نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 261598
عوامل اصلی سرطان معده در ایران
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۹
به گفته رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی کشور، مهم‌ ترین علل بروز سرطان معده در ایران، استفاده از غذاهای فرآوری شده مثل ماهی دودی در کنار کنسرو‌ها و صرف روغن جامد، اسیدهای چرب اشباع و ترانس است.

به گزارش شبکه خبر، دکترخسرونیا افزود: متاسفانه در کشور ما بروز سرطان روز به روز در حال پیشرفت است که عمده‌ ترین علل ابتلا به این بیماری استفاده از دخانیات، کم تحرکی، نمک و روغن‌های نامناسب و... است. وی گفت: افزایش سرطان در کشور علل مختلفی دارد، اما علت اصلی آن ناآگاهی مردم از عوامل بروز این بیماری و تغذیه نامناسبی است که بیشتر ایرانی‌ها به آن دچارند.

به گفته رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی کشور، شایع‌ترین علل ابتلا به سرطان معده، زخم‌های درمان نشده معده، رژیم غذایی پر پروتئین، مصرف الکل و ادویه‌ های تند است.
 
عزیززاده
۱۳۹۳-۱۲-۰۷ ۱۲:۱۶:۳۴
با سلام به نظر میرسد باید تحقیق علمی صورت گیرد با حدسیات نمیشود پی به علل سرطانها و سرطان معده برد بیشترین سرطان معده در اردبیل صورت میپذرد ایا عللی که مطرح شده در اردبیل زیاد است مسلما چنین نیست باید ریشه یابی علمی انجام گیرد (2707801) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۷ ۱۲:۲۴:۲۶
سموم غیر استاندارد و کود های شیمیایی بیش از حد در کشاورزی (2707811) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۷ ۱۲:۴۵:۴۳
---اين ها درست ! ولي مگر چند مدت پيش رسانه هاي داخلي و خارجي از جمله همين سايت
وزين حي و حاضر اعلام نكردند كه ٧٠ درصد بيماري خرچنگ ببخشيد ،سرطان ! شانسي است !!
پس بايد علاوه بر اين كه مراعات نكات بهداشتي از جمله تذكرات بالا را بكنيم از ته دل بگوييم :
---- خدا انشاءالله شانس بدهد ! خدا ياكسي را بد شانس مكن ! مگه نه قربونتم ! (2707846) (alef-7)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.