدي
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۳:۲۰
از نظرات خوانندگان معلوم است بسياري از آنها پيش نياز اين مطلب را پاس نكرده اند.من مطمئن هستم بسياري فقط دوست دارند به اين يا آن فحش بدهند. توضيح ضروري آغاز مطلب براي اين نوشته شده كه افراد بهتر اين تحليل را درك كنند.
دكتر نويسنده اين مطلب را من سالهاست مي شناسم.او قطعا به پايداري نزديك نيست! (2336924) (alef-6)
 
یک شهروند معمولی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۵۳:۰۰
دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت عباس جنابعالی را؟ (2337409) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۴:۴۴
تحلیل آبکی .یکی به میخ یکی به نعل آخرش هم هیچ (2336929) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۰:۳۱
آقای آقاسی زاده جریانی را که در مقابل دولت قدعلم کرده جریان انقلابیون خوانده و اینگونه القا کرده اند که دولت انقلابی نیست ایشان خیلی زیرکانه مصادره به مطلوب نموده اند اینگونه عملکردن زشت و ناپسند است (2336942) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۸:۳۱
بهترین وزیر کابینه بود فرجی دانا. دومین و آخرین دانای کابینه هم آقای ظریف است. که اون هم می ترسیم به جای استیضاح استهزاء بشه وقتی مذاکرات به نتیجه نرسه. دیگه بعد از فرجی دانا جوانان چندان وقعی به کابینه آقای روحانی نمی گذارند. (2336962) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۱:۲۷
آیا انقلابی بودن می تواند دلیل تحمیل نظر به دیگران باشد (2336976) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۴:۱۳
سلام محتوای به روزی نبود البته همه همه را بد و خود را بهترین می دانند این آمارها از کجا می اید. فکر نمی کنید تحلیلهای بهتری نیاز است . (2336988) (alef-13)
 
faraz
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۵۸:۰۴
بررسی کنید که در سالهای اخیر کی شعار انقلابی بودن داده؟ اتفاقا با کمال تاسف در فرهنگ سیاسی اخیر، انقلابی بودن یعنی تندروی. رویه همین افرادی که پیگیر استیضاح بودن با این تعریف با صحبت آقای دکتر می خواند. (2337033) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۰۳:۱۵
جناب فتح الله آقاسی زاده !! نظرات ارائه شده شما خیلی خیلی زیاد تا کمتر از 2سال دیگر کار آیی دارد !! دوست دارم ببینم تحلیلتان از تعامل دولت ومجلس در مجلس بعدی چگونه است آیا آن موقع هم همین ادعا ها را دارید یا در مجلس دهم اصولگرایی نمانده تا در مورد برخوردشان با دولت اینچنین قلم فرسایی کنید !! (2337052) (alef-13)
 
