توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 250635
میزان تولید زعفران کشور اعلام شد
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۰
رئیس دانشگاه تربت حیدریه با اشاره به اینکه برای همایش بررسی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران ۱۱۰ مقاله ارسال شد، گفت: سالانه ۲۰۰ تن زعفران در کشور تولید می‌شود.

به گزارش تسنیم، هادی کرباسی ‌در همایش بررسی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران که در محل اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد با اشاره به اینکه فرخوان این همایش از ۶ ماه قبل آغاز شده بود اظهار کرد: از میان ۱۱۰ مقاله ارسال شده ۸۰ مقاله به صورت ویژه برگزیده شدند.

دبیر علمی همایش آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران افزود: متاسفانه به دلیل غفلتی که انجام شده تولید زعفران از شرق کشور به سمت غرب رفته و این موضوع سبب شده تولید زعفران بسیار زیاد کاهش پیدا کند. وی از تولید سالانه ۲۰۰ تن زعفران در کشور خبر داد و افزود: سهم استان خراسان رضوی در تولید زعفران بالای ۹۰ درصد است.

کرباسی با اشاره به اینکه کشورهای هدف صادرات کشورهای اروپایی هستند عنوان کرد: در خراسان جنوبی شهرستان قائنات و در خراسان رضوی تربت حیدریه مرکز تولید زعفران کشور است. رئیس دانشگاه تربت حیدریه تصریح کرد: ۵۰ کتاب و ۱۵۰ پایان نامه در زمینه زعفران تاکنون در کشور تألیف و ترجمه شده است.

دبیر علمی همایش آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زعفران خاطرنشان کرد: تاکنون جشنواره‌های دوره‌ای و همایش ملی زعفران ایران، همایش بین‌المللی زعفران و جشنواره ملی طلای سرخ در کشور برگزار شده است.