توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 125742
گسترش فعالیتهای اعتراضی در انگلیس
بخش خبری الف
در انگليس معترضان اعلام كرده‌اند كه با الهام از جنبش "تسخير وال استريت" قصد دارند در يك منطقه مالي در لندن چادرهايي را بر پا كنند. پیش‌بینی شده که شمار شهرهایی که صحنه تظاهرات‌های معترضان در آمریکا شود ظرف چند روز آینده به بیش از 147 کشور افزایش یابد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۲۳
همزمان با گسترش دامنه جنبش "تسخير وال استريت" در شهرهاي مختلف آمريكا، معترضان با الهام از اين جنبش در چند كشور ديگر نيز با برپايي تظاهرات‌هاي گسترده اعتراض خود را به سياستهاي اقتصادي دولت‌هايشان و همچنین شرایط نامساعد معیشتی اعلام كرده‌اند.

به گزارش الف به نقل از روزنامه‌های فایننشال تایمز و یو.اس.ای تودی، در انگليس معترضان اعلام كرده‌اند كه با الهام از جنبش "تسخير وال استريت" قصد دارند در يك منطقه مالي در لندن چادرهايي را بر پا كنند و اعتراض‌ها گسترده خود را عليه دولت آغاز كنند. اين معترضان صفحه فيس بوكي نيز با عنوان " اشغال بازار بورس لندن" راه اندازي كرده‌اند كه تاكنون بيش از سه هزار نفر عضو آن شده‌اند و موافقت كرده‌اند كه ۱۵ اكتبر در اين تظاهرات شركت كنند. در يكي از شعارهاي اين جنبش در انگليس آمده است: ما متحد هستیم و به نظرات یکدیگر احترام می گذاریم. ما بخشی از یک جنبش جهانی مردمی هستیم و از یک گروه یا ایدئولوژی حمایت نمی کنیم. این جنبش در انگلیس از دیگر اقشار جامعه این کشور خواسته تا به این جنبش اعتراضی بپیوندند. سازماندهندگان این جنبش اعلام کرده‌اند که در چندین شهر انگلیس از جمله ناتینگهام، لیورپول و بریستول تدارک انجام تظاهرات‌های مردمی را دیده‌اند. "کای وارگالا" که صفحه فیس بوک با عنوان "بازار بورس لندن را تصرف کنید" را راه اندازی کرده است، به شبکه ان.بی.سی گفت: ما از جنبش تسخیر وال استریت الهام گرفته‌ایم. از طریق جنبش معترضان در انگلیس می خواهیم به بی‌عدالتی‌ها در سیستم مالی در انگلیس اعتراض کنیم. زمان آن فرا رسیده که مردم انگلیس یک صدا شوند.

از سوی دیگر فعالان ضد دولتی در کانادا نیز گفتند که سازماندهندگان تظاهرات‌های ضد دولتی اعلام کرده‌اند
ما از جنبش تسخیر وال استریت الهام گرفته‌ایم. از طریق جنبش معترضان در انگلیس می خواهیم به بی‌عدالتی‌ها در سیستم مالی در انگلیس اعتراض کنیم. زمان آن فرا رسیده که مردم انگلیس یک صدا شوند.
۱۵ اکتبر در شهرهای ونکوور، تورنتو، ادمونتون، کالگری و مونترال علیه سیاستهای اقتصادی دولت کانادا تظاهرات خواهند کرد. این سازماندهندگان فراخوان برای برگزاری این تظاهرات اعتراض‌آمیز را در صفحه‌ای در فیس بوک منتشر کرده‌اند. این سازمان دهندگان اعلام کرده‌اند که این تظاهرات‌ها مسالمت آمیز و بدون خشونت برگزار خواهد شد اما با توجه به اینکه پلیس کانادا در جریان برگزاری این تظاهرات‌ها قرار گرفته، احتمال بروز درگیری و خشونت در شهرهای کانادا وجود دارد. به نظر می رسد که به دنبال گسترش جنبش تسخیر وال استریت، معترضان در کشورهای مختلف اروپا نیز فعالیت خود را گسترده کنند. در کانادا نیز برخی از فعالان با الهام از جنبش تسخیر وال استریت عنوان تسخیر ونکوور را برای خود انتخاب کرده‌اند.

در آمریکا فقط چند روز پس از آغاز تظاهرات معترضان در خیابان وال استریت دامنه این اعتراض‌ها به بیش از ۱۰۰ شهر آمریکا کشیده شده است. معترضان در شهرهای فیلادلفیا، نیواورلئانز، سیاتل، شیکاگو، لس آنجلس، واشنگتن، تامپا، هیوستون و آستین تظاهرات‌های جدید گسترده‌ای را برگزار کرده‌اند. این معترضان اعلام کرده‌اند که به شدت از سطح بی‌عدالتی‌ها، بیکاری و فاصله طبقاتی در شهرهای آمریکا ناخشنود هستند. اتحادیه‌ها در شهرهای دیگر آمریکا نیز بیکار ننشسته‌اند و پس از فعال شدن اتحادیه‌ها در نیویورک سازماندهی اعتراض‌های خود را در دیگر شهرهای آمریکا آغاز کردند. مقامات آمریکایی به شدت از گسترش سریع جنبش معترضان در وال استریت به شهرهای دیگر شوکه شده‌اند و این موضوع باعث افزایش نگرانی‌های کاخ سفید شده است. با توجه به اعلام آمادگی اقشار و گروههای مختلف برای پیوستن به این موج اعتراضها در آمریکا پیش‌بینی شده که شمار شهرهایی که صحنه تظاهرات‌های معترضان شود ظرف چند روز آینده به بیش از ۱۴۷ کشور افزایش یابد.

در شهر دوبلین ایرلند نیز معترضان با الهام از جنبش تسخیر وال استریت در خیابانهای این شهر علیه سیاستهای دولتی تظاهرات کردند. این معترضان در فراخوان برای برگزاری اعتراض‌های خود عنوان "تسخیر خیابان دیم" را مطرح کرده اند (خیابانی که در دوبلین مرکز فعالیتهای اقتصادی می‌باشد). معترضان در دوبلین ضمن انتقاد از تلاش دولت ایرلند برای اتخاذ سیاستهای ریاضتی اعلام کردند که کنترل شرکتها نفتی و گازی این کشور از دست یک عده شرکتهای خاص گرفته و به مردم واگذار شوند. این معترضان همچنین اعلام کردند که یکی دیگر از اهداف آنها پایان دادن به فساد مالی در شرکتهای این کشور است. معترضان عنوان "مقاومت بدون رهبر" را نیز برای جنبش خود در دوبلین برگزیده‌اند.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.