کریم همکار
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۸:۴۷:۳۹
آقای آقاسی زاده در تحلیل ساختارها به نکاتی توجه دارند ، که کمتر مورد توجه واقع می شوند.فقط قدری شتابزده نوشته اند و نکات ظریفی هم در نظر نگرفته اند . لذا تحلیلشان ناقص از آب در امده است . (2338398) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۱:۳۳
این اقای نویسنده یا اصولآ سیاست ایران را وارونه درک کرده اند .یا اینکه انصاف را بوسیده و کنار گذاشته اند.دسته بندی جناح ها وگروهها هم کاملآ اشتباه و از روی یک سونگری و نااگاهی و احتمالآ غرض است. (2337075) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۲۳:۴۰
الف جان، انقلابی گری، توهین و هتاکی کردن به این و آن نیست، انقلابی گری دروغ و پرونده سازی نیست، انقلابی گری تصمیمات آنی ویک شبه گرفتن نیست،
انقلابی گری کافر دانستن این و آن و خود را تنها مومن و دیندار دانستن نیست ،
انقلابی گری تعهد را بالاتر از تخصص دانستن نیست(تعهد و تخصص لازم و ملزوم هم هستند )انقلابی گری کارش دشمن سازی نیست(بلکه گرفتن بهانه از دشمن و نفوذ در قلوب است)، انقلابی گری کارش نابود کردن نیست (بلکه آباد کردن و ساختن است). انقلابی گری غز زدن و لجبازی کردن نیست(بلکه راهکار نشان دادن است)
انقلابی گری خود را برتر از دیگران دانستن نیست(بلکه خود را خادم ملت دانستن است)
ود آخر،الف جان، انقلابی گری یعنی اعتقاد به شعار استقلال، آزادی ، جمهوری اسلامی، و رسیدن به آن از طریق عقل (رسول باطنی)و آن هم در چارچوب ادب، منطق واخلاق. (2337111) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۴۶:۴۷
عجب متن بی محتوا و فشلی. جداً باید دید ارائه این مطلب در این سایت به دلیل نگاه آقای توکلی و هوادارانشون به استیضاح هست یا اهداف دیگه ای داره. (2337160) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۱۰:۳۰
باسلام وخسته نباشید به دست اندرکاران سایت الف...
میخواستم پیشنهاد بدم در مورد فدراسیون فوتبال وشخص کفاشیان و کیروش وپول بیت المالی که داره دراین رابطه داره حیف ومیل میشه مقله ایی چاپ کنین ومیزان رضایت مردم در این خصوص جویا بشین...مردم در این رابطه حرفای زیادی دارن.......باتشکر فراوان (2337213) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۲۴:۳۰
موضوع : (سرفصل ۱۲: ترمز اصلاح طلبي )
با اين سرفصل موافق نيستم :
1- چه با اكراه و چه با رضايت اصلاح طلبان از آن امتحان سربلند بيرون آمدند و كشور را از خطر بزرگي نجات دادند .
2- آغوش آن "خيلي ها" به موقع (التماس كنان) منتظرشان خواهد بود (آينده نزديك ) توضيح اينكه خداوند به خطاكاران فرصت مي دهد!
3- آغوش ملت به تنهايي براي آنها كافيست چرا كه " يدالله مع الجماعه " .
4- آب از بالا ، پايين و از سوراخهاي متعدد آن سد كهنه در حال عبور است و وقتي آب پشت سد با آب بعد از سد هم سطح شد وجود سد موضوعيت خود را از دست خواهد داد !! (2337248) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۴۶:۳۵
چرا به اونهایی که رای به استیضاح دادند گفتید انقلابیون؟اگه اونها انقلابی باشند جای تاسف داره (2337284) (alef-3)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۳۸:۵۵
برادر آقاسي زاده يك سري به خودتان بزنيد. جريان افراطي مساوي است با جريان انقلابي و بدتر مساوي است با ساختار نظام. خواسته ايد القا كنيد كه اقدامات جريان افراطي ناشي از اراده مقامات ارشد نظام است؟ نيم واحد تحليل سياسي ياد بگيريد برادر . از الف بعيد است كه چنين تفكر كند (2337378) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۵۰:۲۵
غیر از این است؟ (2337726) (alef-13)
 
عبدا...
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۰۴:۲۵
باسمه تعالی
آقای عزیز نوشته شمااگر وحی منزل هم باشد ( که ابدا نیست) یک مساله را ناشیانه یا مغرضانه بکار برده اید و آن هم کلمه انقلابیون است. انقلابی با بورس (نا حق - رانت خواری - باند بازی و........بیگانه است ومصالح عمومی را فدای منافع گروهی نمی کند. (2337657) (alef-13)
 
آذرپور
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۳۱:۵۲
من دانشجوي دكتر بودم.ايشان تحليل هايش يگانه است.نوع نگاهش در اين مطلب بيشتر براي اهل تحقيق است نه براي كساني كه متوجه كلمات نيستند. هر سرفصل ايشان يك كتاب است. ايشان به اندازه نيم واحد در اينجا نوشتند اگر مي توانست چند واحد بنويسد ، خيلي بهتر بود. آنوقت معلوم ميشد ايشان قراتر از اصول گرايي و اصلاح طلبي فكر مي كند.
البته من اطمينان دارم همانطور كه خود ايشان نوشتند، براي فهم اين مطلب پاس كردن پيش نيازها ضروري است.
اين مطلب و همه مطالب دكتر براي خواص اهل تحليل است نه سياه لشگرها! (2337699) (alef-13)
 
کریم همکار
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۸:۳۳:۱۵
آذر پور عزیز! درست می فرمائید .ایشان تحلیل گرایانه می نویسند و در تحلیلشان نکته های ظریف می گنجانند .اما ارزش تحلیل زمانی شکوفا می شود که از حالت متکلم وحده بیرون بیاید و به بحث گذاشته شود .من جواب چند نکته آقای دکتر را داده ام .امیدوارم سایت گرامی الف اجازه چاپ دهند تا مطالب ایشان برجستگی بیشتری پیداکند. (2338363) (alef-10)
 
الهام
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۰:۲۳:۵۷
مطلبی که فقط دانشجوهای دکتر و طرفدارانشون بپسندن، همون بهتر که تو جاهای خاص گفته بشه...اصلا معنی "سیاهی لشگر" اینجا کاربرد داره؟ مدرک شما چیه؟!! (2338708) (alef-10)
 
بازنشسته فرهنگی
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۰:۴۸:۲۷
نوشته ایشون خلاف نظر شما را تایید میکند. (2338779) (alef-13)
 
کریم همکار
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۲:۴۹:۲۸
1- درباره سر فصل 5و6 : سخنرانی روحانی درفردای استیضاح نشان داد که روحانی تسلیم نشده است .تاکتیک ایشان این بود که ظاهرا در مقابل استیضاح خود را تسلیم نشان دهد تا از این جهت به او ایراد تقابل با مجلس نگیرند وبعد اعلام کرد که با رفتن یک فرد سیاست وزارت علوم تغییر نمی کند.حالا به جای فرجی دانای خسته، نجفی تازه نفس آمده است .نجفی هم مجال پیدا می کند که سه ماهی برنامه ها را ادامه دهد ویا دست نخورده گذارد تا کشمکشی تازه شروع شود .موفقیت رقبا در کشمکش آینده بستگی به میزان موفقیت در مذاکرات هسته ای دارد .این گونه عقب نشینی ها مثل صعود به قله است که گاهی لازم می شود از یک مسیر فرعی عقب نشینی کنی تا مسیراصلی را دو باره و در شرایطی نو طی کنی .
2- نسبت دادن لفظ انقلاب از طرف نگارنده مقاله به جناح مقابل روحانی قدری باعث بر آشفتگی طرفداران دولت شده است .به نظر من آقای آقاسی زاده به اعتبار کلمه اعتدال انتخاب شده توسط روحانی .کلمه انقلابی را برای جناح مقابل او مصادره کرده است .کاربرد انقلابی بیش از آنچه به اصل انقلاب بخواهد مربوط شود ، به روش هایی مربوط می شود که جناح مقابل روحانی در مقابل مذاکرات هسته ای اتخاذ کرده است .بنابراین این دسته بندی نباید برخورنده باشدوموجب ناراحتی کسانی را فراهم کند.
3- در باره سر فصل 2: جریان اعتدال جزیی از نظام است و کوشش می کند که خط غالب نظام شود .روند رشد آن بستگی به موفقیت مذاکرات وبه دست گرفتن افسار اقتصاد دارد.برخلاف نظر نگارنده مقاله .اگر جریان روحانی مستحضر به پشتیبانی نظام نبود ، اصلا امکان ظهور نمی یافت .
4- در باره سرفصل 7: روحانی فرد نیست که تحت شرایطی ویژه وبرای امری موقت به مسئولیت رسیده باشد .روحانی نوعی راه حل است که مدتهاست در مورد آن بحث وتلاش دارد صورت می گیرد وعلاوه بر اینکه در سیستم مورد حمایت واقع می شود،مورد حمایت بخشی از اجتماع نیز هست.در واقع یک راه حل برای رشد و حل مشکلات مطرح است که علیرغم شکست ها و پیروزی های انتخاباتی و غیر انتخاباتی دائما و به صورت دوره ای خود را گاهی در این و گاهی در آن فرد وجریان نشان می دهد.
5-در باره سر فصل 8 : قدری اغراق آمیز است که بگوئیم مجلسی ها می توانند هرروز وزیر را به مجلس بکشانند.جامعه تحمل هرروز به مجلس کشاندن وزیرعلومش را ندارد. اینجا تحلیل تان قدری صورت عامیا نه پیداکرده است.
6- نظر آقای مطهری این بود که رئیس جمهور باید وقت و تلاش بیشتری برای ماندن فرجی دانا صرف می کرد .شما هم فکر می کنید که موفقیت مخالفان روحانی نتیجه مهندسی دقیق جلسه استیضاح بوده است .می توانید این فرض هم بکنید که روحانی ترجیح داده باشد ، وزیر زخمی را از زمین بیرون بکشد و کسی دیگر را جایگزین کند .به این ترتیب روحانی به مجلس یک آوانس روانی داده است .یعنی به مجلس امکان داده است که احساس پیروزی کند.در حالیکه این تغییر می تواند نهایتا برای مجلس کم سود باشد. برای مجلس امکان پذیرنیست که مرتب متوسل به استیضاح و برکناری شود.مجلس آن وجهه لازم برای این نوع در افتادن ها را ندارد.
7- نه روحانی و نه وزیر روحانی دچار توهم نسبت به نقش رئیس مجلس نبودند.سناریو شما ساخته ذهن خودتان است.
8- سه سر فصل آخر را خوب آمده اید. (2337947) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۳:۳۳:۰۵
سرفصل ۱: برخورد جريان "تمامیت خواه بی ریشه" با رئیس جمهور منتخب ملت ایران و "اعتداليون" (2338038) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۳:۳۶:۰۱
سرفصل ۲: ناهم راستايي "جریان تمامیت خواه" و "رئیس جمهور منتخب ملت ایران" (2338047) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۳:۳۸:۱۳
سرفصل ۳: سايه "بد اخلاقی های جریان تمامیت خواه در انتخابات ۸۸" بر سر "نظام" (2338051) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۳:۴۳:۰۹
سرفصل ۵: روحاني مدیر، مدبر و حافظ منافع ملی (2338058) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۳:۴۴:۴۹
سرفصل ۶: روحاني قانون پذير (2338062) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۳:۴۶:۴۳
سرفصل ۷: روحاني و دست انداز تمامیت خواه (2338068) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۳:۴۷:۴۱
سرفصل ۸: مجلس دهم اميد روحاني و ملت ایران (2338072) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۳:۵۶:۰۷
سرفصل ۱۱: رئیس جمهور منتخب ملت ایران آماج هوچیگران تمامیت خواه (2338083) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۰:۰۲:۵۷
سرفصل ۱۲: سرعت گیری به نام تمامیت خواهان (2338094) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۰:۰۹:۰۵
سرفصل ۱۳: فرجي دانا معلمی عدالت خواه و اخلاقمدار (2338103) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۰۲:۰۳:۳۹
گرداندگان سایت الف با آگاهی یا بدون آگاهی در حال ایجاد تفرقه بین مردم، دولت و مجلس ایران هستند.
امیدوارم که روز قیامت برای این کارشان پاسخی داشته باشند. (2338218) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۵:۴۰:۰۹
استیضاح وزیر علوم ظلم به ملت ایران بود (2339538) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۶:۵۲:۵۳
آنها ,اصلاح طلبان , اكنون دقيق تر دريافتند كه آغوش خيلي ها منتظرشان نيست، هرچند آغوش خيلي از ملت برايشان باز باشد!

بلاخره دموکراسی چیه ؟ (2339689) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۸:۴۱:۵۱
دکتر نیم واحد هم پاس نکردی رد شدی (2339908) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.